نظرات

  1. ندا

    ۳۰ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۸:۳۵ ق.ظ

    سلام خانم دکتر آیا ای یو ای خطر حاملگی خارج از رحم را در شرایط من ندارد ممنون میشم واضح برام توضیح بدید مرسی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۲۷ ب.ظ

      ندای عزیز سلام؛ احتمال حاملگی خارج از رحم حتی در بارداری‎های طبیعی نیز وجود دارد، اما با شرایط شما ممکن است کمی بیشتر باشد. نگران نباش، ان‏شالله بارداری خوبی خواهی داشت. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  2. مرسده

    ۳۰ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ب.ظ

    سلام خانم دکترعزیز خسته نباشین.خانم دکتر من ماه پیش دوران قاعدگیم بیست و دو روزه بود یعنی ۱۳فروردین پریود شدم ومجددا چهارم اردیبهشت پریود سدم،با توجه به اینکه این ماه اقدام بارداری داشتم،این ماه روز بیست سوم قاعدگیم یه لک کم رنگ دیدم و قطع شد و مجددا ترشح بی رنگ داشتم،دوباره فردا ترشحات قهوه ای کم رنگ بود و امروز هم ترشح کم قهوه ای،امکان داره که من باردار باشم،باید چکار کنم،با توجه به اینکه پارسال همین موقع ها سقط داشتم اون موقع هم لکه بینی اما خونی داشتم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۳۱ ب.ظ

      مرسده عزیز سلام؛ بله، امکان دارد. روزی که باید پریود بشوید آزمایش بارداری بدهید، اگر نتیجه مثبت بود، شیاف پروژسترون مصرف کنید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  3. بیتا

    ۳۰ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫ همسرم آزمایش اسپرم انجام دادن نیاز به راهنمایی شما داشتم..ازمایش رو به ایمیل ارسال کردم..ممنون میشم راهنمایی بفرمایید..

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۳۷ ب.ظ

      بیتای عزیز سلام؛ ایمیل‏های دریافتی من زیاد است و متاسفانه وقتی توضیحاتی داده نمی‎شود و به نام فردی دیگری است متوجه نمی‎شوم کدام آزمایش مربوط به همسر شماست. برای اینکه اشتباهی صورت نگیرد، ایمیل را با عنوان خاص خودتان و توضیحات برای علت انجام آزمایش بنویسید تا سریع‏تر بتوانم اسخ دهم. پایدار باشی

      لینک به نظر

  4. سلطانی

    ۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۲۹ ب.ظ

    سلام
    ۴ روزه که پریودم تمام شده ولی باز لکه بینی دارم .
    درد زیر شکم دارم .
    البته درد رو همیشه دارم .بارها دکتر رفتم ،سونو رفتم ،سونو واژینال رفتم میگن هیچی نیست …
    دستگاه ای یو دی دارم که میگن هیچ مشکلی نداره .
    مدام خارش دارم و همچنین ترشح بوی بد .
    هر دفه میرم دکتر یه دوره دارو میدن یکم بهتر میشم ولی ۱ ماه نشده دوباره شروع میشه .
    شلوار تنگ اصلا نمیتونم بپوشم درد میگیره زیر شکمم .

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۱۱ ق.ظ

      سلطانی عزیز سلام؛ لازم است معاینه شوید و از نظر عفونت بررسی شوید. احتمالاً یک روش غیربهداشتی را مداوم تکرار می‎کنید که خودتان هم از آن اطلاعی ندارید، ممکن است بررسی شریک جنسیتان هم از نظر عفونت نیاز باشد. لذا با معاینه و مشاوره لازم، بهبودی حاصل خواهد شد. در عین حال نیاز به درمان نیز وجود دارد. پایدار باشی

      لینک به نظر

  5. سمیه

    ۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۳۵ ب.ظ

    سلام دکتر عزیزاین ازمایشارو ایمیل کردم ولی فرمودین دستتون نرسیده.اینجا تایپ کردم ممنون میشم نظرتونو بگین.ودرضمن این ماه بااستفاده از قرص محرک و امپول هاش سی جی سونوگرافی بدین صورت هس٫رحم .شکل.اندازه واکوی طبیعی داشته.ابعادرحم ۵۵ *۴۰*۹۴میباشد.ضخامت اندومترحدود ۱۱ mmمیباشد.اکوژینیسته میومترعادی است. تصویر فولیکول غالب به قطرحدود ۱۹mmو۲۴و۲۳درتخمدان راست وبه قطر حدود۲۴mmو۲۶درتخمدان چپ مشهود است.ضایعه فضاگیراندکس رویت نشد. که در شب ۱۲پریود یه عددامپول هاش سی جی تزریق کردم.ایایه دونه کافی بود؟
    اینم ازمایشا
                  Result      Unit        Range      Differential

    W.B.C      ۶٫۹          ۱۰*۳/uL    ۴-۱۱        Neutrophils63%
                                                
    R.B.C      ۴٫۹۸      ۱۰*۶/uL   ۳٫۸-۵٫۱ Lymphocytes34%

    H.G.B      ۱۳٫۱       g/dL       ۱۱٫۷-۱۵ Monocytes1%

    ۲% H.C.T      ۳۸٫۸            %         ۳۵-۴۵      Eosinophils
           
    M.C.V           L 78           fL                      ۸۱-۱۰۰
    M.C.H           L 26           pg                     ۲۷-۳۴
    M.C.H.C          ۳۴           g/dL                  ۳۲-۳۶
    PLATELETS    ۲۳۶        ۱۰*۳/uL            ۱۴۰-۴۵۰
    RDW-CV          ۱۴٫۰        %                      ۱۰٫۵-۱۵٫۷
    Anisocytosis    Slight
    _____________________________________________
    P.T.(patient) 12.8 Sec P.T.(Patient) ۹۶ %      %   
          
    I.N.R                     ۱٫۰۴
    P.T.(Control)        ۱۲٫۵     Sec
    P.T.T                      ۲۳٫۴     sec        ۳۰-۴۰Range
    _____________________________________________
    FBS                    ۸۸     mg/dl            ۷۰-۱۱۰
    Urea                   ۳۱     mg/dl            ۱۵-۴۴
    Creatinine         ۱٫۱    mg/dl             ۰٫۶-۱٫۲
    Cholesterol       ۱۵۲   mg/dl        Desirable:240
    Triglycerides     H 200*    mg/dl     ۴۰-۱۶۰
    _____________________________________________
    ANA                   ۰٫۲          <0.8  :Negative
                                               0.8-1.2 :Equivocal    
                                         1.2۱ yr & adult: 55-160
    _____________________________________________
    anti cardiolipin  Ab( lgG)    ۱٫۹  u/ml   Elisa  Up to 10
    . : lupus  anti coagulant       

      Russell  (DRVVT)    ۳۸٫۲   sec      coagulation                        
    Direct       :۳۱-۴۶
      After mixing  :۳۳-۴۲ 

    .  APTT-LA     ۲۸٫۹    Sec      Coagulstion
       After mixing  ۳۰-۴۷
    Interpretation: is Negative %

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۱۶ ق.ظ

      سمیه عزیز سلام؛ بله، دو عدد تزریق کافی بوده است. داروهایتان را ادامه دهید در صورتی‏که باردار نشدید، آمپول کلگزان لازم است مصرف کنید. ضمناً اگر نتیجه آزمایش B2 Glycoprotein را هم دارید برایم بفرستید. آزمایش PTT را هم مجدداً چک فرمایید بهتر است. سرافراز باشی

      لینک به نظر

      • سمیه

        ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۱۹ ب.ظ

        سلام دکتر عزیزم.نخیر ازمایش B2 GLycoproteinندارم.فقط
        ____________________________________________
        anti cardiolipin Ab( lgG) ۱.۹ u/ml Elisa Up to 10 دارم و ANA                   ۰٫۲        <۰٫۸  :Negative     ۰٫۸-۱٫۲ :Equivocal  
        : ۱٫۲ < positive
        ودراین دو مورد ازمایشptt 23.4 بارنج ازمایشگاهی ۳۰-۴۰و
        APPTT-LA 28.9 sec coagulation After mixing:30-47 که وهر دو زیر رنج ازمایشگاه هستن ایا مشکلی وجودداره؟وسوال دیگه این ماه با وجود ۵تا فولیکول بالغ واندومتر ۱۱ ایا اگر بارداری رخ ندهد; اشکالی ندارد با وجود یک بار حاملگی ناموفق به علت دکولمان ازماه بعد ؛بعد از پریود از قرص پردنیزولون وسلگزان دراقدام مصرف شود؟اسپرین هم لازم هس؟

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

          دکتر زهره لواسانی

          ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۶ ق.ظ

          سمیه عزیز سلام؛ نه مشکلی نیست و داروهایتان را زیر نظر پزشک معالجتان ادامه دهید. سرافراز باشی

          لینک به نظر

  6. سمیه

    ۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۴۲ ب.ظ

    سلام بله دکتر گرامی من دکولمان شدم وسزارین.ممنون از جوابتون.

    لینک به نظر

  7. زهره

    ۳ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۳۵ ق.ظ

    با سلام .
    من هشت ماه قبل ک سقط هشت هفته ای با دارو داشتم و هشت روز خونریزی داشتم و درست سی روز بعدش پریود شدم . و الانم روز سی ام فروردین ماه سقط با دارو داشتم و ششم اردیبهشت بخاطر بقایای جفت ک مونده بود کورتاژ شدم و یک روز بعد از کورتاژ تمیز شدم و غسل کردم و اینبارم هشت روز خونریزی داشتم ولی اینبار الان سی و پنج روز هستش ک پریود نشدم بخاطر چیه ؟یعنی بخاطریکه بقایای جفت داشتم و کورتاژ شدم پریود نشدم ؟
    من همیشه پریود منظم و ۲۸ روزه ای داشتم .

