نظرات

  1. مهدی

    ۱۴ام دی ۱۳۹۴ ۲:۰۱ ق.ظ

    سلام اقای دکتر من داخل فوتبال به صورت حرفه ایی رباط صلیبی وجانبی ومینیسک پام پاره شده حالا دکتر وقت عمل زده با استفاده از الوگرافت اشیل
    میخواستم بدونم این رو شما پیشنهاد میکنید وپیوند جدیدی به محکمی رباط قبلیم هست

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام دی ۱۳۹۴ ۳:۱۴ ق.ظ

      سلام
      هر یک از روشهای درمان پارگی رباط صلیبی ، خوبی ها و بدی هایی دارد. در کل توصیه به روش ذکر شده میکنم.

  2. سجاد عبدلی

    ۱۴ام دی ۱۳۹۴ ۱:۲۳ ب.ظ

    سلام
    من پسر بیست ساله هستم حدود چهار یا پنج ماهه پیش بود یک هندوانه ی بزرگ حدود ده دوازده کیلو رو با دست چپم گرفتم زیره بغلم بردم طوری هم دستمو پیچ داده بودم که تمام فشار و وزنش افتاده بود رو مچم و مچمم ضعیفه استخوان بندیم ریزه وقتی هندوانه رو گذاشتم زمین مچم درد شدیدی گرفت و تا مدت چند روزی یک لیوان آب هم به سختی دست میگرفتم تا یک مدت بعدش تقریبا تواناییش برگشت و تونستم ورزش کنم بارفیکس و شنا سوئدی میرم ولی باز تواناییش نسبت به دسته راستم کمتره بخاططره همین مچ بند طبی گرفتم و الان بستم بهش خواستم بدونم همین کافیه که ببندم بهش خوب میشه یا شما پیشنهاد دیگه ای دارید اگر مچ بند کافیه باید چند روز باید چند روز ببندم وچه مدت بعدش میتونم ورزشمو دوباره انجام بدم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام دی ۱۳۹۴ ۳:۱۷ ق.ظ

      سلام
      به نظر میرسد که به بافت نرم مچ دست آسیبی رسیده. بستگی به شدت آسیب ، مراقبت و مچ یند طبی را باید بین دو هفته تا چندین ماه استفاده کنید(تا زمان بهبود کامل درد) . از ورزشی که درد ایجاد میکند دوری کنید. معمولا با گذشت زمان کافی و ادامه مراقبت ، آسیب بهبود میابد.

  3. مریم

    ۱۵ام دی ۱۳۹۴ ۱:۴۳ ق.ظ

    با عرض سلام خدمت شما پزشک فعال و دلسوز،دختری۲۸ساله هستم ب علت کوتاهی فمور پای راستم،حدود ۷ ماهی است ک الیزاروف انجام دادم.۱۰ سانت کوتاهی داشتم،ب لطف خدا این کوتاهی تا ۹ سانت جبران شد،استخوان تشکیل شد و قراره یک ماه دیگه باز کنم.سوالی ک ذهنمو خ درگیر کرده اینه ک تا چ زمانی میتوتم راحت بدون هیچ مشکلی راه برم؟؟؟در حال حاضر هم زانوم هیچ حرکتی نداره و تو این مدت خشک شده ک باید فیزیوتراپی انجام بدم.از عمل خ راضی هستم و خ خوب پیش رفته ب لطف خداوند.فقط میترسم ک نتونم دیگه راه برم راستش کمی نا امیدم.لطفا راهنمایی کنید.سپاس

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام دی ۱۳۹۴ ۳:۲۰ ق.ظ

      سلام
      نمیتوان زمان دقیقی گفت. بستگی به شرایط پایتان دارد. ولی در صورت ادامه آب درمانی و فیزیوتراپی مناسب، حدود شش ماه زمان حدودی بهبود شماست. باید عضلات را تقویت کنید.

  4. خانم باقری

    ۱۷ام دی ۱۳۹۴ ۶:۱۸ ب.ظ

    آقای دکتر۳۷ سالمه حدود یکسال است زانوی هر دو پام از کشاله ی ران تا مچ پام اول درد میگیرد و بعد بی حس میشود و زانوی راستم وقتی حرکت میدهم صدا میدهد لطفا بگویید برای درمانش چکار کنم ممنون د

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۰ام دی ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ

      سلام
      البته تشخیص دقیق را نمیتوان اینگونه گفت
      فعلا
      کاهش وزن
      و تقویت عضلات با بیست جلسه آب درمانی (ورزش در آب) را توصیه میکنم

  5. سعید ایروانی

    ۱۹ام دی ۱۳۹۴ ۳:۲۳ ب.ظ

    سلام آقای دکتر اعظمی
    بنده ۳۵ سال دارم و در سال ۱۳۷۴ به دلیلی که خودم هم نمیدونم و میگن مشکل مچ پا مورد جراحی توسط دکتر بدل بیط قرار گرفتم.(ظاهرا به این علت که مچ پای راستم تا انتها به اندازه مچ پای چپ پائین نمیرفته)
    ایشون جراحی فیوژن رو روی پای من انجام دادند، و حالا بعد از بیست سال فکر میکنم نه تنها وضعیت پام بهبود پیدا نکرده بلکه خیلی خیلی محدودتر شده(از لحاظ حرکتی) و عضله ساق پای راستم به شدت ضعیف شده!!!
    حالا که مطالعه میکنم، متوجه شدم عمل فیوژن عمدتا بنا به عللی از قبیل بیماری مادرزادی پا چنبری( که من به هیچوجه دچارش نبودم، با توجه به اینکه در زمان جراحی بیست سال داشتم) و یا از بین رفتن شدید مفاصل مچ انجام میشه، که من هیچکدوم از این مشکلات رو نداشتم!
    با این اوصاف شما میتونید من رو کمک کنید که وضعیت پام بهبود پیدا کنه یا اینکه تا آخر عمر باید از داشتن یک پای ناقص رنج ببرم؟

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۰ام دی ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ب.ظ

      سلام
      در صورت امکان عکسهای مچ پایتان را برایم بفرستید
      shazamius@yahoo.com
      اگر ممکن است برای معاینه بیایید

  6. آوا

    ۲۰ام دی ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ ب.ظ

    سلام تو رو خدا خدا آقای دکتر اینبار هم جواب بدید خواهش میکنم آقای دکتر پای من ۶۵ روز تو گچه ولی هنوز جوش نخورده روند جوش خوردنش کنده پام هیلی اذیت میشه درد میکنه میسوزه بیحس میشه با مسکن میتونم بخوابم شما تشخیصتون چیه تو رو خدا کمکم کنید دارن میمیرم آیا پلاتین برای استخوان نازک نی کنار قوزک پام به درد میخوره یا نه و آیا تا کی پام تو گچ باشه مشکلی پیش نمیاد عکسم را حالا براتون ارسال میکنم خواهشمندم اینبار هم کمکم کنیدباتشکر از بزرگواریتون نمیتونم راه هم برم چون فوری تو گچ ورم میکنه و پام میسوزه و نمیتونم تحمل کنم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۱ام دی ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ

      سلام
      راه پیشنهادی من این است که بعد از اتمام دوره گچ گیری فعلی، در صورت تایید ارتوپد خودتان، با قوزک بند طبی بتدریج راه بروید. فیزیوتراپی و آبدرمانی کنید. اگر طی چند هفته بعد مشکل در محل شکستگی باقی ماند، در نهایت ، با جراحی و گزاشتن پلاتین های ظریف ، درمان را تکمیل کنید.
      اگر شکستگی درد و تورم و جابجایی پیدا نکرد، بتدریج با فعالیت عادی برگردید.

