نظرات

  1. هادی

    ۲۰ام آذر ۱۳۹۶ ۲:۵۹ ب.ظ

    خانم دکتر سلام
    من ۳۱ ساله هستم سال قبل به علت سوزش در ناحیه قلب اکو و تست ورزش رو انجام دادم که مشکلی وجود نداشت الان چند وقته که پشت و جلوی کتف سمت چپم و دست چپ به خصوص کف دست و زیر بغل سوزش دارم. البته یک سال میشه که مشکل اضطراب دارم و داروی اس سیتالوپرام مصرف میکنم. همچنین مشکل دیسک گردن هم دارم که دارویی مصرف نمی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام آذر ۱۳۹۶ ۶:۱۹ ق.ظ

      سلام.
      اگر طی بررسی قلبی یکسال قبل مشکلی نداشته اید و دیابتی و سیگاری و چاق و… نیستید، نگران قلب خود نباشید و مسایل اضطرابی تان را کنترل کنید و برای جلوگیری از پیشرفت دیسک گردن که می تواند باعث این دردها شود، از پزشکتان کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  2. سامان

    ۲۱ام آذر ۱۳۹۶ ۱:۵۱ ب.ظ

    سلام خدا قوت
    در دوران بارداری بیمار با سابقه تعویض دریچه میترال فلزی مصرف وارفارین تا هفته یا ماه چندم ممنوع میباشد؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۳ ق.ظ

      سلام.
      هفته ی ششم تا دوازدهم و سپس در ماه آخر بارداری و دو هفته قبل از زایمان، وارفارین ممنوع است.
      مگر اینکه دوز و مقدار مصرفیِ روزانه بسیار پایین باشد که آن هم خودِ پزشک و با توجه به جمیع شرایط تصمیم گیری خواهد کرد. ولی باز هم دو هفته تا یکماه قبل از زایمان، باید در همه ی افراد، به داروی تزریقی تبدیل شود.

      لینک به نظر

  3. سامان

    ۲۱ام آذر ۱۳۹۶ ۲:۰۵ ب.ظ

    سلام خسته نباشید
    روند کلی تبدیل مصرف هپارین به وارفارین (بعد از هفته ۱۲) چگونه است؟ هپارین باید قطع بشه بعدش وارفارین مصرف بشه ؟؟یا اینکه همزمان با مصرف هپارین وارفارین مصرف بشه و بعدش هپارین قطع بشه؟ چند روز بعد از مصرف وارفارین ازمایش pt و inr باید انجام بشه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ق.ظ

      سلام. روند کلی تغییر حتما باید تحت نظر یک پزشک باشد و حالتی نیست که شما خودتان تنظیم کنید.
      تا چند روز مصرف همزمان، تا بالا آمدن Inr و چک روزانه ی آن! سپس قطع هپارین و ادامه ی وارفارین!
      برای هر بیمار با توجه به خودِ او، دریچه ی تعویض شده و مقدار بالا آمدن Inrدر آزمایش تصمیم گیری می شود.
      تحت‌نظر پزشک این اقدامات را انجام دهید و از اقدامات سرخود، بپرهیزید.

      لینک به نظر

  4. عبید

    ۲۲ام آذر ۱۳۹۶ ۹:۵۶ ق.ظ

    سلام .
    خانم دکتر من تاکنون سه بار اکو شده ام و در هرسه گزارش trivial Mr و mild trگزارش شده است .ولی چند مدتی هست قلبم تیر میکشد و بعد هم ضربان قلبم بالا میرود ،دکترهایی که مراجعه کردم این درد رو ناشی از فشارهای عصبی دانسته اند ولی بنده نگران این هستم که بیماری پنهانی در قلبم وجود داشته باشد ،آیا این دردها منشأ عصبی دارد ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ق.ظ

      سلام. نارسایی دریچه در این حد کم و خفیف، باعث علایم قلبی نمی شود و اگر سن بالا و چاقی و دیابت و… ندارید و سیگار و قلیان نمیکشید و مشروبات الکلی مصرف نمیکنید، منشا عصبی برای مشکلات و علایم فوق، با احتمال قوی مطرح هست!

      لینک به نظر

  5. رویا

    ۲۲ام آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۸ ق.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز
    من دو داروی متورال و وراپامیل را مصرف میکنم.ضربانم ۱۳۷ هست و ریتم آن دهلیزی ست. قبلا فرمودید ابلیشن برای اریتمی ها است نه ضربان بالای سینوسی ! اگر ریتم دهلیزی باشد ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ق.ظ

      سلام. ریتم دهلیزی با سینوسی متفاوت است.
      با مصرف دو داروی کاهنده ی ضربان قلب، ضربان قلب شما هنوز خیلی بالاست و بهتر است که از نظرات یک الکتروفیزیولوژیست قلبی، کمک بگیرید.
      حتما شما بررسی های “غیر قلبی” را برای افزایش ضربان قلب، انجام داده اید!!
      چون در طولانی مدت ، این ضربان بالا، ممکن است که باعث آسیب به قلب شود.

      لینک به نظر

  6. قربانی

    ۲۵ام آذر ۱۳۹۶ ۸:۰۹ ب.ظ

    سلام خانم چهل ساله هستم تا هشت سال قبل سالی یکی دو بار تپش قلب شدید میگرفتم که بابد به بیمارستان مراجعه میکردم جواب اکو سالم بود ومشکل قلبی نداشتم الان تپش قلب طولانی ندارم فقط تپش ناگهانی ویکی دو دقیقه ای میگیرم( هفت وهشت ماهی یکبار )ایا ممکن است از کم خونی باشه

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام آذر ۱۳۹۶ ۸:۳۳ ب.ظ

      سلام.نه خیر.
      کم‌خونی باعث این نوع تپش قلب نمی شود!
      به نظر می رسد که تپش شما یک نوع آریتمی قلبی باشد که شایعترینش در سن شماAVNRT هست ( در اصطلاح عامیانه به آن رگ اضافه گفته می شود که در واقع راهِ اضافه هست و نه رگِ اضافه) ! با گرفتن نوار حین تپش قلب، نوعِ آن دقیقا اثبات می شود و در اکو و نوار عادی، مشکلی وجود ندارد.
      اگر سالی یک تا دوبار تکرار میشود نیاز به اقدام خاصی ندارد و در صورت تکرار شدن هر هفته و یا بروز علایم آزار دهنده، باید ابلیشن انجام شود که در اصطلاح عام، همان سوزاندن رگ اضافه هست!

      لینک به نظر

  7. بنفشه

    ۲۸ام آذر ۱۳۹۶ ۶:۳۰ ب.ظ

    سلام
    وقت بخیر
    ۴۱ساله هستم.چهار سال است که متوجه شدم بیماری قلبی دارم. قلبم ضعیف است برای زایمان که اکو کردم ۳۵%بود
    بعد از زایمان چون به مدت چهار ماه شیر به بچه دادم به ۲۵%رسید
    بعد از آن به مدت پنج ماه دارو مصرف کردم و اکو انجام دادم و به ۲۹%رسید
    احساس خفگی و سنگینی در قفسه ی سینه و تیر کشیدن قلب دارم
    و حالا دکتر گفته دریچه ی قلبم گشاد شده و باید اسکن انجام دهم
    تشخیص شما چیست؟
    باتشکر.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام آذر ۱۳۹۶ ۸:۵۷ ق.ظ

      سلام. شما نارسایی قلبی طی حاملگی پیدا کرده اید که متاسفانه بعد از حاملگی بهبود نیافته است و این ربطی به شیردهی نداشته! ( البته این را در صورتی میتوان به حاملگی نسبت داد که اکوی شما، قبل از حاملگی نرمال باشد!)
      در کل افراد دچار نارسایی قلبی، باید از نظر کرونری و عروق قلبی هم بررسی شوند و حتما انجام یک بررسی اضافه تر را به شما توصیه میکنم.

      لینک به نظر

  8. عبید

    ۲۸ام آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ب.ظ

    سلام. باتوجه به اینکه ورزش بدنسازی انجام میدهم و نارسایی mild tr و trivial Mr دارم ،آیا احتیاجی به تست ورزش هست ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام آذر ۱۳۹۶ ۸:۵۹ ق.ظ

      سلام. تصمیم گیری برای انجام تست ورزش، با این اندکسهای اکو نیست و با توجه به سن، سایر ریسک فاکتورها و علایم بالینی و حرفه ای بودن ورزش و… صورت میگیرد!

      لینک به نظر

  9. جواد

    ۳۰ام آذر ۱۳۹۶ ۹:۳۸ ب.ظ

    سلام
    بنده نارسایی دریچه ای mild Mr دارم ،به علت ناراحتی روده دکتر مربوط قرص هسوتکس تجویز کرده اند ،آیا این دارو با توجه به نارسایی و مصرف پراپرانول تداخلی ایجاد میکند ؟ خانم دکتر من زمانی که احساس درد در قلب داشته باشم پراپرانول مصرف میکنم ،به عبارتی امکان یک هفته مصرف نکنم ،آیا این نحوه مصرف مشکل دارد ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳ام دی ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵ ق.ظ

      سلام.
      اگر منظور شما قرص هیوسین است، تداخلی با وضعیت دریچه ای شما ندارد.
      اما حالتهای شما که درگیری قلبی، روده ای و… را با هم علایم ایجاد کرده، به نظر نیاز به مشاور و ویزیت روانپزشکی دارید.
      قرص پروپرانولول یک درمان علامتی است و میتواند فقط موقع علایم مصرف شود.

      لینک به نظر

  10. عطیه

    ۱ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ

    سلام خانوم دکتر, من شدیدا استرس کنکور دارم, دوماه پیش دوبار دچار حمله پانیک شدم ,سه روز پیش سمت چپ قفسه سینم با شانه و دست چپم درد گرفت, دیروز سمت چپ قفسه سینم با گردن و سمت چپ فکم درد گرفت که این دو درد خفیف و حدود ۲۰ دقیقه و چندین بار تکرار شد, امروز قلبم و و بین دوکتفم درد میکند و از پشت به جناغم فشار وارد میشود,درد بین دو کتف و فشار به جناغم حدود ۲ ساعت درد اذیت کننده دارند, علتش چیه؟؟ راستی کلسترولم یکم بالاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام دی ۱۳۹۶ ۹:۱۳ ق.ظ

      سلام. حملات پانیک باعث ایجا درد در جاهای مختلف می شود.
      توسط یک پزشک عمومی ویزیت شوید تا ارجاع مناسب شما به قلب و یا روانپزشک و… صورت گیرد.

      لینک به نظر

  11. مصطفی راستگو

    ۱ام دی ۱۳۹۶ ۶:۱۲ ق.ظ

    با سلام. ضمن وقت بخیر، من پدرخانمی دارم که واقعا انسان خوبیه. از مدت ها قبل مشکل قلبی داشتن و مرتب زیر نظر دکتر **** هستن . ایشون بهشون گفتن چند تا از مویرگ های شما گرفته و نمیشه کاریش کرد. پدر خانم بنده انسان سرحالی هستن با وجود داشتن ۷۰سال سن. این گفتار دکتر **** ذهنشونو خیلی مشغول کرده و مرتب توی فکر هستنو استرس دارن. میخواستم ببینم واسه گرفتن مویرگ ها واقعا نمیشه چه توی ایران چه خارج از کشور کاری انجام داد؟راهی پیش پای ما بزارین ممنون میشیم(پدر خانمم سابقه بیماری قلبی و استانت دارن اما کاملا سرحال و جنب و جوش دارن و مرتب درگیر جلسه و رفت و امد هستن در حال حاضر فقط گفتار دکتر **** نگرانشون کرده). در اخر اون چیزی که بر استرس ایشون افزوده اینه که چند روزه میگن بالای قفسه سینشون میسوزه که دکتر گفتن مال گرفتگی همون مویرگ هاست

    (قسمتی از این نظر به خاطر برخی ملاحظات توسط داک تاپ حذف گردیده است)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام دی ۱۳۹۶ ۹:۱۶ ق.ظ

      سلام. درگیری میکروواسکولر، درمان دارویی دارد ولی درمان جراحی و یا استنت ندارد.
      اگر درد سینه دارند، باید پس از دیدنِ بیمار و رویت مدارکشان، نظر داد.

