هدایا

امتیازات

+ 109

دکتر مازیار پورکسمائی

دکتر مازیار پورکسمائی

آخرین فعالیت: 12 ساعت, 49 دقیقه قبل

افتخارات

+ 5

اطلاعات پایه

نام ونام خانوادگی :

دکتر مازیار پورکسمائی

جنسیت :

مرد

شهر محل طبابت :

تهران

اطلاعات تخصصی پزشک

تحصیلات :

متخصص

زمینه تخصصی :
بیماریهای داخلی
آدرس مطب :

میدان بهار شیراز، ابتدای خیابان نوبهار، مجتمع بهاران، پلاک 2، زنگ 10، طبقه 2، واحد 10

درباره پزشک :

دکتر مازیار پورکسمایی
متخصص بیماری های داخلی
وبسایت:
http://drpourkasmaee.com/
ایمیل:
mkasmaee@hotmail.com
کانال تلگرام:
Telegram.me/Pourkasmaee


تاریخ تولد: 1354، شهر تهران
اخذ دیپلم علوم تجربی در سال 1372 از دبیرستان نمونه مردمی البرز
ورودی بهمن 1373 دانشکده علوم پزشکی تهران
دوران طرح عمومی در مرکز بهداشت چالکسر از توابع شهر صومعه سرا، استان گیلان در اردیبهشت 1382
تجربه ی کاری:
• پزشک اورژانس در بیمارستان های امید، آپادانا و ایرانشهر در شهر تهران
• پزشک دکل حفاری 80 فتح در منطقه ی ایلام و کرمانشاهان به مدت دو سال
• پزشک مقیم مرکز سی تی آنژیوگرافی پرتو تشخیص به مدت دو سال
• مطب فعال پزشکی در شهر تهران واقع در خیابان بهار شمالی بین سالهای 1388 الی 1391
ورودی تخصص بیماری های داخلی در سال 1392 در دانشکده علوم پزشکی تهران (بیمارستان شریعتی)
شروع به طرح تخصص در بیمارستان کوثر شهر حاجی آباد، شهرستان زیرکوه واقع در استان خراسان جنوبی در سال 1396 به مدت یک سال
همکاری در تالیف کتاب:
• اختلالات جنسی در مرد و زن (به همراه استاد راهنما جناب آقای دکتر نیکوبخت)
• ناشر: دانشگاه علوم پزشکی تهران 1384
• شابک: ۹۶۴۷۴۴۵۴۲۳
مقالات:
1. Nikoobakht M, Nasseh H, Pourkasmaee M. The relationship between lipid profile and erectile dysfunction. Int J Impot Res. 2005;17(6):523-6. Epub 2005/07/01. doi: 10.1038/sj.ijir.3901350. PubMed PMID: 15988546.
2. Mousavi SA, Kasaeian A, Pourkasmaee M, Ghavamzadeh A, Alimoghaddam K, Vaezi M, et al. Assessing the prognostic factors, survival, and recurrence incidence of triple negative breast cancer patients, a single center study in Iran. PLoS One. 2019;14(1):e0208701. Epub 2019/01/05. doi: 10.1371/journal.pone.0208701. PubMed PMID: 30608935; PubMed Central PMCID: PMCPMC6319722.

خدمات :

برای بسیار از مردم محدوده ی عملکرد متخصص داخلی سوال برانگیز است. اینکه دقیقا چه اقداماتی را می تواند جهت سلامت بیماران انجام دهد و این اقدامات آیا بصورت اختصاصی توسط ایشان انجام می شود یا اینکه قابلیت انجام توسط متخصصان دیگر نیز دارد. باید دانست که طبق آیین نامه ی پزشکی کلیه پزشکان قادر خواهند بود که جهت سلامت بیماران اقدام نمایند و این اقدام می تواند حتی فراتر از محدوده ی تخصصی عملکردی آنها نیز باشد ولی به جهت عوارض احتمالی مشاهده شده در ایشان چه بسا مورد سوال قرار خواهند گرفت. در مورد اینکه محدوده ی عملکرد پزشک متخصص داخلی دقیقا کجا قرار دارد باید گفت که تخصص داخلی از جمله رشته هایی است که محدوده ی وسیعی از بیماران در حیطه ی عملکردش قرار می گیرد. در صورتی که بیمار بر فرض مثال به هر یک از بیماری های گوارشی، تنفسی، غدد درون ریز، کلیه و مجاری ادرار، روماتیسم های مفصلی و خارج مفصلی، خونی و حتی بسیاری از مشکلات قلبی و نورولوژیک و پوستی مبتلا باشد این در حیطه ی اختیارات پزشک متخصص داخلی خواهد بود که پس از معاینه و اخذ شرح حال اقدام به درمان نماید و در صورتی که وسعت و شدت بیماری فراتر از حد اختیارات او باشد، بیمار مورد نظر به پزشک فوق تخصص مربوطه ارجاع می گردد. لازم به توضیح است که تخصص بیماری های داخلی از جمله تخصص های بسیار با ارزش و بنیادین در حیطه ی پزشکی است که سلامت جامعه مستلزم مدیریت مناسب این گروه در امر بیماری یابی و درمانهای مقتضی است.

