نظرات

  1. مريم

    ۲۰ام مرداد ۱۳۹۶ ۹:۳۴ ق.ظ

    سلام خانم دکنر
    همسر من چند روز پیش کمى فشارش بالا بود دکتر نوار قلب و اکو و تست ورزش ازشون گرفتن و یک انژیو از دست هم انجام دادن
    گفتن هیچ مشکلى خداروشکر ندارن جز استرس و اعصاب که باید مراعات بشه
    قرص متوهگزال اس یو سى سى metihexal succ 47.5
    بهش دادن نصف صبح نصف شب
    و گفتن اصلا نباید قطع بشه
    این قرص براى چیه و عوارضش چیه
    یه جا خوندم این قرص اقسردگى شدید میاره
    مننونتون میشم کامل بهم بگید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ب.ظ

      سلام.
      این دارو از دسته ی “بتابلوکرها”ست و میتونید عوارضشون رو مطالعه بفرمایید.

      لینک به نظر

  2. فرشته

    ۲۱ام مرداد ۱۳۹۶ ۴:۳۸ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫خدا قوت .
    ما میریم مطب دکترا به این حوصلگی جواب نمیدن ماشاا… شما اینترنتی پاسخ همه رو در قالب طومار میدید ..
    ماشاا… الهی که همیشه سالم و تندرست باشید و پزشکایی مثل شما که اینقده حسن نیت و وجدان دارن رو زیاد کنه ..
    خدا را شکر خدا را شکر تو زمینه تخصص شما به مشکلی برنخوردم ولی دایم میام و جواب سوالای شما را چک میکنم و خوشحالم از بودن پزشکایی مثل شما واقعا که لیاقتش رو داشتید .انشاا… همیشه سرفراز باشید.
    دوستتون دارم خیلی و از شهر کویری یزد بوسه بارانتون میکنم.

    لینک به نظر

  3. امین

    ۲۲ام مرداد ۱۳۹۶ ۲:۲۲ ق.ظ

    باران حس بهشت:
    دکتر سلام و با تشکر از ربات شما.دکتر من افتادگی دریچه دارم و تو اینترنت خوندم که علتهاش ممکنه ارثی یا از تب رماتیسمی ویا ایسکمیک قلبی میتونه باشه حالا من خیلی از اینکه از ایسکمیک باشه میترسم اکه از این بود دکتر بهم میگفت ویا چحوری بفهمم که از این نیست و دومین سوال اینکه من اغلب مواقع موقع خواب یه حالت ترس از ایست قلبی واینکه احساس میکنم تو قفسه سینم یه حالت نا آرومی دارم ومن آرامش کافی برای خوابو ندارم و بعضی مواقع مثل فنر از جام میپرم و میشینم این از علایم افتادگیه یا نه لطفا کامل برام توضیک بدین و سوال سوم اگه قبلا به فرض حملات ایسکمی داشته باشم نوار قلب نشون میده هر چند مدت ازش بگذره؟ ترا بخدا از این شک درم بیارید و سه تا سوالمو جواب بدین خیلی اذیت میشم موقع خواب یه حالت اینکه «من میمیرم»دارم ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۲ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ

      سلام.
      افتادگی دریچه ی میترال از شایعترین بیماریهای مادرزادی قلب هست که در بسیاری مواقع مشکلی را برای فرد ایجاد نمیکند و گاهی یک یافته ی اتفاقی است!
      علایم شما، طبق شرح حالی که دادید، ربطی به قلب شما ندارد و حتما از مشاوره ی روانپزشکی کمک بگیرید.
      ایجاد افتادگی یا همان پرولاپس میترال، معمولا ناشی از نقص کلاژنی مادرزادی هست و جنبه ی ژنتیک در آن بسیار موثر هست!
      معمولا موارد ایسکمی نارسایی دریچه ای ایجاد میکنند و بیمار علایم بیماری قلبی و یا سن بالا و یا بیماریهای زمینه ای دیگر هم دارد.( میتوانید به مطالبی که در مورد دریچه ی میترال در همین سایت نوشته شده، مراجعه و مطالعه بفرمایید.)
      علایم ایسکمی معمولا و نه همیشه، در نوار قلب عادی و یا نوار قلب حین تست ورزش، نشان داده می شود!
      علایم استرسی خودتان را کاهش دهید، چون استرس مزمن در ایجاد بیماریهای مخلتف از جمله بیماری قلبی، در طولانی مدت ، موثر هستند!

      لینک به نظر

  4. leila

    ۲۳ام مرداد ۱۳۹۶ ۴:۵۳ ب.ظ

    با سلام ،و تشکر از خانوم دکتر،چرا سوالهای قبلی‌ رو نمیشه دید من می‌خواستم پرسش پاسخ‌های قبلی‌ رو مرور کنم.

    لینک به نظر

  5. حوریناز

    ۲۳ام مرداد ۱۳۹۶ ۸:۴۵ ب.ظ

    با سلام.قبلا سوال پرسیده بودم از خدمتتون که دختر بیست ساله ام و حدودا هفت ماهه تپش قلب دارم دوتا دکتر پیشنهاد اکو مری و سیتی انژیو دادن ولی دکتری دیگر فقط با معاینه گف قلبت سالمه هیچی لازم نیست.ولی همچنان تپش دارم.یه سوال دیگه ازتون دارم امروزده دقیقه بعد از ازمایش خون غش کردم با علایم تهوع و سوت گوش و سرگیجه و دیگه متوجه نشدم چی شد کاملا بیهوش شدم سابقه صرع و ..هم ندارم ضمنا هر دو سه ماه ازمایش میدم ولی هیچوقت پیش نیمده بود تا الان هم کمی سرگیجه و تهوع و ًعف دارم به نظرتون ممکنه مربوط به قلب باشه خیلی ممنون ک وقت میزارین🌷🌷

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام مرداد ۱۳۹۶ ۱:۳۴ ب.ظ

      سلام. غش کردن بعد از خونگیری، “وازوواگال” رو مطرح میکنه و مربوط به بیماری قلبی نیست!

      لینک به نظر

  6. مهدی

    ۲۴ام مرداد ۱۳۹۶ ۳:۱۶ ق.ظ

    سلام دکتر.خسته نباشید.من جواب سی تی آنژیو مادرمو فرستادم و شما جواب دادین :(سلام. گرفتگی هایی در عروق شون هست و یک مشکلِ مادرزادی؛ و گشادی در رگ سمت راست! ولی اگه بالین بیمار خوب باشه، با این ویژگیها، من ایشون رو آنژیو نمیکنم.
    ولی برای تنظیم داروها و کم و زیاد کردنش، نیاز به ویزیت بیمار و دیدنِ بالینِ ایشان و معاینه دارم) و از سال ۹۳ تا الان ۳ بار اکو شده که تنگی ۴۰ درصدی دریچه آئورت دارن که خدا رو شکر پیشرفت نکرده از سال ۸۶ دیلتیازم و پروپرانول و ASA مصرف کردن که دوماه رزوواستاتین هم مصرف می کنن و تیرماه متورال تجویز شد به جای پروپرانول که وقتی پرسیدم گفتن تداخل داره مصرف نکردن حالا میشه خواهش کنم شما چه قرصهایی تجویز می کنین با این شرایط مادرم.واقعا مچکرم خدا بهتون سلامتی بده

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام مرداد ۱۳۹۶ ۱:۳۶ ب.ظ

      سلام. از تجویز دارو برای بیماری که ویزیت و معاینه نکرده ام، معذورم!
      از پزشکی که بیمار شما را معاینه کرده و از نزدیک ایشان را دیده، کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  7. سعید

    ۲۵ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ب.ظ

    با سلام و احترام
    بنده ۴۷ سال دارم چندی پیش دچار احساس سنگینی روی سینه با فشار خون زیاد داشتمبه اورژانس مراجعه و یک شب تحت نظر بوده پس از انجام
    سیتی آنژیو مشخص شد رگ LAD دارای انسدادMediocre شده طبق نظر پزشک محترم میبایست برای تعیین میزان دقیق گرفتگی آنژیو شده و در صورت
    گرفتگی بالا استنت بگذارم که به دلیل امتناع از استنت گذاری آنژیو را هم تجویز نکرده و نسخه سه ماهه ای از جمله داروی چربی(تریگلیسیریدم ۴۰۰ بود)
    پلاویکس و غیره تجویز شد..
    میخواهم بدانم در صورت رعایت پرهیز غذایی و ورزش چقدر احتمال باز شدن رگ و رفع مشکل از دیدگاه پزشکی وجود دارد.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام مرداد ۱۳۹۶ ۲:۳۳ ب.ظ

      سلام.
      رعایت رژیم غذایی و دارویی همیشه موثر هست ولی درصد و عدد دقیقی برای تاثیر آن، نمی توان مشخص کرد.
      علایم بالینی و تست استرسی و تغییرات آن، مهم تر هستند.

      لینک به نظر

  8. رها

    ۲۶ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ب.ظ

    باسلام وخسته نباشیدخدمت خانم دکتر.من۲۶سالمه گاهی اوقات تپش قلبم زیادمیشه جوری که حسش میکنم.گاهی اوقات هم باتپش قلب ازخواب بیدارمیشم درحالی که قبل خواب تپش قلب نداشتم.گاهی هم موقع نفس کشیدن قلبم دردمیگیره.گاهی وقتاهم نفس کم میارم ومجبورمیشم نفس عمیق بکشم.علتش میتونه چی باشه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام مرداد ۱۳۹۶ ۲:۳۶ ب.ظ

      سلام. در صورتیکه تپش قلب شما در مواقع بسیار عادی و بدون استرس و بیماری خاص داخلی ( کم خونی، تیرویید ، مشکلات ریوی و…)، اتفاق می افتد، حتما باید نوار حین تپش داشته باشید تا با توجه به آن ببینیم مشکلی دارید و یا نه!