  7. آوا

    ۲۱ام دی ۱۳۹۴ ۵:۴۶ ب.ظ

    آقای دکتر دفعه قبل هم قبل از اینکه جوش کامل بخوره پام باز کردند باقوزک بند راه رفتم فیزیوتراپی هم رفتم از اول هم بدتر جوشش باز شد و ترکش بیشتر شد چون وزنم سنگینه متاسفانه آقای دکتر دارویی آمپولی چیزی نداره فقط پلاتین باید باشه؟ از عمل خیلی میترسم
    من چطوری میتونم بیام تهران پیش شما چون شهرستانم چه جوری نوبت بگیرم ؟

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۲ام دی ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ

      سلام
      به نظرم اگر نهایتا تا سه ماه پس از شکستگی جوش نخورد و دردناک هم باشد ، باید عمل شود و تکلیفش مشخص شود.
      دارویی که مناسب شرایط باشد ، نمیشناسم. ویتامین سی و د را بصورت قرص توصیه میکنم تا کمبود ها را بر طرف کند.
      http://www.doctop.ir/members/shazamius/

  8. آوا

    ۲۳ام دی ۱۳۹۴ ۷:۲۷ ب.ظ

    سلام آقای دکتر شرمنده باز مزاحمتون شدم دیشب رفتم دکتر پام رو باز کردند بعد از ۶۷ روز با وجودی که اون خط هنوز تو عکس پیدا هست دکتر میگفت اون خط شاید تا دوسال دیگه شایدم همیشه بمونه شمابه خط وعکس توجه نکنیدگفتندشکستگی اون ناحیه همینطوری هست باید راه بری فیزیوتراپی وآب درمانی برم با قوزک بند راه برم و از ورم ودرد نترسم
    . آیا نظرشون درست هست به خدا کلافه شدم آقای دکتر پای من میله میخواد یا پلاتین بعد عملش بیهوشی داره یا بیحسی میخواد ممنونم از بزرگواریتون آیا بعد ازعمل گچ گیری لازمه یا آتل هست چون من طی دو دوره ۱۰۰ روز پام تو گچ بوده

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۴ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۳۶ ق.ظ

      سلام
      من با نظر دکترتان موافقم
      وجود اون خط به معنی جراحی نیست
      فیزیوتراپی و ورزش در آب را شروع کنید
      بد نیست پس از یک ماه مجددا رادیوگرافی انجام دهید

  9. حسین

    ۲۵ام دی ۱۳۹۴ ۲:۴۴ ب.ظ

    سلام خدمت آقای دکتر اعظمی

    من ۲۴ سالمه و الان به مدت ۵ ساله به شکل خیلی بدی تمام مفاصلم قولنج میکنه .
    اوایل فقط در حد گرفتگی بود و کمی هم انگشتان دستم این حالت قولنج رو داشت اما کم کم مهره های ستون فقراتم ، زانو ، موچ پا ، انگشتان پا ، مفصل های لنگن ، آرنج ،مچ دستم هم درگیر شدن و این درگیری با درد همراه است که واقعا زندگی عادی رو ازم صلب کرده .
    دلیل این قولنج ها چی میتونه باشه ؟

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۴ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۳۹ ق.ظ

      سلام
      پیشنهاد میکنم یک آزمایش کلی تحت نظر یک پزشک انجام دهید
      حتما کلسیم و فسفر و ویتامین دی را اندازه بگیرید
      پیشنهاد میکنم یک دوره یک ماهه قرص کلسیم/ویتامین دی (۴۰۰ واحدی) مصرف کنید و نتیجه را بگویید
      یک ورزش مناسب شروع کنید (مانند ورزش در استخر)

  10. مهدی

    ۲۹ام دی ۱۳۹۴ ۶:۱۲ ب.ظ

    سلام دکتر خیلی ممنون جواب دادید

    بنده میخواستم بدونم رباط lcl وaclو مینیسک پارگی داره

    والان زانوم به طور کامل راست نمیشه و زانوم بالاتر از اون پاهام هست

    اقای دکتر بعد عمل چند وقت به دوران ورزشی قبلیم برمیگردم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۴ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۴۳ ق.ظ

      سلام
      اصولا رباط صلیبی ترمیم شده به کیفیت رباط اصلی بدن نمیرسه ولی با مراقبت میتونه جایگزین خوبی باشه. انشاالله بعد از عمل ، اگر خوب فیزیوتراپی و تقویت عضلات انجام دهی ، طی ۴ تا ۶ ماه به وضعیت خوبی میرسی.

  11. عباس دهقان

    ۴ام بهمن ۱۳۹۴ ۷:۲۶ ب.ظ

    با سلام خدمت استاد گرامی
    مدتی است هنگام نشست و برخاست زانوهایم صدای تق تق میدهد و بعضا هم دردهای شدیدی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ

      بطور کلی توصیه های زیر را دارم:
      ۱ مراقبت و خم نکردن زانو در طی کارهاى روزمره
      مثلا از دستشویی فرنگی استفاده کند
      ٢ کاهش وزن
      ٣ استفاده از زانو بند طبی در زمان فعالیت
      ۴ فیزیوتراپی جهت تقویت عضلات و کاهش درد
      ۵ کپسول گلوکزامین / کندرویتین سولفات روزى دو بار بعنوان داروى تقویت غضروف تا شش ماه
      ۶ تقویت عضلات با آبدرمانی یعنی حداقل بیست جلسه ورزش در آب استخر (میتواند بسیار مفید باشد)

  12. امیرحسین

    ۴ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ

    سلام وخسته نباشید آقای دکتر اعظمی وقتتون بخیر آقای دکتراعظمی من قدم نسبتا ۱۷۲هستم و سنمم۱۸ساله و از این موضوع ناراحتم وافسردگی گرفتم چون دوستانم قدشون از من بلندتره وصفحه ی رشدم بسته شده میخواستم بدونم روش الیزاروف میشه بهش اعتماد کرد میخوام قدم۱۰ سانت دیگه بلند بشم ممنون.

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ

      سلام
      برای آقایان با قد کمتر از ۱۶۵ و برای خانمها با قد کمتر از ۱۶۰ ، انجام جراحی تطویل طول اندام منطقی است
      با توجه به سختی ها و احتمال برخی عوارض ، برای شما توصیه به این جراحی نمیکنم
      البته بهترین روش بلند کردن قدروش الیزاروف است

      دو دستتان را باز کنید و بیشترین فاصله انگشتان دستها را به من بگویید

  13. آوا

    ۵ام بهمن ۱۳۹۴ ۱:۰۹ ق.ظ

    سلام خدمت شما آقای. دکتر بینهایت سپاسگزارم از راهنماییهای خوبتون من فیزیوتراپی و آب درمانی را طبق دستورات شما بزرگوار و دکترم شروع کردم ولی آقای دکتر چون من بعد از پنج ماه و نیم راه نرفتم به محض اینکه یک قدم راه میرم پام ورم میکنه و میسوزه تازه با دو عصا و خیلی کم بدون عصا راه میرم آیا ورم و سوزش طبیعی هست و تا کی ورم کنه پام طبیعیه؟ آخه دکترم گفتند بدون عصا هم راه برم اما من از ورم نگرانم حالا ۱۲ روز از باز کردن پام میگذره شرمنده بازم زحمت میدم بهتون

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ

      سلام
      ورم چند ماهی ادامه خواهد داشت
      ۱ پا طولانی مدت آویزان نماند
      ۲ جوراب واریس در طول روز استفاده کن
      ۳ عضلات ساق را با ورزش قوی کن
      ۴ آب درمانی را ادامه بده