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۱۸ ق.ظ

      زهره عزیز سلام؛ در اولین فرصت نیاز است آزمایش B-HCG یا همان آزمایش بارداری را انجام دهی. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  8. نگین

    ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۳۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیزببخشید من جواب آزمایش و سونو رو واستون فرستادم البته تو قسمت پاسخ به شما . نمی دونم دستتون رسیده ممنون میشم نگاهی بندازید وپاسخ بفرماییید بی نهایت سپاس و تشکر خدا حفظتون کنه.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ ق.ظ

      نگین عزیز سلام؛ حتماً رسیده است. نگاه می‏کنم و در همنینجا پاسخ سئوال شما را خواهم داد. شاداب باشی

      لینک به نظر

  9. خدیجه

    ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۵۱ ب.ظ

    سلام من عفونت رحم داشتم و زخم رحم تست پاپ اسمیر هم انجام دادم سالم بود ۱ هفته دارو استفاده کردم برای عفونت و کرم واژینال هم استفاده کردم بعد از یک هفته زائده هایی روی دهانه رحم و نزدیک به مقعدم ایجاد شده که خارش و سوزش شدیدی داشت دلیلش چی میتونه باشه . من قبل از این اتفاق به مدت یک ماه ونیم سرماخوردگی همراه با عفونت شدید داشتم که بعدش با این مسائل رو به رو شدم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ

      خدیجه عزیز سلام؛ مشکلات بیان شده می‏تواند نشان از ابتلا به زگیل تناسلی باشد. لازم است از این نظر ویزیت و معاینه شوید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  10. مریم

    ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۰۰ ب.ظ

    سلام خدمت سرکار خانم دکتر لواسانی. من چند ساله که فیبرم رحم دارم و گفتند باید عمل شه البته تا حالا مشکل خونریزی و درد نداشتم بخاطر همین گفتند که میتونی فعلا عمل نکنی ولی چند روزیه که خونریزی دارم به نطر شما با عمل مشکل حل میشه؟ و ایا ممکنه که بعلت بزرگی فیبرم، رحم کامل برداشته شه؟ ایا عمل سختیه؟ چند روز نیاز به استراحت هست؟ و ایا شما عمل انجام میدید؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ

      مریم عزیز سلام؛ سن،اندازه فیبروم و محل دقیق آن در رحم همه در پاسخ به سئوالات شما موثر است. عمل آن سخت نیست و تقریباً مشابه سزارین است. بله، هر وقت خواستید می‎توانید برای جراحی تشریف بیلورید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  11. فرشته

    ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۴۸ ب.ظ

    سلام خانم دکتر مهربون خسته نباشید.
    من دو ماهه دوقلو باردارم .همش ضعف شدید دارم .مثلا الان نهار بخورم پشتش ضعف دارم .علت چیه راه حلی هست؟
    ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶ ق.ظ

      فرشته عزیز سلام، ضعف شما به دلیل بارداری است و تا ماه سوم بهتر می‏شوید. مولتی‏ویتامین بدون آهن بخورید. هرچقدر نیاز است بخورید ولی زیاده روی نکنید. مصرف سالاد و میوه هم به شما پیشنهاد می‎شود. سرافراز باشید.

      لینک به نظر

  12. بیتا

    ۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫٫تست پاپ اسمیر انجام دادم بعد انجامش خون اومد که دکتر گفت اشکال نداره..الان دو روزه لکه بینی دارم..چیکار کنم قطع بشه؟ ایا نزدیکی میتونه تشدیدش کنه؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ

      بیتای عزیز سلام؛ بله، قاعدتاً نباید لکه‎بینی بیشتر از چند ساعت طول بکشد. در صورت تداوم لکه‏بینی، مجدداً به پزشک معالج خود مراجعه فرمایید. سرافراز باشید.

      لینک به نظر

  13. زهره

    ۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ق.ظ

    با سلام مجدد.
    من بعد از کورتاژ جلوگیری داشتم و نذاشتم باردار شم .
    ولی امروز سی و هفت روز هستش ک پریود نشدم .
    بعد از کورتاژ ک بخاطر بقایای جفت کورتاژ شدم دیگه سونو انجام ندادم . آیا ممکنه ک پریود نشدنم ربط ب کورتاژ داشته باشه ؟ ممکنه بعد از کورتاژ هم بازم بقایا مونده باشه ؟؟

    لینک به نظر

  14. مینا

    ۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۲۳ ب.ظ

    باسلام
    من یکساله که ازدواج کردم و ازابتداقصدبارداری داشتم اما متاسفانه باردارنشدم برج۱۰تحت نظرمتخصص چندین آزمایش انجام دادم حتی سنوگرافی رنگی از رحم همه چی نرمال و خوب بود آزمایش همسرم هم خوب بود الان مدت دوماهه دارو مصرف میکنم ماه اول کلومیفن بمدت۵شب ماه دوم شبی دوتا لتروزول روز۱۴پری هم ۲تاآمپول hcg۵۰۰۰زدم و یه شب درمیان نزدیکی داشتم اما متاسفانه اینماه ۱۰روززودتر پریود شدم میشه راهنماییم کنید که چبکارباید بکنم برای حاملگی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ

      مینای عزیز سلام؛ نتایج آزمایشات و بررسی‏های فبلی را برایم بنویسید. بهتر است حضوری ویزیت شوید. سرافراز باشین

      لینک به نظر

  15. خانوم فاطمه

    ۶ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ق.ظ

    سلام خانوم دکتر لواسانی
    من یکساله اقدام به بارداری کردم اما هنوز موفق نشدم شوهرم اسپرمش ضعیف هست و خود من هم پولیپ رحمی دارم …به من گفتن باید عمل بشی …من میخواستم نوبت بگیرم مطب خودتان فقط چون از شهرستان میام میخواستم بدونم چندروزبعداز پریودی خدمتان برسم چون به من گفتن سنورو باید بعداز پریودی بدی موقع لکه بینی تا پولیپها مشخص بشه

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴ ق.ظ

      خانوم فاطمه عزیز سلام؛ نتایج آزمایشات و بررسی‏های فبلی را برایم بنویسید. نگران نباشید، خوشبختانه با درمان‏های نوین کمک باروری شما صاحب فرزند خواهی شد. پس از روئت بررسی‏ها و نتایج آزمایشگاهی به شما توضیح خواهم داد. پایدار باشی

      لینک به نظر

      • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

        دکتر زهره لواسانی

        ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۳۷ ب.ظ

        فاطمه عزیز سلام؛ پولیپ رحمی شما باید جراحی شود. صبح‏ روزهای یکشنبه‏ تشریف بیاورید درمانگاه نازایی بیمارستان دولتی آرش تا برایتان اقدام درمانی به عمل آید. ضمناً حتماً تا ۲۹ خرداد ماه تشریف بیاورید، پس از آن به مدت یک ماه من نیستم. پایدار باشی

        لینک به نظر

  16. نسترن

    ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۱۹ ق.ظ

    با سلام و احترام.خانم دکتر من دوره های عادت ٢٨ روزه دارم و ماه پیش سونو شکمی دادم و با توجه به نرمال بودن وضعیت رحم و تخمدان ها اقدام به بارداری کردم.عقب انداختم.سه روز بعدش ازمایش بارداری دادم که مثبت بود ٢٨/٨ .همون روز سونو شکمی کردن اما چیزی مشخص نبود.پنج روز بعد دچار خونریزی شدم و به بیمارستان مراجعه کردم .آزمایشم همچنان مثبت بود همون شب و فرداش اما توی سونوی شکمی و واژینال همچنان چیزی دیده نشده و همه چی نرمال بود.الان میخوام بدونم سقط اتفاق افتاده؟؟؟و اینکه الان همچنان خونریزی در حد عادت ماهیانه با لخته و اینا دارم.اگه سقط بوده چقدر بعد تخمک گذاری دارم و میتونم باردار شوم و اگر سقط نبوده ماه بعد میتونم باز اقدام برای بارداری داشته باشم؟lmp:٣٠ فروردین بوده.اقدام برای بارداری ١٢ اردیبهشت.٣٠ اردیبهشت ازمایش مثبت بارداری و سوم خرداد خونریزی و ازمایش همچنان مثبت و سونو بدون هیچ گونه یافته ای به عنوان نطفه .با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۷ ق.ظ

      نسترن عزیز سلام؛ بله، سقط بوده است. آزمایش بتا بدهید تا نتیجه صفر شود. دو هفته بعد از سقط، تخمک‏گذاری انجام می‏شود و دوباره می‏توانید از جهت بارداری اقدام کنید. موفق باشی

      لینک به نظر

  17. سمیه

    ۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۳۱ ب.ظ

    سلام دکتر عزیزم.نخیر ازمایش B2 GLycoproteinندارم.فقط
    ____________________________________________
    anti cardiolipin Ab( lgG) ۱.۹ u/ml Elisa Up to 10 دارم و ANA ۰٫۲ <۰٫۸ :Negative ۰٫۸-۱٫۲ :Equivocal �
    : ۱٫۲ < positive
    ودراین دو مورد ازمایشptt 23.4 بارنج ازمایشگاهی ۳۰-۴۰و
    APPTT-LA 28.9 sec coagulation After mixing:30-47 که وهر دو زیر رنج ازمایشگاه هستن ایا مشکلی وجودداره؟وسوال دیگه این ماه با وجود ۵تا فولیکول بالغ واندومتر ۱۱ ایا اگر بارداری رخ ندهد; اشکالی ندارد با وجود یک بار حاملگی ناموفق به علت دکولمان ازماه بعد ؛بعد از پریود از قرص پردنیزولون وسلگزان دراقدام مصرف شود؟اسپرین هم لازم هس؟

    لینک به نظر

  18. زهره

    ۸ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۱۹ ب.ظ

    با سلام .
    قبلا عرض کردم ک تو هشت هفته سقط با کورتاژ داشتم و سی ام فروردین ماه کورتاژ انجام دادم و سی و شش روز پریود نشدم و سر سی و هفت روز پریود شدم و روز شنبه پریود شدم الان سه روز هستش ک پریود هستم و فقط روز اول کمی خون داشتم و خیلی خون کمی دارم و اصلا ندارم خیلی نگرانم ک مشکلی باشه .
    چون موقعی ک سقط هم کردم بعد از سقط خون نداشتم تا اینکه بعد از ی هفته کورتاژ ب علت بقایای جفت داشتم .
    الان خیلی نگرانم ک خون ندارم و مشکلی باشه
    امکان داره ک بازم بقایا مونده باشه چون بعد از کورتاژ سونو انجام ندادم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ق.ظ

      زهره عزیز سلام؛ اول از همه آزمایش بارداری (B-HCG) انجام دهید و سپس سونوگرافی لازم است. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  19. سها

    ۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۳۷ ق.ظ

    با سلام و تبریک ماه مبارک رمضان

    خانم دکتر من در طی دوماه اخیر اقدام به بارداری نمودم و به خاطرتنبلی تخمدان داروهای زیر را به دستور پزشک مصرف کردم
    ماه اول از ۳ تا ۷ پریود روزی ۲ عدد لتروزول + آمپول hmg دو عدد همزمان در روز ۱۴
    ماه دوم از ۲ تا ۷ پریود روزی ۳ عدد لتروزول + آمپول hmg 4 عدد از روز ۵ تا ۸ پریود (در روز ۱۴ سونوگرافی دادم که مایع آزاد لگنی به مقدار کم دیده شد که به من گفتن نشانه تخمک گذاری هست. تا آن زمان هیچ کیست و … هم نداشتم و همه چیز نرمال بود اندازه رحم ۷۱*۳۴*۲۸ و تخمدان ها ۳۷*۱۷ و ۳۹*۱۵
    در ماه دوم قبل از موعد پریود به خاطر علامی که داشتم در ۴ خرداد و پس از مثبت شدن بیبی چک آزمایش خون دادم بتا ۲۹۴
    برای چکاب در روز ۳۲ سیکل به پزشک مراجعه کردم که موارد زیر در سونوگرافی (شکمی و واژینال) مشاهده شد:
    مایع آزاد لگنی متوسط+ فیبروم هیپو اکو ساب سروژال + اندازه رحم ۹۰*۴۰
    ضایعه سیستیک دیده نشد
    تخمدان راست ۴۰*۲۱ و تخمدان چپ ۳۰*۲۰
    اندازه و اکو طبیعی
    چون ساک حاملکی در رحم و در لوله ها دیده نشد، دکترم تشخیص به بارداری خارج از رحمی دارد، اما من هیج علایمی از جمله درد و خونریزی و… ندارم. در اینترنت هم خواندم که برای برخی افراد ساک حاملگی در هفته ۶ دیده میشه . من در حال حاضر ۳۳ روز هستم.
    خواهشمند است در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید. از یک طرف می ترسم صبر کنم که آسیب به لوله هام برسه از یک طرف می ترسم که به دلیل عجله فرزندم رو از دست بدهم

