هدایا

امتیازات

+ 175

دکتر مازیار پورکسمائی

دکتر مازیار پورکسمائی

آخرین فعالیت: مدتی قبل

افتخارات

+ 5

اطلاعات پایه

نام ونام خانوادگی :

دکتر مازیار پورکسمائی

جنسیت :

مرد

شهر محل طبابت :

تهران

اطلاعات تخصصی پزشک

تحصیلات :

متخصص

زمینه تخصصی :
بیماریهای داخلی
آدرس مطب :

ایشان فعلا مطب فعال ندارند

درباره پزشک :

دکتر مازیار پورکسمایی
متخصص بیماری های داخلی
وبسایت:
http://drpourkasmaee.com/
ایمیل:
mkasmaee@hotmail.com
کانال تلگرام:
Telegram.me/Pourkasmaee


تاریخ تولد: 1354، شهر تهران
اخذ دیپلم علوم تجربی در سال 1372 از دبیرستان نمونه مردمی البرز
ورودی بهمن 1373 دانشکده علوم پزشکی تهران
دوران طرح عمومی در مرکز بهداشت چالکسر از توابع شهر صومعه سرا، استان گیلان در اردیبهشت 1382
تجربه ی کاری:
• پزشک اورژانس در بیمارستان های امید، آپادانا و ایرانشهر در شهر تهران
• پزشک دکل حفاری 80 فتح در منطقه ی ایلام و کرمانشاهان به مدت دو سال
• پزشک مقیم مرکز سی تی آنژیوگرافی پرتو تشخیص به مدت دو سال
• مطب فعال پزشکی در شهر تهران واقع در خیابان بهار شمالی بین سالهای 1388 الی 1391
ورودی تخصص بیماری های داخلی در سال 1392 در دانشکده علوم پزشکی تهران (بیمارستان شریعتی)
شروع به طرح تخصص در بیمارستان کوثر شهر حاجی آباد، شهرستان زیرکوه واقع در استان خراسان جنوبی در سال 1396 به مدت یک سال
همکاری در تالیف کتاب:
• اختلالات جنسی در مرد و زن (به همراه استاد راهنما جناب آقای دکتر نیکوبخت)
• ناشر: دانشگاه علوم پزشکی تهران 1384
• شابک: ۹۶۴۷۴۴۵۴۲۳
مقالات:
1. Nikoobakht M, Nasseh H, Pourkasmaee M. The relationship between lipid profile and erectile dysfunction. Int J Impot Res. 2005;17(6):523-6. Epub 2005/07/01. doi: 10.1038/sj.ijir.3901350. PubMed PMID: 15988546.
2. Mousavi SA, Kasaeian A, Pourkasmaee M, Ghavamzadeh A, Alimoghaddam K, Vaezi M, et al. Assessing the prognostic factors, survival, and recurrence incidence of triple negative breast cancer patients, a single center study in Iran. PLoS One. 2019;14(1):e0208701. Epub 2019/01/05. doi: 10.1371/journal.pone.0208701. PubMed PMID: 30608935; PubMed Central PMCID: PMCPMC6319722.

خدمات :

برای بسیار از مردم محدوده ی عملکرد متخصص داخلی سوال برانگیز است. اینکه دقیقا چه اقداماتی را می تواند جهت سلامت بیماران انجام دهد و این اقدامات آیا بصورت اختصاصی توسط ایشان انجام می شود یا اینکه قابلیت انجام توسط متخصصان دیگر نیز دارد. باید دانست که طبق آیین نامه ی پزشکی کلیه پزشکان قادر خواهند بود که جهت سلامت بیماران اقدام نمایند و این اقدام می تواند حتی فراتر از محدوده ی تخصصی عملکردی آنها نیز باشد ولی به جهت عوارض احتمالی مشاهده شده در ایشان چه بسا مورد سوال قرار خواهند گرفت. در مورد اینکه محدوده ی عملکرد پزشک متخصص داخلی دقیقا کجا قرار دارد باید گفت که تخصص داخلی از جمله رشته هایی است که محدوده ی وسیعی از بیماران در حیطه ی عملکردش قرار می گیرد. در صورتی که بیمار بر فرض مثال به هر یک از بیماری های گوارشی، تنفسی، غدد درون ریز، کلیه و مجاری ادرار، روماتیسم های مفصلی و خارج مفصلی، خونی و حتی بسیاری از مشکلات قلبی و نورولوژیک و پوستی مبتلا باشد این در حیطه ی اختیارات پزشک متخصص داخلی خواهد بود که پس از معاینه و اخذ شرح حال اقدام به درمان نماید و در صورتی که وسعت و شدت بیماری فراتر از حد اختیارات او باشد، بیمار مورد نظر به پزشک فوق تخصص مربوطه ارجاع می گردد. لازم به توضیح است که تخصص بیماری های داخلی از جمله تخصص های بسیار با ارزش و بنیادین در حیطه ی پزشکی است که سلامت جامعه مستلزم مدیریت مناسب این گروه در امر بیماری یابی و درمانهای مقتضی است.

ساعات حضور در مطب و مراکز درمانی :
تلفن مطب :
درصد تخفیف به رزرو از طریق داکتاپ :

0%

بیمه های طرف قرارداد :

اطلاعات تخصصی پزشک

ثبت نوبت

نقشه

هدایا

خرید هدیه

لطفا فرم زیر را بدقت پر نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به در گاه بانک جهت پرداخت هدایت شوید. توجه کنید چنانچه اطلاعات شما ناقص و نادرست باشد، و یا در صورتی که پزشک مربوطه مایل نباشد، هدیه شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.

شاخه گل رز شاخه گل طلایی

سوالات و نظرات

۱۰۵ Responses to “مازیار پورکسمائی متخصص بیماریهای داخلی تهران”

  1. علیرضا

    درود دکتر جان
    یه سوال:
    از گاز اوزن نمیشه برای تسریع در درمان مبتلایان کرونا استفاده کرد؟
    چون. هم گندزدایی میکنه و هم سطح اکسیژن رسانی رو بالا میبره
    مثلا با این روش ها👇
    ۱٫تزریق ۳ppm درسرُم بیمار
    ۲٫ تزریق ازون در روغن زیتون(ازونید کردن) و استنشاق از طریق دهان و بینی توسط بیمار
    ۳٫ تزریق در دستگاه بخور سرد یا گرم
    و سایر روشها؟

    لینک به نظر
    • سلام. تا کنون مطلب علمی منتشر شده ای در اینباره نخوانده ام. مبحثی که مطرح می کنید در دو قسمت قابل بحث و دقت است: پیشگیری و درمان
      مطمئنا در مبحث درمان جایگاهی ندارد چرا که ویروس در بدن افراد وارد شده و دیگر برلی استفاده از گاز ازون فایده ای متصور نیست.
      در مبحث پیشگیری هم به نظر می آید روش های ارزانتر و مطمئن تری برای گندزدایی اجسام و اشیا وجود دارد و مستحضرید که تولید و نگهداری گاز ازون هزینه ی بالایی خواهد داشت. از نظر تئوریک امکان این کجود دارد که اثراتی از گاز ازون در گندزدایی ببینیم که قطعا نیاز به مطالعه خصوصا بر روی ویروسها دارد چرا که ازون بیشتر بر روی موجودات زنده نظیر باکتری اثر می کند و آنطور که اطلاع دارم از راه نقل و انتقالات یونی باعث تخریب جداره ی باکتری می شود.
      باز هم ممنونم از اینکه من را در تقکرتان شریک کردید 🌺

      لینک به نظر
    • https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اوزون‌درمانی

      در سایت ویکیپدیا جهت درمان سرماخوردگی ذکر شده:

      اوزونه کردن آب و نوشاندن آن به بیمار است که در درمان بیماری‌های لثه، زخم‌های دهان، برفک دهان، زخم‌ها، سرماخوردگیها و [آنفلوآنزا] و بیماریهای ویروسی کمک می‌کند. نوشیدن آب ازون دار همچنین سطح کلی اکسیژن بدن را افزایش داده و موجب تسریع فرایندهای بهبود می‌شود.

      به هر حال این موارد حتما نیازمند بررسی دقیق دانشمندان حوزه ی سلامت و تایید اثربخشی و ایمن بودن استفاده ی همگانی از دارو است.
      باز هم سپاسگزارم

      لینک به نظر
  2. کووین

    سلام
    من دوماهی میشع ک دچار مریضی شدم ک هرچقد دکتر میرم خوب نمیشم چون تشخیص نمیدن
    غدد لنفاویم متورم شده بود ک الان ورمش خابیده ازمایش خون دادم سونو دادم مشخص شد ک مشکل خطرناک و خاصی ندارم کمی تب میکنم خوب میشم باز تب میکنم روی لوزم یه چیزای سفید زده

    گاهی وقتا تنگی نفس طحالمم یکم درد میکنه ولی ورم غدد لنفاویم خوب شده ازمایش Ebvندادم ولی اینا علایم مونونو کلیوز عفونی نیست؟
    اخه من سرچ کردم علایمم و سفیدای روی لوزم همه شبیه هموناس و اینکه سنمم ۲۰ سالمه ک نوشته جوانان بیشتر مبتلا میشن اگه شماهم احتمال میدید ک مشکلم همونه راه درمانش چیه؟

    لینک به نظر
    • سلام. بله یکی از نشا نه های بیماری EBV یا مونونوکلئوز عفونی تب بالا، ترشح چرکی لوزه ها و گاهی بزرگی طحال است. اگر CBC یا شمارش گلبولی شما خوب است و از نظر بیماریهای خونی مشکلی ندارید و همچنین عقده های لنفاوی محیطی در حال حاضر متورم نیست شاید بهتر باشد آزمایشاتی جهت تشخیص عفونت های EBV، CMV، و توکسوپلاسموز انجام دهید. عموما برای EBV درمانی وجود ندارد و خودش بهبود پیدا می کند.

