هدایا

امتیازات

+ 2253

دکتر مریم  احمدی

دکتر مریم احمدی

آخرین فعالیت: 11 ساعت, 47 دقیقه قبل

افتخارات

+ 5

اطلاعات پایه

نام ونام خانوادگی :

دکتر مریم احمدی

جنسیت :

زن

شهر محل طبابت :

اطلاعات تخصصی پزشک

تحصیلات :
زمینه تخصصی :
آدرس مطب :

تهران خیابان خالد اسلامبولی(وزرا)- نبش خ 15- پارک کلینیک - طبقه اول-هماهنگی قبلی با تلفن 88723643 ____ و صبح روزهای پنج شنبه: مرکز تخصصی قلب " کوروش"؛ واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به میدان قدس، روبه روی پمپ بنزین اسدی، کوچه ی الوند، پلاک ۵؛ با هماهنگی قبلی با تلفن ۲۲۲۴۷۰۰۷

درباره پزشک :

وبسایت رسمی:
http://drmaryamahmadi.ir/

خدمات :

ویزیت و مشاوره ی قلب- نوار قلب- اکوکاردیوگرافی کالر داپلر- تست ورزش- هولتر مانیتورینگ - کنترل فشار خون- آنژیوگرافی

ساعات حضور در مطب و مراکز درمانی :

عصرها : پارک کلینیک: یکشنبه و چهار شنبه>>> از ساعت 16
( با تعیین وقت قبلی با شماره تلفن ۸۸۷۲۳۶۴۳)
روزهای پنج شنبه صبح؛ مرکز فوق تخصصی کوروش
(با تعیین وقت قبلی با تلفن: ۲۲۲۴۷۰۰۴)

تلفن مطب :

88723643

درصد تخفیف به رزرو از طریق داک تاپ :

0%

بیمه های طرف قرارداد :

بیمه نیروهای مسلح
بیمه تامین اجتماعی


تکمیل اطلاعات

اطلاعات تخصصی پزشک

ثبت نوبت

نقشه

هدایا

خرید هدیه

لطفا فرم زیر را بدقت پر نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به در گاه بانک جهت پرداخت هدایت شوید. توجه کنید چنانچه اطلاعات شما ناقص و نادرست باشد، و یا در صورتی که پزشک مربوطه مایل نباشد، هدیه شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.

شاخه گل رز شاخه گل طلایی

سوالات و نظرات

۱,۳۱۰ Responses to “مریم احمدی متخصص بیماری های قلب و عروق تهران”

  1. سلام. خانم دکتر مادرم قرص کاردیلول مصرف می کنه ۶/۲۵تو برگه راهما مربوط شرکت پور سینا لونقدر عوارض نوشته که پیش خودم فکر می کنم چرا سازمان غذا ودارو قدغن نمی کنه این قرص رو ایا قرص مذکور واقعا اینقدر خطرناکه جدیدا وارد بازار شده یا اصلن قرص امنی هست ودیگه ،ملدرم املودپلین ۵شرکت اریا مصرف می کنه چندی هست میگه گلوم می سوزه معدم درد می کنه می تونه از عوارض املودپلین باشه. متشکرم

    لینک به نظر
    • سلام. شما عوارض هر دارویی حتی استامینوفن، را بخوانید، میبینید که داروی بدون عارضه نداریم ولی این دلیل نمی شود که دارویی را که پزشک تجویز کرده مصرف نکنید.
      اینها برای آگاهی کلی و دانستن عوارض برای در جریان قرار دادن پزشکتان در موارد خاص و جلوگیری از مصرف خودسرانه ی داروهاتوسط بیماران است!
      آملودیپین عوارض گوارشی زیادی ندارد و اگر درد معده به همراه سوزش گلو دارند، احتمالا دچار ریفلاکس اسید معده هستند که بهتر است با داخلی مشورت کنید.

      لینک به نظر
  2. سلام خانم دکتر.سال نو مبارک. مادر من چندروزه فشارخونش ۱۵ روی۱۰ و یا ۱۴ روی ۱۰ است. درصورتیکه یک عدد قرص متورال صبح می خوره و یک عدد قرص متورال شب و بعد از ظهر ها هم یک عددقرص آملودیپین می خوره. به نظر شما باید چکار کنه فشارخونش درست بشه؟ غذاهای کاهنده فشارخون مثل سیر و پرتقال هم می خوره ولی تاثیر نداره. لطفا بگین چکار کنیم باید که فشارخونش به حالت طبیعی برسه؟

    لینک به نظر
    • سلام و تبریک متقابل سال نو!
      مینیمم فشارشون با مصرف دارو ، خیلی بالاست!
      یعنی قبلا با مصرف همین مقدار دارو، مینیمم فشارشون ۸ بوده که الان ده، شده؟ یا قبلا هم بالای ۸ و نیم بوده؟
      اگه ظرف چند روز اینقدر افزایش داشته که علاوه بر رعایت رژیم غذایی باید آزمایش ” کلیه و تیرویید” هم انجام بشه.
      بهتر هست که اگر از فشار سنج‌تان، مطمئن هستید، فعلا روزانه یک عدد آملودیپین را اضافه کنید تا مجددا توسط پزشک ویزیت شود.
      تنظیم داروهای بیمار، فقط با ویزیت باید انجام‌شود و با شرح حال ناکامل و بدون معاینه ی بالینی، درست و مناسب نیست!

      لینک به نظر
  3. با عرض سلام و تبریک سال نو، اینجانب بخاطر اضطراب و پانیک و چربی خون داروهای متورال ۵۰ صبح و ۵۰ شب، آسپرین ۸۰ و آتورواستاتین ۲۰ شب و سرترالین ۱۰۰ صبح مصرف میکنم و معمولا فشار خون ۱۰۰/۷۰ دارم و البته در هنگام بلند شدن افت فشار خون وضعیتی و سرگیجه، بعد از مصرف این داروها مشکلی پیدا کرده ام و سوالم این است که می توانم از قرص تادالافیل ۱۰ بدون نگرانی از کاهش خطرناک فشار خون استفاده کنم؟ با تشکر

    لینک به نظر
    • سلام. داروی متورال ، داروی کنترل استرس قلبی است.
      نگرانی تداخل داروییِ داروهای قلبی با تالادافیل و …، در مورد مصرف داروی “نیتروگلیسرین ” و داروهای هم خانواده اش، با آن است که درمورد تالادافیل حتما باید فاصله ی مصرف آنها از هم ۷۲ ساعت( یعنی سه شبانه روز) باشد و مصرف آنها با هم ممنوع است.
      در صورت ایجاد افت فشار با تالادافیل، باید با اورولوژیستِ تجویز کننده آن، مشورت کنید.

      لینک به نظر
  4. ستاره

    سلام ،خانمی۲۷ساله و مجرد هستم که چند ماهی است عضلات ساق پاهایم دچار خستگی زودرس و احساس سنگینی میشود و با حمام رفتن این درد چند برابر میشود و الان حدود یک ماهی میشود که این درد کمی بیشتر هم شده،در ضمن زیر پوست پشت زانو هام هم رگ های بنفش بیشتر شده در ضمن والدین من هم هر دو واریس دارند. جدیدا زانوهایم هم درد میکنه،البته با کار سنگین هم دچار کمر درد میشم،اگر کار سنگین کنم و به پشت دراز بکشم موقع بلند شدن احساس میکنم رگهای کمرم کشیده میشه و طول می‌کشه تا تعادلم رو برای راه رفتن بدست بیارم حتی وقتی بد میشینم موقع بلند شدن احساس میکنم رگهای کمرم کشیده میشه، ممنون میشم راهنمایی کنید.

    لینک به نظر
    • سلام. شرط اول این است که گرافی قفسه ی سینه در حالت دمِ عمیق و استاندارد، گرفته شود.
      بسته به سن افراد، سایز قلب در گرافی استاندارد متفاوت است بهتر است اگر قضاوت در آن موقع طوری بوده که مانع استخدام شما شده، حتما پیگیری بفرمایید.
      این که کدام قسمت قلب بزرگ است و درگیری کدام دریچه وجود دارد، مهم است.