      لینک به نظر

  12. اکرم کثیری

    ۱ام دی ۱۳۹۶ ۵:۲۴ ب.ظ

    سلام خانم دکتر من خانمی هستم ۴۵ ساله مرداد ماه قبل دچار سکته مغزی شدم و بنا به سفارش دکتر مغز به دکتر قلب مراجعه ودوبار اکو از راه مری انجام دادم و به گفته انان پی دی اف دارم قبل پلاویکس مصرف می کردم اما الان یه هفته زالربان مصرف میکنم ولی ضربان قلبم رو در موقع هیجان بالا میبره باید به پزشک مراجع کنم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام دی ۱۳۹۶ ۹:۱۱ ق.ظ

      سلام. اصطلاح پی دی اف در قلب نداریم و احتمالا ” پی دی اِی” منظور بوده است!
      این ناهنجاری با توجه به سایز، در سن شما نیاز به درمان جراحی ممکن است داشته باشد که توسط اکوی مری، نیاز به جراحی مشخص می شود.
      زالربان داروی رقیق کننده و ضد لخته است و روی ضربان قلب تاثیری ندارد.
      اگر ضربان قلب و تپش شما ناشی از آریتمی مثلAfباشد که منجر به سکته ی مغزی شده، با توجه به نوع آریتمی، نیاز به درمان دارد که آنهم توسط پزشک قلبی که در جریان کار شماست، درمان باید صورت گیرد.
      بدون مشاهده ی مدارک، امکان تجویز دارو وجود ندارد.

      لینک به نظر

  13. ع.ا.شريفي

    ۴ام دی ۱۳۹۶ ۱:۲۷ ب.ظ

    باسلام وتشکر از خانم دکتر.آقای ۷۶ساله سیگاری بافشار خون وچربی وقندنرمال که حدود۴سال قبل باتشخیص n.stemiدر بخش ویژه قلب بستری شدندوبیومارکرهای قلبی منفی بوده.از أن زمان تحت درمان پلاویکس روزانه قرارگرفتند ودر وراجعات بعدی هم به ادمه مصرف دارو توسط کاردیولوژیست توصیه شدهاست.سایرداروهای ایشان لوزارتان.hctz.atorvastatin.ranitidin.nc2.6می باشد باتوجه به اینکه در این مدت مشکل قلبی نداشتندو ظرف چند روز گذشته از بی نظمی در اجابت مزاج و ضعف شدید گوارشی شاکی هستند ایا ادامه درمان با پلاویکس توصیه می شود ؟ایامصرف همزمان ppiتوصیه می شود؟درصورت لزوم قطع پلاویکس ایا قطع تدریجی باشد یا ناگهانی؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۵ام دی ۱۳۹۶ ۹:۵۴ ق.ظ

      سلام.
      ایشان داروی تیازید و لوزارتان، برای فشار خون مصرف میکنند.
      پس فشار خونی هستند و فشارشان با دارو کنترل شده!
      کسی که سابقه ی مشکلات زخمهای گوارشی داشته باشد، پلاویکس برایش کم عارضه تر از آسپیرین است!
      مشکلات گوارشی مثل یبوست، ربطی به این داروها ندارد.
      اگر با رانیتیدین و یا حتی بدون آن، علایم سوزش سر دل ندارند، حتی رانیتیدین هم میتواند حذف شود و نیازی به مهارکننده های پمپ پروتون نیست!
      در مورد قطع پلاویکس، باید سی دی آنژیوگرافی رویت شده و نظر داده شود ولی در صورت بروز مشکل حاد، قطع مقطعی در اکثر موارد، موردی ندارد.
      اگر علایم قلبی و درد و تنگی نفس ندارند، تحت نظر پزشک، داروی نیتروکانتین را میتوان قطع کرد.

      لینک به نظر

  14. abid

    ۷ام دی ۱۳۹۶ ۱:۵۰ ب.ظ

    سلام
    ایا ورزشهای بدنسازی و وزنه برداری با توجه به این که trivial Mr و mild trدارم ،آیا مضر و خطرناکه ؟ و اینکه چند وقت یکبار باید اکو شوم ؟
    پیشاپیش ممنون از پاسخ گویی شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۹ام دی ۱۳۹۶ ۸:۴۲ ب.ظ

      سلام.خیر، موردی ندارد.
      اکوی بعدی با توجه به سن شما و ریسک فاکتورهای ایسکمی و گرفتگی عروق، هر سه تا پنج سال یکبار میباشد.

      لینک به نظر

  15. حامد زارعی

    ۷ام دی ۱۳۹۶ ۸:۳۸ ب.ظ

    سلام و عرض ادب خانم دکتر یک سوال دارم آیا فشار خون ۱۰ روی ۶ فشار خون پایین محسوب میشود؟ بنده ۳۲ ساله مجرد اکثرا فشار خونم پایین هست . میخواستم بپرسم آیا باعث تغییرات خلق و خو میشود وقتی فشار خونم ۱۰ روی ۶ هست احساس سبکی سر دارم خسته میشم و احساس دلواپسی و دلتنگی بهم دست میده خواهش میکنم برای فشار خون پایین چه مواد غذایی مفید هست؟ راهنمایی کنید تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۹ام دی ۱۳۹۶ ۸:۴۶ ب.ظ

      سلام.
      برای کسی که در حالت عادی هم همین فشار را دارد و علایم بالینی خاصی ندارد، مشکلی محسوب نمی شود و نیاز به پیگیری ندارد.
      شما باید در حالت عادی هم فشارتان را چک‌کنید.
      به نظر علایم شما مربوط به فشارتان نیست! سایر مسایل داخلی را چک کنید.

      لینک به نظر

  16. ميلاد

    ۸ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ب.ظ

    سلام،مادر بنده مدت دو هفته است که عمل قلب باز انجام داده و خوشبختانه عمل موفقیت آمیز بوده ولى متاسفانه بعضى وقتا به وسیله دستگاه تنفس رو انجام میده،خواستم بدونم که عادیه و تا کى باید اینجورى باشه؟هنوز icu بستریه و به بخش منتقل نشده

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۹ام دی ۱۳۹۶ ۸:۵۱ ب.ظ

      سلام. اینکه بیمار شما دو هفته بعد از عمل هنوز در آی سی یو هست، یعنی اینکه یک پدیده ی غیر عادی و یا عوارض عمل و… دارد، وگرنه باید تا الان از آی سی یو مرخص میشد!
      اینکه گاهی از دستگاه برای تنفس استفاده میکند، یعنی اینکه مداوم و یا متناوب ،به ونتیلاتور وصل میشود؟؟؟ که در این صورت، استفاده ی متناوب از دستگاه تهویه ی مکانیکی و ونتیلاتور، یعنی اینکه هنوز مشکل تنفسی دارد!!!!!!
      بهتر هست که از پزشکی که بالینِ بیمارِ شما را دیده و معالج ایشان است، اطلاعات درست و پیش آگهی بیمارتان را بپرسید، چون بهتر از هر کسی شما را راهنمایی خواهد کرد.

      لینک به نظر

  17. هستی

    ۹ام دی ۱۳۹۶ ۳:۰۴ ب.ظ

    سلام .خانم دکتر نارسایی های خفیف دریچه ای آیا درمان قطعی دارند ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۰ام دی ۱۳۹۶ ۸:۳۷ ق.ظ

      سلام. اصلا نیاز به درمان ندارند!!! مخصوصا در مورد سه دریچه ی میترال، تریکوسپید و پولمونر، که یک مساله ی تقریبا عادی است!

      لینک به نظر

  18. مریم

    ۱۱ام دی ۱۳۹۶ ۱:۱۳ ق.ظ

    سلام خانم دکتر من دختری ۱۹ ساله هستم چند وقتیه که قلبم انگار میزون نمیزنه رفتم رکتر اکو و نوار قلب گرفتند گفتند خوبه پروپرانولول ۱۰ رو تجویز کردن گفتن هر وقت استرس داری بخور بعد گفتن یه دستگاهی هست که ۲۴ ساعت میبندن ولی من نیازی ندارم گفتن بخاطر استرسه. الان چند وقتیه این قرص رو میخورم. موقع هایی که من رو تپش قلب میگیره قلبم به شدت تند میزنه انگار از جاش داره درمیاد و تمام لباسم تکون میخوره و حدود یکی دو دقیقه ی دیگه به حالت عادیش بر میگرده الان حدود دو سه شبه که شبا دارم میخوابم انگار قلبم کند تر از‌ حالت طبیعی میزنه انگار میخواد وایسه یعنی یکم اروم میزنه یکم طبیعی در ضمن من ادم فوق العاده استرسی هستم پشت کنکوریم بعد یه سوالی داشتم قرص پروپرانول ۱۰ رو من شب به شب مصرف میکنم یعنی روزی یه دونه میخورم خواستم بدونم این قرص پروپرانولول رو چه مواقعی و چه ساعاتی بهتره که استفاده کنم؟ بعد من بعضی شبا خیلی کم پیش میاد که دارم میخوابم باید همش نفس عمیق بکشم تا راحت تر نفس بکشم . بعد این هولتر های ۲۴ ساعته که تپش قلب رو نشون میده اگه بمدت ۲۴ ساعت بخوایم استفاده کنیم، هزینه ش چقدره؟ بیشتر اوقات هم این اتفاق شبا برام میفته و موقع هایی که میخوام بخوابم. ببخشید مزاحم شدم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام دی ۱۳۹۶ ۹:۵۱ ق.ظ

      سلام. به نظر علایم شما ناشی از استرس فراوان هست و نیاز به مشاوره روانپزشکی، علاوه بر چک تیرویید و کم خونی و… ؛ دارید.
      بستن هولتر ریتم، به تشخیص نوع آریتمی و تپش قلب نامنظم کمک میکند و هزینه اش در مراکز دولتی و خصوصی و با توجه به بیمه ی شما متفاوت است و عدد ثابتی نیست !
      شبها ضربان قلب در حالت عادی ، کمتر از روزهاست و مصرف پروپرانولول در روز بهتر است ولی اگی شما فقط علایمتان گهگاهی و طی شبهاست، فقط در موقع بروز علایم، یک عدد قرص مصرف نمایید‌.

      لینک به نظر

  19. حسین

    ۱۱ام دی ۱۳۹۶ ۸:۴۲ ق.ظ

    سلام خانم دکتر با عرض خسته نباشید من در تاریخ ۹۶/۹/۵ انزو گرافی شدم . ناگفته نماند قبل از انزو بعلت پایین بودن ضربان قلب به بیمارستان مراجعه نمودم که نهایتا انزو شدم واکنون نیز در اکثر مواقع ضربانم پایین بوده وتا به ۴۰ هم میرس وای روند ساعتها ادامه دارد لازم به ذکر است که بالن واستنت هم گذاشتند ایا بااین اوصافنیاز به باطری دارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام دی ۱۳۹۶ ۹:۴۵ ق.ظ

      سلام. ضربان پایین قلب، مربوط به اختلال راههای هدایتی است که گاهی اگر خونرسانی راه هدایتی بعلت گرفتگی عروق کم شده باشد، با باز کردن رگ و استنت گذاری برطرف می شود!
      اگر اختلال رفع نشده و مخصوصا حین خواب ضربان به کمتر از ۴۰ برسد و یا علایمی مثل سرگیجه و… ایجاد کند، و یا در صورت وجود بلوک های قلبی، نیاز به گذاشتن باطری هست که با بررسی این موارد و رویت مدارک میتوان نظر داد.