ساعات حضور در مطب و مراکز درمانی :

ساعت 15 الی 20

تلفن مطب :

88863183

درصد تخفیف به رزرو از طریق داکتاپ :

0%

بیمه های طرف قرارداد :

اطلاعات تخصصی پزشک

ثبت نوبت

نقشه

هدایا

خرید هدیه

لطفا فرم زیر را بدقت پر نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به در گاه بانک جهت پرداخت هدایت شوید. توجه کنید چنانچه اطلاعات شما ناقص و نادرست باشد، و یا در صورتی که پزشک مربوطه مایل نباشد، هدیه شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.

شاخه گل رز شاخه گل طلایی

سوالات و نظرات

۴۹ Responses to “مازیار پورکسمائی متخصص بیماریهای داخلی تهران”

  1. سلام
    من بعضی موقع ها زانوام خیلی درد میکنه احساس میکنم روی زانوم سنگین شده انگار یه بالش گذاشته باشن سر زانوم حتی نمیتونم پامو تا کنم دستامم ورم میکنه میشه بگین علائم چیه؟
    هر یه ماه اینجور میشم
    من ۲۹ سالمه تقریبا یه سالو نیمه اینجورم بعضی موقع ها شدید میشه بعضی وقتا ضعیفه
    رفتم چکاب دادم گفت اورت بالاست یه کم و آنزیمای کبدتم بالاست

    رفتم پیش پزشک متخصص داخلی بعد از کلی آزمایش و نمونه برداری از کبدم گفتن کبدت چرب لول یک هست دارو دادن استفاده کردم امگا ۳ و یه قرصیم دادن اسمش یادم نیست فک کنم لیور گل اونم خوردم تاثیری روی دردم نداشت بازم هر چند وقت یه بار دستام سر میشه و ورم میکنه

    لینک به نظر
    • سلام بر شما. با توجه به اینکه در اقدامات تشخیصی شما کبد چرب فقط گزارش شده که عموما بی علامت است ولی به علت افزایش آنزیم های کبد نمونه برداری هم شده اید که در نهایت تشخیص کبد چرب grade یک برای شما گذاشته شده که بهترین درمان برای آن کاهش ۵ تا ۱۰ درصد از وزن است. ساید درمانها تاثیر اثبات شده ای ندارد. درصورتی که بیمار مبتلا به ریسک فاکتور های ابتلا به بیماریعای قلبی باشد نظیر دیابت و فشار خون این افراد از مصرف داروهای کاهش دهنده ی چربی نظیر آتورواستاتین سود خواهند برد. در سایر موارد این درمان تاثیری در بهبود کبد چرب نخواهند داشت. مصرف داروی هایی نظیر متفورمین و پیوگلیتازون در کبد چرب پیشمهاد شده است ولی عموما مطالعات نتوانسته سودمندی این داروها را تایید نماید.
      علایمی که فرمودید را به هیچ وجه نمی توان منتسب به کبد چرب دانست. اسید اوریک مختصر بالا هم عموما این علامت ها را نمی دهد. با این اوصاف بسیاری از علایمی که شرح دادید غیر اختصاصی است که شخصا برایم تداعی گر استرس های روحی و اثرات ناشی از فشارهای زندگی است که تحمل می کنید. به نظرم از مراجعه به پزشک متخصص مربوطه سود خواهید برد. گرچه بخشی از مشکلات شما استخوانی و عضلانی است ولی به این جهت که مشکلتان بصورت حمله ای بروز می کند و مداوم نیست به نظر اینجانب قابل توجیه با مشکلات جسمانی نیست.
      با آرزوی بهروزی هر چه سریعتر شما

      لینک به نظر
    • تشخیص دیگری که برای شما می توانم مطرح کنم اگر تورمی که در زانوها و انشگتان احساس می کند در معاینه نیز تایید شود بیماریهای روماتیسمی است که متخصص روماتولوژیست فرد مناسبی برای معاینه ی شما به هنگام تورم مفاصل خواهد بود. به علت اینکه نزد فوق تخصص داخلی آزمایش های گوناگونی انجام داده اید و تحت نظر ایشان قرار گرفته اید در صورت صلاحدید ایشان شاید مناسب باشد آزمایشات مربوطه هم برایتان نوشته شود و با به فوق تخصص مربوطه ارجاع شوید.