      لینک به نظر

  9. علی

    ۲۷ام مرداد ۱۳۹۶ ۳:۰۱ ق.ظ

    سلام خانوم دکتر خسته نباشید ۲۲سالمه و حدود پنج ساله پیش یه وسیله ی سنگین بلند کردم بعد احساس کردم قلبم تیر کشید بعد از اون به اسرار اطرافیان پیش دکتر رفتم ولی نوار قلب گرفتن و معاینه کردن گفتن مشکل نداری !ولی من بخاطر استرسی که گرفته بودم بازم هی هر روز احساس میکردم نفسم میگیره که بازم با نفس تنگی به پزشک مراجعه کردم بازم نوار قلب گرفتن ومعاینه کردن گفتن مشکلی نداری !همینطور چن روز یه بار به پزشک مراجعه میکردم و نوار قلب میگرفتن میگفتن مشکلی نیس ،تا اینکه یه بار دیگه به پزشک مراجعه کردم و ایشون به صدای قلبم گوش دادن و گفتن پرولاپس دریچه میترال داری و بهم قرص کلردیاز پوکساید دادن گفتن هر وقت حالت بد شد بخور که من بازم همون شب حالم بد شد ونزد پزشک رفتم و ارام بخش بهم زدن یه مدت از سرم افتاد و بهش اهمیت نمیدادم که باز احساس کردم نفسم میگیره و بعد بازم پیش یه دکتر دیگه رفتم ایشونم با گوشی به صدای قلبم گوش دادن و گفتن پرولاپس داری!و فلوکستین و پروپرانول دادن یه مدت مصرف کردم تموم شد دیگه نه رفتم دکتر نه قرص مصرف کردم به غیر از فلوکستین که هنوزم مصرف میکنم !حالا تو این چن سال نفسم میگیره و اذیتم میکنه خیلی اذیت میشم میخواستم بدونم بیماریم پیشرفت کرده و دچار نارسایی شده یانه ممنون،راستی خیلی لاغرم میخوام ورزش شروع کنم ولی میترسم برا قلبم ضرر داشته باشه ,ایا میتونم بدنسازی کار کنم یا خیر ،در ضمن تا قبل از اینکه بفهمم قلبم مشکل داره نفسم نمیگرفت و هر کاری میتونستم کنم ولی این مال قبل بود احساس میکنم الان واقعا موضوع استرس نیست و قلبم مشکل اساسی داره چون تو صحبت کردنم نفس کم میارم از وقتی فهمیدم پرولاپس دارم سر بالایی میرم نفسم میگیره !ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنماییم کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام مرداد ۱۳۹۶ ۲:۴۰ ب.ظ

      سلام. قبل از شروع ورزش ، حتما باید اکوکاردیوگرافی، عکس قفسه ی سینه و در صورت لزوم تست ورزش انجام دهید. بعد از این بررسی ها، پزشک معاینه کننده و انجام دهنده ی این کارها، شما را تعیین تکلیف خواهد کرد و میزان فعالیت ورزشی را مشخص خواهد کرد.

      لینک به نظر

      • علی

        ۲۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ

        سلام خانوم دکتر ممنون از پاسختون ولی جواب سوالمو نگرفتم با این علایم به نظر شما دریچه قلبم نارسا شده یا نه نظر شمارو میخواستم بدونم ممنون میشم جواب بدید و یه سوال دیگه اینکه پرولاپس بدونه نارسایی تنگی نفس ایجاد میکنه؟احساس میکنم تو کارای عادیم نفس کم میارم ،در ضمن از بچگی همیشه اظطراب داشتم میتونه مربوط به اظطراب باشه یا خیر،خواهشن نگید به متخصص مراجعه کن فقط نظر خودتونو میخواستم ممنون

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

          دکتر مریم احمدی

          ۲۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۴۳ ق.ظ

          سلام. اضطراب میتونه همه ی این علایم رو توجیه کنه.
          ولی در مورد ایجاد یا عدم‌ایجاد نارسایی دریچه، با معاینه و اکو میتوان‌نظر داد.

          لینک به نظر

          • علی

            ۲۹ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۳ ق.ظ

            سلام خانوم دکتر شرمنده هی مزاحمتون میشم ممنون که جوابمو میدید خدا بچه هاتونو براتون نگه داره ،یه سوال دیگه داشتم میخواستم بگم پرولاپس دریچه مترال عمل یا درمانی نداره که کاملا از بین بره از یه طرف میگن بیماری مهمی نیست ولی بهرحال بخوای نخوای بیماری قلبیه نمیشه بهش توجه نکرد منم میخوام مث بقیه ورزش کنم چیکار کنم بنظرتون شروع کنم یا خیر راستی من دوران بچگی ۶سال ورزش رزمی انجام میدادم و هیچ مشکلی نداشتم ،اگه این بیماری پیشرفت کنه ولی قبل چهل سال اذیت نمیکنه اصن برام مهم نیس میخوام پرورش اندام کار کنم نظرتون چیه؟

            لینک به نظر

            • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

              دکتر مریم احمدی

              ۳۱ام مرداد ۱۳۹۶ ۹:۰۱ ق.ظ

              سلام. بهتر هست که این سوالات را با پزشکی که شما رو اکو کرده مطرح کنید تا جواب دقیق به شما بدهد.
              اکثر مواقع افراد منع ورزشی خاصی در پرولاپس های میترال ندارند.

              در مورد بیماری که ویزیت نشده، نمیتوان قطعی به همه ی سوالات پاسخ داد.

              لینک به نظر

  10. ایمان

    ۲۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۲:۱۸ ب.ظ

    با سلام فرزند سه سال ونیم دارم که رگ پایش دچار تنگی شده است با مراجعاتی که در بهمن ماه به تهران داشتم دکتر جراح عروق گفتند باید آنژیو شود که انجام شده و بالن زدند ولی متاسفانه رگ مجدد پس از خروج بالن تنگ شده و خونرسانی کم انجام می شود پای کودک سرد هست دچار کمی لنگش هست در موقع خواب بیقراری می کند نظر شما چیست در صورت نیاز می توانم جواب سونو داپلر و آنژِیو گرافی را از طریق تلگرام برای شما ارسال کنم . دکتر روماتولوژی تشخیص بیماری FMD را داده اند . شما را به خدا به فرزندم کمک کنید.

    با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۵:۵۳ ب.ظ

      سلام. اگر منظور بیماری “دیسپلازی فیبروماسکولار ” است که به علت بروز در سنِ غیر معمول، باید بررسی دقیق شده و درگیری سایر عروق هم بررسی شوند.
      بیماری ایشان در تخصص من نیست و نظری در این مورد ندارم.
      حتما تحت نظر متخصصین خبره ی اطفال باشد و فشار خون وی اندازه گیری شده و بررسی شریانهای کلیه هم انجام شود و ارجاع مناسب طبق نظر ایشان انجام شود.
      چون گرفتگی عروق در این سن، جزیی از یک‌”سندروم” و “مجموعه ی بیماری” است و فقط باز کردن یک رگ به تنهایی، کمکی به فرزند شما نخواهد کرد و فقط درمان علامتی خواهد بود و در این بیماری تنگی ها و گشادی های متعدد در عروق وجود خواهد داشت.
      باید بیماری قطعی شده و وسعت درگیری مشخص شود و طبق آن، درمان مناسب صورت گیرد.

      لینک به نظر

  11. مهشید راعی

    ۲۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۶:۱۱ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز و مهربان شرمنده میخواستم در مورد بیماری ماسل بریڇ بدونم آخه تو سی تی آنژیوم نوشته که بیماری ماسل بریج دا رم درد شدید قفسه سینه دارم هیچ مشکل و بیماری دیگه ایی ندارم دردش واقعا آزار دهنده است وبعضی وقتها با تنگی نفس همراهه.توی سی تی آنژیو این جمله نوشته شده
    LAD: shallow andshort musle bridge at middle segment.با تپش قلب درد من هم بیشتر میشه ممنون میشم که برام مشکلم رو توضیح بدین ❤❤❤❤

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام مرداد ۱۳۹۶ ۸:۵۵ ق.ظ

      سلام. این اصلاح بیانگرِ این است که قسمتی از رگ اصلی شما از داخل ماهیچه ی قلب رد شده است!
      یک مساله ی مادرزادی است.
      عروق قلبی اصلی معمولا از رویِ ماهیچه و عضله ی قلب رد میشوند.

      لینک به نظر

  12. مهشید راعی

    ۲۹ام مرداد ۱۳۹۶ ۳:۳۴ ب.ظ

    سلام و وقتتون بخیر خانم دکتر عزیز من بی صبرانه منتظرم تا نظرتون رو در مورد بیماری ام بدونم و پبشاپیش از شما کمال تشکر رودارم واز خداوند مهربان برای شما همیشه شادی و زندگی زیبا را خواستارم باسپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام مرداد ۱۳۹۶ ۸:۵۷ ق.ظ

      همیشه این حالت برای بیمار درد ایجاد نمیکنه!
      بستگی به طولش و مقدار نازک شدنش در سیستول قلبی داره!
      گاهی یک یافته ی اتفاقی است و نمیتوان برای همه یک نظر کلی داد.