      لینک به نظر

  20. توحید

    ۱۲ام دی ۱۳۹۶ ۸:۴۲ ق.ظ

    سلام خانم دکتر من بعلت تپش قلب قرص پرانول مصرف می کردم اما به دلبل عوارض گوارشی دکتر کارودیلول تجویز کرد با تهیه قرص ومطالعه برگه راهنما نتونستم کارودیلول مصرف کنم چون عوارضی که تو برگه راهنما نوشته بود خیلی زیاد وترسناک توصیف کرده بود به نظر شما چه دارویی به غیر این موجود است که عارضه کمتر وهمینطور ریفلاکس معده ایجاد نکنه تا در ویزیت بعدی با دکتر مشورت کنم و

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۳ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰ ب.ظ

      سلام. در صورتی که علت تپش قلبِ شما، “غیر قلبی” باشد،( که به نظر اینگونه است!)؛ بهتر است که با توجه به علتِ آن، درمان لازم انجام شود و نیازی به پزشک قلب برای درمان علامتی ندارید!!
      استرس تان را کنترل کرده و مشاوره بگیرید!

      لینک به نظر

  21. يوسف

    ۱۳ام دی ۱۳۹۶ ۱:۳۸ ق.ظ

    سلام.خسته نباشید دکتر.
    پدر من ۵۶ ساله هستنو سال ٩٠ سکته کردن.تقریبا یک ماه پیش باز مشکل پیش اومدو بانژیو کردنو دکتر گفت ٣ رگ اصلى گرفته.دریچه میترال هم نارسایى داره و نیاز به ترمیم داره.تپش قلبشونم پایینه و ef قلبشون٢۶٪‏ هست.
    دکتر گفته عمل ریسکیه و ٣۵٪‏ خطر احتمال داده.
    ایا عملشون واقعا ریسک بالایى داره و خطرناکه؟؟
    من خیلى استرس دارم لطفا کمکم کنید.ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۳ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ب.ظ

      سلام. کسی که نارسایی قلبی دارد، همیشه خطراتی وی را تهدید میکنند، مخصوصا در نارسایی قلبی شدید که ایشان دارند! بعلت گشاد و بزرگ شدن قلب، ناشی از نارسایی شدید، نارسایی دریچه ها کم کم تشدید می شوند.
      اگر با درمان دارویی، بیمار شما هم چنان علامتدار باشد و درد سینه و تنگی نفس، برایشان ناراحت کننده باشد، باید با قبول “ریسک بالا”، جراحی انجام شود؛ و حتی پس از آن، گاهی نیاز به باتری قلبی هم دارند!
      اینها با توجه به وضعیت بالینی بیمار و پاسخ وی به درمان دارویی، تصمیم گیری می شود.

      لینک به نظر

  22. احمد

    ۱۳ام دی ۱۳۹۶ ۹:۱۰ ب.ظ

    سلام خانم دکتر ایا می توان مقدار سرتونین موجود در بدن را باانجام ازمایش خون بدست اورد مرسی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ب.ظ

      سلام. باتوجه به اینکه سروتونین خون به همکاران روانپزشک مربوط میشود و در حیطه ی کاری ما نیست، اطلاعی ندارم.
      از همکاران روانپزشک و یا متخصصین آزمایشگاه، بپرسید!

      لینک به نظر

  23. حسین

    ۱۴ام دی ۱۳۹۶ ۱۰:۰۰ ق.ظ

    با سلام خانم دکتر احمدی شرمنده ام که مجددا مزاحم اوقات شریفتان میشوم من قند خونم قبل از خوردن قرصهای اترو واستاتین از ۶۵ بالات نمی رفت ولی الان قند خونم از ۱۷۵ موقع ناشتا و۲۲۵ بعداز ۲ساعت پایین نمی اید با توجه به اینکه ازمایشات میزان کلسترول را ۱۷۵ نسان داده که این ازمایش سه چهار نوبت انجام داده شده ایا باز با این توصیفها نیاز است اترو واستاتین بخورم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ب.ظ

      سلام. مقدا ر آزمایشگاهی قند شما، نشانه ی دیابتی بودنِ شماست و ربطی به قرص چربی ندارد.
      قرص چربی، گاهی برای خودِ چربی خون و گاهی برای جلوگیری از رسوبات در عروق قلبی و یا مغزی و… تجویز می شود!
      بنابراین، درمان دیابت را تحت نظر متخصص داخلی- غدد شروع کنید و با توجه به اینکه قرص چربی از ابتدا برای چه منظوری شروع شده، باید در مورد ادامه ی آن، تصمیم گرفت!

      لینک به نظر

  24. يوسف

    ۱۴ام دی ۱۳۹۶ ۶:۳۴ ب.ظ

    سلام.اول خیلى ممنون و تشکر بابت جوابتون.دکتر ، دکتر پدرم نگفتند که نارسایی شدید قلبی دارند یا قلبشون بزرگ یا گشاد شده فقط گفتند ٣ رگ اصلی که یکی رگ چپه گرفته و دریچه میترالشون ضخیم یا نارسا شده و ضربان قلبشون ضعیفه و ef قلبشون ٢۶٪‏ هست.حالا من میخوام بدونم با این شرایط و گفته ى دکتر که خطر ٣۵٪‏ را براى عمل احتمال دادند واقعا این عمل خطرناک هست و ما چقدر باید امید داشته باشیم؟!یعنی بیمارانی با حال بدتر نیستند که عملشان موفقیت امیز بوده؟!

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۵۰ ب.ظ

      سلام. این که Ef بیمار شما ۲۶ درصد هست، یعنی که پمپاژ قلب ضعیف است و نارسایی شدید قلبی دارند!!!!!
      بنابراین عمل جراحی ایشان با ریسک بالاتری، نسبت به کسانی که نارسایی قلبی ندارند، همراه است ولی این به معنی مرگ حتمیِ حین عمل نیست و بسیاری از بیماران با توجه به کلاس عملکردی فعلی و… عمل را تحمل میکنند و مشکلی حین عمل برایشان بوجود نمی آید و کسی که بالینِ بیمار شما را دیده و ایشان را معاینه کرده؛ بهتر میتواند نظر بدهد، چون یک قاعده ی کلی برای همه ی بیماران نداریم و هر بیماری با توجه به شرایطِ خودش، ارزیابی می شود!

      لینک به نظر

  25. مسعود نبوی

    ۱۴ام دی ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ ب.ظ

    با سلام مردی مجرد ۲۷ ساله هستم و چند روزی هست در قسمت پایین قلبم تیر خفیفی میکشه در حد ۱ ثانیه بعد قطع میشه ولی هر نیم ساعت یک ساعت ۱ بار تیر میکشه.هیچکونه سرگیجه و درد در ناحیه دیگری هم ندارم فقط همین تیر کشیدن.سابقه قبلی و بیماری قلبی هم ندارم.ایا جای نگرانی هست؟؟ بنظر شما مشکل چی هست؟؟ با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۵۳ ب.ظ

      سلام. دردهایی در حد چند ثانیه از نظر قلبی کمتر ارزشمند هستند و علل مختلفی دارند .
      بهتر است که در صورت آزاردهنده بودن، توسط یک پزشک عمومی معاینه شوید و شرح حال دقیق از شما گرفته شود!

      لینک به نظر

  26. naser

    ۱۶ام دی ۱۳۹۶ ۵:۵۴ ب.ظ

    سلام .ایانارسایی های دریچه ای در حد خفیف با ورزش پیشرفت کننده هستند ؟

    لینک به نظر

  27. رضا حسینی

    ۱۷ام دی ۱۳۹۶ ۲:۱۱ ق.ظ

    سلام…من ۳۵ سال سن دارم بعلت تپش قلب به پزشک مراجعه کردم که پس از گرفتن نوار قلب و اکو نرمال به پیشنهاد اسکن قلب رو داد برای اطمینان بیشتر… ایا اسکن قلب انجام بدهم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳ ق.ظ

      سلام. اسکن قلبی برای بررسی علتهای کرونری تپش قلب هست و اگر گرفتگیِ عروق قلبی ، مدِ نظرِ پزشک شما باشد، بررسی خوب است!

      لینک به نظر

  28. Le

    ۱۸ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ب.ظ

    سلام خسته نباشید . دختر من ۱۴ سالشه و بخاطر تپش های زیاد و با شدت به متخصص قلب و عروق مراجعه کردیم ایشون گفتن اکو و نوار قلب انجام بده که جواب اکو شد این
    RVDd : —mm
    rVSD : 4.6mm
    LVDd : 32 5 mm
    Pwd : 8.4 mm
    rVSs : 8.4mm
    LVDs : 19.9mm
    Pws : 0.38mm
    Ef : 71%
    Fs : 39%
    HR ecg : — bpm
    S% : 83%
    Pw% : -95%
    LVM : 49g
    LVMI : —
    SPWD : —ms
    Vp : —m/s
    E/Vp : —
    دکتر پروپرانولول ۱۰ تجویز کردن که اثر این دارو فقط برای چند ساعته و بعد از اون دوباره تپش شروع میشه که معمولا با شدت و سرعته . گفتن به خاطر استرس و اضطرابه که کلردیازپوکساید تجویز کردن . این دارو رو تپش قلبش تاثیر نداشت فقط باعث بیحالی و خوابالودگیش شد ، دخترم زخم معده و رفلاکسم داره که بخاطرش دومپریدون ، سوکرالفیت و پنتوپرازول مصرف میکنه .. لطفا شماهم نظرتونو بگید خانم دکتر . ایا لازمه پیش متخصص دیگه ای بره ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵ ق.ظ

      سلام. به نظر علتِ تپش قلبِ فرزندِ شما، قلبی نیست!
      علل روانپزشکی و مسایلِ داخلی را بررسی کنید.

      لینک به نظر

  29. لیلا

    ۱۸ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ ب.ظ

    با سلام خانمی ۳۹ ساله هستم سه سال است قرص لووکسین ۷۵برای کم کاری تیرویید استفاده می‌کنم . بسیار استرس دارم وحملات پانیک گاه دارم .دو ماه پیش تشخیص فشار خون بالا دادن و برایم متوپرولول ۲۵ تجویز شد.تست اکو‌و و ورزش دادم تنها مشکل تپش قلب بالا بود که ناشی از استرس شدید بود . روزی یک عدد متوپرولول استفاده می‌کنم .صبح ها بسیار خسته هستم و کاه حالت ریزش قلب در گلو دارم و‌یک بار هم ضربان قلبم بسیار شدید زد در عرض یک‌دقیقه و‌باز آرام شد.گاه احساس می‌کنم یک سمت بدنم بی حس شده است و این خالت یک تا دیروز هست و‌بعد میرود.ایا این موارد از عوارض دارو‌است و‌مصرف صحیح این دارو چگونه است?با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ب.ظ

      سلام. متوپرولول درمان علامتیِ تپش قلب است و علت را رفع نمیکند. شما با تجربه ی حملات پانیک باید تحت نظر روانپزشک باشید و تپش قلب تان هم با مصرف داروی روانپزشکی کنترل شود!

      لینک به نظر

  30. Ali

    ۱۹ام دی ۱۳۹۶ ۹:۱۱ ب.ظ

    سلام و خسته نباشید.
    بنده ۲۶ سال دارم و سال ۹۱ دچار حملات مکرر پانیک میشدم و بعد از درمان ۴ ماهه بهبودی کامل پیدا کردم؛مدت یک سالی میشه تپش های قلب شدید دارم مخصوصا پس از کشیدن سیگار در حد ۱۳۰ ضربان در دقیقه؛آزمایش خون و نوار قلب دادم که گفتند مشکلی ندارم و دوباره قرص سرتالین۵۰ و پرانول ۱۰ دادند و دوماهه مصرف میکنم ولی هیچ اثری نداشته و تپش های قلب من مکررا ادامه داره البته با خوردن پرانول ضربانم گاهی خیلی پایین میاد مثلا ۵۵ تا در دقیقه؛ با فعالیت ساده بی حال میشم و سرگیجه میگیرم و حتما باید چند دقیقه دراز بکشم تا خوب شه حالم ولی گاهی هم۲ساعت ورزش سنگین میکنم مثل فوتبال ولی نفس کم نمیارم و سرحالم؛بنظر شما لازمه من قلبم رو اکو کنم یا مشکلم قلبی داشته باشم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ ب.ظ

      سلام. اگر نوارِ قلبِ حینِ تپش و معاینه ی قلبی تان، مشکلی نداشته، هم چنان درمان روانپزشکی و مشاوره را پیگیری کنید!

