هدایا

امتیازات

+ 2602

دکتر مریم  احمدی

دکتر مریم احمدی

آخرین فعالیت: 2 ماه, 1 هفته قبل

افتخارات

+ 5

اطلاعات پایه

نام ونام خانوادگی :

دکتر مریم احمدی

جنسیت :

زن

شهر محل طبابت :

تهران

اطلاعات تخصصی پزشک

تحصیلات :

متخصص

زمینه تخصصی :
بیماریهای قلب و عروق
آدرس مطب :

انتقال مطب به مکان جدید:مرکز تخصصی قلب " کوروش"؛ واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به میدان قدس، روبه روی پمپ بنزین اسدی، کوچه ی الوند، پلاک ۵؛ با هماهنگی و تعیین وقت قبلی

درباره پزشک :

وبسایت رسمی:
http://drmaryamahmadi.ir/

خدمات :

ویزیت و مشاوره ی قلب- نوار قلب- اکوکاردیوگرافی کالر داپلر- تست ورزش- هولتر مانیتورینگ - کنترل فشار خون- آنژیوگرافی

ساعات حضور در مطب و مراکز درمانی :

روزهای سه شنبه عصر ؛ و بعضی از پنج شنبه ها صبح؛ مرکز فوق تخصصی قلب و عروق کوروش
(با تعیین وقت قبلی با تلفن: ۲۲۲۴۷۰۰۴ و ۲۲۴۷۰۰۷ - ۲۲۴۷۰۰۸و ۲۲۴۷۰۰۹)

تلفن مطب :

22247004 و 9-22247007(جهت تعیین وقت)

درصد تخفیف به رزرو از طریق داکتاپ :

0%

بیمه های طرف قرارداد :

قرارداد ندارم


اطلاعات تخصصی پزشک

ثبت نوبت

نقشه

هدایا

خرید هدیه

لطفا فرم زیر را بدقت پر نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به در گاه بانک جهت پرداخت هدایت شوید. توجه کنید چنانچه اطلاعات شما ناقص و نادرست باشد، و یا در صورتی که پزشک مربوطه مایل نباشد، هدیه شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.

شاخه گل رز شاخه گل طلایی

سوالات و نظرات

۱,۴۹۳ Responses to “مریم احمدی متخصص بیماری های قلب و عروق تهران”

  1. امین

    با سلام خدمت خانم دکتر احمدی
    بنده مردی ۳۳ ساله هستم و متاهل حدود ۶ ماه پیش فهمیدم که فشار خون بالا بین ۱۴ تا ۱۶ دارم و ضربان بالای ۱۰۰
    دکتر قرص متورال ۵۰ (صبح نصف شب نصف) و والسارتان ۴۰ (صبح ۱ شب ۱) برام تجویز کرد ولی بعد از مدتی از لحاظ میل جنسی به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم که گفتند به خاطر قرص متورال هست
    به همین خاطر قرص متورال رو قطع کردم و ورزش رو شروع کردم که ضربان قلبم دیگه بالای ۸۰ نمیره همچنین فشار خونم هم که مدام اندازه میگیرم بین ۱۳ تا ۱۴٫۵ پایین اومده که یکی از قرصهای والسارتان رو هم حذف کردم
    خواستم نظر شما رو هم در این زمینه بدونم
    ضمنا تمام آزمایشات و تستها رو انجام دادم که علتی برای فشار خونم پیدا نشد

    لینک به نظر
    • سلام. شایعترین علامت فشار خون میتواند بی علامتی باشد و فرد بدون اینکه علامت واضحی داشته باشد، دچار فشار خون بالا هست.
      شایعترین علت فشار خون هم مخصوصا در سنین شما، فشار خون اولیه است که علتی برای آن پیدا نمی شود ولی جنبه ی ژنتیک و خانوادگی قوی دارد.
      در مورد داروها،بسیاری از داروهایی که برای کنترل فشار استفاده میشوند روی میل و فعالیت جنسی تاثیر منفی دارند و خودِ فشار خون بالا هم در طولانی مدت رویِ موارد فوق؛ تاثیر منفی خواهد داشت. بنابراین نیاز هست که حتما فشار خون کنترل شود.
      پس از شروع دارو و کنترل فشار و ثابت ماندن آن برایِ مدتی، شروع به کم کردن دارو و به حداقل رساندن آن میکنیم تا بیمار حداقل دارویی که فشار را تنظیم میکند دریافت کند.

      لینک به نظر
      • امین

        خیلی ممنون خانم دکتر
        من هر روز با دستگاه فشار سنج فشارم رو کنترل میکنم
        خواستم ببینم الان که با ورزش کردن ضربان قلبم بین ۶۰ تا ۸۰ تنظیم شده اشکالی نداره قرص متورال رو قطع کردم

        لینک به نظر
        • سلام.
          متورال برای کاهش ضربان و استرس قلبی برای شما تجویز شده و برای کاهش مستقیم فشار نیست.
          در صورتی که بیش از چند هفته ی مداوم از آن استفاده کرده باشید باید به صورت تدریجی قطع کنید.
          اگه قطع کرده اید و مشکلی ندارید، مجددا شروع نکنید.

          لینک به نظر
    • سلام. این مشکلی که شما ذکر کردین، رد شدن رگ اصلی از درون ماهیچه ی قلبی هست و یک مشکل مادرزادی است. و در صورتی که علامتی ایجاد کند درمان میشود و گرنه کاری به آن نداریم. در این مواقع کاهش ضربان قلب و دارویِ دیگر با توجه به علایم شما تجویز میشود.
      اما به صورت کلی برای جلوگیری از گرفتگی عروق و یا پیشرفت آن، رعایت رژیم کم نمک و کم چرب و کاهش استرس و انجام فعالیت بدنی مناسب توصیه میشود.

      لینک به نظر
  2. ندا کریمی

    سلام،من دختری ۲۳ ساله هستم مدتیه (در حدود ۱ سال) که گاهی اوقات تپش قلب دارم،اما تقریبا هر روز بعد از خوردن نهار ضربان قلبم به شدت زیاد میشه و صدای قلبم مدام توی گوشمه، در اون زمان ضربانم رو گرفتم در حدود ۱۲۰ هستش در حالت عادی هم ۸۹
    هر چند وقت یک بار هم درد شدیدی توی قفسه سینم ایجاد میشه که با نفس کشیدن بدتر هم میشه و بیشتر تیر میکشه. میخواستم بدونم مشکل خاصی دارم ؟ سابقه بیماری قلبی در نزدیکان هم دارم ، یک بار هم به یک متخصص قلب مراجعه کردم که با گوش دادن به صدای قلب گفتن یه صدای اضافه تو قلبت هست و نوار خواستن بگیرن که متاسفانه اونروز انجام ندادم نوارو ، الان ۶ ماه از اون قضیه میگذره خیلی تپش قلبم بهتر شده اما هنوز هر از گاهی بعد از غذا خوردن هست ، میخواستم بدونم از نظر شما مشکلی هست و نیاز به مراجعه مجدد هست؟ ممنون

    لینک به نظر
  3. محمدرضا

    سلام خانم دکتر
    مادر من ۵۴ سالشه، بطور مادرزادی مشکا دریچه میترال دارند علاوه بر اینکه فشار خون بالا دارند و قرص آسپرین مصرف می‌کنند.
    جمعه هفته پیش دچار تنگی نفس و افزایش فشار خون و ضربان قلب شدند، که ما به بیمارستان قلب شهید رجایی کرج رسونیدمش. بعد چند ساعت در بخش سی‌سی‌یو بستری کردنش. و شنبه صبح آنژیوگرافی کردند. مشخص شد یکی از رگاشون بین ۷۰-۹۰ درصد دچار گرفتگی می‌باشد و طول گرفتگی حدد ۷-۸ سانت می‌باشد که احتیاج به سه تا استنت برای رفع مشکل هست. متخصصی که مسئول قرارگذاشتن استنت‌ها بود برخلاف پزشک خودشون که آنژیوگرافی رو انجام داد معتقده که با دارو درمانی این مسئله حل میشه و قراردادن این تعداد ستنت خطرناک هستش. ولی دکتر خود مادرم معتقده اگر با استنت این مشکل رفع نشه(که از نظرشون رفع میشه)، باید عمل باز قلب صورت بگیره، به دلیل اینکه تا امروز(یکشنبه) هنو مادرم احساس ناراحتی در قلبشون می‌کنن و فشارشون بالا می‌باشه(حدود ۱۴ رو ۸) و ضربان قلبش بین ۸۵-۹۵ هست.
    ما واقعا موندیم چیکار کنیم و چه واکنشی نشون بدیم؟ از نظر شما این مسئله با استنت قابل رفع هست؟ مزایا و معایب کارهایی که ما می‌تونیم برای مشکل قلب مادرم انجام بدیم چیه و از نظر شما کدوم راه عقلانی‌تره؟

    لینک به نظر
    • سلام.
      نظر دادن در موردِ اینکه بیمارِ شما نیاز به استنت داره و یا نه، نیاز به دیدن سی دیِ آنژیوگرافی و مطابقت با علایم بالینی و اکو و نوار قلب ایشون داره.
      تعداد زیاد استنت، شانس گرفتگی رو هم زیادتر میکنه و ممکنه که داخل استنت لخته ایجاد بشه.
      اگه گرفتگی در رگ اصلی نباشه، حتی اگه استنت گذاری انجام نشه، عمل باز قلب رو انجام نمیدن.
      یعنی تنها رگی که اگه با استنت باز نشه و فقط همون یک رگ هم درگیر باشه، عمل باز قلب رو انجام میدن، رگ LAD و یا LM هست.
      توصیه ی من این هست که مادر شما مدتی دارو دریافت کنند وفشارشون کنترل بشه. اگه علایم درد قفسه ی سینه و یا تنگی نفسشون بعد از کنترل فشار خون باقی بود، اسکن قلبی انجام بشه.
      اگه اسکن قلبی ، ایسکمی و علایم در اون قسمت رو تایید کرد، تصمیم جدی تر برای باز کردن رگ گرفته بشه.

      لینک به نظر
      • محمدرضا

        ممنون از حسن توجهتون،

        استنت رو قرار دادند خدا رو شکر، رگ درگیر LAD بودش.
        الان دارو هاشو میخوره، فقط یه سوال دیگه، تفاوتی بین قرص زیلت و پلاویکس هست؟

        لینک به نظر
        • خوبه! خدا رو شکر
          از نظر فرمولِ دارویی هر دو ” کلوپیدوگرل ۷۵” هستند و ” ضد پلاکت” و هیچ فرقی با هم ندارند.
          و این تفاوت نام مربوط به شرکتِ سازنده و برندِ دارویی ست!
          ولی در بیماری که استنت گذاری میشود، حداقل در چند ماه اول، با توجه به طول و تعدادِ استنت، برند پلاویکس ارجح هست.

