هدایا

امتیازات

+ 2541

دکتر مریم  احمدی

دکتر مریم احمدی

آخرین فعالیت: 2 روز, 18 ساعت قبل

افتخارات

+ 5

اطلاعات پایه

نام ونام خانوادگی :

دکتر مریم احمدی

جنسیت :

زن

شهر محل طبابت :

تهران

اطلاعات تخصصی پزشک

تحصیلات :

متخصص

زمینه تخصصی :
بیماریهای قلب و عروق
آدرس مطب :

انتقال مطب به مکان جدید:مرکز تخصصی قلب " کوروش"؛ واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به میدان قدس، روبه روی پمپ بنزین اسدی، کوچه ی الوند، پلاک ۵؛ با هماهنگی و تعیین وقت قبلی

درباره پزشک :

وبسایت رسمی:
http://drmaryamahmadi.ir/

خدمات :

ویزیت و مشاوره ی قلب- نوار قلب- اکوکاردیوگرافی کالر داپلر- تست ورزش- هولتر مانیتورینگ - کنترل فشار خون- آنژیوگرافی

ساعات حضور در مطب و مراکز درمانی :

روزهای سه شنبه عصر ؛ و بعضی از پنج شنبه ها صبح؛ مرکز فوق تخصصی قلب و عروق کوروش
(با تعیین وقت قبلی با تلفن: ۲۲۲۴۷۰۰۴ و ۲۲۴۷۰۰۷ - ۲۲۴۷۰۰۸و ۲۲۴۷۰۰۹)

تلفن مطب :

22247004 و 9-22247007(جهت تعیین وقت)

درصد تخفیف به رزرو از طریق داکتاپ :

0%

بیمه های طرف قرارداد :

قرارداد ندارم


اطلاعات تخصصی پزشک

ثبت نوبت

نقشه

هدایا

خرید هدیه

لطفا فرم زیر را بدقت پر نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به در گاه بانک جهت پرداخت هدایت شوید. توجه کنید چنانچه اطلاعات شما ناقص و نادرست باشد، و یا در صورتی که پزشک مربوطه مایل نباشد، هدیه شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.

شاخه گل رز شاخه گل طلایی

سوالات و نظرات

۱,۴۶۰ Responses to “مریم احمدی متخصص بیماری های قلب و عروق تهران”

  1. سلام خیلی معذرت می خوام که مزاحم شدم
    من دختری۱۵ساله با وزن ۴۰و قد ۱۴۵هستم یه ماهی هست که درد قلب دارم اول لرزش قلب بود حالا یه هفته هس که درد قلبمه متخصص گفت پراپرانولول داد ولی بدتر شد با یه مایع هم ضربانم رو هم برسی کرد گفت تپش داره دارو هم خوب نمی کنن میشه خواهشا راهنمایی هم کنید قرص اهن و تری گلیسرین رو هم مصرف می کنم تنگی نفسم دارم

    لینک به نظر
  2. محمد سرجوقیان

    سلام خانم دکتر مادر من ۷۵سال دارند حدود ۴۰سال پیش توسط دکتر مبرهن جراحی بسته دریچه میترال شدند و از آن موقع تحت نظر دکتر بودند دو هفته پیش اکو مری شدند و تشخیص تعویض دریچه میترال دادند از نظر جسمی هم مشکلی ندارند و پیاده روی میکنند فقط سرابالایی وپله تنگی نفس دارند نتیجه اکو مری را ارسال میکنم لطفا نظر بدهید ایشان حدود ۱۸سال هست وارفارین میخورند

    لینک به نظر
    • سلام.
      از نظر نتیجه ی اکوکاردیگرافی، نیاز حتمی به تعویض دریچه ی میترال دارند.
      ولی اگر هیچ علایمی ندارند و تحرک زیادی هم ندارند که باعث ایجاد علایم در ایشان شود، میتوان با درمان دارویی ادامه داد.
      ولی با توجه به سن بالا، در سالهای بعد، و با افزایش سن، خطر جراحی افزایش می یابد!!
      اگر علایم تنگی نفس و یا تپش قلب دارند و یا مکررا اب در ریه جمع میشود و…؛ بهتر هست که جراحی انجام شود.

