هدایا

امتیازات

+ 2239

دکتر حمیدرضا فاتح

دکتر حمیدرضا فاتح

آخرین فعالیت: 1 ماه قبل

افتخارات

+ 5

اطلاعات پایه

نام ونام خانوادگی :

دکتر حمیدرضا فاتح

جنسیت :

مرد

شهر محل طبابت :

تهران

اطلاعات تخصصی پزشک

تحصیلات :

متخصص

زمینه تخصصی :
طب فیزیکی و توانبخشی
آدرس مطب :

آدرس بیمارستان شریعتی: تهران، خیابان کارگر شمالی، سه راه جلال آل احمد

درباره پزشک :

وب سایت رسمی دکتر حمیدرضا فاتح: http://dr-fateh.ir
کانال تلگرام دکتر حمیدرضا فاتح: https://telegram.me/drfateh

اینجانب ازطریق به اشتراک گذاشتن مطالب علمی و معتبر، پرسش و پاسخ ها در سایت و همچنین مشاوره تلفنی رایگان 09212068945 در ساعت 12 تا 13 پنج شنبه ها، سعی در اطلاع رسانی به مراجعین و بیماران محترم در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری ها و در نهایت، انتخاب مناسب ترین روش تشخیصی و درمانی را دارم.

نویسنده: دکتر حمیدرضا فاتح
بورد تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی (PM&R)
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS)
عضو کمیته علمی پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران
عضو انجمن جهانی توانبخشی (ISPRM)
دوره تکمیلی از دانشگاه UM

خدمات :
ساعات حضور در مطب و مراکز درمانی :

نوبت دهی اینترنتی:
http://194.225.55.138/turn/turns/Sections/?section=2395&sectiontype=1

وب سایت رسمی دکتر حمیدرضا فاتح: http://dr-fateh.ir
کانال تلگرام: https://telegram.me/drfateh

ویزیت بیماران سرپایی

1) کلیه روزهای هفته
- بیمارستان شریعتی، بخش توانبخشی و فیزیوتراپی / تلفن تماس جهت وقت دهی: 84902110 -021
آدرس: تهران، خیابان کارگر شمالی، سه راه جلال آل احمد

2) فقط سه شنبه
کلینیک تخصصی دیابت / تلفن وقت دهی:45-88338740-021
آدرس: تهران، خیابان کارگر شمالی، نرسیده به بزرگراه شهید گمنام، خیابان شهریور، چهارراه اول

تلفن مطب :

021-84902110

درصد تخفیف به رزرو از طریق داکتاپ :

0%

بیمه های طرف قرارداد :

کلیه بیمه ها


اطلاعات تخصصی پزشک

ثبت نوبت

نقشه

هدایا

خرید هدیه

لطفا فرم زیر را بدقت پر نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به در گاه بانک جهت پرداخت هدایت شوید. توجه کنید چنانچه اطلاعات شما ناقص و نادرست باشد، و یا در صورتی که پزشک مربوطه مایل نباشد، هدیه شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.

شاخه گل رز شاخه گل طلایی

سوالات و نظرات

۱,۱۳۲ Responses to “حمیدرضا فاتح متخصص طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز تهران”

  1. میثم احمدی زاده

    سلام خسته نباشید
    من این پیام رو از دورترین جایی ایران براتون میفرستم
    من دچار بیماری میوپاتی خفیف (دیستروفی عضلانی خفیف )هستم برای بالا رفتن از پله و دویدن مشکل دارم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید تا بتوانم بهبود یابم.
    متشکرم
    میثم احمدی زاده

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما آقای احمدی زاده

      در صورت خفیف بودن میوپاتی و غیرپیشرونده بودن آن، پاسخ به درمانهای توانبخشی مناسب خواهد بود. ورزشهای تقویتی با شدت متوسط (قبل از ایجاد خستگی) در کنار استخر و ورزش های آبی بسیار کمک کننده هستند. همچنین برای کمک بیشتر در تعادل و راه رفتن، مراجعه به متخصص طب فیزیکی و توانبخشی شهرتان یا مراجعه به کاردرمانگر مفید خواهد بود.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  2. سلام آقای دکتر.دیسک مهره ۴و۵ من بیرون زده(به صورت خفیف) .بعد از مدتی درد و گز گز و مور مور در پای چپ/الان پای چپم بی حس شده است و نمی توانم روی پنجه های پای چپم بمانم.ودر موقع راه رفتن لنگ می زنم نوار عصب وعضله گرفتم که نتیجه اش این می باشد:
    the results of this electrical study are consistent with sud acute-chronic l5s1 radiculopathy at lt side with evidence of active axonal loss
    به نظر شما جراحی باز انجام بدهم؟که اصلا تمایل و ظرفیت روحی و روانی انجام عمل باز را ندارم
    آقای دکتر با جراحی های بسته /مشکل من برطرف می شود؟و پای من حس و استقامت خود را به دست می آورد؟
    به نظر شما کدام نوع جراحی بسته (اوزون تراپی-لیزر-آمپول اپیدرال-تکنولوژی پلاسما-آندوسکوپی-نکلئوتومی و…) در بر طرف کردن مشکلم موثر تر می باشد؟
    آیا در هر صورت بعد از جراحی های بسته ویا باز استقامت و اعصاب پایم به خودی خود بر میگردد؟

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      با توجه به بروز ضعف عضلانی، نتیجه نوار عصب و MRI شما من عمل جراحی را حتما توصیه می کنم تا دچار لاغری عضلات (آتروفی) نشوید.
      نوع عمل کاملا بستگی به محل و میزان دیسکوپاتی شما دارد و نظر نهایی با جراح شماست.
      اوزون و غیره را توصیه نمیکنم. این موارد بیشتر در بیماران با درد مزمن که به درمانهای غیرجراحی جواب نداده اند شاید کمک کننده باشند. شما حتما به جراح مغز و اعصاب مراجعه بفرمائید.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  3. سلام و وقت بخیر
    مادر بنده ۵۷ ساله هستند حدود یک هفته ست که دچار درد شدید مفاصل به ترتیب از انگشت یک پا، قوزک پای دیگر، هر دو لگن،یک زانو و در آخر هر دو مچ دست و یک کتف شدند. مفاصل متورم و گرم هستند درد بعد از یک یا دو روز محو می شوند و گاهی تب جزئی هم دارند. ضمناً گلو درد در چند روز اول، سرفه و خلط هم داشتند.
    ۱- آیا این الگوی درد مفاصل ارتباطی با آنفولانزا داره؟
    ۲- نظر شما در مورد کریستال کلسیم مفاصل چیه؟
    از حسن توجه شما ممنونم.

    لینک به نظر
  4. با سلام خدمت شما

    توصیه می کنم حتما آزمایشات را در آزمایشگاه دیگر، تکرار کنید. من چندین مورد گزارش اشتباه در مورد کلسیم و ویتامین D دیده ام.
    چون احتمال هیپرویتامینوز D خیلی نادر است. نمی دانم ویتامین مصرف می کردید یا نه؟چه مقدار؟ تزریقی؟
    حتما سطح کلسیم سرم، ویتامین د و آنزیمهای کبدی را مجددا چک کنید و با اعداد برای من بزنید.

    سلامت و موفق باشید.

    لینک به نظر
    • با عرض سلام مجدد و ضمن تشکر از لطف شما
      آقای دکتر، خودم از بابت نتیجه بسیار نگران شدم و در آزمایش مجدد که یه درخواست خودم انجام شد،سطح سرمی ویتامین دی به روش دیگری آنالیز شد و اینبار هم سطح ویتامین دی به شدت toxic بود. اما با کمال تعجب سطح سرمی کلسیم بالا نبود. آنزیم های کبدی هم وضعیت قبل را داشتند. در آزمایش دوم ویتامین دی بالاتر از ۱۲۶ و سمی گزارش شده و کلسیم ۸٫۸ بود. Alt و ast رو هم قبلا دو ماه قبل چک کرده بودم که قبلا هم بالا بود و الان هم بالای حد مجاز بودند.
      در ضمن بیش از یکسال هست که به توصیه متخصص پوست از مکمل های خوراکی استفاده می کنم و در این مدت همیشه از استفاده مکمل ها و اوردوز شدن ویتامین ها و مواد معدنی نگران بودم و در مراجعات دوره ای با پزشک متخصص پوستم مطرح کرده بودم ولی ایشان اصرار به مصرف داشتند و هر بار قانع می شدم. آقای دکتر خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمایید. بابت کلیه و کبدم خیلی نگرانم. در ضمن علی رغم رعایت رژیم غذایی بسیار کم چرب و . . و عدم استفاده از فست فود و مواد غذایی فرآوری شده سطح کلسترول ( LDL) هم متاسفانه بالاست. به نظر شما ممکن است SSRI ها هم در بروز این مشکلات دخالت داشته اند.

      لینک به نظر
      • با سلام مجدد خدمت شما

        برای توکسیک شدن سطح ویتامین د، مصرف بیش از حد آن لازم است و شما شرح حالی در این رابطه ندادید. ولی اگر واقعا بالاست (؟) باید از مایعات زیاد به همراه داروی آلندرونات استفاده کنید.
        اگر آنزیم های کبدی شما سه برابر حد نرمال باشد نیاز است تا داروهای مشکل زا قطع شوند ولی شما عددی از آنزیم کبدی ندادید.

        سلامت و موفق باشید.

        لینک به نظر
  5. با عرض سلام و احترام
    آقای دکتر، ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای شما و تشکر فروان از لطف شما. از حضور شما سوالی داشتم. آقای دکتر، بنده از حدود ۶ ماه قبل ضمن مراجعه به شما و در پی تشخیص FM ، طبق دستور شما داروهای خانواده SSRI را مصرف می کنم. همانطور که قبلاً خدمت شما عرض کردم، از لطف شما بسیار بهتر هستم. اخیرا به طور بسیار تصادفی و در پی check up دوره ای از طرف محل کار، متوجه شدم که متاسفانه سطح ویتامین D سرمی بنده toxic است (۲۲۱ نانو گرم بر میلی لیتر)، در ضمن آنزیم های کبدی نیز وضعیت خوبی را نشان نمی دهند. میشه خواهش کنم که اگر امکان دارد، به سوالات بنده پاسخ بفرمایید:
    آیا ممکن است احساس درد در زانو، شانه ها و سایر نقاطی که منطبق بر نواحی نقاط ماشه ای هستند، تا حدودی ناشی از hypercalcemia و شاید calcification باشد. در ضمن می ترسم که مصرف دارو به مدت طولانی باعث افزایش AST و ALT شده باشد. آیا شما صلاح می دانید که داروها را به یکباره قطع کنم. ممکن هست که toxic شدن سطح ویتامین D باعث آسیب به کبد، کلیه، و … شود. چون متابولیسم SSRI ها کبدی است، خیلی نگران شدم. میشه لطفا مثل همیشه لطف بفرمایید و بنده را راهنمایی بفرمایید. بازهم متشکرم و امیدوارم همیشه سلامت باشید.