          لینک به نظر
  4. بى نام

    سلام خانم دکتر , خسته نباشید. من ۳۱ سالمه و با بیمارى مادرزادى قلبTF به دنیا اومدم. درسن ۷ و۸ سالگى ۲ بار تحتعمل قلب باز قرار گرفتم. و درحال حاضر با تشخیص TFTC+ PI هستم. خواهشمند هستم بفرمایید مشکل قلبى من چى هست؟ پزشکان توضیح نمیدن. پیشنهاد شما براى من چیست؟ جواب اکو مرى :Mehri:
    L eft ventricle: left ventricle: LV chamber size is normal. three is no LVH. systolic function is severely reduced. EF30%.
    Left atrium: left atrium: the left atrium dimension is normal.
    Right ventricle: right ventricles: right ventricle size is severely enlarged. There is no RVH . Rv function is severely reduced.
    Mitral valve: mitral valve is normal , with mild MR . Aortic valve : aortic valve is normal , with no AI . there is no AS.
    Pulmonary valve: pulmonari valve is normal with no PS . there is severe PI. Tricuspid valve: tricuspid valve is normal with moderate TR.
    Interventricular septum: lnterventricular septum has no VSD . lnteratrial septum: lnteratrial septum has no ASD .
    Pericardium: pericardium is normal with no pericardial effusion.
    Diagnosis: *S/P TFTC
    – NL LV SIZE WITH SEVERELY REDUCED SYSTOLIC FUNCTION ( LVEF 30% )
    – SEVERELY ENLARGED RV WITH SEVERE REDUCED SYSTOLIC FUNCTION
    – MILD MR ; NO MS
    – MODERATE TR ( TRG: 26MMHG ); NO TS
    – NO AI ; NO AS – SEVERE PI ; NO PS – NO PE

    لینک به نظر
    • سلام.
      بیماریِ شما ” تترالوژی فالوت” یک بیماری مادرزادی قلب است که قلب دچار چهار مشکل میشود و وجودِ سوراخ بینِ دو بطن و ضخیم شدنِ دیواره ی بطنِ راست و تنگی در خروجیِ بطنِ راست یا همان شریان ریوی و جابجایی محلِ خروج آئورتِ اصلی از مشخصات آن هست که باید در بدو تولد مورد عمل جراحی قرار گیرد و یک بیماریی هست که کودک سیاه و سیانوزه میشود و از بدو تولد قابل تشخیص میباشد.
      به نظر جراحیِ شما در آن سن، با توجه به نتیجه ی اکو، خیلی خوب انجام شده و هیچ باقیمانده ای از اشکالات اولیه( رزیجو) ندارید. ولی دچار یکسری عوارضِ خودِ بیماری هستید که افت عملکرد سمت راست و چپ قلب و نارساییِ شریانِ ریوی هست.
      الان در صورتِ داشتنِ علایم، باید درمانِ داروییِ مناسب رو دریافت کنید.

      لینک به نظر
  5. محمود

    خانم دکتر عزیز سلام و خسته نباشید
    امروز رفته بودم در یکی از بیمارستانهاوبرای استراحت چند دقیقه ای مشغول استراحت بودم.اکثر انهائی که مریض بودند از فرق بین انژیو و سیتی انژیو اطلاعی نداشتند. میخواستم تقاضا کنم در صورتیکه صلاح می دانید اطلاعاتی را جهت اگاهی ارائه بفرمائید.با ارزوی سلامتیو موفقیت جنابعالی.

    لینک به نظر
    • سلام.
      سی تی آنژیوگرافی یک روش تشخیصی برای گرفتگی عروق قلبی است و پس از تزریق ماده ی حاجب در رگِ دست، عکسهای مختلف گرفته شده و محلِ دقیق و درصد گرفتگی را مشخص میکند و ولی طیِ آن قادر به باز کردنِ رگ نیستیم.
      در حقیقت یک عکس و گرافی از عروقِ قلبی هست که به طورِ سرپایی برایِ بیمار انجام میشود ولی ماده ی حاجب را که بیمار حین آنژیوگرافی میگیرد، حینِ سی تی آنژیوگرافی هم میگیرد( حتی گاهی به مقدارِ بالاتر). این عکس بستگی به مرکزی که در آن انجام میشود و دقتِ مرکز دارد و پزشکِ معالج با توجه به نظرِ نهایی آن، اقدام بعدی را انجام میدهد که ادامه ی درمانِ دارویی و یا انجامِ آنژیوگرافی است.

      لینک به نظر
    • آنژیوگرافی عروق قلبی یک روش دقیق برایِ بررسی عروقِ قلبی است که از راه شریان فمورال کشاله ی ران و یا شریان مچ دست انجام می شود، پس از تزریقِ ماده ی حاجبِ، از رگ قلب به طور مستقیم و در نماهای مختلف عکس و فیلم گرفته میشود و در صورتی که رگ پیچ و خم خاصی داشته باشد، نماهای اضافی گرفته می شود و در صورتِ نیاز به باز کردن رگ، اکثر مواقع در همان جلسه و همان موقع، رگ بیمار با استنت و بالن باز می شود( آنژیو پلاستی)
      حین آنژیوگرافی، در ابتدایِ رگ اصلی وسایل قرار میگیرد و فیلم گرفته میشود
      حین آنژیوپلاستی، یکسری وسایل کاملا داخل رگی که گرفته وارد می شود و بالن و سپس استنت یا فنر از روی آنها داخل رگ گذاشته می شود

      لینک به نظر
    • در کل: هر دو روشِ سی تی آنژیوگرافی و آنژیوگرافی، روشهای تشخیصی دقیق برای گرفتگی رگها هستند.
      برای بیمارانی که طی علایم بالینی و یا تست ورزش و یا اسکن ورزشی، گرفتگی عروق با احتمال بالا مطرح است، آنژیوگرافی ارجح است، تا حین آن عروق گرفته شده باز شوند.

      سی تی آنژیوگرافی، به مرکز انجام دهنده وابسته است و در بعضی مراکز خوب و معتبر، پوشش بیمه ای پایینی هم دارد و هزینه ی بسیار بالا و دریافت ماده ی حاجب بالا و عدم امکان اینکه کاری برای بیمار حین آن انجام شود، باعث شده که در مواردِ بسیاری که با روشهای دیگر احتمال گرفتگی رگ قلبی مطرح شده، آنژیوگرافی روش ارجح برای پزشکان باشد.

      لینک به نظر
  6. حکیمی

    سلام خسته نباشید خانم دکتر.من بیمارتون هستم۲۵ساله.۲سال پیش اکو دادم نارسایی trivialمیترال و خفیف ائورت دارم…و امسال هم اکو دادم وضعیت همینطور بود. ایا این مشکل محدودیت در فعالیت ورزشی ایجاد میکنه؟بیشتروقت ها علائم رنگ پریدگی ضعف سستی شدید و از این قبیل علائم دارم چکاپ دادم مشکل خاصی نداشتم. فشار خون هم بین ۱۰و ۱۲هست.ایا اینها به خاطر همین مشکل قلبی هست؟سپاس از شما به خاطر توجهی که دارید.

    لینک به نظر
    • سلام. شما محدودیت ورزشیِ خاصی ندارید و هر نوع ورزش رو در حدِ قهرمانی هم میتونید انجام بدین. اگه نارساییِ آئورت هم همزمان دارید یک روماتیسم قلبی رو واستون مطرح میکنه که بایدقبل از کارهای دندانپزشکی و … آنتی بیوتیک مصرف کنید.
      علایم شما به قلبتون مربوط نیست و باید دنبالِ یه علتِ دیگه بگردین. میتونین از یه متخصص داخلی هم کمک بگیرین.

      لینک به نظر
  7. bahman

    سلام خانم دکتر خسته نباشین بنده سنم۳۱ سال هست و قبلا به خانم دکتر مریم توسلی مراجعه کردم و ایشون هولتر ۲۴ ساعته برام نصب کردن که باعث شد بیماری pac اینجانب را تشخیص دعوت و دو مدل قرص به نام دنویورین ۱۰٫و متوهکزال ۴۷٫۵ برام تجویز کردن که من سه دوره مصرف کردم ولی باز با تحرکات ورزشی همون مشکلو دارم و خیلی سریع ضربانم بالا میر ه و خودم به طور کامل حس میکنم که یکی از ضربانهای قلبم هر سه ضربان یکی را جا میندازه آیا درمان بهتری وجود داره با تشکر بهمن ،

    لینک به نظر
    • سلام. ضربانات نابجا و زودرس دهلیزی، ناشی از استرس و موارد محرک میتواند باشد که در کل خطری ایجاد نمیکند.
      در وهله ی اول کاهش استرسها و مصرف کمتر مواد محرک مثل چای غلیظ و کاکائوی زیاد و فلفل و سُس و… توصیه میشود.
      در مرحله ی بعدی، مصرف داروهای آرامبخش و کاهنده ی ضربان، که برای شما تجویز شده است.

      افزایش ضربان قلب با استرس و ورزش طبیعی است و اگر افزایش نیابد، باید نگران شویم.
      در ورزشکارانی که دائما ورزش میکنند، کم کم تعداد ضربان کاهش یافته و لی قدرت و حجم ضربه ای افزایش می یابد.

      اما با رفع استرس و استراحت پس از ورزش باید طی مدتی، ضربان به حالت عادی بازگردد و اگر همچنان بالا بماند، جای نگرانی دارد و نیاز به بررسی بیشتر.
      بعلت تشدید علایم شما با ورزش، توصیه میکنم که حتما تست ورزش انجام دهید تا حین و پس از آن، تعدادِ ضربانهای نابجای شمامشخص شود و نیاز به درمان بیشتر و یا جایگزین، مشخص شود.
      حتما سه روز قبل از تست ورزش، متورال یا متوهگزال را قطع کنید.

      لینک به نظر
  8. مامان نگران

    با سلام خانم دکتر پسر شش ساله من پرولاپس جزیی دریچه میترال همراه با نارسایی خفیف دریچه تریکوسپید داره آیا امکان داره این نارسایی بعد ها مشکل ساز بشه؟و اینکه آیا میتونه ورزش کنه و فوتبال بازی کنه؟ آیا همراهی پرولاپس با نارسایی تریکوسپید مشکلی واسه قلبش به وجود میاره یا نه

    لینک به نظر
    • گرفتگی صدا میتواند ناشی از عفونتهای ویروسی و بدنبال سرماخوردگی اتفاق بیفتد و درمان آن بلند صحبت نکردن، خوردن مایعات گرم و پرهیز از مواد چرب و سرد و فلفل ها و انواع سُس میباشد.
      گرفتگی صدا اگه با رعایت موارد فوق، بیش از سه هفته ادامه پیدا کند، نیاز به مراجعه به متخصص گوش و حلق و بینی میباشد.

      لینک به نظر
  9. سارا

    سلام خانم دکتر عزیز٫ خسته نباشید. اولین باره میام تو سایتتون. خانمی۲۶ساله م. ۴ساله علایم عجیبی در سمت راست گردنم کنار تیغه شونه م ایجاد شده به شکل حساسیت به لمس٫ ۴سال پیش که تازه شروع شد رفتیم پیش یه پزشک عمومی گفت احتمال داره عروقت تنگ شده باشه. تو این ۴سال روز بروز حساسیت به لمسم بسمت پایین تنه پیشرفت کرده الان تا وسط ران پای راستم حساسیت به لمس دارم طوریکه اگر لمس بشه درد عجیبی پخش میشه تو سمت راستم و بعد از۳۰ ثانیه تموم میشه.. حسم شبیه رگ گرفتگیه. دکترا میگن مشکل جسمی ای داری اما تا ترستو کم نکنی و استرست نخابه نمیتونیم معاینه ت کنیم و بفهمیم چیه. حقم دارن ترسم خیلی علایممو شدید تر کرده. میگن یا رگ گرفتگیه یا تریگر پوینته یا رادیکولوپاتی و این چیزا.. اما امارآیم مشکلی نداره.. ضمنا کنار باسن راستم ۱ گودی افتاده و رگای دست راستم ورمش بیشتر از دست چپمه.. بخاطر درد شدیدم با سنوی داپلر موافق نیستم.. با این شرایط بنظرتون علایمم به ترومبوز و گرفتگی عروق میخوره؟ ضمنا من بشدت بی تحرک و چربی خور بودم.. ممنون میشم راهنمایی کنید

    لینک به نظر
    • سلام. علایم بیماری شما به نظر “سایکوسوماتیک” هست یعنی مشکلات روحی که به شکل بیماری واقعی جسمی نمود پیدا میکنن.
      درد شما یک احساس واقعی است ولی درمانهای جسمی مشکلی از شما رفع نخواهند کرد و حتما باید از مشاوره های روانشناسی و ورزشهای مدیتیشن و … برای درمان استفاده کنید.