      لینک به نظر

  13. رها

    ۳۰ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ ق.ظ

    باسلام وخسته نباشیدخدمت خانم دکترمن نوارقلب انجام دادم بهم گفتن تپش قلبم نامنظم هست وبرام قرص متورال وکلردیازپوکسایدتجویزکردن

    لینک به نظر

  14. کاظمی

    ۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۴۷ ب.ظ

    سلام ضمن خسته نباشید خدمت دکتر محترم

    پدر بنده با سن ۵۴ سال. آزمایشش CK-MB که نرمال رنجش ۲۴ است Result شده ۲۰ ، آیا خطری جدی دارن؟ برای درمان یا رزیم غذایی باید چه دستوراتی را رعایت کنند؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۰۸ ب.ظ

      سلام. چک کردن cpk- mb در مریض سرپایی و بدون درد سینه و در یک نوبت، ارزشمند نیست و هیچ‌ارزشی‌ ندارد.

      لینک به نظر

  15. زهرا

    ۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۵:۰۹ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز٫من تپش قلب داشتم وفشار هم ۱۴ بوده دکتر برام متورال هر ۱۲ ساعت ۲ نصف و آملودپین ۵ عصر یک نصف .اما هنوز هم طپش قلب دارم به قدر ی زیاد هست که بیدار م میکنه .فشارم هم الان ۱۰ روی ۸ هست.ممنونم از راهنمایی شما!

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲ ب.ظ

      سلام. اگر احساس تپش قلب دارید و تعداد ضربان قلب شما هم بالای صد تاست و مشکل تیرویید و کم خونی و ریوی و… ندارید، باید مقدار دارویِ کاهنده ی ضربان قلب، افزایش یابد.
      احساس تپش، با تعداد ضربان قلب بالا متفاوت هست!
      گرفتن نوار قلبِ حینِ تپش، و انجام اکوکاردیوگرافی قلب رو هم‌به شما توصیه میکنم.

      لینک به نظر

  16. حلما

    ۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۸:۳۲ ق.ظ

    با سلام و خسته ناشید..
    من ۳۵ ساله ام به علت تپش قلب دکتر به من فرص متوهگزال ۲۳٫۷۵رو تجویز کرد الان کمتر از یک ماهه دارم مصرف می کنم روزی ۱ عدد نصف شب و صبح در مدت مصرف دارو ۱۰کیلو اضانه وزن پیدا کردم می خواستم بدونم از عوارض این دارو است ؟اگه از این دارو هست باید مصرف دارو رو قطع کنم ؟
    ممنون.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۸:۴۲ ق.ظ

      سلام. به هیچ وجه این قرص اضافه وزن اینچنینی ایجاد نمیکند!
      حتما به متخصص داخلی مراجعه کنید و از نظر غدد بررسی شوید.

      لینک به نظر

  17. فیروزه

    ۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۳ ق.ظ

    سلام من ۲ ساله که متوجه شدم پرولاپس دریچه میترال دارم
    الان چندروزه درد قفسه سینه ام زیاد شده سرگیجه شدید دارم
    خطرناک هست؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۸:۴۶ ق.ظ

      سلام.‌ علایم مربوط به پرولاپس میترال نیست، مگر اینکه نارسایی شدید دریچه ایجاد کرده باشد!
      در صورت ادامه ی علایم، توسط پزشک ویزیت شوید تا بررسی وجود یا عدم وجود خطر انجام شود.

      لینک به نظر

  18. حبيب افرازي

    ۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ب.ظ

    سلام خانم دکتر من یکشنبه استند در قلبم گذاشتن و سه شنبه مرخص شدم اما از غروب جمعه بدنم شروع کرده به تاول زدنو تمام بدنم تاول و جوشهای قرمز شده و بسیار خارش می کنن رفتم دکترا گفتن از عوارض پلایویکس هستش و باید تحمل کنی چون نمی تونی قرص رو قطع کنی الان موندم چیکار کنم کهیر و جوش همه بدنم رو گرفته و درد و خارش دارم لطفا کمک کنید شماره تماس منم ٠٩١٢٧٠٩۵٩۵٢ هستش ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۶ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ب.ظ

      سلام.
      این علایم بعد از آنژیوگرافی،علاوه بر حساسیت دارویی، میتواند ناشی از ماده ی حاجب و زمان تماس با اشعه حین آنژیوگرافی هم باشد.
      فعلا مایعات زیاد مصرف کنید.
      در صورت ادامه ی علایم حتما باید ویزیت شوید و دارو تجویز گردد!

      لینک به نظر

  19. امین

    ۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۸:۱۸ ب.ظ

    باسلام خدمت شما خانم دکتر و تشکر از اینکه پاسخگوی سوالات ما هستید دکتر من دوتا سوال دارم یکی اینکه کسی که پرولاپس داره آیا این مریضی در طول زمان روی کارکرد قلب تاثیر داره و چجوری داره و دوم اینکه من تازگیها ک فهمیده بودم پرولاپس دارم موقع ورزش اصلا تپش قلب و تنگی نفس نداشتم ولی الان یه چند مدته ک دارم این نشونه هارو آیا این نشان دهنده پیشرفت بیماریه و آیا اصلا این بیماری پیشرفت میکنه یا نه ممنونم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۶ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ب.ظ

      سلام. پرولاپس در صورتی که ایجاد نارسایی دریچه کند، باعث ایجاد علایم خواهد شد و علایمش، همان علایم نارسایی دریچه است!
      بله. امکان پیشرفت هست و به همین دلیل پس از اولین تشخیص، اکوی مجددِ کنترل، با فاصله ی زمانی، جهت بررسی میشرفت انجام خواهد شد.

      در این‌مواقع ، مقایسه با اکوی اول ضروری است!
      برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطالبی را که در مورد پرولاپس و در همین سایت نوشته ام، مطالعه نمایید.

      لینک به نظر

  20. جواد

    ۶ام شهریور ۱۳۹۶ ۹:۱۲ ب.ظ

    با سلام

    خانم دکتر
    چند ماه پییش سوالی پرسیدم
    پدرم ۷۰ سال دارند فشار خون دیابت و چربی دارند که دارو مصرف میکنند و تحت کنترل میباشد با توجه به اینکه در خانواده شان عموها و عمه هایم سابقه سکته و همچنین ایجاد لخته در پا را داشتند راهنمایی فرمودید آسپرین ۸۰ و پلاویکس ۷۵ مصرف کنند البته در گذشته آسپرین مصرف میکردند ولی پلاویکس هم چند ماهی است مصرف میکنند و مشکلی ندارند.

    حالا سئوالی دارم
    با توجه به احتمال عوارض خونریزی در صورت مصرف همزمان آسپرین ۸۰ با پلاویکس۷۵ آیا میتوان یمنظور کاهش ریسک خونریزی ، پلاویکس را میتوان نصف کرد؟؟ عوارض گوارشی یا غیره ایجاد نمیکند ؟؟

    با احترام

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام شهریور ۱۳۹۶ ۷:۰۶ ب.ظ

      سلام.
      همیشه بهترین تجویز دارو، توسط پزشکی صورت می گیرد که بیمار را ویزیت نموده است و کلیه ی مدارک پزشکی و بالینِ بیمار را دیده است. از آنجایی که افراد دیابتی ، حتی بدون داشتن مشکلات قلبی- عروقی، باید تحت نظر متخصص قلب هم باشند، لطفا ایشان حتما توسط پزشک قلب ویزیت شده و داروهایشان تنظیم گردد!
      در صورتی که مشکلات معده و یا خونریزی ایشان را تهدید میکند، پلاویکس را یک روز درمیان، مصرف کنند!

      لینک به نظر

  21. آرمین

    ۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۴:۴۹ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید . من ۲۳ ساله هستم چندچند روری هست که پای سمت چپم از زانو بعضا درد میکیره اما تمرکز اصلی درد دور پای چپم هست و موقع خواب درد اذیتم میکنه میخواستپ بدونم امکانش هست که این موضوع به خاطرعروق باشه و چکار باید بکنم ؟ البته من مدتی درکیر درد قفسه سینه د دست چپ هم بودم گه دکتر رفتم نوار قلب و اکد دادم و دو سه دفعه پیش منخصص رفتم گفتم مشکل قلبی نیست و از استرسه و قرص متورال بهم دادن . البته آزمایش خون هم که دارم دکتر گفت کلسترول و چربیم نرماله ولی hgb خونم ۱۷٫۵ هست و یه مقدار غلظت خون دارم و هر ۶ ماه بهتره خون بدم…. با تشکر از شما….

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۳۸ ب.ظ

      سلام. اگر در اکو، پمپاژ قلب شما نرمال بوده، پس در اندامی شما ربطی به قلب ندارد و به ارتوپد یا داخلی مراجعه نمایید تا از نظر مفصلی و قرینگی عروق پا، بررسی شوید.

      لینک به نظر

  22. 878

    ۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ب.ظ

    سلام
    مادرم ۶۰سال سن داره و ۲ساله تعویض دریچه آئورت انجام داده و وارفارین مصرف میکنهINR ایشان حدود۲/۵ است بعضی از دندان پزشک های تهران ادعا دارن با داروهای منعقدی جدید قادر به کشیدن دندان بدون بستری هستن
    آیا خطری نداره؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۴۰ ب.ظ

      سلام. درصورت قطع داروی وارفارین در افرادی که تعویض دریچه انجام داده اند، احتمال تشکیل لخته در دریچه ی تعویضی وجود دارد و بسیار خطرناک هم هست!

      لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۱۳ ب.ظ

      در ضمن داروهای ضد انعقاد جدید”خوراکی”، در موارد تعویض درچه تایید نشده اند و جایگزین وارفارین نیستند.
      فقط داروهای “تزریقی” ضد انعقادی، جایگزین وارفارین در موارد تعویض دریچه هستند.