      لینک به نظر
  3. مهشید

    دکتر سلام
    ممنون از وقتی که میگذارید
    من ناخن شست پام براثر کفش پاشنه بلند سه ماه پیش دچار هماتوم ناخن شدم
    بادرد زیاد وسر شدن بعدش
    الان سهروزه ناخن از پایین داره جدا میشه نمیدونم ناخن جدید داره درمیاره یانه
    وکبودیهای زیرش کم شده از وقتی ناخنم از پایینش بصورت خطی افقی جدا شده
    لطفا راهنماییم کنید

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. البته مشکلی که مطرح کردید چیزی نیست که بدون معاینه قابل بیان باشد. ولی در حد کلی باید بگویم معمولا وقتی ناخن دچار هماتوم می شود بعدها متعاقب رشد فولیکول ناخن که در بستر ناخن قرار داد معمولا ناخن از قسمت ابتدایی آن (نزدیک به انگشت و بن ناخن) شروع به افتادن و جدا شدن می کند. معمولا برای ناخن پا تقریبا ۶ ماه طول می کشد که ناخن جدید کل بستر ناخن را بپوشاند و احتمال تغییر در فرم ناخن نیز وجود دارد. امیدوارم در همین حد پاسخ مناسبی به سوالتان داده باشم

      لینک به نظر
  4. مهاجر

    سلام
    من بدون داشتن علامت تب دچار سرفه های خشک شدید شدم.
    الان چند روزه که اینجوریم ممکنه من کرونا گرفته باشم؟؟
    ممنون میشم
    سرفه خشک داره میکشم.🙏🙏🙏

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. واقعیت این است که بیماری COVID-19 در دو مرحله تشخیص داده می شود. برای افراد مشکوک که قابلیت درمان سرپایی دارند به علت گرانی کیت تشخیص و همچنین محدود بودن مراکز آزمایشگاهی مربوطه عموما است درخواست نمی شود. البته ابن موضوع در ایران به این سبک اجرا می شود و در کشورهایی مثل آلمان و کره جنوبی سطح بیماریابی بسیار وسیع تر است. به هر حال در حدی که تعریف کردید شما مشکوک به ابتلا هستید و اگر تب یا نفس تنگی یا بیماری زمینه ای همانند بیماری تنفسی و ضعف ایپنی یا حتی بیماری قلبی و دیابت ندارید نیازی به مراجعه به مراکز درمانی برای شما تیست. در غیر اینصورت به خصوص وجود نفس تنگی حتما می بایست جهت ارزیابی بیشتر به پزشک مراجعه نمایید.

      لینک به نظر
  5. مهشید

    باسلام
    دکتر من دچار سردرد و حالت تهوع و سرگیجه میشم ۶ ماهه آزمایش کامل دادم هیچیم نبود ام آر آی دادم مغز هیچی نبود
    حالا واقعا نمیدونم چیکارکنم
    شیرده هستم و ۳۵ سالمه
    لطفا راهنمایی بفرمایید چون سرگیجه مخصوصا امانمو بریده

    لینک به نظر
    • با سلام و تبریک سال نو. امیدوارم کسالت و بیماری در سال جدید از شما فاصله بگیرد. راستش اگر بخواهم بیماری مانند شما را در کلنیک ببینم با توجه به اذیت کننده ترین بیماریتان که سرگیجه است باید بگویم که سرگیجه در پزشکی به دو دسته تقسیم می شود. اول سرگیجه حقیقی است که vertigo نام دارد و در واقع بیمار بیان می کند که محیط پیرامون به دور سرش می چرخد که عموما می تواند همراه تهوع و استفراغ باشد. برای این بیماران توصیه می کنیم که به مزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنند چون بسیاری از مواقع مشکلاتوش داخلی و لابیرنت ها باعث این نوع سرگیجه می شود. با توجه به سن شما احتمال افزایش فشار آندولنف (بیماری منیر) محتمل است. این بیماری خودش را با سرگیجه ی وضعیتی، وزوز گوش (که می تواند مختصر باشد) و گاهش شنوایی که حتی می تواند برای بیمار مخفی باشد و تنها در تستهای شنوایی تشخیص داده شود نشان می دهد. به نظرم شما از ویزیت پزشک متخصص گوش و حلق و بینی سود خواهید برد. امیدوارم توانسته باشم قدمی در جهت سلامت شما بردارم.

      لینک به نظر
  6. جلال

    سلام
    من از تابستون پهلوهام درد میگرفت اول فک کردم واس خوابیدن زیر کولره..تا اینکه ۱هفته پیش رفتم سونوگرافی و گفتن کبدچرب گرید۳داری…
    سابقه بیماری هم نداشتم. سنم ۲۸.وزن۱۰۷ و مجرد هستم
    دکتر رفتم دارویی بهم ندادن..گفتن باید سبک زندگیت عوض کنی…بعدش رفتم پیش دکتر تغذیه بهم برنامه تغذیه ای داد ب همراه قرص ویتامینe…

    میخام بدونم درد پهلوهام ب خاطر کبدچربه؟

    من پزشک عمومی رفتم و اون سونوگرافی نوشت و بعدش بهش جواب ازمایش نشون دادم گفتن قرص یا دارویی لازم نیست….الانم ب خاطر کرونا همه دکترای گوارشی شهر و استان بستست

    البته بعد اینکه ب پزشک عمومی رفتم پیش دکتر تغذیه هم رفتم ک اون برام برنامه تغذیه ای نوشت همراه با قرص ویتامینe

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. امیدوارم خطرات بیماری ویروسی شایع شده در دنیا خیلی زود برطرف شود و مردم به زندگی عادی خود برگردند.
      واقعیت این است که برای کبد چرب تا کنون دارویی شناخته نشده است. ویتامین E به عنوان یک داروی موثر در برخی مطالعات عنوان شده ولی در بعضی دیگر تاثیر خاصی از آن مشاهده نشده است. بهترین کاری که می توانید بکنید این است که طبق نظر متخصص تغذیه حد اقل حد ۱۰ درصد از وزن بدنتان را کم کنید. این درمان نمی بایست بصورت سریع اتفاق بیافتد چرا که خودش کاهش وزن سریع هم از علل ایجاد کننده ی کبد چرب شناخته شده است. اگر دیابت دارید سعی کنید که طبق نظر پزشک معالج آن را کنترل کنید و اگر مشروبات الکلی استفاده می کنید به شدت از آن پرهیز کنید. پیاده روی روزانه حد اقل ۳۰ دقیقه کمک می کند تا متابولیسم بدنتان را حفظ کنید گرچه به خاطر بیماری ویروسی اخیر مجبور هستید کمی این کار را به تاخیر بیاندازید یا در جاهای مطمئن این کار را انجام دهید. به یاد داشته باشید که اگر آنزیم های گبدی شما بالا است حتما نیاز است که آزمایشات کبدی من جمله است های هپاتیت برای شما درخواست شود.
      با آرزوی سالی خوش برای شما هموطن گرامی

      لینک به نظر
    • و اما باید بدانیم که معمولا کبد چرب علامتی ندارد. گاهی دردهای مبهمی در ناحیه بالا و راست شکم که پس از بررسی های متعدد نهایتا به کبد چرب نسبت داده می شود. بنظرم مشکل کبد چرب باید به عنوان آخرین علت برای کبد چرب مطرح شود و با توجه به اینکه شما برای خودتان کارهای تشخیصی متععدی انجام داده اید و طبق نظر پزشک معالج هستید احتمالا از نظر علت های دیگر ایجاد کننده ی درد شکم و پهلو بررسی شده اید. در صورتی که پزشکتان نکته ای برای پیگیری مشاهده نکرده اند نیازی به نگرانی نیست

      لینک به نظر
  7. rata

    سلام
    من دوساله جراحی تیرویید کردم و تیروییدمو برداشتم تو این مدت روزی یک قرص لئو تیروکسین دارم میخورم ولی بشدت ریزش مو پیدا کردم جدیدا هم آزمایش دادم نمیدونم قرصامو کم و زیاد گنم یا نه ؟ اصلا پر کاره یا کم کار؟ ..لطفا راهنمایی کنید برای دوز قرصام ممنون میشم

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. می دانیم که داروی تیرویید بعضی از علایم کم کاری تیروئید را بصورت کامل پوشش نمی دهد. ریزش مو از جمله ی این علایم است که میتواند برقرار بماند. بنظر میرسد شما داروی تیرویید را بیشتر از اندازه مصرف می کنید. احتمال دارد که پزشک معالجتان از دوز مصرفی دارو بکاهد