      لینک به نظر
  10. حسن

    سلام دکتر عزیز . من ۲۵ ساله۱۹۰ قد ۹۶ وزن هستم که به علت مشکل سستی و خستگی زود رس گاهی تنگی نفس و کلا کیفیت فعالیتی زندگی من تا امروز نزدیک به صفر شده.حتی نیروی پیاده روی طولانی هم ندارم و در روز هم یک تپش ناگهانی (یه پمپاژ قوی که از جا میپرم یهو)به متخصص قلب مراجعه کردم که درست منو معاینه نکردند یعنی ۱ دقیقه هم برام وقت نذاشتن که حرفمو گوش کنن.
    اینم از دکتر رایگان تامین اجتماعی (تمامی متخصص ها از جمله ریه هم رفتم که مشکلی نبود چون علائم قلبی هم داشتم مخصوصا اون یک عدد تپش محکمی که گفتم و در روز چندبار اتفاق می افته خودم به مشکل قلبی مشکوک شدم)البته ۲ بار اکو شدم ظرف ۱ ماه اکوی اول همه چی خوب بود اما اکوی دوم نارسایی جزئی و و کم اهمیت تشخیص دادند. برای اون یک تپش ناگهانی هم هولتر پیشنهاد شده که دنبال مطب هستم برای اون . به نظر شما مشکل من چی هست. دانشگاه کار همه چیه من به حالت نیمه تعطیل دراومده…ممنون به خاطر توجه ای که به سوالات دارید.

    البته به نظر میاد هروقت ضربان قلبم بالای ۷۰ باشه حال بهتری دارم. و هروقت زیر ۷۰ و نزدیک به ۶۰ میشه سستی من تشدید میشه

    لینک به نظر
    • سلام. تپش قلب ناگهانی که برای شما اذیت کننده هست ، با توجه به شرح حالتون احتمالا pvc هست که یک ضربان زودرس بطنی است و معمولا اگه تعدادش کم باشه، مشکلی رو ایجاد نمیکنه و نیازی به درمان هم نداره.
      انجام هولتر ، تعداد این ضربانهای نابجا رو نشون میده و من هم به شما پیشنهاد میکنم که انجامش بدین.
      به نظرم علایم شما خیلی بیشتر از اونی هست که چند تا pvc اونو توجیه کنه.
      به هر حال اول، هولتر ریتم رو انجام بدین، اگه تعداد تپش نابجای شما زیاد نباشه، به فکر مشکلات قلبی نباشید!!!

      لینک به نظر
      • حسن

        خیلی ممنون بابت نظرتون .از نظر تعداد شاید یک روز ۱۰بار اینجوری بزنه مثلا هر یک ساعت .شاید یک روزه دیگه کمتر بزنه یا نزنه .البته نارسایی ائورت mildدارم که با توجه به سن کمم از لحاظ روحی منو بهم ریخته و منزوی شدم

        لینک به نظر
  11. مریم باقری

    سلام وقت بخیر
    پدر من ۵۷ سالشون هست در تاریخ ۹۵/۰۳/۱۴ سکته قلبی کردند ، ۵ رگشون دچار گرفتگی شده که در بیمارستان امیرالمومنین اراک(محل کار،ساکن تهران) دو رگ رو آنژیو کردن و یک رگ استنت گذاشتن و دو رگ دیگر نیز دکتر گفتن با دارو رفع میشه ، الان دچار ضعف هستن میتوان علل ضعف رو دارو و غذایی رژیمی که مصرف میکنن عنوان کرد؟لطف میکنین در مورد رژیم غذایی بیماران قلبی نیز راهنمایی کنین و این بیماران هر چند وقت یکبار باید مورد چکاپ قرار بگیرن ؟

    لینک به نظر
    • سلام.
      اگه سکته ی قلبی پدر شما منجر به “افت عملکرد و پمپ قلبی” ایشون شده باشه، جدای از مسایل دارویی ممکنه که باعث احساس ضعف عمومی، تنگی نفس و خستگی براشون بشه.
      از طرفی داروهای متعدد پس از استنت گذاری قلبی، ممکنه که احساس ضعف ایشون رو تشدید بکنه.
      داروی چربی به اسم” آتورواستاتین ” که به طور شایع بعد سکته ی قلبی و استنت گذاری استفاده میشه، از عوارضش احساس خستگی و ضعف شدید هست که در صورتیکه ایجاد عوارض کرده باشه، یا باید دوز دارو رو کم کرد و یا به داروی دیگه ای مثل ” روزاواستاتین” تغییر پیدا کنه. ولی از اونجایی که این دارو برای التهاب رگ تجویز میشه و نه برای چربی( در این موارد) نباید به صورت سرخود قطع بشه.
      در مورد رژیم غذایی بیماران قلبی، توصیه میشه که رژیم کم نمک و کم چرب رو برای همیشه رعایت کنند و از میوه و سبزیجات زیاد استفاده بکنند و مصرف گوشت قرمز رو کاهش بدهند.
      از شیرینی تر و یا خیلی چرب مثل زولبیا و بامیه استفاده نکنند.
      در طی روز مایعات فراوان به خصوص آب مصرف کنند.
      در بقیه ی موارد با توجه به سایر بیماریهایی که دارند، رژیم های دیگر توصیه میشود.

      لینک به نظر
  12. امیر

    با سلام و تشکر از شما و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
    امیر هستم سمت قلبم احساس درد میکنم و احساس داغ شدن و فشار در همون قسمت. درد خفیف است ولی پس از خواب کمی بیشتر می شود چند ماه پیش خیلی کم بود پیش متخصص رفتم تعدادی قرص دادولی از بین نرفت فکر میکنم اصلا قرص ها ربطی نداشت قرص پروپانول بود الان بنظرتون چه کار کنم دکتر گفته بود چیز خاصی نیست

    لینک به نظر
    • سلام. سن شما و سابقه ی خانوادگی بیماریهای قلبی، مهمه! راجع به درد حین فعالیت و عصبی شدن، صحبتی نکردید.
      اگه دردهاتون ادامه پیدا میکنه، نیاز به بررسی بیشتر و معاینه ی دقیق دارین، حتی اگه طی بررسی دلیل قلبی پیدا نشه و دلیل اسکلتی عضلانی ویا مسایل اضطرابی مطرح بشه.
      بنابراین برای معاینه ی اولیه و شرح حال دقیق حتی به یک پزشک عمومی هم میتونید مراجعه کنید تا در صورت لزوم ارجاع بعدی رو واستون مشخص کنه.
      قرص پروپرانولول یک درمان علامتی واسه ی استرس ها و تپش قلب هست و حالت آرامبخشی بدون خواب آوری در این حالات داره.

      لینک به نظر
      • امیر

        با سلام و تشکر نسبت به پاسخگویی
        سن بنده ۳۰ می باشد سابقه بیماری قلبی در خانواده نداریم. دکتر پیششون رفتم متخصص قلب بودن ولی گفتن اصلا نیاز به نوار قلب نیست البته این موضوع برای حدود ۹ ماه پیش می باشد البته مادرم کمی تپش قلب داره ولی خوب سنشون ۶۰ می باشه دکتر گفت احتمالا از عضلات قلب می باشد حال با این تفاسیر بهتره من پیش ایشون مراجعه کنم یا پیش دکتر قلب دیگر یا کلا نیاز هست من به متخصص تو زمینه دیگه مراجعه کنم.البته کارمند هستم و مدت زیادی پشت کامپیتوتر مینشینم .

        لینک به نظر
        • سلام. با توضیحات فعلیتون، با توجه به سن کم شما، ممکنه که درد شما عضلانی- اسکلتی باشه و یا ناشی از دیسک خفیف گردن.
          اما بهتر هست که حداقل یک نوار قلب بگیرید و در صورت لزوم اکوکاردیوگرافی برای بررسی دریچه هاتون انجام بشه.
          بعضی مواقع اطلاعات نوار قلب، ممکنه در هیچ معاینه یا اکو و … دیده نشه.
          نوار قلب همیشه جزو بررسی اولیه ی قلب محسوب میشه.

          لینک به نظر
  13. عباس

    با سلام و خسته نباشید
    عباس هستم ۴۵ ساله حدود ۲ سال پیش بعلت حمله قلبی وگرفتکی یکی از رگهای قلبم ضمن انجام انژیو گرافی بالن زده ودر یکی از رگها استنت داروی گذاشته شد و در حال حاضر تحت درمان داروی هستم قرص هایی که میخورم شامل
    پلاویکس ۱ عدد
    کاردوویلول یکی صبح یکی شب
    آسپرین یکی شب
    قبلا لوزارتان یکی صبح و نصفی شب و الان والسارتان ۸۰ نصفی صبح
    آتروواستاتین ۱۰ هرشب
    وارفارین ۱/۲ و۳/۴ روزهای زوج وفرد با inr 1.9 تا ۲
    میخواستم بدانم خوردن پلاویک و آسپرین و وارفارین همزمان مشکلی ندارد
    بنظرم با خوردن لوزارتان بهتر بودم میتونم والسارتان را قطع ولوزارتان استفاده کنم

    لینک به نظر
    • سلام. خوردن همزمان این سه دارو ریسک و خطر انواع خونریزیها مثل خونریزی معده رو افزایش میده.
      علت شروع وارفارین رو با توجه به شرح حالی که دادین متوجه نشدم.
      یا اینکه ریتم قلبی نامنظم دارین و یا پمپ قلبتون باید ضعیف شده باشه و یا اینکه در اون زمان لخته تو قلب شما دیده شده!
      وگرنه شروع وارفارین برای همه ی کسانی که استنت قلبی میگذارند توصیه نمیشه.
      برای قطع این داروها نیاز هست که علت شروع اونها و آنژیوگرافی اون موقع شما و نوع و طول استنت شما رویت بشه.

      در مورد لوزارتان و والسارتان، خاصیت هر دو مثل هم هست و از نظر کارآیی خیلی تفاوتی ندارند، مگر اینکه شما به لوزارتان جواب نداده باشید که به والسارتان که قوی تر هست، تغییر داده شده.
      در صورتیکه فشارهای شما با لوزارتان کنترل بوده، میتونید مجددا از همون استفاده کنید و والسارتان رو قطع کنید.