      لینک به نظر

  23. الی

    ۱۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۴۵ ق.ظ

    سلام خسته نباشید دختر من۱۴سالشه میگه موقع فعالیت زیاد دلم درد میگیره انگار از تو میسوزه.خواستم بپرسم ربطی به بیماری قلبی داره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۵۵ ب.ظ

      سلام. در این سن گرفتگی عروق مطرح نیست مگر در افرادی که بیماریهای ژنتیکی خاص دارند.
      بیمار باید معاینه شده و نظر داده شود.
      حتما پزشک ایشان را ویزیت نماید و از نظر مسایل داخلی و غدد بررسی شود.

      لینک به نظر

  24. عیسی

    ۱۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۴:۲۲ ب.ظ

    مادرم ۶۰ سال سن دارد و انژوگرافی شده که کمی قلبش بزرگ شده و به مدت سه سال هست دارو مصرف میکنه الان چند هفته هست بعضی اوقات لرزش دست و بلند شدن رگهای پشت گردن و سرگبجی بهش دست میده پیش پرشک عمومی رفتیم گفتند فشا و صدای قلب ش خوبه و هنوز این روند اتفاق می افته البته چون ما تو روستا هستیم کمی هم فعالیت داره ولی نفس تنگی یا درد نداره.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۰۰ ب.ظ

      سلام. اگر در معاینه فشار و ضربان قلبشون خوب بوده و نوسان فشار و نامنظمی قلب ندارند ولی سرگیجه و یا عدم تعادل و یا لرزش مقطعی دارند، باید از نظر عروق مغزی بررسی شوند و به نرولوژیست یا متخصص مغزو اعصاب، مراجعه کنند.
      البته باید حواستان باشد که افت قند، برای بیمارتان اتفاق نیفتاده باشد.

      لینک به نظر

  25. سارا

    ۱۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲ ق.ظ

    سلام.من ۲۷سال دارم ومدت ۶ساله که فهمیدم افتادگی شدید دریچه میترال همراه با نارسایی ۱تا ۲مثبت دارم.که تا یک سال پیش هیچ علائمی نداشتم ولی بعد از یک سقط واسترس زیاد،ضربانم بالا رقت والان یک ساله که متورال میخورم ولی وضعیت قلبم تغییر نکرده وشش ساله ثابت مونده/من مشکل آریتمی هم دارم که نمیدونم چرا هر وقت دکتر میرم ونوار قلب میدم چیزی مشخض نمیشه که دکترم ببینه.ومیگه من هولتر هم نیاز ندارم.ولی خودم آریتمی رو احساس میکنم.یه روزایی واقعا پشت سرهم همش میزنه.
    خیلی نگرانم کرده میخواستم ببینم تاچندتا آریتمی در دقیقه نرماله؟ef:60%
    واینکه شماقلب منوچجوری ارزیابی میکنید؟مشکل من چقدر جدیه؟
    کارم به عمل خواهد کشید؟
    متشکرم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۰۹ ب.ظ

      سلام. اگر پرولاپس شدید برای شما گزارش شده، باید مساله را جدی بگیرید! چون پرولاپس شدید منجر به نارسایی شدید دریچه و تعویض دریچه هم خواهد شد و این قابل پیش بینی نیست مگر با انجام اکو های سریال و مقایسه ی آن ها با هم!
      این در صورتی است که به گفته ی شما، افتادگی و یا همان پرولاپس، شدید باشد!
      در صورت داشتن پرولاپس شدید و احساس ضربان نامنظم قلب، حتما باید نوارِ قلب حینِ نامنظمی قلب و یا هولتر ریتم داشته باشید که طیِ آن ، نامنظمی برای شما اتفاق افتاده باشد و با توجه به نتیجه، اهمیت آن به شما گفته شود!
      بعضی آریتمی ها، جای نگرانی ندارد ولی همه ی آن ها درجه ی اهمیتِ یکسان ندارند و باید اول نوعِ آن مشخص شود و سپس اهمیت آن مشخص گردد.
      اگر نوار قلب در حالت عادی گرفته شود و نرمال باشد، اطلاعات کمتری به ما میدهد ولی اگر نوار حینِ علایم قلبی، از شما گرفته شود و نرمال باشد، آنوقت میتوان گفت که جای نگرانی وجود ندارد.

      لینک به نظر

  26. محمود علی پور

    ۱۳ام شهریور ۱۳۹۶ ۹:۲۶ ب.ظ

    سلام دکتر.من پسری ۲۴ ساله هستم که بعد از تپش قلب و تنگی نفس به پزشک مراجعه کردم که بعد از اکو گرفتن دکتر گفت که قلبت سوراخه همراه با بزرگی بطن چپ که یک بیماری مادرزادی هستش.به بنده پروپرانولول۲۰ دادن و گفتن باید جراحی بشه.سوال بنده اینه که آیا جراحی ضروریه؟ممکن نیست که خودش خوب بشه؟آخه دکتر گفت در این بیماری ممکنه سوراخ قلب بعضی بیمارا خود به خود خوب بشه و بعضیا با عمل قلب باز باید رفع بشه.اگه عمل نکنم مشکلی پیش میاد؟خودش خوب نمیشه؟آقای دکتر این قرص پرانول رو چند وقتی قطع کردم آیا باید مصرف کنم؟البته چند وقتیه بعصی وقتا قفسه سینه م درد خفیفی داره.هنگام دراز کشیدن یا بعد از بلند شدن خواب و همچنین هنگام خوردن غذای چرب دچار تپش قلب میشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر از شما دکتر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۷:۳۳ ق.ظ

      سلام. باقی ماندن سوراخهای قلبی، در این سن دیگه بهبود پیدا نمیکنند و اینکه نیاز به جراحی دارند و یا نه، بستگی به ” محل سوراخ، سایز آن و شانت ایجاد شده و جهت شانت دارد”.
      بنابراین نداشتن علایم، دلیلی برای عمل نکردن نیست و گاهی پیشرفت مسایلی که ذکر کردم، اونقدر زیاد میشه که مثلا در سن چهل سالگی اگه بخواین جراحی هم بکنید، دیگه امکان پذیر نیست.
      بنابراین اولا به همه ی مسایلی که گفتم، باید در اکو، توجه بشه!
      و در حالت دوم این که، به هیچ وجه بهبودی خودبخودی در این سن، نداریم.

      لینک به نظر

  27. عباس پور

    ۱۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۲۸ ق.ظ

    سلام.خسته نباشید
    من ۱۹ سالمه و اولین بار دی ماه۹۴ دچار تپش قلب ناگهانی شدم.قبل از تپش احساس توخالی شدن قلب کردم و بلافاصله تپش خیلی شدیدی شروع شد.قلبم صدای خیلی بدی میداد و خیلی بد توی قفسه ی سینه ام تکون میخورد و ضربانم هم خیلی بالا رفت.این حالت حدود ۵۰ ثانیه طول کشید و بدون اینکه ضربانم پایین بیاد،خیلی ناگهانی تموم شد.بعد از اون هیچ مشکلی نداشتم تا ۱۰ ماه بعد که دوباره همون حالت برام پیش اومد و بازهم حدود ۵۰ ثانیه یا ۱ دقیقه طول کشید.از بار دوم به بعد دائما اون احساس توخالی شدن قلب که قبل از تپش احساس میکردم،برام پیش میاد.به پزشک مراجعه کردم گفتند از دستگاه event recorder استفاده کنم.اما درحین استفاده از دستگاه دچار تپش نشدم و فقط دچار احساس تو خالی شدن قلب شدم که چون خیلی کوتاه بود،فکرمیکنم ثبت نشده.میخواستم بدونم اصلا احتیاجی به پیگیری داره این موضوع یا مسئله ی مهمی نیست؟درضمن افتادگی دریچه میترال هم دارم
    خیلی ببخشید طولانی بود.با تشکر

    لینک به نظر

    • عباس پور

      ۱۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ب.ظ

      هر دوباری که تپش خیلی شدید برام پیش اومد و تمام دفعاتی که حس توخالی شدن قلب رو داشتم،در حالت استراحت کامل بودم و هیچ استرس و اضطرابی نداشتم.مشکل کم خونی هم ندارم.کم کاری خفیف تیروئید دارم اما دارو مصرف میکنم و تحت کنترل هست تیروئیدم

      لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۷:۳۹ ق.ظ

      سلام. شایعترین علتی که برای اون تپش ناگهانی شما وجود داره، با اصطلاح عامیانه ی psvt هست که معمولا خطری ایجاد نمیکنه ولی بعلت علایم شدید و ناخوشایند و آزار دهنده ش، در صورت تکرار زیاد باید، این راه فرعی یا رگ اضافه، سوزانده بشه.
      در حالت کلی تپش قلب ها تا با نوار و… ثبت نشوند، قابل قضاوت نیستند و فقط به صورت کلی میتونیم در موردشون صحبت کنیم.
      اگر شما طیِ هولتر، علایم داشتید ولی چیزِ خطرناکی ثبت نشده، جای نگرانی نداره.
      هولتر همه ی ضربانها رو ثبت میکنه، مگر اینکه از بدن شما جدا شده باشه.

      لینک به نظر

  28. حمید

    ۱۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۴:۳۴ ب.ظ

    سلام خانم دکتر خسته نباشید مادرم ۶۰ساله هست درد قفسه سینه گرفت آنژیو کردیم ۹۰درصد گرفتگی یکی از رگهاش نشون داده دکتر عمل باز پیشنهاد داده امکان بالون زدن داره ؟علتش هم میگه چون باید تو همون رگ دوتا استند کارگذاشت خطر داره ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۷:۴۱ ق.ظ

      سلام.‌در گرفتگی طولانی و یا متعدد ، در رگ اصلی، گاهی انجام عمل باز ارجح هست و بدون دیدن CD آنژیوگرافی ، نمیشه قضاوت کرد.
      حتما قابل pci نبوده که پزشک شما، عمل باز رو پیشنهاد کرده!