      لینک به نظر
      • راتا

        سلام آقای دکتر ..دکتر منظورتون اینه که ریزش مو حتی وقتی دوز قرص ها مشخص بشه باز هم ادامه داره و قرص تیرویید تاثیری در ریزش مو نداره؟ شما فرمودین ریزش هم میتونه بر قرار بمونه … ینی همیشگی یه ؟ هیچ چاره ای نداره ؟؟

        لینک به نظر
        • سلام مجدد. بله درست متوجه شدید. تا حدی ریزش مو پس از تجویز و جایگزینی داروی تیرویید بهبود پیدا می کند ولی به صورت کامل متوقف نمی شود. شاید بهترین اقدام برای نگهداری موها پرهیز از استفاده از مواد اکسیدان جهت رنگ مصنوعی و استفاده از انواع ویتامین ها نظیر ویتامین های گروه B بخصوص بیوتین، و ویتامین H و مکمل های ریز مغذی روی باشد. پیشنهاد نی کنم تحت نظر پزشک معالجتان و پس از مشورت با ایشان از نحوه ی استفاده از این مکمل ها اطلاعات کسب کنید

          لینک به نظر
    • سلام
      کلیه افرادی که با علایم گلو درد، سرفه خشک، با یا بدون تب به مراکز جامع سلامت، کلنیک ویژه های منتخب ، پزشکان بخش خصوصی مراجعه می کنند باید از نظر علائم تنفسی مورد ارزیابی قرار گیرند. بیماری ممکن است در مراحل اولیه عفونت بدون تب باشد و فقط با سایر علائم تنفسی تظاهر کند. تب بسیار بالا عموما علامت شایعی نیست:
      الف- درصورت وجود تنگی تنفس و یا سطح اشباع اکسیژن کمتر از ۹۳ % یا RR>30 باید فرد به یکی از مراکز
      تخصصی منتخب (اسامی و آدرس این مراکز در هر استان توسط دانشگاه علوم پزشکی اعلام می شود) ارجاع شوند
      . توجه کنید تنگی نفس و هیپوکسمی می تواند بیانگر احتمال پنومونی شدید ( SARI ) باشد. اگر تنگی نفس و
      هیپوکسمی ( SpO2<۹۳% ) مشاهده شود، نیاز به تجویز اکسیژن و اقدامات ایزولاسیون متناسب دارد و فرد باید سریعابه مراکز بیمارستانی منتخب ارجاع شود وپس از ارزیابی بیشتردر مراکز بیمارستانی ، درخصوص نیاز به بستری وی تصمیم گیری شود. ب-اگر فرد تنگی نفس نداشته باشد ، درصورتی که تب (بالاتر از ۳۷٫۸) داشته و جز گروه پرخطر الف باشد لازم است CT ریوی برای وی انجام شود و برای بیماران گروه پرخطر گروه ب با تب بالاتر از ۳۸ درجه تصویر برداری ریه انجام شود. یافته ها در CT scan شامل پیشرفت سریع از انفیلتراسیون Patchy منتشر دوطرفه به ground glass می باشد. در صورت عدم دسترسی به CT scan میتوان از CXR (گرافی قفسه صدری) استفاده نمود. انفیلتراسیون یک یا دوطرفه ریه ها ممکن است در گرافی دیده شود. با داشتن هر کدام از علائم رادیولوژیک یاد شده فرد باید به مراکز بیمارستانی منتخب ارجاع شود .

      لینک به نظر
  8. marziyeh

    سلام. من حدود سه روزه درد در قسمت قفسه سینه دارم. همچنین سوزش. ولی نه سرفه نه ابریزش و نه تب دارم. فقط کمی خارش گلو. میخوام بدونم اولین علامت این بیماری چیه

    لینک به نظر
    • سلام توضیحات کامل برای سوالات مشابه داده شد. تنها نکته ای که باقی است این است که علت درد قفسه ی سینه باید توسط پزشک مورد ارزیابی بالینی قرار گیرد. بسیاری از این دردها جنبه ی عضلانی و استخوانی و حتی گوارشی دارند ولی بر طبق سن بیمار و علایم خطر بیماریهای قلبی و عروقی ارزیابی درد قفسه ی سینه توسط پزشک معالج متفاوت خواهد بود.
      عموما ابتلا به کرونا تب متوسط دارد (تب خیلی بالا نمی دهد) ولی باز هم نداشتن تب یا نداشتن علایم تنفسی رد کننده ی تشخیص نیست. بیمارانی در کلنیک دیده می شوند که به علت سن بالا با بی اشتهایی و عرق ریزی و بی حالی به پزشک مراجعه می کنند و ظن بالینی پزشک و اقدامات تشخیصی و درمانی به موقع باعث نجات جان بیمار خواهد شد. عموما اینجور موارد استثنا در بیماران مسن و افراد پرخطر دارای ضعف ایمنی مشاهده می شود چرا که علایم گول زننده و مبهمی را از خودشان بروز می دهند.

      لینک به نظر
  9. yekta

    سلام
    من دوساله دچار سینوزیت شدم گاهی اوقات آرژی سرفه هم دارم.حدود بیست روز پیش مریض شدم چون امسال دوبار مریض شدم آنفولانزا گرفته بودم این سری دکتر نرفتم اوایلش تو گلو احساس آلرژی داشتم اما یروز احساس میکردم از گرما بدنم داره ذوب میشه اما از بیرون نهایتا یکدرجه تب داشتم همزمان بدن درد وحشتناک هیچوقت اینطور نشده بودم اما فرداش نه بدنم داغ بود نه بدن درد آنچنانی اما نفس میکشیدم از بالای بینیم نفسم سرد میشد سرم درد میگرفت چند روز اینطور بودم و تایکم فعالیتم زیاد میشد دچار تنگی نفس میشدم. بعدش خوب شدم از اونروز دائما خلط دارم و شبا سرفه زیاد و روزا سرفه کم .اما بدنم فوق العاده ضعیف شده.نمیدونم آنفولانزا گرفتم یا کرونا.الانم استرس دارم میترسم برم دکتر

    لینک به نظر
    • سلام
      بر طبق مطالبی که در بالا نوشتم می بایست مورد ارزیابی قرار بگیرید و حتما تصویر برداری ریوی برای شما انجام شود. و در صورت تایید تحت تجویز داروهای مربوطه قرار بگیرید.
      طبق فلوچارت منتشر شده ی وزارت بهداشت در صورت وجود علایم زیر بیمارانی که احتمالا مبتلا به کرونا هستند و تحت درمان سرپایی قرار دارند می بایست بصورت روزانه مورد پایش قرار گیرد و وضعیتشان سنجش شود و در صورت مشاهده ی علایم زیر به پزشک مرکز جامع سلامت ارجاع شود و پزشک تصمیم بگیرد که فرد نیاز به ارجاع به
      مرکز تخصصی دارد یا ادامه درمان و یا درمان های حمایتی اضافه شود :
      ۱ . تنگی نفس و تنفس دشوار
      ۲ . علائم کاهش سطح هوشیاری
      ۳ . تشدید سرفه ، ایجاد سرفه خلط دار
      ۴ . عدم قطع تب بعداز ۵ روز از درمان

      لینک به نظر
  10. negini

    سلام
    من یه هفته ست گلوم میسوزه احساس خلط پشت حلق دارم که به خاطرش دوماه پیش رفتم دکتر گفتن مال حساسیت و سینوزیته ولی با شرایط پیش اومده میترسم وخیلی حساس شدم دیگه هیچ علامتی ندارم میشه مال ویروس باشه ممنون

    لینک به نظر
    • سلام
      حتی اگر ابتلا به این ویروس داشته باشید در این حد که تعریف کرده اید نیازی به مراجعه به پزشک نیست. اقدامات بهداشتی نظیر شستشوی مکرر دستها را جدی بگیرید. از مالش و دست زدن به صورت، چشم ها و بینی و دهان خودداری کنید. در صورتی که علامت دارید حتما در منزل بمانید و در صورتی که علامت شما برطرف شده است حتما از حضور در تجمعات خودداری کنید. شستشوی حلق و بینی با آب نمک بسیار کمک کننده است و در صورت مشاهده علایم خطر با پزشک معتمدتان مشورت کنید.

      لینک به نظر
    • سلام
      همانطور که گفته شد بسیاری از علایم بیماری کرونا همانند یک بیماری خفیف تنفسی است. پس ممکن است دچار علایم خفیفی همچون آبریزش بینی و گلودرد باشید و فی الواقع مبتلا به ویروس کرونا باشید. در اینجور موارد نیازی به مراجعه به پزشک نیست و فقط لازم است در منزل بمانید و استراحت کنید و مایعات کافی مصرف نمایید و در صورت بروز علایمی که هشدار داده شد سریعا به پزشک مراجعه نمایید.
      باید دانست که از نظر علمی و منطقی در دوره ای که به نام دوره ی کمون یا دوره ی نهفتگی بیماری معروف است امکان انتقال به سایر افراد سالم در جامعه وجود دارد. این دوره ۱۴ روز است پس بسیار لازم است که عادت های روزانه ی خودمان را مورد بازبینی قرار دهیم و آنها را که امکان انتقال ویروس به سایرین دارد حذف کنیم. همچنین شستشوی مکرر دستها و استفاده از ظروف مخصوص افراد نظیر لیوان و قاشق و چنگال و بشقاب بسیار کمک کننده خواهد بود. خواهشمندم اگر امکان آن را دارید در منزل بمانید و اگر می بایست حتما از منزل خارج شوید اقدامات بهداشتی نظیر شستشوی مکرر دست را جدی بگیرید و حتما از دست زدن به صورت و بینی و دهان و چشمها پرهیز کنید.