      لینک به نظر
  14. حسین

    با سلام
    حسین هستم ۳۲ ساله . حدود ۲ سال پیش سمت چپ قفسه سینه ام درد می کرد پیش دکتر قلب رفتم ولی گفت قلب شما مشکلی ندارد
    ۶ ماهی است باز سمت چپ سینه ام درد می کنه حالت فشار خفیف و تقریبا مداوم البته بازوی چپ هم درد می کنه و به سمت انگشتانم حرکت می کنه. شب ها معمولا بالش روی سینه ام میگذارم و دوست دارم به سمت قلبم فشار دهم تقریبا این درد دائمی شده البته خفیف می باشد به نظر شما من باید به پزشک قلب مراجعه کنم یا مشکل بیماری مربوط به اعضلات است و باید به ارتوپد مراجعه کنم

    لینک به نظر
  15. عسل

    سلام خانم دکتر عزیزم شما خیلی مهربون هستید خوشبحال بیمارانتون ،من راهم خیلی دوره از خراسان جنوبی هستم اگه نزیک بودم حتما به شما مراجعه میکردم اما خانم دکتر گلم من هر دو بار قلب جنین رویت شده و دارای ضربان قلب نرمال بوده اواخر شش هفته رشد جنین متوقف میشه حالا هپارین بزنم یا پرولوتون ممنون

    لینک به نظر
    • سلام. بهتر هست که این بار شما از سه ماه قبل بارداری از فولیک اسید روزی ۵ میلی گرم و آسپیرین ۸۰ روزی یک عدد استفاده کنید و به محض اینکه بارداری اتفاق افتاد برای بهبود عملکرد جفت، ( البته با مشورت متخصص زنان) از پرولوتون که همان آمپول پروژسترون هست و یا شیافهای پروژسترون، استفاده کنید.( یعنی به آسپیرین و فولیک اسید قبلی اضافه شود).
      توصیه من: آسپیرین، فولیک اسید و پس از بارداری پروژسترون می باشد.
      حتما باید از آخرین سقط شما حداقل سه ما بگذرد که بارداری مجدد موفقیت آمیز باشد.
      با آرزوی بهترینها برای شما

      لینک به نظر
  16. عسل

    ا سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز،من دو بار باردار شدم هردو بار ضربان قلب جنین در شش هفته وایمیسته من تمام ازمایشات مربوط به سقط رو انجام دادم که خدا رو شکر همه نرمال و خوب بوده پیش دو متخصص رفتم اولی بهم گفت قرص اسپرین بخورم و به محض باردار شدن امپول هپارین بزنم و دومی گفت قرص اسپرین دوماه قبل بارداری بخورم و امپول پرولوتون هفته ای یکی از زمان باردار شدن بزنم و من ازمایش انتی فسفولیپید و انتی کاردیولیپین انجام دادم منفی بودن یعنی این بیماری رو نداشتم الان من دو سوال دارم اینکه ایا امکان داره ازمایش فسفولیپید قبل بارداری منفی باشه و در بارداری مثبت بشه؟و اینکه من داروهای کدوم دکتر بخورم بهتره؟یک هفته قبل پریود تست خون نشون میده

    لینک به نظر
    • سلام. توضیحات شما رو مجددا خوندم.
      عسل عزیزم، اولین زمان که ضربان قلب جنین قابل رویت توسط سنوگرافی میشود، هفته ی ششم بارداری هست و اینکه در حاملگی شما ساک و قطب جنینی دیده می شود ولی متاسفانه زمان رویت قلب جنین، قلب دیده نمی شود یعنی اینکه در این موارد ناهنجاری در تشکیل جنین وجود دارد.
      خوردن آسپیرین از قبل بارداری و ماههای اول بارداری اگرچه در جلوگیری از ناهنجاریها بی تاثیر هست ولی تاحدی در موارد سقط ناشی از سندروم آنتی فسفولیپید موثر است.
      بنابراین توصیه ی پزشک اول برای شما موثرتر خواهد بود.
      پس از رویت قلب در سنوگرافی میتوانید از آمپول یا شیاف پروژسترون به طور موقت و پس از صلاحدید متخصص زنان استفاده کنید.
      هورمونهای پروژسترونی “فقط” زمانی موثر هستند که “قلب جنین در موقع مناسب توسط سنوگرافیست رویت شود” ولی خونریزی پس از آن و جود داشته باشد که ناشی از عدم کفایت اولیه ی جفت هست که تا چند وقت با هورمون پروژسترون از جفت حمایت می شود.
      به امید داشتن فرزندی سالم و صالح برای شما

      لینک به نظر
  17. سروش

    سلام. من جوانی ۲۵ ساله هستم , حدود ۸ سال پیش ناگهان قلبم برای چند ثانیه درد گرفت(تیر کشید) و با نفس کشیدن دردش بیشتر میشد بعد از مراجعه به متخصص و انجام نوار قلب و اکو گفتن افتادگی دریچه میترال هست و فقط لازمه سالی یبار اکو بدم که چک بشه میزان افتادگیش. تواین مدت دیگه خبری از درد نبود تا اینکه حدود ۶ ماه پیش احساس سنگینی تو قفسه سینم کردم و دردهای خفیفی تودست چپم. رفتم بیمارستان نوار و ازمایش خون گرفتن گفتن هیچی نیست روزبعدش رفتم متخصص بعد از نوار و اکو و تست ورزش گفت اسپاسم داری و خیلی خطرناکه و احتمال سکته هم زیاده و گفت قلبت حساسه!!!!!!! ولی نه قرصی نوشت نه چیزی, بعدش همون جواب تستایی که گرفت رو پیش سه تا متخصص دیگه که نشون دادم گفتن مشکلی نداره. ولی هنوزم اکثر روزا حس درد و تیرکشیدن رو دارم و همیشه دست وپام انگار یخ زده و حالت دلشوره و اضطراب ناگهانی سراغم میاد موقع خواب مثلا.. اینم بگم که پسرعموم توسن ۲۵ سالگی فوت شد ولی مشکل مادرزادی داشت و تا ۲۵ سالگیش چندبار عمل شده بود و عمومم تو سن ۶۰ سالگی سکته کرد وفوت شد و پدر خودمم مشکل فشار خون و قلب هم داره. دیگه از بس دکتر رفتم خسته شدم ولی هنوزم این درد هست. بنظرتون چیکار کنم؟

    لینک به نظر
    • سلام. توضیحاتتون در مورد درد خیلی خوب و کامل بود .
      با توجه به بررسیهایی که انجام شده و نرمال بودن تستها و آزمایشات، بیشتر تشخیص به “مسایل اضطرابی” و” استرس های روحی” هست.
      اسپاسم رگهای قلبی حالتی هست که “حتما” در نوار قلب یا حین تست ورزش مشخص میشود و اینکه سه متخصص دیگر قلبی نرمال بودن را تایید کرده اند یعنی اینکه اسپاسم قلبی مد نظر پزشک اول شما نبوده و بیشتر منظور ایشان “تنش عصبی شدید” بوده است.
      بهتر هست که از یک مشاور جهت کاهش استرسها و تنش هاتون کمک بگیرید.
      مسایل اولیه ی قلبی را از ذهنتان دور کنید و به دنبال درمان حالتهایی باشید که باعث این علایم به طور ثانویه می شوند.
      گرفتن عکس ساده ی قفسه ی سینه هم در بررسی شما ضروری است.

      لینک به نظر
  18. عسل

    سلام خدمت خانم دکتر عزیز ،من ۲بار باردار دار شدم بعلت ایست ضربان قلب جنین در شش هفته سقط کردم هر۲در شش هفته من و شوهرم اقوام نیستیم اسپرم شوهرم مشکلی نداشت و خودم هم تمام ازمایشات مربوط به سقط به جز ازمایش ژنتیک را انجام دادم همه چیز نرمال بود باید ایندفعه که باردار شم چیکار کنم که دوباره قلبش تو شش هفته واینسته تو رو خدا کمکم کنید دو بار سقط داشتم نمیخوام که بار سوم هم سقط بشه شمارو خدا کمکم کنید من ازمایش تیروئید-پرولاکتین-پروژسترون-تستوسترون-crp-ana-lh-estradiol-dheaso4-ldh-ast-alt-alp-afp-cea-fbs-igm-igg انجام دادم نرمال بود حالا باید چیکار کنم تا بارداری سومم موفق باشه

    لینک به نظر
    • سلام. اینکه علت سقط را به صورت ایست قلبی جنین مطرح میکنید، دلیل بر این نیست که علت ایست قلبی واقعا مشکلات قلبی باشد. چون هر بیماری شدیدی که منجر به مرگ فرد و یا جنین شود، در نهایت با ایست قلبی همراه است واین یک اصطلاح کلی برای مرگهاست و نه علت مرگ!
      اکثر مواقع علت سقطهای سه ماهه ی اول جنین، ناهنجاریهای ژنتیکی جنین است که با دو بار سقط بهتر بود که جنین را برای بررسی ژنتیک میفرستادید تا شاید علت واقعی مشخص شود.
      به هر حال، با این توضیح کلی، در صورتیکه متخصص زنان شما موافق باشد باید به بررسی بیشتر علل سقط سه ماهه ی اول و بیماریهای سقط دهنده و آنتی بادیهای سقط دهنده مثل لوپوس آنتی بادی و آنتی کاردیولیپین و… بپردازد و در صورت لزوم تجویز آسپیرین طی بارداری و فولیک اسید با دوز بالاتر چندین ماه قبل بارداری داشته باشید.
      به امید داشتن بارداری موفق و فرزندی سالم برای شما.

      لینک به نظر
  19. امید امیری

    سلام خانوم دکتر . جسارتا ی سوال داشتم .بعد از عمل اسلیو معده در بیمارستان هاجر در سال گذشته ، همانگونه که مستحضرید من الان حدود یک ماهه عمل کیسه صفرا انجام دادم اما درد سنگینی در نا حیه پشت و سینم هست که از شدتش کلافه شدم محبت کنید راهنمایی کنید من برای چک کردن کامل و پیگیری علت درد پیش چه دکتری باید برم . شما اجازه میدید بیام از خودتون اجازه بستری بگیرم و پیگیر علت دردم بشم .چون واقعا دارم اذیت میشم . کمکم کنید لطفا .با تشکر امید امیری

    لینک به نظر
    • سلام. با توجه به سابقه ی خانوادگی مشکل قلبی و نوسانات قبلی فشار خون و سابقه ی DVT در خود شما، بهتر هست که بعد تعطیلات برای بررسی کامل و انجام اسکن قلبی و… مراجعه کنید.
      در حال حاضر هم از آسپیرین۸۰ و آتورواستاتین۲۰ استفاده کنید.
      در صورت ادامه یافتن درد بیش از ده دقیقه از قرص زیز زبانی استفاده کنید و نتیجه را اطلاع دهید.