      لینک به نظر
  3. سلام دکتر عرض ادب.
    من مادر افت فشار دارن و بیحال هستن .بیماری خاصی ندارن از لحاظ تغذیه و شرایط کاری هم مشکلی ندارند.آزمایشات چکاب روتین نرمال هست.براشون بررسی سطح کورتیکواستروئیدها کافی هست .دکتر جاب بعضی از پزشکان میکنم سایکوژنیک هست و سرترالین تجویز میکنن .پزشک غدد هم کلینیدیوم سی دادن این به خاطر کلر دیاپوزکساید هست .خب افسردگی با چه مکانیسمی افت فشار میده؟

    لینک به نظر
    • سلام. اگر درحالت عادی هم که حال عمومی شون خوبه، بازم فشارشون پایینه، ضعف و بیحالی شون مربوط به افت فشار نیست.
      در بیماریهایی مثل آدیسون که افت فشار دارند، بررسی شون به متخصص غدد مربوط هست و علایم دیگه ای هم دارند.
      فشار پایین، به تنهایی بیماری نیست و نیاز به درمان و پیگیری نداره

      لینک به نظر
  4. سلام خدمت خانم دکتر احمدی و تشکر از راهنمایی هایتان
    من ۴۳ سالم است تپش قلب داشتم در زمانیکه استرس زیاد داشتم در طول سال حدود ۶ بار-بعد مراجعه به دکتر های مختلف بالاخره نتیجه این شد که یک قرص آسنترا ۵۰ صبح بعد از صبحانه و غروب یک قرص وراپامیل ۴۰ مصرف کنم حدود ۵ است که مصرف می کنم خوشبختانه در این مدت تپش نگرفتم نظر شما در مورد ادامه مصرف این دو قرص چیه؟ و عوارضش؟
    با تشکر فراوان

    لینک به نظر
    • سلام. در درمان تپش قلبهای ناشی از استرس، باید داروهای آرامبخش مصرف شود که برای شما آسنترا تجویز شده است.
      درصورتی که با کاهش استرس، تپش کاهش یابد و یا حذف شود، نیازی به دارویی مانند وراپامیل نیست. مگر اینکه شما آریتمی هم داشته باشید که با وراپامیل بهتر شده باشد.
      اگر ضربان نامنظم قلبی نداشته اید، دوز مصرفی قرص وراپامیل رو نصف کنید و یکماه ادامه دهید و در صورت عدم تکرار تپش، باید کم کم قطع شود.
      هردو داروی مصرفی شما، درصورتیکه بیش از سه هفته مصرف شوند، بدن را وابسته میکنند و در صورت لزوم به قطع، باید کم کم، قطع شوند.

      لینک به نظر
  5. سامان صمدی

    با سلام خدمت دکتر بزرگوار. ببخشید که مزاحمتون میشم.
    من مدت ۲ سالی هست که قرص METOHEXAL SUCC 23.75 mg رو نصف صبح و نصف شب مصرف میکنم.
    اما جدیدا فهمیدم دیگه این قرص وارد نمیشه از طرفی نخوردن یکدفعه این قرص خطرناک هست و عوارضی داره، پس باید به تدریج مصرفش قطع بشه. میخواستم بدونم برای قطع این دارو باید به چه صورت عمل کنم؟ تعداد کمی برام مونده فقط برای چند روز.