      لینک به نظر
  11. reza_mortazavi

    سلام
    من سه روزه گرفتگی سینه و سرفه خشک خفیف دارم ولی نشانه ی دیگه ای ندارم امکان داره از این ویروس باشه؟؟؟ و ایا امکان داره کسی که کرونا گرفته ولی علائمی نداره امکان پخش ویروس رو داره یا باید حتما علائمش بیاد؟؟

    لینک به نظر
    • سلام
      بر طبق آخرین فلوچارتی که از طرف وزارت بهداشت در تاریخ ۱۳ اسفند منتشر شده افراد علامت دار از نظر تشخیص ابتلا به ویروس COVID19 در سه دسته طبقه بندی می شوند:

      مورد مشکوک
      * بیمار با شرح حال سرفه خشک یا لرز یا گلودرد همراه با تنگی نفس با یا بدون تب
      * بیمار با علائم تنفسی فوقانی/تحتانی با تظاهرات رادیولوژیک بصورت انفیلتراسیون مولتی لوبولر یک یا دو طرفه در CT scan یا گرافی قفسه صدری

      مورد محتمل
      * هر مورد مشکوک که در عرض ۱۴ روز قبل سابقه تماس نزدیک با مورد قطعی COVID-19 را داشته باشد.
      * هر مورد مشکوک که در عرض ۱۴ روز قبل سابقه حضور در مناطق با اپیدمی COVID 19 را داشته باشد.
      * فرد مبتلا به پنومونی که علیرغم درمان های مناسب ، پاسخ بالینی نامناسب داشته و به شکل غیر معمول و
      سرعت غیرقابل انتظاری وضعیت بالینی بیمار حادتر و وخیم تر شود.

      مورد قطعی
      * جداسازی ویروس COVID-19 از فرد با علائم تنفسی

      گروه های در معرض خطر نیز در دو دسته الف و ب تقسیم بندی می شوند:

      گروه الف- بیماران پر خطر (بیماران با نقص ایمنی )
      * تحت درمان با کورتیکواستروئید (بیش از ۱۲٫۵mg/d پردنیزولون بیش از دو هفته)
      * شیمی درمانی
      * بدخیمی ها
      * پیوند اعضاء
      * مبتلایان به HIV

      گروه ب- بیماران در معرض خطر (بیماران با بیماری زمینه ای):
      * بیماری قلبی – عروقی
      * فشارخون
      * دیابت
      * بیماری های تنفسی زمینه ای
      * افراد دارای چاقی بسیار شدید یا BMI> 40

      لینک به نظر
  12. auntiemaryamshouse

    سلام
    من سی و یک ساله و الان بیش از ۳ هفته است ک به دلیل این سرفه های خشک به پزشک مراجعه کردم. سرما خوردگی نداشتم ولی بعد دو مرتبه دکتر رفتن برام تشخیص حساسیت دادن و داروهای خلط آور و ضد حساسیت مثل مونته لوکات و کتوتیفن و شربت زولفا و… الان بعد این همه مدت که هرشب بدتر میشم و دچار تنگی نفس میشم.
    این بار سوین دکتر گفتن احتمال داره مربوط به تیروئید باشه.
    (sub total 6 سال قبل شصت و پنج درصد رو برای کار تیروئید برداشتم) حالا پیگیر تیروئید هستم … ولی این سرفه ها خواب و از من گرفته لطفا کمک کنید. سپاسگزارم

    لینک به نظر
    • سلام. راستش سرماخوردگی اخیر که شایع شده سرفه های مزمن ایجاد می کند. که حتی تا ۲ ماه هم ممکنه ادامه پیدا کنه. گرچه خیلی نمیتونم در مورد شما قضاوت درستی داشته باشم چون همانطور که گفتید ظاهرا علایم سرماخوردگی نداشتید. بنظرم اگر این مشکل ادامه دار هست و اذیت کننده ویزی فوق تخصص ریه برای شما کمک کننده خواهد بود. بنظرم احتمالا مصرف اسپری را برای شما تمدید خواهد کرد.

      لینک به نظر
  13. Sh, M

    سلام
    پسرم ۱۱سالشه دوقلوهستش
    پیشانیش صورتش جوش دراورده
    یکم ضعیف تره به قل اولش نمیدونم ازچیه از معدشه یا از کبده
    چکارکنم که خوب بشه چی بخوره چی نخوره
    خودشم استخونبندیش ضعیفه
    قرص کلسیم میخوره
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    یکم لکنت زبان داره و استرس

    لینک به نظر
    • سلام. ممنونم که پرسشتان را مطرح کردید. آکنه یا جوشهای صورت در زمان بلوغ جنسی در پسران شایع است با اینحال برای برطرف کردنش نیازمند درمانهای موضعی یا گاهی خوراکی هستیم. به نظرم بهترین گزینه برای پسر گرامیتان با توجه به جوشهای ناحیه ی پیشانی این است که زیر نظر متخصص پوست قرار بگیرد (منظورم افرادی که کار زیبایی می کنند نیست). قطعا رعایت بهداشت فردی در اولویت همه ی درمانها قرار دارد. در مورد ضعف جسمانی ایشان نمی توانم نظر دهم. شاید بهتر باشد علاوه بر آزمایشات کلی تحت معاینات بالینی قرار بگیرد و متعاقبا اگر موردی پیدا شد درمانهای مربوطه بر آن اساس تجویز شود. پیشنهادم این است که علاوه بر موارد گفته شده ایشان را ترغیب به نرمشهای روزانه و پیگیری انجام ورزش بصورت حرفه ای و روزانه شوید. مطمئن هستم در ادامه شاهد رشد جسمانی و همچنین مغزی و روانی ایشان خواهید بود. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتان مرتفع شود

      لینک به نظر
  14. مهشید

    باسلام
    دکتر من یه خانم ۳۶ ساله هستم در عرض دوماه من دوبار البته با فاصله از ابتدای روز دچار سردرد میشمکه به مرور زیادتر میشه و در پایان روز منجر به استفراغ میشه
    همراه با سردرد از میانه روز حالت تهوع هم میگیرم
    نگران هستم میشه راهنمایی کنید چکار کنم
    یه وقت از مغزم مشکلی نباشه

    لینک به نظر
  15. آنا

    سلام ببخشید مدتیه من صبحهابلندمیشم ازخواب انگشتهای دستهام اونقدردرد میکنه ورم میکنن که قدرت برداشتن چیزی روندارم علتش چیه وهمینطوردرطول روزدست به آب یابه وسیله ای یاجایی بزنم بادمیکنه احساس میکنم اونقدربادکرده که پوست دستهام سفت وقرمزرنگ میشه میخاره یه احساسی بدبهم دست میده لطفاراهنمایی کنید

    لینک به نظر
    • سلام و اوقات بخیر و شادی
      بطور کلی اگر پاسختان را بدهم باید بگویم قدم اول در تشخیص گرفتن شرح حال مناسب است. اینکه شما صبح درد بیشتر دارید احتمال التهابی بودن مشکلتان را مطرح می کند. از طرفی پزشک باید ببیند که آیا تورمی در مفاصل شما وجو دارد یا نه و اگر چنین باشد اقدام به درخواست آزمونهای مربوطه بنماید. گرچه بعضی بیماریهای عفونی همانند تب مالت هم می تواند تظاهرات بیماری روماتولوژیک داشته باشد. پیشنهاد من به شما این است که ابتدا زیر نظر پزشک متخصص داخلی آزمایشات مربوطه را انجام دهید تا مسیر تشخیص و درمانتان مشخص تر شود. بعضی بیماریهای روماتولوزیک همچون اسکلرودرمی یا درماتومیوزیت تظاهرات پوستی خاصی دارند که شاید منطبق بر شرح حال شما باشد. با این حال به هیچ وجو نمی توان از طریق چند جمله ی مبهم و بدون معاینه و آرمایشات مربوطه تشخیص را مسجل کرد.