      لینک به نظر
  20. ابراهیم

    سلام تشکر از سایت خوبتون / بنده حدود تقریبا دوماه هست که پای سمت چپم از قسمت مچ پا به پایین رگهای ان هرزگاهی بزرگ میشن و زیر پوست معلوم میشن و هنگامی که کف پای سمت چپم رو پایین میزارم احساس درد در ناحیه کف پا و روی پا میکنم و بیشترین درد در قسمت مچ پام میباشد یعنی وقت مچ پام ثابت هست درد ندارد ولی تا مچ پامو بالا پایین میکنم رگهای اون قسمت درد میگیرد و به کف پاهام میزنه به متخصص ارتوپد مراجه کردم و ستون فقراتم سالم بود و
    ازمایش cbc/wbc/rbc/hemoglobin/hematocrit/mcv/mch/mchc/platelets/tsh/crp/widal/blood urea/creatine/cholesterol/sgot/sgpt/triglycerides انجام دادم و همگی خوب بود
    این حالت هرزگاهی در طول روز میاد سراغم و هنگام خواب چون پاهام ثابت هستن درد ندارم و بیشترین درد در قسمت مچ پای چپم هست که با بالا و پایین کردن مچ پا درد شروع میشود و ۳۰ ساله و مرد هستم و اصلا پاهام ضربه نخوردن و یدفه تو خونه نشسته بودم که اینجوری شدم /
    لطفا جواب رو به ایمیل من بفرستید
    تشکر

    لینک به نظر
  21. مهشاد

    سلاااااااااااام استادخوبم..خیـــــــــلی سپاس گزارم لطف کردید واقعا ممنونم از این که وقت گرابهاتونا در اختیار من گذاشتید..اگه بازم سوالی واسم پیش اومد مزاحمتون میشم قربان شما بدرود…

    لینک به نظر
  22. محمود بختیاری

    سلام:
    دکتر من در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۴ طبق آزمایش ptکه داده بودید inr=6 بود که فرمودید قرص وارفارین و آسپرین قطع شود مجددا۹۴/۱۲/۲۲ آزمایش pt و عدد inr =1/7 است.خواهشمندم میزان مصرف هر دو قرص را اعلام نمایید

    لینک به نظر
    • سلام. قرص وارفارین رو از این به بعد سه روز در هفته نصف قرص و چهار روز در هفته یک چهارم قرص مصرف کنید.
      بهتر هست که این روزها به صورت یک روز درمیان باشد.
      یعنی روزهای زوج هفته و جمعه یک چهارم (شنبه، دوشنبه و چهاشنبه+ جمعه) و روزهای فرد هفته(یکشنبه- سه شنبه و پنج شنبه) نصف قرص مصرف کنید.
      آسپیرین رو هم مجددا شروع کنید.
      در تاریخ ۷ و یا ۸ فروردین مجددا آزمایش بدین و نتیجه رو اطلاع بدید.
      ممنون

      لینک به نظر
  23. ناصر

    با سلام و احترام …
    من ۶,۷ ماه میشه که به ادویه جات بخصوص تند و تیز و غذاهای چرب حساس شدم ,
    حس میکنم معده ام کار نمیکنه و تپش قلب میگیرم و در شرایطی که این خوراک ها رو نمیخورم حالم خوب است
    علائم من در شرایطی که از رژیم غذایی خودم استفاده نمیکنم
    تپش قلب
    سردی
    التهاب
    بی قراری , کرختگی , سستی
    استرس
    کار نکردن معده
    نفخ معده
    اسهال
    گاهی حالت تهوع خفیف
    بی حالی
    احساس سنگینی
    بعضا هم سوزش معده دارم

    در ضمن من به دکتر تغذیه مراجعه کرده بودم که حدودا ۴۰ روز برای معده ام قرص رانیتیدین تجویز کرد …
    بنظر شما بنده مشکل قلب دارم یا مشکلم معده و گوارش است ؟؟؟؟؟ :ll

    با سپاس ( گفتار نیک ) ( کردار نیک ) اندیشه نیک ) فراوان …

    لینک به نظر
    • سلام. علایمی که ذکر کردید به نظر بیشتر گوارشی است و شاید حتی روده ی تحریک پذیر هم برای شما مطرح باشد که درمان آن در مرحله اول رعایت رژیمهای غذایی خاص و کم کردن استرس هاست و در صورت عدم پاسخ تجویز دارو تحت نظر متخصص داخلی توصیه می شود

      لینک به نظر
  24. مهشاد

    سلام خانم دکتر..خوبین؟؟؟وقتتون بخیــــر.من دانش آموز دوم دبیرستان هستم میخواستم سوالی در رابطه با درس بپرسم …من دوست دارم پزشکی قبول بشم خیــلی رغبت وعلاقه دارم واسه کنکور بهتره از چه سالی بخونم معدلمم عالیه درسمم خداروشکر خوبه..ولی نمیدونم واسه کنکور کی باید خوند؟؟؟خیـــلی استرس دارم همش فکر میکنم نکنه من نیارم..ازتون ممنون میشم اگه پاسخ بدید..قربان شما…

    لینک به نظر
    • سلام عزیزم. واسه ی موفقیت در یک مسیر و یک رشته اول از همه اراده شرطه و سپس تلاش برای رسیدن به اون هدف.
      از همین الان زمان مناسبی هست که درسهاتون رو هدفمند بخونید و تستهای مناسب با هر درس رو هم کار کنید.
      چون فقط مسلط بودن به درس ملاک نیست و شما باید بتونید که در زمان معین به سوالات، پاسخ مناسب بدین.
      برای قبول شدن در رشته ی پزشکی باید تقریبا کل ۱۲ سال مدرسه درس خوند و اونهم به صورت مداوم!! و برنامه ریزی برای سال آخر کار اشتباهی هست و فشار زیادی به شخص وارد میشه.
      شما میتونید با شرکت در امتحانات بعضی موسسات مثل قلم چی برآوردی از خودتون داشته باشید و پیشرفتتون رو هم مرتبا ارزیابی کنید.
      الان زمان مناسبی هست که اگه کم و کاستی وجود داره جبران بشه و سال آخر دبیرستان فقط به مرور درسها و تست زدن مشغول باشید.
      پزشکی جزو رشته هایی هست که فقط برای قبولیش، باید چند سالی از خودتون مایه بذارین و برنامه ریزی درست داشته باشین ولی سعی کنید خیلی تک بعدی نباشید و به موقع از مقاضیات سن تون استفاده کنید و لذت ببرید که این فقط با برنامه ریزی درست به دست میاد.
      درسهای کلاسیتون رو خوب و مفهومی بخونید و عادت کنید که به تمام مطالب کتاب و حتی زیر نویس شکلها و پاورقیها دقت و تسلط داشته باشید و تابستان علاوه بر آماده شدن دروس مهم برای سال آینده، حتما به مرور درسهای سالهای قبل دبیرستان بپردازید.
      همیشه با خودتون صداقت داشته باشین و هیچ وقت برای پیشرفت خودتون، از پایین کشیدن دیگران استفاده نکنید و سعی کنید با تلاش و بالا رفتن بیشتر، پیشرفت بیشتری داشته باشید.
      به امید موفقیت شما عزیز دل و با آرزوی بهترینها برای شما!

      لینک به نظر
  25. کمال

    با عرض سلام خانم دکتر من جوانی دانشجو و ۲۶ ساله هستم ی ماهی میشه قفسه سینه ام بیستر پایینتر از نوک سینه ام سوزش داره بعضی اوقات به هر دو تا کتفم هم میزنه و در کل خیلی نگرانم رفتم دکتر قلب گفت پرولاپس دریچه میترال و رگورجیشن داری همچنین رگورجیشن تریکوسپید بصورت ملایم داری نه قرصی برام نوشت نه هیچی گفت برو پیش روانپزشک لطفن کمکم کنید که مشکل حادی ندارم

    لینک به نظر
    • سلام. بابت پرولاپس دریچه ی میترال، یکسال بعد اکوی مقایسه ای با اکوی فعلی انجام دهید .
      ولی بابت علایمی که دارید ، چون توسط متخصص قلب ویزیت شده اید ومشکل حادی برایتان مطرح نکرده است،( معمولا با توجه به سن و نوع علایم شما گرفتگی عروق کمتر مطرح است و حتما در نوار قلب و اکو هم مساله ای دال بر آن نداشته اید)فعلا از قرص پروپرانولول ۱۰ میلی گرم دوبار در روز استفاده کنید ، در کنترل علایم اضطرابی شما موثر هست.
      در صورت عدم بهبود علایم مشاوره ی روانشناسی و یا ویزیت روانپزشکی بابت کنترل علایم شما توصیه می شود.

      لینک به نظر
  26. ابراهیم

    سلام تشکر از سایت خوبتون . تقریبا دوماه پیش تو خونه نشسته بودم که یدفه از مچ پاهایم یه حالتی مثل اینکه خون رد نمیشد یا اینکه خون برعکس رد میشد برام اتفاق افتاد و به خیال خودم میگفتم عادی هست / تا سه روز این عارضه رو تحمل کردم و نزد پزشک رفتم از مچ پا به پایین رگهای من حالت سوزنی میشن و هنگام راه رفتن یدفه زانوهام میلرزن و خالی میکنن و باید بشینم / ازمایش cbc/wbc/rbc/hemoglobin/hematocrit/mcv/mch/mchc/platelets/tsh/crp/widal/blood urea/creatine/cholesterol/sgot/sgpt/triglycerides انجام دادم و همگی خوب بود / ام ار ای از ستون فقرات برای تنگی کانال نخاعی انجام دادم و مشکلی نداشت و الان طی تقریبا دوماه همچنان مشکل دارم /رگهای مچ پاهام حالت بنفش نشدن و همان رنگ سبز هستن/مشکل من اینجاست که زانوهام خالی میکنن و یدفه میوفتم و اصلا زانو درد ندارم و سی سال سن دارم و ۶۹ کیلو وزن دارم وزن سبکی دارم و لاغر هستم / ممنون میشم بگین باید چکار کنم / اگر میشه جواب رو برایم ایمیل کنید / تشکر

    لینک به نظر
    • سلام. با توجه به شرح حال شما ، خالی کردن زانو و علایم شما میتونه ناشی از آسیب منیسک زانو ، رباطها و آرتروز زودرس زانو و… باشه، که نیاز به مراجعه به ارتوپد و بررسی خود زانو و معاینه ی کامل آن دارد.
      ولی احساسی که شما در مچ پاهاتون دارید و نوع گردش خونی که احساس میکنید، یک احساس غیر اختصاصی است که بیماری خاصی را تداعی نمیکند.
      اگه بررسیهای شما طبیعی باشن، استرسها را میتوان به عنوان یک تشخیص برای شما در نظر گرفت.
      در هر حال اول مراجعه به ارتوپد رو به شما توصیه میکنم.

      لینک به نظر
  27. سلیمان

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من جوانی ۲۷ ساله آقا و ورزشکار هستم و در ساق پام واریس شدید دارم میخواستم بدونم برای درمان آن باید چکار کنم.در ضمن سابقه هیچ گونه بیماری ندارم.با تشکر.

    لینک به نظر
    • سلام . واریس نشانه ی عدم کارکرد مناسب سیستم وریدی یا همون سیاهرگی هست که در قسمتهای مختلفش ممکنه اشکال عملکرد وجود داشته باشه. شروعش برای سن شما اون هم باشدتی که فرمودید غیر عادی هست و باید جلوش گرفته بشه.
      شما باید جوراب واریس رو مرتبا بپوشید و از آویزان کردن پاها و ثابت ایستادن خودداری کنید.
      داروها و پماد هایی وجود دارن که شدتش رو به تاخیر میندازن ولی بهتر هست که سونوگرافی از سیستم وریدی پاهاتون انجام بشه و حتی اگه شدت واریس زیاد هست، از نظر لگنی هم بررسی بشین تا اگه سیستم فشاری مانع بازگشت وریدی مناسب میشه، مشخص بشه.
      مراجعه به پزشک و بررسی علت اولیه و سپس درمان رو به شما توصیه میکنم

      لینک به نظر
  28. سید رضا موسوی

    با سلام
    چند وقتی بود درد خفیفی در ناحیه چپ قفسه سینه احساس میکردم بعد از مراجعه به پزشک متخصص و اعلام اینکه هم زود خسته میشوم و هم اینکه با کسالت از خواب بیدار میشوم با انجان نوار قلب و اکو مشخص شد نازکی دیواره قلب دارم و به بیمارستان قلب ارجاع شده ام (برای بررسی بیشتر) خواستم بدونم این بیماری به چه شکلی هست و من باید چه کار کنم .

    لینک به نظر
    • سلام. راجع به بیماریتون خیلی کلی صحبت کردین.
      باید بدونم که آیا پمپ قلب شما هم ضعیف شده یا نه و وضعیت کلی دریچه های شما چه طور هست؟!
      سن و سایر بیماریهاتون رو هم لطفا بیان کنید و اکو کاردیوگرافیتون رو واسم بخونید یا بفرستین لطفا.
      اگه بیماری شما کاردیومیوپاتی هست باید با توجه به اکو و…. توضیح بدم.