      لینک به نظر

  31. امین معصومی

    ۲۰ام دی ۱۳۹۶ ۲:۴۵ ق.ظ

    با سلام
    مادر ۶۰ ساله من ۳۰ سال است دیابت دارد برای کنترل بیماری قلبی و عروقی و فشار خون و مشکل انسداد عروق کرونر داروهای زیر را از ۲ ماه و نیم قبل به خاطر حملات آنژین صدری مصرف می‌کند :
    روزی ۲ بارمصرف متوپرولول تارترات ۵۰ – ولی هر دفعه یک نصفه قرص (۶ صبح و ۶ شب)
    و روزی ۲ بار آملودیپین ۵ میلی گرمی ( ۶ صبح و ۶ شب)

    و همچنین روزانه ۲ عدد دروکانتین (نیتروگلیسیرین پیوسته رهش) ۲٫۶
    و روزانه یک عدد اسویکس۷۵ (کلوپیدوگرل)
    و روزی یک عدد آسپرین ۸۰ میلی گرمی
    و روزی یک بار آتورواستاتین ۲۰ میلی گرمی

    قبل از ۲ ماه و نیم قبل مادرم علاوه بر روزی ۲ بار آملودیپین ۵ میلی گرمی روزی ۲ بار قرص کارودیلول ۶٫۲۵ می‌خورد و همچنین روزی یک نصفه تریامترن اچ و تقریباً هیچوقت فشار خونش از ۱۳۰ روی ۷۰ بالاتر نمی‌رفت و ضربان قلبش بین ۶۵ تا ۷۰ بود و در بیشتر اوقات فشار خون مادرم بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ بود

    اما اکنون فشار خون مادرم با دستگاه دیجیتالی بازویی به طور متوسط ۱۴۵ روی ۷۵ است با ضربان ۸۰٫

    این رو هم اضافه کنم که از ۲ ماه و نیم پیش که دردهای دست چپ و پشت قلب و قفسه سینه مادرم برگشت و یک هفته در بیمارستان میلاد بستری شد پزشک بخش بستری بیمارستان میلاد متوپرولول تارترات ۵۰ رو جایگزین کارودیلول ۶٫۲۵ کرد و همچنین روزانه یک نصفه تریامترن اچ رو حذف کرد (کراتینین مادرم به طور متوسط ۱٫۳ است) و دروکانتین (نیتروگلیسیرین پیوسته رهش) ۲٫۶ و اسویکس (کلوپیدوگرل) را به داروهای مادرم اضافه کرد.

    البته وقتی مادرم ۲ ماه و نیم قبل در بیمارستان میلاد بستری شد به خاطر نشانه‌های التهاب و عفونت [ESR / 1hr برابر ۱۱۵ بود (Normal 1-15) و همچنین CRPTitr برابر ۱۰۷ بود (۶ > Normal ) ] روی مادرم انژیوگرافی انجام نشد و پزشک عفونی ۲ نوع آنتی‌بیوتیک‌ (داکسی سایکلین + ریفامپین) برایش تجویز کرد که چند ماه باید در خانه مصرف کند (حداقل ۳ ماه) یک ماه قبل در آزمایش جدید خون [ESR / 1hr برابر۴۸ بود (Normal 1-15) و همچنین CRPTitr برابر ۱۱ بود (۶ > Normal ) ]

    این رو هم اضافه کنم که که در خلاصه آنژیوگرافی حدود ۳ سال قبل شریانهای LAD و OM1 کاملاً بسته بودند و جراحان قلب بیمارستان میلاد توصیه به درمان دارویی کردند (آن موقع مادرم هیچ درد آنژین صدری نداشت)
    Left Anterior Descending was total cut off at mid portion with poor run off
    OM1 was total cut off at proximal portion with good run off
    Positive D.S.E *
    DM *

    سؤال بنده این است :
    آیا این فشار خون مادرم که با دستگاه دیجیتالی استاندارد بازویی به طور متوسط ۱۴۵ روی ۷۵ است و با ضربان ۸۰ ، برای بیماری با تنگی‌های متعدد عروق کرونر ( LAD و OM1 کاملاً بسته) و سابقه۳بار سکته ایسکمیک مغزی، خیلی بالا و خطرناک است؟

    آیا این افزایش فشار خون به حدود ۱۴۵ ممکن است به خاطر حذف تریامترن اچ (روزی یک نصفه قرص مصرف میکرد با کراتینین کلیه ۱٫۳) و تغییر کارودیلول۶٫۲۵ به متوپرولول تارترات ۵۰ باشد ؟ (۲ ماه ونیم قبل که کارودیلول و تریامترن‌اچ مصرف می‌کرد فشار خون حدود ۱۲۰ روی ۷۰ بود)

    باز هم متشکرم به خاطر لطف شما.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام دی ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ب.ظ

      سلام. برای مادر شما با سابقه ی دیابت و سکته ی مغزی و گرفتگی رگ اصلی قلب و فشار خون و…، نباید فشار خون بیشتر از ۱۳ باشد و فشار ۱۲ تا حداکثر ۱۲ و نیم برایشان خوب است!
      باید پزشکشان دارو را طوری تنطیم نماید که فشارشان از ابن حد بالاتر نرود! ایشان باید حتما یک دارو از خانواده ی Ace inhi. و یا Arb برای کنترل فشار خون، در یافت نماید !

      لینک به نظر

  32. رضا

    ۲۱ام دی ۱۳۹۶ ۵:۰۶ ب.ظ

    ۱) minimal ischemia is seen inferior wall
    ۲) the L.V cavity is normal size lvef is 61%
    سلام وقت شما بخیر… این نتیجه اسکن قلب من هست میخواستم بدونم ایا مشکلی برای من و ورزش کردن بوجود میاد؟ ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام دی ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ق.ظ

      سلام. اگر علامتدار نیستید و تست ورزشِ حینِ اسکن شما، مشکلی ندارد و تغییرات نواری حینِ تست ورزش ندارید، ورزشهای ملایم و سبک برای شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد!
      وگرنه، نتیجه ی اسکن شما، نشان دهنده ی فشار روی عروق قلبی در حینِ استرس قلبی و افزایش کار قلب، می باشد!

      لینک به نظر

  33. مهدی

    ۲۳ام دی ۱۳۹۶ ۴:۱۳ ب.ظ

    سلام دکتر.بنده ۲۰سال دارم ودارای دریچه دولتی آئورت با نارسایی خفیف و ای اف۵۵٫۶۰هستم و به صورت حرفه ای ورزش میکنم و هر ۶ماه یکبار اکو می رم .هیچ مشکلی هم در هنگام ورزش ندارم فقط الان دو ماهه فشارم بالا و پایین میشه مثلا ۱۴٫۱۰بعد ۲ دقیقه میشه۱۱٫۷اصلا ثابت نیست استرس هم زیاد دارم آزمایش و دکتر قلب رفتم گفتن فشار از قلبت نیست مال تو عصبیه باید بدی پیش روانشناس .نظر شما چیه.من چیکار کنم واسه فشارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۵ام دی ۱۳۹۶ ۱:۰۰ ب.ظ

      سلام. دریچه ی دو لَتی مادرزادی آئورت، معمولا تنگی ایجاد میکند و علائمش مانند تنگی دریچه ی آئورت تظاهر می یابد و کم کم باعث گشاد شدن خودِ آئورت ( گشادی ریشه به همراه تنگی دریچه)، می شود!
      اگر شما در اکو، هیچ اثری از تنگی و افزایش گرادیان دریچه نداشته اید و فقط نارسایی خفیف داشته اید، که بسیار جای تعجب است! ( توصیه میکنم، اکو را توسط یک اکومَن- فلوشیب اکوکاریوگرافی- تکرار کنید!)
      در مورد فشار خونتان، باید هولتر ۲۴ ساعته ی فشار خون شوید، و اگر تعداد دفعات فشار خون بالا، طی ۲۴ ساعت زیاد بود، حتما هم درمان انجام شود و هم علتهای مختلف بررسی و درمانِ علتِ آن، در صورت وجود، انجام شود!

      لینک به نظر

  34. رضا

    ۲۴ام دی ۱۳۹۶ ۲:۲۲ ق.ظ

    با سلام و عرض خسته نباشید. بنده نوار قلب و اکو انجام دادم و پزشک هم تایید کرد که قلبم در سلامت کامل میباشد و گفت دچار میزان خفیفی شلی و افتادگی دریچه میترال هستی و بعد از مدتی دوباره درد قفسه سینه دچار شدم و تست ورزش دادم و تا مرحله پنجم یا همان آخرین مرحله هم رفتم و پزشک گفت مشکلی نداری. حال بعد از مدتی دوباره احساس درد در جناغ سینه دارم و به طوری که شب هم نمیتوانم بخوابم.لازم به ذکر است آزمایش خون که دادم مقدار کلسترولم تقریبا از حد مجازش بالاتر بود و تری گریسلیدم دویست بود که الان تو آخرین آزمایش صد و پنجاه بود و مدتی هم آرتوواستاتین مصرف میکردم که نتایج همه در رنج نرمال قرار گرفت. آیا نیاز به آنژیوگرافی دارم؟ با تشکر فراوان

    لینک به نظر

  35. رها

    ۲۴ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۱۹ ب.ظ

    سلام خانم دکتر من چند ماهی است که سمت چپ قفسه سینه ام دردی احساس میکنم که گاها همراه با سوزش وخارش می باشد گاها هم به شکل این هست ه انگار چند مرتبه به سمت چپ قفسه سینه ام با کارد ضربه می زنند میخواستم ببینم مشکل قلبیه یا نه حددا بیست سالمه و با ورزش هم مشکلی ندارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۵ام دی ۱۳۹۶ ۱:۰۷ ب.ظ

      سلام.
      میتوانید مطلبی که در مقالات با عنوان ” آیا نیاز دارم که به متخصص قلب مراجعه کنم؟”، نوشته ام، را مطالعه بفرمایید!
      اگر مشخصات دردهای شما با آن سازگار نبود، قلبی نیست!

      لینک به نظر

  36. بیتا

    ۲۷ام دی ۱۳۹۶ ۹:۲۵ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید
    اینجانب ۴ ماه پیش به دلیل بیماری میگرن با نظر پزشک شروع به استفاده از قرص متورال به صورت یک عدد در روز نمودم. متاسفانه بعد از دو ماه مصرف دارو اختلال نعوظ پیدا نمودم. به طوری که شاید یک الی دو بار مناسب و ۱۰ روز با مشکل مواجه میشدم. با مراجعه به پزشک قرص متورال به تدریج حذف گردید. ولی متاسفانه فعلا همان مشکل من پابرجاست. البته از دو هفته پیش شروع به کاهش و یک هفته قبل نیز قطع کردم. سوالی که داشتم این است که آیا این عارضه قابل برگشت است و چقدر طول می کشد؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ق.ظ

      سلام. عوارض این دارو، حداکثر تا دو هفته پس از قطع، کاملا برطرف می شود.
      در صورت باقی ماندن علایم، حتما به اورولوژیست( متخصص کلیه و مجاری ادراری)، مراجعه نمایید.