      دو ماهی به این مچ پا زمان بده

  14. الهه

    ۱۰ام بهمن ۱۳۹۴ ۸:۴۱ ق.ظ

    سلام آقای دکتر خاتمی هستم ۳۳ ساله حدودا ۳ سال پیش جت اسکی زد به پام واز ۳ ناحیه پام شکست و استخوان درشت نی پامو پاره کرد پام پلاتین شد واز قسمت ساق پام پیچ شده آقای دکتر ترو خدا جوابمو بدین . یه قست پام انگار که گوشتش خورده شده باشه شده مثل له شدگی به نظر شما جراحی کنم و پلاتین در بیاد درست میشه بعضیها میگن گوشت به پلاتین چسبیده و نمیزاره گوشت بگیرد آیا مثل روز اولش میشه عمل کنم چون خانم هستم خجالت میکشم ممنون میشم جوابمو بدین

  15. نسرین

    ۱۱ام بهمن ۱۳۹۴ ۱:۵۷ ب.ظ

    با سلام
    جناب آقای دکتر اعظمی، پدر بنده دچار زخم پای دیابتی شده اندو در بیمارستان مشهد بستری هستند. انگشتان پای ایشان را قطع کرده اند. ولی عفونت رفع نمی شود.سه روز دستگاه وکیوم به پای ایشان متصل بود. چند بار هم با شما تماس گرفته ایم ولی موفق به صحبت با جنابعالی نشدیم. ایا انتقال ایشان به تهران امکان پذیر هست؟ با توجه به عفونت. ایا می توانم خلاصه پرونده ایشان را خدمتتان ایمیل کنم؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید
    با تشکر از شما دکتر دلسوز

  16. سجاد عبدلی

    ۱۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۴:۱۴ ب.ظ

    سلام دکتر خسته نباشید بنده قبلا در رابطه با آسیبی که مچم دیده بود در اثر طرز نادرست بلند کردنه هندوانه سنگین در چند ماه پیش که گفتید بافت نرم مچم آسیب دیده و بین دو هفته تا چند ماه باید مچ بنده طبی ببندم که الان یک ماه است که مچ بند بستم و ورزش هم نکردم ولی گاهی الان مچم چند لحظه خود به خود درد میگیرد و بعده چند لحظه خودش آرام میشود خواستم ببینم میتونم ورزش کنم الان یا نه و شما چی صلاح میدونین لطفا راهنماییم کنین مرسی

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۱۱ ق.ظ

      سلام
      بهتر است با ورزش های ایمن مثل ورزش در آب شروع کنید و پس از چند هفته بتدریج سراغ ورزشهای دیگر بروید
      مثلا فوتبال را از یک ماه بعد میتوانید بتدریج شروع کنید

  17. مهدی

    ۱۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۶:۵۹ ب.ظ

    با سلام
    من پای راستم سال هشتاد و هشت شکست از ناحیه فمور و همون موقع فیکساسیون داخلی شد . در حال حاضر میخوام خارجش کنم ولی متاسفانه هر جا میرم متخصصین ارتوپد میکن باید همون شخصی ک گذاشته درش بیاره .دلیل این کار چیه؟ با وجود این که پزشکی که گذاشته الان مشهد هستن و مبلغ بالایی (البته برای من که این مبلغ دو میلیون هست) بابت حق العمل درخواست کردن . من نمیتونم این مبلغ رو بدم . ب نظر شما من چه کنم؟

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۱۸ ق.ظ

      سلام
      درآوردن پلاتین گاهی از گذاشتنش سخت تر و گاهی پر عارضه تر است. توصیه کلی این است که جراحی های بعدی هم توسط جراح اول انجام شود که از وضعیت استخوان و پلاتین شخص آگاه است . بعضی از پلاتین ها ، مثل نیل فمور باید با همان سیستمی و وسایلی که کار گذاشته شده است خارج شود.
      باید جستجو کنی تا جراحی که این کار را انجام دهد بیابی.

  18. مرتضی

    ۱۳ام بهمن ۱۳۹۴ ۶:۰۶ ق.ظ

    سلام دکتر عزیز، من حدود سه هفته پیش عمل فیوژن مچ پا انجام دادم… بخاطر درد و التهاب شدید ناشی از کوالیژن… الان پام توی گچه و با فیکساتور ثابت، اما کماکان درد دارم… درد به نظرتون طبیعیه؟ و اگه آره، فک می کنین بهبودی تا چه زمانی حاصل میشه؟

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۲۱ ق.ظ

      سلام
      بستگی به خیلی مسایل دارد. ولی مقداری درد تا چند ماه طبیعی است. البته باید رو به بهبود باشد.

  19. عبدالرفیع راستگو

    ۱۵ام بهمن ۱۳۹۴ ۹:۲۳ ب.ظ

    سلام
    آقای دکتر من ام ار ای گرفتم دکترم گفت ۳رگ از ربات زانوم پاره شده گفت باید عمل بشه
    در ضمن اقای دکتر من کلا فقط شب اول که ربات پاره شددرد زیادی رو احساس کردم دیگه من دردی انچنانی احساس نمی کنم آیا باز هم عمل کنم آخه باز هم هیچ حکیمی بی تجربه نیست .ماشا الله شما باز گل سر سبدی
    اگه میشه جواب منو بدین

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۲۹ ق.ظ

      سلام
      چند سالت است؟
      اگر پس از تقویت خوب عضلات ران، مشکلی نداشتی، زانویت خالی نکرد ، درد نداشت ، قفل نمیکرد ، راحت زنگی کردی ، عمل نکن!
      اگر علامت داشت ، جراحی میتواند بسیار مفید باشد.

  20. سجاد عبدلی

    ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۹:۳۸ ق.ظ

    سلام مجدد
    دکتر ورزش هایی که من انجام میدهم شنا سوئدی و بارفیکس و دراز نشست است آیا میتوانم شروع کنم به انجامشون یا اینکه برای مچم ضرر داده؟ لطفا راهنماییم کنین شرمنده ممنون

  21. تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

    شهرام اعظمی

    ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ب.ظ

    سلام
    میتوانید بتدریج و با احتیاط و آرامش ، شروع کنید

  22. عبدالرفیع راستگو

    ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۵:۳۸ ب.ظ

    سلام آقای دکتر دیشب من از شما سوالی پرسیدم شما گفته بودید چند سالمه من ۲۲سالمه ۹۰ کیلو وزنمه .ببخشید اقای دکتر با فیوزیتراپی بهبود میابه یانه
    راستی من کنگ فو کار بودم باز به رشته ام میتونم ادامه بدم یانه ممنون
    واتساپ یا تلگرام در اختیار میگذارید ممنون میشم
    فیوزیتراپی تاثیری هم داره که برم یانه ممنونم.

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۸ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۳۵ ق.ظ

      سلام
      با فیزیوتراپی و البته ادامه ورزشهای آموزش داده شده جهت تقویت عضلات ران میتوانید عملکرد زانو را بسیار بهتر کنید. آب درمانی در استخر هم خوب است.
      بازگشت به ورزش بستگی به شدت آسسب دارد ولی ممکن است.

      https://telegram.me/joinchat/BFYQbgZVxNH6NfNBMZuZ7A

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۸ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۳۸ ق.ظ

      سلام
      گاهی آسیب به بافت نرم و رباطها و غضروف است که در عکس دیده نمیشود. تنها راه ، مراقبت طولانی مدت با استفاده از بستن انگشت با چسب و یا محافظهای دیگر در زمان ورزش است. اغلب با محافظت طولانی این آسیب ها بتدریج بهبود میابند.