    لینک به نظر
  6. لطف دارید. اون شرح حال مفصل رو که۳ماه پیش همزمان برا شما و چندین متخصص طب فیزیکی فرستادم شماگفتید احتمالأ توروپاتی با منشأ مختلطه. جوابهای خیلی مختلفی دریافت کردم برام عجیبه دکترایی که همه تو۱رشته مشترک تحصیل کردن چرا انقد تشخیص و نظراتشون متفاوته. البته نظرات مشترکی هم داشتن. چند تا از احتمالاتشونو براتون میگم.
    گرفتگی عضلات و نقاط ماشه ای و سندرم میوفاسیال که همراه با اختلال مفاصل گردن ایجادشده.
    دیسک گردن که در برخی افراد با کوچکترین مشکل علایم شدید ایجادمیکنه و ممکنه شریانهای گردن رومختل کرده باشه و نیاز به اکو داپلر از شریانهای گردن دارید.
    رادیکولوپاتی گردنی منقطع درشما بهرعلتی مثل دیسک. آرتروز٫ هیپرتروفی لیگامانها و… بخاطر عدم درمان باعث سندرم دردمیوفاسیال شده و ایجاد تریگرپوینت کرده.
    اگر دردتون از میوفاسیال باشه باید سریعأ درمان بشید.
    علایم شما نشانهTOS و تریگرپوینت وسفتی عضلات گردن است که جای عبورعصب و شریان تنگ شده اما اینکه به اندام تحتانی میکشه باید علل دیگه هم داشته باشه.ضمنأ درطب سنتی شما دچار غلبه سوداشدید.
    حالاسوالای من. اینکه میگید دچار نوروپاتی با منشأ مختلط شدم ینی چی؟ من خیلی ترسیدم چون شنیدم نوروپاتی درمان نداره. اگر اعصاب بخاطر دیسک مختل شده باشن اینم نوروپاتی محسوب میشه؟ من رگ درشت کنار انگشت شصتم قد۱انگشت بادکرده و درد میکنه هرچقدم بیشتر از دست و عضلات شانه کار بکشم ورم و دردش بیشترمیشه و حساسیتم به لمس هم بیشتر. ضمنأ پای راستم گاه و بیگاه خودبخود گرم میشه بخصوص وقتی نشستم رو مبل. بدبختانه ورزشم میکنم بدتر عضلاتم میگیره. الان عمه م جدیدأ دوتا رگ درشت ازدوطرف گردنش زده بیرون ومیگه دردای وحشتناکی داره ک شبیه دردای منه اما اون بدون لمس و تحریک یکدفعه دردمیگیره دکترگفته آرتروز به رگاش فشار آورده. سوالم اینه اگر۱ عصب و یا رگ و عروق مهمم از ناحیه گردن گرفته باشه. باتوجه به اینکه چهارساله درگیره. ممکنه علائمم به اندام تحتانی هم بکشه بخاطر گرفتگی از گردن؟ چون الان تا نصف بدنم حساسیت به لمس دارم. دیسکی که خشک شده باشه اصلأ درمان میشه؟

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      فکرکنم باید سوالات شما رو تک تک جوا ب بدم

      ۱٫ چیزی به نام نوروپاتی با منشا مختلط نداریم. من “دردبا منشا مختلط یا مشترک” عرض کردم (می توانید در پاسخ های قبلی من جستجو کنید) یعنیدرد نوروپاتی + غیرنوروپاتی

      ۲٫ بسیاری از توضیحات پزشکان شما شبیه به هم هستند فقط نوع ادبیات پزشکان با هم فرق می کند بعضی ها به زبان بیماران و برخی به زبان علمی صحبت می کنند و بستگی به ترجیحشان دارد. مثل استفاده از چسبندگی، دررفتگی و تنگی به جای هم! یا تاندون، رگ و عصب به جای هم در صورتی که از نظر علمی کاملا با هم فرق دارند.

      ۳٫ نوروپاتی انواع مختلفی دارد و بسیاری از آنها درمان پذیر هستند در ضمن درد نوروپاتیک حتما در زمینه نوروپاتی ایجاد نمی شود.

      ۴٫ شما به جز بیماری قبلی خودتون دچار “سندرم مراجعه بیش از حد به پزشک” و نوعی وسواس نیز شدید.

      نگران نباشید. نظر من در مورد بیماری شما تغییری نکرده و می توانید پاسخ های قبلی من را مجددا مطالعه بفرمائید.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  7. محمد شاهی

    با سلام و عرض خسته نباشی خدمت شما
    آقای دکتر.من مدت ۸ماه است که از درد در ناحیه بالای سینه سمت چپ وقسمت زیر جناغ چپ رنج میبرم که در موقع فعالیت تشدید میشود.بنده قبلا به ورزش بدن سازی فعالیت داشتم بصورت حرفه ای اما بخاطر همین درد مجبور شدم ورزش را کنار بگذارم.به پزشک هم مراجعه کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم.سنم هم ۲۲میباشد. اگر میشود مرا راهنمایی کنیدبا سپاس

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      هر درد قفسه سینه در قدم اول باید توسط متخصص قلب بررسی شود. در صورت رد مشکلات قلبی، بقیه مسائل باید بررسی شوند.سندرم های مختلفی در ناحیه قفسه سینه وجود دارند که میتوانند باعث این علایم بشوند مثل سندرم دنده ای-جناغی (Costosternal Syndrome)، سندرم سراتوس انتریور . مهمتر از همه Intercostal neuralgia که درگیری اعصاب ریز بین دنده ای اتفاق می افتد. افتراق این موارد نیاز به معاینه دقیق دارد.با توجه به ورزشهای سنگینی که شما انجام داده اید بیشتر درگیری عصب و عضلات بین دنده ای شما مطرح است. ورزش های تخصصی تنفسی، تمرینات کششی، بیوفیدبک، cupping و بلوک عصب می توانند کمک کننده باشند. حتما به یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در شهر خود مراجعه کنید.

      من سعی خواهم کرد در روزهای آینده مطلبی در رابطه با Intercostal neuralgia (آسیب عصب بین دنده ای) بنویسم.

      سلامت و موفق باشید

      لینک به نظر
      • لطف دارید. اون شرح حال مفصل رو که۳ماه پیش همزمان برا شما و چندین متخصص طب فیزیکی فرستادم شماگفتید احتمالأ توروپاتی با منشأ مختلطه. جوابهای خیلی مختلفی دریافت کردم برام عجیبه دکترایی که همه تو۱رشته مشترک تحصیل کردن چرا انقد تشخیص و نظراتشون متفاوته. البته نظرات مشترکی هم داشتن. چند تا از احتمالاتشونو براتون میگم.
        گرفتگی عضلات و نقاط ماشه ای و سندرم میوفاسیال که همراه با اختلال مفاصل گردن ایجادشده.
        دیسک گردن که در برخی افراد با کوچکترین مشکل علایم شدید ایجادمیکنه و ممکنه شریانهای گردن رومختل کرده باشه و نیاز به اکو داپلر از شریانهای گردن دارید.
        رادیکولوپاتی گردنی منقطع درشما بهرعلتی مثل دیسک. آرتروز٫ هیپرتروفی لیگامانها و… بخاطر عدم درمان باعث سندرم دردمیوفاسیال شده و ایجاد تریگرپوینت کرده.
        اگر دردتون از میوفاسیال باشه باید سریعأ درمان بشید.
        علایم شما نشانهTOS و تریگرپوینت وسفتی عضلات گردن است که جای عبورعصب و شریان تنگ شده اما اینکه به اندام تحتانی میکشه باید علل دیگه هم داشته باشه.ضمنأ درطب سنتی شما دچار غلبه سوداشدید.
        حالاسوالای من. اینکه میگید دچار نوروپاتی با منشأ مختلط شدم ینی چی؟ من خیلی ترسیدم چون شنیدم نوروپاتی درمان نداره. اگر اعصاب بخاطر دیسک مختل شده باشن اینم نوروپاتی محسوب میشه؟ من رگ درشت کنار انگشت شصتم قد۱انگشت بادکرده و درد میکنه هرچقدم بیشتر از دست و عضلات شانه کار بکشم ورم و دردش بیشترمیشه و حساسیتم به لمس هم بیشتر. ضمنأ پای راستم گاه و بیگاه خودبخود گرم میشه بخصوص وقتی نشستم رو مبل. بدبختانه ورزشم میکنم بدتر عضلاتم میگیره. الان عمه م جدیدأ دوتا رگ درشت ازدوطرف گردنش زده بیرون ومیگه دردای وحشتناکی داره ک شبیه دردای منه اما اون بدون لمس و تحریک یکدفعه دردمیگیره دکترگفته آرتروز به رگاش فشار آورده. سوالم اینه اگر۱ عصب و یا رگ و عروق مهمم از ناحیه گردن گرفته باشه. باتوجه به اینکه چهارساله درگیره. ممکنه علائمم به اندام تحتانی هم بکشه بخاطر گرفتگی از گردن؟ چون الان تا نصف بدنم حساسیت به لمس دارم. دیسکی که خشک شده باشه اصلأ درمان میشه؟

        لینک به نظر
  8. ارمین

    باسلام خدمت شما اقای دکتر فاتح ، اینجانب ۳۴ سال سن دارم و مدت ماه است که مبتلا به دیابت نوع ۲ شدم . شغلم راننده سنگین هستم . وداروی متو فورمین رو به مدت ۴ صرف کردم و در حال حاضر هم در حال مصرف می باشم . هر روز هم به مدت نیم ساعت ورزش سبک هم می کنم . وزنم قبل از شروع بیماری ۱۰۷ کیلو بود الان ۸۹ کیلو هستم . قدم هم ۱۸۲ سانتی متر هست . حال با توجه به این موارد می خواستم بدونم ورزش سنگین برای من خوب هست یا نه ؟ به بدنم اسیب نمی رسونه ؟ البته لازم به ذکر است در گذشته ورزش های سنگین انجام دادم . ممنون میشم جواب سوالم رو بدید باتشکر فراوان

    لینک به نظر
  9. با سلام خدمت جناب آقای دکترحمیدرضا فاتح
    اینجانب پرستار بخش نوزان هستم.
    در اسفند۱۳۹۳به علت درد دست چپ در ناحیه مچ به پزشک مراجعه کردم که آتل مچ دست تجویز کردند واستفاده کردم اما بهبودی حاصل نشد و در اردیبهشت ۱۳۹۴MRIانجام دادم ونتیجه آن:
    Signal changes of triquetrum with cystic appearance may be post old traumatic.
    Other bones including scaphoid and lunate are normal.
    Signal of TFCC also changes can be post traumatic.
    Dorsal soft tissues are mildly edematous.
    Correlation with plain films is recommended for evaluation of distal ulna and styloid process for R/O fracture.
    در ویزیت مجدد به پزشک تشخیص داده شده که کیست مخفی در ناحیه مچ دست وجود دارد وژلوفن تجویز کردند که بعد از یک ماه مصرف کردن متاسفانه درد بهبود نیافت البته از نظر ظاهری مچ دستم هیچ گونه تورم ویا برجستگی ندارد.
    با وجود اینکه حدود شش ماه است که شغل خود را کنار گذاشتم اما همچنان درد مچ دست ادامه دارد.
    لطفا اینجانب را راهنمایی کنید.
    باتشکر

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما خانم زمانی

      با توجه به شرح حال و نتایج MRI، عکس ساده با نمای قدامی، جانبی و مایل یا CT scan لازم است. در کل اگر مشکل شکستگی مطرح نباشد باید به اختلال TFCC فکر کنید. آتل مچ به همراه ورزش های تخصصی، مدالیته های فیزیکی و بعضا تزریق تخصصی موضعی کمک کننده هستند.