      لینک به نظر

  37. حلما

    ۲۷ام دی ۱۳۹۶ ۱۰:۱۷ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیز٫٫٫
    من نزدیک ۶ ماه هست که دچار pvc قلب شدم همون موقع اکو و نوار از من گرفتند و نتیجه گشادی خفیف دریچه بود دکتر گفت بیشتر از استرس و نگرانی هست تابه امروز به چند دکتر رفتم و دارو هایی را برای بهبود این وضعیت من تجویز کردن و مشکل من هنوز حل نشده و من چون متوجه pvc میشم این وضعیت برای من آزار دهنده است از دکتر خواستم از هولتر استفاده کند فبول نکرد گفت چون بیماری زمینه ای قلبی نداری نیاز نیست .
    خانم دکتر، تو هر پرش ضربا ن قلب استرس می گیرم همرا با ترس ،احساس می کنم قلبم می خواد بایسته لطفا من و راهنمایی کنید .
    ممنون…
    ببخشید خانم دکتر سوالاتم رو چند دقیقه پیش فرستادم در تکمیل سوالم باید بگم حین تپش یه نوار از من گرفتند به pvc ثبت شده بود دکتر گفتند مشکل رو حی و از استرس هست و علت آن از عوامل محبطی هست .
    بازم ممنون.

    (دو سوال در قسمت جدا درج شده بود که به خاطر نظم بیشتر در یک قسمت قرار گرفت)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام دی ۱۳۹۶ ۱۱:۱۲ ق.ظ

      سلام.
      درست است که pvc ها با استرس، هیجانات، مواد غذایی مثل قهوه و فلفل و کاکائو ، داروها و تغییرات هورمونی و بیماریهایی مثل تیرویید و…؛ تشدید می شوند و pvc بدون علامت، نیاز به اقدام خاصی ندارد، ولی در صورت علامتدار بودنِ شخص، باید بررسی بیشتر با هولتر و سپس درمان علامتی انجام شود.
      تعداد زیاد pvc طی ۲۴ ساعت و وجود کانونهای مختلف برای آن، در نوار قلب، گاهی باعث اختلال در پمپاژ قلب و… هم می شود.
      بنابراین بررسی آزمایشگاهی تیرویید و کم خونی و هم چنین انجام هولتر ۲۴ ساعته ی ریتم را به شما توصیه می کنم.

      لینک به نظر

  38. مهدی

    ۲۹ام دی ۱۳۹۶ ۱:۰۷ ب.ظ

    سلام.من همون دارای دریچه دولتی ام شما گفتین باید تنگی داشته باشین جواب اکو و براتون میفرستم تا بخونین دکتر به من گفت شما تنگی ندارین.نارسایی خفیف دارین. Normal LV size.Lvef=55-60..No LVH.NO RWMA.NORMAL RV.NORMAL LA&RA size.NO MS.trivial MR.Bicuspid AV which Medio Laterally is oriented,Lateral cusp is larger than Medial cusp & has a raphe at mid part.NO AS,AV area=2.2cm2by .CE.moderate AL eccentric toward AMVL.NO Ps. Trivial PL.NO TS.mild TR.NO PH.RVSP=27mmhg.NO PEبا توجه به این اکو که هر شش ماه یکبار می رم گفتن فعلا قلبت مشکلی نداره.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام دی ۱۳۹۶ ۹:۳۸ ب.ظ

      سلام. بله. درسته! طبق اکو، خوشبختانه تنگی و سایر عوارضِ آئورت دولتی را ندارید!
      پیگیری را هم چنان انجام دهید!

      لینک به نظر

  39. محمدهراتی

    ۳۰ام دی ۱۳۹۶ ۸:۲۹ ب.ظ

    با سلام و عرض ادب خدمت شما پزشک محترم از اینکه هنوز درجامعه ی گرفتار مادیات ما اساتیدوطبیبان خوب ودلسوزی چون شما در خدمت به خلق وهموطنان دردمند شان دغدغه ی خدمت وراهنمایی دارند باعث شادی وسرافرازی ومباهات است با تشکر وسپاس از شما
    من جواب سوالم را از بین پاسخ وراهنمایی های شما گرفتم موفق باشیدهراتی تربت حیدریه

    لینک به نظر

  40. Ali

    ۱ام بهمن ۱۳۹۶ ۶:۱۳ ب.ظ

    سلام و خسته نباشید
    ۲۵ ساله هستم به دلیل تپش قلب و تنگی نفس آزمایش اکو دادم که تشخیص mvp خفیف و mild mr و mild tr دادند و pap 32 و pg22 و ef 60%؛فقط قرص پرانول ۱۰ رو تجویز کردن و گفتند مشکل خاصی نیست و خفیفه ولی بعد از تحقیق متوجه بالا بودن فشار ریوی شدم آیا بالا بودن فشار ریوی خطرناکه؟و چقدر فشار ریوی من بالاست؟خیلی نگران هستم چون میگن درمان نداره فشار ریوی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۲:۰۳ ب.ظ

      سلام. این مقدار فشار ریوی مشکلی ایجاد نمیکند.
      در ضمن گرادیان Tr شما ۲۲ است که با توجه به فانکشن و عملکرد قلب راست و وضعیتِIvc میتوان امتیاز صفر تا ۵ و گاهی تا ۱۰ را هم به ۲۲ اضافه کرد و جمعش فشار ریه یا PAP می شود.
      توصیه میکنم از مصرف انواع دخانیات و مشروبات الکلی بپرهیزید. ورزش کنید و یکسال بعد اکوی خود را تکرار و مقایسه کنید. نگران نباشید.

      لینک به نظر

  41. رها

    ۲ام بهمن ۱۳۹۶ ۱:۵۷ ب.ظ

    سلام من دختری ۱۹ ساله هستم که حدود ۴ ماهه تپش قلب گرفتم قلبم محکم میکوبه و در دقیقه تعدادش ۹۶ باره اکو و نوار قلب انجام دادم گفتن چیزی نیس و قرص متورال۵۰ بهم دادن چون باعث خواب آلودگیم میشد نخوردم تپش قلبم جوریه که لباسمم تکون میخوره و زیاد استرس دارم..ایا تپش قلب من برای استرسه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۲:۱۰ ب.ظ

      سلام. اگر نوار قلبِ حینِ تپش و اکوی شما نرمال است و مشکلی بابت تیرویید و کم خونی و… ندارید، نگران نباشید.
      در افراد لاغر، تپش و ضربان قلب، گاهی از روی بدن و یا لباس، قابل رویت است و موردی ندارد.
      اسنرس تان را کاهش دهید.
      فعالیت ورزشیِ هوازی و موسیقی، به بهبود استرس تان کمک می کند.
      سعی کنید با مطالعه ی غیرِ درسی و کارهایی مثلِ قلابدوزی و… سایرِ اوقاتِ فراغتِ خود را پر کنید و شبها به موقع بخوابید و ساعت خواب مناسبی داشته باشید.

      لینک به نظر

  42. مهدی

    ۲ام بهمن ۱۳۹۶ ۲:۵۹ ب.ظ

    با سلام من همون دارای دریچه آئورت دولتی با نارسایی خفیف هستم.بنده مشکلم فشارخون هست فشار مو میگیرم میشه ۱۵٫۱۰بعد دو سه تا نفس عمیق می شم میشه۱۱٫۷هر دکتری هم رفتم گفتن مشکلی نداری فشارخونتم از استرسه خودمم به شدت استرسی ام دیروز رفتم روانپزشک گفتن حمله پانیک داری .و خوبتر فشارخون هم رفتم میانگین اومد۱۳٫۶بنده یک هفته پیش هم رفتم دکتر قلب گفت لازم نیست دارو مصرف کنی مال تو عصبیه.در ضمن ۲۰سالمه خودمم۱۲سااله حرفه ای ورزش میکنم و سیگار و قدیانی نیستم.خواهش میکنم راهنمایی کنین واسه فشارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ

      سلام.
      اگر واقعا هولتر شما خوب بوده و حملات پانیک با توجه به ویزیت روانپزشکی برای شما تشخیص داده شده، باید بطور جدی پیگیر درمان توسط روانپزشک باشید و از داروهای ایشان و سایر توصیه های روانپزشکی استفاده کنید!
      در این مواقع باید علت، رفع شود تا علایم بوجود آمده، بهبود یابد!

      لینک به نظر

  43. وانیا سادات

    ۵ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۲۷ ب.ظ

    سلام خانوم دکتر عذر میخوام من چند وقته درگیر تپش قلب بی علت شدم ینی بدون اینکه فعالیت ورزشی یا تحرک زیادی داشته باشم تپش قلب دارم بطوری که صداشو میشنوم. در حین همین تپش یکدفه گُر میگیرم شدیدا احساس گرما میکنم حس میکنم نفسم تنگه
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که باید ب پزشک مراجعه کنم تا معاینه بشم یا اینکه بفرمایید مشکل از کجاست.خیلی متشکرم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۷:۱۴ ب.ظ

      سلام. اکثر مواقع ایجاد تپش قلبِ حینِ استراحت، ناشی از درگیری ذهنی است و درمانش هم درمانِ مسایل روحی- روانی است!
      این بسته به سنِ شما و سایرِ بیماریهای شما می باشد.
      بهتر هست که توسط یک پزشک عمومی معاینه شوید و شرح حال دقیق، گرفته شود!

      لینک به نظر

  44. زری

    ۷ام بهمن ۱۳۹۶ ۵:۴۰ ب.ظ

    سلام خانم دکتر خسته نباشید ببخشید ببخشید من مشکل قلبی دارم و قرص آ س آ . دیگوکسین . کاردیویول مصرف می کنم و هر وقت دکتر می رم البته تحت نظرم . دکتر میگه ضربان قلبت و نوار قلبم و نبض و فشار و معاینه همه رو میگه خوبه و هر ۶ ماه ای یکبار هم ازم اکو می گیره و می گه خوبه و در حین اکو نیگه efقلبم ۴۰ هست ولی توی برگه اکو می نویسه ۳۵ یا ۳۰ و اجازه بار داری نمی ده حالا سوال من اینه ایا راهی برای بارداری وجود داره تحت نظر هم باشم ودارو مصرف کنم و باردار هم بشم یا نه من ۳۴ سالمه و مریضی دیگری هم ندارم و حال عمومی هم خیلی خوبه و حتی درد قلبی و چیز خاصی حس نمی کنم میشه لطفا بگید ایا راهی وجود داره یا نه ممنون میشم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۸ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۲۹ ق.ظ

      سلام. شما با این داروها و اکو، نارسایی قلبی دارید و باید Ef و همچنین PAP ( فشار ریوی) شما، دقیق اندازه گیری شود.
      در صورتی که فشار ریه بالا باشد، ممنوعیت مطلق حاملگی را دارید و به هیچ وجه نباید باردار شوید.
      اگر فشار ریه و وضعیت دریچه ها، خوب، و ef هم بالای ۴۰ درصد، باشد، در صورتی که تست ورزش شما،رویِ تردمیل، با METs مناسب و قابل قبول انجام شود>>>>> با قبول ریسکهای طی بارداری و مراقبتهای ویژه طی آن —–> بارداری میتواند انجام شود.
      شما بهتر هست که به درمانگاه نارسایی قلب مرکز شهید رجایی تهران مراجعه کنید و جهت بررسی دقیق اولیه و انجام اکوی تخصصی و تست ورزش در صورت صلاحدید پزشک، اقدام نمایید، تا بعد از انجام این موارد، در مورد امکان بارداری شما تصمیم گیری شود.
      وگرنه با Ef حدود ۳۰ درصد، احتمال مرگ و میر مادر، طی بارداری بالاست و بهتر است که بارداری انجام نشود!

      لینک به نظر

  45. آرمین

    ۹ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۲۹ ب.ظ

    با سلام . من جوانی ۲۳ ساله هستم . مدتی قبل حدود ۸ ماه پیش درد شدید قفسه سینه درد دست چپ و تپش قلب داشتم متخصص مراجعه کردم نوار قلب دادم اما گفتن چیزی نیست و ضربانم بالاس و از استرسه اما مدتی بعد چون مدام فکر میکردم مشکلی هست اکو هم دادم که متخصص گفتن اکوم کاملا سالمه و مشکلی نداره حتی آزمایش تیروئد هم دادم و ازمایش خون گفتن مشکلی نیست اما سطح کلسترول LDL خونم ۱۴۸ بود . حالا از اون زمان هر از گاهی درد خفیف نقطه ای در قفسه سینه سمت چپ دارم و هر از گاهی دست چپ هم درد میگیره و استرس میگیرم که این مال قلب هست یا مشکل از سطح کلسترومه …. متخصص که دو بار رفتم گفتن چیزی نیست … البته خودم هم ادم کم تحرکی هستم…. ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۳ ق.ظ

      سلام. اگر نوارقلبِ حینِ درد سینه و تپش قلب، و معاینه و فشار خون و… همان موقع مشکلی نداشته، پس درد شما، در حال حاضر منشا اصلی قلبی ندارد.