  23. رضا

    ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۶:۱۸ ب.ظ

    سلام آقا ی دکتر انگشت دست راستم در تمرین بوکس ۶ ماه قبل آسیب دیده بود . اون موقع دکتر رفتم عکس گرفت دکتر گفت هیچ مشکل نداره ولی دردش خوب نشد. برای درمان الان آلمان آمدم اینجا هم عکس گرفت ولی دکتر میگه مشکل نداره و دارو هم برام نداد. اما انگشتم درد میکنه نمی تونم بوکس تمرین کنم. لطفا راهنمایی کنید.

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۸ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۳۹ ق.ظ

      سلام
      گاهی آسیب به بافت نرم و رباطها و غضروف است که در عکس دیده نمیشود. تنها راه ، مراقبت طولانی مدت با استفاده از بستن انگشت با چسب و یا محافظهای دیگر در زمان ورزش است. اغلب با محافظت طولانی این آسیب ها بتدریج بهبود میابند.

  24. رضا

    ۱۸ام بهمن ۱۳۹۴ ۳:۱۶ ب.ظ

    سلام الان می تونم بوکس تمرین کنم . در موقع تمرین درد کنه احتمال دار دستم از این بد تر بشه. به نظر شما چه دکتری بروم.الان من نگرانم چه کار کنم زود خوب بشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
    telegram.me / RezaMobarez70pf

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۹ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ

      سلام
      کاری که درد ایجاد کند ، مضر است. باید انگشت را با بانداژ یا چسب طبی کاغذی ببندی تا در زمان ورزش آسیب جدید نبیند.

  25. مهدی

    ۱۸ام بهمن ۱۳۹۴ ۷:۴۷ ب.ظ

    سلام و عرض خسته نباشید خدمت دکتر اعظمی .
    جوانی ۲۵ ساله هستم۹۰وزن ۱۷۷قد بعد از مدت مدید تحمل کمر درد و زانو درد با مشاهدات MRI کمر بررسیها به این شکل است: بالجینگ دیسک سطح L4-5 وL3-4 و هیبرتروفی فاست رویت میشود و تنگی neural foramnia در سطح L4-5 وL3-4 ودر اخر cauda equene وconusنمای طبیعی دارد دکتر معالج بعد از ۳-۴ بار ویزیت فقط Bcomplex و مسکن ضد درد تزریقی استامنفن و گابابنتین داده و هیچ بهبودی و فرقی حاصل نشده ونشستن برام مشکل شده ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و یه فوق تخصص از مشهد معرفی کنید.

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۹ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ق.ظ

      سلام
      پزشکان مشهد را نمیشناسم

      بطور کلی توصیه های زیر را دارم:
      کاهش وزن
      تقویت عضلات با آبدرمانی یعنی حداقل بیست جلسه ورزش در آب استخر (میتواند بسیار مفید باشد)
      تقویت عضلات شکم و لگن و ران تحت نظر فیزیوتراپ

      بسیاری از مشکلات دیسک با ادامه این کارها ، طی چند ماه خوب میشوند ، اگر خوب نشد درمان با روشهای نیمه جراحی را توصیه میکنم (توسط فوق تخصص درد)

      مطالب زیر را هم بخوانید:
      http://www.drpeik.ir/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B4%D9%88/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%AF

      • مهدی

        ۱۹ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۰۲ ب.ظ

        با تشکر دکتر

  26. فرشته صفرخانی

    ۲۴ام بهمن ۱۳۹۴ ۷:۰۷ ب.ظ

    سلام با توجه به این عکسا آیا به نظر شما هر دو پای بنده عمل لازم است ؟ با توجه به اینکه ۲۷ سال سن دارم و ۴۶ کیلو وزن
    با اضافه وزنم تا ۵۵ کیلو خودم درد را کامل حس میکنم
    ممنون از راهنمایی شما
    http://uupload.ir/files/8dw2_i3ndex.jpg
    http://uupload.ir/files/csy0_index.jpg
    http://uupload.ir/files/xaog_in2dex.jpg

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۷ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ

      سلام
      اگر بر اساس عکس بخواهم نظر بدم، نیاز حتمی به جراحی ندارد. البته عکس حاوی تمام اطلاعات مورد نیاز نیست و در حالت چرخش داخلی گرفته شده است. ممکن است دلایل دیگری وجود داشته باشد که باعث درد زانو بشود نیاز به جراحی را ایجاد کند. آنها نیاز به معاینه دارند.

  27. بهنام

    ۲۵ام بهمن ۱۳۹۴ ۲:۳۵ ق.ظ

    عرض سلام و ادب خدمت آقای دکتر اعظمی
    سلام آقای دکتر بنده بهنام هستم که چهار ماه قبل خدمتتون عرض کردم مشکل انحراف به سمت داخل و کوتاهی هقت سانتی در پای چپم از ناحیه ران پا دارم و میخوام جراحی انجام بدم، بنده در مهرماه پام رو جراحی کردم و بجای الیزاروف دکترم از پلاتین استفاده کردن چون میگفتن با توجه به نوع شکستگیه قبلی و انحراف زانو ممکن بود الیزاروف جواب نده و عوارض بیشتری بوجود بیاد به همین دلیل از پیچ و پلاک استفاده کردن که با خود شما نیز اون زمان مشورت کردم و دنیا دنیا بخاطر راهنماییهاتون سپاسگذارم، الان آقای دکتر پس از گذشت چهار ماه از انجام جراحی با یک عصا راه میرم و البته چند روزی میشه که بدون عصا هم میتوم راه برم ولی به جهت احتیاط بیشتر عصا رو هم بر میدارم ، آقای دکتر خدارو شکر انحراف پام به طور کامل برطرف شده و حتی گاهی احساس میکنم پای چپم از پای راستم هم صافتره ولی مشکل کوتاهی پام کامل برطرف نشده و کوتاهی از هفت سانت به حدود دو سانت و نیم یا نهایتاً سه سانت کاهش پیدا کرده و دکترم گفته که به مرور با باز شدن عضلات و عروق پا ممکنه کوتاهی تا دو سانت کاهش پیدا کنه چون فعلا پای چپم مثل پای راستم خوب کش نمیاد و باز نمیشه،میخواستم نظر شما رو هم در این مورد بدونم و اینکه آیا با استفاده از کفی میتونم اطمینان داشته باشم که مشکلی برای ستون فقراتم پیش نمیاد زیرا بیرون خونه میتونم مشکل کوتاهی رو با کفی داخل کفش برطرف کنم ولی داخل خونه بدون کفی باید راه برم و کوتاهی پا وجود داره، دکترم همچنین میگفت که اگه بخوام میتونم چند سال دیگه با یه جراحی الیزاروف از ناحیه ساق پای چپ دوسانت و نیم رو هم برطرف کنم که البته خودم اصلا به این موضوع فکر نمیکنم، مورد دیگه ای که هست اینه که آیا ماندن پلاتین تا مدت طولانی در پام ضرری برام نداره و بنده میتونم بعد از گذشت چند سال به ورزش کردن عادی مثل دویدن و کوه پیمایی روی بیارم. از شما بخاطر همه راهنماییهاتون بینهایت سپاسگذارم و از خداوند بزرگ بهترین ها رو در هر دو جهان آرزومندم . با کمال تشکر بهنام

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۷ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ب.ظ

      سلام
      موافقم که ممکن است میزان کوتاهی کمتر هم بشود. کوتاهی کمتر از چهار سانت نیاز حتمی به جراحی ندارد و اثر قابل توجهی بر ستون فقرات ندارد.
      معمولا در جوانها بهتر است که پلاتین را پس از مدتی خارج کرد ولی این قانون نیست و بستگی به شرایط هم دارد.
      اگر عضلات را حسابی تقویت کنید ، امکان ورزش عادی برایتان وجود دارد.