      لینک به نظر
  2. سلام
    من کم کاری تیروئید دارم و مشکوک به کوشینگ هستم
    به شدت ورم میکنم توی یکسال ۱۵ کیلو اضافه کردم اشتهای فوق العاده زیادی دارم بدنم کبود میشه و موهای زائدم خیلی خیلی سریع درمیاد و پر شده ولی موهای سرم به شدت ریزش داره

    لینک به نظر
    • سلام بر شما
      علایمی که تعریف می کنید همانطور که خودتون اشاره کردید در بیماران مبتلا به سندرم کوشینگ هم دیده می شود. گرچه برای تشخیص نیاز به انجام تست های آزمایشگاهی مربوط به آن بیماری است. پیشنهاد می کنم اگر تا بحال مراجعه نداشته اید زیر نظر یک فوق تخصص غدد و متابولیسم پیگیر تشخیص بیماریتان شوید.
      امیدوارم که در انتها چیزی برای نگرانی شما وحود نداشته باشد

      لینک به نظر
    • سلام و اوقات بر شما بخیر و شادی
      معده مکانیزمهای متعددی برای محافظت از اسید دارد. در نتیجه باید اینطور فکر کرد که تا وقتی مکانیزمهای محافظتی معده سالم باشد اسید و پپسین قابلیت آسیب رساندن به مخاط را نخواهد داشت. در راس آسیب های معده آلوده بودن به میکروب هلیکوباکتر است. عواملی نظیر استرس و سیگار و مصرف داروهایی نظیر آسپرین و کورتون هر یک به نحوی باعث آسیب رساندن به مخاط معده می شوند. جواب اینکه آیا گرسنگی طولانی مدت باعث ابتلا به زخم معده یا اثنی عشر باشد به درستی و با اطمینان نمی شود پاسخ گفت چرا که مطالعه ی مجزا و دقیقی نیاز دارد که بتواند عوامل مخدوش کننده ی دیگر را از مطالعه حذف کند و تا به حال در متون پزشکی که مطالعه کرده ام به این نکته برخورد نداشته ام.

      لینک به نظر
    • سلام بر شما
      بزرگی تیرویید در دو بخش مورد توجه است.
      اول بزرگی ندولار تیرویید که عموما ربطی به کمبود ید در رژیم غذایی ندارد و دوم بزرگی تیرویید ناشی از کمبود ید.
      عموما در گواتر ساده می شود ابتدا از هورمون تیرویید استفاده کرد. یک سوم جواب می دهند و یک سوم تغییری در اندازه دیده نمی شود و یک سوم بزرگتر می شوند. گفته شده که بعد از یک سال چه پاسخ درمانی گرفتیم و چه نگرفتیم می بایست درمان را متوقف کنیم. هرچند در بعضی از متون پزشکی در صورت مشاهده پاسخ می توان با زیر نظر داشتن بیمار تا ۵ سال هم درمان دا ادامه داد ولی عموما توافق بر یک سال و قطع درمان پس از آن است. انجام سونوگرافی جهت رد احتمال بدخیمی در ندولهای تیرویید و اقدامات مقتضی دیگر نظیر سنجش anti TPO و بررسی از نظر کم کاری تیرویید در اینگونه بیماران لازم است. در تیرویید های بالای ۱۰۰ گرم که احتمال فشار بر اعضای داخلی نظیر لوله ی تنفس وجود دارد گفته می شود از مصرف دارو برای کنترل اندازه (نه جایگزینی کم کاری تیرویید) پرهیز می کنیم. با توجه به اینکه میدانیم عموما گواتر ۴٫۵ درصد درسال رشد می کند توصیه می شود با توجه به سن و وجود بیماریهای همراه نظیر بیماری قلبی در اینگونه افراد تصمیم به جراحی یا اشعه درمانی نمود.
      امیدوارم در همین حد توانسته باشم پاسخ مختصری به پرسشتان بدهم