      لینک به نظر
  29. موسی

    با سلام خدمت خانم دکتر
    خانم دکتر مادر من ۵۳ سالشه چن وقتی هست میگن که قفسه سینه شون درد میکنه ومیگن وقتی راه میرن زود خسته میشن و تو آزمایشی که دادن قند شون ۶/۸ نشون داده شده مراجعه به چه متخصصی را شما صلاح میدانید؟ با تشکر

    لینک به نظر
    • سلام. با توجه به سنشون که بالای ۴۰ سال هستند و علایمشون باید در اسرع وقت به متخصص قلب و عروق مراجعه داشته باشند تا معاینه و نوار قلب و اکو از ایشون به عمل بیاد و برای بررسی بیشتر با توجه به نتایج اولیه، تست ورزش و یا اسکن قلبی انجام بشود.

      لینک به نظر
  30. نیما

    سلام. من ۲۲ سال دارم ۴شنبه ی هفته پیش با درد قفسه سینه و تنگی نفس به بیمارستان شهید رجایی رفتم. مشکل من رو پریکاردیت تشخیص دادن ( نوار قلب و اکو که ازم گرفته شده نرمال بود) و برام بروپین ۴۰۰ و پنتوپرازول ۴۰ نوشتن. دو سه روزی رو به بهبودی بودم ولی الان ۲ روزه که دوباره درد قفسه سینه ام برگشته و شب ها تنگی نفس شدید دارم طوری که اصلا نمی تونم بخوابم. خواستم ببینم بازم مراجعه به پزشک لازمه یا این علائم برای پریکاردیت عادیه؟

    لینک به نظر
    • سلام. ظرف ۴۸ تا حداکثر ۷۲ ساعت از شروع درمان باید احساس بهبودی تا حد زیادی داشته باشید. در صورتیکه باز هم علایم شما پابرجاست ، حتما مراجعه ی مجدد داشته باشید تا دوز داروی شما تغییر داده شود وشاید نیاز به اضافه کردن داروی دیگر به درمان شما باشد.
      حتما بیماری تان را جدی گرفته و مجددا مراجعه نمایید.

      لینک به نظر
  31. لیلا بهرامی

    با عرض سلام و خسته نباشید:
    خانم دکتر احمدی اینجانب پدری ۶۸ ساله دارم که ایشان در اردیبهشت ماه آزمایش پلاکت خون داده اند که ۱۷۴ بوده است و باز در بهمن ماه این آزمایش را تکرار کرده اند و ۱۲۶ شده است آیا ایشان احتیاج به پزشک و مصرف دارو دارند؟ برای جلوگیری از کم نشدن پلاکت چه اقداماتی می توان انجام داد؟ با تشکر فراوان

    لینک به نظر
    • سلام و تشکر.
      افت پلاکت به تنهایی در حالی سایر رده های خونی در آزمایش خون نرمال و ESR هم نرمال باشدو پلاکت هنوز بالای یکصدهزار باشد، نیاز به اقدام خاصی ندارد و پیگیری آن با فواصل کوتاهتر توصیه میشود.
      در صورتیکه بیمار شما با این عدد پلاکت دچار کبودی بدن و اندامها به صورت خودبخودی میشودو یا خونریزی از قسمتهای مختلف بدن دارد؛ یعنی اینکه علاوه بر افت تعداد پلاکت ، عملکرد پلاکت هم مختل شده است و نیاز به بررسی توسط متخصص داخلی دارد.
      در مواردیکه با افت جدید پلاکت همراه هستیم، علاوه بر عفونتها که میتوانند باعث افت پلاکت شوند، داروهای مصرفی بیمارتان باید مورد بازبینی قرار گیرد ، چون بعضی داروها باعث افت پلاکت خون می شوند.
      بنابراین بررسی خونریزی و کبودی، مسایل عفونی و داروهای مصرفی توصیه میشود.
      در صورتیکه مورد خاصی یافت نشد، کنترل مجدد پلاکت یک تا یک و نیم ماه بعد توصیه میشود.

      لینک به نظر
  32. امید

    سلام امید هستم بیست هشت ساله مازندران چند روزی درد قفسه سینه ست سمت چپ داشتم دوروز سی سیو بستری بودم دکتر الو و تست ورزش گرفت میگفت نرمال مرخص کرد امدم خونه الان بارم درد قفسه سینه دارم وکاهی هم تپش واستراب باز رفتم دکتر نوار قلب گرفت با ازمایش گفت مشگلی ندارهولی هنوز درد و تپش قلب استراب دارم وبی هسی دست سمت چپ

    لینک به نظر
    • سلام. اگه معاینه و نوار قلب و اکو و حتی تست ورزش شما کاملا سالم و نرمال بوده، یعنی که مشکل شما قلبی نیست.
      بهتره که یک عکس ساده ی قفسه ی سینه بگیرید، (در دو نمای روبرو و پهلو) و گردن و پستانها و زیر بغلتان توسط یک پزشک عمومی معاینه شود و در آزمایشات تیروییدتان را چک کنید
      اگه موارد فوق هم سالم بود و موردی وجود نداشت دیگر به مشکلات جسمی فکر نکنید، بابت مسایل اضطرابی که باعث درد قفسه ی سینه و تپش قلبتان میشود ، بررسی مجدد از خودتان به عمل بیاورید و اگر نتوانستید خودتان مشکل را به تنهایی بررسی و حل نمایید از یک مشاور کمک بگیرید.

      لینک به نظر
  33. عرفان

    با سلام خدمت خانم دکتر
    پدربزرگ من ۹۲ ساله است و دیالیز می شود.خواستم بدونم شما جراحی برای شالدون دائم انجام می دهید؟
    در صورت انجام دادن در کدام بیمارستان جراحی می کنید؟

    لینک به نظر
    • سلام. جراحی برای شالدون دایم یا گذاشتن پورت توسط متخصص جراحی عمومی انجام میشه و کار پیچیده ای نیست.
      با توجه به محل سکونتتون میتونید از پزشک دیالیز پدربزرگ کمک بگیرین.
      همون جایی که شالدون موقت رو گذاشتن، اکثر مواقع توانایی گذاشتن شالدون دایم رو هم دارند. تفاوتش اینه که شالدون موقت رو توی اورژانس و اتاق عمل سرپایی هم میشه گذاشت ولی برای دایم در اتاق عمل معمولا انجام میشه.

      لینک به نظر
  34. مهدی

    درود به شما زحمت کشان
    سرکار خانم دکتر عزیز
    خلاصه مینویسم
    پدرم۵۵ دارد.. سال ۸۸ آنزیو و استند آلمانی گذاشتند (دکتر میربلوک…رشت) بعد ۴ماه دوباره سکته کرد اینبار ۲ رگ پیوندی از پا عمل جراحی باز کردند(دکتر کنعانی و دکتر شاد).طی این سالها پیشگیری کردن و تحت نظر بودند اما کماکان تریگلیرسیرید کم و بیش بالا بود … تا دی ماه ۹۴ امسال کمی درد در ناحیه سینه دوباره شروع شد که با اسکن (گاما اسکن.هسته ای) دقیق نمیدونم حدود پانصد هزار تومانشد… ((( نشان داد که رگ پیوندی دوباره گرفتگی دارد)))
    چاره چیست … آیا دوباره میتوان عمل کرد … بالون و استند که افاده نکرده بود قبلا
    کارکرد این رگها حالا نمیدانم وریدی یا شریانی هست! حدود ۱۰تا ۲۵ سال است .چرا پدرم طی فقط ۶ سال دوباره وضعیتش وخیم شد

    لینک به نظر
    • سلام. سن پدر شما بسیار پایین است و گرفتگی مکرر عروق ایشان یا بدلیل عدم مصرف منظم داروهاست ویا ژنتیک بسیار مستعد ایشان به بیماری عروقی قلب.
      در بیماری زمینه ای ایشان ابتلا یا عدم ابتلا ایشان به دیابت و یا مصرف سیگار را ذکر نکردید که در صورت وجود از عوامل بسیار مستعد کننده برای گرفتگی اولیه و یا مجدد رگ هستند.
      در حال حاضر، داروهایشان را مرتبا مصرف نمایند و در صورتیکه با مصرف منظم داروها بازهم علایم داشتند باید آنژیوگرافی مجدد وسپس با توجه به آن تعیین تکلیف شوند.
      در هر حال پدر شما با توجه به گرفتگی های مکرر ایجاد شده، جزو بیماران دارای ریسک و خطر بالای قلبی محسوب می شوند و نیاز به مراقبتهای ویژه در منزل علاوه بر رعایت دستورات دارویی دارند.

      لینک به نظر
  35. علیرضا

    سلام خانم دکتر خسته نباشید من بیماری قلبی مادرزادی دارم و در کودکی عمل باز شدم الان ۱۹سال دارم باشگاه بدنسازی میرم و میخوام که وزنم بالا بره خواستم از مکمل های بدنسازی استفاده کنم ولی مربی گفت اول از یک دکتر بپرسم ببینم میتونم استفاده کنم یا نه.به نظر شما من میتونم از قرص دیانابول یا کراتین یاهورمون ویا تستوسترون هایی که در داروخانه ها وجود دارن استفاده کنم؟؟؟خیلی ممنون میشم کمکم کنید

    لینک به نظر
    • سلام. بیماریهای مادرزادی قلبی که در کودکی نیاز به جراحی پیدا میکنند انواع مختلفی دارند که توصیه میکنم به همراه شرح عمل جراحی آن زمان و اکوکاردیوگرافی پس از آن ؛ جهت اکوکاردیوگرافی مجدد مراجعه نمایید تا از نظر فشار ریوی و شانت احتمالی و … بررسی شوید.
      از آنجایی که مواد هورمونی مورد استفاده در بدن سازی برای اکثر افراد در طولانی مدت مضرات زیادی به دنبال دارند، بنابراین برای شما صرفا برای افزایش وزن استفاده از این هورمونها را توصیه نمی نمایم و بهتر است که با یک متخصص تغذیه مشاوره نمایید و از کربوهیدراتها و مغزها مثل آجیل و… جهت افزایش وزن استفاده کنید.

      لینک به نظر
  36. محمدیان

    با سلام
    نوجوان ۱۷ ساله ای هستم که حدود یک ساله بازوی چپ وقسمت چپ سینم درد میکنه ابلته یک ماهی میشه که درد هاشدید شده وبا توجه به این که چپ دست هستم از فعالیت هام بازمیمونم درضمن احساس سنگینی شدیدی روی قفسه سینم دارم به خاطر وحشت از حرفای دکتر تاالان پیش متخصص نرفتم اماباشدید تر شدن درد ها فک کنم مجبور باشم برم خواستم نظرتونو بدونم که ایا این مشکل میتونه قلبی باشه یانه؟ ممنونم

    لینک به نظر
    • سلام. مواردی که در مورد درد سمت چپ و محدودیت فعالیت متعاقب آن ذکر کردید، بیشتر مربوط به دردهای عضلانی اسکلتی است که توصیه میشود:
      از حمل کیف سنگین روی یک سمت خودداری نمایید،
      خیلی مواقع این دردها منشا گردنی دارند، بنابراین بهتراست از فعالیتهایی که باعث میشوند ساعتها گردن شما در وضعیت ثابت قرار بگیرند اجتناب کنید و بعد از هر نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه کمی حرکات نرمشی گردن به طور صحیح انجام دهید
      فرم درد شما کمتر به مسایل قلبی مربوط میباشد
      موارد تنش زا و استرس زا را کاهش دهید
      در صورتیکه پس از دو هفته از رعایت موارد فوق ، هم چنان درد داشتید، بهتر است با مراجعه به پزشک عمومی، معاینه کامل شوید؛ شاید نیاز به بررسی بیشتر مثل عکس قفسه سینه و… باشد.