  28. آیدین

    ۳۰ام بهمن ۱۳۹۴ ۳:۰۹ ق.ظ

    با سلام خدمت آقای دکتر
    آقای دکتر مادر بنده ۵۳ سال دارند که چند سالی هست لگن و زانوهاش درد میکنه و پشت زانو شون رگهای به رنگ آبی و سیاه دیده میشه به پزشک عمومی مراجعه کردیم که آرتروز تشخیص دادن برای درمان وتشخیص بهتر این موضوع به چه متخصصی مراجعه کنیم؟

    سوال دیگه اینکه اخیرا قفسه سینه شون هم درد میکنه آیا به درد زانوهاشون ربط دارد در این مودد به چه متخصصی مراجعه کنیم در
    مراجعه به پزشک عمومی بهشون گفتن که به پزشک روماتولوژی مراجعه بکنه؟نظر شما چیست؟

    و در آخر اینکه آیا روماتولوژی با ارتوپدی تفاوت دارد؟ اگر فرق دارد فرقشان چیست؟

    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید باتشکر

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۷ام اسفند ۱۳۹۴ ۱:۰۶ ب.ظ

      سلام
      جهت درد زانو و لگن اول به ارتوپد مراجعه کنید
      رگهای آبی و سیاه شاید نیاز به جراح عمومی یا جراح عروق بطلبد
      جهت درد قفسه سینه اول به متخصص قلب مراجعه کنید. ربطی به زانو ندراد.

      ارتوپد ، جراح استخوان و مفاصل است و ساییدگی های مفاصل را درمان میکند.
      روماتولوژیست یک فوق تخصص داخلی است که بیماریهای التهابی مفاصل را درمان میکند.

      این دو گروه بیماری کاملا متفاوتند ، ولی در اوایل بیماری ممکن است مشابه هم باشند.

      آرتروز یعنی ساییدگی و تحت نظر ارتوپد درمان میشود.

  29. منصور

    ۳۰ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ق.ظ

    سلام جناب دکتر.شغل بنده نقاشی ساختمان است.تقریبا ۳هفته پیش از چارپایه افتادم وزانوم از بغل چرخید وبا تمام وزنم روی زانوم افتادم.بعد از گرفتن MRIمتوجه شدم رباط ACLپاره شده.چونکه توانایی مالی برای عمل بسته نداشتم به پیشنهاد دکترم گچ گرفتم.سوالم از شما اینه که من میتونم الان گچمو باز کنم؟بعد با فیزیو تراپی خوب میشم یا نه؟
    ممنون و خسته نباشید

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۸ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ ق.ظ

      سلام
      بعد از سه هفته گچ را باز کنید. یک فیزیوتراپی دقیق بهمراه تقویت عضلات انجام دهید. اگر پایداری زانویتان باز گردد ، ممکن است بدون جراحی هم بتوانید فعالیت عادی داشته باشید. البته اگر پارگی کامل ACL داشته باشید ، نمیتوان گفت کاملا نرمال میشوید.

  30. رضا

    ۵ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ

    سلام دکتر خسته نباشید.آیا عمل افزایش قد برای قد نزدیک به ۱۶۵ برای مرد غیر قانونی هست؟

    اگه اینطور هست از چه ارگانی یاید مجوز گرفت برای این عمل

    باتشکر

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۸ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق.ظ

      سلام
      افزایش قد غیر قانونی نیست. ولی اگر عارضه ای ایجاد شود، گفته خواهد شد که شما چرا بدون دلیل این جراحی را انجام دادید. لذا جراحان حدی را برای این جراحی در نظر میگیرند. قد زیر ۱۶۵ برای مردان ، در ایران ، توجیه قابل قبولی برای جراحی است.

  31. حسین بابایی

    ۵ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ

    با سلام و سپاس در تاریخ دوازدهم دیماه سالجاری سوالی در رابطه با علت عدم قرص شدن زانو پس از گذشت چند ماه از انجام جراحی رباط صلیبی acl از حضرتعالی داشتم .با توجه به اینکه این مشکل علی رغم تقویت عضلات چهار سر و سایر عضلات پا کماکان ادامه دارد و در واقع در پایین آمدن از پله یا حرکت ناگهانی این عدم استحکام زانو بیشتر مشهود است. لذا اخیرا MRI گرفتم که در آن پارگی گرید ۲ مینیسک داخلی قید گردیده.و در ۲ mri های قبل از عمل هیچ علامتی مبنی بر آسیب دیدگی مینیسک نبود و بنده هیچ حرکتی که باعث پارگی مینیسک شود انجام نداده ام.هنگام جراحی هم دکتر مینیسک را بررسی و به خود بنده نشان داد وگفت هیچ مشکلی ندارد. لطفا نظرتان را در باره لزوم جراحی مینیسکبفرمایید با توجه به اینکه می خواهم زانوی سالمی داشته باشم و به ورزش بپردازم.

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۸ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ق.ظ

      سلام
      در مورد ACL بدون معاینه نمیتوانم نظر دقیقی بدهم. در مورد منیسک ، اگر علامتی نداشته باشد ، فقط عضلات را تقویت کنید. اگر زانو قفل میکند یا دیگر مشکلات مرتبط با منیسک دارد ، جراحی کنید.
      توجه کنید که در ام ار ای اغلب افراد ، تغییراتی در منیسک گزارش میشود.

  32. بهار صحرایی

    ۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۷:۴۳ ب.ظ

    سلام وخسته نباشید
    اقای دکتر برادر من داری کوتاعی قد می باشد ، البته دستهای کوتاهی هم دارد، به صورت ژنتیکی به این صورت هست، با جستجوهای بسیار روش عمل الیزاروف رو پیدا کردیم ، یه دکتر این کارو انجام میده اما برای هرعمل شصت میلیون میگیره که دیگه به دلیل نداشتن وسع مالی قیدشو زدیم،حالا فقط میخوایم پرانتزی پاهاشو عمل کنیم ک شدتشم زیاده اما چندتا دکتر رفتیم و گفتن کار ما نیست چون ژنتیکیه ،حالا شما پیشنهادی دارین یا خودتون کاری میتونید انجام بدین

  33. ابراهیم

    ۱۲ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ

    سلام تشکر از سایت خوبتون . تقریبا دوماه پیش تو خونه نشسته بودم که یدفه از مچ پاهایم یه حالتی مثل اینکه خون رد نمیشد یا اینکه خون برعکس رد میشد برام اتفاق افتاد و به خیال خودم میگفتم عادی هست / تا سه روز این عارضه رو تحمل کردم و نزد پزشک رفتم از مچ پا به پایین رگهای من حالت سوزنی میشن و هنگام راه رفتن یدفه زانوهام میلرزن و خالی میکنن و باید بشینم / ازمایش cbc/wbc/rbc/hemoglobin/hematocrit/mcv/mch/mchc/platelets/tsh/crp/widal/blood urea/creatine/cholesterol/sgot/sgpt/triglycerides انجام دادم و همگی خوب بود / ام ار ای از ستون فقرات برای تنگی کانال نخاعی انجام دادم و مشکلی نداشت و الان طی تقریبا دوماه همچنان مشکل دارم /و قسمت ساق پا وکمر وران و لگن سالم هستن و اصلا درد یا حالت سوزنی شدن احساس نمیکنم /رگهای مچ پاهام حالت بنفش نشدن و همان رنگ سبز هستن/مشکل من اینجاست که زانوهام خالی میکنن و یدفه میوفتم و اصلا زانو درد ندارم و سی سال سن دارم و ۶۹ کیلو وزن دارم وزن سبکی دارم و لاغر هستم / ممنون میشم بگین باید چکار کنم / اگر میشه جواب رو برایم ایمیل کنید / تشکر

  34. bahare

    ۱۴ام اسفند ۱۳۹۴ ۱:۲۴ ب.ظ

    باسلام و عرض خسته نباشید
    آقایی با صافی کف پا و انحنا در هر دو پا از مچ به پایین که به سمت راست مایل هست.مادر ایشان هم به همین شکل اند.آیا زمینه وراثتی داره ؟میشه برای نسل بعد پیشگیری کرد؟و باعمل درست میشه یا خیر
    سپاس

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۴ام اسفند ۱۳۹۴ ۳:۰۹ ب.ظ

      سلام
      بله ممکن است زمینه ژنتیکی وجود داشته باشد ، مثل شکل صورت و بینی و قد و … پیشگیرى احتمالا وجود ندارد. اگر آزار دهنده باشد ، در برخی موارد میتوان با جراحی اصلاحش کرد. باید معاینه شود.