    راستی شنیدم این قرص داخل ایران تولیدش شروع شده برای همین وارداتش قطع شده اما هرچی چرخیدم پیدا نکردم اگه میشه یک نمونه خارجی دیگه یا نمونه داخلیش رو به من معرفی بفرمایید.
    یک دنیا ممنون

    لینک به نظر
    • سلام.
      نمونه ی ایرانی این قرص، همان متورال یا متوپرولول ۵۰ هست ولی جدیدا با دوز ۴۷/۵ هم تولید میشه.
      درمورد نیاز به ادامه و یا قطع قرص با پزشک معالج تان مشورت کنید.
      ولی در صورت نیاز به قطع قرص، شما که نصف صبح و شب مصرف میکنید، ابتدا دو هفته “فقط” صبح ها نصف مصرف کنید.
      پس از آن دو هفته یک روز در میان، صبح ها نصف مصرف کنید و سپس قطع کنید.

      لینک به نظر
  6. حیدری

    با سلام و احترام
    دو پای مادر من دارای واریس میباشد
    ایشان ۵۷ساله ، با وزن ۸۵ و قد ۱۶۰،قرص دیابت و فشار خون مصرف میکنن.البته گاهی پاهای ایشان از قسمت مچ ورم میکند که در موقعه لزوم برای ان هم قرص میخورد، دکتر گفته ورم پا از واریس میباشد، سالها ست ایشان واریس دارند و در این زمینه اقدامی نکردند، البته ایشان درد در قسمت واریس ندارند ، فقط زمانی که راه میروند و می نشیند پاها از مچ ورم میکند ، و با توجه به اینکه آزمایشهای انجام شده ، و آزمایش ها خوب بودند، مثلا خداروشکر کلیه مشکل نداشته یا چیزهای دیگه ،دکترشون گفتند که احتمالا ورم پا از واریس هست
    میخواستم راهنمایی بفرمائید نظر خودتون رو بگید و پیشنهاد درمانی اگر هست؟ اینکه صلاح میدونید کاری با واریس شون نداشته باشند یا اینکه حتما باید درمان بشه؟ بهترین درمان بنظر شما کدوم هست؟
    اینکه آیا صلاح میدونید لیزر یا RF انجام بدند ، آیا اینها در آینده مشکلی ایجاد نمیکنن براشون، یعنی بی خطر و عوارض هستند؟
    با سپاس فراوان

    لینک به نظر
    • سلام. واریس ها در صورتیکه شدید باشند، شانس ایجاد لخته خون در آنها افزایش پیدا میکند.
      در صورتیکه واریس شدید نیست و علامتی هم ایجاد نکرده، خوردن قرص آسپیرین و پوشیدن جوراب واریس کافی است.
      بعلت دیابت و فشار خون و سن ، کم کم عروق شریانی اندامها هم در ایشان دچار مشکلاتی خواهد شد که بهترین راه، کنترل قند و فشار خون، مصرف آسپیرین و قرص چربی و در صورتیکه بتوانند، ورزش منظم و سبک مثل پیاده روی در سطح صاف و یا راه رفتن در آب استخر، برای ایشان بسیار مناسب هست.
      معمولا در این شرایط، توصیه به درمان جراحی و یا لیزر نمیشود، مگر اینکه بیمار در شرایط خاص باشد و یا سیر پیشرفت واریس، زیاد باشد.

      لینک به نظر
  7. علیرضا

    سلام خانم دکتر احمدی سن مادر من ۶۰ سال و ۹ ماه است و مبتلا به دیابت (۳۱ سال دیابت) و گرفتگی عروق کرونر قلبی
    ۴ سال قبل (اسفند-۱۳۹۳) روی مادرم آنژیوگرافی شد و دکتر قلب بیمارستان میلاد گفت با اینکه عروق قلبی مادرم گرفتگی کامل دارد ولی به دلیل محل گرفتگی عروق و درگیری عروق ریز به خاطر دیابت امکان استنت و حتی جراحی بای‌پس نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد. وباید درمان دارویی شود.
    در خلاصه آنژیوگرافی حدود ۴ سال قبل شریانهای LAD و OM1 کاملاً بسته بودند و جراحان قلب بیمارستان میلاد توصیه به درمان دارویی کردند
    Left Anterior Descending was total cut off at mid portion with poor run off
    OM1 was total cut off at proximal portion with good run off
    Positive D.S.E *
    DM *