      لینک به نظر

  46. مجتبي

    ۱۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۲:۴۴ ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر
    سوالی داشتم در مورد روش در مان سوراخ بین دهلیزی بقطر ۸ میلیمتر در یک بیمار ۳۸ ساله. ممنون میشم در مورد روش درمان، خطرات،نوع درمان و دارهای مصرفی و عوارض آن راهنمایی بفرمائید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۳۹ ق.ظ

      سلام. در نوع اولیه: تشخیص در هر سنی جراحی میخواهد.
      در نوع ثانویه: بسته به زیر گروه آن و محلش و ایجاد شانت و… تصمیم گیری می شود!
      عوارضش در سنین بالاتر خود را نشان می دهد و شامل: سکته ی مغزی، آمبولی پارادوکس و بزرگی و افزایش فشار قلب راست، آریتمی های دهلیزی و… است!
      مبحث ASD یک بحث مفصل است و توضیح برای هر فرد، در هر سنی، خاص خود اوست! از پزشکی که شما را اکو کرده، توضیح کاملتری بخواهید!

      لینک به نظر

  47. الهه

    ۱۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۳۸ ب.ظ

    سلام دکتر
    ببخشید این هوری ریختن دل و کث کوتاه خیلی کم حدود چهار پنج بار در روز چیه اسمش؟
    دوم اینکه این مکث موقت ها در ورزش هوازی یا قدرتی خطرناکه؟مرسی خانوم دکتر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۴۴ ق.ظ

      سلام. معمولا ضربانهای زودرس دهلیزی و یا بطنی هستند ( به نامهای ( pac ویا pvc) و در حالت عادی خطری ندارند.
      اگر تعدادشان از یک حدی بیشتر باشد و یا پشت سر هم اتفاق بیفتند، میتوانند منجر به آریتمی های خطرناک و یا حتی ایست قلبی شوند.
      در صورت احساس بیش از حد اریتمی حین ورزش، باید هولتر ریتم حین ورزش، انجام شود و با توجه به نتیجه ی آن، ارزیابی خطر، صورت بگیرد.

      لینک به نظر

  48. مرادی

    ۱۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ب.ظ

    سلام
    خانم دکتربنده۸سال است که تعویض دریچه آئورت ومیترال کرده ام ومرتب ptوINRراچک ودراین مدت به ندرت پیش آمده که ازمحدوده مطلوب خارج باشدامابه هردردمختصری درسرویاسرفه ودردی درریه ویا پاها به آمبولی مشکوک میشوم وهمین باعث یک ترس مداوم درمن شده است لطفا راهنمایی فرمایید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۵۰ ق.ظ

      سلام. تعویض دریچه ی میترال، نیاز به سطح بالاتری از INR دارد و باید محدوده حفظ شود و پایش دقیق، انجام شود.
      ترس بیش از حد، غیر طبیعی است و در صورت عدم پاسخ به داروهای ضد اضطراب ساده و دوز پایین آن، از دکتر روانپزشک کمک بگیرید.
      از طرفی با توجه به تشدید روند پوکی استخوان توسط وارفارین، و دردهای استخوانی ناشی از آن، باید تحت نظر متخصص داخلی باشید و داروهای پیشگیری و یا درمانی جهت پوکی استخوان مصرف کنید.
      از طرفی، بعلت رقیق بودن بیش از حد خون در مصرف وارفارین ناشی از تعویض میترال ( وINR بیش از ۳) ، شما باید مراقب جلوگیری از آسیب و ضربه به سر و… بعلت احتمال ایجاد خونریزی، باشید!

      لینک به نظر

  49. علی

    ۱۱ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ ق.ظ

    سلام خانم دکتر در جواب اکوی من چنین گزارش شده :
    Lvef:55_60
    Trivial Mr ,no ms ,no as,no ai
    Normal rv size and function
    Mild tr
    No pe
    Normal pal
    No coa

    با این شرایط آیا مراقبتهایی باید داشته باشم و ورزشهایی مانند بدنسازی را نباید انجام دهم ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۵۵ ق.ظ

      سلام. اکوی شما با انوع ورزشها تداخلی ندارد.
      اما اکوبررسیِ گرفتگی عروق نیست! و در صورت داشتن ریسک فاکتور گرفتگی عروق، باید بررسی بیشتر انجام شود.
      در ضمن، مصرف پروتئین بیش از حد ( بیش از ۵۰ تا ۶۰ گرم در روز) در بدنسازی، برای اکثر ارگانهای بدن، مضر است!

      لینک به نظر

  50. حميد خيرى

    ۱۲ام بهمن ۱۳۹۶ ۲:۵۵ ق.ظ

    سلام وقت بخیر ، بنده یک پسر ١٨ ساله هستم و در سن ١٢ سالگى با اکو گرفتن و تشخیص پزشک زیر قلبم سوراخ دارم و از اون زمان اکو نگرفتم ، یکم فعالیت میکنم خسته میشم نمیتونم ادامه بدم ، سریع به نفس نفس افتادن و تپش قلب میشم ممنون میشم راهنمایم کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۰ ق.ظ

      سلام. اصطلاح سوراخ زیرِ قلب را نشنیده ام!
      یعنی جایی غیر از ساختارهای قلبی شما، سوراخ دارد؟؟
      در قلب، سوراخ در قسمتهای مختلف، نام خاص خود را دارد و با توجه به محل، سایز، شانت ایجاد شده و PAP فرد ، تصمیم به جراحی و یا درمان کنزرواتیو و نگه دارنده، می شود.
      بهتر است توسط یک اکومَن ( فلوشیپ اکوکاردیوگرافی) اکوی مقایسه ای با اکوی قبلی انجام دهید و با توجه به نتیجه و میزان پیشرفت در اکو، راهنمایی درست برای شما انجام شود.

      لینک به نظر

  51. هستی محسنی

    ۱۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۴:۳۱ ب.ظ

    سلام پسر من ۸ ماهشه دچار بزرگی قلب در سمت چپ قلبش شده چند در صد احتمال فوت دارد وآقا احتمال خوب شدن دارد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹ ق.ظ

      سلام. بزرگی قلب چپ باید مشخص باشد که علتش چیست و باعث نارسایی خودِ قلب و افت عملکرد قلب و نارسایی دریچه ها هم شده است یا نه!
      بهتر است که شما از متخصص ( فوق تخصص) قلب کودکان کمک بگیرید و از راهنماییهای آن ها استفاده کنید. چون در صورت لزوم، اکوی تخصصی اطفال و یا آنژیوگرافی و… توسط آنها انجام می شود.
      در صدِ خوب شدن و یا احتمال فوت و… بستگی به شدت بیماری فعلی و عوارض ایجاد شده و حال عمومی فعلی بیمار و احتمال درمان با دارو و یا جراحی و… دارد!

      لینک به نظر

  52. توحید

    ۱۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۰۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر من امروز نزد متخصص گوارش مراجعه نمودم ایشان قرص تری فلو یوپرازین برای بنده تجویز نمودند. به کلی یادم رفت که اطلاع دهم چون تپش قلب دارم وفسار خون داروی پرانولول وانالاپریل مصرف می کنم به نظر شما داروی فوق با داروهای فشار تداخلی دارند یا خیر. وبنده مصرف کنم یا دوباره به نزد متخصص گپارش مراجعه کنم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ

      سلام. داروی جدید آرامبخشی که برای شما تجویز شده، با داروهای مصرفی قبلی شما تداخل دارد!
      در صورتی که تغییر آن برای شما امکانپذیر نباشد، باید نوار قلب؛ قبل از شروع مصرف دارو بگیرید و فشار خونتان را کنترل کنید و کنترل منظم فشار خون و حداکثر هفتگی ؛ و تکرار نوار قلب را دوماه بعد انجام دهید.
      در صورتی که تا مدتی، عارضه ای نداشته باشد، کنترل هر دو تا سه ماه یکبار کافی است!

      لینک به نظر

  53. الهه

    ۱۵ام بهمن ۱۳۹۶ ۳:۲۷ ب.ظ

    سلام مجدد خانم دکتر
    من دکتر قلب شهرمون رفتم بابات مکث موقت ضربان و هری ریختم دل که احساس میکردم ایشون اکو گرفتن و گفتن بجز مرولاپس خفیف قلبت هیچگونه مشکلی نداره باef 60 و تشخیص دادن این مشکل منpvc هست و ازشون سوال کردم که در ورزش pvc دارم، گفتن مشکلی نداره در حین ورزش pvc داشته باشی.
    حالا اگه واقعا اریتمی pvcباشه که شما گفتین باید مشخص بشه که چه نوع اریتمی هست در اینصورت در ورزش هوازی و قدرتی اینpvcها خطرناکه؟بینهایت سپاسگزارم مرسی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۷ ق.ظ

      سلام. Pvc یک نوع آریتمی خوش خیم قلبی هست!
      اگر فقط حین هیجانات، خوردن غذاهای تند و… و حینِ ضربان بالای قلبی در ورزش و … ایجاد شود، در جوانان ، خطری ندارد.
      اما اگر تعدادش بعد از اتمام ورزش، زیادتر شود و یا همراه با تنگی نفس و یا سرگیجه و درد سینه و یا سبکی سر ویا تهوع و استفراغ و… باشد، حتما نیاز به پیگیری دارد.

      لینک به نظر

  54. الهه

    ۱۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۲:۴۲ ب.ظ

    خانوم دکتر بقران شرمندم بعنوان اخرین سوال عذر منو بپذیرید
    بعضی میگن که در اثر ورزش قدرتی حجم قلب بخصوص بطن چپ زیاد میشه ایا این بزرگی بطن چپ اگه در ورزش برام ایجاد شه برای اریتمیpvc من در حین ورزش و روزانه خیلی کم مرگباره یا خیر؟خدانگهدارت باشه خانوم دکتر عزیز٫مرسی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۷:۴۰ ب.ظ

      سلام.
      این‌ آریتمی pvc جزو شایعترین آریتمی هاست و مرگبار بودنش فقط در شرایط خاصی هست و به نوعِ خودِ آریتمی مربوط می شود!
      افزایش ضخامت بطن چپ ناشی از ورزشهای بیهوازی و استاتیک، عوارض خاص خود را بدنبال دارد و به pvc خیلی مربوط نمی شود! بهمین خاطر ورزشهایی که باعث افزایش ضخامت دیواره ی قلب می شوند، مثل : بدنسازی، کشتی، وزنه برداری و… خیلی موردِ علاقه و تایید متخصصین قلب نیستند!
      رژیمهای پروتئینی مورد استفاده در این ورزشها هم برای قلب مضر است.
      ورزشهای هوازی و دینامیک و دویدن و شنا و دوچرخه سواری و… برای قلب مفیدند!

      لینک به نظر

  55. آرمین

    ۱۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۶:۱۶ ب.ظ

    با سلام .
    آیا هر دردی در دست چپ نشانه قلبی دارد ؟ من حدود چند ماه پیش درد قفسه سینه به همراه درد دست چپ و تپش داشتم دکتر نوار گرفتن اکو هم کردن گفتن هیچ مشکلی نداره و عصبی هستش و از استرسه . اما الان هر از گاهی دست چپم قسمت بازو درد های مقطعی میگیره آیا این درد ها علائم قلبی دارند ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۴:۱۶ ب.ظ

      سلام. نه خیر.
      علل درد های دست چپ، مختلف است: عصبی- عضلانی، دیسکهای گردنی- آرتروز و درگیریهای شانه و کتف- کیستهای استخوانی و توده های استخوانی، کیستهای سینه ای و روماتیسم های مفصلی و…!
      در صورتی که درد دست چپ، در قسمت داخلی بازو باشد و با فعالیت، تحرگ و عصبی شدن و… تشدید شود و همراه با درد سینه و یا سایر علایم قلبی باشد و با استراحت و… بهبود یابد، باید از نظر قلبی، بررسی بیشتر صورت بگیرد!
      میتوانید به مقالاتی که در همین سایت در مورد علایم بیماریهای قلبی و زمانِ مراجعه به متخصص قلب گفته شده، مراجعه و مطالعه ی بیشتر بفرمایید.