    در حال حاضر باید چه کار کنم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۲ ق.ظ

      سهای عزیز سلام؛ صبر کنید؛ هر ۴۸ ساعت آزمایش بتا انجام دهید که باید دو برابر شود. اگر به بیش از ۱۵۰۰ رسید، سونوگرافی انجام دهید. دقیقاً تحت نظر پزشک معالجتان باشید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  20. ندا

    ۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۱۸ ق.ظ

    سلام خانم دکتر خوبم خانم دکتر من پریودهای منظم ۳۲ روزه داشتم دکتر برام متفورمین تجویز کردن بعد از مصرف متفورمین چند روزه پریود عقب انداختم آیا بخاطر مصرف این دارو می باشد؟خانم دکتر سوال دومم اینه اگه کسی ای وی اف کنه باید استراحت مطلق داشته باشه یا مثل بارداری طبیعی به امور روزمره و رفتن به سرکار میتونه ادامه بده؟ممنون میشم مختصر توضیحی در مورد چگونگی انجام ای وی اف بدهید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ق.ظ

      ندای عزیز سلام؛ الف- ممکن است به دلیل مصرف دارو باشد، اما ۳-۲ روز تغییر پریود مهم نیست. ب- خیر، ۳-۲ روز اول استراحت نسبی بعد از آی‏وی‏اف کافی است. ج- در مورد انجام آی‏وی‏اف من مقالاتی در همین سایت داک تاپ نوشته‏ام، آن‏ها را مطالعه کنید. عناوین آن‏ها را می‏نویسم که راحت‏تر بتوانی سرچ کنی. پایدار باشی
      ۰ زوج‏های نابارور بخوانند/ آی‏وی‏اف و میزان موفقیت آن در باروری
      ۰ کاربردها و میزان موفقیت آی‏ وی‏ اف (IVF)، در درمان ناباروری

      لینک به نظر

  21. shiva

    ۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۳۱ ب.ظ

    با سلام خدمت دکتر عزیز
    من نه ساله ازدواج کردم و بعد از ازدواجم پریودام نامنظم شد و بعد از مراجعه ب پزشک تشخیص تنبلی تخمدان دادن ب طوری ک هر ماه باید امپول بزنم تا پریود شم …حدود ۵ ساله اقدام ب بارداری کردم و موفق نشدم شوهرم ازمایش داد و اسپرماش کم تحرک و مرفولوژی عیر نرمالش۶۰درصد بود …سه ماه دارو استفاده کرد و بعد مجدد ازمایش داد ولی دکترم تشخیص iuiداد درضمن خودم سه ماه کلومیفن شبی دوتا از پنج پریود همراه متفورمین استفاده کردم و رور ۱۴پریود امپولhcg همراه دگزا زدم سوالم اینه ک من باiuiنتیجه میگیرم چند درصد احتمال موفقیت هست چون واقعا تنها راهیه ک میتونم انجام بدم و واسه بقیه روشهای درمان توان مالی ندارم ممنون میشم ک لطف کنید و جواب بدید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۵ ق.ظ

      شیوای عزیز سلام؛ مدارک را بیاورید ببینم، IUI تا سه بار مناسب است انجام دهید، پس از آن نیاز به انجام IVF است. در بیمارستان آرش و سایر مراکز نازایی دولتی، هزینه‏های درمان نازایی با اجرای برنامه تحول سلامت از سوی دولت روحانی، بسیار کم و با تخفیف ۸۵% ارایه می‏شود که جای تقدیر فراوان دارد. می‏توانید به بیمارستان آرش یا یک مرکز دولتی دیگر مراجعه فرمایی. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  22. مرسده

    ۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۴۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫ببخشید من خیلی مزاحمتون میشم،خانم دکتر من دوماه اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم،میخواستم بدونم با توجه به اینکه سال قبل سقط داشتم و چندین ماه بخاطر لکه بینیها و خونریزیهای مکرر تحت درمان بودم،لازمه قبل از بارداری چک بشم و آزمایشاتی رو م صورت بگیره،اگر لازمه که برسم خدمتتون در من ۳۲ساله هستم و حدود دوساله ازدواج کردم،یه سوال دیگه خانم دکتر همسر من دچارآبله مرغان سختی شده و من هم چند سال پیش گرفتم،اگه اینماه من بخوام اقدام کنم به بارداری مشکلی پیش نمیاد اگه زمانی باردار بشم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ق.ظ

      مرسده عزیز سلام؛ الف- بله، نیاز به بررسی است، ابتدا آزمایش تیروئید و پرولاکتین انجام دهید و سپس در صورت نیاز، بررسی‏های بیشتر انجام خواهد شد. من هر کمکی از دستم ساخته باشد در کنارتان هستم و هروقت دوست داشتید تشریف بیاورید. ب- احتیاطاً بگذارید سه ماه از آبله مرغان همسرتان بگذرد و آنگاه برای بارداری اقدام کنید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  23. مینا

    ۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۲۰ ب.ظ

    سلام و درود خدمت شما خانم دکتر عزیز٫بنده در حال اقدام ب بارداری هستم ولی متاسفانه فقطططططط زمانی که اسپرم داخل بدنم میریزه ب شددت میسوزم وآتیش میگیره بدنم .خودم تست پاپ دادم نرمال بوده و علائمی هم از عفونت ندارم.فکر میکنم مشکل از همسرم باشه و عفونت داشته باشه.ممکنه یه قرصی معرفی کنید که ایشون مصرف کنه اگر عفونتی هست برطرف شه؟ ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ق.ظ

      مینای عزیز سلام؛ بله، احتمال عفونت برایشان مطرح است و نیاز به درمان است. یک عدد آمپول سفتریاکسون ۵۰۰ میلی‏گرم و قرص سفکسیم روزی یک عدد برای ده روز مصرف کند، در صورت عدم بهبودی نیاز به معاینه و بررسی بیشتر است. در عین حال باید متذکر شد، عفونت‏های منتقله از راه جنسی، برای هر دو زوج قابل انتقال است و غالباً نیاز به درمان هر دو زوج است. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  24. زينب

    ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۳ ب.ظ

    سلام خانم دکتر مهربون
    من ٢٣سالمه و پریودی منظمی داشتم زمانی ک اقدام ب بارداری کردم همون ماه اول تست بتا مثبت شد اما ب ی هفته نکشید لکه بینی و تمام بعد از اون تا ۶ماه باردار نشدم و بعد ۶ماه بارداری خارج رحمی داشتم ک با درمان دارویی رفع نشد و مجبور شدم لاپارسکوپی انجام بدم خداروشکر لولم حفظ شد اما بعد عمل دکترم گفت ک آندومتریوز دارم در ناحیه لگن و اینکه چون کیستا ریز بودن با عمل برشون نداشتن و بهم قرص vissaneدادن ک بعد از اولین پریود بعد عمل تا ١٠٠روز قرصا رو بخورم الان دوماهه ک قرصا رو میخورم و موعد پریودم لکه بینی دارم و دمای بدنم بالا میره سوالم اینه ک آیا اینا طبیعیع و بعد از ١٠٠روز مصرف قرصا چ زمانی اقدام ب بارداری کنم بهتره یعنی تخمک گذاری چ روزایی میشه و اینکه ۶ماه طول کشید تا باردار بشم ب خاطر آندومتریوز بوده؟؟؟
    ممنون ک وقت میذارین و ج میدین😊😊

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۲۱ ب.ظ

      زینب عزیز سلام؛ بعداز ۱۰۰ روز اقدام به بارداری کنید. البته تا منظم شدن پریودها طول می‏کشد. زمان تخمک‏گذاری دو هفته قبل از زمان پریود بعدی است. تأخیر در بارداری می‏تواند به دلیل آندومتریوز باشد. پایدار باشی

      لینک به نظر

  25. زينب

    ۱۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۱۱ ب.ظ

    راستی اینم بگم خانم دکتر ک این ماه یکم خونریزیم زیادتر بود هم اینکه ساعت قرصا رو عوض کردم هم روزه گرفتم آیا ب اینا ربط داره؟؟ و اینکه لکه بینیم قهوه ای و گاهیم خون صورتی رنگه خیلی نگرانم کرده

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۲۳ ب.ظ

      زینب عزیز سلام؛ بله، بهم ارتباط دارد. نگران لکه‏بینی و رنگ آن هم نباشید، طبیعی است. سرافراز باشید.

      لینک به نظر

  26. هانیه

    ۱۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز
    من ۸ماهه ازدواج کردم تا بحال ۳بار به فاصله ۲_۳ماه عفونت و قارچ واژینال گرفتم دفعه آخر گفتن عفونت هستش و دکتر بهم آزیترومایسین و سفتریاکسون دادن برای من و همسرم که قرصهارو مصرف کردیم ولی آمپول و چون همسرم حساسیت دارن و از عوارضی که داره ترسیدم و نزدیم.در حال حاضر خارش و سوزش ندارم ولی ترشحاتم بو داره ولی رنگ و شکل طبیعی.دکتر خودم گفتن برام لیزر میکنن و خوب میشه ولی با دکتر دیگه ای که مشورت کردم بهم گفتن لیزر مناسب نیست و به متخصص عفونی مراجعه کنم.میشه لطفا راهنمایی کنین که چکار کنم بهتره؟
    آیا قرص یا پماد یاهرچیز دیگه هست که جایگزین سفتریاکسون که نزدیم کنیم؟
    خیلی ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۲۶ ب.ظ

      هانیه عزیز سلام؛ حتماً نیاز به معاینه است، لذا حضوری تشریف بیاورید تا معاینه و اقدامات لازم درمانی و پیشگیرانه برای شما صورت گیرد. سرافراز باشین

      لینک به نظر

  27. زهره

    ۱۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۰۳ ب.ظ

    با سلام .
    من میخوام کل آزمایشای سقط رو بعد از ماه مبارک انجام بدم .
    سوالی محضر شریفتون داشتم ک آزمایش ایمنی و آزمایش انعقادی علاوه بر خودم همسرم هم باید انجام بده ؟ آیا آزمایش ایمنی و انعقادی برا مرد هم هست ک انجام بده ؟؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۲۸ ب.ظ

      زهره عزیز سلام؛ پاسخ هر دو سئوال شما منفی است و برای همسر نیاز به اینگونه آزمایشات نیست. شاداب باشی