      لینک به نظر

  29. یاسمن منصوری

    ۱۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۹ ب.ظ

    سلام دکتر
    ممنون از زحماتتون. چند ساله که اگثرا پاز قلبی دارم و گاهی در یک دقیقه ۳پازمثلا ثانیه ۷ و۳۷ و ۵۴ و چند دقیقه بعد در ۳دقیقه دو سه تا و مثلا ده دقیقه بعد در ۴-۵ دقیقه هیچی ولی اکثرا بدون استرس و بیشتر با استرس با گوشی پزشکی و حتی بدون گوشی حسش می کنم آیا خطرناکه و ضمنا سنم بالای ۵۵ است

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۷:۴۳ ق.ظ

      سلام.
      اگر علایم شما در سن بالای ۴۰ سال، تازه شروع شده، ” حتما” باید “هولتر ریتم قلبی”، برای شما انجام بشه و بعد نظر داده بشه که این حالتها مهم هست و یا نه!

      لینک به نظر

  30. عباس پور

    ۱۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ

    سلام.خانم دکتر خیلی خیلی ممنون از جواب کاملتون.انشاا… که همیشه سالم و سلامت باشید

    لینک به نظر

  31. عين الف

    ۱۶ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۳۹ ب.ظ

    در هفته ٢۴ بارداری نارسایی دریچه سه لتی به صورت mild TR تشخیص داده شد و قلب جنین از نظر CoAr بررسی شد ولی متخصص مربوطه در خصوص کوارکتاسیون نظری نداد و یک اکوی دیگه در ٢٨ هفتگی گفتن که انجام بدم..! می خواستم بدون این بیماری ها تا چه حد جدی هستند و امکان بهبود اونا تا هفته ٢٨ وجود داره ؟؟؟ اگه بچه بدنیا بیاد امکان زنده بودن چقدر هست؟؟ آیا درمانی داره؟؟؟ روی کیفیت زندگی اش چه اثری می زاره؟؟ بارداری دومم و فرزند اول سالم و سابقه بیماری قلبی در اقوام درجه یک نداشتیم!

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۹:۵۵ ب.ظ

      سلام. مشکل در حدی که ذکر کردین، خطری رو برای جنین و نوزاد نداره و نیاز به اقدام خاصی نیست.
      اما اگه پزشک شما مشکوک به موردی بوده که نیاز به انجام اکوی اولیه ی قلب جنین و تکرار آن دیده، از خودشان جویا شوید.

      لینک به نظر

  32. یاسر رموک خلیفانی

    ۱۶ام شهریور ۱۳۹۶ ۶:۲۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر
    پدرم پنج ماه پیش انژیو گرافی قلب نمودن و بعد از انژیو و فنر گذاری دکتر به ایشان پلاویکس و اسپرین دادن که چند روز بعد از مصرف دچار خونریزی در مدفوع شدن و هنوز هم بعد پنج ماه ادامه داره این وضعیت لطفا راهنمایی کنید ممنون از محبتتون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۹:۵۹ ب.ظ

      سلام‌. در بیماری که به تازگی استنت قلبی گذاشته، قطع داروها باعث گرفتگی استنت و فنر میشود.
      اینکه بیمار شما بلافاصله پس از شروع دارو، دچار خونریزی گوارشی شده، حتما زخم و مشکلی از قبل داشته و باید طبق نظر پزشکتان و با مشورت ایشان، بررسی گوارشی جهت پدر شما انجام شود! ۵ ماه خونریزی گوارشی قطعا غیر طبیعی است و باید پی گیری شود.

      لینک به نظر

  33. بارانی

    ۲۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۰۱ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید
    همسر من ۳۲ سال سن دارد…… سال گذشته به دلیل درد در ناحیه قلب و بازو چپ و پشت به پزشک مراجعه کرد و بزشک براشون اسکن هسته ای تجویز کرد…… بعد از انجام اسکن مشخص شد که تست ورزش برای ایشون مثبت بوده و همچنین جواب اسکن به شرح ذیل بود:
    Slight ischemia can be suggested in the apex and inferior wall
    دکتر براشون طبق جواب اسکن قرص های آسپرین ۸۰_ آتورواستاتین۲۰ و پروپرانول ۱۰ رو تجویز کرد.
    حال بعد از گذشت هشت ماه از اسکن قبلی پزشک دوباره درخواست اسکن مجدد داشتن که همسرم چند روز گذشته یک اسکن هسته ای جدید انجام دادن که طبق این مشخص شد که دوباره تست ورزش مثبت دارند و جواب اسکن دوم هم به شرح زیر بود:
    ),The scan is positive for mild and small stress_induced ischemia in territory of LCX
    (inferoapical & apical inferolateral ventricular segments
    (eithr due to CAD or non_CAD (microvasular endotheliyal dysfunction , slow flow
    MFU is recommended
    لازم به ذکر هست که دردهای قلبی در ایشون بهتر شده و فقط گاهی دچار درد در قفسه سینه میشوند.
    درخواست من این هست که با مقایسه دو اسکن انجام شده برای بررسی بیشتر وضعیت عروق آیا ایشون نیاز به آنژیوگرافی دارند یا خیر؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲ ب.ظ

      سلام. با توجه به تکرار گهگاهی درد سینه و مشکل دار بودن در نتیجه ی تست ورزش و اسکن قلبی، انجام یک روش دقیقتر مثل سی تی آنژیوگرافی و یا خودِ آنژیوگرافی، پیشنهاد می شود!

      لینک به نظر

      • بارانی

        ۲۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۳۴ ق.ظ

        باتشکر از دقت نظر و حوصله ای که به خرج دادید……

        لینک به نظر

  34. ابراهیم علیراده

    ۲۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۳:۰۲ ق.ظ

    سلامت خانم دکتر…بنده پسری ۲۹ساله هستم…مدتهاست pvcدارم…احساس کردنش اذیتم میکنه…در حدی که صرفه میکنم…قلبم ی لحظه میخوره به قفسه سینم و احساسش میکنم…اکو سالم بوده و هنگام تست ورزش هم pvc نداشتم…ازمایشات همه نرمال…اما با وجود خوردن روزی دو بار پروپرانول ۲۰و سرترالین ۵۰همچنان این مشکل رو دارم…بخصوص بعد غذا و شبها و هنگام دراز کشیدن…لطفا کمکم کنید چون زندگیم رو مختل کرده و نمیزاره پایان نامم رو دفاع کنم…سپاسگذارم استاد…

    فراموش کردم عرض به خدمتتون که من هولتر هم بستم اما متاسفانه اون روز تعداد pvc کم بود…احتمالا ۲۰تا…و هر دو متخصص بهم گفتن جای نگرانی نیست…اما دارم اذیت میشم واقعا……

    سپاس
    (کاربر دو سوال را در دو قسمت جداگانه درج کرده بود که برای نظم بیشتر توسط داک تاپ در یک قسمت قرارداده شد)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۰۸ ب.ظ

      سلام. استرس یکی از عوامل تشدید کننده ی pvc هست و باید در وهله ی اول استرس تان را کنترل کنیدو از مصرف دخانیات پرهیز نموده و چای و قهوه و نسکافه و مواد غذایی تند نخوریدو….!!
      در صورتیکه که با کنترل استرس و…، باز هم pvc زیاد بود، داروهای دیگری هم برای کنترل آن وجود دارد، که فقط پس از معاینه ی بیمار و دیدن نوار قلب و نتیجه ی آزمایشات، می توان تجویز نمود.

      لینک به نظر

  35. سارا متوچهری

    ۲۷ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۲۷ ب.ظ

    سلام و عرض ادب
    پسر ۷ ساله بنده در فروردین ماه از درد قفسه سینه شکایت کرد.پس از بررسی های صورت گرفته ( نوار قلب و اکو) دکتر فرموند پروپلاس خفیف دریچه میترال داره و پیگیری خاصی نیاز نداره.تنها در صورت تشدید درد، شبی یک عدد قرص پروپراتد ۱۰ بخورد.
    در طی چندماه گذشته موردی از قلب درد در ایشان مشاهده نشد تا اینکه امروز مجددا از همان درد صحبت کرد.
    خواستم بدانم همان دارو را شروع کنم یا مجددا لازم است که مورد بررسی قرار گیرد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۴ ب.ظ

      سلام. اگه درد تکرار نمیشود و فقط همان یک بار بوده، نیازی به داروی مداوم نیست و فقط حین دردی که واقعا مربوط به قلب باشد، یک عدد پروپرانولول بدهید و نه مداوم!
      اینها همه در صورتی است که فرزند شما از نظر عضلانی – اسکلتی و ویتامینها مخصوصا “دی” و… ، بررسی شده باشد و مشکلی نداشته باشد.
      حتما به یک متخصص اطفال مراجعه و بررسی های لازم را انجام دهید.