      لینک به نظر
  5. سلام خانم دکتر بنده ۴۰سال سن دارم حدود ۱۱ماه پیش دچار حملات شدید پانیک شدم بعداز مدتی مصرف دارو سترالین ۵۰و زاناکس بهبود پیدا کردم بعداز آن من دچار pvcقلبی شدم تا حالا (تو مدت ۱۱ماه)دوبار اکو ودوبار تست ورزشی دادم گفتن قلبت سالمه تا حالا نزدیک بیست بار نوارقلبی دادم که فقط در دوتا نوار اون حالت پی وی سی معلوم بود بازم گفتن از استرسه چیزی نیست ولی خیلی ناراحت کننده است خیلی داغونم میشم وقتی این حالتها را پیدا میکنم گاها تا یک ماه خوبم ‌هیچ علایمی ندارم ولی گاها تا ده روز دارم بعضی روزا تعدادشون به ۵۰۰تا میرسه ولی بعضی وقتها به ۱۰۰نمی رسه لطفا راهنمایی کنید خیلی میترسم

    لینک به نظر
    • سلام.‌در pvc (پی وی سی) علامتدار، و بدون داشتن علت واضح، حتما باید هولتر ۲۴ ساعته و یا ۴۸ ساعته ریتم قلب، انجام شود و با توجه به نتایج آن تصمیم گیری به تجویز و یا عدم تجویز دارو؛ و یا حتی ابلیشن ( همان سوزاندن) گرفته شود.
      وگرنه ، تعداد کم pvc و بدون علامت، اصلا نیازی به دارو ندارد.
      حتی در صورت وجود استرس و ایجاد pvc زیادتر از یک حدی در هولتر ۲۴ ساعته، باید روانپزشک شما، داروهای شما را تنظیم نماید.

      لینک به نظر
  6. سمیرا

    سلام خانم دکتر سال نو مبارک
    مادرم مریض شما بودند و قرار بود زمستان گذشته برای آنزیو بیان خدمتتون بیمارستان هاجر چند روزی هم هست که فشارشون بالاست
    با توجه به اینکه بیمه ارتش هستند و مطب هم تلفنها رو جواب نمیدن میشه لطفا راهنمایی کنید کجا خدمت برسیم
    ممنون از لطفتون

    لینک به نظر
  7. سلام خانم دکتر

    مادر من به خاطر تپش قلب و ضربان نامنظم قلب نزدیک ۲۰ سال قرص پروپرانولول ۱۰ و وراپامیل ۴۰ در دو نوبت صبح و شب مصرف میکردنزدیک به ۱۸ سال وضعیت خوبی داشت اما ۲ سال پیش یک روز ضربان قلب مادرم نامنظم شد وقتی به دکتر متخصص مراجعه کردیم هم وراپامیل و هم پروپرانولول را قطع کرد و خواهان انجام عمل جراحی برای قطع شدن تپش قلب شد اما مادرم به هیچ وجه به خاطر استرس حاظر به عمل جراحی نشد ، بعدا با شروع شدن دوباره تپش قلب ما با مراجعه به همان دکتر و اجازه از اون مصرف دوباره قرص وراپامیل ۴۰ در ۲ نوبت شب و روز را شروع کردیم اما همچنان و بخصوص چند وقت اخیر مشکل تپش قلب و ضربان نامنظم قلب مادرم ادامه دارد ،چند روز پیش یک متخصص دیگه به ما گفته قرص وراپامیل رو به شکل قبلی و قرص متورال ۵۰ را به شکل نصف قرص صبح و نصف قرص شب مصرف کند حالا نظر ارزشمند شما چیست ؟ با تشکر

    لینک به نظر
  8. سلام خانم دکتر

    چه تفاوتی بین قرص متورال(متوپرولول) و پروپرانولول هست؟ البته میدونم این دو از یک دسته دارویی هستن و کارشون شبیه است اما تفاوت این دو چی هست و در درمان تپش قلب کدوم موثرتر هست؟

    بسیار متشکر

    لینک به نظر
    • سلام. پاسخ به درمان را سایر شرایط بالینی بیمار مشخص میکند و تصمیم گیری ” بالینی” و توسط پزشک صورت میگیرد.
      مثلا دوز مورد نیاز بیمار، عبور از BBB و بیماریهای ریوی و… همه و همه باید در شروع درمان، مد نظر قرارگیرد.
      مسایل پزشکی ، حاصلِ “علم و تجربه” است و چیزی نیست که مانند مسایل ریاضی جواب مشخصی داشته و همان فرمول، برای همه ی افراد و یکسان به کار برود.

      لینک به نظر
  9. با سلام
    مادرم ۵۳ سالشه.گاهی نفس کم میاره.خودم گوشی که می زارم رو قلبش معمولا صدای ضعیفی داره.و صبح ها به زور از خواب بیدار میشه.
    قبلا ۵ سال پیش اکو و اسکن شد چیزی نبود.حالا رفته پیش یه دکتر دیگه اسکن نوشته و گفته قلبت گشاد شده.
    ایا اسکن کنه یا نظر یک متخصص دیگر را بخواهد؟

    لینک به نظر
    • سلام. گشادی قلب، یک اصلاح کلی است و اگر منظور نارسایی و ضعیف شدنِ قلب باشد و یا نارسایی دریچه و بزرگ شدنِ دهلیز و یا بطن مرتبط با آن، و یا افزایش ضخامت قلب و… ، هر کدام اقدام خاص و جداگانه ای می طلبد.
      بنابراین، چون قضاوت در مورد مشکلات قلبی افراد، بالینی است و شرح حال شما یک توضیح کلی می باشد، بنابه نظرِ پزشکِ ویزیت کننده، عمل نمایید.
      درضمن ضعیف شنیده شدنِ صدای قلب، خودش علل مختلفی دارد که شامل: استفاده از گوشیِ پزشکی نامناسب و بدون کیفیت، آشنا نبودنِ گوش معاینه کننده به صدای قلبی، چاقیِ بیمار، مشکلات و بیماریهای ریوی و… است!
      این که مادر شما صبح ها به زور از خواب بیدار میشود، حتما باید توسط یک متخصص داخلی و نیز داروهای مصرفیِ فعلی و اشباع اکسیژن خونی و…، مورد بررسی قرار گیرد.

      لینک به نظر
    • سلام. هیپوکسی در مراحل اولیه، همیشه با افزایش ضربان قلب، برای جبران، همراه است و در صورت برجاگذاشتن عوارض مغزی وتشنج و… و رسیدن به مراحل نهایی و انتهایی، بیمار را در هر وضعیتی ممکن است قرار دهد، از جمله آسیب دائم مغزی، برادیکاردی، آریتمی های مختلف و…!!
      بهتر است که در صورت داشتن مدارک مستدل، دال بر برادیکاردی در مراحل اولیه ی هیپوکسی در کودکان، از متخصصین ریه و یا کودکان، راهنمایی تخصصی بخواهید.