      لینک به نظر
    • سلام و درود
      متاسفانه مصرف جایگزین هورمون تیروئد (لووتیروکسین) نمی تواند همه ی علایم کم کاری تیرویید را پوشش دهد. به نظر می رسد که هورمون طبیعی ترشح شده در داخل بدن از طریق مکانیزمهایی رویش مو را تحت کنترل می گیرد که متاسفانه با جایگیزنی این هورمون در بیماران مبتلا به کم کاری تیرویید هنوز بخشی از ریزش مو برقرار می ماند. عموما پزشکان بعد از رساندن سطح TSH به هدف درمانی توصیه می کنند جهت کنترل ریزش مو از مکمل های ویتامینی نظیر اسید فولیک، تیامین (ویتامین B1)، روی، ویتامین H، ویتامین B12، آهن (در صورت نیاز) و سایر ویتامین های مغذی دخیل در رویش مو استفاده شود. مصرف میوه جات و سبزیجات به حد کافی در برنامه ی روزانه ی غذایی گنجانده شود. از سایر اقدامات نظیر شامپوهای مخصوص تقویت ریشه مو هم می توانید استفاده نمایید گرچه هم گران قیمت هستند و هم اثرشان حتی اگر به اثبات رسیده باشد خیلی زیاد نیست. در کنار این اقدامات سعی کنید از آسیب رساندن به ریشه ی مو نظیر استفاده از اکسیدان ها و رنگ موی مکرر و اقدامات اینچنین تا حد امکان پرهیز کنید. اگر ریزش موی شدید دارید شاید بهتر باشد یک پزشک متخصص پوست و مو هم شما را ویزیت نماید.
      امیدوارم مشکلتان خیلی زود تحت کنترل قرار گیرد

      لینک به نظر
    • سلام بر شما
      همانطور که ذکر کردید عموما علایم کم کاری تیرویید غیر اختصاصی است و وقتی پزشک با مجموعه ای از علایم روبرو می شود آزمونهای تیرویید را درخواست می کند. اگر این آزمونها برای شما در محدوده ی طبیعی است و خصوصا از نظر کارکرد کلیه و کبد در سلامت هستید نیازی به نگرانی بیشتر نیست. پیشنهاد من به شما این است که علاوه بر آزمونهای تیروئید چک آپ آزمایشگاهی نسبتا کاملی برای شما نوشته شود و پس از معاینه توسط پزشک در مورد شما تصمیمگیری شود.
      امیدوارم پاسخ مختصری که برایتان نوشتم راهگشا باشد

      لینک به نظر
  3. سلام
    بنده ساکن ارومیه هستم .حدود یکسال ونیم میشه که پدرم از ناحیه پهلوها سوزش فروان دارد و تمام آزمایشها و سونگرافی ها او را سالم نشان میدهد .دیگه راهی نمونده امتحان کنیم لطفا راهنمایی کنید .در ضمن ایشان آسم هم دارند

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان. با توجه به اینکه همه اقدامات را طبق نوشته تان انجام داده اید عموما این مشکل به عنوان نوروپاتی در نظر گرفته می شود. معمولا در اینجور موارد مصرف داروهای آرام بخش به مدت محدود نظیر کلردیازپوکساید کمک کننده است. همچنین داروهایی مثل دولوکستین که در نوروپاتی دیابتی استفاده می شود و همچنین گاپنتین با پره گابالین می تواند در کنترل علایم کمک کننده باشند. واقعیت این است که گاهی کنترل کردن علامت برای پزشک سخت می شود. بهتر است زیر نظر پزشک معالجتان در مورد مصرف ابن داروها تصمیم گیری کنید. امیدوارم مشکل پدر گرامیتان خیلی زود برطرف شود

      لینک به نظر
  4. با عرض سلام و خسته نباشید
    دو تا سى تى اسکن با تزریق به فاصله ١٠ ماه براى شناسائى مشکل ریه انجام داده ایم،که در اولى ٧ تا نودول شناسائى شده(٩٧/٧/٣)و در دومى ۵تا نودول(٩٨/۵/٢)(دو تا کم شده)
    مریض ما هم صرفه و هیچ مشکل ظاهرى دیگه نداره،یکى از دکترهاى متخصص ریه استان میگه: براى اطمینان کامل از سلامتى ریه، لازم است یک سى تى اسکن بدون تزریق همین الان انجام شود تا بتوان اظهار نظر کرد،خواستم ببینم این کار ضرورى هست؟ یا خیر
    ومیتوان با مقایسه دو تاسى تى اسکن قبلى انجام شده و سلامتى ظاهرى بیمار فعلا سى تى اسکنى انجام نداد و آن را به ۶ ماه دیگه موکول کرد؟، ممنونم از لطف همگى