      لینک به نظر

  28. فرشته

    ۱۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۱۱ ب.ظ

    سلام خانم دکتر مهربون و عزیز
    من خدا را شکر امروز پنجشنبه دو ماهگی دو قلو رو تموم کردم از سه شنبه ظهر لکه بینی داشتم که سریع رفتم دکتر و منو سونو کردم و گفت دو تاییشون سالم قلبشون میزنه و جاشون خوب و قرص ایزوکسی پرین داد ۸ ساعت یبار ولی تا ظهر قطع نشده بود که تلفنی دکترم گف سه تا امپول پرولوکتون ۵۰۰ هفته ای یبار بزنم .زدم ..خانم دکتر میترسم تجویز دکترم خوب بوده؟
    در ضمن من هر روز تا ساعت ۳ سرکارم .
    ممنون میشم با تجربه و تجویز عالیتون منو راهنمایی کنید.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۳۲ ب.ظ

      فرشته عزیز سلام؛ بهتر است شیاف پروژسترون شب‏ها استفاده کنید و حداقل تا هفته ۱۲ ادامه دهید. می‏توانید یک آمپول را بزنید. سربلند باشی

      لینک به نظر

  29. شب

    ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۵۱ ق.ظ

    باعرض سلام خدمت خانم دکتر محترم
    خانم متاهلی هستم ٣٣ساله ،بدون فرزند،مدت دوماه است که از قلقلک آزاردهنده کلیتوریس رنج میبرم که البته درحال حاضر تبدیل به درد شده
    تا کنون ۴ بار به متخصص زنان و ٣بار هم به متخصص ارولوژی مراجعه کرده ام ،دوبار آزمایش ادرار و کشت ادرار دادم که علیرغم وجود خون در ادرارم ،هر دو پزشک معتقد بودند که مشکلی وجود ندارد،
    با این وجود درمانهایی برای عفونت ادراری به من دادند.
    با توجه به سوزشی که در واژن هم داشتم داروهایی برای درمان عفونت قارچی به من داده شد و البته آزمایش کشت ترشحات واژن هم دادم ،اما بازهم پزشکان معتقد بودند که مشکلی وجود نداره ،
    تغییری در ظاهر کلیتوریسم احساس نمیکنم اما به تازگی توده سفیدرنگی زیر پوست کلیتوریس و روی قسمت برجستگی و حساس کلیتوریس مشاهده کردم که وقتی به آن دست میزنم دردناک است که دوماهه خواب برام نذاشته . به لباسم هم که برخورد میکنه آزاردهنده است ،
    واقعا مستاصل شدم ، نمیدونم چیکار کنم،
    مشکل وجودداره چون من دارم ازش رنج میبرم
    اما کسی متوجهش نمیشه ب
    خواهش میکنم راهنماییم کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۴۲ ب.ظ

      شب عزیز سلام؛ حتماً نیاز است معاینه شوید تا براساس نتیجه معاینه، اقدام درمانی و توصیه لازم به شما داده شود. سه‎شنبه عصر می‏توانی به درمانگاه المهدی(عج) بیایی. سربلند باشی

      لینک به نظر

  30. شقايق زائري

    ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۴۸ ب.ظ

    سلام دکتر عزیز ممنون میشم جواب سوال من رو بدید من تصمیم دارم مینی بای پس کلاسیک انجام بدم ، و حدود ۴ سال اینده تصمیم ب بارداری دارم ایا واسه بچه ضرر ندارد ؟ ممنون میشم راخنماییم کنی د

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ب.ظ

      شقایق عزیز سلام؛ نه، اتفاقاً کاهش وزن قبل از بارداری خیلی هم مناسب است و توصیه می‏شود. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  31. زهره

    ۱۳ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۵۷ ب.ظ

    با سلام .
    خانم دکتر میشه نام تک تک آزمایشای علت سقط رو بهم بگین تا اینکه اگه دکتر ی قلمشو ننوشت خودم ازش بخوام .
    مثل همیشه ک راهنماییم میکردین اینبارم برام بگین .
    من میخوام کل آزمایشا رو انجام بدم و ما شکرخدا هزینش داریم میخوایم کل آزمایشا رو انجام بدیم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۴۹ ق.ظ

      زهره عزیز سلام؛ آزمایش‏های سقط مکرّر عبارتنداز: ۱- کاریوتایپ هر دو زوج و کاریوتایپ محتویات سقط ۲- سونوهیستروگرافی برای شناسایی ناهنجاری‏های رحمی ۳-آزمایش‏های ایمنی‏شناسی شامل: لوپوس آنتی‏کواگولانت، آنتی‏بادی آنتی‏کاردیولیپید و آنتی‏بادی بتا دو گلیکوپروتئین ۴- آزمایش ترومبوفیلی‏ها که خود شامل چند آزمایش است. ۵- آزمایش هورمونی شامل پرولاکتین، تیروئید و طول دوره لوتئین و ۶- بررسی‏های عفونی و محیطی بر حسب علایم دیگر بیمار
      ضمنا اینجانب به زودی مقاله‏ای در این خصوص خواهم نوشت و توضیحات بیشتر را ارایه می‏کنم. پایدار باشی

      لینک به نظر

  32. زهرا

    ۱۳ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ب.ظ

    سلام میتونم ایمیلتون رو داشته باشم تا عکس ازمایش تانل شوهرمو بفرستم براتون مچکرم

    لینک به نظر

  33. مرجان

    ۱۳ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز
    من با درد شدید شکم رفتم دکتر و بعد از سونوگرافی تشخیص کیست هموراژیگ به ابعد ۳*۴ سانتی متر دادن
    حالا نگرانم که که کیستم نترکه یا پایه تخمدانم پیچ نخوره
    ایا ممکنه این موضوع باعث ناباروری بشه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۵۴ ق.ظ

      مرجان عزیز سلام؛ کار سنگین نکنید و همین طور نزدیکی نداشته باشید. نگران نباشید تا دو ماه بعد کعمولاً کیست خودبهخود جذب می‏شود و احتمال عوارضی که نام بردید بسیار کم است. شاداب باشی .

      لینک به نظر

  34. زينب

    ۱۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۴۹ ب.ظ

    ممنون خانم دکتر از پاسختون خیلی لطف کردین
    فقط اینکه این لکه بینی من قطع نشده الان ٨روزه و تقریبا یکم زیادم شده کارمیکنم بیشتر میشه دو روزه کپسول ترنسید هم میخورم اما تاثیری نداشته با اینکه روزه هم نگرفتم
    یعنی عوارض مصرف قرص ویزان لکه بینی زیاده؟؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۵۷ ق.ظ

      زینب عزیز سلام؛ بله می‏تواند از عوارض داروی مذکور باشد. کپسول مفنامیک اسید هم هر هشت ساعت یک عدد مصرف کنید. اگر علایم شما ادامه داشت توسط پزشک معالج ویزیت شوید.
      سرافراز باشین

      لینک به نظر

  35. مرضیه

    ۱۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۱۰ ق.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫٫مادرم دارای کیست سینه می باشند.مامو گرافی و سونو انجام دادند که عکس ها رو به ایملیتان ارسال کردم و توضیحات کامل رو به ایمیل ایشان فرستادم..دکتر گفتند که آب کیست ها باید خارج بشه.خیلی نگرانیم..اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید..

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۰۳ ق.ظ

      مرضیه عزیز سلام؛ چشم نتیجه را می‏بینم اما در مجموع اگر کیست یک سانت و دردناک باشد بهتر است مایع کیست کشیده شده و توسط آزمایشگاه بررسی شود. معمولاً عود نمی‏کند واگر عود کرد لازم است با روش جراحی، کیست برداشته شود. در عین حال نتیچه ارسالی شما را می بینم و نظر خواهم داد. پایدار باشی

      لینک به نظر

      • مرضیه

        ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۵۸ ب.ظ

        سلام خانم دکتر عزیز٫٫ممنون از اینکه پاسخگو هستین. ان شاءالله که خدا جواب خوبیهاتون رو میده..کیست حدود هشت ماه پیش سایز ۱۰ و ۲۰ میلی متر داشته اند اما اردیبهشت ۹۶ در نمونه سونو و مامو جدید انجام شده سایز ۲۶ میلی متر دارند.خانم دکتر این کیست ها سرطانی نمیشن؟؟؟..لطف میکنید که چک کنید و جواب دهید.

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

          دکتر زهره لواسانی

          ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۵۱ ب.ظ

          مرضیه عزیز سلام؛ احتمال سرطانی شدن کم است، اما بهتر است مایع کیست کشیده و بررسی شود. سرافراز باشی

          لینک به نظر

  36. نگین

    ۱۶ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۱۱ ق.ظ

    نگین
    ۳۰ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۹:۴۳ ب.ظ
    سلام. وعرض ادب .همان طورکه فرمودید آزمایش وسونو دادم اینم نتیجه
    رحم دارای سایزوشکل نرمال واکوی میومتریال یکنواخت است.
    آندومتر به زخامت ۱۱میلیمتراکوی منظم دارد
    هردوتخمدان نمای طبیعی دارند
    کیست درتخمدان ها مشاهده نشد
    درحفره لگن مایع آزاد به مقدارجزیی مشاهده شد.
    وآزمایش
    Tsh=2.60
    Fsh=8.8
    LH=9.72
    Prolactin=215 9
    این آزمایش رو زبیست پریودی انجام دادم . و خونریزی خفیف بعد پریودیم ده روز طول کشید و تموم شد.با

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۱۶ ق.ظ

      نگین عزیز سلام؛ این جواب آزمایش آخر شما پرولاکتین دقیقاً چند است؟ Prolactin=215 9 یا Prolactin=215
      اگر جواب آزمایش پرولاکتین شما بالا باشد، می تواند دلیل نامنطمی پریود باشد و البته با درمان رفع می‏شود. لذا پاسخ آن مهم است. ضمناً از تأخیر در پاسخگویی نیز عذرخواهی می‏کنم. سرافراز باشی،

      لینک به نظر

      • نگین

        ۲۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۵۲ ق.ظ

        سلام و عرض ادب خیلی ممنون از پاسخ گوییتون . اختیار دارید خانم دکتر عزیزم. پرولاکتین ۲۱۵/۹ هستش.