      لینک به نظر
  10. سلام.من اکو قلب و نوار و همچنین تست ورزش انجام دادم و هیچ مشکل قلب ندارم.ولی بعضی وقتها یک درد مبهم در روی نوک سینه سمت چپ دارم و یک نقطه مشخص هست.این درد علتش چیه؟ من ۳۰ ساله هستم.آیا دوباره باید به پزشک مراجعه کنم؟

    لینک به نظر
  11. میلاد

    با سلام و خسته نباشید،
    بیست و نه سال سن دارم و وزنم حدود ۶۸ کیلو هست . حدود دو ماه هست که احساس تپش قلب شدید می‌کنم تقریبا یک روز درمیان، معمولا هنگام خوابیدن می‌باشد و تنگی نفس هم با آن شروع می‌شود کلا حدود پنج دقیقه امتداد پیدا می‌کند و هنگام دراز کشیدن یا در وسط خواب رخ می‌دهد که باعث بیدار شدنم می‌شود، وقتی آن حالت بهم دست می‌دهند سعی می‌کنم تحرک داشته باشم قدم بزنم و آب میخورم بعدا بهتر می‌شود. و گاهی هم احساس افتادن و یه سرگیجه ی عجیب در بالای سرم و پیشانی به صورت خیلی سریع و کوتاه می‌کنم معمولا در حالت استراحت یا دراز کشیدن رخ می‌دهد. خیلی ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید دلیلش چه می‌تواند باشد؟ در ضمن آزمایش که دادم گفتند چربی ldl خونم از حد مرز کمی گذشته، آیا ممکن هست یکی از عوامل باشه؟
    با تشکر از وقت ارزشمندتان

    لینک به نظر
    • سلام. شرح حال شما ، علایم بروز یک آریتمی یا دیس ریتمی قلبی، هست که برای تشخیص نوعش ، گرفتن نوارقلب، حینِ آن، مهم می باشد.
      ولی بعلت کوتاه بودنِ زمانِ آن، رسیدن به یک مرکز درمانی و گرفتن نوار قلب حینِ آن،عملا غیر ممکن است.
      بنابراین برای شما حتما باید هولتر ۴۸ ساعته ی ریتم قلبی انجام شود تا نوعِ “آریتمی” تشخیص داده شود و سپس در مورد علل، درمان و خطرات احتمالی و… تصمیم گیری شود.
      حتما به یک مرکز قلبی، مراجعه داشته باشید.
      چربی خون بالا، علتی برای بروز آریتمی قلبی، نیست!

      لینک به نظر
  12. علی محمد احمدی

    باسلام خدمت خانم دکتر من بهمن ۹۴عمل ابلیشن قلب انجام دادم در مرکز قلب تهران ولی الان بعصی مواقع درد ی درقسمت قفسه چپ سینه جای عمل ابلیشن احساس درد دارم آیاممکنه دوباره عود کنه یا نه چند بارهم به متخصص قلب در سهرمان مراجعه کردم وگفتند چیزی نیست البته من قبلا بیماری سارکیدوز ریوی داشتم که الان برطرف شد از لطف شما سپاسگزارم.ممنون

    لینک به نظر
  13. رحمان

    سلام. من مبتلا به تپس قلب هستم حدود ۱۲ساله،اکو وتست ورزش چیزی خاص،ندارم ولی تپش قلب مجبورم کزده قرص مصرف کنم بتابلوکر زیادی امتحان کردم پرانولول باعث ناراحتی معده شده انتولول سردرد شدید دارم ومتورال عین پرانولول وبیسوپرولول اسهال می گیرم خانم دکتر من جطور می تونم مشکلم رو حل کنم در ضمن تازگی فشارخون هم دارم. پیشاپیش از وقتی که صرف نمودهاید ممنونم

    لینک به نظر
    • سلام.
      در صورتی که تپش قلب دارید ولی در بررسی قلبی، مشگل قلبیِ خاصی یافت نشده و از طرفی با درمانِ علامتی توسط قرصهای تپش قلب، دچار علایم می شوید، باید به روانپزشک مراجعه کنید و از داروهای آرامبخش و یا جلسات رواندرمانی، استفاده کنید.
      فشار خون که خود مقوله ای جداست و بسته به درجه ی آن، نیاز به شروع درمان دارویی و یا اصلاح سبک زندگی دارد.

      لینک به نظر
  14. سلام خانم دکتر

    شخصی که قراره نیتروگلیسیرین و پروپرانولول بخوره آیا از نظر کیفیت فرقی داره قرص ایرانی باشه یا خارجی؟

    و آیا درست هست که هر مقدار دارو بی کیفیت تر باشه، عوارض بیشتری داره ؟

    بسیار متشکر

    لینک به نظر
    • سلام.
      قاعدتا داروها اگر مطابق فرمول ساخته شوند، بین ایرانی و خارجی نباید فرقی باشد.
      در دو داروی ذکر شده، چون هر دو در درمان علامتی به کار میروند و خیلی خاص نیستند، حساسیتی در مصرف انواع ایرانی و خارجی نیست.
      در مورد نکته ی آخر شما، جواب بله است! کیفیت پایین و بی دقتی شرکت سازنده، ممکن است عوارضی ایجاد کند که در هیچ کتاب و منبعی برای آن دارو ، آن عارضه ذکر نشده است!

      لینک به نظر
  15. علی اصغر

    ضمن سلام وخداقوت حضوران پزشک عالیقدربنده حدودپنج ماه قبل عمل تعویض دریچه ایورت وبای پس سه عددعروق کرونرداشته ام داروهای مصرفی اینجانب قرص اسپیرین ۸۰ومتفورمین ومتاهگزال وتامسولوسین ولوزار۲۵وپنتوپرازولومیباشدخواستم محبت فرموده بفرماییدمصرف قرص اس دی اف ۵۰ یاسیلدنافیل باتوجه بوضعیت قلب بنده وداروهای مصرفی بلامانع است وعوارض وخطری داردیاخیرقبلا ازلطف وزحمت شمابینهایت سپاسگزارم

    لینک به نظر
    • سلام. در جراحی تعویض دریچه، قرص وارفارین هم باید جزو داروهای مصرفی شما باشد.
      اگر تست ورزش شما، خوب باشد و علایم قلبی را در ۷Mets پیدا نکنید، داشتن فعالیت جنسی برای شما بلامانع بوده و مصرف قرص سیلدنافیل با داروهای فعلی تداخلی ندارد. ولی در صورت ایجاد درد سینه و مصرف داروی نیتروکانتین و یا زیر زبانی مکرر و یا هم خانواده های آن، باید بین مصرف این داروها و سیلدنافیل، حداقل ۴۸ ساعت فاصله باشد و در صورت مصرف مداومِ نیتروگلیسرین و…، مصرف سیلدنافیل ممنوع است!

      لینک به نظر
  16. ضمن عرض سلام و تبریک سال نو خدمت تمامی دکتران گرامی همچنین دکتر احمدی.
    من ۲۰ سالم هستش . تقریبا ۸ سال پیش من سوزش در ناحیه ی قلب داشتم دکتر اکو گرفت گف
    ت دریچه ی میترال قلبت به صورت مادرزادی افتادگی داره . برام آلپرازولام و پراپرانول نوشت گفت هرموقع احساس درد و استرس کردی یه دونه پراپرانول و قبل از خواب هم یه نصف قرص آلپرازولام مصرف کن .سالی یبارم بیا برای آزمایش .من کوتاهی کردم نرفتم
    الان تقریبا ۴ یا ۵ ساله مصرف نمیکنم . منتها چن وقته دوباره هم تیر میکشه هم اظطراب شدید شبا به سراغم میاد .
    اشکالی نداره الان دوباره مصرف کنم؟
    اگر نداره میشه لطف کنید بگید طریقه مصرفش به چه صورت باشه؟

    لینک به نظر
    • سلام. بهتر هست که مجددا پزشک قلب شما را ویزیت کند و اکوکاردیوگرافی شوید تا میزان بهبود یا پیشرفت افتادگی دریچه ی شما و نیاز به دارو، مشخص شود.
      گاهی افتادگی دریچه ی میترال، وجود دارد ولی مسوول ایجاد علایم نیست و باید تحت نظر روانپزشک درمان انجام شود و نه متخصص قلب!