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      برخورد با ندولهای منفرد ریوی مطلبی است که بر اساس سایز ندول، سرعت رشد در طی زمان (در پیگیری ۳، ۶ ، ۱۲ ماهه)، گزارش رادیولوژیست از ماهیت تومور یعنی اینکه در گزارش CT ماهیت solid یا groundglass گزارش شده باشد و عوامل خطری که در بیمار در طی شرح حال یافت می شود متفاوت است. به علت اینکه در این موارد اطلاعاتی از شما به من منتقل نشده است توان اظهار نظر ندارم.

      لینک به نظر
    • سلام مجدد
      ?
      در سری قبل نشانه ای از پرکاری تحت بالینی در آزمایشات وجود داشت و هم اکنون آزمایش شما کم کاری تحت بالینی را نشان می دهد. گاهی خطاهای آزمایشگاهی باعث این اختلال می شود چرا که TSH بسیار به تکنیک آزمایش انجام شده حساس است. نمی دانم شما آیا داروی تیرویید مصرف می کنید یا نه چونکه کم مصرف کردن یا مصرف زیاد این دارو هم می تواند در آزمایش به این صورت جلب توجه کند. در سایر موارد چیزی که هم اکنون به ذهن دارم التهاب تیرویید (تیروئیدیت) است که در طی زمان بصورت پرکاری، کم کاری و گاهی در انتخا عادی شدن هورمونهای تیرویید نمایان می شود.

      لینک به نظر
  5. ابوالفضل

    سلام
    ده سال هست وزنم ثابت هست
    مشکل فنی از کجا میتونه باشه
    سنم۲۸، وزنم۶۰ ، ۱۷۵قدم هست
    ممنون میشم جواب بدین
    میخام افزایش وزن داشته باشم
    رژیم خاصی امتحان نکردم
    ورزشکار نیستم
    ازمایش واس چند سال پیش دادم چیزی نشون نداد

    لینک به نظر
    • سلام. خیلی سخت بشه جوابتون رو داد. تیپ بدنی بعضی افراد بصورت لاغر است یعنی بصورت ژنتیکی و همچنین آموخته های خانوادگی از دوران کودکی این افراد عموما رژیم غذایی محدودتری از دیگر افراد دارند. البته تا وقتی که مشکلی از جهت معاینه و آزمایش نداشته باشند عموما نیازمند درمان نیستند. بسیاری از رژیم های دارویی که در رسانه ها تبلیغ میشوند عموما بی اثرند. باید دانست که سطح فعالیت و مصرف کالری در مقابل میزان تغذیه و دریافت کالری مهمترین عوامل تعیین کننده چاقی یا لاغری در شما هستند.
      پیشنهادم این است که برای دریافت رژیم روزانه مناسب خودتان با توجه به سطح فعالیت هایتان لطفا و حتما به متخصص تغذیه مراجعه نمایید.

      لینک به نظر
    • سلام و تشکر از پرسشتان.
      به این حالت در تست های تیروییدی اصطلاحا Subclinical Hyperthyroidism می گویند. البته نیاز دارد که تست در یک آزمایشگاه معتبر تکرار شود. مصرف بعضی داروها و همچنین حاملگی هم ممکن است خودش را به این صورت در تست های تیرویید نشان دهد. عموما بیمار بدون علامت است یا علایم خیلی مختصری از پرکاری تیرویید دارد. نمی دانم سنتان چقدر است ولی در صورت تکرار آزمایش در ۴ هفته بعد عموما در مقدار TSH در این حد نیاز به درمان ندارد مگر اینکه TSH به زیر ۰٫۱ برسد یا اینکه علایم پرکاری تیرویید در فرد ظاهر شود یا اینکه بیمار مبتلا به مشکلات قلبی نظیر ریتم AF باشد. همچنین ذکر شده که در سنین بالای ۶۰ سال و افراد مبتلا به پوکی استخوان بهتر است درمان انجام شود. در صورت پایدار بودن اعداد آزمایشگاهی به غیر از موارد ذکر شده نیاز به درمان وجود ندارد.
      اما در اعمال جراحی سرپایی (غیر اورژانس) بهتر است عدد TSH در محدوده طبیعی باشد. پیشنهاد من این است که جراحی بینی خودتان را برای یک ماه به تاخیر بیاندازید. اگر دارویی مصرف می کنید که غیر لازم است من جمله داروهای پیشگیری از حاملگی قطع نمایید. از حامله نبودن خود مطمئن شوید و آزمایشات فوق را مجددا یک ماه بعد تکرار کنید. تا از وجود نداشتن پرکاری تیرویید تحت بالینی مطمین شوید.
      البته اگر معاینه تیرویید نرمال است و همچنین علایمی دال بر پرکاری تیرویید در شما وجود ندارد بسیاری عمل جراحی را در این مرحله در شما بلامانع می دانند.
      امیدوارم در این مختصر توانسته باشم پاسخ پرسشتان را بدهم