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

          دکتر زهره لواسانی

          ۲۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۳۷ ب.ظ

          نگین عزیز سلام؛ برخی آزمایشگاه ها بر اساس محدوده نرمال خود، مقدار این آزمایش را گزارش می کنند. شما هم به این موضوع اشاره نکرده اید. لذا در گزارش آزمایش خود به محدوده نرمال آزمایش نگاه کرده اگر این عدد در محدوده نرمال است اقدامی نیاز نیست وگرنه نیاز به بررسی است. سرافراز باشی

          لینک به نظر

  37. فاطمه

    ۱۶ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۳۵ ب.ظ

    سلام خانم دکتر خسته نباشید.
    من بیست سالمه و نزدیک دوساله که ازدواج کردم. من و شوهرم هر دو تالاسمی مینوریم و موقع بارداری باید سی وی اس بشم تا از سلامت جنین آگاه بشم. دوست دارم زودتر شانسم رو امتحان کنم و ببینم چی می شه. حالا یک ساله اقدام کردم اما نتیجه ای نمی گیرم. همسرم ازمایش و معاینه شده و از همه لحاظ سالمه. خودمم یکم تنبلی تخمدان داشتم که چندتا دکتر عوض کردم اما هیچ کدوم نمی گن مشکل کجاست فقط همون اول یه قرص می نویسن و میگن آمپول بزن، من به قرص ها خیلی خوب جواب دادم اما بدون قرص پریودام نامنظمه. مثلا یک ماه بیست و سه روز، یک ماه سی روز، یک ماه بیست و پنج روز و به این شکل. حالا نمی دونم باید چیکار کنم می شه شما کمکم کنین؟ بیام مطبتون آزمایش خاصی اگه لازم بود بگین انجام بدم و مشکل رو برام پیدا کنین؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۵۶ ب.ظ

      فاطمه عزیز سلام؛ بله با افتخار هر کمکی از دستم برآید برای شما انجام خواهم داد و ان شالله شما هم صاحب فرزند سالم و نازنینی خواهی شد. حضوراً تشریف بیاورید و قبل از آن پیامک بزنید و زمان حضور خودتان را اطلاع دهید. پایدار باشین

      لینک به نظر

  38. سارینا

    ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۲۲ ب.ظ

    سلام
    من دختری ۲۰ ساله هستم و مجرد
    حدود ۷ ساله ک پریود میشم و از اول نامنطم بود ولی فاله زیادی بین پریودام نبود
    پارسال ک ب پزشک مراجعه کردم و سونو دادم ی کیست ساده تخمدان داشتم ک با ی دوره قرص ال دی رفع شد و من بعدش دو دوره پریود با فاصله حدود ۴۰ روز داشتم ولی بعدش متاسفانه ۴ ماه پریود نشدم و این دوره تکرار شد وقتی دوباره سونوگرافی دادم کیستی دیده نشد و نرمال بود و در روز ۲۰ پریودم ضخامت رحمم ۷ بود و ازمایشات انتی مولرین،پرولاکتین و تیروییدم هم نرمال بود و موهای زاید هم ندارم
    دکتر برام دوفاستون نوشتن ک از روز ۱۴ پریود ۱۴ تا هر شب ی عدد مصرف کنم
    ماه اول بعد از ۳ روز پریود شدم
    اما این ماه هنوز بعد از ۹ روز از قطع قرص ها پریود نشدم
    میخواستم بدونم چرا با وجود ازمایشات نرمال من باز هم پریودم تاخیر داره و اینکه تا چند روز صبر کنم ک پریود بشم
    و اگر نشدم چی کار کنم.ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۵۸ ب.ظ

      سارینای عزیز سلام؛ آزمایشات و بررسی‏های قبلی را از طریق ایمیل یا همین سایت برایم ارسال کنید. بهتر است حضوری نیز ویزیت و معاینه شوید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  39. 430

    ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۶:۴۰ ب.ظ

    سلام
    من ۱۸ سالمه و میخوام امسال برم دانشگاه ولی امسال اصلا در حدی ک برم ی دانشگاه خیلی سطح بالا درس نخوندم میخواستم از شما دکتر عزیز بپرسم ک اگه پزشکی عمومی و تو یه دانشگاه خیلی سطح بالا نخونیم ولی تخصص و از یک.دانشگاه خوب بگیریم میتونیم یک دکتر خیلی خوب و پردرآمد بشیم؟ یا ن من یک سال پشت کنکور بمونم.تا برسم ب دانشگاه عالی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۱۲ ب.ظ

      دختر خانوم عزیز سلام؛ به نظر من رشته تحصیلی خیلی مهم‏تر از مکان تحصیل است. همین‏که هدفتان را پزشکی قرار داده‏اید خیلی عالی است و توصیه می‏کنم بر همین هدف پابرجا بمانی و خیلی خوب درس بخوانی و ان‏شالله همین امسال قبول شوی. درست است دانشگاه محل تحصیل مهم است، اما این ریسک را نکن که اگر مثلاً امسال پزشکی دانشگاه پایینی قبول می‏شوی آن را انتخاب نکنی، نقش خود شما خیلی مهم‏تر از دانشگاه و استاد است. شما در یک دانشگاه کوچیک هم می‏توانی خوب درس بخوانی و در رشته تخصصی خوبی قبول شوی. شاید باور نکنی نفر اول آزمون دستیاری امسال از دانشگاه کوچک جهرم و حتی نفر دوم هم از دانشگاه شیراز بود نه دانشگاه تهران و شهیدبهشتی. هدف اصلیت همان «رشته تحصیلی» باشد نه «مکان آن». خبر قبولیت را هم به من بده تا کادوی قبولی را برایت ارسال کنم. من به دانشجویانم خیلی علاقه‏مندم و شما را هم که در این مسیر تلاشس می‏کنی تحسین می‏کنم. موفق و سرافراز باشسی

      لینک به نظر

  40. بیتا

    ۱۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵ ب.ظ

    سلام خانم دکتر گرامی. به دلیل نامنظمی پریود به این صورت که لکه بینی قبل از پریود و وسط سیکل دارم، از هورمونی در روز سوم سیکل دادم.TSH: 5.9 ،FSH: 5.1، LH:18.2،Prolactin:19.96
    سونو روز چهاردهم سیکل هم انجام دادم که فولیکول ۵تا ۸ میلی متر نشون داده شده. دکتر مراجعه کردم گفتند که تنبلی تخمدان داری و مقدار ال اچ هم بالاست و باید قرص مارلین برای دو دوره و متفورمین مصرف کنی..خانم دکتر من قصد بارداری دارم و نمیخوام قرص ضدبارداری مصرف کنم اما دکتری که رفتم میگه نه نمیشه بدون قرص ضدبارداری درست نمیشه. این رو هم بگم که من زمان مجردی پریودهای منظمی داشتم اما از اول ازدواجم قرص ضدبارداری مصرف کردم به مدت ۶ ماه، و به گفته دکتر قطعش کردم چون پریودیم رو نامنظم کرده بود« لکه بینی قبل پریود»، از اون موقع تا حالا یکی در میون این مشکل رو دارم..لطفا منو راهنمایی کنید..راه دیگه ای نیست به جز این قرص؟؟ میخوام که باردار بشم…. چون فکر میکنم این قرصا بیشتر بهم ریزه تا منظمشون کنه..ممنونم اگه پاسخ بدین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۲۲ ب.ظ

      بیتای عزیز سلام؛ مصرف متفورمین را ادامه دهید و لازم است از نظر کم‏کاری تیروئید نیز بررسی شوید. اگر می‏توانید برای ویزیت حضوری تشریف بیاورید.
      سرافراز باشید.

      لینک به نظر

      • بیتا

        ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹ ب.ظ

        ممنون خانم دکتر عزیز،شهرستانم الان برام مقدور نیست که بیام خدمتتون.. خانم دکتر برای پایین اومدن ال اچ چیکار کنم؟؟ ایا میتونم به راحتی باردار بشم؟

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

          دکتر زهره لواسانی

          ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۱۰ ق.ظ

          بیتای عزیز سلام؛ برای پایین آمدن ال اچ اقدامی لازم نیست. کلومیفن از سوم تا هفتم دوره ماهیانه مصرف کنید. داروی لوتیروکسین نیز برای کم کاری تیروئید تحت نظر پزشک غدد مصرف کنید. سرافراز باشی

          لینک به نظر

  41. najme

    ۱۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۵۹ ب.ظ

    با عرض سلام وارادت
    خانم دکتر عزیز من ۳۳ ساله هستم.۹ ساله ازدواج کردم ۶ سال جلوگیری می کردیم(کاندوم).پریودهام منظم ۲۹ روزه بوده و هست.تمام ازمایشات هورمونی و ازمایش همسرم نرمال هستند.بعد از یک سال تلاش برای بارداری به دلیل ناباروری و شک به اندومتریوز خرداد۹۵ لاپاروسکوپی شدم.تشخیص اندومتریوز تایپ ۳ ، چسبندگی و کیست های شکلاتی در تخمدانها رو دادند.هر ماه دولتروزول خوردم.هنوز باردار نشدم.ماه پیش سونو روز ۱۵ سایز تخمک ها ۱۱و ۹ بود. با این حال دکترم گفتن همون دو تا لتروزول رو ادامه بدم.!اگه تا دو ماه دیگه باردار نشدم iui انجام بدم.اگه زحمت بکشید منو راهنمایی کنید که آیا میشه به روش طبیعی باردار بشم و چه درمانی رو پیشنهاد می کنید خیلی ممنون میشم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۵ ق.ظ

      نجمه عزیز سلام؛ بهتر است برای شما از روش کمک باروری IUI استفاده شود و حتی‏المقدور این کار سریع‏تر انجام شود. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  42. سیده صدف. حسینی

    ۲۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۶ ب.ظ

    سلام خسته نباشید .من الان ده ساله اذواج کردم یک فرزند دارم ولی برای بچه دوم چندساله اقدام کردم تمام ازمایشات وسونوگرافی انجام دادم ولی بیفایده بود ازشما دکترمحترم خواهش میکنم راهنمایی کنید چکارکنم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ق.ظ

      سیّده صدف عزیز سلام؛ لازم است چنانچه برایتان امکان دارد به کلینیک المهدی تشریف بیاورید و نتایح بررسی های خود را هم به همراه داشته باشید. در غیر اینصورت نتایج بررسی ها را برایم بفرستید. سرافراز باشین

      لینک به نظر

  43. مرسده

    ۲۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۲۲ ق.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز،چندین بار با بیمارستان آرش تماس گرفتم حتی صبح خیلی زود اما موفق به گرفتن وقت نشدم متاسفانه، حالا باید چکار کنم،چطوری بیام پیشتون ممنون میشم راهنماییم کنین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۲ ق.ظ

      مرسده عزیز سلام؛ بیمارستان آرش نوبت دهی تلفنی ندارد و در صورت مراجعه حضوری در بیمارستان هر روز ساعت شش صبح، همان صبح ویزیت و اقدامات لازم برای شما انجام خواهد شد. اگر هم بر حسب نوع مشکل خود، صلاح دانسنی عصر سه شنبه ها به درمانگاه المهدی تشریف بیاورید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  44. سمیه

    ۲۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۵:۰۹ ب.ظ

    سلام خدمت دکتر گرامی و عزیز٫
    من بعد ۱۵چند سال ناباوری ناشناخته بطور طبیعی بدون دارو باردار شدم ولی متاسفانه در ۸ماهگی به دلیل جدایی جفت در هشت ماهگی بعداز یه روز به دلیل نارس بودن ریه بچمو از دست دادم.ازمایشهای انعقادی و ترمبوفیلی رو دادم مشکلی نداش.سوالم اینه ایا کسی که بعد چند سال ناباوری ناشناخته یهو حامله شه میتونه انتی بادی ضداسپرم داشته باشه؟اگر امتحانی یه ماه پردنیزولون ۵روزی یک عددبرای اقدام طبیعی مصرف کنم مانعی ندارد؟یابی اثر است وفقط در میکرو و ای وی اف استفاده میشود؟ممنون از جوابتون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۷ ق.ظ