      لینک به نظر
  16. مهشید

    سلام آقای دکتر
    من درمورد پدرم سوالی داشتم
    ایشون سه روز پیش از عرقیجات گیاهی داخل منزل عرق زعفرانو به اندازه نصف استکان در یک لیوان چای خوردن
    بعدش دچار سرگیجه شدن
    دیدن که یکسال از تاریخش گذشته
    الان بعد از سه روز هنوز سرگیجه رو دارن
    نگرانشون هستیم
    راهنمایی بفرمایید چه کار کنیم
    تشکر

    لینک به نظر
    • سلام و روزتان بخیر
      معمولا آنچه که به هنگام شرح حال توسط ما مورد توجه قرار می گیرد نوع سرگیجه ای است که بیمار از آن شاکی است.
      به این صورت سرگیجه در دو دسته مورد بررسی و دقت قرار می گیرد:
      گروه اول بیمارانی که بیشتر از افت فشار خون و سیاه رفتن چشم ها و ضعف شاکی هستند که عموما به عنوان dizziness بررسی می شوند. این افراد بهتر است مورد معاینه دقیق قلب و عروق و سنجش فشار خون قرار گیرند.
      گروه دوم بیمارانی هستند که سرگیجه حقیقی یا vertigo دارند. در شرح حال این افراد ذکر می شود که انگار آسمان شروع به حرکت کرده و دور سرشان می چرخد. در اینجور موارد انجام معاینه دقیق نورولوژیک و مخچه ای و همچنین بررسی گوش میانی و گوش داخلی توسط پزشک انجام می شود.
      امیدوارم تا همین حد کمک کننده باشد

      لینک به نظر
  17. مهشید

    باسلام
    دکتر من یه دختر نه ماهه دارم وشیرده هستم
    سه ماهه درگیر حالت تهوع در طول شبانه روز وموقتی هستم
    ماه پیش به دکتر مراجعه وآزمایش خون دادم همه چی غیر از ویتامین د۳ که‌کم بود درست بود
    ولی من هنوز حالت تهوع دارم
    ایشون قرص فلوردو کورتیزون تجویز کردن گفتن یکماه بخور ببینیم حل میشه یاخیر
    الان داروخانه میگه برای شیردهی مضره
    میخواستم راهنمایی کنید برای خوردن قرص
    وسوال دیگه اینکه شمت نظرتون راجع به شرح حال من چی هست
    خیلی اذیت هستم
    درضمن من دارای فشار پایین هستم یعنی وقتی حالم خوبه فشارم هشت ونه هست روی شش

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. فلودروکورتیزون در حاملگی در گروه دارویی C قرار می گیرد به این معنی که در آزمایشات حیوانی خطراتی را شناخته ایم ولی درباره انسان هنوز مطالعات جامع وجود ندارد. در شیردهی هم هنوز مشخص نیست که آیا این دارو در شیر ترشح می شود یا نه و توصیه به مصرف با احتیاط دارو در مواردی که واقعا لازم است می شود. همانطور که فرمودید این دارو را در مورد کم کاری غده ی فوق کلیوی که باعث افت فشار می شود تجویز می کنیم. معمولا در آزمایش این افراد کمبود غلظت سدیم و افزایش غلظت پتاسیم در خون دیده می شود. اینکه آیا همزمان مشکل کمبود کورتون در بدنتان نیز وجود دارد می بایست در آزمایشات هورمونی شما سنجیده شود. گاهی بعد از زایمان ممکن است به علت کمبود هورمونهای هیپوفیز ناشی از التهاب (هیپوفیزیت) یا خونریزی زایمانی بیش از اندازه (سندرم شیهان) این مشکل اتفاق بیافتد که می بایست این مشکلتان را با پزشک فوق تخصص غدد مطرح کنید تا برایتان تست های کامل هورمونی بنویسد. همچنین در اینجور موارد می تواند کم کاری همزمان تیروئید نیز مشاهده شود. با توجه به تهوع آزار دهنده در شما بنظرم بسیار خوب خواهد بود که وقت ویزیت فوق تخصص غدد را تنظیم کنید و مشکلتان را مطرح نمایید.
      امیدوارم هر چه زودتر بهبودیتان را به دست آورید

      لینک به نظر
  18. شقایق

    سلام صبح بخیر
    من مدتیه معده دردگرفتم رفتم دکتر گوارش قرص نوشت ناشتابخورم رفلاکس معده داشتم رفلاکسم کمی بهترشده ولی معده م احساس میکنم یه چیزی سردلم یامعده م مونده دردم میکنه احساس بدی دارم میترسم چون عموپدربزرگهام سرطان معده وروده داشتن الان چیکارکنم

    لینک به نظر
  19. گلی

    سلام ببخشید من هر یه ماه انگشتم ورم میکنه و بدنم نقطه ای درد میکنه مثلا انگشت پام یه خارش عجیبی داره حدود یه هفته اینا طول میکشه دوباره خوب میشه بعد یه ماه دیگه دوباره اینجور میشه علائمش کم و زیاد میشه بعضی وقتا شدیده بعضی وقتا کمتر میشه
    دکتر رفتم ولی خب سر در نمیارن چکاپم دادم فقط اورم بالا بوده و آنزیم کبدم ک کبد چرب داشتم

    لینک به نظر
    • سلام بر شما
      در تصویر انگشت چهارم (انگشتری) به نظر متورم است. در صورتی که تورم و درد در ناحیه ی مفصل باشد حتما می بایست از نظر بیماریهای روماتیسمی بررسی شوید. به نظرم به هنگام تورم مفصلتان وقت متخصص داخلی یا فوق تخصص روماتولوژی بگیرید و معاینه شوید. البته خارش پوستتان را توجیه نمی کند. اگر ضایعه ای پوشتی بطور همزمان دارید احتمالا از معاینه متخصص پوست سود خواهید برد. در صورتی که دسترسی به فوق تخصص روماتولوژی ندارید لطفا از پزشکتان بخواهید که تست های زیر را در صورت صلاحدید برایتان انجام دهد:
      RF, anti CCP, ANA, Anti ds DNA, Wright, Coombs Wright, 2ME, U/A
      حتما با جواب آزمایش فعلی و قبلی خودتان به نزد متخصص داخلی بروید تا تعیین تکلیف شوید.
      از طرفی بالا بودن آنزیم های کبد حتما نیازمند بررسی های تکمیلی آزمایشگاهی از جهت ابتلا به هپاتیت B و C و بعضی بیماریهای کبد نظر هموکروماتوز و ویلسون و احیانا بیماریهای اتوایمون است که پزشکتان حتما بررسی نموده است.

      لینک به نظر
  20. Thebest

    سلام
    من بعضی موقع ها زانوام خیلی درد میکنه احساس میکنم روی زانوم سنگین شده انگار یه بالش گذاشته باشن سر زانوم حتی نمیتونم پامو تا کنم دستامم ورم میکنه میشه بگین علائم چیه؟
    هر یه ماه اینجور میشم
    من ۲۹ سالمه تقریبا یه سالو نیمه اینجورم بعضی موقع ها شدید میشه بعضی وقتا ضعیفه
    رفتم چکاب دادم گفت اورت بالاست یه کم و آنزیمای کبدتم بالاست

    رفتم پیش پزشک متخصص داخلی بعد از کلی آزمایش و نمونه برداری از کبدم گفتن کبدت چرب لول یک هست دارو دادن استفاده کردم امگا ۳ و یه قرصیم دادن اسمش یادم نیست فک کنم لیور گل اونم خوردم تاثیری روی دردم نداشت بازم هر چند وقت یه بار دستام سر میشه و ورم میکنه

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. با توجه به اینکه در اقدامات تشخیصی شما کبد چرب فقط گزارش شده که عموما بی علامت است ولی به علت افزایش آنزیم های کبد نمونه برداری هم شده اید که در نهایت تشخیص کبد چرب grade یک برای شما گذاشته شده که بهترین درمان برای آن کاهش ۵ تا ۱۰ درصد از وزن است. ساید درمانها تاثیر اثبات شده ای ندارد. درصورتی که بیمار مبتلا به ریسک فاکتور های ابتلا به بیماریعای قلبی باشد نظیر دیابت و فشار خون این افراد از مصرف داروهای کاهش دهنده ی چربی نظیر آتورواستاتین سود خواهند برد. در سایر موارد این درمان تاثیری در بهبود کبد چرب نخواهند داشت. مصرف داروی هایی نظیر متفورمین و پیوگلیتازون در کبد چرب پیشمهاد شده است ولی عموما مطالعات نتوانسته سودمندی این داروها را تایید نماید.
      علایمی که فرمودید را به هیچ وجه نمی توان منتسب به کبد چرب دانست. اسید اوریک مختصر بالا هم عموما این علامت ها را نمی دهد. با این اوصاف بسیاری از علایمی که شرح دادید غیر اختصاصی است که شخصا برایم تداعی گر استرس های روحی و اثرات ناشی از فشارهای زندگی است که تحمل می کنید. به نظرم از مراجعه به پزشک متخصص مربوطه سود خواهید برد. گرچه بخشی از مشکلات شما استخوانی و عضلانی است ولی به این جهت که مشکلتان بصورت حمله ای بروز می کند و مداوم نیست به نظر اینجانب قابل توجیه با مشکلات جسمانی نیست.
      با آرزوی بهروزی هر چه سریعتر شما

      لینک به نظر
    • تشخیص دیگری که برای شما می توانم مطرح کنم اگر تورمی که در زانوها و انشگتان احساس می کند در معاینه نیز تایید شود بیماریهای روماتیسمی است که متخصص روماتولوژیست فرد مناسبی برای معاینه ی شما به هنگام تورم مفاصل خواهد بود. به علت اینکه نزد فوق تخصص داخلی آزمایش های گوناگونی انجام داده اید و تحت نظر ایشان قرار گرفته اید در صورت صلاحدید ایشان شاید مناسب باشد آزمایشات مربوطه هم برایتان نوشته شود و با به فوق تخصص مربوطه ارجاع شوید.