      لینک به نظر
  17. زمانی

    سلام خانم دکتر
    من خانم ۲۷ ساله هستم که یک سال است به دلیل حمله قلبی که ضربانم ۲۶۰ تا بود عمل ابلیشن قلب تو بیمارستان شهید رجایی را انجام دادم.و معاینه بعد از عملم شدم که گفتن عصب ها برنگشته و شرایط خوبی دارم.ولی بعد از عمل با فعالیت زیاد یا عصبی شدنم و یا در معرض قرار گرفتن تو محیطی آلوده به شدت قلبم واکنش نشون میده و حساس شده که قبل از عمل به این صورت نبود.سنگین میشه و یا ضربانم بالا میره و احساس درد میکنم.که قرصی جز متورال هم برای مواقع ضروری برام تجویز نشده.
    تمامی نگرانی من بابت حساسیت بالا قلبم بعد از عمله.این علائم مشکلی برای قلبم ایجاد نمیکنه؟

    لینک به نظر
  18. سلام خانم دکتر ،بنده زنی ۴۹ساله هستم که در سینه سمت راست کیست دردناکی دارم ،گهگداری احساس درد در دست سمت راست و پشتم احساس میکنم ،این درد میتواند ناشی از این کیست یا بیماری قلبی و..باشد ؟

    لینک به نظر
  19. مرضیه

    سلام.
    وقت بخیر
    پدر من ۵۴ سالشه و چند روز پیش آنژیوگرافی انجام داد و الان داخل رگش فنر قرار دادن. مشکل خاص نداره و حتی فشار خون بالایی که همیشه داشت هم الان کاملا نرمال هست. اما پزشک ایشون اصرار داره که تا آخر عمر باید از داروی وارفارین استفاده کنند. با توجه به عوارض متعددی که این دارو میتونه داشته باشه ما تمایلی به استفاده از اون نداریم. میخوام بدونم چقد مصرف این دارو در این شرایط ضرورت داره؟ اگه لازم هست آیا جایگزینی با کارایی و عوارض کمتر وجود داره؟
    سپاسگزارم.

    لینک به نظر
    • سلام. پس از استنت و فنر گذاشتن، داروهای اصلی: پلاویکس، آسپیرین و استاتین هست و وارفارین جایگاهی ندارد.
      در صورتیکه پزشک اصلی، به مصرف وارفارین، توصیه ی اکید دارند، احتمالا ایشان یا آریتمی مثلAF دارند، یا اکتازی و آنوریسم شدید عروق قلبی و یا لخته در عروق و یا نارسایی شدید قلبی و یا… دارند.
      علتِ تجویز وارفارین را باید از پزشکشان بپرسید تا با قطع سرِخودِ دارو، عوارض پیش نیاید.

      لینک به نظر
  20. با سلام خدمت خانم دکتر
    همسرم مدتی بود تپش قلب داشت بعد از معاینه ،تست ورزش و نصب هولتر گفتند رگ اضافه دارد و باید سوزانده شود اما بعد ابستری و عمل گفتند رگ اضافه ندارد و علت تپش های ایشان استرس است و برای ایشان داروی سوتاکیم تجویز نمودند اما متاسفانه بعد از عمل ایشان زودخسته می شوند زیاد نمی توانند راه بروند سرگیجه می گیرند دکتر ایشان هم می گوید من کاری نکردم که ایشان دچار این عوارض شوند حال می خواستم ببینم چه باید کرد .ممکن است علت این موارد تیروئید و یا کم خونی باشد.با تشکر

    لینک به نظر
    • سلام. پس طبق شرحی که خودتان ارائه دادید، ایشان فقط EPS و بررسیل الکتروفیزیولوژیک شده اند و هیچ ابلیشن و سوزاندنی برای ایشان انجام نشده! پس عارضه ای از آن، نباید شامل حالِ همسرِ شما شده باشد.
      در تپشِ قلبها، همیشه باید مسایل داخلی مثل تیرویید و کم خونی و… بررسی و در صورت وجود؛ درمان شود و این مرحله ی آزمایشگاهی و شرح حالِ مناسب، باید قبل از مراجعه به الکتروفیزیولوژیست قلبی صورت گیرد.
      اگر شما این مرحله را انجام نداده اید، به پزشک داخلی- عمومی مراجعه کنید و همسرتان بررسی شود.

      لینک به نظر
  21. سلام خانم دکتر. پدر من ۷۷ سال سن دارند و در مراحل ابتدایی دمانس مختلط(عروقی و آلزایمر) هستند. با توجه به سابقه سکته های مغزی خفیف و گرفتگی دو رگ مغزی به میزان زیر ۵۰ درصد نورولوژیست براشون آسپرین ۸۰ میلیگرم رو هم تجویز نموده اند. اخیرا به دلیل آریتمی قلبی پس از انجام هولترمانیتورینگ تشخیص AF براشون نهایی شد و پزشک متخصص قلب و عروق براشون روزانه نصف قرص متوهگزال ۲۳٫۷۵ و یک عدد زالربان ۱۰ رو تجویز نمودند. خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا مصرف همزمان زالربان و آسپرین ریسک خونریزی رو با توجه به شرایطی که پدر دارند افزایش نخواهد داد؟ سپاس
    لیست داروهایی که مصرف میکنند:
    مصرف همه داروها از تاریخ ۲۱ آبانماه ۱۳۹۶ شروع شده است. به جز تامسولوسین که از تاریخ ۲ آذرماه سال ۱۳۹۶ شروع شده است.
    آسنترا ۵۰ صبح ها نصف
    دنپزیل (یاسنال) ۱۰ شبی یک چهارم
    آسپرین ۸۰ و آتورواستاتین ۲۰ هرکدام شبی یک عدد (به دلیل گرفتگی عروق مغز و سابقه سکته های خفیف مغزی)
    ریسپریدون ۱ میلیگرم شبی نصف
    کلونازپام ۱ میلیگرم شبی یک نصف
    لوبل ۵۰۰ نصف صبح و نصف شب (به دلیل سابقه تشنج)
    تامسولوسین ۰٫۴ میلی گرم شبی یک عدد (به دلیل مشکل پروستات)
    در تاریخ ۲۵ بهمن ماه هم یک آمپول دیفرلین ۱۱٫۲۵ براشون تزریق شده (البته تحت درمان کور)
    مکمل دارویی (مولتی ویتامین و مینرال)
    ویتامینD 50000 ماهی ۱ عدد ( تاکنون ۳ ماه مصرف شده است
    در ضمن نتیجه هولترمانیتورینگ ۲۴ ساعته ایشون به شرح زیر است:
    Frequent PVC, about %2 total beats, no VT, some pac with short Episodic of AT or AF. Average HR 54b/pm. sinus bradycardia with HR 35b/pm during asleep
    درزمان انجام هولتر ایشون متوهگزال ۲۳٫۷۵ استفاده کرده بودند.

    لینک به نظر
    • سلام. پدرِ شما علاوه بر اپیزود های Af ، برادیکاردی هم در هولتر داشته که این مساله، گاهی باعث نیاز ایشان به باتری قلبی در آینده خواهد شد!
      در سن بالا، مصرف همزمان چند رقیق کننده ی خون، آنتی پلاکت و آنتی کواگولانت همزمان، ریسک خونریزی را افزایش خواهد داد و تجویز دارو با توجه به شرایط بالینی بیمار انجام می شود.
      در این شرایط، فقط با بررسی بالین بیمار، قادر به تغییر دارو هستیم و پزشک تجویز کننده ی دارو، پزشکی است که بالینِ بیمار را معاینه کرده و شرایطش را دیده است.
      در بیمارانی که آلزایمر دارند، باید داروهای روزانه توسط یک پرستار و مسوول مطمئن، در ساعات مشخص به به بیمار داده شود.