      سمیه عزیز سلالم؛ الف- خیر ب- برای مصرف پردنیزولون لازم است تحت نظر باشید. توصیه: یک سال پس از زایمان ناموفق اخیر، برای بارداری اقدام کنید. در طول بارداری آمپول ضدانعقاد کلگزان استفاده کنید. ان شالله باردار خواهی شد. نگران نباشید و در صورت لزوم از روش های کمک باروری، برایتان استفاده خواهد شد. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  45. محسنی

    ۲۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۵۲ ب.ظ

    سلام خانم دکتر مهربان
    ۲۹ سالمه.
    من ۲ ساله متوجه شدم اچ پی وی دارم نوع پر خطر.
    پارسال کولپوسکوپی کردم و لو گرید و سین ۱ بود.دکتر انکولوژی زنان گفت ۶ ماه دیگه بیا دوباره کولپوسکوپی کنیم اما هم می ترسم هم درد داره و هم بعد از این تست من کلا عین سابق نبودم و تا مدت ها کمرم درد می کرد.الان فقط تحت نظر دکتر زنانم هست .فروردین باز هم تست سرطان دادم که منفی بود ولی اچ پی وی سر جاشه متاسافه.گاهی هم روحیه ام را از دست میدهم.آیا اگه رابطه اصلا نداشته باشم می تواند موثر باشد؟ آیا واکسن می تونم بزنم با وجود اینکه یه نوع دارم؟چی کار کنم این ویروس بره بیرون و یا کمتر فعال باشه؟
    جایی هست که کولپوسکوپی کم هزینه تر باشد یا بهتره همان پزشک(دکتر ****)برم؟
    از طرفی پی سی او هم هستم یعنی بدون قرص ضد بارداری به هم میریزم و دچار خونریزی زیاد میشم و ضخامت اندومتر و چندین ساله این دارو رو می خورم.

    (قسمتی از این نظر بدلیل بعضی ملاحضات توسط داک تاپ حذف گردیده است)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۰۷ ق.ظ

      خانم محسنی عزیز سلام؛ بله، می‏توانید واکسن بزنید. بهتر است همچنان تحت نظر باشید. بیمارستان آرش روزهای پنجشنبه فوق تخصص اونکولوژی دارد. برای اخذ نوبت باید ساعت ۶ صبح مراجعه فرمایید. هزینه‏ها نیز دولتی و بسیار ناچیز است. موفق و شاداب باشین

      لینک به نظر

  46. زهره

    ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۳:۲۱ ب.ظ

    با سلام.
    اگه یادتون باشه من قبلا مرتب سوال میکردم .
    من دو تا سقط تو هشت هفته داشتم ب دلیل عدم رشد و تشکیل نشدن قلب و تو سقط اولی بچه سه هفته تو شکمم مرد و من نمدونستم تا رفتم سونو و گفت مرده و تو سقط دومی هم وقای رفتم برا قلب ک گفت ده روز هستش بچه تو شکمت مرده .
    تو سایت چند جا و چن تا دکتر گفته بودن ک اگه سقط زیر سه ماه باشه و سقط فراموش شده باشه و مادر تا هفته ها نفهمه ک جنین تو شکمش مرده ب احتمال زیاد مشکل انعقادی مادر هستش . آیا این درسته و شما قبول دارین ؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۱۰ ق.ظ

      زهره عزیز سلام؛ نه، فقظ یکی از دلایل سقط مکرّر مشکلات انعقادی است و لازم است برای تعیین علت سقط مکرّر تمام بررسی های لازم به عمل آید. سرافراز باشین

      لینک به نظر

  47. نازنین قاسمی

    ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۳۲ ب.ظ

    باعرض سلام خدمت شما.ببخشید دکتر من ازمایش دادم t4=8.2وtsh=5هست ایا مشکل تیرویید دارم؟چون قصد بارداری دارم و بارداری اولم هست.ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۱۳ ق.ظ

      نازنین عزیز سلام؛ برای شما، کم کاری تیروئید از نوع ساب کلینیکال یا تحت بالینی یا همان نوع خفیف مطرح است. برای بارداری نیز لازم است تحت درمان باشید. موفق باشی

      لینک به نظر

  48. محدثه

    ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۶:۰۵ ب.ظ

    با سلام خدمت شما دکتر دلسوز با همه محبتهاتون

    من به علت خونریزیهای بین پریودی که اخیرا دچارش شدم به دکتر مراجعه کردم و سونو واژینال برام دادن واین نتیجش بود

    در قسمت فوندال کاویته آندومتر نسجی با اک.ی هتروژن با سایز تقریبی ۲۰/۸*۱۹ مشاهده میشودکه میتواند یک پولیپ اندومتریال باشد ضخامت آندومتر در سایر نواحی ۱۰/۵ هست

    که امروز بمن گفتن که نیاز هست به جراحی
    چون من یک فرزند دارم و قصد بارداری مجدد ایشون گفتن از زوش کورتاژ نباید استفاده کنم که آسیب نرسه یه رحم

    من خیلی نگرانم و نمیدونم که تشخیص ایشون درست هست و حتما باید جراحی بشم

    اگر شما هم همین تشخیص رو دارید میشه راهنماییم کنین که میتونم خدما شما بیام و انجام بدم وکجا
    من ۳۳ سالمه

    منونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۱۶ ق.ظ

      محدثه عزیز سلام؛ بله، لازم است از طریق هیستروسکوپی، پولیپ مذکور برداشته شود. نگران نباشید. تشریف بیاورید بیمارستان آرش برایتان انجام دهیم. سربلند باشی

      لینک به نظر

      • محدثه

        ۲۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ب.ظ

        یک دنیا تشکر خانم دکتر مهربان

        فقط سوالی داشتم اینکه من بعد از ظهر هم میتونم بیام آرش چون فرزندی دارم و باید به کسی بسپارمش راهم هم دوره صبح نمیتونم برسم

        واگر بله چه ساعتی باید اونجا باشم

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

          دکتر زهره لواسانی

          ۲۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۴۲ ب.ظ

          محدثه عزیز سلام؛ نه، این گونه موارد در درمانگاه صبح انجام می‏شود. لذا لازم است ساعت شش صبح، برای اخذ نوبت اقدام کنید و صبح برایتان اقدام لازم به عمل آید. سرافراز باشی

          لینک به نظر

  49. پروین

    ۲۲ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰ ب.ظ

    سلام خانم لواسانی عزیز ، ما یکسالو نیمه اقدامیم ولی موفق نشدیم ، شوهرم آزمایشش نرمال بود و من هم سونوگرافیم خوب‌بود و فولیکول هیجده داشتم‌بدون دارو ولی عکس رنگی مختصرهیدروسالپنکس‌برای هر دو‌لوله تشخیص دادن ک البته اون ماه من لتروزول از پنج پریود شبی دوعدد مصرف کردم ک چهارمین روز مصرف قرص رفتم عکس ،گفتم شاید تاثیر داشته درجواب عکس ،،ما منطقه دورافتاده ایم و دکترم برای من پنی سیلین هزارو دویست و‌بتامتازون ال آ ،هر دوهفته یکبار تا سه دوره تجویزکردن ک مصرف کردم و گفتن تا دوماع بعد دارو حامله میشم ولی هشت ماه از عکس گذشته و نشدم ، خیلی نگران لوله هامم و میخام جدی بیفتم دنبال درمان ،
    از روستایی دراستان زنجان مخام بیام تهران راهمون دوره ولی مجبورم و‌میام فقط هزینه خیلی زیاد نمیتونم بکنم برا درمانم ،کجا برم برام مناسبتره ،آرش خوبه یا المهدی؟
    عایا امیدی هست ب اینکه راحت درمان بشم و طبیعی حامله شم؟
    میشه همون روزی ک‌میام ویزیت کنید ؟
    چطوری ازینجا نوبت بگیرم ک تخفیفم بگیرم
    خداخیرتون بده ک کمکمون میکنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۲۰ ق.ظ

      پروین عزیز سلام؛ با کل مدارکتون تشریف بیاورید بیمارستان آرش شما را ببینم. ساعت شش صبح در بیمارستان نوبت بگیرید و همان روز ویزیت می شوید. اگر بتوانید تا ۳۱ خرداد یایید بهتر است. روز قبل آن هم به من پیامک بزنید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  50. مریم

    ۲۳ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۱۴ ب.ظ

    سلام خانم دکتر.خسته نباشید
    من می خوام برا بارداری اقدام کنم(مرداد ماه) ی سرس ازمایشها و سونوی قبلی رو دادم که در سونو نشون داده در فوندوس یک فیبروم اگزیفیتیک با سایز ۲۴*۳۱میلیمتر دیده شده. آندومتر هم با ضخامت ۲ لایه ۳ میلیمتری هست و تعدادی فولیکول با سایز زیر ۱۰ میلیمتر دیده شده که این سونو در روز ۵ پریودی من بوده و در تاریخ ۲ پریودی آزمایشهام البته خونریزی نداشتمfsh:5:1 lh:4:7 prolaction: 9.04 testosterone(ecl):0.167 dhea-so4:82.79

    ۱۷oh- progesterone: 0.58 androstenedione: 0.94
    خاستم ببینم ایا مشکلی هست باید چه کنم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۲۴ ق.ظ

      مریم عزیز سلام؛ محل فیبروم دقیقاً کجاست؟ اگر در گزارش سونوگرافی مشخص نشده است، تشریف بیاورید بیمارستان آرش، برایتان سونوگرافی انجام می دهم و آنگاه برای ادامه درمان که آیا جراحی باشد یا خیر تصمیم گیری می شود. شاداب باشین