      لینک به نظر

  36. حسن تسلیمی طالقانی

    ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۱۶ ق.ظ

    خانم دکتر سلام
    من ۵۵ ساله هستم،و در خانواده سابقه بیماری قلبی در پدر بزرگ و پدر داشتیم.
    البته اهل ورزش روزانه هستم و در ارتباط با نحوه تغذیه رعایت می کنم.
    در حال حاضر هم مشکلی احساس نمیکنم و فاکتورهای آزمایشگاهیم خوب است.
    سوال اول اینکه آیا نیاز هست که عروق قلبی را بررسی و کنترل کنم؟
    سوال دوم اینکه امکان اسکن عروق با دستگاه MRI ممکن هست؟و اگر چنین امکانی وجود دارد،نتایج حاصل مورد وثوق می باشد؟

    با سپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ

      سلام.
      سن شما، سنی هست که بیماریهای قلبی عروقی و گرفتگی های عروق میتوانند وجود داشته باشند.
      باید بررسی اولیه شامل معاینه، نوار و اکو و در صورت عدم وجود مشکل در اینها، تست ورزش را انجام دهید.
      روش بررسی عروق پاها به صورت روتین با MRI نیست.
      باید ببینیم چه چیزی مد نظر هست تا با توجه به آن، سونوگرافی کالر داپلر عروق، سی تی آنژیوگرافی و… درخواست شود.

      لینک به نظر

  37. نفس

    ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۴:۴۷ ب.ظ

    سلام خانم دکتر میخواستم بدونم پرولاپس طبق تعریف جدید یعنی چی ب من چند وقت پیش گفتن دارم اما الانی دکتری گفت طبق تعریف جدید نداری واقعا درسته؟؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ

      سلام. این تعریف، به تکنیک انجام اکو و زاویه ای که در آن پرولاپس باید دیده شود، مربوط است و یک تعریف تکنیکال و خاصِ پزشکی است!
      بله.‌امکان دارد و بهمین خاطر همیشه پرولاپس بیش از حد واقعی تخمین زده شده و گزارش می شود!

      لینک به نظر

  38. نفس

    ۲۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۸:۴۵ ق.ظ

    سلام خانم دکتر ممنونم از جوابتون.ی سوال دیگه داشتم من طی اکوهایی ک انجام دادم ی بار گفتن mr نداری ی بار گفتن داری و اینم بگم دو ماه بعد از اینکه اولین دکتر گفت mr نداری و توی گزارش نوشته بودno mr ولی بعد از ۲ماه ک ی اکوی دیگه انجام دادم گفتن داری بخاطر همین واقعا نمی دونم باید کدومو باور کنم.میخواستم بدونم میتونم بیام پیش شما برای اطمینان و اینکه شما هم با همون تعریف تکنیکال پزشکی ک گفتین ب همون روش اکو انجام میدید؟چون من واقعاااا نمی دونم چرا حرف ۲تا پزشک انقدر فرق داره.میخواستم بیام پیش شما ک واقعا قطعی بدونم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۵ ب.ظ

      سلام. در کل و از نظر درمانی بین mild mr و no mr تفاوتی نیست ولی در صورتیکه ذهن شما را مشغول کرده به همراه مدارکتان تشریف بیاورید .

      لینک به نظر

  39. محمد

    ۲۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۰۹ ب.ظ

    سلام و احترام
    ۲۲ ساله هستم مدتی هست که چند شب یک بار احساس سنگینی خفیف دارم سمت قلبم به طوری که اگر نفس عمیقی بکشم احساس بهتری میکنم که حدود دو یا سه ساعت هم طول میکشه
    ازمایش خون دادم و نتایج زیر حاصل شد
    کلسترل ۱۹۶
    تریگیلیسیرید ۲۰۷
    Ldl ۸۴
    Hdl ۷۰
    پزشک عمومی گفت که مقدار تریگلیسیرید کمی بالاست و نیاز ب دارو نیست اما من راضی نیستم
    لطفا راهنماییم کنید متشکرم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۸ ب.ظ

      سلام. اگر احساس عدم تهویه ی مناسب تنفسی داید و تنفس هایی مانندِ ” آه کشیدن” حال شما را بهتر میکند، علایم شما نه به قلبتان مربوط است و نه به آزمایشی که ذکر کرده اید!!!!
      استرس تان را شناسایی و کنترل کرده و در صورت امکان، کاهش دهید!

      لینک به نظر

  40. بارانی

    ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۲۸ ق.ظ

    باسلام……
    میخواستم بدونم سندروم جریان اهسته کرونر فقط با آنژیوگرافی قابل تشخیص هست؟ آیا خطرناک است ؟
    و اینکه درمانی دارد یا خیر؟
    باسپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۴۴ ق.ظ

      سلام. گاهی در سی تی آنژیوگرافی هم گزارش میشود ولی اگر گزارش نشود، در عکسی که به دست بیمار داده میشود، قابل تشخیص نیست.
      درمانش علامتی است و در افراد با این بیماری، در ضربانهای بالای قلبی و استرس ها، درد ایجاد میشود.
      بله. میتواند خطراتی هم ایجاد کند!
      درمان قطعی ندارد ولی باید درمان علامتی انجام شود.

      لینک به نظر

      • بارانی

        ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۵:۳۵ ب.ظ

        با تشکر فراوان از پاسخگویی تون……
        اگر مقدور هست میخواستم سوال کنم از خطراتی که این سندروم جریان اهسته کرونر میتونه برای فرد بیمار ایجاد کنه چه مواردی هست؟
        باسپاس

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

          دکتر مریم احمدی

          ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۲۴ ق.ظ

          سلام.‌تمام عوارض و علایمی که در گرفتگی عروق قلبی ایجاد میشود، در slow flow هم میتواند دیده شود.
          مثل: درد های قلبی، آریتمی های خطرناک قلبی، سکته ی قلبی و مرگهای ناگهانی قلبی و…!

          لینک به نظر

  41. یاسمن فرزادی

    ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۳:۴۱ ق.ظ

    سلام اگه افتادگی دریچه ی میترال قلب درمان نشه چه اتفاقی میفتد ۲-چه ورزش هایی برای این بیماری ضرر دارد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ق.ظ

      سلام. افتادگی یا پرولاپس دریچه ی میترال در بسیاری مواقع، نه نیاز به درمان دارد و نه منعِ ورزشی خاصی برایش وجود دارد!
      در مواردی که نارسایی پیشرونده ی میترال ایجاد کند و یا نارسایی متوسط و شدید میترال ناشی از آن داشته باشیم باید ظرفیت عملکردی بیمار تعیین شود و برای هر بیماری جداگانه تصمیم گیری می شود.
      گاهی هم نیاز به تعویض دریچه در موارد پیشرفته داریم که مشکل فقط با جراحی رفع میشود و دارو به تنهایی موثر نیست!
      بنابراین یک قانون کلی برای همه وجود ندارد.

      لینک به نظر

  42. سعید

    ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ق.ظ

    سلام وقت تون بخیر
    من الان ۴۴ ساله هستم و ۵ سال پیش عمل آنژیو و گذاشتن استنت رو انجام دادم. یکی از قرص هایی که مصرف میکردم قرص آترواستاتین ۴۰ بود که بعد از مدتی خودم به ۲۰ تغییرش دادم ودر این ۵ سال مصرف کردم. میخواستم بدونم این قرص رو میتونم دیگه مصرف نکنم، یا باید دائم مصرف کنم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۰۶ ق.ظ

      سلام.
      در حال حاضر، کسانی که عروق قلبشان تحت دستکاری قرار میگیرد باید تا آخر عمرشان، آسپیرین و یک قرص استاتین مصرف کنند و این برای جلوگیری از گرفتگی مجدد و رسوب در رگ، مفید است.
      معمولا استاتین قطع نمیشود، مگر اینکه فرد دچار مشکلی شود که قطع آن الزامی باشد.

      لینک به نظر

  43. 127

    ۳۰ام شهریور ۱۳۹۶ ۵:۱۸ ب.ظ

    سلام !ببخشید من ۱۴ سال دارم وفشار خون دارم به نظرتون برای جلوگیری از بزرگ نشدن قلبم در بزرگسالی چه کنم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۳ ق.ظ

      سلام.
      کسانی که در سن خیلی پایین دچار فشار خون می شوند، اول باید بررسی دقیق علت فشار خون، جهت آنها انجام شود و حتما یک فوق تخصص غدد اطفال آنها را ویزیت و بررسی کند.
      مسایل قلبی و کلیوی شان هم باید ، دقیق بررسی شود.
      پس از بررسی کامل و نداشتن مشکلات دیگر، برای اینکه عوارض قلبی ، چشمی و کلیوی و… دیرتر ظاهر شود، کنترل مناسب فشار خون با دارو و چک منظم آزمایشگاهی و معاینه ی دوره ای تمام موارد فوق، باید انجام شود.
      زمان تکرار معاینات، پس از معاینه ی اولیه و توسط پزشک متخصص هر قسمت( مثل قلب، چشم ، کلیه و…) مشخص می شود.

      لینک به نظر

  44. پروا

    ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۰۴ ق.ظ

    با سلام .بنده ۱۸سال سن دارم.بند به دلیل درد بازو دست چپ،درد قفسه سینه،سوزن سوزن شدن قلب و با کمی برداشتن بار سنگین به قلبم فشار میومد و سنگین میشد و با کمی تند راه رفتن به نفس نفس میوفتادم و این مشکلات در زمانی بود ک یا در حال استراحت بودم یا کار خاصی انجام نمیدادم و ارامش داشتم. که به پزشک مراجعه کردم گفتن ضربانت ۱۵۰و بالاس قرص پروپرانول تجویز کردن،و برای اطمینان ازمایش تیرویید هم دادم ک تیرویید هم نداشتم.بعد اکو انجام دادم ک گفتن چیز خاصی مشخص نیست ولی هنوز ضربان بالاس،که گفتن هولتر ۲۴ساعته بزارم ک به چند بیمارستان مراجعه کردم ک هولتر رو نمیدن و میگن باید یک شب بمونی در بیمارستان..حالا میخواستم ببینم نظر شما چی هست و مشکل جدی هست یا خیر و هم چنین این که لازمه هولتر ۲۴ساعته رو بذارم یا ن؟؟ممنونم میشم پاسخ بدید،.سپاس از وقتی ک میگذارید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۴۰ ب.ظ

      سلام.
      معنی هولترریتم یعنی بررسی ضربان قلب به طور سرپایی!! و اینکه به شما گفته شده باید بستری شوید، قطعا یا نوع نوشتار پزشک شما کاردیاک مانیتورینگ است که نیاز به بستری دارد ویا به شما اشتباهی القا شده که باید بستری شوید!
      ضربان قلب ۱۵۰ تا ، قطعا غیر طبیعی است و در صورت نداشتن مشکل قلبی، حتما به صورت جدی باید دنبال یک مشکل داخلی و یا روحی – روانی و… درمان آن باشید.
      تیرویید یکی از علل داخلی تپش قلب است و با نرمال بودن آن، تمام مشکلات داخلی رد نمی شوند.
      هولتر را انجام دهید و اگر آریتمی نداشتید و مشکل شما تاکیکاردی سینوسی بود، تحت نظر متخصص داخلی قرار بگیرید.