    همچنین مادرم یک سال و ۴ ماه پیش به خاطر حملات آنژین صدری و عفونت ناشی از تب مالت (بروسلوز) به مدت ۱۰ روز در همان بیمارستان میلاد بستری شد و اسکن هسته‌ای قلب دو مرحله‌ای(در حالت استراحت و و در حالت استرس) برایش انجام دادند که در خلاصه‌اش نوشته شده است:
    ٰThe scan shows reversible perfusion defect in the distal portion of lateral & anterolateral walls
    Stress induced ischemia in the distal portion of lateral & anterolateral walls
    Mild abnormal uptake is in breast tissue as well
    RV is not prominent
    LHR is in normal limit
    TID = negative

    از یک سال و نیم قبل هر وقت مادرم دچار عفونت میشود مثلاً عفونت مثانه یا سرماخوردگی شدید درد قفسه سینه و دست چپ سراغش می‌آید.
    که پس از چند روز درمان عفونت با آنتی بیوتیک تزریقی (سفتریاکسون) و خوراکی با رفع شدن عفونت، درد قفسه سینه و حملات آنژین صدری متوقف میشود.

    ۲ هفته قبل، پیش از خواب شبانه مادرم دچار گرفتگی صدا و سرفه و تب و لرز خفیف شد نشانه‌هایی شبیه سرماخوردگی که احتمالاً از بقیه اعضای خانواده که دچار سرماخوردگی بودند گرفته بود. ۴ ساعت بعد از این نشانه‌های سرماخوردگی، مادرم دچار درد قفسه سینه و پشت قلب و دست چپ شد. و در منزل قبل از رفتن به اورژانس بیمارستان، استفراغ کرد .
    به اورژانس بیمارستان میلاد مراجعه کردیم.
    در اورژانس دکتر داخلی برای نشانه‌های عفونت و سرما خوردگی سرم تزریقی (سفتریاکسون) تجویز کرد. و نوار قلب از مادرم گرفته شد که پزشک متخصص قلب کشیک اورژانس گفت نوار قلب خوب است و مشکلی نیست و آزمایش Troponin-I-Chemo نوشت که مقدار آن ۵٫۸ ng/L بود.
    Troponin-I-Chemo = 5.8 ng/L negative 100

    قبل آنکه جواب آزمایش بالایی Troponin-I-Chemo آماده شود ، مادرم که کاملاً سست و بیحال بود دوباره استفراغ کرد و هنگام استفراغ به مدت ۳۰ ثانیه کاملاً بیهوش شد. البته مادرم از ۴ سال قبل مبتلا به تشنج است که دلیل آن به تشخیص نورولوژیست، سابقه قدیمی سکته مغزی است (۱۲ سال قبل سکته مغزی ترومبوز داشته است) و از آخرین تشنج و بیهوشی‌اش ۳ سال و نیم میگذشت. به خاطر این برای ما معلوم نبود این بیهوشی ۳۰ ثانیه‌ای حین استفراغ در اورژانس به دلیل مشکل قلبی بوده یا بر اثر عفونت و خستگی دچار تشنج و بیهوشی کوتاه مدت شده است.

    به یک پزشک دیگر متخصص قلب اورژانس (پزشک قلب قبلی رفته بود) وضعیت درد قفسه سینه و استفراغ و بیهوشی کوتاه مدت را گفتیم دوباره نوار قلبی گرفت و دوباره گفت نوار قلبی خوب است و مشکلی را نشان نمی‌دهد و دوباره آزمایش آنزیمها و پروتئین قلبی گرفت
    نتیجه آزمایش آنزیمها و پروتئین قلبی ۳٫۵ ساعت پس از استفراغ همراه با بیهوشی کوتاه مدت:
    CPK MB = 10 U/L The liklihood of myocardial damage is high when following 3 factors are present: ck-total>200 U/L CK-MB>25 U/L
    Troponin-I-Chemo = 22.7 ng/L negative 100