      لینک به نظر
  22. .
    با سلام خدمت شما خانم احمدی بزرگوار. ایام بکام،
    خانم دکتر میشه از یک راهی که خودتون صلاح میدونید مثل ایمیل یا هر چیز دیگه شرح حالم و عکس از مدارک پزشکیم رو براتون بفرستم تا شما نظرتون رو بگیدو منو از نگرانی دربیارید؟

    یک دنیا ممنونتون میشم،

    لینک به نظر
  23. سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر .مدتی هست مادرم دچار مشکلات زیر شده .
    تنگی نفس درد در قفسه سینه .حس خالی شدن سر .موقع راه رفتن معمولا دچار تنگی نفس میشن .حساسیت ریه هم دارن .بعضی اوقات تپش قلب دارن .
    الان باید چیکار کنن پیش چه دکتری باید ببریمشون .چه کارایی باید انجام بدیم منظورم انجام کارایی مثل اکو و نوار قلب و اینها هست .واینکه اگر دکتر خوب اصفهان میشناسید معرفی کنید ممنون میشم .
    تشکر پیشاپیش از زحمات شما

    لینک به نظر
  24. سلام خانم دکتر
    من ۲سوال از خدمتتون دارم :
    ۱٫کسیکه قرار هست ریواروکسابان ۲۰ را شبی یک عدد به منظور جلوگیری از لخته شدن خون در آریتمی فیبریلاسیون دهلیزی (AF) (نوعی ضربان نامنظم قلب) تا پایان عمر مصرف می کند به چه میزان در معرض خطر خونریزی های خطرناک مثل خونریزی مغز قرار دارد؟ و اگر این شخص بخواهد از خونریزی احتمالی جلوگیری کند باید چه نوع آزمایشی را انجام دهد؟ و آیا با این آزمایش ها به طور کامل از احتمال خونریزی آگاه می شود؟
    ۲٫از عوارض داروهای ضدانعقاد (مثلا ریواروکسابان۲۰) که بطور همیشگی قرار هست مصرف شوند، خونریزی مغزی است حالا سوال من این هست این دارو خودش باعث شروع خونریزی می شود یا درصورت شروع خونریزی باعث تشدید آن می شود؟
    بسیار ممنون

    لینک به نظر
  25. سلام

    اگر قرار باشه مصرف یک نوبت متوهگزال که قرص آهسته رهش است جایگزین مصرف متورال ۲۵ در ۲ نوبت صبح و شب بشه( ۵۰ میلی گرم متورال )، باید متوهگزال ۴۷٫۵ مصرف بشه یا متوهگزال ۲۳٫۷۵ ؟ یعنی شخص باید چه دوزی از متوهگزال را در یک نوبت مصرف کنه تا تاثیرگذاری به اندازه مصرف متورال ۲۵ در دو نوبت صبح و شب ( ۵۰ میلی گرم ) داشته باشد؟
    متشکر

    لینک به نظر
  26. سلام خانم دکتر
    از سن ۲۵سالگی متوجه چربی خون و چربی دور قلب(کلسترول)شدم حدود یک سال دارو آتورواستاتین و جم فیبروزیل مصرف میکنم دوماه هست وقتی که فعالیت دارم تپش قلبم بیشتر میشه احساس درد تو قفسه سینه سمت چپ و گاهی اوقات پشتم دارم گاهی اوقات درد به حالت سوزش تو سینه سمت چپم دارم حتی گاهی قلبم دردش به حالتیه که میگیره و نفس نمیتونم بکشم الان ۳۰سالمه
    سکته قلبی تو خانواده پدری وجود دارد و باعث مرگ شده با این تفسیر نیاز هست به پزشک قلب مراجعه کنم؟!

    لینک به نظر
  27. سلام و عرض ادب
    سوالی داشتم درخصوص اینکه مادرم فشار خون بالا دارند و بدلیل فشار ناگهانی بسیار بالا خونریزی از بینی و دهان داشتن..الان با تجویز داروی پزشکشون فشارشون کنترل شده ولی با اینکه ۵ روز گذشته ازین اتفاق هنوز هم حال عمومیشون خوب نیست و دچار استفراغ و تهوع شدید و گاهی همراه با خون هستن.پزشک ایشون گفتن باید تحمل کنن تا خونی که وارد معدشون شده کم کم دفع بشه اما اینطوری با این وضعیت حال عمومی و اینکه چیزی نمی تونن بخورن و همیشه بی حال هستن و رنگ پریده همه ما دچار این ترس شدیم که ایشون تا چند ماه نمی تونن دوام بیارن و خیلی حالشون بده..عرض من اینه آیا این وضعیت خطرناکه و اینکه چقدر زمان میبره بهبود پیدا کنن!؟ اصلا بهبودی دارن!؟ ضمنا دیابت هم دارن و با انسولین ناشتا ۲۰۰ هستن و سنشون ۶۰ هست.ممنون میشم راهنماییم کنین.

    لینک به نظر
  28. آرمین

    با سلام خدمت شما .
    من ۲۵ ساله هستم واقعیت این هست که مدتی هست پاهای من ار زانو به پایین و ساق پاهام درد میگیره و حس ضعف داره به خصوص شب ها قبل خواب . میخواسنپ بپرسم آیا این میتونه به مشکلات عروقی مربوط باشه یا مربوط به چاقی هست یا کلا ارتوپتب قد من ۱۷۲ سانتی متر و وزنم ۸۲ کیلو گرم و میزان کلسترول ldl خونم هم ۱۴۸ هست . البته مدتی قبل تپش قلب و درد قفسه سینه داشتم که دو بار متخصص مراجعه کردم نوار قلب و اکو دادم که گفتن از استرس هست البته توی آزمایش خون دگتر گفتن hgb خونم ۱۷٫۵ هست و یکم غلظت خون دارم اما گفتن مشکل قلبی نیست برای همین درد پا هم پرسیدم گفتن که مشکلات عروق عموما در سن من نیست و شاید از کمبود ویتامین d باشه. خواستم در این موارد راهنماییم کنید…. سپاس گزارم

    لینک به نظر
  29. سلام یه نوزاد ۱۵ روزه دارم که ۳۷ هفته به دنیا اومده دیروز اکو کردیم میگن قلبش سوراخه به قطر ۸ میلی متر داره ولی جای حساس نیس از طرفی یه رگ بین ریه و قلبش تنگه.مشکل تنفسی نداره رنگو ظاهرشم موردی نداره.گفتن دوماه دیگه مجدد ببریم اکو.میخواستم ببینم خطری نداره.ایا رفع میشه

    لینک به نظر
    • سلام. چون اندکسهای اکو در بروز خطر و تعیین آن موثرند، بهترین راهنما، پزشک اکو کننده هست که این سوال از ایشان پرسیده شود.
      در صورتی که به شما توصیه کرده که بعدا اکو را تکرار کنید و فعلا دارو و یا مراقبت خاصی نیاز نیست، احتمالا مشکل خاصی در حال حاضر وجود ندارد.

      لینک به نظر
  30. با سلام و تقدیم احترام و سپاس از پاسخ به پرسشهای کاربران

    ببخشید خانم دکتر ، برای تشخیص میزان گرفتگی عروق قلبی، فارغ از بحث هرینه ، دقت اسکن هسته ای بیشتر است یا سی تی آنژیوگرافی ؟؟؟
    کدومشون اطلاعات دقیقتر و جامعتری را در اختیار پزشک قلب برای طرح درمان قرار میدهد؟؟؟

    بیمار = ۷۲ ساله /مبتلا به دیابت و چربی

    با سپاس

    لینک به نظر
    • سلام. از نظر کتابی و آناتومیکی ، سی تی آنژیوگرافی اطلاعات دقیق تری به ما میدهد و معادلِ آنژیوگرافی است.
      اما در عمل و با توجه به دقت انجام کار در مراکز مختلف و…، با توجه به تجربه، خیلی مواقع حتی رگِ مشکل دار و مقدار گرفتگی ها و… در آنژیو و سی تی آنژیو، بسیار متفاوت بوده!
      از طرفی باید ثابت شود که گرفتگی رگ ، مسوول ایجاد علایم در بیمار است و باید با علایم بالینی و تغییرات نواری و یا تست ورزش و اسکن قلبی، وجود ایسکمی اثبات شده و اقدام درمانی انجام گردد و رگِ مسوول باز شود.

      لینک به نظر
  31. امین معصومی

    سلام خانم دکتر
    مادر ۶۰ ساله من ۳۰ سال است دیابت دارد. و دچار انواع عوارض دیابت شده‌ است، مثل خونریزی شبکیه های چشم (نابینایی تقریبی چشم چپ علیرغم چند عمل سنگین شبیکیه) و نفروپاتی مزمن کلیه‌ها و سکته ایسکمیک مغزی و تنگی شدید عروق کرونر قلب.