      لینک به نظر

      • پروا

        ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۵:۵۳ ب.ظ

        باتشکر از لطفتون که وقت گذاشتید.و اگاهم کردید.پس انجام هولتر لازم هست؟فقط خواستم بگم این ضربان۱۵۰همیشگی نیست و گاهی اوقات پیش میاد…و هم چنین برام دکتر در نسخه نوشته بود هولتر مانیتورینگ که رفتم بیمارستان بهم این جواب رو دادن…

        لینک به نظر

  45. افشین

    ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ق.ظ

    با سلام، خانم دکتر یکی از عروق قلبی من گرفتگی داشت که آنژیوپلاستی شده و یک استنت در رگ مذکور کارگذاری شد. پس از آن پلاویکس و آسپرین برایم تجویز شده (هرکدام یک عدد در روز) که باعث بروز خونریزی زیر پوستی و بروز لکه شده است. برای بهبود این وضع چکار کنم؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۱:۴۳ ب.ظ

      سلام. تا پُر شدنِ زمانِ لازم برای نوع رگ و نوع استنت شما، برای مصرف همزمان آسپیرین و پلاویکس ، نمیتوان کاری کرد ؛ و این به علت رقیق شدن بیش از حد خون ایجاد میشود.
      بعد از این زمان، میتوان دوز داروها را کاهش داد.

      لینک به نظر

  46. س.د

    ۳۱ام شهریور ۱۳۹۶ ۶:۴۹ ب.ظ

    باسلام و عرض ادب
    خانم دکتر اقای ۲۴ ساله هستم
    حدود ۱۰ روز پیش عمل تعویض دریچه آئورت انجام داده ام.در حال حاضر درد بسیار زیاد قفسه سینه دارم
    اما سوال من اینکه قبل از عمل جراحی efمن ۴۵ درصد و بعد از عمل اکو efرا ۳۵ درصد نشان داده؟آیا این کم شدن طبیعی است؟جبران پذیر هست؟زود خسته شدنم دلیلش کم شدن efاست؟
    با علم ب اینکه صدای دریچه نشان بر خوب کارکرون آن است ولی صدای دریچه من بسیار زیاد است طوری ک اطرافیان متوجه آن هستند؟ایا کم میشود؟
    و این که من مشکل فشار خون نه قبل از عمل و نه بعد از آن نداشتم ولی متورال باید بخورم..ریتم هم بعد از عمل حدود ۷۰ است..آیا متورال لازم است؟
    باتشکر و احترام فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱ام مهر ۱۳۹۶ ۸:۱۰ ق.ظ

      سلام. درد زیاد پس از عمل، در حال حاضر، عضلانی اسکلتی است و بهمین دلیل پزشکتان حتما برای شما مسکن تجویز کرده است.
      افت ef تا حدی طبیعی است و تا سه ماه و حداکثر ۶ ماه بعد باید جبران شود. البته دریچه ی شما قبل از عمل هم باعث فشار به قلب شما و افت عملکرد قلبتان شده بود.
      صدای دریچه فلزی قابل شنیدن توسط خود فرد و در افراد لاغر، قابل شنیدن توسط اطرافیان هم هست.اگر صدا از چیزی که الان می شنوید کمتر شود، حتما باید در اسرع وقت به پزشکتان مراجعه نمایید و از نظر لخته روی دریچه و عملکرد آن بررسی شوید.
      متورال برای کاهش فشار خون نیست، برای نگه داشتن ضربان قلب در حدِ قابل قبول و جلوگیری از فشارآمدن به قلب است.

      لینک به نظر

  47. سپید

    ۱ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۲۹ ب.ظ

    سلام خانوم دکتر خسته نباشید.ی سوال داشتم من چتدهفته ای هستم ک تپش قلب داشتم که بعد از انجام اکو و نوار قلب و هولترینگ توی اکو و نوار قلب همه چی نرمال بود اما اولترینگ ضربان قلب رو بالا نشون داد که دکتر بهم گفت باید لیزر انجام بدم.میخواستم بدونم بعد لیزر دیگه مشکلی برام پیش نمیاد و ب کلی خوب میشم؟و اینکه دیگه خطر قلب تهدیدم نمیکنه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۵۶ ب.ظ

      سلام. اصطلاح لیزر، همان ابلیشن هست که در آریتمی های ناشی از راههای فرعی یا نابجا، استفاده می شود.
      بعضی از آریتمی ها، با درصد بالایی با ابلیشن، خوب و درمان میشوند ولی بعضیها، نه!
      بهتر هست که از پزشکتان که در جریان نوع و محل خروج آریتمی هست، سوال پرسیده شود تا جواب دقیق به شما گفته شود.

      لینک به نظر

  48. آرمین

    ۱ام مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید. من از حدود سه ماه پیش که درد قفسه سینه و دست چپ و ضربان بالا قلب و تنگی نفس داشتم چند بار متخصص رفتم نوار قبب ازم گرفتن گفتن دور قلبم بالاس و تاکی کاردی هستش بعدش اکو هم دادم گفتن اکو هم مشکلی نداره و گفتم ریشش عصبیه و استرش اما هر از گاهی اون حالت دوباره دست میده و درد و تیر شیدن بالا ققسه سینه دارم . تیروئید هم آزمایش دادم مشکلی نداشت و دکتر گفت خونم یکم غلیظه و hgb خونم ۱۷٫۵ هستش . حالا نمیدونم این مشکل همون استرس هست یا قلبیه یا از مسائل داخلی دیگه مثل کبد و …. هستش چون هر از گاهی که چیز های چرب هم میخورم بدنم حالت کهیر و جوش میزنه…. با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۸ ب.ظ

      سلام.
      ضربان قلب بالا، لزوما نشانه ی بیماری قلبی نیست و گاهی بروز سایرِ مسایل جسمی و روحی با تپش قلب می باشد.
      اگر مشکل قلبی طی بررسی انجام شده، نداشته اید؛ به عوامل ایجاد کننده ی تپش قلب در خود دقت کنید.
      اگر بدون عامل استرس زا و درگیری فکری، برایتان ایجاد می شود، به پزشک داخلی جهت بررسی کامل مراجعه کنید.
      و اگر با تنش های روحی، تپش قلب و ضربا قلبتان بالا می رود، استرس تان را شناسایی و کنترل کنید و یا از روانپزشک کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  49. محسن

    ۲ام مهر ۱۳۹۶ ۲:۱۰ ق.ظ

    با سلام خدمت دکتر عزیز
    سی پنج سالمه حدود یکساله از دردمبهم قفسه سینه زیر سینه پشت کتف رنج میبرم
    سه بار به متخصص مراجعه کردم با توجه به نوار قلب و ازمایش و تست ورزش میگن قلب مشکل نداره
    یک مرتبه هم احساس حمله قلبی داشتم مراجعه کردم اورژانس پس از ازمایش خون و نوار قلب گفتن مشکل نداری
    فلوکسیتین تجویز شد خیلی بهم نساخت
    جدیداً اسنترا تجویز کردن
    ولی باز هم استرس و گاهی درد های متناوب و احساس تپش قلب دارم
    قبلاً از پاسخ شما تشکر میکنم
    البته پدر بنده دو مرتبه عمل قلب باز انجام دادن

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۳ ب.ظ

      سلام. اگر سابقه ی مشکل قلبی در خانواده داشته اید، باید بررسی کامل برایتان انجام میشده ؛ که با توجه به گفته ی شما، نوار و اکو و تست ورزش انجام شده و نرمال بوده است!
      هر چند استرسهای مزمن، شانس بیماریهای قلبی- عروقی را افزایش میدهند ولی فعلا به مسایل قلبی فکر نکنید.
      اگر مشکل داخلی و غددی هم ندارید، تحت نظر مشاور روانشناس و یا روانپزشک باشید.
      گاهی حملات پانیک با درد سینه و حمله ی قلبی بروز میکند ولی درمانش با روانپزشک است؛ و نه متخصص قلب!

      لینک به نظر

  50. نرگس

    ۸ام مهر ۱۳۹۶ ۲:۱۸ ق.ظ

    با سلام وخسته نباشید…
    من خانم ۳۷ ساله هستم دکتر به دلیل تپش قلب و کمی گشادی دریچه به من متوهگزال ۲۳/۷۵تجویز کردالان ۲ ماه است که مصرف میکنم . ۲ هفته است که دچار تنگی نفس شدم موقع دراز کشیدن تنگی نفسم بیشتر می شود احساس میکنم هنگام تنفس فشاری در وسط سینه دارم و دم و بازدم رو برام مشکل می کند می خواستم بدونم این تنگی میتونه از قلبم باشه یا از ریه .
    ۲ماه پیش هم اکو دادم و هم نوار قلب یک سال پیش هم تست ورزش دادم دکتر کفت کمی گشادی دریچه داری و گفت باید استرست رو کم کنی .
    ممنون میشم راهنمایی ام بکنید….

