درمان دندانهای حساس با عصاره چای سبز

تیمی از محققان فرمول جدیدی را با عصاره چای سبز ایجاد کرده اند که می تواند به حل مشکل دندان های حساس و همچنین به پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک کند.
مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می دهد عصاره چای سبز موسوم به EGCG(epigallocatechin-۳-gallate) دندان ها را در مقابل فرسایش و مسواک زدن سفت و خشن، مقاوم می کند و باعث پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی می شود .
هنگامی که لایه ی محافظ دندان (مینا)ساییده می شود،بافت زیرینش دنتین عریان می شود.
این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدارشدن، اجازه می دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه های عصبی دندان ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ در برابر ایجاد پوسیدگی اسیب پذیر است.
به گزارش مهر، کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شد برای مبارزه با «استرپتوکوک موتانس»ها، که بیوفیلم هایی را ایجاد کرده که باعث پوسیدگی می شوند، موثر هستند.
این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آنها نوشیدنی ها را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می بندد.

دندانپزشکی دکتر نیلوفر داودپور
⬅ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی( طرح لبخند)/اطفال,درمان ریشه و پروتز

☎ ۰۲۱۲۲۸۹۹۱۵۶

✅با ما بی پروا بخندید.

    تصویر پروفایل نویسنده:دکتر نیلوفر داوود پور
    پروفایل داک تاپ
    گفتگو با دکتر نیلوفر داوود پور
    سایر مقالات دکتر نیلوفر داوود پور

    کانال تلگرام بهترین پزشکان ایران | داک تاپ

    کانال تلگرام بهترین پزشکان ایران | داک تاپ

    بستن
    تبلیغات:

    داک تاپ از تمامی علاقه مندان به بازاریابی و تولید محتوی بصورت تمام وقت و یا پاره وقت-دورکاری دعوت به همکاری می کند. جهت فرستادن در خواست خود به این صفحه مراجعه بفرمایید.

    کار پاره وقت در داک تاپ

    همکاری با داک تاپ