      لینک به نظر

  51. اکرم

    ۲۳ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۲۹ ب.ظ

    سلام , وقتتون بخیر
    همانطور که مطلع هستید ۵۰ سال سن دارم.۲ سال است که پریودهای نامنظمی دارم و تخمدان هایم کیست ساز شده اند ( تقریبا به ابعاد ۳۰*۴۰ mm ) بدلیل وجود کیست ها بعضا دچار لکه بینی و یا خونریزی سنگین ۳ روزه میشوم. اوایل برای رفع کیست ها قرص یاسمین مصرف میکردم و کیست با خونریزی شدید و همراه با درد شکم و کمر برطرف می شد ولی الان یکسال هست که یاسمین نمی خورم.
    ۴ ماه بود که اصلا پریود نشده بودم ( فقط هر ماه ۳-۷ روز لکه بینی داشتم) تا اینکه ۲ ماه پیش پریود شدم روز اول خیلی سنگین بود به همین دلیل با مراجعه به سونوگرافی متوجه کیست هموراژیک به ابعاد ۵۶*۶۵ mm در تخمدان چپ شدم و بدون مصرف هیچ گونه دارو , روز چهارم خونریزی کاملا قطع شد.
    بنده ۲ ماه پیش وضعیتم را براتون گزارش کرده بودم فرمودید که بعد از ۲ ماه سونوگرافی انجام دهم و همچنین اگر کیست برطرف شود تست تومور مارکر را هم انجام دهم. الان بعد از ۲ ماه سونوگرافی ای که جدیدا انجام داده ام متوجه برطرف شدن کیست هموراژیک شدم ولی در تخمدان راست کیستی به ابعاد ۲۶*۴۳ mm دارم.
    نتیجه سونوگرافی : ابعاد رحم در برش میدساژیتال نرمال است.اکوپترن میومتر طبیعی میباشد. ضخامت اندومتر ۵ mm بوده و کیستی به ابعاد ۲۶*۴۳ mm در ادنکس راست اندازه گیری شد و در ادنکس چپ ضایعه تومورال و کیستیک یافت نگردید. مایع آزاد در کلدوساک وجود ندارد.
    ( با وجود این کیست اصلا درد شکم و لکه بینی ندارم و طی مدت این ۲ ماه هم پریود نشده ام.)
    در ضمن بخاطر وجود کیست که بعضا دچار خونریزی سنگین میشوم در طی مدت این دو سال ۷ کیلو وزن کم کرده ام و بخاطر کم خون نشدن یکماه است که مکمل ferrodin و مکمل رویال پروویت ۵۰۰۰ یک روز در میان ۱ قاشق مرباخوری میخورم.
    با توجه به اینکه الان در تخمدان راستم کیست هست چطوری میتونم تست تومور مارکر را انجام دهم؟
    آیا بی نظمی قائدگی و کیست های مکرر از علایم یائسگی میباشند یا اینکه مبتلا به بیماری خاص هستم؟
    آیا کیست ها بعد از یائسگی برطرف میشوند یا اینکه مشکل ساز هستند و احتمال بدخیم شدنشان وجود دارد؟
    پیشاپیش از جوابدهی شما ممنونم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۴:۲۹ ق.ظ

      خانم اکرم عزیز سلام؛ الف- بله، بی نظمی قاعدگی و کیست های مکرّر از می تواند علایم یائسگی باشد. ب- بله، کیست ها بعداز یائسگی کاملاً برطرف می شوند. ج- خیر، احتمال بذخیم شدن ندارند. سرافراز باشید

      لینک به نظر

      • اکرم

        ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۹:۱۲ ب.ظ

        خانم دکتر ببخشید , تست تومور مارکر رو که قبلا فرموده بودید با توجه به شرایط فعلی آیا نیاز هست این تست رو انجام دهم؟
        بابت راهنمایی هاتون بی نهایت ممنونم.

        لینک به نظر

  52. سمیه

    ۲۴ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق.ظ

    سلام دکتر گرامی.من چند ساله مث چند روز مونده به پریود ولی همیشه و کل ماه سینه درد دارم دقیق دردش مث درد پریودیه و سوزن سوزن شدن .البته اینم بگم توده یا کسیت یاچیز دیگه نیس٫ولی همیشه خدا اون درد و دارم بطوری که بعد پریود همیشه از دردش و سنگینیش هر لحظه حس میکنم باز دارم پریود میشم ایا میتونه اختلال هورمونی باشه اگه هس لطفا اگه ازمایشی داره که مشخص کنه مشکل از کجاس ممنون میشم که لطف کنین بگین.فکرمو درگیر کرده میخوام باردار شم ممکنه موجب نازایی بشه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۱۷ ب.ظ

      سمیه عزیز سلام؛ بله، می‏تواند اختلال هورمونی باشد و نیاز است آزمایش پرولاکتین و TSH انجام شود. نگران نباشید، این کیست‏ها باعث ناباروری نخواهند شد. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  53. محبوبه

    ۲۵ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۹ ب.ظ

    سلام خانوم دکتر خسته نباشید من دوبار آی یو آی انجام دادم و متاسفانه نتیجه ای دریافت نکردم همسرم ضعیفه خودم تا جایی که میدونم هیچ مشکلی خداروشکر ندارم آیا آی وی اف کنم نتیجه ای دریافت میکنم یا نه ؟البته این رو هم اضافه کنم که برای درمان ناباروری پیش دکتری رفتم و بعد از چند بار ویزیت بهم گفتن که کُرتاژ کنم من کلی آزمایش دارم و همسرم هم همینطور آیا این آزمایشا مورد قبولتون هست بیاریم ببینید یا خیر؟ حدود ۵ ساله که اقدام کردم هنوز نتیجه ای ندیدیم .چقد زمان میبره تا بهم نوبت بدین؟‌

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۲۲ ب.ظ

      محبوبه عزیز سلام؛ بله لازم است آزمایشات شما را از نزدیک ببینم. احتمالاً نیاز به IVF باشد. صبح‎های هر روز هفته ساعت شش صبح می‏توانید تشریف بیاوری بیمارستان آرش نوبت بگیرید. سرافراز باشین

      لینک به نظر

  54. محسني

    ۲۶ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۵ ق.ظ

    خانم دکتر مرسی از جوابتون.
    کمتر پزشکی به صورت اینترنتی جواب میده.
    ای کاش من هم مثل شما انسان مفیدی بودم .
    تو این شبا برام دعا کنید.
    شما هر روز صبح بیمارستان آرش هستید دیگه ؟
    خدا روشکر به بیمارستان نزدیکم و برای ویزیت میام خدمتتون.

    بهترین ها رو براتون آرزو میکنم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۲۷ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۲۸ ب.ظ

      خانم محسنی عزیز سلام؛ ممنونم از شما برای ابراز محبت و لطفتان به اینجانب. شما هم قطعاً فرد مفیدی برای جامعه هستین، هر فردی با هر تحصیلاتی می‏تواند برای جامعه خود مفید باشد و مهم تقویت نگاه اجتماعی و خدمت به دیگران است که خوشبختانه در شما وجود دارد. من هم فعلاً تا دو سه ماهی دیگر در بیمارستان آرش هستم. پایدار باشی

      لینک به نظر

  55. فرزانه

    ۲۸ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۰۹ ق.ظ

    سلام خسته نباشین.
    خانم دکتر عزیز من زایمان زودرس داشتم دوقلویی در هفته ۲۶ با طول سرویکس نرمال.که همون موقع پزشکان بیمارستان گفتن احتمالا به علت شلی دهانه رحم بوده هردو بچه زنده به دنیا اومدن اما بعد از چند هفته بخاطر نارسایی ریه ازبین رفتن.بعد از یکسال برای بارداری اقدام کردم.اما دکترم بجز آزمایشات روتین بارداری آزمایش دیگری برای من ننوشته.آیا من باتوجه به زایمان زودرسم نباید آزمایشات ایمنی و انعقادی بدهم؟قبلا هم این دو آزمایش رو ندادم.
    واینکه من باید زیر نظر متخصص بارداریهای پرخطر باشم؟ یا همین خانم دکتری که فوق تخصص نازایی هستن برای من تمام کارهایی که یک متخصص بارداری پرخطر انجام میدهد،را انجام میدهد؟ممنون میشم جواب هر دوسوالم رو بدهید ی کم توضیح بدهید تا متوجه بشم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ق.ظ

      فرزانه عزیز سلام؛ الف) بله، هر دو آزمایشات ایمنی و انعقادی را که نام بردید انجام دهید و با تجویز پزشکتان قابل انجام است. ب) زیر نظر همین پزشک فلوشیپ فوق تخصصی نازایی باشید.
      برای راهنمایی بیشتر به شما، اطلاعات بیشتری مانند نوع زایمان شما، وضعیت رحم و … لازم است. موفق باشی

      لینک به نظر

  56. nina

    ۲۸ام خرداد ۱۳۹۶ ۸:۳۳ ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    من ۳هفته ای هست سوزش دارم اوایل فکر میکردم سوزش ادراره پیش متخصص کلیه رفتم برام ازمایش ادرار نوشت جوابش اکی بود انتی ببوتیک هم مصرف کردم ولی مشکل همچنان بود.پیش متخصص زنان رفتم بهم گفت عفونت شدید داری دوباره انتی بیوتیک و مترونیدازول و پماد میکونازول مصرف کردم و هیدرو کورتیزون ولی من همچنان سوزش دارم.از تمام علایم عفونت واژن من فقط سوزش دارم.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۷ ق.ظ

      نینای عزیز سلام؛ تمام داروها را قطع کنید و تا دو هفته نزدیکی هم نداشته باشید. کپسول لاکتوفم روزی دو بار بخورید. کپسول فلوکنازول ۱۵۰ میلی هم دو عدد به فاصله سه روز مصرف کنید. دوباره اطلاع دهید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  57. بیتا

    ۲۹ام خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۵۲ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز، یه سوال داشتم..میخواستم بپرسم این نمک های دریا که به اسم دکتر معروفی به بازار میاد، ایابا مصرف این نمک ها مشکلی برای تیرویید و بارداری پیش نمیاد؟؟؟ خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۱ ق.ظ

      بیتای عزیز سلام، اکنون خوشبختانه تمام نمک‏های خوراکی موجود در بازار، حاوی ید است و برای تیروئید مناسب است. نوع آن چندان مهم نیست اما مهم است زیر نظر بهداشت و استاندارد تولید شده باشد. ولی در مجموع از مصرف نمک زیاد باید خودداری کرد و به ویژه نباید کودکان را به غذاهای حاوی نمک زیاد عادت داد. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  58. فرشته

    ۳۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۳۷ ق.ظ

    با سلام خدمت شما خانم دکتر
    من سه ماهه(هفته دوازدهم) دوقلو باردارم بیشتر اوقات سردرد شدید دارم که استامینیوفن ساده هم جواب نمیده کمکم کنبد چبکار کنم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۴ ق.ظ

      فرشته عزیز سلام؛ برای پاسخ به این سئوال نیاز به اطلاعات بیشتری از وضعیت سلامت شما است. لذا برای سردردهایی که با دارو پاسخ بهبودی ندارند، لازم است توسط متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) ویزیت شوید. همچنین با توجه به دوقلویی لازم است زیر نظر متخصص زنان خود باشید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  59. مریم

    ۳۰ام خرداد ۱۳۹۶ ۷:۳۲ ب.ظ

    با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز
    همسر من در کودکی عمل نزول بیضه رو انجام دادن ، متاسفانه حدود یکسال هست که اقدام به بچه دار شدن کردیم اما نتیجه ای حاصل نشده ، نتیجه آزمایشات اسپرم همسرم از لحاظ تعداد و حرکت هم خوب بوده ، یکبار هم IUI رو انجام دادیم اما بینتیجه بوده، میخواستم نظرتون رو در رابطه با IVF بپرسم ، راه IUI رو ادامه بدیم یا بریم سراغ IVF ؟
    ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۶:۳۴ ب.ظ