      لینک به نظر
  21. سلام
    من کم کاری تیروئید دارم و مشکوک به کوشینگ هستم
    به شدت ورم میکنم توی یکسال ۱۵ کیلو اضافه کردم اشتهای فوق العاده زیادی دارم بدنم کبود میشه و موهای زائدم خیلی خیلی سریع درمیاد و پر شده ولی موهای سرم به شدت ریزش داره

    لینک به نظر
    • سلام بر شما
      علایمی که تعریف می کنید همانطور که خودتون اشاره کردید در بیماران مبتلا به سندرم کوشینگ هم دیده می شود. گرچه برای تشخیص نیاز به انجام تست های آزمایشگاهی مربوط به آن بیماری است. پیشنهاد می کنم اگر تا بحال مراجعه نداشته اید زیر نظر یک فوق تخصص غدد و متابولیسم پیگیر تشخیص بیماریتان شوید.
      امیدوارم که در انتها چیزی برای نگرانی شما وحود نداشته باشد

      لینک به نظر
    • سلام و اوقات بر شما بخیر و شادی
      معده مکانیزمهای متعددی برای محافظت از اسید دارد. در نتیجه باید اینطور فکر کرد که تا وقتی مکانیزمهای محافظتی معده سالم باشد اسید و پپسین قابلیت آسیب رساندن به مخاط را نخواهد داشت. در راس آسیب های معده آلوده بودن به میکروب هلیکوباکتر است. عواملی نظیر استرس و سیگار و مصرف داروهایی نظیر آسپرین و کورتون هر یک به نحوی باعث آسیب رساندن به مخاط معده می شوند. جواب اینکه آیا گرسنگی طولانی مدت باعث ابتلا به زخم معده یا اثنی عشر باشد به درستی و با اطمینان نمی شود پاسخ گفت چرا که مطالعه ی مجزا و دقیقی نیاز دارد که بتواند عوامل مخدوش کننده ی دیگر را از مطالعه حذف کند و تا به حال در متون پزشکی که مطالعه کرده ام به این نکته برخورد نداشته ام.

      لینک به نظر
    • سلام بر شما
      بزرگی تیرویید در دو بخش مورد توجه است.
      اول بزرگی ندولار تیرویید که عموما ربطی به کمبود ید در رژیم غذایی ندارد و دوم بزرگی تیرویید ناشی از کمبود ید.
      عموما در گواتر ساده می شود ابتدا از هورمون تیرویید استفاده کرد. یک سوم جواب می دهند و یک سوم تغییری در اندازه دیده نمی شود و یک سوم بزرگتر می شوند. گفته شده که بعد از یک سال چه پاسخ درمانی گرفتیم و چه نگرفتیم می بایست درمان را متوقف کنیم. هرچند در بعضی از متون پزشکی در صورت مشاهده پاسخ می توان با زیر نظر داشتن بیمار تا ۵ سال هم درمان دا ادامه داد ولی عموما توافق بر یک سال و قطع درمان پس از آن است. انجام سونوگرافی جهت رد احتمال بدخیمی در ندولهای تیرویید و اقدامات مقتضی دیگر نظیر سنجش anti TPO و بررسی از نظر کم کاری تیرویید در اینگونه بیماران لازم است. در تیرویید های بالای ۱۰۰ گرم که احتمال فشار بر اعضای داخلی نظیر لوله ی تنفس وجود دارد گفته می شود از مصرف دارو برای کنترل اندازه (نه جایگزینی کم کاری تیرویید) پرهیز می کنیم. با توجه به اینکه میدانیم عموما گواتر ۴٫۵ درصد درسال رشد می کند توصیه می شود با توجه به سن و وجود بیماریهای همراه نظیر بیماری قلبی در اینگونه افراد تصمیم به جراحی یا اشعه درمانی نمود.
      امیدوارم در همین حد توانسته باشم پاسخ مختصری به پرسشتان بدهم

      لینک به نظر
    • سلام و درود
      متاسفانه مصرف جایگزین هورمون تیروئد (لووتیروکسین) نمی تواند همه ی علایم کم کاری تیرویید را پوشش دهد. به نظر می رسد که هورمون طبیعی ترشح شده در داخل بدن از طریق مکانیزمهایی رویش مو را تحت کنترل می گیرد که متاسفانه با جایگیزنی این هورمون در بیماران مبتلا به کم کاری تیرویید هنوز بخشی از ریزش مو برقرار می ماند. عموما پزشکان بعد از رساندن سطح TSH به هدف درمانی توصیه می کنند جهت کنترل ریزش مو از مکمل های ویتامینی نظیر اسید فولیک، تیامین (ویتامین B1)، روی، ویتامین H، ویتامین B12، آهن (در صورت نیاز) و سایر ویتامین های مغذی دخیل در رویش مو استفاده شود. مصرف میوه جات و سبزیجات به حد کافی در برنامه ی روزانه ی غذایی گنجانده شود. از سایر اقدامات نظیر شامپوهای مخصوص تقویت ریشه مو هم می توانید استفاده نمایید گرچه هم گران قیمت هستند و هم اثرشان حتی اگر به اثبات رسیده باشد خیلی زیاد نیست. در کنار این اقدامات سعی کنید از آسیب رساندن به ریشه ی مو نظیر استفاده از اکسیدان ها و رنگ موی مکرر و اقدامات اینچنین تا حد امکان پرهیز کنید. اگر ریزش موی شدید دارید شاید بهتر باشد یک پزشک متخصص پوست و مو هم شما را ویزیت نماید.
      امیدوارم مشکلتان خیلی زود تحت کنترل قرار گیرد

      لینک به نظر
    • سلام بر شما
      همانطور که ذکر کردید عموما علایم کم کاری تیرویید غیر اختصاصی است و وقتی پزشک با مجموعه ای از علایم روبرو می شود آزمونهای تیرویید را درخواست می کند. اگر این آزمونها برای شما در محدوده ی طبیعی است و خصوصا از نظر کارکرد کلیه و کبد در سلامت هستید نیازی به نگرانی بیشتر نیست. پیشنهاد من به شما این است که علاوه بر آزمونهای تیروئید چک آپ آزمایشگاهی نسبتا کاملی برای شما نوشته شود و پس از معاینه توسط پزشک در مورد شما تصمیمگیری شود.
      امیدوارم پاسخ مختصری که برایتان نوشتم راهگشا باشد

      لینک به نظر
  22. امیر

    سلام
    بنده ساکن ارومیه هستم .حدود یکسال ونیم میشه که پدرم از ناحیه پهلوها سوزش فروان دارد و تمام آزمایشها و سونگرافی ها او را سالم نشان میدهد .دیگه راهی نمونده امتحان کنیم لطفا راهنمایی کنید .در ضمن ایشان آسم هم دارند

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان. با توجه به اینکه همه اقدامات را طبق نوشته تان انجام داده اید عموما این مشکل به عنوان نوروپاتی در نظر گرفته می شود. معمولا در اینجور موارد مصرف داروهای آرام بخش به مدت محدود نظیر کلردیازپوکساید کمک کننده است. همچنین داروهایی مثل دولوکستین که در نوروپاتی دیابتی استفاده می شود و همچنین گاپنتین با پره گابالین می تواند در کنترل علایم کمک کننده باشند. واقعیت این است که گاهی کنترل کردن علامت برای پزشک سخت می شود. بهتر است زیر نظر پزشک معالجتان در مورد مصرف ابن داروها تصمیم گیری کنید. امیدوارم مشکل پدر گرامیتان خیلی زود برطرف شود

      لینک به نظر
  23. علی

    با عرض سلام و خسته نباشید
    دو تا سى تى اسکن با تزریق به فاصله ١٠ ماه براى شناسائى مشکل ریه انجام داده ایم،که در اولى ٧ تا نودول شناسائى شده(٩٧/٧/٣)و در دومى ۵تا نودول(٩٨/۵/٢)(دو تا کم شده)
    مریض ما هم صرفه و هیچ مشکل ظاهرى دیگه نداره،یکى از دکترهاى متخصص ریه استان میگه: براى اطمینان کامل از سلامتى ریه، لازم است یک سى تى اسکن بدون تزریق همین الان انجام شود تا بتوان اظهار نظر کرد،خواستم ببینم این کار ضرورى هست؟ یا خیر
    ومیتوان با مقایسه دو تاسى تى اسکن قبلى انجام شده و سلامتى ظاهرى بیمار فعلا سى تى اسکنى انجام نداد و آن را به ۶ ماه دیگه موکول کرد؟، ممنونم از لطف همگى

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      برخورد با ندولهای منفرد ریوی مطلبی است که بر اساس سایز ندول، سرعت رشد در طی زمان (در پیگیری ۳، ۶ ، ۱۲ ماهه)، گزارش رادیولوژیست از ماهیت تومور یعنی اینکه در گزارش CT ماهیت solid یا groundglass گزارش شده باشد و عوامل خطری که در بیمار در طی شرح حال یافت می شود متفاوت است. به علت اینکه در این موارد اطلاعاتی از شما به من منتقل نشده است توان اظهار نظر ندارم.