      لینک به نظر
  6. سلام
    برادرزاده ی من پسر هست و ۶ سالشه
    دوهفته پیش شایدم سه هفته پیش با علایمی مانند لکه های اندازه عدس قرمز بنفش پر رنگ و باد کردن یک پا که بعد کبود بنفش رنگ میشه بعد اون یکی پاهاش
    بستری میشه بیمارستان تا پنج روز بستری ورم پاهاش با کبودی بهتر میشه مرخص میشه
    بعد میاد خونه سه روز بعد دل درد که نداشت قبلا دل درد میگیره میبرن بستری میکنن چند روز می مونه بهش سرم و چند تا قرص میدن باز سه روز پیش مرخص شد اومد خونه
    دیشب باز دل درد شدید گرفته بستری کردن

    لینک به نظر
  7. رحمان

    با عرض سلام خسته نباشید سوال بنده در مورد بیماری هپاتیت ب بود من در هر سی سی خونم دوازده میلیارد ویروس لود دارم آیا درمان قطعیخدارد این بیماری؟؟
    و سوال بعدی آیا نمونه برداری از کبد نیاز دارد ؟اگه دارد مشکلی واسه کبد ایجاد نمی‌کند؟؟ ممنون میشم جواب بدین

    لینک به نظر
    • سلام آقا رحمان، امیدوارم خیلی زود بیماری شما تحت کنترل قرار گیرد. هپاتیت B در حال حاضر درمان قطعی به مفهوم cure کامل و ۱۰۰ درصد ندارد. آنچه مهم است شروع درمان برای پیشگیری از عوارضی همچون ابتلا به سیروز است که باعث می شود بیماری از حالت سرکش خارج شده و اصطلاحا تحت کنترل قرار گیرد. اینکه شما ایا نیاز به درمان دارویی دارید یا نه بستگی به چند عامل دارد:
      ۱) آزمایش HBe Ag شما چگونه است؟
      ۲) آیا مبتلا به سیروز هستید و اگر شواهد سیروز کبدی در شما موجود است آیا سیروز شما تحت کنترل است؟
      ۳) میزان HBV DNA در خون شما چگونه است؟
      ۴) آیا ویروس باعث بالا رفتن آنزیم کبدی ALT یا SGPT در شما شده است؟ که معمولا در آزمایشگاههای مختلف عدد نرمال این آنزیم متفاوت است ولی بصورت استاندارد حد اکثر ۱۹ در زنان و ۲۹ در مردان را طبیعی در نظر می گیریم. با این وصف میزان دو برابر حد اکثر نرمال (ULN: Upper Limit Normal) نشانه ی درجات قابل توجه آسیب کبدی است.
      برایتان جدولی را ارسال می کنم که عموما تصمیم گیری ما برای درمان دارویی بر اساس این جدول است.
      اما از جهت انجام بیوپسی کبد بهتر است با پزشک فوق تخصص گوارش یا پزشک متخصص عفونی مشورت نمایید چرا که همیشه نیاز به بیوپسی کبد در این بیماری وجود ندارد مگر اینکه نیازمند مستند سازی عوارض آن همچون سیروز باشیم که البته روش غیر تهاجمی فیبرو اسکن امروزه نیاز به انجام بیوپسی کبد را کمتر کرده است.
      امیدوارم تا همین مختصر توانسته باشم جوابی مکفی به شما بدهم