      مریم عزیز سلام، لازم است نتایج بررسی‏های پیشین شما را ببینم و ترجیحاً حضوری باشد بهتر است. در غیر اینصورت برایم ایمیل کن یا در همینجا بنویسید. پایدار باشی

      لینک به نظر

  60. مریم

    ۳۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۴۰ ب.ظ

    سلام خانم دکتر من بیمارستان ارش تحت نظر شماهستم برای ای وی اف لطفا راهنمایی میکنید برای کاهش وزن چه دارویی استفاده کنم به جز رژیم ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۶:۳۷ ب.ظ

      مریم عزیز سلام؛ قرص اورلیستات روزی یک عدد یا قرص متفورمین روزی دو عدد مصرف کنید. سربلند باشی

      لینک به نظر

  61. بهار

    ۱ام تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ق.ظ

    باسلام
    خانم دکتر لواسانی من ۶ماهه باردار هستم ساکن شهرستان، این ۶ ماه رو همه ازمایشات لازم رو رفتم و خدارو شکر همه چی نرماله تحت نظر پزشک متخصص بودم. خانم دکتر این بارداری اولم هست و همسرم بسیار حساسه وتاکید و اصرار داره پیش یک دکتر متخصص باتجربه و بیمارستان با امکانات بالا زایمان کنم این سوال رو از شما دارم که آیا امکانش هست من زایمانم رو زیر نظر شما در تهران انجام بدم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۶:۴۱ ب.ظ

      بهار عزیز سلام؛ بله، با افتخار، اما نگران نباشید و در همان شهزستان خودتان هم می‏توانید تحت نظرپزشک مورد نظرتان باشید. تمایل خودتان به سزارین است یا زایمان طبیعی و در کدام شهرستان زندگی می‏کنید که بتوانم شما را بهتر راهنمایی کنم؟ سرافراز باشی

      لینک به نظر

      • بهار

        ۴ام تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۵ ق.ظ

        سلام خانم دکتر لواسانی عزیز
        بی نهایت از لطفتون ممنونم
        من در آستارا زندگی میکنم و تمایل به سزارین دارم
        طبق سونوگرافی ۱۷ شهریور زمان زایمانم هستش چطور میتونم با شما هماهنگ کنم؟
        باز هم تشکر میکنم از محبتتون

        لینک به نظر

  62. Shirin

    ۱ام تیر ۱۳۹۶ ۲:۱۱ ق.ظ

    سلام خانم دکتر .من ۳۴ سالمه ساله۸۰ زایمان داشتم که متاسفانه بعد از دوسال پسرم رو از دست دادم بعد از اون حدود ۴ سال بعد یه بچه سه ماهه سقط کردم و الان دو سال و نیمه که دوباره ازدواج کردم و اقدام به بارداری کردم تو سونو اولیه دکترم گفت که فولیکول هام حداکثر ده میل هست و شش ماه قرص لتراکس و دگزامتازون از شب سوم.قرص استرومارین از شب هشتم تا هشت شب.و قرص پروژسترون از شب شانزدهم تا زمان پریوت خوردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم و فولیکول هام هیچ تغییری نکرد .الان باید چیکار کنم ایا امیدی هست که داروهام رو با دکترم ادامه بدم یا خیر ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .در ضمن عکس رنگی از رحم انداختم که هیچ مشکل نداشتم و ازمایشای همسرم هم کاملا سالم هست

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۶:۵۲ ب.ظ

      شیرین عزیز سلام؛ لازم است نتایج بررسی‏های پیشین شما را از ببینم. برایم بفرست یا در صورت امکان حضوری مراجعه کن. ان‏شالله با اقدامات درمانی لازم، شما صاحب فرزند نازنینی خواهی شد. پایدار باشی

      لینک به نظر

  63. غزال

    ۱ام تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۸ ب.ظ

    سلام و عرض خسته نباشید
    من ۳۶ سالمه و قصد بارداری دارم. یک فرزند دختر ۲ ساله دارم که از طریق سزارین به دنیا اومد. طی سونو گرافی که برای چکاپ قبل از بارداری انجام دادم متوجه شدم که یک میوم ۱۳۰ میلیمتری اینترامورال دارم.پزشکم معتقد به جراحی هستن. آیا جراحی از طریق لاپاراسکوپی امکان پذیره؟ بعد از جراحی دیگه مشکلی برای بارداری نخواهم داشت؟ چند وقت بعد از جراحی میتونم برای بارداری اقدام کنم؟
    ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۷:۰۱ ب.ظ

      غزال عزیز سلام؛ حتماً قبل از بارداری اقدام به جراحی شود. فوق تخصص‏های نازایی معمولاً توده‏های تا ده سانت را از طریق لاپاراسکوپی خارج می‏کنند لازم شما لازم است از طریق متخصصین لاپاراسکوپی ویزیت شوید. در صورت تمایل می‏توانی به بخش لاپاراسکوپی بیمارستان آرش مراجعه فرمایی. در پاره ای از مواقع و با توجه به شرایط توده، ممکن است حین لاپاراسکوپی، عمل جراحی باز نیز لازم شود. سرافراز باشی

      لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۷:۰۳ ب.ظ

      در پاسخ به سئوال آخر شما باید اشاره کنم؛ تا یک سال پس از جراحی، می‏توانی برای بارداری اقدام کنید. موفق باشد

      لینک به نظر

  64. سعیده

    ۲ام تیر ۱۳۹۶ ۱:۴۴ ب.ظ

    سلام,خانم دکتر من چهارماه پیش تویه هفته۶ بارداری سقط داشتم.
    حالا خداروشکر باز باردارشدم,میخواستم بدونم آیا مراقبت وکارهای خاصی این بار برای یه بارداری سالم باید انجام بدم؟؟؟
    و اینکه الان باید داروی خاصی مصرف کنم بخاطر سقطی که داشتم؟؟؟ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۷:۰۸ ب.ظ

      سعیده عزیز سلام؛ قرص اسید فولیک یک میلی، از اول تا هفته ۱۶ حاملگی مصرف کنید. سرافراز باشی

      لینک به نظر

  65. مرسده

    ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۲:۰۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز،من میخوام برسم خدمتتون میشه بهم بگین کجا باید بیام،بیمارستان آرش چه روز و ساعتی،و جاهای دیگه اگر هستین،برای چکاپ قبل از بارداری میخوام بیام پیشتون ممنون از راهنماییتون.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

      دکتر زهره لواسانی

      ۳ام تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۷ ب.ظ

      مرسده عزیز سلام؛ من با افتخار در کنار شما هستم، من در تیر ماه در اتاق عمل لاپاراسکوپی بیمارستان آرش هستم و نمی‏خواهم با مراجعه حضوری برای چکاپ، خدای نکرده معطل شوی. لذا در حال حاضر، آزمایشات معمول قبل از بارداری را که شامل موارد زیر است را انجام دهید:
      CBC, BG/Rh, FBS, BUN/Cr, Iron/ TIBC, TSH, Vit D3(25-OH), U/A, VDRL, Rubella IgG/IgM, HBS Ag, HCV Ab, HIV
      و سپس برای نشان دادن آن مراجعه فرمایید، البته آزمایشات را از طریق همین سایت یا ایمیل نیز می‏توانی برایم ارسال کنی. به توصیه‏های زیر نیز دقت کنید. اطلاع از سن، شغل و وضعیت سلامتی شما و سابقه مصرف داروی خاص لازم است. همچنین لازم است برای اندازه‌گیری فشارخون، اندازه‌گیری وزن، آزمایش پاپ‌ اسمیر مراجعه کنی که البته این خدمات در تمام مراکز بهداشتی نیز قابل انجام است. لازم به ذکر است اگر در زمان بارداری، بیشتر از ۱۰ سال از آخرین دوز واکسن کزاز گذشته باشد، دریافت واکسن کزاز نیز لازم است. خوردن قرص اسیدفولیک یک میلی‏گرمی نیز به تمام‌ خانم‌ها طی ۲ تا ۳ ماه قبل از بارداری، توصیه می‎شود. اگر ازدواج فامیل دارید، مشاوره ژنتیک نیز لازم است. پایدار و سرافراز باشی

      لینک به نظر

      • مرسده

        ۴ام تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ

        خیلی خیلی ممنونم خانم دکتر عزیزم الهی که سلامت و برقرار باشین.

        لینک به نظر

  66. مهرو

    ۴ام تیر ۱۳۹۶ ۱:۲۴ ق.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫ خسته نباشین. من حدودا ٢ ماهی است که زیر دلم در ناحیه تخمدان احساس تیر کشیدن و درد دارم. یه مدت خوب میشه دوباره بعد چند روز اینجوری میشه. ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنید

    لینک به نظر

  67. زینب جزایری

    ۴ام تیر ۱۳۹۶ ۸:۱۰ ق.ظ

    با سلام،بیست ونه ساله هستم،فرزنددوسال و نیمه دارم،حدود یک سال است تحت نظر پزشک هستم برای بارداری،قرص لوتیروکسین روزی یک عدد،کم کاری تیروئیددارم ،و شش ماه است دوفاستون از روز چهارده پریود،به تعدادچهارده تا مصرف دارم،پریود بیست ونه تا سی وچهارروزمتغیراست،اردیبهشت ماه ازروزپنج پریودی ،پنج عددکلومید،مصرف کردم،که ازقرص سومی سرگیجه و حالت تهوع واستخوان دردشدیدگرفتم تا زمانی که پریودبشوم.
    خردادماه روز بیست و یک پریود ازمایش پروژسترون دادم ،هشت دهم بود،پزشک گفت تخمک گذاری نداشتی،حالت تهوع هم همواره دارم،پزشک گفت روز دوازده پریود سونوی تخمدان انجام بدم،نظر شما چیه،ایا شما خودتون انجام میدین؟
    بارداری اولم خیلی راحت باردارشدم،همسرم هم ازمایش خون
    و اسپرم دادن،مشکل ندارن

    لینک به نظر

  68. ندا

    ۴ام تیر ۱۳۹۶ ۸:۵۸ ق.ظ

    خانم دکتر خوبم سلام خانم دکتر من تصمیم دارم بیام بیمارستان ارش برای لاپاراسکوپی از شهرستان میخوام بیام نوبت دهی به چه شکلیه؟هزینه لاپاراسکوپی با بیمه تامین اجتماعی حدودا چند در میاد؟خانم دکتر قبلا هم مزاحم وقت با ارزشتون شدم یکی از لوله ها مسدوده آیا نیازه حتما لاپاراسکوپی بشم یا با یک لوله با گذشت زمان باردار میشم.ممنون از لطف و محبت جنابعالی

    لینک به نظر

اضافه کردن یک نظر

 

تصویر نمایه دکتر زهره لواسانی

با سلام و احترام؛
سئوالات صرفاً مرتبط با رشته «زنان، زایمان و درمان نازایی» باشد. همواره سبزبخت و سرافراز باشید.