  35. رحمتی

    ۱۷ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ

    سلام جناب دکتر اعظمی بنده ۵۰ سالمه درسال ۹۱تصادف کردم بعلت ضربه مغزی از سمت راست ،سمت چپ بدنم فلج شد وسمت راست از ناحیه لگن – زانو -ران- کشاله ران وساعد دستم دچار شکستگی شد وعمل شدم ودر تمامی نقاط پلاتین گذاشته شده تا کنون هیچ درد ومشکلی نداشتم ولی از روز جمعه تا کنون درد شدیدی در ناحیه ران وزانو دارم که قادر نیستم پایم را روی زمین بگذارم اگر کف پایم را روی زمین بگذارم درد شدید می شود حتی روی تخت درحال دراز کش هم درد دارم درحالیکه تا قبل از آن با عصا براحتی راه می رفتم واکنون دکترم در مسافرت است لطفا راهنمایی بفرمایید که علت درد چیست وچگونه درد را تسکین دهم وچه مسکنی استفاده کنم از راهنمایی شما متشکرم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۹:۴۰ ق.ظ

      سلام
      تنها مسکنی که بدون معاینه میتونم تجویز کنم ، کپسول استامینوفن است. باید از ناحیه زانو و ران عکس بگیرید تا از وضعیت پلاتینها آگاه شوید. با یک آمبولانس به یک بیمارستان بروید و بررسی ها را انجام دهید.

  36. رضا

    ۱۸ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ

    سلام دکتر خسته نباشین

    عمل افزایش قد با روش جدید precice 2 کسی توی ایران قابلیت انجامشو داره؟قدم ۱۶۴ هست و میخواستم الیزاروف انجام بدم اما با دیدن این دستگاه نظرم عوض شد.

    قیمت دستگاهش بالاست اما تقریبا تمامی خطر های الیزاروف رو مرتفع کرده

    تا جایی ک خوندم یک دوره یک ساله فلوشیپ توی آمریکا نیاز است برای یادگیری این دستگاه

    لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۹:۴۸ ق.ظ

      سلام
      این روش در ایران وارد نشده است. البته کلا روش جدید است و هنوز جای خود را برای درمان پیدا نکرده است. هنوز عوارض و مشکلات خود را دارد(لینک زیر).

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24758320

  37. ملیحه

    ۲۰ام اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    پدر من ۶۲ سن دارند پاب سمت چپ ایشان زخم دیابتی دارند عروق پاشون تا زیر زانو نبض داره فعلا دکتر براشون انژیو نوشته در حال حاضر عفونت پا خیلی کم شده و در بن اسکن احتمال عفونت و گفتند پای پدرم سیاه نشده و میتونه راه بره و دارویی که میگیره پنومر هست با این اوصاف آیا باید پای پدر من قطع بشه ؟ آیا راه مجاتی هست که پا قطع نشه؟
    متشکرم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۲:۱۴ ق.ظ

      سلام
      احتمال حفظ اندام هست. پیشنهاد میکنم یک آنژیوگرافی یا ام آر آر آنژیوگرافی انجام دهید و اگر ممکن است عروق پا را با جراحی یا آنژیوپلاستی باز کنید. بدین صورت درمان زخم راحتتر خواهد بود.

  38. تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

    شهرام اعظمی

    ۲۱ام اسفند ۱۳۹۴ ۷:۰۴ ب.ظ

    سلام
    احتمال حفظ اندام هست. پیشنهاد میکنم یک آنژیوگرافی یا ام آر آر آنژیوگرافی انجام دهید و اگر ممکن است عروق پا را با جراحی یا آنژیوپلاستی باز کنید. بدین صورت درمان زخم راحتتر خواهد بود.

  39. علی

    ۲۳ام اسفند ۱۳۹۴ ۸:۵۸ ب.ظ

    با سلام خدمت شما دکتر عزیز و ارجمتد امید وارم که سال پر خیر و برکتی داشته باشید و همین طور که سلامت رو به بیمارانتون هدیه میکنید سالم و سلامت باشید.
    من پسرم ۲۲ سالمه.مدتی بود که از درد در شست پام رنج می بردم.البته خیلی درد کم و ناچیز٫تا اینکه سه ماه پیش همراه با کمی تورم و درد نسبتا زیاد به دکتر مراجعه کردم و ایشون واسم ازمایش اسید اوریک نوشت که متاسفانه ۸٫۵ بود.یک ماه روزی ۲تا آلوپورینول ویک کلشی سین خوردم که با مراجعه به پزشک روماتولوژی قرار شد از روزی دوتا به روزی یک عدد کاهشش بدم.الان سه چهار ماهه که شکر خداوند دردی نداشتم.کله پاچه و گوشت هم که میخورم اصلاااا دردی سراغم نمیاد. دوتا ازمایش بعد دادم اسید اوریکم به ترتیب ۷٫۸ و ۷٫۵ بود که فقط چربی کبدم تو جواب نوشته بود نرمالش تا ۳۸ ولی از من ۴۶ بود.الان یکم داروی گیاهی واسه کبدم میخورم.میخوام بدونم ممکنه که من کلا خوب بشم؟؟یا اینکه نقرس رو تا ابد باید همراه خودم داشته باشم؟؟من از استان چهار محال و بختیاری هستم که کلا در استان ما دوتا متخصص روماتولوژی هست…ممنون میشم کمکم کنید….

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۲:۲۰ ق.ظ

      سلام
      قضیه احتمال است. ممکن است هیچ زمانی حمله نقرس تکرار نشود ولی اگر رژیم مناسب داشته باشی ، احتمال عود کمتر میشود.

  40. باران شیخ

    ۲۵ام اسفند ۱۳۹۴ ۴:۱۷ ب.ظ

    با سلام دخترم چهارده ساله هست و با مشکل زانوی پرانتزی رو به رو شده نمیدونم زانو بند برای اون مفید هست یا نه لطفا راهنمایی کنید .و اینکه برای اینکه جلوی پیشرفتش گرفته شود چه پیشنهادی میدهید ممنونم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۲:۴۹ ق.ظ

      سلام
      پای پرانتزی در سن دخترتان با زانوبند اصلاح نمیشود. چون تقریبا رشد استخوانها در این سن تکمیل شده است، پای پرانتزی بدتر نمیشود. اگر شدید باشد ، تنها راه اصلاحش جراحی است. اگر شدید نباشد ، درمان نیاز ندارد.

  41. نسیم امیری

    ۲ام فروردین ۱۳۹۵ ۹:۰۶ ب.ظ

    سلام جناب آقای دکتر اعظمی
    سال نوی شما مبارک . انشالله که سال خیلی خوبی پیش رو داشته باشید.