      سلامت و موفق باشید

      لینک به نظر
    • باسلام خدمت شما

      اولا تشخیص (PVS یا همان وضعیت پایدار نباتی) ممکن است کاملا صحیح نباشد !؟
      دومسن بیمار و مدت زمان ابتلا؟
      سوم علت زمینه ای (تصادف، مصرف دارو، قند بالا، عفونت و مسمومیت، تومور و چندین مورد دیگر؟؟
      چهارم روند پیشرفت بیماری؟
      پنجم اقدامات درمانی انجام شده و میزان پاسخ به درمان آنها؟

      در هر صورت، بیمار دچار PVS باید از سر تا پا و از نظر تمام ارگانهاجهت “پیشگیری از بروز عوارض احتمالی” یا درمان توسط متخصص فیزیاتریست (طب فیزیکی و توانبخشی) بررسی شود، میزان انتظار همراهان بیمار از پزشک و میزان همکاری همراهان برای اقدامات توانبخشی بسیار حائز اهمیت است.

      توصیه می کنم از یک متخصص فیزیاتریست درخواست کنید تا در صورت امکان، بیمار شما را در منزل ویزیت بفرمایند تا اطلاعات جامعی در رابطه به مسائل بیمار بدست آورید.

      من سعی خواهم کرد حتما در سایت شخصی خودم (http://dr-fateh.ir/) مطلبی در این رابطه قرار بدهم ولی ممکن است به علت مشغله کاری نتوانم به این زودی مقاله کامل و جامع خدمت مراجعه کنندگان بنویسم ولی در اسرع وقت انجام خواهم داد.

      سلامت و موفق باشید

      لینک به نظر
  10. سید حمزه هاشمی

    با سلام
    من. ۲۸ ساله پزشک دستیار تخصص گوش و حلق و بینی هستم خواهش میکنم اگه میشه به سوالم جواب بدین. من واقعا ترسیدم از این نظر که یه سری علایم از جمله کمر درد و گزگز و مور مور توی پشت دوتا پاهام تا کف پا ها و گزگز توی ناحیه ی اطراف باسن دارم. گزگز توی دستها به خصوص قسمت مدیال اندام فوقانی . و همچنین تیک های منتشر توی کل عضلات بدنم…. و احساس خستگی عضلانی دارم به طوری که دستهامو مدتی بالا میبرم احصاص خستگی تو ماهیچه های دستهام و همچنین پاهام دارم. گز گز توی پشت پاهام دائمی هست وقتی میشینم کامل پاهام بیشتر از پیش خواب میرن. همچنین اطراف لبهام و نوک زبونم هم گزگز دارن. ام آر آی مغز و گردنم نرمال بوده. توی ءام آر آی مهره های توراسیک کیفوز خونده و یه سری از دیسک های مهره های لومبارم هم دژنراسیون گزارش شده. به نظر توی مفصل ساکروایلیاکم نرما هست و مفصل فمورال هم نرمال هست. نوار عصب چهار دست و پام هم نرمال هست… به نظرتون بیماریم بیشتر به آنکیلوزینگ اسپوندیلیت میخوره یا فیبرو میالژیا؟ این علایم تا حدودی در مادر و دوتا خواهرم هم وجود دارن. عکس رادیو گرافی مفصل ساکروایلیاک هم نرمال بوده. معاینات هم نرمال بوده… واقعا خوهشمندم هر چه سریع تر به من پاسخ بدین تا از این سردرگمی دربیام… یا اگه بشه آدرس مطب رو بذارین تا حضوری خدمت برسم…. اصلا توی آنکیلوزینگ اسپوندیلیت تیک عضلانی هم داریم؟

    لینک به نظر
  11. محمدرضا

    سلام اقای دکتر
    خسته نباشید
    مردی ۵۶ ساله هستم که کارم با نشستن طولانی همراه است و کار کشاورزی هم می کنم.. دو هفته است که کمرم درد میکند ..با برداشتن بار سنگین درد بیشتر میشود.. با نشستن هم بدتر میشود ..سرفه هم که میکنم درد می گیرد.. موقعی که ایستاده ام نمیتوانم خم بشم..بسختی راه می روم.. وقتی دراز میکشم خوب است.. اغلب درد به باسن و یک پایم سرایت میکند.
    نظر شما چیست؟ ممکن است با استراحت خوب شود.؟
    با تشکر

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      مشکل کمر درد شما با توجه به شرح حال می تواند یک کمر درد غیراختصاصی و مکانیکال باشد که معمولا به علت التهابهای موقت و اسپاسم عضلات می باشند یا به علت فتق دیسک باشد. این درد چون سابقه دار و طولانی مدت نبوده معمولا با استراحت نسبی، گرمادرمانی و پماد موضعی و خوردن داروهای ضداسپاسم و ضدالتهاب مثل دیکلوفناک بهتر می شود.
      ولی مهمترین مورد برای شما پیدا کردن علت زمینه ای بیماریتان است که بعداز مراجعه به پزشک منخصص و معاینه دقیق حاصل می گردد. بعد از تشخیص علت اصلی و رفع آن، احتمال بروز مجدد کمر درد کاهش می یابد.
      با مراجعه به لینک زیر می توانید اطلاعات معتبری در مورد کمردرد بدست بیاورید.
      http://dr-fateh.ir/txt/category/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%B1-%D9%88-%D9%BE%D8%B4%D8%AA/

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  12. دانشجو

    با سلام و وقت بخیر.
    اقای دکتر بنده دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم.
    بنده به همراه تیم دانشجوییمان بر روی طراحی و ساخت یک سیستم خبره مبتنی بر دانش دستیار پزشک کار میکنیم.این سیستم جهت تشخیص بیماری فیبرومیالژیا و آدیسون و آرتریت و کم کاری تیروئید و لوپوس و خستگی مزمن می باشد.
    با توجه به اینکه ما دانشجویان کامپیوتر هستیم و برای اطلاعات پزشکی و نحوه ی درمان و تجربه ی یک پزشک نیازمند یک پزشک خبره هستیم، شما برایتان امکان پذیر است که ما را در ساخت این سیستم یاری بفرمایید.
    با تشکر .

    لینک به نظر
  13. سلام و عرض ادب احتراما فک پایین مادر بنده از پنج ،شش سال پیش ناگهان از حالت طبیعی خارج شد
    این امر بعد از گذاشتن دست دندانهای متعدد که متاسفانه هیچکدام را نتوانست نگه دارد ،انجام گرفت
    فک پایین سمت راست ایشان دچار اسپاسم دائمی است که این امر موجب شده تا همیشه دستش در حال لمس و فشردگی آن محل باشد که موجب انزوای او در جمع شده است
    در ضمن آن نقطه از فک به شدت دردناک است
    ایشان نزدیک پنجاه و پنج ساله هستند طبق آزمایشات خون و … همه علائم در حد نرمال است و هیچ مشکلی اعم از دیابت و فشار خون و بیماری قلبی و … نیز ندارند
    مادر بنده توسط متخصص مغز و اعصاب برای تشخیص تیک،جراح زیبایی برای تصمیم برای تزریق بوتاکس که ایشان یعنی دکتر محمدرضا بیگدلی فرمودند با نظر متخصص مغز و اعصاب این کار باید انجام گیرد ، دندانپزشک و دکتر پریو و پاتالوژی برای ایمپلنت دست دندان که ایشان نیز فرمودند که باید اول مشکل لرزش فک حل شود ،ارتوپد ، فیزیوتراپ و پزشکان دیگر ویزیت گردیدند
    زالو درمانی ،حدود پنجاه جلسه فیزیوتراپی ، انواع قرصهای تشنج و قرصهای خانواده بنزودیازپین ها و ….از کارهای انجام شده روی ایشان است که هر کدام درمان مقطعی داشته و هیچ کدام کارگر نبوده است
    عکس رادیولوژی چیزی را نشان نداد . بنده تقاضای ام آر آی کردم که گفتند با توجه به اینکه این کار باید در حالت کاملا ثابت باشد امکان این امر نیست
    با توجه به مطالعاتی که بنده داشته ام و با توجه به تشخیص همکار گرامی شما دکتر علی اصغر قیومی نائینی ،بنده فکر میکنم بهترین راه ، تزریق بوتاکس است
    حال سوال بنده این است که آیا به گفته آقای دکتر محمدرضا بیگدلی با تزریق بوتاکس باید احتمال جاری شدن آب دهان را نیز انتظار داشته باشیم یا تزریق بوتاکس در فک انجام پذیر است؟
    با تشکر فراوان، آرزوی سلامتی و بهروزی را از خداوند قادر برایتان خواستارم

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      با توجه به شرح حال جنابعالی تشخیص بیماری مادر دیستونی است با نام اسپاسم نیمه صورت (hemifacial spasm) که معمولا اکثر اقدامات پاراکلینیک در این بیماران نرمال است ولی برای رد مشکلاتی مثل تومور مغزی یا هر ضایعه فضاگیر دیگر ، MRI یا حداقل CT لازم است، همچنین نوار عصب و عضله صورت (EMG) رانیز توصیه می کنم.
      در صورت نرمال بودن همه موارد، در موارد خفیف ما داروهای خوراکی تجویز می کنیم، در موارد شدیدتر تزریق بوتاکس به همراه بیوفیدبک مناسب است. در موارد خیلی شدید ارجاع می دهیم به جراح.

      توجه داشته باشید که ۱۰۰% مادر شما دچار مشکلات روحی نیز می باشد و لازم است بطور همزمان درمان شوند.