      لینک به نظر
  37. كامران

    بارعرض سلام و خسته نباشید جوانی هستم۳۲ ساله مدتی زیادی هست مشگلی دارم کسی درمانش و علتش را نمیداند گفتم مطرح کنم شاید بتوانید کمکم کنید :
    ۱- غذاهای سنگین هرگونه دارو حتی مولتی ویتامین وقتی میخورم حالت سرگیجه و منگی بهم دست میده
    ۲-مدام سرگیجه و بی حسی دست و پا دارم این سرگیجها هنگام پیاده شدن از آسانسور بشدت افزایش پیدا میکند
    ۳ – به مدت زیاد نمیتوانم سر پا بیاستم یا بنشینم حالت بیحسی بهم دست میدهد و احساس بدی پیدا میکنم
    ۴ – الانم مدتی است درد در قفسه سینه چپم دارو البته درد بشتر در یک نقطه میباشد آن هم روی قلبم میباشد
    ۵-چرت عصرانه اصلا نمیتوانم بزنم چون بعد از بیدار شدن حالت گیجی و منگی پیدا میکنم
    لطفا راهنماییم کنید ممنون

    لینک به نظر
    • سلام. مواردی را که ذکر کردید، مطالعه نمودم. خوشبختانه شما مشکلی جدی و خطرناک ندارید که بخواهد باعث نگرانی شما شود ولی علایمی دارید که برای شخص شما به واقع آزار دهنده هستند. برای رفع این مشکلات باید به روشهای زیر اقدام نمایید:
      ۱- از تمرینات ورزشی منظم به صورت ورزشهای قدرتی و کششی استفاده نمایید و کم کم قدرت خود را افزایش دهید و زمان آنرا زیادتر کنید
      ۲- با استفاده از نرمشهایی به صورت تکیه دادن به دیوار در حالت ایستاده به پشت وسپس پهلو و آنگاه جلو و بالا آوردن یک پا و افزایش دفعات و زمان آن قدرت خود در ایستادن و تغییر وضعیتها را افزایش دهید
      ۳- آب و مایعات فراوان مصرف کنید
      ۴- از مصرف مایعات گازدار به خصوص همراه غذا پرهیز نمایید
      ۵- نمک نه به مقدار زیاد بلکه به مقدار کافی مصرف نمایید زیرا گاهی کمبود آب و املاح به این صورت نمایان میشوند
      ۶- از تغییر وضعیتهای ناگهانی بپرهیزید و مثلا پس از بیدار شدن از خواب ، کمی در رختخواب بنشینید و سپس بلند شوید
      ۷- تیرویید و چربی خون خود را چک کنیدو فشار خونتان را نیز در حالت عادی و در حالت سرگیجه چک کرده و با هم مقایسه کنید
      ۸- در صورتی که از موارد فوق نتیجه ای نگرفتید، مجددا اطلاع دهید

      لینک به نظر
  38. ه. ف.

    با سلام خدمت خانم دکتر

    من جزو همکاران حیطه توانبخشی هستم و مطلب شما در مورد بازتوانی قلبی را خواندم و استفاده کردم. فقط از حضورتان یک خواهش دارم که لطفا بجای کلمه بازتوانی از توانبخشی استفاده کنید. چون در کتاب جدید تعرفه ها نیز توانبخشی قلبی و ریوی نوشته شده است و وزارتخانه نیز بنا دارد تا ترجمه rehabilitation ، بطور یکسان توانبخشی باشد.
    من هم فارغ التحصیل دانشکده توانبخشی هستم، دانشگاه و رشته تخصصی به این نام نیز داریم.

    خسته نباشید.

    لینک به نظر
  39. اسماعیل حسینی

    با سلام و عرض خسه نباشید مادرم چند روزی است که درد و سوزش ناگهانی در کل کمر وقلبش ااحساس میکند وحالت اضظراب شدید بهش دست میدهد با مراجعه به بیمارستان و گرفتن نوار قلب و ازمایش گفتن مشکل خواصی نداری ولی خیلی اذیتش میکند شما چه راهنماای میکنید

    لینک به نظر
    • سلام. در مورد سن مادرتان و بیماریهای زمینه ای که دارند ، توضیحی ندادید!
      در هر حال، حالتی که باعث احساس ناراحتی جدید در سنین میانسالی ویا بیشتر میشود، نیازمند بررسی است.
      تپش قلب یک بیماری نیست بلکه : علامتی از یک بیماری است که باید علت را جستجو کرد.
      گاهی تپش قلب ایجاد شده بعلت درد شدیدی است که بیمار در محل دیگری مثل کمر و…، دارد و مستقیما به بیماری قلبی مربوط نمیشود.
      علت احساس درد کمر و تپش قلب ایشان، اگر در بررسی اولیه توسط پزشک، کمتر معطوف به مسایل قلبی بوده، باید از نظر یکسری بیماریهای دیگر مثل: بیماریهای آئورت شکمی، بیماری مولتیپل میلوم و دردهای گوارشی و پانکراس بررسی انجام گیرد که این ها پس از ویزیت اولیه بیمار توسط پزشک معالج ، جهت دهی میشود و تفکیک آن با این شرح حال کلی ممکن نیست.
      مراجعه به پزشک متخصص داخلی و معاینه کامل توسط وی میتواند کمک کننده باشد.

      لینک به نظر
  40. سید سجاد

    باسلام وعرض خسته نباشی من ۳۷ساله خواستم چند مورد درمورد بی حوصلگی بنده در مورد ورزش نکردن بیان کنم صبح ازخواب خیلی زود بیدار میشم ولی حوصله از رختخواب بیا م بیرون را ندارم قدم ۱۸۰ سانتی متر ووزنم ۹۱ مباشدپاهایم از زانو به پایین کمی درد دارد وکف پا کمی داغ میشه ووسط شانه ها کمی بعضی وقت ها درد دارد ووقتی خسته میشم سر درد میشم وعصبانی میشم درمحیط کار

    لینک به نظر
    • سلام. بی حوصلگی شما با توجه به سن تان غیر معمول است و نیاز به بررسی دارد.
      اول اینکه سعی کنید نظم بهتری در ساعات خواب و بیداری داشته باشید و از ۷ تا ۸ ساعت در شبانه روز ، بیشتر استراحت نکنید، چون باعث کرختی و بی حوصلگی شما میشود.
      دوم اینکه: تا جایی که برایتان امکان دارد، وعده های غذایی را در ساعتهای معینی بخورید و از دو ساعت قبل خواب شب ، چیزی نخورید.
      سوم: از خوردن وعده ی غذایی سنگین در شب پرهیز کنید و قهوه و چای زیاد، به خصوص در شب نخورید
      چهارم: با توجه به علایم بالینی شما و سن تان، بهتر است که یکسری آزمایش کامل جهت بررسی چربیها، تیرویید، ویتامین دی و… انجام دهید.
      پنجم: افکار منفی و آزار دهنده را تا حد امکان از خود دور کنید تا پس از بیدار شدن، احساس شادابی داشته باشید
      ششم: در صورتیکه وقت کافی برای کلاسهای ورزشی ندارید، هفته ای سه بار در زمانهای نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه، پیاده روی تند داشته باشید طوریکه تپش قلب را در یک سوم وسط تایم ورزش احساس کنید ، چون علاوه بر بهبود روند
      جسمی شما، به آرامش روحی شما نیز کمک خواهد کرد
      هفتم: در صورت نرمال بودن آزمایشات و عدم بهبودی با توصیه های فوق، توسط متخصص داخلی و یا پزشک عمومی حاذق، ویزیت شوید.

      لینک به نظر
  41. امیرعلی

    سلام مادر من ۶۵ ساله هستن و حدودا ۶ ماهی هست که از مشکلات زیر شاکی هستن
    هنگام پیاده روی دچار تنگی نفس میشن
    در خواب هم دچار تنگی نفس میشن و یکدفعه به دلیل تنگی نفس از خواب بیدار میشن و یا اینکه در اثر خواب تنفسشون با مشکل مواجه میشه که باید یه مدت قدم بزنن تا خوب بشه
    درد از ناحیه پشت هم دارن(سابقه بیماری معده هم دارن)
    پیش متخصص مراجعه کردیم که پس از اکو گفتن دریچه میترالشون مشکل داره
    و قرص های زیر رو تجویز کردن
    آسپرین ۸۰
    قرص زیر زبانی
    آتورواستاتین
    و نیتروکاردین
    که با مصرف این قرص ها مخصوصا مورد اخر دچار سردرد شدید سبکی سر تهوع و بی قراری میشه آیا این قرص ها رو ادامه بدن یا جایگزینی برای این قرص وجود داره؟
    تشک

    لینک به نظر
    • سلام. به وجود آمدن تنگی نفس اخیر در این سن نیاز به بررسی از نظر قلبی و ریوی داره، اگه تنگی نفس ایشون تو خواب هم اتفاق میفته و بدون درد قفسه ی سینه همزمان هست و نوار قلبشون تغییرات نداره و نرمال هست و تست ورزش ویا اسکن قلبی که از ایشون گرفته شده، خوب هست و مشکلی نداره، بهتره که از نظر ریوی هم بررسی دقیق بشه و کل مشکلاتشون رو به دریچه ی قلبشون ربط ندین.
      اگه با راه رفتن تنگی نفسشون بدتر و با استراحت بهتر میشه، حتما باید علاوه بر اکو، با توجه به توانایی مادرتون، تست ورزش و یا اسکن قلبی جهت بررسی گرفتگی عروق قلبی انجام بدن.
      از عوارض قرص زیر زبانی و نیتروکانتین، سردرد هست که در صورت شدید بودن سردرد، دوز قرص مصرفیشون رو “نصف” کنن و در صورت ادامه ی سردرد با پزشکشون در مورد تعویض و یا لزوم ادامه ی مصرف قرص صحبت کنند.
      داروهای مصرفی ایشون، بیشتر برای “گرفتگی عروق قلبی” هست که روی خود دریچه ی میترال تاثیر زیادی ندارن.
      در ضمن : وزن مادرتون و چاقی به خصوص گردن کوتاه و چاق در صورت وجود میتونه عاملی برای تنگی نفس شبانه باشه
      بیماریهای دیگه مثل: قند بالا، چربی، فشار خون بالا و مشکلات تیروییدی و کلیه ها و کم خونی هم باید بررسی بشن.
      به طور کلی، پزشکی که بیمار رو ویزیت میکنه و معاینات و نوار قلب و اکو رو انجام میده، بهتر میتونه در مورد ادامه ی روند بررسی راهنمایی کنه ، اما در هر حال به وجود اومدن تنگی نفس اخیر در این سن، مهمه و علت دقیقش باید مشخص بشه و مشکل دریچه ی میترال به تنهایی توجیه کننده ی تنگی نفس شبانه ی ایشون نیست.