    جناب دکتر مادربزرگ من ۷۳ سال سن دارند و به دیابت مبتلا هستند که روی کلیه شان هم تاثیراتی گذاشته ولی منجر به نارسایی کلیه نشده و دو رگ قلبشون هم استنت دارد
    ایشون حدود ۲ هفته ی پیش ، ۱۳ اسفند دچار شکستگی مچ پا شدند و ۱۵ اسفند تحت عمل قرار گرفتند که به دلیل مشکلات ایشون این عمل ، عمل سختی بود. منتهی انجام شد.

    کراتینین ایشون همیشه در محدوده ۲٫۳ ال ۲٫۶ بود و تحت کنترل دکتر کلیه بودند ولی بعد از عمل و وقتی ترخیص شدند، کراتینین به ۵ رسید و اوره ی ۲۰۰ داشتند که دوباره بستریشون کردیم و به ICU رفتند و یک بار دیالیز شدند که وضعیتشون خیلی بهتر شد و الان هم قند و کراتینین و اوره خوبی دارند.

    درنهایت ایشون، برای بار دوم ۱ فروردین مرخص شدند.

    منتهی الان بعد از این دو هفته که از عمل می گذرد و هر دو روز یکبار که پانسمان ایشون عوض میشود، وقتی پرستار پانسمان پا رو عوض می کنند، استخوان پا دیده می شود و به همین دلیل پرستار احتمال اینکه پا عفونت کند و منجر به قطع بشود را بالا می دانند.

    در ضمن ایشون سفالکسین ۵۰۰ ، هر ۶ ساعت .. و سیپروفلوکساتین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت را تا حالا مصرف می کردند منتهی بیمارستان گفت که دیگر نیازی نیست اما شک داریم که آیا مصرف بکنند یا خیر و میادا با قطع آنتی بیوتیک ها دچار عفونت شوند.

    به نظر جنابعالی چه کاری می توانیم برای مادربزرگم انجام بدهیم؟

    با تشکر

  42. ابراهیم

    ۱۱ام فروردین ۱۳۹۵ ۸:۵۴ ق.ظ

    سلام سی سال سن دارم
    مرد هستم و ساکن خوزستان
    آزمایش خون ویتامین دی من بین عدد نه تا ده هست
    آیا نیاز به تزریق آمپول دارم
    تشکر

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۸ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ب.ظ

      کمبود ویتامین دى مشکلات متعددى ایجاد میکند
      نیاز روزانه حدود ٨٠٠ واحد در روز است
      با استفاده مکرر از امپول موافق نیستم چون مقدار ویتامینش زیاد است

      شما میتوانید روزى دو تا قرص کلسیم-دى حاوى ۴٠٠ واحد ویتامین دى براى همیشه استفاده کنید و سالى یکی دو بار جهت تنظیم مقدار ان ازمایش بدهید تا میزان مصرف مورد نیاز مشخص شود

      همچنین میتوانید روزى یک قرص ویتامین دی ١٠٠٠ واحدى یا هفته اى یک قرص ۵٠٠٠ واحدى یا ماهی یک قرص ۵٠٠٠٠ واحدی مصرف کنید

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۸ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب.ظ

      کمبود ویتامین دى مشکلات متعددى ایجاد میکند
      نیاز روزانه حدود ٨٠٠ واحد در روز است
      با استفاده مکرر از امپول موافق نیستم چون مقدار ویتامینش زیاد است

      شما میتوانید روزى دو تا قرص کلسیم-دى حاوى ۴٠٠ واحد ویتامین دى براى همیشه استفاده کنید و سالى یکی دو بار جهت تنظیم مقدار ان ازمایش بدهید تا میزان مصرف مورد نیاز مشخص شود
      آمپول براى شروع درمان در موارد کمبود شدید گاهی مصرف میشود
      همچنین میتوانید روزى یک قرص ویتامین دی ١٠٠٠ واحدى یا هفته اى یک قرص ۵٠٠٠ واحدى یا ماهی یک قرص ۵٠٠٠٠ واحدی مصرف کنید

  43. امینی

    ۱۵ام فروردین ۱۳۹۵ ۶:۴۸ ب.ظ

    با سلام و عرض ادب. اقای دکتر مدتی است که استخوان مچ دست چپم بالا امده است که البته بدون درد است . از انجا که درمنطقه ای هستم که از داشتن دکترمتخصص محروم میباشد به دکتر عمومی مراجعه کردم که البته ایشان فرمودن چیز مهمی نیست و فقط استخوان مچتان است. اما خودم بسیار نگرانم و استرس زیادی بهم وارد شده است لطفا مرا راهنمایی کنین. با تشکرفراوان ازشما

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۱۸ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ

      حدس میزنم گانگلیون دارید
      یک کیست بدون خطر در ناحیه مچ که گاهی بسیار سفت است .
      اگر بزرگ شود یا دردناک شود میتوان آنرا با سوزن تخلیه کرد یا آنرا با جراحی خارج کرد

  44. ابراهیم

    ۱۷ام فروردین ۱۳۹۵ ۹:۲۰ ب.ظ

    سلام دکتر ازمایش ویتامین دی من زیر ده بود و یک عدد امپول برج ۱۲ سال ۹۴ تزریق کرده که روی امپول نوشته بود ۳۰۰۰۰۰ / بنظر شما نیاز هست یک عدد امپول دیگه بزنم چون با تزریق ان درد عصب پاهایم کم شد / مرد هستم و ۳۱ ساله /تشکر

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ق.ظ

      سلام
      شما حدود ۸۰۰ واحد در روز نیاز به ویتامین دی دارید. با تکرار آمپول ۳۰۰۰۰۰ واحدی موافق نیستم. میتوانید روزی دو تا قرص ۴۰۰ واحدی یا یک قرص ۱۰۰۰ واحدی بخورید یا هفته ای یک قرص ۵۰۰۰ واحدی یا ماهی یک قرص ۵۰۰۰۰ واحدی بخورید. شش ماه بعد مجددا آزمایش بدهید. احتمالا بهتر است دارو را برای همیشه ادامه دهید تا دوباره کمبود پیدا نکنید.

  45. Amir

    ۲۰ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ

    سلام لطفا راهنمایی فرمایید
    Patient Name: Amir Ebipoor Date : 95/01/17
    Patient Age: 32 Y/O
    Referring Physician: Dr. Shariyatmadari
    MRI Type: Lumbar Spine MRI without contrast.
    Protocols: Sagittal T1, T2, Axial T2, Myelogram Coronal & Sagittal.
    MR MACHINE: Siemens Magnetom Avanto 1.5 T, 18 Channel T-Class

    At L5-S1 level, disc dehydration and postero central disc protrusion are noted.
    At T12-L1 level, small left paracentral disc protrusion is observed.
    A few end plate schmorl’s nodes are seen.
    Other lumbar discs have normal appearance and signal intensity without herniation.
    Bony spinal canal has normal shape. Vertebral bodies and posterior elements are intact without abnormal signal.
    Alignment of vertebras is normal.
    No significant pathologic finding is evident in paravertebral soft tissues.

    IMP:
    • L5-S1 discopathy.

    With The Best Regards
    Aziz Ahari. M.D
    Radiologist

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱ ب.ظ

      سلام
      ۷۰ در صد از همه بزرگسالان در ام ار ای خود مشکلاتی را در دیسکها نشان میدهند. این لزوما به معنی نیاز به درمان نیست. اگر در معاینه علایم مربوط به دیسک باشند، مثلا اگر درد به پاها تیر بکشند، میتوان به سراغ درمان دیسک رفت.
      ۱ مراقبت
      ۲ کاهش وزن
      ۳ تقویت عضلات کمر با آبدرمانی و ورزش و فیزیوتراپی
      ۴ فیزیوتراپی
      اگر خوب نشود میتوان با روشهای نیمه جراحی تحت نظر “متخصص درد” آنرا درمان کرد. و در نهایت شاید جراحی.