      تزریق بوتاکس در “سر ” عوارض موقتی مثل افتادگی پلک، تحریک چشم، دو بینی و ضعف عضلات صورت ممکن است به مدت ۲ تا ۳ هفته داشته باشد. تزریق مکرر بوتاکس هر ۳ تا ۴ ماه نیز بسته به شدت علایم توصیه می گردد.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  14. حمید مقدم

    سلام خسته نباشید من۲۴ سالمه ۴ماه پیش بخاطر بلند کردن ی چیز سنگین دچار کمر درد شدم ولی جدیش نگرفتمو سر کار میرفتم تا اینکه دو ماه پیش درد به پاهام زد.جواب ام ار ای که اومد دکتر گفت که دچار تنگی کانال نخاعی هستم و باید عمل کنم.ولی چون شنیدم عمل جراحی عوارض داره عمل نکردم.الان نسبت به قبل بهترم.درضمن وزن من حدود۱۱۰ کیلو. میخواستم بدونم درمان بدون عمل جراحی چیا هستش؟با ورزش ونرمش خاصی میتونم درمانش کنم؟لطفا راهنماییم کنید.با تشکر

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      درمان های طب فیزیکی بسیار متنوعی در حال حاضر برای کمر درد وجود دارد ولی با توجه به اینکه مثبت کاذب در MRI زیاد است، از تشخیص صحیح شما مطمئن نیستم، دلیل تنگی کانال هم باید مشخص باشد. قطعا کاهش وزن (مهمترین) و انجام ورزش های تخصصی بسیار کمک کننده خواهند بود. بسته به علت و شدت کمر درد درمانهایی دیگر مثل دارو درمانی، فیزیوتراپی، طب سوزنی، مانیپولاسیون، تزریق های تخصصی ستون فقرات و … کمک کننده هستند.

      توصیه می کنم به “متخصص طب فیزیکی و توانبخشی” شهر خود مراجعه بکنید. توجه داشته باشید عمل جراحی همیشه خط آخر درمان در کمر درد است.

      حتما به لینک زیر نیز مراجعه بفرمائید:
      http://dr-fateh.ir/txt/category/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%B1-%D9%88-%D9%BE%D8%B4%D8%AA/

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  15. سارا امجدیان

    باسلام وخسته نباشید.خانمی۲۵ساله م.

    چهارسال پیش اوایل بیست سالگی بطورناگهانی بدون علایم قبلی دچارشوک شروع یک بیماری شدم.دریک جمع نشسته بودیم.بادست چپ شانه راستم روخاراندم.ناگهان حس برق گرفتگی ودردوسوزش وحشتناکی دویدتوی بازوی راستم تاانتهای انگشتام.وحشت کردم وفریادزدم.اطرافیان شروع به ماساژدستم کردند.این حس حدود۳  ثانیه طول کشید.منکه تاکنون باچنان دردعجیبی روبرونشده بودم پس ازچندبارتکرار این اتفاق دچارافسردگی واضطراب بیسابقه ای شدم این ترس وبیقراری به وضوح درچهرم مشخص شد.طوریکه بهرمتخصصی مراجعه میکردم بادیدن حال روحیم بدون هیچ تحقیق ودقت ومطالعه،قرص اعصاب تجویزمیکردومشکل روبه استرس ربط میداد!بدون توجه به اینکه شاید بدحالیم معلول بیماری عجیبم باشه،نه علت اون.ماههاقرص اعصاب خوردم بی هیچ اثرمثبتی بربیماری جسمیم.کمی استرسم کم میشدولی بیماری روزبروزپیشرفت میکرد.هرمتخصص ده دقیقه براحرفام وقت میذاشت وباتشخیص شانسی مرخصم میکردوچون توشهرای مختلف منزل اقوام نداشتیم ناچارمشکل رونیمه کاره ول میکردم وبه شهرخودمون برمیگشتم.تواین چهارسال خیلی تحقیق کردم بهمه سایتای پزشکی سرزدم تاسرنخی ازنام بیماریم پیداکنم.سه بیماری رودیدم که علایمشون شبیه منه.شبیه ترینشم سندرم میوفاسیال یانقاط ماشه ایه.بعدگیرافتادگی عصب.ریشه های عصبی.ونخاع بعلت رادیکولوپاتی یامیلوپاتی گردنی.بعدنوروپاتی اعصاب حسی.همچنین تنگی سرخرگ کاروتیدگردنی.باتوجه به اینکه مهمترین علامتم حساسیت گردن به لمسه وهمه بیماریهای ذکرشده این علامت رودارن.عاجزانه خواهش دارم درتشخیص کمکم کنیدتاقبل ازینکه کیفیت زندگیم ازینم بدتربشه درمان روباتوجه به نوع بیماریم آغازکنیم.شرح بیماری:نقطه ای بسیارحساس سمت راست گردنم بین گردن وبالاترازسینه راست وجودداره که به لمس٫فشار.خاراندن.کش آمدن پوست.حساسه.اگرتحریک بشه دردعجیبی ازون نقطه شروع وبه نقاط اطراف هجوم میبره.دردی مبهم شبیه کرختی.سرما.یخ زدگی.سوزن شدن.برق گرفتگی.حالتی مثل دویدن ناگهانی خون واکسیژن به رگهاوبافتهای خاب رفته.شبیه وقتیکه پاخواب بره وبعدیکباره خون بهش برسه.حالت شوک ناخوشایندیه.اوایل فقط این نقطه حساس بودودردش سه ثانیه بود.اماتواین چهارسال قسمت بیشتری ازگردن وکمرو رانم حساس شده ودرد به۱۵ ثانیه رسیده.اماهمچنان حساسترین نقطه زیرگردنمه.بعلاوه انقباضات خیلی قوی ماهیچه ای و رفلکس دستام بحالت بازوبسته شدن وچنگ زدن غیر ارادی هم اضافه شده.که گاهی توخاب بدنمو زخمی میکنه.گاهی ترشح اشک و بزاق هم دارم موقع تحریک.

    علایم من:درMRIمن دهیدراته شدن وتورم دیسکC5وC6مشخص شده وگفته روی رگهای عصبی فشارمشهودست.وقتی گردنم روبه پایینه دردویخ زدگی وسوزش بین دوکتف وگردن حس میکنم وسفتی وگرفتگی خاصی روبالای سینه راست حس میکنم.وقتی گردنموبه عقب یاطرفین میکشم دردداره.گردنم هنگام چرخاندن صدای سایش وقرچ قرچ میده.وقتی چیزسنگین بلندکنم پشت گردنم بشدت سوزن سوزن میشه.گردن.شانه راست.کتف.خشک شدن ودردمیکنه.قدرت دست راستم کم شده وموقع کارزودخسته میشه.گاهی توبازوی راست حس خفیف سوزش.سرما.خیسی دارم.امابازوی راست وبافت گوشتی سینه راستم مشمول حساسیت به لمس نیستن.گاهی طرف راست صورتم حس خفیف مورموردارم.ازسه ماه پیش هم سرگیجه وعدم تعادل وگیجی و

    تاحدودی تاریک بینی دارم که درحالت قوزکردن شدیدترمیشه وحتا تهوعم میگیرم.امادرازبکشم کم میشه.همزمان باشروع این حالتهای اخیرمهره های کمرم به اندازه۲ سانت گاهی دردداره بخصوص اول صبح.علایم بیماریم بخصوص حساسیتم به لمس وفشار.موقع شب.یافعالیت وخستگی.درهوای سرد.وباقوزکردن تشدیدمیشن.ودرهوای گرم مرطوب حمام.یااستراحت.کم میشن.ضمنآ رگهای آبی زیرپوستی بالای سینه راستم خیلی پررنگتره درقیاس باسمت چپ.طوریکه انگارتحت فشارن.

    حالاراجع به پیش زمینه های مشکلم بهتون میگم: سبک غلط زندگی:قبل بیماریم عادت داشتم زود ازکوره دربرم.اماحالاخیلی کنترل میکنم.درکل برنامه منظمی براخواب واستراحت نداشتم.ورزش ابدآ.شبهاتاساعت۳ پای لبتاپ قوزمیکردم تاگردنم خشک میشد.صبحم تاظهرمیخابیدم.معمولآروی سینه وشانه راست میخابم.هیچوقت صبحانه نمیخورم اماتست قندم سالمه.همیشه لباسای تنگ میپوشیدم وشنیدم درگرفتگی رگهادخیل هست.پایین ساق پای چپم غده چربی سفتی هست که هیچوقت اذیتم نکرده اماچون خوندم که نقطه ماشه ای ممکنه خیلی دورتر ازمحل دردباشه بهتردیدم مطرحش کنم.پرده گوش راستم۱۲ سال پیش پاره شدوهمیشه به عفونت خفیف دچارمیشه.درخانواده مادرم روماتیسم وخانواده پدرم سرطان استخوان ستون مهره سابقه داشته.این بیماری مشکلات زیادی برام ایجادکرده.درخواب باکوچکترین تحریک با درد بیدارمیشم.اختلال خواب گرفتم.دپرس شدم.روابط اجتماعیم خراب شده چون نمیتونم لباس بپوشم! استحمام.لباس پوشیدن.روابط زناشویی.وفعالیتای روزانم برام عذاب شده.سرآخرهم میگم بارزترین مشخصه بیماریم حساسیت به لمس وفشاره استدعادارم بخاطرخدا متن شرح حالم روباحوصله بخونیدبلکه چیزی دستگیرتون بشه وبلاخره راه نجاتموبهم بگیدچون من باکلی امیدمطالب سایتتون رودنبال کردم.امیدم اول بخدابعدبه شماس٫بی جوابم نذارید.اگرمنوبه زندگی برگردونیدچندتاخانواده رو ازنگرانی ودردنجات دادید.همیشه براتون دعای خیرمیکنم.

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      خسته نباشید.

      شرح حالتون را به دقت خواندم ولی به من به عنوان یک پزشک باید حق بدهید که فقط با این توضیحات نتوانم قضاوت درستی از بیماری شما داشته باشم. با توجه به توضیحات شما، احتمالا درد شما از نوع نوروپاتیک است ولی می تواند درد با منشا مختلط باشد.
      آیا سابقه مصرف دارویی که به آن کمی پاسخ داده باشید دارید؟
      در کل شما نیاز به یک معاینه دقیق دارید و شاید لازم باشد آزمایشاتی برای رد تشخیص های افتراقی انجام شود.

      توصیه می کنم به “متخصص طب فیزیکی و توانبخشی” شهر خود مراجعه بکنید. اگر هم تهران هستید خوشحال می شوم اگر بتوانم کمکتان بکنم.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
      • سارا امجدیان

        دکترجان قبلا چند ماه لایریکا خوردم هیچ سود نداشت چندماهم ضد افسردگی.متوکاربامولم خوردم اما کوچکترین اثر مثبتی نداشتن و روز بروز بدترم شدم من هرجا بگید امیدی هست میام فقط مثل چهارتا دکتر قبلی بی تفاوت از دردم نگذرید و هرچقدر وقت میبره فقط همه راها رو امتحان کنید کشف کنید چمه بخدا زندگیم نابود شده. مثل بقیه جوابم نکنید. خدا پناهتون باشه

        لینک به نظر
        • با سلام مجدد خدمت شما

          همیشه باید امیدوار باشید ولی در موارد دردهای مزمن شرط اول صبر و اطمینان است. در صورتی که مایل بودید من طبق وظیفه، سعی خواهم کرد تا در مرحله اول تشخیص صحیح و بعد درمان مناسب برای شما و دیگر بیماران درنظر گرفته شود، فقط توجه داشته باشید که در پزشکی همه چیز ۲x2=4 نیست.