    در خلاصه آنژیوگرافی حدود ۳ سال و ۴ ماه قبل شریانهای LAD و OM1 کاملاً بسته بودند و جراحان قلب بیمارستان میلاد توصیه به درمان دارویی کردند (آن موقع مادرم هیچ درد آنژین صدری نداشت)
    Left Anterior Descending was total cut off at mid portion with poor run off
    OM1 was total cut off at proximal portion with good run off
    Positive D.S.E *
    DM *

    ولی حدود ۷ ماه پیش مادرم به خاطر درد دست چپ و پشت قلب و سنگینی معده به بیمارستان میلاد مراجعه کرد ولی بعد یک هفته بستری پزشک معالج قلب و عروق به خاطر تب مالت و نشانه‌های التهاب و عفونت [ESR / 1hr برابر ۱۱۵ بود (Normal 1-15) و همچنین CRPTitr برابر ۱۰۷ بود (۶ > Normal ) ] روی مادرم آنژیوگرافی انجام نداد و گفتند اول باید عفونت تب مالت خوب شود و بعد آنژیوگرافی انجام شود و گفتند برای کنترل فشار خون و بیماری عروق کرونر داروهای زیر رو مصرف کنند.

    روزی ۲ بارمصرف نصف قرص متوپرولول تارترات ۵۰ – هر دفعه یک نصفه قرص (۶ صبح و ۶ شب)
    و روزی ۲ بار آملودیپین ۵ میلی گرمی ( ۶ صبح و ۶ شب)
    و همچنین روزانه ۲ عدد دروکانتین (نیتروگلیسیرین پیوسته رهش) ۲٫۶
    و روزانه یک عدد اسویکس۷۵ (کلوپیدوگرل)
    و روزی یک عدد آسپرین ۸۰ میلی گرمی
    و روزی یک بار آتورواستاتین ۲۰ میلی گرمی

    با ارجاع مادرم به پزشک عفونی تب مالت مادرم بعد ۳ ماه خوب شد و ESR / 1hr برابر ۲۶ شد (Normal 1-15)
    و همچنین CRP برابر ۱ شد (۶ > Normal )

    ولی درد درد دست چپ و پشت قلب و سنگینی معده مادرم هر روز قبل خواب سراغش می‌آمد تا اینکه یک روز به خاطر یه مشکل معمولی یعنی کنده شدن زخم داخل بینی و خونریزی بینی به همان بیمارستان میلاد مراجعه کردیم به خاطر پرونده قلبی مادرم اول دکتر متخصص قلب و عروق بخش اورژانس ماردم رو معاینه کرد گفت فشار مادرم ۱۵۰ روی ۹۰ است (در خانه فشار مادرم در حال استراحت ۱۳۰روی ۸۰ بود) و به شدت تاکید کرد باید مادرم هر روز از خانواده قرصهای ARB یعنی روزی ۲ بار والسارتان ۸۰میلی‌گرمی استفاده کند من به دکتر قلب گفتم دکترهای قبلی قلب و عروق لوزارتان را که هم خانواده والسارتان است، به علت بالا بردن کراتینین و نفروپاتی کلیه قطع کرده بودند و کراتینین مادرم معمولاً روی ۱٫۳ است و خطر دارد ولی دکتر متخصص قلب گفت والسارتان برای کراتینین ۱٫۳ مشکلی ندارد و والسارتان رو برای مادرم تجویز کرد.

    نکته مهم اینست که دقیقاً از ۲ یا ۳ روز بعد از شروع مصرف روزی ۲ بار والسارتان۸۰ در کنار داروهای قبلی متوسط فشار خون مادرم به ۱۱۸ روی ۷۵ رسید و تمام دردهای دست چپ و پشت قلب و سنگینی معده به کل از بین رفت یعنی الان حدود ۳ ماه ۲۰ روز است که مادرم هیچگونه درد آنژینی ندارد فقط وقتی ۳ طبقه پله را بالا می‌رود برای یک تا دو دقیقه به نفس زدن می‌افتد ولی هیچ درد و سنگینی و فشاری روی قفسه سینه و یا پشت قلب و دست چپ احساس نمی‌کند.

    کراتینین مادرم قبل از مصرف والسارتان به ۱٫۱ بود
    کراتینین مادرم ۱۵ روز بعد از شروع مصرف والسارتان به ۱٫۱۷ رسید
    کراتینین مادرم ۷۰ روز بعد از شروع مصرف والسارتان به ۱٫۳۷ رسید

    سؤال اول من در مورد این روند افزایشی کراتینین است که با مصرف والسارتان ۸۰ (روزی ۲ بار) از ۱٫۱ به ۱٫۳۷ رسیده است، ولی از طرفی تمام دردهای آنژین صدری مادرم با شروع مصرف والسارتان قطع شده، آیا بیماری با شرایط مادرم مثل تنگی شدید عروق کرونر و بسته بودن رگهای اصلی ولی کراتینین فعلاً ۱٫۳۷ باید مصرف والسارتان را ادامه دهد؟

    سؤال دوم من اینست که با توجه به اینکه دردهای آنژین صدری مادرم با مصرف این گروه از داروها قطع شده، آیا باز هم باید برای مادرم آنژیوگرافی تشخیصی انجام شود؟

    سؤال سوم بنده اینست که آیا بیماران قلب و عروق کرونری مثل مادرم با تنگی‌های و گرفتگی‌های کامل عروق کرونر متعدد می‌توانند تا آخر عمر کلوپیدوگرل ( قرص ایرانی اسویکس ۷۵) بخورند و آیا مصرف هر روزه آن با آسپرین خطر زیادی مثل خونریزی مغزی دارد؟

    لینک به نظر
    • سلام.
      اول: کراتینین در حال حاضر خوب است و والسارتان ادامه یابد. مادرتان تحت نظر نفرولوژیست هم باشد
      دوم: گرفتگی عروق مادر شما ثابت شده و وضعیت عروقی خوبی در سه سال پیش نداشته است که با توجه به وجود دیابت و… هر سال وضعیت عروق بدتر می شود.
      درمان اصلی ایشان، دارویی است و در صورت باقی ماندن علایم باید آنژیو شوند. وضعیت عروقی شان، با توجه به نتیجه ی آنژیوگرافی چند سال پیش، گاهی اجازه ی جراحی باز قلب و یا استنت گذاری را نخواهد داد!!!
      سوم: در بسیاری موارد که سکته ی مغزی اتفاق می افتد، درمان کلوپیدگرول و آسپیرین، درمانِ اصلی است ولی در هر حال، با افزایش تعداد داروهای رقیق کننده، شانس خونریزی درجاهای مختلف، افزایش می یابد. مخصوصا در مادرِ شما که کلیه ی عروقشان تحت تاثیر دیابت قرار گرفته و درگیر هست!

      لینک به نظر
  32. بابایی

    سلام خانم دکتر روزتون بخیر
    بنده ۳۲ سالم هست و ۶ ماهه باردارم.اولین بارداری هست .قبل از بارداری مبتلا به اریتمی قلبی بودم تپش های تند که ۲باری هم حالم بد شد و به درمانگاه مراجعه کردم با سرم و دارو برطرف شد.دکتر هم بهم گفت مشکلی ندارید میتونید باردار بشوید .در حال حاضر هیچ گونه دارویی هم برای قلب استفاده نمیکنم. الان هم گاهی اوقات تپش تند میگیرم ولی خدا رو شکر تو این ۶ ماه حالم بد نشده اما دکتر زنان ام گفته حتما با پزشک مشورت کن بابت نوع زایمان.ایا با این شرایط بنده میتوم زایمان طبیعی داشته باشم یا برای من و جنین ضرر داره؟ ایا نیازی هست بنده مراجعه کنم به دکتر قلب ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید…..