      لینک به نظر
    • سلام مجدد
      ?
      در سری قبل نشانه ای از پرکاری تحت بالینی در آزمایشات وجود داشت و هم اکنون آزمایش شما کم کاری تحت بالینی را نشان می دهد. گاهی خطاهای آزمایشگاهی باعث این اختلال می شود چرا که TSH بسیار به تکنیک آزمایش انجام شده حساس است. نمی دانم شما آیا داروی تیرویید مصرف می کنید یا نه چونکه کم مصرف کردن یا مصرف زیاد این دارو هم می تواند در آزمایش به این صورت جلب توجه کند. در سایر موارد چیزی که هم اکنون به ذهن دارم التهاب تیرویید (تیروئیدیت) است که در طی زمان بصورت پرکاری، کم کاری و گاهی در انتخا عادی شدن هورمونهای تیرویید نمایان می شود.

      لینک به نظر
  24. ابوالفضل

    سلام
    ده سال هست وزنم ثابت هست
    مشکل فنی از کجا میتونه باشه
    سنم۲۸، وزنم۶۰ ، ۱۷۵قدم هست
    ممنون میشم جواب بدین
    میخام افزایش وزن داشته باشم
    رژیم خاصی امتحان نکردم
    ورزشکار نیستم
    ازمایش واس چند سال پیش دادم چیزی نشون نداد

    لینک به نظر
    • سلام. خیلی سخت بشه جوابتون رو داد. تیپ بدنی بعضی افراد بصورت لاغر است یعنی بصورت ژنتیکی و همچنین آموخته های خانوادگی از دوران کودکی این افراد عموما رژیم غذایی محدودتری از دیگر افراد دارند. البته تا وقتی که مشکلی از جهت معاینه و آزمایش نداشته باشند عموما نیازمند درمان نیستند. بسیاری از رژیم های دارویی که در رسانه ها تبلیغ میشوند عموما بی اثرند. باید دانست که سطح فعالیت و مصرف کالری در مقابل میزان تغذیه و دریافت کالری مهمترین عوامل تعیین کننده چاقی یا لاغری در شما هستند.
      پیشنهادم این است که برای دریافت رژیم روزانه مناسب خودتان با توجه به سطح فعالیت هایتان لطفا و حتما به متخصص تغذیه مراجعه نمایید.

      لینک به نظر
    • سلام و تشکر از پرسشتان.
      به این حالت در تست های تیروییدی اصطلاحا Subclinical Hyperthyroidism می گویند. البته نیاز دارد که تست در یک آزمایشگاه معتبر تکرار شود. مصرف بعضی داروها و همچنین حاملگی هم ممکن است خودش را به این صورت در تست های تیرویید نشان دهد. عموما بیمار بدون علامت است یا علایم خیلی مختصری از پرکاری تیرویید دارد. نمی دانم سنتان چقدر است ولی در صورت تکرار آزمایش در ۴ هفته بعد عموما در مقدار TSH در این حد نیاز به درمان ندارد مگر اینکه TSH به زیر ۰٫۱ برسد یا اینکه علایم پرکاری تیرویید در فرد ظاهر شود یا اینکه بیمار مبتلا به مشکلات قلبی نظیر ریتم AF باشد. همچنین ذکر شده که در سنین بالای ۶۰ سال و افراد مبتلا به پوکی استخوان بهتر است درمان انجام شود. در صورت پایدار بودن اعداد آزمایشگاهی به غیر از موارد ذکر شده نیاز به درمان وجود ندارد.
      اما در اعمال جراحی سرپایی (غیر اورژانس) بهتر است عدد TSH در محدوده طبیعی باشد. پیشنهاد من این است که جراحی بینی خودتان را برای یک ماه به تاخیر بیاندازید. اگر دارویی مصرف می کنید که غیر لازم است من جمله داروهای پیشگیری از حاملگی قطع نمایید. از حامله نبودن خود مطمئن شوید و آزمایشات فوق را مجددا یک ماه بعد تکرار کنید. تا از وجود نداشتن پرکاری تیرویید تحت بالینی مطمین شوید.
      البته اگر معاینه تیرویید نرمال است و همچنین علایمی دال بر پرکاری تیرویید در شما وجود ندارد بسیاری عمل جراحی را در این مرحله در شما بلامانع می دانند.
      امیدوارم در این مختصر توانسته باشم پاسخ پرسشتان را بدهم

      لینک به نظر
  25. آنا

    سلام
    برادرزاده ی من پسر هست و ۶ سالشه
    دوهفته پیش شایدم سه هفته پیش با علایمی مانند لکه های اندازه عدس قرمز بنفش پر رنگ و باد کردن یک پا که بعد کبود بنفش رنگ میشه بعد اون یکی پاهاش
    بستری میشه بیمارستان تا پنج روز بستری ورم پاهاش با کبودی بهتر میشه مرخص میشه
    بعد میاد خونه سه روز بعد دل درد که نداشت قبلا دل درد میگیره میبرن بستری میکنن چند روز می مونه بهش سرم و چند تا قرص میدن باز سه روز پیش مرخص شد اومد خونه
    دیشب باز دل درد شدید گرفته بستری کردن

    لینک به نظر
  26. رحمان

    با عرض سلام خسته نباشید سوال بنده در مورد بیماری هپاتیت ب بود من در هر سی سی خونم دوازده میلیارد ویروس لود دارم آیا درمان قطعیخدارد این بیماری؟؟
    و سوال بعدی آیا نمونه برداری از کبد نیاز دارد ؟اگه دارد مشکلی واسه کبد ایجاد نمی‌کند؟؟ ممنون میشم جواب بدین

    لینک به نظر
    • سلام آقا رحمان، امیدوارم خیلی زود بیماری شما تحت کنترل قرار گیرد. هپاتیت B در حال حاضر درمان قطعی به مفهوم cure کامل و ۱۰۰ درصد ندارد. آنچه مهم است شروع درمان برای پیشگیری از عوارضی همچون ابتلا به سیروز است که باعث می شود بیماری از حالت سرکش خارج شده و اصطلاحا تحت کنترل قرار گیرد. اینکه شما ایا نیاز به درمان دارویی دارید یا نه بستگی به چند عامل دارد:
      ۱) آزمایش HBe Ag شما چگونه است؟
      ۲) آیا مبتلا به سیروز هستید و اگر شواهد سیروز کبدی در شما موجود است آیا سیروز شما تحت کنترل است؟
      ۳) میزان HBV DNA در خون شما چگونه است؟
      ۴) آیا ویروس باعث بالا رفتن آنزیم کبدی ALT یا SGPT در شما شده است؟ که معمولا در آزمایشگاههای مختلف عدد نرمال این آنزیم متفاوت است ولی بصورت استاندارد حد اکثر ۱۹ در زنان و ۲۹ در مردان را طبیعی در نظر می گیریم. با این وصف میزان دو برابر حد اکثر نرمال (ULN: Upper Limit Normal) نشانه ی درجات قابل توجه آسیب کبدی است.
      برایتان جدولی را ارسال می کنم که عموما تصمیم گیری ما برای درمان دارویی بر اساس این جدول است.
      اما از جهت انجام بیوپسی کبد بهتر است با پزشک فوق تخصص گوارش یا پزشک متخصص عفونی مشورت نمایید چرا که همیشه نیاز به بیوپسی کبد در این بیماری وجود ندارد مگر اینکه نیازمند مستند سازی عوارض آن همچون سیروز باشیم که البته روش غیر تهاجمی فیبرو اسکن امروزه نیاز به انجام بیوپسی کبد را کمتر کرده است.
      امیدوارم تا همین مختصر توانسته باشم جوابی مکفی به شما بدهم

      لینک به نظر
        • البته منظورتان را در مورد hbv که فرمودید ۲۴ هست متوجه نشدم ولی
          به نظر میرسد که SGPT شما کمتر از دو برابر نرمال می باشد. هرچند اگر عدد ۳۰ را حد اکثر نرمال در بعضی از رفرانسهای آزمایشگاهی داخل ایران در نظر بگیریم بین ۵۶ تا ۶۰ تفاوت چندانی نیست و همین موضوع بر روی تصمیم گیری پزشک معالجتان تاثیر گذار است. با توجه به اینکه میزان ویرال لود شما بسیار بالا است در هر صورت بنظر می رسد با توجه به آنزیم کبدی بالا حتی اگر مبتلا به سیروز کبدی نباشید از شروع درمان رترو ویرال سود خواهید برد.