          سلامت و موفق باشید.

          لینک به نظر
          • سارا امجدیان

            واقعٱ بابت صرف وقت و تلاشتون ممنونم خدا بهتون سلامتی مادام بده. منظورتون رو از ضرب المثل نفهمیدم! بزودی به مطبتون میام به امید درمان میام تهران انشالله با کمک شما تشخیص و درمانم شروع شه و ازین درد خلاص شم و به زندگی عادی برگردم بازم ممنون

            لینک به نظر
  16. Hadis Zeyghami

    سلام جناب دکتر. وقت به خیر. ۳۸ سال دارم. یک ماهی هست درد شدیدی در ناحیه ی کمر(نزدیک به استخوان دنبالچه)، لگن و زانوها دارم. گاهی درد جابجا می شود.توان راه رفتن نداشته و درصورتیکه فعالیتی هر چند اندک، کاملا زمین گیر می شوم. متأسفانه گرفتن نوبت در مراکز درمانی طرف قرارداد هم به سختی ممکن است و همین امر مشکل بنده را دوچندان کرده است. در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. متشکرم

    لینک به نظر
  17. سید علی حسینی

    سلام آقای دکتر. من مشکل زانو دارم.وقتی کارهای روزمره ام زیاد میشه زیاد سرپا می ایستم یا تو سربالایی و سرازیری که زیاد قرار میگیرم موقعه استراحت تو زانوهام احساس ناراحتی میکنم.همچنین موقعه نشستو برخاست انگار تو زانو هام سنگ ریزه صدا میخوره.زیاد نمیتونم چهار زانو بشینم.به دکتر مراجعه نکردم اما خواستم بدونم با ورزش برای تقویت ماهیچه چهار سر ران یا حتی استفاده از نیش زنبور به جای روش های دارویی موجود مثل گلوکز آمین و … بهتر هست یا… راهنماییم کنین لطفا

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      با توجه به اینکه سن شما را نمی دانم و معاینه نیز انجام نداده ام مواردی را که لازم به نظر می رسد عرض می کنم:

      بیماری شما به احتما ل زیاد “سندرم درد پاتلوفمورال (Patellofemoral Pain Syndrome)” یا نرمی غضروف کشکک است که به راحتی به ورزش های زانو جواب می دهد و نیازی به هیچ دارویی نیست مگر موقتا برای کاهش درد برای امکان انجام تمرین درمانی.
      گلوکز آمین هیچ ارجحیتی به استامینوفن و دیگر مسکن ها ندارد.
      ضمنا صداهای زانو و هر مفصل دیگری اگر همراه با درد باشد باید بررسی گردد، در غیر این صورت در اثر حرکت تاندون هاست و اهمیت چندانی ندارد.
      در کل توصیه می کنم حتما به “متخصص طب فیزیکی و توانبخشی” در شهر خود مراجعه بفرمائید تا بررسی کامل انجام دهد و در صورت نبود مشکل خاص، با روشهای ساده ولی تخصصی، درمان شما انجام شود.

      http://dr-fateh.ir/

      http://dr-fateh.ir/txt/%D8%B3%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%84%D9%88%D9%81%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%84-patellofemoral-pain-syndrome/

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  18. رسولی

    سلام دکتر
    من دختری ۲۱ ساله هستم مدتی است کتف چپم درد میکنه بطوریکه شانه و دست چپ وسینه چپم گاهی تیر میکشه اول فک کردم مشکل قلبی هست ولی نوار قلب که دادم مشکلی نداشتم البته مشکل یبوست هم دارم و گاهی معده ام درد میگیرد امانه زیاد. به یک دمتر که مراجعه کردم گفت بخاطر معده هست یا اعصاب ولی من موقع بروز این درد اصلا عصبی نبودم.بیشتر از همه هم کتفم خیلی در د دارد که با فشار دادن ان دردم بیشتر میشه. ممکنه راهنماییم کنید

    لینک به نظر
  19. با عرض سلام و احترام
    آقای دکتر، بنده ۳ ماه پیش خدمت شما رسیدم. ضمن تشخیص fibromyalgia، شما دستور فرمودید که به مدت ۶ ماه دارو مصرف کنم و همزمان ورزش های Aerobic & Aquatic نیز انجام دهم. خدا رو شکر، به لطف شما، خیلی-خیلی بهترم. آیا لازم است مجددا داروها را ادامه دهم؟
    بازهم بابت همه زحماتی که در این مدت برای شما داشتم، متشکرم.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

    لینک به نظر
  20. با سلام خدمت شما

    ۱٫ عقب انداختن آرتروسکوپی مشکلی ایجاد نمی کند
    ۲٫ در صورت نداشتن درد، می توانیدورزش انجام دهید یا بهتر بگویم ورزش هایی که باعث ایجاد درد نمی شوند توصیه می گردند
    ۳٫ شروع تمرین درمانی از روز بعد از انجام آرتروسکوپی قابل انجام است ولی ورزش سنگین بستگی به علایم شما دارد

    موفق و سلامت باشید.

    لینک به نظر
  21. میلاد کریمی

    سلام آقای دکتر خسته نباشین,
    من چند ماه پیش رفتم پیش فوق تخصص زانو که تشخیصشون زایده پلیکا بود و گفتن که باید دوماه به زانوم فشار نیارم و داروهای امگا سه و ضدالتهاب واسم نوشتن و گفتن اگه خوب نشدی بیا زانوتو آرتروسکوپی کنم, الان زانوم خوب نشده سوالم اینه که اگه چند ماه عقب بندازم آرتروسکوپیو مشکلی نداره واینکه تو این مدت میتونم ورزش کنم?
    و بعد ارتروسکوپی بعد چه مدتی میتونم دوباره ورزشو شروع کنم?
    خیلی واسم مهمه جواب این سوالام ممنون میشم لطف کنین جوابشونو بدین
    بسیار سپاسگزارم ازتون

    لینک به نظر
  22. منصوری

    با سلام و تشکر از امکان برقراری ارتباط. خانمی ۴۶ ساله هستم که مدت دوسال است از درد دوشانه رنج میبرم. ابتدا از شانه راست شروع وخیلی زود ولی خفیفتر شانه چپ هم درگیرشد. مراجعات متعدد به متخصصین ارتوپدی روماتولوزی طب سوزنی و درمانهای فیزیوتراپی و لیزر مگنت و …اثر نداشت. هم اکنون چندماه است که احساس سنگینی و شل بودن مفصل در هنگام بالابردن دست دارم. گویی اتصالات مفصل شل و ضعیف شده و تحمل وزن دست را ندارد. درد و ضعف به کل عضلات دستها و مفصل ارنج گسترش یافته و دو انگشت کوچک و حلقه هر دودست خواب میرود. بعلاوه خواب رفتگی و احساس گزگز در پای چپ هم اضافه شده. می ترسم بااین روال همه اندامها درگیر شوند. آیا ممکن است ام اس باشد؟ لطفابفرمایید چطور میتوانم از مشاوره همزمان سه متخصص ارتوپدی و روماتولوژیست و مغز و اعصاب استفاده کنم؟ آیا امکان چنین بررسی چندجانبه و همزمان در کلینیک یا بیمارستان خاصی وجود دارد؟ پیشاپیش از راهنمایی و کمک حضرتعالی سپاسگرم

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت خانم منصوری
      در ابتدا باید ذکر کنم که احتمال ام اس با ابن علایم بسیار پایین است، ولی در مورد شانه ها باید عرض کنم واقعا بدون معاینه دقیق و کامل نمی توانم در مورد تشخیص و درمان نظری بدهم، چون من به معاینه بیشترین اعتقاد و دارم، از طرفی شما در مورد تشخیصتون صحبتی نکردید، اگر در تهران هستید خوشحال می شوم به شما کمک کنم.
      البته تخصص من “طب فیزیکی و توانبخشی” است که شما در لیست مشاوره هاتون نبود !!
      در هر حال من با dr-fateh.ir در خدمتتون هستم.
      dr-fateh.ir

      لینک به نظر
  23. با سلام و عرض احترام
    ۱۵ هفته پیش جراحی آرتروسکوپی زانو داشتم (بازسازی رباطacl و ترمیم منیسک ) بعد از سه ماه به دستور پزشک عصا را کنار گذاشتم و در این مدت هم به صورت فعال فیزیوتراپی و آب درمانی میرفتم. همچنان ساق پام ورم داره البته وقتی با باند می بندم بهتر میشه ولی دوباره ورمش بر میگره و کمی هم ران پام دچار آتروفی شده ولی قدرتش خوبه و خوب پیشرفت کرده مثلا الان چهار جهت با زانو صاف میزنم وزنه ۳۰ کیلو رو راحت استفاده می کنم ولی قبلش بدون وزنه هم پام می لرزید و برام سخت بود.
    ۱- چه زمانی میتونم نماز رو بدون استفاده از صندلی بخونم؟
    ۲- دکتر جراح نظرشون این بود که تا ویزیت بعدی اسکات و وزنه با زانوی خم نزنم ولی فیزیوتراپ وزنه با زانوی خم رو تجویز کرده تا عضله ران قوی بشه
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    باسپاس فراوان

    لینک به نظر
    • با سلام خدمت شما

      ۱٫ برای تورم زانو علاوه بر بانداژ، ماساز یخ و بالا قراردادن پاها توصیه می شود.
      ۲٫ در مورد برنامه ورزشیتون باید عرض کنم با توجه به کیفیت عمل جراحیتون، نوع و شدت تمرینات بستگی به جراحتون دارد چون در نهایت در مورد نتیجه آن، پزشکتان پاسخگوست نه فیزیوتراپ، در نتیجه عجله نکنید، آتروفی عضلات به مرور و با انجام تمرینات پیشرفته تر اصلاح خواهد شد.

      ولی در کل، در ترمیم ACL، اسکات (ورزش زنجیره بسته) را بعد از ترمیم کامل مجاز به انجام هستید (آخرین حرکت) ولی بعد از انجام ورزش های ایزومتریک (زانو غیر خم)، شروع ورزش های ایزوتونیک مثل کار با وزنه و مفصل خم (ورزش زنجیره باز) مجاز است.

      موفق و سلامت باشید.