      لینک به نظر

  56. اکوکاردیوگرافی

    ۱۹ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۰ ق.ظ

    سلام من رفتم دکتر .اکو کاردیوگرافی داپلر گرفتم دکتر بهم گفت فقط افتادگی دریچه میترال قلب داری با نارسای جزیی در صورتی پارسال اکو گرفتم این tricuspid v تیک نرمال زده بود دکتر امسال تیک regurgitation خورده توضیح داده که من عکسشو میفرستم برای شما خواهشا جواب بدید بمن .من نگران باشم یا نه؟ برای دندان کشیدن نیاز به خوردن خشک کن دارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۴:۲۱ ب.ظ

      سلام. شلی دریچه در این حد مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست، مگر اینکه ظاهر دریچه را روماتیسمال گزارش کرده باشند.
      چون دقت افراد در انجام اکو، متفاوت است، و در هر حال این دو گزارش تفاوتی در کل ایجاد نمی کنند، اهمیتی ندارد.
      فقط در صورت روماتیسمال بودن دریچه در این حالتها، نیاز به مصرف چرک خشک کن و آنتی بیوتیک هست، که اگر بود، پزشکتان به شما توصیه می کرد!

      لینک به نظر

  57. Rasoul

    ۲۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۱:۴۴ ب.ظ

    با سلام و عرض ادب محضر دکتر گرامی. بنده ۴۱ سال سن و متاهل و دارای شغل کم تحرک هستم. چند سالی هست گاهی اوقات قلبم تیر می کشد و هنگام تیر کشیدن نفسم قطع میشود به دکتر مراجعه کردم فرمودند افتادگی دریچه میترال دارم.
    الان چند سالی هست هنگام آمیزش و نزدیکی نعوظ مختل و نا مناسب و با انجام نزدیکی رگی در زیر بغل سمت چپ بشدت درد و سوزش میگیرد.
    لطفا مشکل بنده چیست و چه کار کنم؟
    از شما بسیار سپاسگزارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۴:۲۹ ب.ظ

      سلام.‌ بابت اینکه مشکلاتی در روابط جنسی برای شما ایجاد می شود، به پزشک اورولوژیست مراجعه کنید و بررسی شوید.
      اما در صورتی که با ایجاد این اختلالات، دچار اضطراب و بدنبال آن دچار درد سینه می شوید، حتما با توجه به سن تان، بررسی قلبی کامل، شامل نوار و اکو و تست ورزش انجام دهید تا از نظر عروق قلبی و درگیری و یا عدم درگیری آن ، مطمئن شوید.
      فعالیت جنسی، یک فعالیت انرژی بر هست و اگر گرفتگی رگ قلبی در حدی باشد که که با این سطح مصرف انرژی، خود را نشان دهد، حتما در تست ورزش و فعالیت بیش از ۷ Mets هم نشان داده خواهد شد!

      لینک به نظر

  58. سعید

    ۲۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۳۶ ب.ظ

    با سلام خدمت دکتر عزیز
    ۲۹ سال سن دارم. احساس خالی کردن و مکث کردن درون قلبم دارم که بسیار برام ناخوشاینده که بعضی مواقع بعدش حس گیجی بهم دست میده حتی در حال استراحت هم رخ میده.
    از طرفی هنگام فعالیت مخصوصا وقتی به اصطلاح مجبور میشم زور بزنم مثلا وقتی یه چیز تقریبا سنگین رو خم میشم و از زمین بلند میکنم و مجبور میشم زور بزنم، یک درد شدید بصورت یک ضربان دردناک تو قلبم میکوبه جوری ک حس میکنم قلبم یه لحظه کم میاره
    از طرف دیگه من حتی وقتی به توالت میرم اونجا بعضی مواقع که برای اجابت مزاج هم زور میزنم باز حس میکنم ضربان قلبم به شدت پایین میاد و اون حس خالی شدن و مکث تو قلبم رخ میده طوریکه انگار قلبم داره وایمیسته و بسیار حس ناخوشایندی بهم دست میده
    لازم به ذکره چهار سال پیش که اکو کردم فقط گفتن بهم افتادگی دریچه میترال دارم
    پیشاپیش ممنون از جوابتون و حوصله ای که به خرج میدین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۳:۵۵ ب.ظ

      سلام. با توجه به شرح حالی که دادید، به نظر pvc های حین تحریک واگ و پاراسمپاتیک دارید.
      اغلب موارد مهم‌نیستند و نیاز به دارو ندارند.
      ولی اگر احساس سرگیجه و یا بی حالی حین آن دارید، بهتر هست که هولتر ۲۴ ساعته ی ریتم و ضربان انجام دهید و طی آن ۲۴ ساعت، فعالیتهایی که باعث تشدید این ضربان نابجا و آن احساس ناخوشایند میشوند را ، مرتبا تکرار کنید تا بررسی و نتیجه گیری دقیق انجام شود که نیاز به درمان دارید و یا نه!!!

      لینک به نظر

  59. سما

    ۲۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ

    سلام من سما ۱۵ سالمه من ۴ ماهه که قلبم و قفسه سینه ام خیلی درد میکنه همیشه هم دست چپم سست میشه و پشت قلبم هم درد میکنه به نظرتان من بیماری قلبی دارم این درد رو وقتی ناراحت یا عصبانی میشم بیشتر احساس میکنم ولی وقت های معمولی هم این درد رو احساس میکنم وقتی می ترسم قلبم افتضاح درد میکنه خواهش می کنم جواب منو زود بدید لطفا ممنون .خدانگهدار

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۴:۰۰ ب.ظ

      سلام. با توجه به سن شما، احتمال گرفتگی عروق قلبی، برایتان مطرح نیست.
      استرس های عاطفی و تغییرات هورمونی ، عواملی هستند که علایم شما را تشدید میکنند. مخصوصا که اگر مشکلاتی مثل کم خونی و یا تیرویید و … هم داشته باشید.
      به نظر بهتر هست که یک پزشک عمومی و یا داخلی شما را معاینه کند و به صدای قلب شما هم گوش دهد. سپس اقدامات اولیه ی درمانی و یا آزمایشگاهی، و در صورت لزوم، ارجاع مناسب شما، صورت بگیرد.

      لینک به نظر

      • سما

        ۲۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۱:۰۹ ب.ظ

        سلام ممنون از نظرتان .من زیاد استرسی نیستم .من به این نگرانم که وقتی استراحت می کنم و نه ناراحتم نه عصبانی ونه زیاد خوشحال هستم هم قلبم درد میکنه.خانواده ی من باور ندارند که من قلبم درد میکنه و من هم نمی خواهم زیاد جلب توجه کنم به همین دلیل از شما پرسیدم .خیلی ممنون از نظرتان

        لینک به نظر

  60. سارا

    ۲۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۱:۴۳ ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانوم دکتر احمدی
    من سه بار، باردار شدم و متاسفانه هر سه بار منجر به سقط شده
    در هفته های پنج و هشت و نه
    تشخیص دکتر زنان میزان بالای آنتی کاردیولیپین بود
    توی اینترنت دنبال مقاله و راهکار درمان بودم که مقاله ای در این خصوص در صفحه شما دیدم
    برای درمان این مورد به چه پزشک و متخصصی باید مراجعه کنم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    لینک به نظر

  61. حمید

    ۲۳ام بهمن ۱۳۹۶ ۶:۳۱ ب.ظ

    با سلام. خدمت خانم دکتر محترم. دراکوکاردیگرافی که از من گرفته شد. گفتن که افتادگی دریچه میترال دارم که جزیی است اما بیماری تپش قلب وفشار خون ارثی دارم. یوبه من قرص پرانول تجویز نمودن بعد از گذشت چند سال موقع مصرف پرانولول تهوع می گیرم دوباره به پزشک مراجعه کردم ایندفعه قرص کنکور تجویز کرد دو روزه مصرف می کنم اصلا قابل تحمل نیست یعنی نصف۲/۵مصرف روزانه من هست که ضربان قلبم از،۶۰عدد در دقیقه به ۷۲ رسیده ویک احساس غیر قابل پصف از ساعت ۹صبح موقع مصرف تا ۵عصر دارم. فشارم هم ۱۱/۸میشه چه راحلی پیشنهاد می کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۴۷ ق.ظ

      سلام. مطلبی که در اکو گفتید نیازی به درمان ندارد.
      تپش قلب بیماری نیست بلکه علامت و نشانه ای از یک بیماری است، از طرفی پروپرانول، درمانی برای فشار خون نیست و فقط ضربان قلب و استرس قلب را کنترل می کند!
      قرص بیسوپرولول( کنکور) برای درمان فشار خون و… هست و ضربان قلب را هم کنترل میکند.
      اینها اطلاعاتی بود که میتوانستم به صورت کلی به شما بدهم، با توجه به شرح حالی که دادید.
      در صورتی که داروی تجویزی با شما سازگار نیست، به پزشک تجویز کننده، مجددا مراجعه و راهنمایی بخواهید.
      چون حرف اول در تجویز دارو برای بیمار را، معاینه و وضعیت بالینی بیمار میزند.

      لینک به نظر

  62. حمیدرضا بخشی فر

    ۲۴ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۵۷ ب.ظ

    با سلام
    پدر بنده ۷۷ ساله یکسال پیش استند تعبیه کردن ضمنا در شهریور ماه بعلتCHF و Afو در حال حاضر با EF25 درصد تحت عمل ابلیشن و تعبیهICD قرار گرفتن.
    اکنون در سررسید یکسال به توصیه پزشک خودشان پلاویکس قطع همچنین به پیشنهاد بنده جهت جلوگیری از آزمایشINR قرص زارلتو ۱۵ جایگزین وارفارین شده.
    ولی یک پزشک دیگه با حفت این موارد مخالف و میگه وارفارین باید مصرف و پلاویکس نیز قطع نشود.باتشکر از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۰۸ ق.ظ

      سلام. تصمیم گیری در مورد ادامه ی پلاویکس با توجه به محلِ استنت و طول آن و وضعیت درگیری سایر عروق و وضعیت بالینی بیمار است! بنابراین یک قانون کلی برای ادامه و یا قطع آن، پس از درمانِ اولیه که طبقِ پروتکل است وجود ندارد!
      در مورد ریتم Af جایگزینیِ ریواروکسابان با وارفارین طبق گاید لاین بلامانع است ولی باید “دوز درمانی” رعایت شود، مگر اینکه بیماری به دلایلی نیاز به تنظیم مجدد و ادجاست دوز داشته باشد.