    در این حین چون درد قفسه سینه و پشت و دست چپ مادرم قطع نمیشد هر ۱۵ دقیقه یکبار به او یک قرص زیرزبانی نیتروگلیسیرین میدادم تا ۴ بار به او قرص دادم ولی دردش کمتر نشد پزشک متخصص قلب اورژانس با دیدن نتایج آزمایش آنزیمها و پروتئین قلبی ۳٫۵ ساعت پس از استفراغ همراه با بیهوشی کوتاه مدت دوباره گفت آزمایش خوب است و گفت نوار قلبی دوم هم که بعد از استفراغ همراه با بیهوشی بوده، خوب است ولی به اصرار ما مبنی بر اینکه درد قلب مادرم حتی با ۴ بار قرص زیرزبانی نیتروگلیسیرین قطع نمیشود او را در اورژانس بستری کرد تا اینکه نیمه شب او را به سی سی یو منتقل کردند.

    دکتر احمدی عزیز سؤال من اینجاست . فردا صبح در سی سی یو یعنی ساعت ۸:۳۰ صبح حدود ۱۸ ساعت پس از استفراغ و بیهوشی کوتاه مدت در اورژانس پزشک قلب CCU درخواست آزمایشات جدید برای مادرم کرد که نتایج آن به شرح زیر است.
    FBS 124 (High) mg/dl
    Uric Acid 4.2 mg/dl
    Triglycerides 68 mg/dl
    Cholestro 112 mg/dl
    HDL 32 (Low) mg/dl
    LDL 65 mg/dl

    aPTT Patient 58 (High) Sec Normal Range : 27-38

    CPK MB = 34 (High) U/L The liklihood of myocardial damage is high when following 3 factors are present: ck-total>200 U/L CK-MB>25 U/L
    Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L negative 100

    با توجه به نتایج آزمایشات بالا در CCU و بالا بودن مقادیر Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L و CPK MB = 34 (High) U/L که حدود ۱۸ ساعت پس از دردهای قفسه سینه و استفراغ دوم همراه با بیهوشی، به دست آمده، آیا نشانه قطعی سکته قلبی است؟

    نکته اینجاست که درمان عفونت مادرم توسط دکتر عفونی در CCU و بخش POST-CCU با سرم تزریقی سفتریاکسون و سرم تزریقی کلیندامایسین و سفکسیم خوراکی طی ۶ روز انجام شد مادر من پس از ۲ روز که در CCU بود تمام دردهای خفیف قفسه سینه و پشت و دست چپش کامل قطع شد و برطرف گردید. ۳ روز نیم در CCU بود و بعد آن ۴ روز در بخش POST-CCU که هیچگونه شکایتی از دردهای آنژین صدری نداشت.
    قرار بود با پیشنهاد و دستور پزشک قلب CCU و بخش POST-CCU مادر من آنژیوگرافی شود اما ما رضایت ندادیم چون از باقیمانده عفونت موجود در بدن و گرفتگی صدا و سرفه‌های گاه و بیگاهش می‌ترسیدیم و مادر را به خانه آوردیم و طی هفته اخیر ادامه درمان خوراکی با سفکسیم را ادامه دادیم.
    طی هفته اخیر که مادر را به خانه آوردیم هیچگونه درد آنژین و قفسه سینه و دست چپ نداشته فقط در طول شبانه روز خیلی می‌خوابد حدود ۱۴ تا ۱۶ ساعت !
    امروز دوباره او را نزد پزشک عفونی بیمارستان بردیم و برایش آزمایش نوشت و با خواندن نتایج آزمایشات عفونی هفته قبل در بخش POST-CCU نظر مثبت داد و گفت می‌توانید بعد از آزمایش دوباره و جدید کشت ادرار و خون که یک هفته بعد آماده میشود او را با خیال راحت مبنی بر نداشتن عفونت برای پیگیری درمان قلبی نزد پزشک قلب ببریم.