          لینک به نظر
  27. زهرا عرب

    باسلام من یک سال هست باانجام ازمایش متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم وقرص مصرف می کنم ولی از اون زمان با اختلال در دوره پریودمواجه شدم ودوره ماهانه قطع شده دکتر رفتم قرص های پرو ژسترون دادن دوتا دوره سه ماهه استفاده کردم پریود شدم ولی الان که دوباره قرص ها تمام شده این مشکل بر گشته ریزش مو شدید هم پیدا کردم سنگ صفرا هم دارم احتمال هست این مشکل از اختلالات غده هیپوفیز باشه راهنمایی کنید لطفا

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      راستش اینکه شما دقیقا چند سال دارید برای فهمیدن موضوع مهم است. به هر حال اولین قدم در مواجهه با آمنوره ی ثانویه انجام تست حاملگی است. اینکه شما پس از مصرف قرص های هورمونی خونریزی داشتید یعنی احتمالا حامله نیستید. در قدم بعد با در نظر گرفتن محدوده ی سنی شما انجام آزمون FSH می تواند کمک کننده باشه چرا که اگر بالای ۳۰ باشد احتمال یائسگی در فرد وجود دارد. به نوعی این آزمون بیان می کند که ذحایر تخمک گذاری شما تا چه حد تحلیل رفته است. همانطور که گفتید یکی دیگر از علل آمنوره مشکلات استرس و حتی ورزش هایی مثل رقص باله است که تاثیر خودش را بر روی هیپوفیز و ایپوتالاموس می گذارد. بعید است که پس از درمان مطلوب کم کاری تیرویید و مصرف قرص لووتیروکسین چنین عارضه ای ایجاد شده باشد. پیشنهادم این است که با مراجعه به پزشک متخصص زنان، یا متخصص داخلی و یا فوق تخصص غدد برای پیگیری بیماریتان اقدام کنید. امیدوارم در همین حد مختصر توانسته باشم پاسختان را بدهم

      لینک به نظر
  28. رها

    سلام اقای دکتر. خسته نباشید خوبید؟
    من دختری ۲۳ساله هستم مدتی هست که دست چپ ام خواب میره گاهی اوقات سرگیجه هم دارم
    با مراجعه به دکتر وانجام ازمایش خون که هموگلوبین بنده ۱۴٫۲ است هموتکریت هم ۴۳٫۲ و iron serumهم ۱۸۷ و فرتین ۹٫۱ میباشد
    بنده کمخونی دارم؟ یعنی بیماریم چیه؟؟
    ی دنیا ممنون.

    لینک به نظر
    • سلام و متشکرم از پرسشتان. اینکه درد یا بی حسی دست چپ را منتسب به کم خونی بدانیم کمی دور از ذهن است. با این حال آزمایشات شما ربطی به خواب رفتن دست چپ شما ندارد. اما از جهت پاسخ پرسشتان باید بگویم که آزمایشات گویای این نکته است که ذخایر آهن بدن شما به شدت کاهش یافته ولی هنوز باعث ایجاد کم خونی نشده. به این معنی که اگر وضعیت ادامه یابد ممکن است در آینده ی نزدیک شاهد کم خونی فقر آهن در شما باشیم. بهتر است تحت نظر پزشک معالجتان از ترکیبات آهن استفاده نمایید و عدد فریتین در زنان بهتر است بالای ۳۰ نگه داشته شود.
      امیدوارم توانسته باشم پاسخ کوتاهی به پرسشتان بدهم

      لینک به نظر
  29. حنا

    سلام وقت بخیر۲۸ سالمه مشکل عرق کردن دارم بیش ازحدوغیرطبیعی عرق میکنم حتی توهوای سرد وبدون تحرک وفعالیت خواستم بدونم علتش چیه و راه درمانی داره؟آزمایش تیروئیدم دادم سالم بود

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      مشکلی که مطرح می کنید تحت عنوان هایپرهیدروزیس یا Hyperhidrosis شناخته می شود. اینکه دقیقا از چه موقع مبتلا به این مشکل بوده اید سوالی است که در جهت گیری درمان تاثیر می گذارد. عموما مشکلاتی که به صورت ثانویه و پس از یک واقعه ی استرس زا در بدن ایجاد می شوند نیازمند دریافت داروهای ضد افسردگی یا ضد اضطراب هستند. از طرفی آنچه همانطور که نوشتید پزشک معمولا برای تعیین علت عضوی عرق کردن بیش از حد آزمون های تیرویید و قند خون را برای بیمار انجام می دهد. به هر حال باید بدانیم که برای جستجوی درمان بهترین اقدام مراجعه به متخصص پوست است. عموما می توان پس از تجویز داروهای ضد افسردگی یا ضد اضطراب و تاکید بر رعایت بهداشت فردی در صورت عدم کنترل مشکل از اقدامات پیچیده تری نظیر تزریق بوتاکس و یا اعمال جراحی خاص و با تجویز پزشک درمانگر سود جست. امیدوارم توانسته باشم پاسخی هرچند کوچک به پرسشتان بدهم

      لینک به نظر
  30. مهناز

    سلام آقای دکتر
    دو تا سوال داشتم
    اولی
    تقریبایکسالی میشه درطرف راست زبانم احساس سوختگی دارم حس میکنم زبونم سوخته یازخم داره واگه زیادصحبت کنم لکنت زبون میادواحساس بیحسی دست میده درحالی که هیچ اثری اززخم والتهاب ندارم

    دومی
    من الان درحال حاضربیماری کم کاری تیروییددارم یک درمیان نصف قرص لووتیروکسین استفاده میکنم اشتهام هرروزبیشترمیشه وچاقترمیشم وتنبلی تخمدان هم دارم پنج ماه پیش هم کیست داشتم عمل کردم اگه میشه منوراهنمایی کنیدمن چیکارکنم

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      برای پرسش اولتان باید بدانید که رشته ای تخصصی در حیطه ی علم دندانپزشکی وجود دارد بنام تشخیص بیماریهای دهان و دندان یا diagnostic dentistry که این پزشکان می توانند پس از معاینه دقیق دهان و دندان تشخیص درست برای شما مطرح کنند و اقدام به درمان بیماری شما کنند. این متخصصین که علاوه بر حرفه ی دندانپزشکی بصورت مستقیم با متخصصین پوست نیز همکاری می نمایند بهترین افراد در نظر دادن برای بیماری شما هستند. در حدی که مطرح می کنید بنظر معاینات مکرر توسط پزشکان مختلف شده اید و مشکلی برایتان تشخیص نداده اند. در این صورت احساس غیر طبیعی را به عنوان نوروپاتی میشناسیم که یکی از علل مطرح آن کم کاری تیرویید است. باید بدانید که کم کاری تیرویید باعث چاقی نمی شود و بیشتر از جهت تجمع آب میان بافتی باعث پف کردگی صورت می شود. اما از جهت اینکه اشتهایتان بیشتر از حد است و چاق می شوید بنظرم حتما می بایست با توجه به تغییراتی که از جهت هورمونی در بدنتان احساس می کنید نظر یک فوق تخصص غدد و متابولیسم را نیز جویا شوید. امیدوارم این مختصر که از راه دور و بدون معاینه برایتان می نویسم راهگشا باشد.

      لینک به نظر
  31. رویا

    سلام
    خانمی ۳۳ساله هستم
    شکم درد معده درد اروق زدن سردرد سرگیجه تشنگی زیاد خشکی دهان تهوع کمر درد تب و لرز تلخی دهان سکسکه گلو درد گرفتگی صدا خستگی وخواب آلودگی تپش قلب برفک زبان حلق کم شدن وزن نخوردن غذا نفخ سوزش معده آندوسکوپی گرفتم گاستریت انترال زخم معده دارم امپرازول مصرف میکنم ۱ماه تاثیری نداره لطفا کمکم کنید

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان. بسیار مهم است که چه مدت مبتلا به این علایم شده اید و حتما و قطعا نوشته های اینجانب فقط به عنوان راهنمایی بیشتر نوشته میشود و هیچ کدام قطعی و دقیق نیست چرا که تشخیص و درمان بیماری شما تنها پس از معاینه ی کامل و انجام آزمایشات مورد نیاز امکان پذیر است. علایمی که مطرح می کنید به قدری متنوع است که تشخیص را بخصوص از راه دور دچار اختلال می کند. با توجه به اینکه شما برفک زبان دارید که البته در سن شما غیر طبیعی است حتما می بایست از جهت آزمایشات خونی از جمله دیابت مورد بررسی قرار گیرید. به هر حال شما دچار علایمی هستید که نیاز به ارزیابی بیشتر دارد از جمله این علایم کاهش وزن شما است که اگر بر طبق تعریف بیش از ۱۰ درصد وزن خودتان را در ظرف ۶ ماه از دست داده باشید احتمال یافته های غیر طبیعی را در شما افزایش می دهد. از طرفی وجود تب و لرز در شما اگر با گذاشتن درجه به اثبات رسیده است و صرفا یک احساس درونی و گنگ که فقط خودتان احساس می کنید نیست نیازمند بررسی از نظر فاکتورهای ایمنی و بررسی گلبولهای سفید در شما است از جمله ی این بررسی ها با توجه به سیر علایم در شما بررسی ابتلا به بیماریهای ویروسی است. به نظرم بسیار خوب است اگر شما با مراجعه به کلنیک پزشک متخصص داخلی مورد ارزیابی مجدد قرار گیرید.

      لینک به نظر

سوال یا نظر خود را وارد کنید

تصویر (اختیاری) کمتر از 2M با فرمت JPG