      فعلا آبدرمانی یعنی ورزش در آب را شروع کنید.

  46. علیرضا

    ۲۷ام فروردین ۱۳۹۵ ۴:۰۳ ق.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید……

    آقای دکتر خیلی سریع بگم، ساق پای راستم ۳ ماهه پیش شکست و تحت عمل جراحی قرار گرفت و الانم پلاتین گذاشتم.
    یک ماه پیشم گچِ پامو باز کردم،درضمن هنوزم با عصا راه میرم((چون دکترم تشخیص داده که ۳۰ درصد بیشتر به پام فشار نیارم))
    الان مشکلم اینه که حدود سه چهار روزه که هم پام خیلی درده
    و هم اینکه حس میکنم یه تق تقِ خیلی ضعیف میکنه….واقعا کلافه شدم((به نظر شما دلیلش چیه؟))

    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ

      سلام
      شاید پلاتین جابجایی دارد. باید یک عکس جدید بگیرید.

  47. حمید سملی

    ۷ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ

    سلام.۸ ماه پیش تصادف کردم و استخوان درشت نی پای راستم شکست و عمل کردم و پلاتین گذاشتم در ضمن در تصادف قوزک پام در رفت.الان هیچ مشکلی در ناحیه ی عمل ندارم و همه مشکلاتم قسمت قوزک و آشیل هستش و باعث شده تا با گذشت ۸ ماه بعضی موقع ها با لنگیدن راه برم.به دکتر هم مراجعه کردم و گفت قوزکت سر جاش هست بخاطر پلاتین هست که پاتو نمینونی هم سطح پای چپت کنی.
    لطفا راهنمایی کنید

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۱ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۹:۵۲ ق.ظ

      سلام حمید جان
      علت های مختلفی متصور است که بدون معاینه نمیتوان آنها را بررسی کرد.
      ولی
      اغلب مشکلات بیماران مشابه شما با فیزیوتراپی و فعالیت ورزشی مناسب مانند آبدرمانی در استخر ، بتدریج حل میشود. فعلا اقدام مناسب برطرف کردن خشکی ها و ضعف عضلات است.

  48. هادی

    ۸ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ب.ظ

    سلام دو سالی هست درد گردن دارم و درد گردنم از پشت گردن شروع و به پنجه دست میرسد .گردنم را به چپ یا راست میبرم صدا میدهد >ام ار آی دادم جوابش دیسک خفیف در ناحیه گردن بود آیا راهی برای رهایی از این درد وجود دادره؟؟؟

  49. محمد

    ۲۰ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۲:۴۴ ب.ظ

    با سلام
    ببخشید اینجا سوالمو مطرح میکنم.
    من پسری ۲۸ ساله هستم که دقیقا ۹ ساله از تریگر پوینت ناحیه راست گردن رنج می برم.متاسفانه شش هفت سال اول به دلیل عدم تشخیص پزشکان هزینه های بسیاری جهت انواع آزمایشات و عکس برداری ها (سونوگرافی،رادیولوژی،قفسه سینه،ام آر آی و…) متحمل شدم و از اون مهمتر مصرف داروهای متنوع و مختلف جهت کنترل درد و یا درمان احتمالی توسط پزشکان (البته بدون اثر درمانی و تسکینی) و قبول عوارض آن واقعا مرا بطور کامل نا امید کرده بود حتی یه بار تزریق عضلانی هم انجامشد که بی تاثیر بود تا اینکه بصورت اتفاقی به مطلبی به اسم تریگرپوینت در اینترنت برخورد کردم و تمام نشانه های اونو تقریبا در خودم دیدم و به یک متخصص طب سوزنی مراجعه کردم پس از معاینه مشکل را تایید کرد.البته با انجام ۶ جلسه استفاده از سوزن خشک و گاهی سوزن همراه با شوک الکتریکی شاید بگم تقریبا ۲۰ درصد بهبودی حاصل نشد البته مشکل سردرد ناشی از تریگر پوینت تقریبا ۹۰ درصد حل شد اما خود درد همچنان بشدت باقی است و واقعا در این مدت کیفیت زندگیم به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و مانع بسیار محکمی برای پیشرفت تحصیلی و کاری من بوده.تقریبا میتونم بگم درد من در تمام ساعات بیداری وجود داره اما گاهی بسیار شدیدتره.خودم موقع لمس طرف راست گردنم باندهای بسیار حساس طنابی و دردناکو لمس میکنم که حالت سفتی داره و منشا اصلی درده.میخواهم عرض کنم اگه درجه بندی خفیف،متوسط و شدید برای این بیماری وجود داشته باشه مشکل من از نوع شدیده و مدتی تا حدی ناامید شده بودم.نقطه اصلی عضله ای که عرض کردم در لینک زیر گذاشتم:
    http://uupload.ir/files/bb72_screenshot_(116).png
    با توجه به توضیحاتی که عرض کردم آیا در کلینیک شما راهی برای بهبودی وجود داره؟
    در ضمن من ساکن تهران نیستم ولی اگه برنامه درمانی هفته ای یکی دو جلسه باشه میتونم مراجعه کنم
    لطفا پاسخ بدید با تشکر
    mohammad.22may@gmail.com – 09380592463

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۴ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۲:۳۴ ق.ظ

      بله، ممکن است این درد به روشهای درمانی متخصصان درد جواب بدهد.

  50. افشین

    ۲۶ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۲:۲۵ ب.ظ

    سلام.من حدود ۲ساله که ربات صلیبیزانو مو جراحی کردم ولی هنوز درد دارم دکترم رفتم ولی میکه رباتت خوب کرفته جای ناراحتی نداره.ولی من نکرانم اخه درد زیادی دارم

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۳:۱۴ ب.ظ

      سلام
      ممکن است مشکلی بجز رباط صلیبی داشته باشی
      نیاز به معاینه و بررسی دارید

  51. حسنا

    ۲۸ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۷:۰۰ ب.ظ

    باعرض سلام، بنده روى مچ دست راستم کیست سفتی در اومده که دردش نمیذاره حتا خودکار دستم بگیرم، اگر این رو دکتر با سوزن تخلیه کنن باز امکان بازگشتش هست؟ نمیخوام جراحی کنم، هیچ درمان دیگه اى داره؟

    • تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی

      شهرام اعظمی

      ۲۹ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۳:۱۶ ب.ظ

      سلام
      با تخلیه کردن احتمال خوب شدن ۵۰ درصد است و با جراحی ۹۵ درصد. بجز اینها ، درمان موقتی با مراقبت و بستن مچ بند انجام میشود.

  52. امین

    ۱ام خرداد ۱۳۹۵ ۱:۴۱ ق.ظ

    باسلام.اقای دکتر۳ماه پیش براثرحادثه هردوران پایم شکست والان داخل هردو پلاتین هست متاسفانه چندروزپیش بانظرفیزیوتراپ عکس گرفتم که یکی ازپیچهای پلاتین تانصفه شل شده بودهمچنبن بالای زانوم کمی تورم داردولی دردی حس نمیکنم بنظرشمانیازبه جراحی مجدددارم؟؟؟درضمن هنوزطبق دستورپزشکم نتونستم حتی روی پاهام بایستم.لطفاراهنماییم کنید.

اضافه کردن یک نظر

 

تصویر نمایه دکتر شهرام اعظمی