    خانم دکتر احمدی این ۲ پرسش را از شما پزشک محترم داشتم ممنون میشوم راهنمایی کنید:

    ۱- با توجه به نتایج آزمایشات در CCU و بالا بودن مقادیر Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L و CPK MB = 34 (High) U/L که حدود ۱۸ ساعت پس از دردهای قفسه سینه و استفراغ دوم همراه با بیهوشی، به دست آمده، آیا نشانه قطعی سکته قلبی است؟

    ۲- با توجه به نتایج آنژیوگرافی ۴ سال قبل و توصیه و گفته دکتر قلب پیشین مادرم که عروق کرونر قلبی مادرم گرفتگی کامل دارد ولی به دلیل محل گرفتگی عروق و درگیری عروق ریز به خاطر دیابت امکان استنت و حتی جراحی بای‌پس نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد. وباید همیشه درمان دارویی شود و از طرفی با توجه به دستور پزشک جدید قلب مادرم در CCU بیمارستان آیا آنژیوگرافی دوباره بعد ۴ سال مفید است و میتوان برای گرفتگی و انسداد در این حد و شدت کار جدیدی علاوه بر آن درمان دارویی همیشگی انجام داد؟

    پیشاپیش به خاطر راهنمایی‌تان کمال تشکر را دارم و خیلی خیلی ممنونم.

    لینک به نظر
    • علیرضا

      سلام خانم دکتر احمدی
      سؤال بالا را من دیروز از شما پرسیدم برای تکمیل پرسش بالا
      آدرس پایین لینک ویدئو یک دقیقه‌ای آنژیوگرافی مادرم مربوط به ۴ سال قبل – اسفند ۱۳۹۳ – شامل ۶ پوزیشن و وضعیت مختلف از عروق
      yon.ir/angio1393

      لینک به نظر
    • سلام. با توجه به درگیری شدید رگها، مخصوصا رگ اصلی، دیابتی بودن و سن بالا و درگیری قبلی عروق مغزی و…، هرگونه بیماری دیگر و خصوصا عفونتها، میتواند باعث فشار به قلب و درد سینه و تغییر آنزیمهای قلبی ، شود.
      طبق تجربه، با گذشت زمان، درگیری عروق بیشتر میشود و امکان کمک به بیمار کمتر.
      مگر اینکه شاخه های جانبی خونرسانی به رگ درگیر راه به عهده گرفته باشند و از طریق آنها بشود کاری انجام داد.

      لینک به نظر
  8. سلام خانم دکتر
    من مدت یک ماه قفسه سینه ام درد میکنه بیشتر زیر نوک سینه چپم سوزش داره گلوم سنگین میشه و بعضی اوقات به دو تا کتفم بیشتر کتف چپم میزنه رفتم اکو دادم دکتر هیچی برام ننوشت گفت پرولاپس دریچه میترال و نارسایی دریچه میترال و نارسایی تریکوسپید بصورت خفیف داری ولی باز گفت نرمال در حالی که ای افم هم نوشته ۵۰ درصد که فک میکنم زیر استاندارد خیلی نگرانم لطفن راهنماییم کنید در ضمن ۲۶ ساله و دانشجو هستم و موردی هم در خانواده برا ناراحتی قلبی نداشته ایم. با تشکر

    لینک به نظر
  9. مرادی

    باسلام وسپاس
    خانم دکتربنده به دلیل داشتن دریچه مکانیکی وارفارین مصرف میکنم الان آزمایش دادم تیروئیدم کمی کم کارشده دکترلووتیروکسین تجویزکردند
    بعدازچه مدت مصرف بالاترین تداخلش با وارفارین ایجادمیشودکه آزمایشptبدهم

    لینک به نظر
  10. با سلام و احترام خانمی ۵۱ ساله هستم چندی پیش احساس درد در قسمت چپ بدن داشتم به دکتر مراجعه پس از نوارقلب و تست ورزش ، اسکن هسته ای نوشته که پاسخ در زیر ارسال می شود لطفا راهنمایی بفرمائید مشکل دارم یاخیر
    Findings:
    The stress and rest images reveal normal radiotracer uptake throughout the myocardium with normal wall motion and thickening and LVEF. LV cavity size is within normal limits. Gated spect imaging demonstrates normal wall motion and wall thickening . the calculated gated left ventricular ejection fraction is within normal range.
    Impression:
    Study is negative for stress induced ischemia.
    LVEF : 56%
    متشکرم