      لینک به نظر
  24. محبوبه

    سلام ،دختری ۲۸ ساله هستم ،بعد از سالها مراجعه به پزشک و مصرف داروهای مختلف ،تشخیص فیبرومیالزیا برای من داده شد ،البته از ۱۸ سالگی هم IBS برای من تشخیص داده شده بود .دچار دوره های افسردگی زیادی هم به خاطر درد زیاد و از کار افتادن و نتوانستن انجام دادن کارهام شده ام .الان Lyrica برای من تجویز شده و برای ،IBS هم کلوفاک مصرف میکنم .قبل از lyrica با مصرف زولپیدم و فلووکسامین برای مدت شش ماه واقعا حالم بهتر بود اما دوباره دردهای غیر قابل تحمل که فقط با تزریق دگزامتازون خوب میشد و دوباره بعد دوروز درد شدید در نقاط خاص و اسپاسم و کرامپ شدید در عصلات شروع میشه ،خیلی مقاله برای کنترل شرایطم خوندم و واقعا سعی می کنم انجام بدم اما تا حالا دکتری رو ندیدم که این اطلاعات رو در مورد بیماریم بده حتی هر دوبار تشخیص ibs و فیبرومیالزی با اشاره من به مقالاتی که دردهای منو توضیح میداد داده شد و الا طی این سالها این همه به دکترها مراجعه کردمفقط به گفتن اینکه از اعصابه و دادن انواع صد افسردگی ها بسنده کردن .می خواستم آدرس مطبتون رو بدین تا به شما مراجعه کنم .

    لینک به نظر
  25. امیری

    سلام و خدا قوت خدمت دکتر محترم
    مادر من ۵۷ ساله …مدتی هست درد از ناحیه پشت زانو داره و الانم تورمی از پشت مچ پا کمی پایین تر بوجود اومده که خیلی شدید ناراحتش میکنه..طوری که امکان پوشیدن کفش براحتی برایش مقدور نمیباشد.. نوار عصبی هم گرفته شد مشکل خاصی نشون نداد..بدلیل اینکه در شهرستان هستیم امکان مراجعه سریع مقدور نیست……آقای دکتر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    با تشکر

    لینک به نظر
    • ا سلام خدمت شما و مادر گرامی

      درد پشت زانو، می تواند به علت مشکلات استخوانی مفصلی (آرتروز)، عضلانی (کوتاهی عضله همسترینگ و پوپلیئوس)،کیست بیکر و مشکلات تاندونی و رباط و … باشد.
      تورم فقط مچ پا، معمولا در افرادی که دچار پیچ خوردگی مچ (حاد یا مزمن) یا التهاب مفصلی می شوند اتفاق می افتد.

      در واقع انتظار مثبت بودن نوار عصب را نداشتم چون جزو تشخیص های افتراقی، آسیب عصب کمتر مطرح نمی باشد.

      با توجه به شرح حال بسیار ناقص و عدم امکان معاینه فیزیکی، کمک بیشتری نمی توانم بکنم.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  26. با عرض سلام و احترام
    از اینکه مدام باعث زحمت شما می شوم، شرمنده ام. آقای دکتر یک سوال از خدمت شما داشتم. روزی که خدمت شما رسیدم،کوتاهی کردم و از خدمت شما در مورد تداخل دارویی Spironolactone (که به توصیه متخصص پوست مصرف می کنم) و داروهای گروهSSRI ها نپرسیدم.در یک مطالعه ساده هم که انجام دادم،به نکته خاصی در مورد تداخل دارویی این دو بر نخوردم، و با بی توجهی Fluoxetine را نیز مصرف کردم. اما همانطور که قبلا عرض کردم دچار عوارض شدید جانبی دارو شدم. ممکن است این عوارض شدید و غیر معقول ناشی از بروز عدم توازن الکترولیت های سدیم (hyponatremia) و پتاسیم (Hyperkalemia) باشد.باز هم از اینکه به واسطه بی توجهی خودم، موجبات زحمت را برای شما ایجاد کردم، متاسفم. امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید. متشکرم.

    لینک به نظر
    • سلام خانم دکتر، شما مراحمید

      خوشحالم مراجعینی مثل شما، اهل مطالعه و پیگیر، به سایت مراجعه می کنند.

      تداخل دارویی مشخصی برای فلوکستین و دیگر داروهای SSRI با اسپیرونولاکتون گزارش نشده است. شما عوارض معمول فلوکستین در ۳ هفته اول را داشتید (البته شدیدتر از معمول) که من فکر نمی کنم مربوط به تداخل باشد. باز هم در صورت داشتن مقاله معتبر در این زمینه استقبال می کنم.

      من هر سوالی شما داشته باشید، در خدمت هستم.ضمنا لطفا با مراجعه به سایت اینجانب، نقد خود را بفرمایید.

      http://dr-fateh.ir

      لینک به نظر
      • با عرض سلام و احترام
        آقای دکتر،به فرموده شما، جسارتاً چند تا از مقاله ها و کتابی رو که مطالعه کرده بودم،
        S. Jacob and S. A. Spinler, Hyponatremia Associated with Selective Serotonin-Reuptake Inhibitors in Older Adults, Ann. Pharmacother., 2006, 40, 1618-22
        T. J. Wilkinson, E. J. Begg, A. C. Winter, and R. Sainsbury, Incidence and risk factors for hyponatraemia following treatment with Fluoxetine or Paroxetine in elderly people, Br. J. Clin. Pharmacol. 1999, 47, 211–۲۱۷
        Y. E. Jung, T. Y. Jun, K. S. Kim, and W. M. Bahk, Hyponatremia associated with selective serotonin reuptake inhibitors, mirtazapine, and venlafaxine in Korean patients with major depressive disorder, Int. J. Clin. Pharmacol. Ther. 2011, 49, 437-43
        M. Burnier, Sodium in Health and Disease, CRC Press, New York, 2007
        B. A. Liu, N. Mittmann, S. R. Knowles, and N. H. Shear, Hyponatremia and the syndrome of inappropriate secretion of anti diuretic hormone associated with the use of selective serotonin reuptake inhibitors: a review of spontaneous reports, CMAJ 1996,155, 519–۵۲۷
        M. Biswas and J. S. Davies, Hyponatraemia in clinical practice, Postgrad. Med. J. 2007, 83, 373-378
        اگر چه ظاهراً تااکنون مقاله علمی ای که تاثیر همزمان دو دارو را مطالعه کرده باشد، ارائه نشده است، اما بنده با توجه به دانش اندکم در این زمینه فکر می کنم که این دو دارو دارای اثرات synergic در ایجاد hyponatremia باشند. البته بیشتر این مقالات در جامعه های آماری با سن بالاتر از ۶۰ سال، انجام شده اند. اما بنده مطالبی را نیز در مورد بروز این پدیده در افراد جوان و سالم هم مطالعه کردم.
        بنده فکر می کنم که با توجه به رژیم غذایی تقریبا بی نمک (و نیز عدم استفاده از مواد غذایی فرآوری شده، نان و …) ، آشامیدن آب فراوان، و مصرف طولانی مدت Spironolactone، سبب بروز علائم شدید عصبی شد (البته فکر می کنم که اینطور باشد)، که ظاهراً با افزودن نمک به رژیم غذایی و محدود کردن مصرف آب، علائم تقریباً از بین رفتند (البته همانطور که شما فرمودید، تثبیت سطح سرمی سروتونین هم بعد از چهار هفته سبب کاهش علائم شده است). در ضمن فراموش کردم که خدمت شما عرض کنم که در یک سایت معتبر در مورد تداخل این دو دارو خواندم که
        Treatment with Fluoxetine may occasionally cause blood sodium levels to get too low, a condition known as hyponatremia, and using it with Spironolactone
        can increase that risk. [http://www.drugs.com/drug_interactions.php] a
        واقعا از لطف شما سپاسگزارم و امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید.

        لینک به نظر
        • با سلام مجدد

          بسیار ممنون از پیگیری شما.

          باید به عرض برسانم، کاهش سطح سدیم سرم جزو عوارض اصلی و مهم هیچیک از این دو دارو نیست و در واقعیت در بسیاری مطالعات، عوارض بسیار متنوعی برای داروهای مختلف گزارش شده است و این عوارض به علت تغییرات متابولیسم در افراد سالمند بیشتر محتمل هستند.
          من بعنوان یک فرد آکادمیک از تئوری شما خوشم آمد چون این دو دارو ممکن است با اثر سینرژیستیک بر روی هم، باعث هیپوناترمی خفیف بشوند. ممنون
          ولی در واقع ” پزشکان بالینی” همین که بتوانند بر تداخلات دارویی مهم که در رفرنس ها به آن اشاره شده است تسلط داشته باشند قابل قبول است. در بخش های بستری بخصوص ICUها، بعلت تعدد داروهای مصرفی، وجود کارشناس داروشناسی واجب است تا از بروز تداخلات دارویی احتمالی جلوگیری کند.

          استفاده کردم خانم دکتر

          ممنون، سلامت و موفق باشید

          لینک به نظر
          • با عرض سلام و احترام
            آقای دکتر، از لطف فراوان شما و از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار بنده قرار دادید، بی نهایت از شما متشکرم. لطفاً ببخشید که در این مدت با سوال های نامتعارفم براتون مزاحمت ایجاد کردم، شرمنده ام.فقط به حساب استرس بیش از حد بنده در مورد هر مسئله ای بگذارید. امیدوارم همیشه سلامت باشید و همواره موفق.

            لینک به نظر
      • با عرض سلام و احترام
        شما واقعاً لطف دارید، بنده همانطور که خدمتتون عرض کردم، قبل از اینکه خدمت شمابرسم، سایت شما را با دقت مطالعه کرده بودم، و بسیار خوشحال هستم از اینکه هنوز هم پزشکانی مانند شما هستند که به فکر سلامت افراد جامعه شان هستند. در ضمن این نشان دهنده تبحر و به روز بودن اطلاعات شما در تشخیص و درمان بیماران است. فقط یک چیزی که به نظر بنده می آید در مورد اقدامات پیشگیرانه بیماری ها هم اگر مطالبی بود، بسیار عالی تر می شد، مثلاً همیشه برای بنده این سوال مطرح است که چرا با وجود آنکه خانم های کشورهای پیشرفته بیشتر کار می کنند، چرا آرتروز زانو اینقدر در بین ایرانی ها رایج است؟؟؟؟(البته با کنار گذاشتن فاکتورهای تغذیه ای).
        به نظر من خیلی جالب است اگر مطالبی در باره تاثیر Neurotoxin هایی مانند سرب (که بخشی از آن می تواند از طریق موادغذایی مانند روغن های جامد که در طی فرآیند هیدروژنه کردن روغن با کاتالسیت نیکل به عنوان ناخالصی این کاتالیزور وارد بدن شود) بر مفاصل وجود داشته باشد، آیا واقعاً تاثیری دارند؟؟؟
        یا اینکه تغذیه افراد (حتی ظرفی که مردم در آن غذا تهیه می کنند، که از آلیاژهای نامرغوب حاوی مقادیر قابل توجهی از فلزات مثل سرب و آلومینیوم و …، که با تغییر pH غذا به راحتی می توانند وارد غذا شوند)، چگونه می تواند بر سلامت ما تاثیرگذار باشد(مثلابروز آلزایمر وبیماری های التهابی و روماتیسمی و …).
        مثلاً کاپسیکوم(Capsicum )، آویشن (Thymus vulgaris)، رزماری (Rosmarinus officinalis)، و … چگونه بر دردهای اسکلتی-عضلانی (حتی در جایی دیدم که Capsicum تنها ماده شناخته شده برای جلوگیری از جذب سرب در بدن است) تاثیر می گذارند؟ فقط در بهبود جریان خون موثرند، یا اینکه عملکرد دیگری هم دارند؟؟؟
        و …
        بازهم از شما متشکرم، و برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت همیشگی را دارم.