      لینک به نظر
  42. قاسم

    با سلام
    من پسری ۲۴ساله هستم پرولاپس دریچه میترال دارم میخواستم ببینم رفتن به باشگاه بدن سازی برای من ضرر داره؟ با این که من وزنه هایی در مجموع بیست کیلو میزنم و سعی میکنم سنگین نباشه و بیشتر در تعداد و دفعات بیشتر حرکات رو انجام میدم . نظرتون چیه؟ ادامه بدم ورزشمو ؟

    لینک به نظر
    • سلام. پرولاپس دریچه ی میترال جزو شایعترین بیماریهای مادرزادی قلب هست که افراد به اون مبتلا هستند و در اکوکاردیوگرافی قلبی هم گاهی بیش از حد، تشخیص داده میشه ؛ این بیماری باید در وضعیت خاصی از اکو تشخیص داده بشه.
      در هر حال اگر تشخیص پرولاپس میترال صحیح باشه، مهمه که نارسایی همزمان با اون رو هم بدونیم که وجود داره یا نه؟
      اگه پرولاپس شما خفیف باشه، جای نگرانی نداره و ورزش در حد قهرمانی هم منعی نداره. و حتی در پرولاپس با نارسایی خفیف تا متوسط هم معمولا ورزش در حدی که فرمودید،منعی نداره.
      توصیه مهم برای شما اینه که: اکوکاردیوگرافی کنترل و مقایسه ای با اکوی فعلی رو طی یکسال بعد بدید و میزان پیشرفتش رو بررسی کنید، که در صورت عدم پیشرفت زیاد طی یک سال، معمولا منعی برای فعالیتهای ورزشی وجود نداره و فقط اکو هر سه تا پنج سال یکبار ، تکرار و مقایسه میشه.

      لینک به نظر
      • قاسم

        با تشکر از لطف شما بابت پاسخگوییتون . اگر در پرولاپس کمی احساس درد در ناحیه چپ سینه و روی قلب داشته باشم ایا میتونه ناشی از بدتر شدنش باشه؟ یا مشکلی پیش نمیاد؟ البته این احساس رو قبلا هم داشتم ولی فکر میکنم از زمانی که باشگاه میرم کمی بیشتر شده.حدودا یک سال پیش به فوق تخصص قلب مراجعه کردم و ایشون در بیمارستان از من اکو گرفتن . برای من قرص ایندرال ده دو عدد در روز تجویز شد . میخواستم بدونم بعد اتمام قرص ها باید دوباره تهیه میکردم؟ متاسفانه اکویی که گرفتن رو نمیشه حتی به سختی خوندش .

        لینک به نظر
        • سلام.
          قرص ایندرال جزو داروهایی است که اگر مدتی منظم مصرف شود و سپس یکباره قطع گردد باعث احساس ناخوشایندی در قلب به صورت کوبش وتپش میشود. اما پس از مدتی از قطع دارو، اوضاع به روال عادی برمیگردد.
          چون شما درگیری ذهنی زیادی با موضوع پرولاپس میترال تان دارید، توصیه میکنم الان که یکسال از بررسی قبلی شما گذشته، اکوی مجدد انجام دهید و اکوی قبلی را برای مقایسه به نزد پزشک ببرید.
          به نظر پرولاپس شما مساله ی مهمی نیست ولی درگیری ذهنی شما با آن باعث تشدید علایم و ربط دادن همه ی موضوعات به آن میشود. حتما اکو را تکرار کنید!

          لینک به نظر
  43. فتانه فرج پور

    با سلام و خسته نباشید
    ۴۷ ساله هستم
    چند ماهی است که شبها موقع خواب اگه زیر پام بالش کوچکی بزارم حالت خیلی خوبی بهم دست میده
    امکان داره مشکل قلبی داشته باشم؟
    با تشکر

    لینک به نظر
    • سلام. سوال شما برای بررسی مشکل قلبی به صورت خیلی کلی بیان شده است.
      اگر احساس تورم در پاها دارید که حین خوابیدن با بالاتر گذاشتن پا ؛ احساس سبکتر شدن دارید که به صورت ناخود آگاه برای شما خوشایند است، علت آن میتواند: ایستادن طولانی در طی روز باشد و اینکه بازگشت خون وریدی به قلب به طور مناسب انجام نمی شود و شما شبها با دراز کشیدن و غلبه به جاذبه و بالا گرفتن پاها باعث کمک به این بازگشت وریدی می شوید و در نهایت احساس سبکی در پا خواهید کرد
      از علل دیگر احساس سنگینی و تورم پاها: مشکلات تیروییدی ، مشکلات کلیوی ، دفع پروتئین در ادرار، کمبود یکسری املاح در بدن ؛ مشکلات کبدی و مسایل ریوی و در نهایت مشکلات قلب راست( سمت راست قلب) میباشند
      توصیه میکنم: در صورت نیاز به کمک بیشتر؛ راجع به نوع حسی که در پاهای خود دارید، کمی بازتر و بیشتر توضیح بدهید تا بتوانم راهنمایی بهتری داشته باشم
      چون ممکن است که احساس شما؛ گزگز کردن در پاها باشد که با استراحت بهتر میشود که در این صورت دیسکهای کمری و مسایل کانال نخاعی بیشتر مطرح میشود

      لینک به نظر
  44. روشن

    سلام،وقت تان بخیر،من خانمی پنجاه ساله هستم، و چند سالیست که به دلیل چربی بالاقرص آتورواستاتین مصرف میکنم،اکنون مدتیست که زیاد دچار سرگیجه شده و خیلی زود خسته میشم،آیا لازمه از نظر قلبی چکاپ بشم؟ ممنون

    لینک به نظر
    • سلام. چربی بالا میتواند باعث سرگیجه و احساس گنگی در سر شود. اگه چربی خون شما از نظر آزمایشگاهی کنترل شده و از ابتدای مصرف آتورواستاتین علایم سرگیجه نداشتید، لازم هست که به این نکات توجه کنید:
      ۱_ نوع سرگیجه: تاری دید و سنگینی سر؛ ویا احساس چرخش به دور محیط و …..
      ۲_ زمان سرگیجه:حین فعالیت، حین استراحت ویا زمان تغییر وضعیت(مثلا از خوابیده به نشسته، ویا خوابیده به ایستاده)، زمان گرسنگی ویا بعد خوردن غذاهای خاص و حتی گاهی با تشدید آلودگی محیط و هوای محل زندگی و…..
      ۳_ علایم همراه آن: مثل تهوع، استفراغ، وزوز گوش ؛ سوزش سر دل و….

      ♧♧سرگیجه علل زیادی داردکه مهمترین آنها: مسایل مربوط به چشم و بینایی، بیماریهای گوش میانی، بیماریهای مغز و اعصاب ، دیسکهای گردنی، اختلالات آزمایشگاهی، آلودگی های محیطی، استرس های عصبی و مسایل قلبی – عروقی و مصرف بعضی داروها است.
      ☆☆بهتر است که :
      ● یکسری آزمایش کامل ؛ به خصوص از نظر کم خونی و تیرویید و… انجام دهید، شاید علت سرگیجه و خستگی شما مشخص گردد.

      ●تا حد امکان خواب منظم و ساعت غذایی منظم داشته باشید.

      ●حداقل یک بار حین سرگیجه: فشار خون شما گرفته شود و ضربان قلب کنترل گردد تا از نظر نامنظمیهای قلبی بررسی شوید

      ●در صورتیکه حین سرگیجه فشار خون شما طبیعی باشد(بالا ویا خیلی پایین نباشد) و ضربان قلب شما هم منظم باشد، علت سرگیجه به احتمال بسیار بالا مربوط به مسایل قلبی نیست و بررسی از نظر سایر مسایل توصیه میشود.

      ● بیشترین کمکی که برای تشخیص علت دقیق سرگیجه مفید است: یک شرح حال دقیق از نوع و زمان و… و معاینه اولیه توسط یک پزشک عمومی حاذق است که نیاز یا عدم نیاز مراجعه شما به متخصص را نیز مشخص میکند.
      باآرزوی تشخیص علت اولیه، و بهبود هر چه سریعتر شما

      لینک به نظر
  45. ی ص

    باسلام.خانمی ۳۱ ساله هستم .در حال حاضر به دلیل فشارخون بالا که ۶سال پیش در بارداری اول دچارشدم قرص متورال نصف صبح ٬نصف شب٬و قرص سیتالوپرام ۱عددظهر٬و قرص والسارتان یک عدد ظهر مصرف میکنم که باعث تنظیم فشار خونم شده.تصمیم به بارداری دوم دارم.تجویز پزشک متخصص قلب برای بارداری:متورال نصف صبح+متیل دوپا ۱عددصبح ودرصورت کافی نبودن ۱عدد دیگر درنوبت شب و سیتالوپرام با نظر متخصص زنان میباشد .لطفا راهنمایی کنید.از توجه شما منونم

    لینک به نظر
    • سلام.
      قرص متورال به طور مستقیم روی فشار خون تاثیر ندارد و اثر اصلی آن کنترل ضربان و استرس قلبی است ولی قطع ناگهانی آن باعث احساس تپش قلب و کوبش ناخوشایند قلب میشود؛ ازطرفی این دارو در باداری جزو داروهای گروه c میباشد که بهتر است استفاده نشود ( بجز در مواقع لزوم)
      داروی متیل دوپا یک داروی فشار خون موثر و بدون عوارض جنینی است که شروع آن قبل حاملگی مناسب است و مصرف والسارتان در بارداری ممنوع است که اقدام درست انجام شده است.
      فلذا به شما توصیه میشود:
      ۱- حتی الامکان داروی متورال را قبل حاملگی به صورت تدریجی و کاملا قطع نمایید.
      ۲- به علت تغییر نوع دارو از والسارتان به متیل دوپا، بهتر است که کنترل مناسب فشار خون قبل و طی حاملگی داشته باشید تا از کفایت دوز دارو مطمئن شوید
      ۳-قبل از بارداری: نوار قلب، اکو و عکس قفسه سینه انجام دهید تا با توجه به آنها نوع و زمان بررسی شما توسط متخصص قلب مشخص شود
      ۴- طی بارداری برای به حداقل رسیدن عوارض مادری و جنینی ، مراجعه ی منظم به متخصص قلب داشته باشید
      ۵-به علت شروع فشار خون زودرس در شما، بررسی از نظر سایر موارد مثل :قند، چربی ،تیرویید و …قبل بارداری ،داشته باشید
      ۵- در صورت داشتن وزن بالا، قبل از بارداری نسبت به کاهش نسبی آن اقدام نمایید
      با آرزوی داشتن باداری خوب و بدون عارضه برای شما و داشتن فرزندی سالم.

      لینک به نظر
    • سلام. آنژیوگرافی یک روش تشخیصی برای بیمارهای عروق قلبی است که دقت بالایی دارد و در مواردی انجام می شود که بیمار علایم بالینی به نفع گرفتگی عروق دارد ویا با سایر روشهای تشخیصی مثل تست ورزش واسکن قلبی گرفتگی عروق مطرح میباشد. در این مواقع از آنژیو گرافی برای تایید تشخیص استفاده می شود که در صورت لزوم حین آن ، بالون و استنت برای باز کردن عروق به کار میرودکه این کار همزمان، آنژیوپلاستی نامیده می شود.
      در مورد خطرات ، چون یک کار تهاجمی است، نیاز به دقت عمل زیادی دارد و برای هر بیمار ریسک و خطر به طور جداگانه ارزیابی میشود ولی در کل و به طور عمومی خطر مرگ حین آنژیوگرافی بالا نیست.

      لینک به نظر
      • زینب

        سلام همسرمن عمل بنتال انجام داه ایاممکن دراینده نیاز به عمل باشه عمر لوله بکاررفته در ائورت چندسال است وچه محدودیتهایی درزندگی دارن میتوانن شبکاری داشته باشن ودر ایستگاه برق کار کنن تاچندکیلو میتوانند بردارن ممکن رگهای پیوندی درلوله ائورت جداشوند.

        لینک به نظر

سوال یا نظر خود را وارد کنید

تصویر (اختیاری) کمتر از 2M با فرمت JPG

 

از طریق سایت می توانید سوالات خود را بپرسید