    لینک به نظر
  11. با سلام.خانم دکتر من ۱۵روز پیش از خواب پریدم و احساس ضعف شدید و حالت تهوع و درد سینه داشتم رفتم اورژانس آزمایش خون و نوار قلب و اکو دادم و اس ورزش که گفتن مشکلی نیست .دیروز هم داشتم پیاده روی میکردم یهو احساس ضعف و سبکی سر و حالت تهوع و درد فک پایین و درد قفسه سینه بهم دس داد رفتم اورژانس نوار قلب گرفتن و گفتن مشکلی نداره .خودمم هر شش ماه یکبار اکو میرم ولی دکتر میگه فعلا مشکلی نداری استرسم خیلی زیاده .لطفا راهنمایی کنید.الانم از خواب بیدار شدم حالت تهوع دارم و همچنین بی حسی فک پایین

    لینک به نظر
    • سلام. در بررسی مسایل قلبی، همیشه پزشکی که بیمار را در آن حالت، ویزیت کرده، بهتر از همه میتواند نظر بدهد.
      اگر پزشکی که شما را دیده، پس از معاینه و اکو و تست ورزش، علتِ علایم شما را قلبی ندانسته، باید دنبال سایر عللی که باعث این علایم می شوند، بگردید. معمولا خودتان با دقت به عللی که باعث شروع علایم می شوند، باید بتوانید تا حد زیادی متوجه شوید که باید به چه کسی مراجعه کنید ولی اگر نتوانستید، از یک پزشک عمومی، جهت ارجاع درست، کمک بگیرید.

      لینک به نظر
    • سلام.
      از عللِ عضلانی- اسکلتی، دیسکهای گردنی- مسایل اضطرابی و… تا مسایل ریوی و قلبی – عروقی، میتونه براتون مطرح باشه.
      بستگی به سن، جنس، وزن، ریسک فاکتورها، سابقه ی خانوادگی و معاینه و شرح حال، تشخیص شما محدودتر میشه.
      با مراجعه به پزشک عمومی، درمان و یا ارجاع درست شما انجام خواهد شد.

      لینک به نظر
  12. سلام من تپش قلب دارم ک اکو دادم گفتن بخاطر استرسه مشکل خاصی نداری و قرص پراپرانول بهم دادن یخورده هم نفس تنگه دارم البته وقتی قلیون بخوام بکشم و گر ن کلا زیاد اذیت نمیشم بخاطر همونم یگ نمیکشم میشه بپرسید برای عمل بینی مشکلی پیش نمیاره؟

    لینک به نظر
  13. نادیا

    سلام.من یه مدت قرص جینسینگ استفاده کردم و دچار تپش قلب بالای۱۲۰تا به همراه گر گرفتگی شدید شدم.البته قبل از اون گاهی اوقات تپش قلب داشتم و به شدت وزن کم میکردم برا همین سراغ این مکمل رفتم.بعد به دکتر مراجعه کردم و تیروئیدم رو لمس کردن گفتن احتمالا مشکل از تیروئید باشه اما تو ازمایش تی اس اچ تو رنج نرمال بود و ۱.۷بود.کلسترول بالای ۲۰۰بود.بعد از قطع کردن جینسینگ علائم تپش قلب مداوم و گر گرفتگی بر طرف شد اما همچنان عدم‌تمرکز و از دست دادن وزن هست.به نظرتون مشکل اصلی تپش قلب در اثر جینسینگ و پرخوری بوده و نباید دوباره استفاده کنم؟

