اینکه دردهای شما استرسی هست .و این استرس و اظطراب علاوه بر درد برای شما تپش …


  • با سلام خدمت شما. من آقایی ۲۴ ساله هستم . حقیقت من چند وقتی هست که به صورت مقطعی قفسه سینم بیش تر سمت چپم درد میگیره و دست چپ هم بعضی وقت ها سمت بازو بعضی وقت ها شانه چپ هم شروع به درد میکنه . خیلی وقت ها درد به صورت شدید نیست و بیش تر مثل ناراآرامی تو قفسه سینه تا دل شوره هست که نمیذاره شب ها هم آرام بخوام و مدام فکرم درگیر میشه . این وضعیت را من از یک سال قبل داشتم اما دو سه بار متخصص رفتم نوار قلب دادم و اکو هم کردم اما همه گفتن که مشکل قلبی نیست و مقداری تپش دارم فقط و استرس هست و قرص متورال ۵۰ به من دادن قرص را مدتی خوردم بهتر شد و بعد قطع کردم اما از همان سال قبل تا الان مقطعی این علائم ظاهر میشه یه مدت خوب میشه و دوباره بر میگرده . خودم هم کلافه شدم و مدام استرس دارم که مشکل قلبی هست یا نه متخصص هم زیاد مراجعه کردم تو این مدت اما همگی نوار و اکو قلبم را که دیدن می گویند از استرس هست. این علائم که میگم در حالت استراحت به سراغم می آیند و حتی بعضا باعث درد در زانو پاهام به خصوص پا چپ هم میشه . وزن من ۸۲ کیلو و قد من ۱۷۲ سانتی متر است. آزمایش تیروئید هم دادم اما دکتر گفتن مشکلی نیست و فقط HGB خونم ۱۷/۵ هست و یکم غلیظه و بهتره خون بدم . سطح کلسترول بد و LDL خونم هم حدود ۱۴۸ بود . حالا خواستم راهنمایی بگیرم ازتون که آیا این شرح حال من قلبی هست یا از اعصاب و استرس هست؟ چون واقعا بابتش کلافه شدم . چون هرچه قدر هم به پزشکان مختلف مراجعه کردم همه نوار گرفتن وهمون اکویی که سال پیش انجام دادم نگاه می کنند و همه می گویند مشکلی نیست اما این علائم مقطعی ظهور می کنند . البته من خودم فرد استرسی هم هستم تا حدودی . نکته دیگر هم که میخواستم از شما سوال کنم اینکه با اینکه ضربان قلبم تنظیم تر شده آیا قرص متورال ۵۰ که هر ۱۲ ساعت نصفی برای تجویز کرده بودن را ادامه بدم و خطر ساز و مشکل آفرین نیست ؟ 

    لینک به نظر

    • باسلام ،با توجه به اینکه دردهای شما استرسی هست .و این استرس و اظطراب علاوه بر درد برای شما تپش قلب نیز ایجاد میکند
      خوردن و ادامه دادن قرص متورال فعلا تا موقعی که علایمتان ادامه دارد ایرادی ندارد.ومیتوانید با همین مقدار مصرف کنید
      فقط در صورتی که ضربان قلب تان به کمتر از ۶٠ برسد ،نباید قرص متورال را ادامه بدهید

      لینک به نظر