      لینک به نظر
        • البته منظورتان را در مورد hbv که فرمودید ۲۴ هست متوجه نشدم ولی
          به نظر میرسد که SGPT شما کمتر از دو برابر نرمال می باشد. هرچند اگر عدد ۳۰ را حد اکثر نرمال در بعضی از رفرانسهای آزمایشگاهی داخل ایران در نظر بگیریم بین ۵۶ تا ۶۰ تفاوت چندانی نیست و همین موضوع بر روی تصمیم گیری پزشک معالجتان تاثیر گذار است. با توجه به اینکه میزان ویرال لود شما بسیار بالا است در هر صورت بنظر می رسد با توجه به آنزیم کبدی بالا حتی اگر مبتلا به سیروز کبدی نباشید از شروع درمان رترو ویرال سود خواهید برد.

          لینک به نظر
  8. زهرا عرب

    باسلام من یک سال هست باانجام ازمایش متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم وقرص مصرف می کنم ولی از اون زمان با اختلال در دوره پریودمواجه شدم ودوره ماهانه قطع شده دکتر رفتم قرص های پرو ژسترون دادن دوتا دوره سه ماهه استفاده کردم پریود شدم ولی الان که دوباره قرص ها تمام شده این مشکل بر گشته ریزش مو شدید هم پیدا کردم سنگ صفرا هم دارم احتمال هست این مشکل از اختلالات غده هیپوفیز باشه راهنمایی کنید لطفا

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      راستش اینکه شما دقیقا چند سال دارید برای فهمیدن موضوع مهم است. به هر حال اولین قدم در مواجهه با آمنوره ی ثانویه انجام تست حاملگی است. اینکه شما پس از مصرف قرص های هورمونی خونریزی داشتید یعنی احتمالا حامله نیستید. در قدم بعد با در نظر گرفتن محدوده ی سنی شما انجام آزمون FSH می تواند کمک کننده باشه چرا که اگر بالای ۳۰ باشد احتمال یائسگی در فرد وجود دارد. به نوعی این آزمون بیان می کند که ذحایر تخمک گذاری شما تا چه حد تحلیل رفته است. همانطور که گفتید یکی دیگر از علل آمنوره مشکلات استرس و حتی ورزش هایی مثل رقص باله است که تاثیر خودش را بر روی هیپوفیز و ایپوتالاموس می گذارد. بعید است که پس از درمان مطلوب کم کاری تیرویید و مصرف قرص لووتیروکسین چنین عارضه ای ایجاد شده باشد. پیشنهادم این است که با مراجعه به پزشک متخصص زنان، یا متخصص داخلی و یا فوق تخصص غدد برای پیگیری بیماریتان اقدام کنید. امیدوارم در همین حد مختصر توانسته باشم پاسختان را بدهم

      لینک به نظر
  9. سلام اقای دکتر. خسته نباشید خوبید؟
    من دختری ۲۳ساله هستم مدتی هست که دست چپ ام خواب میره گاهی اوقات سرگیجه هم دارم
    با مراجعه به دکتر وانجام ازمایش خون که هموگلوبین بنده ۱۴٫۲ است هموتکریت هم ۴۳٫۲ و iron serumهم ۱۸۷ و فرتین ۹٫۱ میباشد
    بنده کمخونی دارم؟ یعنی بیماریم چیه؟؟
    ی دنیا ممنون.

    لینک به نظر
    • سلام و متشکرم از پرسشتان. اینکه درد یا بی حسی دست چپ را منتسب به کم خونی بدانیم کمی دور از ذهن است. با این حال آزمایشات شما ربطی به خواب رفتن دست چپ شما ندارد. اما از جهت پاسخ پرسشتان باید بگویم که آزمایشات گویای این نکته است که ذخایر آهن بدن شما به شدت کاهش یافته ولی هنوز باعث ایجاد کم خونی نشده. به این معنی که اگر وضعیت ادامه یابد ممکن است در آینده ی نزدیک شاهد کم خونی فقر آهن در شما باشیم. بهتر است تحت نظر پزشک معالجتان از ترکیبات آهن استفاده نمایید و عدد فریتین در زنان بهتر است بالای ۳۰ نگه داشته شود.
      امیدوارم توانسته باشم پاسخ کوتاهی به پرسشتان بدهم

      لینک به نظر
  10. مهناز

    سلام آقای دکتر
    دو تا سوال داشتم
    اولی
    تقریبایکسالی میشه درطرف راست زبانم احساس سوختگی دارم حس میکنم زبونم سوخته یازخم داره واگه زیادصحبت کنم لکنت زبون میادواحساس بیحسی دست میده درحالی که هیچ اثری اززخم والتهاب ندارم