        لینک به نظر
  27. با عرض سلام و احترام
    آقای دکتر، بنده حدود ۳ هفته پیش با مشکل درد وبی حس شدن دست در هنگام نوشتن و … خدمت شما مراجعه کردم. با توجه به نرمال بودن تست های EMG/NCV و با توجه به وجود علائم fibromyalgia، دستور فرمودید که به مدت ۶ ماه Fluoxetine و Nortriptyline مصرف کنم. متاسفانه از ابتدای مصرف (علی رغم اینکه با دوز کم شروع کردم) دچار عوارض جانبی شدم (به ویژه اختلال در خواب و به دنبال آن سیکل معیوب تشدید درد عضلات، سردرد و تشدید استرس،و بدتر از همه تنگی نفس). با توجه به اینکه این علائم در ابتدای مصرف این داروها دور از انتظار نیست، به مصرف ادامه دادم، اما متاسفانه علائم برطرف نشدند، و شدیداً بر کیفیت زندگی بنده تاثیر گذاشته اند. از شما خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمائید. از شما بسیار متشکرم و امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید.

    لینک به نظر
  28. نسرین

    سلام دکتر
    از مطالبتون استفاده کردم بسیار
    من دچار بیماری دکورون شدم
    الان هم شصت بند استفاده میکنم هنوز که خوب نشده ام لطفا راهنمایی کنید چکاری انجام بدهم شهرستان ما ارتوپدخوب نداره مشکلم حل نشده . از خانواده هم دورهستم مجبورم نوزادم به تنهایی بزرگ کنم توروخدا راهنمایی و کمکم کنید . متشکرم

    لینک به نظر
    • سلام خانم نسرین

      دو حالت وجود دارد:
      ۱٫ تشخیص قطعی اگر دکورون باشد: درمان اصلی تزریق تخصصی کورتون موضعی بهمراه ماساژ یخ و شست بند آتل دار می باشد.
      ۲٫ اگر تشخیص قطعی نیست درمان متفاوت خواهد بود: بهترین کار ، معاینه مجدد و بررسی دیگر تشخیص های افتراقی است.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
    • سلام خدمت خانم عاطفه

      راه های درمانی متنوعی وجود دارد. بسته به علتزمیته ای درد که باید در معاینه تخصصی مشخص شود، درمانی که بیشترین احتمال بهبودی را ایجاد می کندتوسط پزشک انتخاب می شود.

      درمان های مختلف مثل ورزش درمانی، طب سوزنی تخصصی، فیزیوتراپی، لیزردرمانی و … را می توان نام برد.

      نگران نباشید چون کنترل درد و مشکلات دیگر در بیماران روماتیسمی کار مشکلی بحساب نمی آید و اکثر بیماران پاسخ مناسب به درمان های طب فیزیکی و توانبخشی می دهند.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  29. عرض ادب و وقت بخیر

    جناب دکتر فاتح ، مادر من ۶۳ ساله است در سال ۸۷ دچار شکستگی از ناحیه لگن شدن بعد از مدت زمانی که دکتر برای استراحت بعد از عمل مشخص کرده بودند و انجام چند جلسه فیزیوتراپی متوجه شدیم که هنگام راه رفتن پاهاشون تراز نیست و موقع راه رفتن لنگ میزنن . با مراجعه به دکتر جراحشون و عکسبرداری مجدد متوجه شدیم پلاتین پاشون شکسته .
    با عمل مجدد بخشی از پلاتین شکسته رو از پاشون خارج کردن . الان با وضعیتی که راه میرن به کمرشون هم آسیب وارد میشه . ازتون یه خواهشی دارم که به این سوال جواب بدید که به نظر شما چه عاملی باعث شده پاهاشون تراز نباشه و باعث به شه با کمر خمیده و لنگان راه برن ؟؟
    به تازگی به دکتر مراجعه کردیم گفتن پوکی استخوان شدید دارن امکان موفقیت عمل مجدد خیلی کمه
    برای بهتر شدن اوضاعشون و کمتر آسیب دیدن کمرشون چیکار باید بکنن.
    دکتر فاتح روحیه و صبر این مادر با گذشت ۷ سال روز به روز بدتر و بدتر میشه ازتون خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید

    باسپاس فراوان

    لینک به نظر
    • سلام خانم مهسا

      با توجه به شرح حالی که از مادرتون فرمودید، تفاوت طول اندامها بعد از عمل جراحی، خشکی و محدودیت دامنه حرکت مفاصل، وجود درد و مسائل دیگری که در معاینه قابل تشخیص هستند می توانند موجب لنگش، چرخش لگن و فشار روی مفاصل و دیسک های ناحیه کمر و در نهایت دردکمر گردند.

      در واقع در موارد پیچیده، فقط با شرح حال نمی توان پاسخ قطعی داد ولی می توان گفت بدون عمل هم بسیاری از مشکلات قابل حل هستند.
      با مدارک کامل باید ویزیت بشوند.

      سلامت و موفق باشید.

      لینک به نظر
  30. باسلام
    امیدوارم ایام به کامتون باشه
    من دختری ۱۷ ساله هستم .دوروز پیش موقع امتحان دو ۱۵۰متر برای ورزش وسط دو سرم درد گرفت چشمانم سیاهی رفت به طوری که هیچ جایی را نمی توانستم ببینم به گفته دوستانم پشت چشمانم کبود شده بود وحالتی شبیه به تشنج به من دست داده بود نمیتونستم نفس بکشم حتی نمیتونستم راه برم .
    این مشکل سال پیش هم برام اتفاق افتاده بود
    می خواستم بدونم مشکل خاصی دارم یا چیز مهمی نیست

    باتشکر فراوان

    لینک به نظر
    • سلام خانم A-Z

      مشکلی که شما ذکر کردید می تواند مهم یا بی اهمیت باشد.
      آیا سردرد را گهگاه و بدون انجام ورزش نیز دارید؟ شدت؟
      حتما باید آزمایشات خون و معاینه کامل انجام گیرد. توصیه من این است که حتما به یک پزشک “متخصص قلب و عروق” مراجعه کنید. اگر از نظر ایشان مشکل خاصی نداشته باشید،جهت بررسی بیشتر به پزشک” متخصص طب فیزیکی و توانبخشی” مراجعه بفرمائید.

      سلامت باشید

      http://hrfateh.blogfa.com

      لینک به نظر
      • باسلام
        آقا دکتر متشکرم از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید
        من غالبا شب ها ودر هوای آفتابی دچار سرد درد میشوم گاهی شدت آن زیاد وگاهی کم است
        اما مشکل دیگری که هست من با کوچک ترین فهالیت دچارتپش قلب میشوم
        واگر هم فعالیت سنگینی انجام دهم سرگیجه میگیرم وچشمانم سیاهی میرود
        بسیارممنونم اگر دوباره راهنمایی بفرمایید

        در ضمن از وبلاگتون دیدن کردم بسیار وبلاگ خوب وپر محتوایی دارید

        لینک به نظر
        • سلام خانم ضیائی

          ممنون از لطفتون

          ۱٫ در مورد سردردتون، واقعا توضیح “خلاصه و مفید” بسیار مشکل خواهد بود، چون علامتی بسیار شایع با علل متنوع می باشد و نیاز به معاینه و بررسی بیشتر دارد.
          ۲٫ در مورد مشکل دوم حتما باید به متخصص قلب و عروق مراجعه بفرمائبد و در صورتی که هیچ مشکلی از این نظر نداشته باشیدمی توان از نظر ظرفیت تحمل فعالیت های مختلف ارزیابی شوید.

          سلامت و موفق باشید.

          لینک به نظر
  31. باسلام ووقت بخیرخدمت جناب دکترفاتح
    سال نومبارک
    من خانمی۳۴ساله هستم که ازسن۲ماهگی تا۲۸سالگی داری بیماری کم خونی ازنوع انمی اپلاستیک بودم وازداروی بنام پریدنیزولون ۵میلی ۲۸سال کامل استفادکردم ودرحال حاظرداروی برای کم خونیم استفاده نمیکنم درضمن کاندیدپیوندمغزاستخوان بیمارستان شریعتی بودن که بهبودحاصل پیداکردم نیازی پیدا نکرد
    البته مشکل اصلی الان من گاهی اوقات هنگام بیدارصبح هاازخواب کوبیدگی وکوفتگی بدن دارم تاحدودظهراین حالت رادارم وشب هاهنگام خواب که به استراحت کامل قراردارم ازکمرم تامچ پاهایم کاملا دردمیکندباگرمادادن بیشتربه بدنم یکم اروم میشود گاهی اوقاتم بای مسکن اروم میشود باعرض معذرت ازطولانی بودن متن
    باتشکروسپاس فروان اززحمات شمااقای دکترفاتح

    لینک به نظر
    • با سلام
      سال نو مبارک

      خداروشکر که مشکلات مربوط به آنمی شما مرتفع شده است. علایمی که در حال حاضر شما از آنها شکایت دارید می تواند مربوط به عوارض مزمن آنمی، مصرف درازمدت استروئید (پردنیزولون)، بیماری میوفاسیال، سندرم درد مزمن و … باشد. با توجه به اینکه وضعیت شما نیاز به بررسی کاملتر (شرح حال، معاینه و بررسی آزمایشگاهی) دارد، توصیه می کنم حتما به یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در شهر محل سکونت خود مراجعه کنید.

      برای اطلاعات بیشتر می توانید به http://hrfateh.blogfa.com مراجعه بفرمایید.

      لینک به نظر
  32. سلام خانم انصاری

    سال نو مبارک

    مشکلی که شما توضیح دادید چند مورد تشخیص افتراقی (التهاب تاندون، استخوان، درد رادیکولر و درگیری عصب محیطی) را مطرح می کند ولی در مورد سابقه ضربه، زمین خوردن و یا فعالیت مکرر و همچنین درمان قبلی توضیح ندادید. همانطور که می دانید اولین قدم بعد از شرح حال، معاینه دقیق است. اگر در تهران هستید یا امکان حضور در تهران را دارید همراه با عکس و … جهت ویزیت مراجعه بفرمائید.

    برای اطلاعات بیشتر می توانید به http://hrfateh.blogfa.com مراجعه بفرمایید.