    لینک به نظر
    • سلام. نوع زایمان در ایجاد آریتمی تاثیری ندارد و با توجه به مسایل مامایی تصمیم گیری شود.
      اما بهتر است که با مدارک و نوارقلب های حین اریتمی قبلی، به متخصص قلب مراجعه کنید و معاینه مجدد شوید تا در صورت بروز آریتمی، بهترین و کم عارضه دار ترین دارو را برای شما پیشنهاد کند.

      لینک به نظر
  33. سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
    خانمی ۳۶ ساله هستم یکساله که مبتلا به فشار خون شدم متخصص قلب یکسال پیش برام قرص متورال،لوزارتان بصورت هر۱۲ ساعت نصف قرص ازهرکدام تجویز کرد ولی من بعد ازمدتی چون تمایل به مصرف زیاد دارو ندارم وفراموش میشد یک وعده ،میزانش رو کاهش دادم و در۲۴ ساعت فقط نصف قرص لوزارتان ونصف قرص متورال مصرف میکنم آیا نصف قرص در۲۴ ساعت تاثیر داره؟خودم متوجه نمیشم چون فشارم نوسان داره ومعمولا ۱۳ تا۱۴ روی ۸تا۹ هست.تپش قلب هم معمولا دارم.(مدتی فقط نصف قرص لوزارتان مصرف میکردم جدیدا نصف قرص متورال رو اضافه کردم) ممنون میشم راهنماییم کنید

    لینک به نظر
    • سلام. شایعترین علامت فشارخون، بی علامتی هست و نداشتن علامت خاص، دلیلی برای کنترل فشار نیست.
      بنابراین باید تحت نظر دقیق یک پزشک قرار بگیرید تا فشار شما را کنترل و از نظر عوارض احتمالی فعلی بررسی و از عوارض آینده، پیشگیری شود و یا حداقل عوارض به تاخیر بیفتد.
      تنظیم دارو، فقط باید با ویزیت بیمار انجام شود.

      لینک به نظر
  34. سلام وقت بخیر.خانم دکتر من ۲۸ سالمه و بیماری تترالوژی فالوت دارم .در بچگی به دلیل ضعیف بودن قلب عمل نشدم ولی ۷ سال پیش شنت راست انجام دادم.الان خوشبختانه از هر لحاظ خوبم.اکسیژن خونم۸۴,EF=72, LVED=4.2,PA=+2
    MAPC A+ R+ shunt flow
    در حال حاضر هم فقط دیگوگسین و پلاویکس مصرف میکنم که پلاویکس فقط برای محکم کاری مصرف میکنم.
    من قصد ازدواج دارم میخوام بدونم امکان بارداری و روابط زناشویی برای من وجود داره یا نه؟ با تشکر

    لینک به نظر
    • سلام. بیماری تترالوژی فالوت، یک بیماری مهم مادرزادی هست و به دلیل دیر عمل شدن، حتما باید از نظر عوارض به جا گذاشته و باقیمانده، تحت نظر باشید و بررسی عملکردی دقیق و افت اشباع اکسیژنی با فعالیت، مورد ارزیابی قرار گیرد.
      بارداری موضوع مهمی است و باید قبل از وقوع، حتما وضعیت شما مشخص شود.
      اگر با فعالیتهای عادی و معمول زندگی مشکلی برایتان ایجاد نمی شود و تنگی نفس و افت ساچوریشن شریانی و… ندارید، داشتن رابطه ی جنسی بلامانع است ولی روش پیشگیری مناسب از بارداری، توصیه میشود.

      لینک به نظر
  35. محمدامین

    سلام خانوم دکتر من ۲۸ سالمه ۳ ماهه پیش اکو و تست ورزش و نوار قلب همه دادم‌همه خوب بود ولی یه هفته ای هست دچار پی وی سی شدم البته این بگم که مشکل پانیک هم دارم خواستم بدونم که نیاز به پیگیری داره یا منشاش همون استرسه ؟

    لینک به نظر
  36. سلام. خانم دکتر از اینکه وقت میگذارید وبه سوالات با نهایت حوصله جواب می دهید نهایت امتنان و تشکر را دارم.
    س ۱) نزدیک به ۳ سال از تعویض دریچه آئورت م بدلیل دو لتی بودن آن و بزرگ شدن قلب می گذرد و در این مدت قرص وارفارین مصرف می کنم آیا جایگزین وارفارین برای بیماران دریچه ای وجود دارد؟
    س ۲) قبل از عمل % EF=45 ودر اکو جدید EF= 55% قید شده آیا به معنی آن است که نارسائی قلبی ندارم؟
    س۳) در گزارش اکو Aortic Root= 3.85 و Tubular portion =3.5 با ppg=16 و Mpg=8 و PV=2 قید گردیده که اندازه ریشه آئورت در مدت ۳ سال تغییر نکرده می توان امیدوار بود که ازین بزرگتر نشود؟
    س ۴) بعض مواقع احساس ضعف و سرگیجه داشته آیا می تواند از عوارض قرص کارودیلول ۱۲٫۵ که دو بار در روز مصرف می کنم باشد؟
    س ۵) گهگاهی احساس سستی در دست بیشتر در دست چپ و گهگاهی درد در یک نقطه از بازو و یا شانه چپ . چقدر می تواند مربوط به مشکل قلبی باشد؟

    ضمن آرزوی اعتلای مقام و علو منزلت . امیدوارم ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان، پیوسته ایام بر دل بیماران بتابدو هماره دعای بندگان بدرقه راه شما باشد-با تقدیم احترام

    لینک به نظر
  37. سلام خسته نباشید.
    ده هزار pvc در ۲۴ ساعت با هولتر داشتم بدون آریتمی خطرناک و بدون مشکل ساختاری قلب.دکتر برام سوتالول ۴۰ نوشته که صبح به صبح میخورم.۴ روزه میخوره.میخواستم بدونم تا چه زمانی باید مصرف کنم که این pvc ها از بین بره.چون هنوز هست و بعد از ۴ روز از بین نرفته.ممنون.

    لینک به نظر
  38. سلام و تشکر
    جواب ۱: هنوز برای بیماران تعویض دریچه قلبی، داروی خوراکی جایگزین ، برای وارفارین وجود ندارد و حتما باید به طور خوراکی وارفارین مصرف شود و در مواقع لزوم هم از جایگزین های تزریقی استفاده شود.
    جواب ۲: در صورت انجام اکو توسط یک فرد ماهر و گزارش اخیر Ef در حد ۵۵% ، یعنی که پمپاژ قلبی خوبی دارید و نارسایی مطرح نیست.
    ولی در اکوی قلبی قبل از عمل، با Ef: 45% نارسایی خفیف مطرح بوده!
    جواب ۳: معمولا بعد از عمل جراحی، بعلت رفع شدن تنگی ناشی از مشکل دریچه ای آئورت دولتی و برداشته شدن فشار، روند گشاد شدن آئورت متوقف و یا بسیار کندتر میشود.
    جواب ۴: در صورتی که افت فشار ناشی از این قرص نداشته باشید، بعید است که به کارویدلول مربوط باشد.
    اگر دچار افت فشار میشوید، با پزشکتان درمورد تعویض دارو، مشورت کنید.
    در سن بالای سی سال، قبل از تعویض دریچه، حتما آنژیوگرافی قلبی انجام میشود و اگر رگی گرفتگی و مشکلی داشت که نیاز به دستکاری طی چند سال آینده باشد، گرفتگی را حین جراحی باز میکنند.
    بعلت اینکه طی سه سال اخیر تعویض دریچه شده اید و بررسی انجام شده، احتمال گرفتگی رگ قلبی، پایین است و به مسایل دیسکهای گردنی و… بیشتر توجه کرده و بررسی کنید.