    لینک به نظر
  14. با سلام. ببخشید باز مزاحم شدم ولی خیلی نگرانم برا همین.پشت قفسه سینه بین دو کتف سوزش داره و سوزش یکسان در موقع نشستن و راه رفتن داره و وقتی به مهره دست میزنیو مهره رو فشار میدی درد میگیره و با مالش یکم بهتر میشه.منم دریچه آئورت دولتی با نارسایی متوسط دارم من اولش فکر کردم از دایسکشن آئورت اما ۲روز پیش اکو نوار قلب و تست ورزش دادم ولی دکتر گفت مشکلی نداری.با این حال این درد و سوزش منو نگران میکنه.به نظر شما من چیکار کنم.خیلی نگرانم

    لینک به نظر
  15. سلام خانم دکتر من چند ماه پیش بر اثر فکر و خیال خیلی زیاد یکدفعه درد قفسه سینه چشمام سیاهی رفت عرق سرد احساس نفس تنگی و بیحالی که اورژانس آومد من و به درمانگاه بردن و نوار گرفتن که در اثر استرس نامنظم بود ولی اکو نکردم پارسال اکو کردم مشکلی نداشتم ولی بعد اون اتفاق نه بعد یک ماه از مشکل قلبم دارم بدنسازی کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم آیا من سکته قلبی کردم یا در اثر فکر و خیال و استرس بوده؟خیلی نگرانم ممنون میشم جواب بدید

    لینک به نظر
  16. خانم دکتر.من دریچه دولتی دادم .یکم پشتم درد میکرد رفتم دکتر گفت شاید عفونت دریچه یا دایسکشن داشته باشی.ولی بعد اکو و تست ورزش و نوار قلب گفت همش و گفت دایسکشن و عفونت نداری.ایا با آن ها قابل تشخیصه.یا باید کارهای دیگه ای انجام داد.و اگه در اکو دایسکشن گزارش نشه آیا آزمایش دیگه ای لازمه.

    لینک به نظر
  17. با سلام.ببخشید خانم دکتر آیا دایسکشن آئورت و عفونت دریچه با نوار قلب و تست ورزش و اکوکاردیوگرافی قابل تشخیص است یا خیر.و همچنین سوزش پشت بدن پایین تر از کتف و بدون تغییر در راه رفتن و استراحت درد قلبی است.

    لینک به نظر
  18. یه نوع باتری بیمارستان به ما پیشنهاد داده که قیمتش صد میلیونه،به نظر شما باتری این قیمتی با این اوصافی که شما گفتید تو بازار موجود هست؟یه یک قیمت کاذبه؟اخه نوعشو الان حفظم نیست ولی گفتن قیمت باتری اونم سفارش امریکا هزینش اینقدر میشه،بنظر شما باتری با این قیمت تو بازار وجود داره؟

    لینک به نظر
    • سلام. من از قیمت روز بازار خبر ندارم.
      چون تحریمها شامل انواعی خاص از وسایل شده، قیمت بعضی از انواع تا چهار برابر افزایش پیدا کرده.
      در مراکز خصوصی، قیمت پیس میکر دائم، ICD و یا CRT , مشمول قیمت هیات امنایی نمیشود و آزاد محاسبه میگردد.
      قیمت ها مثل قیمتِ همه ی اجناس موجود در بازار، کاملا واقعی هست و اصلا کاذب نیست!!!

      لینک به نظر
    • سلام.
      اول باید نوع باتری و کارآیی که ازش مورد انتظار هست و تعداد لیدهاش رو پزشک فوق تخصص الکتروفیزیولوژی قلب برای بیمار مشخص کنه.
      قیمتش هم با توجه به هیات امنایی بودن و یا آزاد بودن، و نوع بیمارستانی که در آن باتری گذاشته میشه، متفاوته.
      قیمت هیات امنایی، فقط در بیمارستانهای دولتی، قابل دریافت هست.

      لینک به نظر

سوال یا نظر خود را وارد کنید

تصویر (اختیاری) کمتر از 2M با فرمت JPG

 

از طریق سایت می توانید سوالات خود را بپرسید