    لینک به نظر
  33. انصاری

    سلام زنی ۴۷ ساله هستم تقریبا مدت ۲ ماهه در استخوان شست دست چپم (قسمت توپی و تپل آن) درد دارم یک استخوان نیم کره ای شکل در قسمت انتهایی نزدیک به مچ متورم تر از دست راست شده که با فشار دادن درد بیشتر میشود قبلا درد منشر نمی شد ولی از امروز کمی به طرف ساعد و بقیه کف دست در طرف انگشتان منتشر شده.حدودا ۱۰ روز پیش با دکتر ارتوپد مراجعه کردم ضمن معاینه و رادیوگرافی چیز خاصی (مثل شکستگی یا دکورون )تشخیص داده نشد ولی من همچنان در گیرم و علایم کاهش نداشته.
    بسیار ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید

    لینک به نظر
  34. زمانی

    سلام دکتر خوب هستین وقتتون بخیر
    پیشاپیش ارزوی سال خوبی سرشار از خوشبختی براتون ارزومندم
    دکتر وقتی دردم بیشتر شد با توجه به توصیه تون که گفتین به پزشک مراجعه کنم.وقتی رفتم ام آر آی گردن دادم..واسه گردنم مشکل کاهش لوردوز گردن و بین مهره ۴ و ۵ ام کاهش آب بین دیسک پیش اومده بود..
    بعد گفتن که مشکل کتفم هم از مشکل ناحیه گردنم بوجود اومده..
    خیلی ناراحت شدم..حالا الحمدلله مشکلم حاد نبود اما باز میترسم بدتر بشم.یسری حرکات ورزشی بیشتر هم بهم توصیه کردن .با فیزیوتراپی و گفتن طب سوزنی هم خوبه…
    به نظر شما اون چند جلسه ای و که پیش شما طب سوزنی انجام دادم کافیه ؟؟؟یا باید دوباره برم..؟؟
    واسه فیزیوتراپی نظرتون چیه ۱۰ جلسه واسم نوشتن…
    بعد به نظر شما مشکل گردنم در چه وضعیتیه و باید چکار کنم؟؟؟؟
    ممنونم که هستین و میتونم این چیزا رو باهاتون در میون بذارم….خیلی خیلی سپاس گذارم…

    دکتر من فک میکنم سندروم فیبرو میالژی گرفتم اخه همه جام درد میکنه …الان از پشتی طبی و گردنی طبی هم استفاده مخیکنم به نظر شما خوبه ؟؟؟؟؟؟
    ببخشید یه چیزایی جداگانه به نظرم میاد به خاطر همین جدا مینویسم…

    (کاربر دو نظر جداگانه درج کرده بود که بدلیل نظم بیشتر توسط داک تاپ در یک قسمت قرار داده شده.)

    لینک به نظر
    • سلام خانم زمانی، ممنوم

      نگران MRIتون نباشید. این مشکل را اکثر افراد دارند. بنظر میرسد درگیری facet گردن داشته باشیدکه با ورزش و فیزیوتراپی بهتر می شود. اگر مشکل شانه تون ادامه پیدا کرد باید معاینه دقیق تر بشوید و از نظر بیماری گیرافتادگی تاندون شانه بررسی شوید.

      برای اطلاعات بیشتر می توانید به http://hrfateh.blogfa.com جهت بررسی “فیبرومیالژی” و “بیماریهای شانه” مراجعه بفرمایید.

      لینک به نظر
  35. بيمار

    سلام آقا دکتر ببخشید من با اصرار دکترم یه بار دیگه لیزر رو انجام دادم اما بعد از اون دردم شدیدتر شد راستش نمیدونم چیکار کنم اعصابم ریخته بهم نمیدونم ادامه بدم یا نه علت این دردها بعد از لیزر چیه ،امری طبیعی هستش یا غیر طبیعی یه وقت کار م اشتباه نباشه متاسفانه به مرکز شما هم نمیتونم مراجعه کنم میشه راهنماییم کنید الان باید چیکار کنم ؟ممنون

    لینک به نظر
  36. آقا دکتر بسیار ممنونم از پاسخگویی من عضلات کمرم و گردن گرفته گفتن باید لیزر کنی در این مورد نظر شما چیه خوب میشم یبا لیزر البته یه جلسه انجام دادم اما تاثیری ندیدم نمیدونم چیکار کنم بازم ممنون از وقتی که برا پاسخگویی میزارید.

    لینک به نظر
    • با سلام

      خواهش می کنم

      لیزر صرفا برای گرفتگی عضلات توصیه نمی شود. با ورزش های تخصصی و صحیح، دارودرمانی (خوراکی و موضعی)، طب سوزنی، مانیپولاسیون همراه با استفاده از کیسه آب گرم قابل درمان است. البته این چیزی که شما بعنوان گرفتگی عنوان می کنید ممکن است یکی از مشکلات شما باشد یا ثانویه به یک مشکل دیگر. در نتیجه فقط با معاینه دقیق می توان نطر قطعی داد.
      شما می توانید برای اطلاعات بیشتر به آدرس http://hrfateh.blogfa.com مراجعه کنید.

      با آرزوی سلامتی

      لینک به نظر
  37. سلام آقا دکتر فاتح
    آقا دکتر ببخشید میخواستم بدونم لیزر درمانی چه قدر میتونه در درمان کمردرد موثر باشه اصلا فایده داره یا نه اگه موثر هستش چند جلسه باید انجام بشه و لیزر تراپی عوارض هم دارد ؟با تشکر

    لینک به نظر
    • با سلام

      استفاده از لیزر در درمان درد و التهاب تایید شده است (بخصوص نوع پرتوان)، ولی بسته به شدت، مدت و محل درگیری پاسخ به درمان متفاوت خواهد بود. فقط باید مدنظر داشته باشید که لیزرتراپی بتنهایی و بدون رفع عامل زمینه ای ایجاد کننده درد کمک زیادی به شما نخواهد کرد.
      عوارض لیزرتراپی ناچیز است و حداکثر ممکن است عوارض پوستی موقت بدهد. (البته در صورت انجام با دوز بالا و فرد کم تجربه ممکن است باعث سوختگی پوست شود)

      لینک به نظر
  38. سلام خانم زمانی
    امیدوارم هرچه زودتر بهبود پیدا کنید.
    سعی کنید دو روز استراحت کاری داشته باشید. ورزش هایی که باعث تشدید دردتون میشن رو فعلا انجام ندید و حدود یک هفته دارو مصرف کنید. در صورت عدم بهبودی، حتما به پزشک مراجعه بفرمایید.

    لینک به نظر
  39. س.زمانی

    سلام دکتر
    دستم یه دو روزیه خیلی درد گرفته سه روزه که میام سر کار تو روز 8 ساعت پای سیستمم که این آخراش دیگه نمیتونم کار کنم از درد شونه. ورزشهامم دارم مکرر انجام میدم.
    اگه این طوری پیش بره کارمو از دست میدم.البته سلامتیم مهمتره اما الان تقریبا 2 ماه شده که دارم درد میکشم.
    چیکار کنم؟

    لینک به نظر
  40. زمانی

    با سلام
    دکتر درسته که ماهی تیلا پیلا در مصرف روزانه باعث بیشتر شدن التهابات مفصلی وآرتروز میشه؟
    مدتیه که داریم استفاده میکنیم اما به تازگی از ضررش با خبر شدم.
    به نظر شما استفاده از این ماهی میتونه باعث بدتر شدن بیماری های التهابی بشه و باید در مقابل مصرف چه نوع غذاهاییو بیشتر در برنامه روزانه استفاده کرد که بهتر باشه.؟
    با تشکر

    لینک به نظر
    • سلام

      با توجه به اینکه سعیم بر اینه که کلیه سوالات و جواب بدم، ولی شاید امکان پاسخگویی به سوالات غیر تخصصی برای من ممکن نباشد.

      بهترین گزینه برای بدست آوردن اطلاعات تغذیه ای، مشاوره گرفتن از کارشناسان تغذیه است.

      کلا تحقیقات نشان داده اند که ماهی های پرورشی (farm-raised fish) مثل تیلاپیا(tilapia)، دارای عوارض مختلفی هستند (بر خلاف ماهی های وحشی یا غیرپرورشی) و خوردن آنها توصیه نمی شود و برای سلامتی مضر می باشند.

      از جمله عوارض تایید شده:
      1. افزایش التهاب و ضعف ایمنی (تجمع ماده دیبوتایلین)
      2. افزایش شانس سرطان (تجمع ماده دیوکسین)
      3. وجود آفت کش ها و آنتی بیوتیک ها درون بافت ماهی
      4. کم بودن مواد مفید معمول موجود در ماهی ها، مثل امگا3

      امیدوارم خیلی از کسب این اطلاعات ناراحت نشده باشید. توصیه می کنم که هر چه سریعتر مصرف این ماهی و کنار بگذارید.

      به امید سلامتی هر چه بیشتر…

      لینک به نظر
  41. س .زمانی

    با سلام و عرض خسته نباشین
    من یکی از بیمارهای دکتر فاتح هستم.
    به نظر من ایشون یکی از بهترین دکتر هایی هستن که میشناسم.
    علتش هم اینه که تشخیصشون عالی و وقت زیادی برای بیمار صرف میکنن که هم از لحاظ روحی و هم جسمی بسیار میتونه به بیمار کمک کنه .ایشون اصلا آدم مادی نیستن و بیشتر تلاششون بر اساس اینه که به انسانها بتونن کمک کنن .البته اینایی که گفتم تعریف نیست .بلکه واقعیت.
    ازتون خیلی خیلی ممنونم دکتر جان .
    وقتی پیشتون اومدم از لحاظ جسمی و البته روحی دچار مشکل شده بودم اما الان وضعیتم شکر خدا خیلی بهتره.حتی فکرش هم نمی کردم که به این سرعت وضعیتم تغییر کنه . اما ای کاش بیشتر در شهر ما می موندین اینجا خیلی ها به وجود با ارزش شما احتیاج دارن.
    بازم خیلی خیلی از زحماتتون متشکرم.
    خیلی هم خوشحالم که تو این سایت عضو هستین و از این طریق میتونیم باهاتون در ارتباط باشیم.

    دکتر راستی قرص هایی و که استفاده میکنم و بهم گفتین تا چه زمانی بایداستفاده بشه .اما پماد رهامین و چی؟
    وقتی دردم کم شده هم باید استفاده کنم.

    (کاربر دو نظر جداگانه درج کرده بود که بدلیل نظم بیشتر توسط داک تاپ در یک قسمت قرار داده شده.)

    لینک به نظر
    • سلام خانم زمانی،

      خیلی خوشحالم که حالتون بهتره و شرایط خوبی دارید. امیدوارم در مدت حضورم در ملایر، تونسته باشم به مردم مهماندوست این شهر خدمت کنم.
      اگر علایمتون کنترل شده، دیگه لزومی به استفاده از داروها نیست.
      لطفا انجام ورزشهای آموزش داده شده، فراموش نشود.

      موفق و سلامت باشید.

      لینک به نظر

سوال یا نظر خود را وارد کنید

تصویر (اختیاری) کمتر از 2M با فرمت JPG