      لینک به نظر

  63. مسعود

    ۲۵ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۱۲ ق.ظ

    با سلام وتشکر از راهنمای بیماران
    بنده یکسال قبل miشدم وسپس در رگ lda دو عدد استنت گذاشتند ورگ rca 50% گرفتگی دارد آیا به نظر شما من مجددا آنژو بشوم یا خیر؟ ضمنا پلاویکس را قطع کنم یا ادامه دهم ؟ با تشکر فراوان مسعود

    ردیف تاریخ دارو نتیجه
    ۱ ۱۳۹۵/۱۰/۲۴-۲۹ تزریق RETEPLESE CCU سکته قلبی بستری در MI
    ۲ ۱۳۹۵/۱۱/۵ ASA80-LIPOFIX20-METARAL-ALPRAZALAM معرفی به دکتر **** جهت آنژو
    ۳ ۱۹۹۵/۱۱/۱۲ ۴۰% -۴۵% نتیجه اکو دستور بستری برای آنژو در بیمارستان شهید مدنی
    ۴ ۱۳۹۵/۱۱/۱۳ گرفتگی ‌RCA 50% انجام آنژو وگذاشتن دو استنت LAD
    ۵ ۱۳۹۵/۱۱/۱۵ ASA80-atroustatin20-plavix-METARAL-ALPRAZALAM ترخیص
    ۶ ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ ASA80-atroustatin20-plavix-METARAL-ALPRAZALAM
    ۷ ۱۳۹۶/۱/۲۰ ASA80-atroustatin20-plavix-METARAL-ALPRAZALAM-lozar20 ۴۰% – ۳۵% نتیجه اکو
    ۸ ۱۳۹۶/۶/۲۲ ASA80-atrovstatin20-plavix- Mrto hexal47.5-ALPRAZALAM-lozar20
    ۹ ۱۳۹۶/۷/۲۷ سی تی آنژو-اسکن تالیم- آزمایش خون بعد از ۵ روز تحت نظر در ccu مرخص- یکی از رگها ۵۰%بسته است
    ۱۰ ۱۳۹۶/۸/۱ ASA80-atrovstatin20-plavix- lozar25-ALPRAZALAM- حذف متو هکزال۴۷٫۵
    ۱۱ ۱۳۹۶/۸/۲۱ ASA80-atrovstatin20-plavix- lozar25-ALPRAZALAM- معرفی به دکتر **** جهت آنژو
    ۱۲ ۱۳۹۶/۸/۲۷ ASA80-atrovstatin20-plavix- lozar25-ALPRAZALAM-Mrto hexal47.5 معرفی به دکتر **** جهت اکو استرس
    ۱۳ ۱۳۹۶/۹/۱۸ عدم نیاز به آنژو بدلیل عدم درد در قفسه سینه مراجعه به دکتر اعصاب به احتمال پانیک
    ۱۴ ۱۳۹۶/۹/۱۸ colnazepam -asntera50
    ۱۵ ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ colnazepam -asntera50

    (قسمتی از این نظر بخاطر برخی ملاحظات توسط داک تاپ حذف گردیده است)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۱۶ ق.ظ

      سلام. در استنت گذاری LAD و آنهم دو استنت، حداقل زمان مصرف پلاویکس، هجده ماه هست و نه یکسال!
      بعد از آن ،جهت ادامه ی درمان با پلاویکس، توسط پزشک معالج تصمیم گیری می شود و برای هر بیماری، متفاوت است!
      در مورد نیاز به آنژیو، این یک تست چک آپ نیست و با توجه به علایم بیمار، تصمیم گیری می شود.
      سابقه ی سکته ی قلبی هم دلیلی بر تکرار آنژیو به صورتِ دوره ای نیست!
      همیشه معاینه و علایم بالینی و تغییرات نواری و… در اولویتِ تصمیم گیری هست!
      استرس اکوی شما اگر توسط فردِ مجربی انجام شده باشد، در قضاوت بسیار کمک کننده است!

      لینک به نظر

  64. ملیکا

    ۲۵ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۲۶ ب.ظ

    سلام دکتر بنده خانمی ۲۶ ساله و متاهل و پرستار CCU هستم حدود یکسال است دچار pvc شده ام طوری که بیشتر هنگام دراز کشیدن و نماز خواندن احساس درد قفسه سینه و با هر ضربان قلب احساس درد خفیفی در ناحیه قلب میکنم هولتر ۲۴ ساعنه بستم که نتیجش رو براتون در پیوست ارسال میکنم چون در شهرستان زندگی میکنم و دسترسی به دکتر متخصص آریتمی ندارم لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم در ضمن آسم خفیفی دارم و هر از چندگاهی اسپری سالبوتامول استفاده میکنم.و دکتری که هولتر بست و جوابش رو دید گفت خیلی از دارو هارو نمیشه بخاطر اسمم مصرف کنم لطفا برام توضیح بدین آیا نیاز به مصرف دارو هست و کدام دارو و آیا بدون مصرف دارو میتونم از تعداد PVC هام کم کنم؟
    تعداد PVC 8700 در ۲۴ ساعت با هولتر ثبت شد
    با تشکر و سپاس
    در ضمن اکو و نوار قلبم نرمال است ایا نیاز به مصرف دارو است یا خیر؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۷ ق.ظ

      سلام. تعداد pvc های زیاد شما طی ۲۴ ساعت و حدود۸۵۰۰ تا، قطعا نیاز به درمان دارد.
      در طولانی مدت، تعداد زیاد پی وی سی، باعث افت عملکرد قلب و سایر عوارض، خواهد شد.
      اولویت برای شما، شروع درمان دارویی است و در صورت عدم پاسخ، ابلیشن باید انجام شود.
      شروع درمان دارویی، پس از ویزیت بیمار و رویت مدارک وی، صورت می گیرد.

      لینک به نظر

  65. حنانه

    ۲۵ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۲۳ ب.ظ

    سلام،خسته نباشید،١٨سالمه،یکسالی میشه که قفسه سینم درد میگیره،چیزی ک یکم سنگین باشه رو بلند کمم به دستم فشار میاد و دست چپم بی حس میشه،و خیلی وقت ها بازوی دست چپم به صورت تکرار شونده درد میگیره و مدت زمان هاش از نیم ساعت تا دو ساعته،در گاهی اوقات در قلبم یه حس ضعف ایجاد میشه،هنگام راه رفتن و در هنگام دراز شدن در شب نفس نفش میزنم و تپش قلب میگیرم ک ناگهانی صورت میگیره،دکتر رفتم اکو و نوار قلب دادم و تیرویید هم نداشتم ولی جواب درستی بهم ندادن،ممنون میشم بهم بگید چه باید انجام بدم؟؟؟؟🙏سلام،خسته نباشید،١٨سالمه،یکسالی میشه که قفسه سینم درد میگیره،چیزی ک یکم سنگین باشه رو بلند کمم به دستم فشار میاد و دست چپم بی حس میشه،و خیلی وقت ها بازوی دست چپم به صورت تکرار شونده درد میگیره و مدت زمان هاش از نیم ساعت تا دو ساعته،در هنگام راه رفتن و در هنگام دراز شدن در شب نفس نفش میزنم و تپش قلب میگیرم ک ناگهانی صورت میگیره،دکتر رفتم اکو و نوار قلب دادم و تیرویید هم نداشتم ولی جواب درستی بهم ندادن که مشکلی هست یا ن ،ممنون میشم بهم بگید چه باید انجام بدم؟؟؟؟و نظرتون چیه؟؟؟🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰ ق.ظ

      سلام. نوعِ دردِ شما، ربطی به قلب ندارد.
      اگر نوار قلبِ حینِ تپش و معاینه و اکوی شما و… مشکلی نداشته، بهتر است که به یک پزشک عمومی و یا داخلی، جهت ارجاع مناسب، مراجعه نمایید.

      لینک به نظر

  66. علی

    ۲۷ام بهمن ۱۳۹۶ ۹:۴۶ ب.ظ

    سلام ببخشید کسی که ابلیشن انجام داده میتواند بدنسازی کند؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۳۰ ب.ظ

      سلام. در صورتی که ابلیشن موفق باشد، نه دارو بعد از آن نیاز هست ، و نه منعِ ورزشی خاصی وجود دارد!

      لینک به نظر

  67. سما

    ۲۹ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ب.ظ

    خانم دکتر مدت قلب درد من حدود ۳۰ دقیقه است .قلبم وقتی درد میکنه همیشه هم دست چپم سست میشه و پشت قلبم هم درد میکنه و همین طور قفسه سینه ام ‌.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۵۷ ق.ظ

      سلام. البته موردِ سوال را بیان نکرده اید!
      حتما مراجعه داشته باشید و نوار حینِ درد از شما گرفته شود سایر بررسی ها در صورت لزوم انجام شود.

      لینک به نظر

  68. محمدهادی حسن پور

    ۳۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۳ ق.ظ

    سلام خانم دکتر وقت بخیر
    من از برج ۵ فشارم نوسان پیدا کرده که بعضی اوقات فشارم۱۷ روی ۱۰ یا شاید هم بیشتر میشه که وقتی این اتفاق برام میوفته تمام بدن بی حس میشه و لرز می کنم الان یه چند وقتی هست دارم قرص لوزارتان ۲۵ و آتورواستاتین ۲۰ و متورال ۵۰ مصرف می کنم که صبح و شب از هرکدام یک دانه و فقط متورال نصف صبح و نصف شب می خورم پس از مصرف سرگیجه یا سرم سنگین میشه و حال تعوع می گیرم و نفسم یه ذره بد بالا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید منو من از دوست جناب زاهدی هستم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۳:۰۲ ب.ظ

      سلام. الان تنها داروی فشار شما، روزی یک عدد لوزارتان ۲۵ هست.
      اگر فشارتان با این دارو کنترل هست ولی علایم دارید، به داخلی مراجعه کنید.
      ولی اگر نوسانات فشار شما همچنان باقی است، نیاز به بررسی کامل قلبی و آزمایشگاهی و معاینه و تنظیم مجدد داروها، با توجه به نتایج اولیه ی بررسی، دارید.

      لینک به نظر

      • محمدهادی حسن پور

        ۳۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۲۹ ب.ظ

        ممنون از جواب شما مرسی که برام وقت گذاشت

        لینک به نظر

      • محمدهادی حسن پور

        ۳۰ام بهمن ۱۳۹۶ ۸:۵۷ ب.ظ

        خانم دکتر می خواستم آزمایشات و هولتری که بستم براتون بفرستم چگون می تونم بدستتون برسونم

        لینک به نظر

  69. سمیه

    ۲ام اسفند ۱۳۹۶ ۸:۲۰ ق.ظ

    مادرم یک ماه آنژو انجام دادهویک رگ رو اسنپ کردن الان دوروزه صبح درد در سینه چپ داره سرماهم خورده باید چی کار کنم ؟ داروهم مصرف میکنن برا قلبشونلطفا جواب بدین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۴ام اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۵۲ ب.ظ

      سلام.‌درد سینه ی ناشی از دردهای قلبی، با درد سینه ی ناشی از سرماخوردگی متفاوت هست.
      اگر دردهاشون به دردهای سینه ای که منجر به آنژیوگرافی شون شده، منطبق باشه، باید به پزشک قلبشون مراجعه کنه!
      اگر درد سینه شون با سرفه تشدید میشه، برای درمان سرماخوردگیشون مراجعه کنند.

      لینک به نظر

  70. زهرا

    ۴ام اسفند ۱۳۹۶ ۲:۵۷ ب.ظ

    سلام ترو خدا جواب بدین من ی سال پیش اکو دادم گفت شلی یا افتادگی دریچه میترال دارم با ی چیز مادرزادی الان ی ماهه باردارم و تپش قلب شدید دارم دوباره اکو کردم دوباره همینو گفت میترسم برای بارداریم خطرناک باشه ممکنه تو بارداری نارسایی قلبی ایجاد شه و خودم در خطر باشم؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۴ام اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ب.ظ

      سلام. شما که دوباره در حاملگی تان، اکو را تکرار کردید، هنوز نمیدانید که چه مشکلی در اکو دارید و باید از پزشک انجام دهنده، توضیح میخواستید. شرح اکوی شما برای من، قابل قبول نیست و یک توضیح عامیانه و غیر علمی است! بهترین راهنمایی توسط پزشک معاینه کننده، انجام می شود!
      در ماه اول بارداری، شروع علایم قلبی زود هست و به تدریج با افزایش حجم مایعات بدن و… تپش قلب ایجاد می شود. خیلی ها هنوز تا هفته ی چهارم، که ماه اول بارداری است، هنوز از بارداری خود، مطلع نیستند، چه برسد به شروع علایم قلبی!!
      نارسایی قلبی ناشی از بارداری هم در اواخر بارداری و تا چندین ماه بعد زایمان ایجاد می شود و الان و در ماه اول بارداری، نارسایی قلبی ناشی از بارداری نداریم.

      لینک به نظر

اضافه کردن یک نظر

 

تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

از طریق سایت