    دومی
    من الان درحال حاضربیماری کم کاری تیروییددارم یک درمیان نصف قرص لووتیروکسین استفاده میکنم اشتهام هرروزبیشترمیشه وچاقترمیشم وتنبلی تخمدان هم دارم پنج ماه پیش هم کیست داشتم عمل کردم اگه میشه منوراهنمایی کنیدمن چیکارکنم

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان
      برای پرسش اولتان باید بدانید که رشته ای تخصصی در حیطه ی علم دندانپزشکی وجود دارد بنام تشخیص بیماریهای دهان و دندان یا diagnostic dentistry که این پزشکان می توانند پس از معاینه دقیق دهان و دندان تشخیص درست برای شما مطرح کنند و اقدام به درمان بیماری شما کنند. این متخصصین که علاوه بر حرفه ی دندانپزشکی بصورت مستقیم با متخصصین پوست نیز همکاری می نمایند بهترین افراد در نظر دادن برای بیماری شما هستند. در حدی که مطرح می کنید بنظر معاینات مکرر توسط پزشکان مختلف شده اید و مشکلی برایتان تشخیص نداده اند. در این صورت احساس غیر طبیعی را به عنوان نوروپاتی میشناسیم که یکی از علل مطرح آن کم کاری تیرویید است. باید بدانید که کم کاری تیرویید باعث چاقی نمی شود و بیشتر از جهت تجمع آب میان بافتی باعث پف کردگی صورت می شود. اما از جهت اینکه اشتهایتان بیشتر از حد است و چاق می شوید بنظرم حتما می بایست با توجه به تغییراتی که از جهت هورمونی در بدنتان احساس می کنید نظر یک فوق تخصص غدد و متابولیسم را نیز جویا شوید. امیدوارم این مختصر که از راه دور و بدون معاینه برایتان می نویسم راهگشا باشد.

      لینک به نظر
  11. سلام
    خانمی ۳۳ساله هستم
    شکم درد معده درد اروق زدن سردرد سرگیجه تشنگی زیاد خشکی دهان تهوع کمر درد تب و لرز تلخی دهان سکسکه گلو درد گرفتگی صدا خستگی وخواب آلودگی تپش قلب برفک زبان حلق کم شدن وزن نخوردن غذا نفخ سوزش معده آندوسکوپی گرفتم گاستریت انترال زخم معده دارم امپرازول مصرف میکنم ۱ماه تاثیری نداره لطفا کمکم کنید

    لینک به نظر
    • سلام و ممنونم از پرسشتان. بسیار مهم است که چه مدت مبتلا به این علایم شده اید و حتما و قطعا نوشته های اینجانب فقط به عنوان راهنمایی بیشتر نوشته میشود و هیچ کدام قطعی و دقیق نیست چرا که تشخیص و درمان بیماری شما تنها پس از معاینه ی کامل و انجام آزمایشات مورد نیاز امکان پذیر است. علایمی که مطرح می کنید به قدری متنوع است که تشخیص را بخصوص از راه دور دچار اختلال می کند. با توجه به اینکه شما برفک زبان دارید که البته در سن شما غیر طبیعی است حتما می بایست از جهت آزمایشات خونی از جمله دیابت مورد بررسی قرار گیرید. به هر حال شما دچار علایمی هستید که نیاز به ارزیابی بیشتر دارد از جمله این علایم کاهش وزن شما است که اگر بر طبق تعریف بیش از ۱۰ درصد وزن خودتان را در ظرف ۶ ماه از دست داده باشید احتمال یافته های غیر طبیعی را در شما افزایش می دهد. از طرفی وجود تب و لرز در شما اگر با گذاشتن درجه به اثبات رسیده است و صرفا یک احساس درونی و گنگ که فقط خودتان احساس می کنید نیست نیازمند بررسی از نظر فاکتورهای ایمنی و بررسی گلبولهای سفید در شما است از جمله ی این بررسی ها با توجه به سیر علایم در شما بررسی ابتلا به بیماریهای ویروسی است. به نظرم بسیار خوب است اگر شما با مراجعه به کلنیک پزشک متخصص داخلی مورد ارزیابی مجدد قرار گیرید.

      لینک به نظر

سوال یا نظر خود را وارد کنید

تصویر (اختیاری) کمتر از 2M با فرمت JPG