    لینک به نظر
  39. سلام خسته نباشید.
    ده هزار pvc در ۲۴ ساعت با هولتر داشتم بدون آریتمی خطرناک و بدون مشکل ساختاری قلب.دکتر برام سوتالول ۴۰ نوشته که صبح به صبح میخورم.۴ روزه میخوره.میخواستم بدونم تا چه زمانی باید مصرف کنم که این pvc ها از بین بره.چون هنوز هست و بعد از ۴ روز از بین نرفته.ممنون!

    لینک به نظر
    • سلام. تعداد زیاد pvc ، در بعضی افراد باعث افت عملکرد قلب در طولانی مدت میشود. بنابراین شما با این تعداد زیاد، باید درمان شوید.
      ولی زمان و مدت درمان بستگی به پاسخ قلب شما به درمان دارد و اگر با قطع درمان علایم برگردد، درمان طولانی تری نیاز است.
      اگر علتی برای pvc وجود داشته باشد،غیر از درمان دارویی، باید علتِ ایجاد آن نیز، رفع شود.
      برای پاسخ به درمان باید صبر کنید.
      در زمان کوتاه، تعداد ده هزار در ۲۴ ساعت ، کاملا، رفع نمیشود.

      لینک به نظر
  40. فرزانه

    سلام خانم دکتر

    من ٣١ سالم هستش و شلی دریچه میترال دارم که پیشرفت نداشته و مشکل ساز نیست ولی دکتر تشخیص آریتمی دادن. هولتر نوار قلب گذاشتم. دکتر گفتن pvc ها تقریبا زیاده من هیچ مشکل خاصی ندارم فقط گاهی که استرس میگیرم تنگی نفس میاد سراغم. در آب و هوای مرطوب و در شمال کشور اصلا حتی همین تنگی نفس رو هم ندارم . من از ابلیشن میترسم و نمیخوام این کار انجام بدم البته دکتر هم هنوز چیزی تجویز نکردن. با دارو و تغذیه مناسب رفع میشه خانم دکتر؟

    لینک به نظر
  41. با سلام و عرض ادب خدمت خانم دکتر احمدی
    من ۴۲ سالم هست بعضی وقتها ضربان قلبم بالا میره تعداد ضربان تقریبا ۲ الی ۲٫۵ برابر حالت عادی(۶۵ تا حالت عادی) میشه و این در مواقعی اتفاق می افته که اضطراب و استرس دارم و در سال هم تقریبا ۵ ،۶ بار اتفاق می افته قبلا، بعد شروع ضربان شدید قرص پروپرانول ۲۰ می خوردم ۲ ساعت بعد قطع می شد ولی الان قرص جواب نمیده قرص متورال می خورم ۳ الی ۴ ساعت طول می کشه تا قطع بشه دکتر متخصص رفتم اکو و نوار قلب مشکلی نداشت یکی گفت مشکلی نداری یکی دیگر گفتن عمل ابلیشن باید انجام بدی لطفا راهنمایی بفرمایید

    لینک به نظر
    • سلام. نوار قلب حالت عادی شما، قاعدتا باید سالم باشد ولی نوار قلب حین تپش قلب شما، اهمیت دارد.
      اگر فقط ضربان قلب زیاد میشود و آریتمی وجود ندارد، درمان دارویی لازم است ولی اگر آریتمی وجود دارد، در صورت عدم پاسخ به درمان دارویی، باید ابلیشن انجام شود.
      افزایش سینوسیِ ضربان قلب، با ابلیشن درمان نمیشود.
      واین مهم است که شما آریتمی هم دارید یا نه!
      در صورتی که آریتمی وجود نداشته باشد، گاهی علاوه بر داروی کنترل ضربان قلب، باید داروی آرامبخش و ضد اضطراب هم تجویز شود و یا از مشاوره و روشهای مکملِ درمانی، کمک گرفت.

      لینک به نظر
    • سلام. دردهایی که درتمام طول روز وجود دارد و با تغییر پوزیشن و وضعیت، تشدید پیدا میکند، اکثرا عضلانی- اسکلتی هست.
      ولی با توجه به سن افراد و در صورت داشتنِ بیماریهایی مثل دیابت، دردهای قلبی ممکن است به صورت غیرِ معمول، خود را نشان دهند.
      بهتر است که در صورت عدم احساس بهبودی، توسط یک پزشک عمومی، ویزیت و معاینه شوید.

      لینک به نظر
  42. علی رضا

    با سلام خدمت خانم دکتر مادرم دچار عارضه اریتمیک قلبی شده و پس از بستری وانزیو و اسکن هستهای قلب تعدادی دکنر گفتند باید رگ سوزانده شود و تعدادی گفتند که باید باطری بگذارید الان ما گیج شده ایم لطفا سریع جواب بدید سپاس گذارم

    لینک به نظر
    • سلام. آنژیوگرافی برای بررسی رگهای خونرسانی کننده به ماهیچه ی قلب و گره ی پیشاهنگ قلب هست.
      آریتمی گاهی ناشی از عدم کارکرد مناسب گره ی پیشاهنگ قلب و گاهی ناشی از وجود راه اضافه ای در قلب می باشد.
      بنابراین در آریتمی راه اضافه وجود دارد و نه رگ اضافه.
      در ابلیشن که در اصطلاح عامیانه، همان سوزاندن است، راه اضافه از بین برده می شود و نه رگ‌اضافه!
      آریتمی ها انواع مختلف و باتریها هم انواع مختلف دارند.
      گاهی آریتمی بطنی و VT وجود دارد که پس از کنترل با دارو و یا ابلیشن، در صورت تکرار، نیاز بهICD دارد.
      گاهی بلوک قلبی داریم که بایدPPM گذاشته شود.
      بعضی ابلیشن ها، باعث بهبود آریتمی میشوند ولی بعلت نزدیکی به گره ی پیشاهنگ، نیاز به گذاشتن باتری و PPM بعد آن، میشود و….
      بنابراین، سوال شما بسیار کلی پرسیده شده؛ باتوجه به هر آریتمی و علت بوجود آورنده ی آن، یک اقدام درمانی خاص، انجام می شود.
      پزشک معالج که در جریان کامل قرار دارد، میتواند بهتر کمک کند.

      لینک به نظر
    • سلام. منظورم از کلی بودن، مشخص نبودن نوع آریتمی و علایم بالینی ایجاد شده و اقدامات دارویی فعلی برای درمان آن و تشخیص فعلی برای علت آن است.
      وگرنه گرفتگی عروق کرونر (قلب)، مگر در سکته های حاد در قسمت تحتانی قلب، تاثیری در ابلیشن و گذاشتن باتری ندارد.
      سوزاندن راه اضافه و یا گذاشتن باتری، با ۷۰ درصد گرفتگی رگهای قلبی، هیچ ارتباطی ندارد و مقوله ی دیگری است.

      لینک به نظر
  43. سولماز

    دکتر گفت یکم اب دور قلبم جمع شده و یکم شلی دریچه دارم میخواستم بدونم درمان قطعی اب اوردن قلبم چیه میخوام کلا درمان بشه تپش قلب خیلی اذیتم میکنه وقتی نشستم یا میخوابم بدنم میلرزه انگار قلبم تو گلومه دست چپم هم میلرزه وقتی یه کاری میکنم پروپرانول ۱۰ و ۲۰ هم خوردم تاثیری نداره اصلا

    لینک به نظر
    • سلام. جمع شدن آب دور قلب، طبیعی نیست و حتما علتی دارد.
      علتش میتواند قلبی و یا غیر قلبی باشد.
      گاهی مشکلات ناشی از بیماریهای ریوی و تیرویید و داخلی و… هم باعث جمع شدنِ آب دور قلب میشوند.
      نوع لرزش شما، با توجه به شرحی که دادید، به نظر قلبی نیست.
      پیشنهاد میکنم اگر پزشک قلبی که شما را ویزیت و اکو کرده، مشکل را قلبی ندانسته، توسط “پزشک و متخصص داخلی” ویزیت و بررسی شوید.

      لینک به نظر

سوال یا نظر خود را وارد کنید

 

از طریق سایت می توانید سوالات خود را بپرسید