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۴۵ ق.ظ

      سلام.
      گشادی خفیف دریچه این علایم را ایجاد نمیکند.
      شما بررسی ریوی را انجام دهید، اگر مشکلی نبود، حتما از یک مشاور کمک بگیرید و یا به روانپزشک مراجعه کنید.

      لینک به نظر

  51. م .ر

    ۱۲ام مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ب.ظ

    باسلام خدمت شما .من خانمی بیست وهشت ساله هستم که دوماه پیش رفتم دکتر قلب اکو دادم به خاطر تپش قلب گفتن به خاطر افتادگی دریچه میتراله وخطری نداره وبهم پرانول ده داده وگفته استفاده کنم ولی الان نمیدونم وقتی تپش ندارم هم باید استفاده کنم یا فقط موقع تپش بعد دکتر جون الان ده پانزده روزه قفسه سینم درد میگیره انگاری سفت میشه قبلا سرماخوردم خوب شدم ولی بازم علایم سرماخوردگی دارم خواستم ببینم درد قفسه سینم ربطی به قلبم نداره خواستم راهنماییم کنین باتشکر از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ

      سلام. به خاطرِ نقشِ پروپرانولول در کاهش استرس و همچنین ایجاد وابستگی به این دارو، فقط موقع تپش استفاده کنید.
      درد قفسه ی سینه علل مخلتفی دارد و یکی از آنها درگیری ریوی و یا عضلانی- اسکلتی است.
      در صورت تداوم و‌یا تکرار به پزشک عمومی مراجعه کنید تا بررسی و معاینه اولیه انجام شود.

      لینک به نظر

  52. جواد

    ۱۳ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۴ ب.ظ

    سلام خانم دکتر منظور از trivial Mr چیست

    لینک به نظر

  53. ع.ه

    ۱۳ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ب.ظ

    با عرض سلام خدمت شما.من مردی ۳۸ ساله هستم و ۱۸ ماه قبل بدلیل آئورت دو لتی و بزرگ شدن قلب عمل تعویض دریچه آئورت قلب داشتم قبل از عمل اندازه رگ آئورت صعودی با اکو ۳٫۹ سانتیمتر بود که جراح اقدامی جهت تعویض آن صورت نداد اما اکنونکه با سی تی آنژیو حداکثر قطر آئورت صعودی ۴ سانت تشخیص داده شده پزشک معالج اظهار می دارد که اگر اندازه رگ آئورت به ۴٫۵ سانت برسد می بایست مجدد عمل انجام صورت گیرد .در صورتی که من در جایی خوندم که تا ۶ سانت رو عمل می کنن .حالامی خواستم بدونم چه کار کنم که قطر آئورت صعودی افزایش نیابد.؟ ضمنا قرص کارودیلول-والسارتان-سرترالین-آسپرین ۸۰ و وارفارین مصرف می نمایم-با تشکر از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵ ب.ظ

      سلام. عددی که شما ذکر میکنید را نمیدانم از کدام منبع ذکر میکنید که در همزمانی با آئورت دولتی گفته!!!!
      شما اقدام خاصی غیر از موارد دارویی نمیتوانید انجام دهید و حتی فعالیتهای روزمره شما، باید توسط پزشک معالجتان تعیین گردد.
      یکی از مواردی که آئورت نیاز به اقدام جراحی دارد، رشد بی رویه و بیشتر از مقدار تعیین شده، طی سه تا شش ماه می باشد.
      این دو عدد تفاوت چندانی با هم ندارند ولی پیگیری دقیق لازم هست.
      تحت نظارت دقیق پزشکتان باشید و از راهنمایی های ایشان استفاده کنید.

      لینک به نظر

  54. جواد

    ۱۳ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ب.ظ

    سلام ،در جواب اکویی که دادم آمده :trivial Mr /mild tr آمده ،با این اوصاف میتونم تمرینات بدنسازی و سنگین انجام بدم

    لینک به نظر

  55. نسیم

    ۱۴ام مهر ۱۳۹۶ ۵:۵۶ ق.ظ

    با عرض سلام
    بنده ۲۵سال سن دارم، ۶سال پیش از طریق اکو فهمیدم که گشادی دریچه میترال دارم. تو این چند سال علائم کمی داشتم ولی به تازگی این علائم تشدید شدن.
    زمانیکه ناگهانی می ایستم چشمام تا چند ثانیه کاملا سیاه میبینه، دست چپم درد میکنه، دچار استرس های شدید میشم و نفسم سنگین میشه، وقتی از پله بالا میرم تپش قلب خیلی شدید میگیرم.
    با توجه به اینکه تو خانواده سابقه سکته قلبی تو سن پایین داشتیم، این علائم ممکنه نگران کننده باشه؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ب.ظ

      سلام. شما به پزشک داخلی مراجعه کنید و معاینه و بررسی دقیق شوید تا در صورت نداشتن مشکل داخلی، ارجاع مناسب شما صورت گیرد.
      به نظر مسایل قلبی نقش پررنگی در علایم شما ندارند!

      لینک به نظر

  56. آرمین

    ۱۵ام مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۹ ق.ظ

    سلام خسته نباشید….
    من ۲۳ سالم هست و چند ماهی بود که درد قفسه سینه و دست چپ و گاها سرگیجه داشتم ضربان قلبم بالا بود طوری که انگار کوبش داشت داخل سینم دو باز متخصص رفتم و نوار گرفتن گفتن نوارم فقط ضربان بالا نشون میده و مشکلی نداره اکو هم دادم گفتن موردی نداره و گفتن استرسی هستش البته داخل اکو از چهار تا دریچه قلب سه تا رو نرمال زده ولی واسه میترال جای نرمال علامت گذاشته نشده و از یکی از دو گزینه prolapse و regurgitation روی همین گزینه regurgitation تیک زده شده این همون افتادگی خفیف دریچه میترال نیستش ؟ البته من هر از گاهی دوباره این علائم و ضربان بالا و کوبش آت واسم پیدا میشه و همون درد قفسه سینه و احساس سرگیجه ولی متخصص هایی که رفتم گفتن عصبی هستش …. این علائم میتونه از همین میترال باشه ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۴۸ ب.ظ

      سلام. نارسایی خفیف میترال در بسیاری مواقع یافته ای اتفاقی در اکو هست و علایم آنچنانی ایجاد نمی کند.
      بهتر هست که از یک مشاور کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  57. ع.ه

    ۱۵ام مهر ۱۳۹۶ ۵:۲۷ ب.ظ

    درمان
    سلام خانم دکتر خسته نباشید
    در خصوص سوالم در باره آئورت دولتی و تعویض دریچه آئورت و بزرگ شدن رگ آئورت صعودی….. متن زیر رو من از اون سایت کپی کردم و براتون فرستادم:
    {کنترل هیپرتانسیون ضرورى است. برداشت جراحی در آنوریسمهاى آئورت سینهاى باقطر >۶cm (آنوریسمهاى آئورت شکمی >۵cm)، در موارد درد پایدار علىرغم کنترل فشار خون، یا وجود شواهد گسترش سریع انجام مىشود. در بیماران مبتلا به سندرم مارفان، آنوریسمهاى آئورت سینه اى >۵cm معمولاً ترمیم را ایجاب مینمایند}

    فقط می خوام بدون با توجه به اینکه دریچه قلبم دو لتی بوده و الان اون رو تعویض کردم و مکانیکی گذاشتم:
    ۱- اندازه قطر رگ آئورت صعودی به میزان ۴ سانت تا چه اندازه خطرناک است؟۲- در صورت بزرگ شدن و نیاز به عمل . حتما باید قلب باز عمل شوم یا می شه با استنت از طریق رگ ران عمل شد؟ ۳-چرا دکتر جراح اظهار بی خطر بودن می کنه و فقط می گه فشار خون و وزنت رو کنترل کن ولی پزشک معالج من رو ترسونده و میگه اگه قطر به ۴/۵ سانت برسه نیاز به عمل می باشد.۴-منظورتان از تعیین فعالیتهای روز مره توسط پزشک معالج چیست؟ ۵-چه درمان داروئی برای عدم متسع شدن رگ آئورت صعودی دارین؟۶- برای کوچک کردن قلب چه درمان داروئی پیشنهاد می کنید
    .. با تشکر از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۶ ب.ظ

      سلام.
      رشد سریع آئورت یکی از اندیکاسیونهای جراحی است.
      این مساله معمولا قبل از انجام تعویض دریچه بررسی می شود و اگر احتمال جراحی آئورت به زودی مطرح شود، حتما جراحی تعویض دریچه کمی به تعویق انداخته شده و هر دو عمل، همزمان انجام خواهد شد.
      الان که تعویض دریچه را انجام داده اید، به جای ایجاد استرس در خود و تحقیقات بعد از انجام یک مرحله جراحی، تحت نظر پزشک معالج خودتان باشید و از راهنمایی ایشان استفاده کنید.
      چون ایشان احتمالا مدتها شما را بررسی کرده و در جریان کلیه ی مراحل بیماری و علائم شما می باشد.
      یک مرحله ی مهم از راهنماییهای قلبی، همیشه آشنایی با بالین بیمار است و پزشکی که بالین بیمار را دیده و آشناست، بهترین راهنما برای بیمار است.

      لینک به نظر

  58. 593

    ۱۵ام مهر ۱۳۹۶ ۵:۳۷ ب.ظ

    سلام ،بنده نزد دوتن از بهترین و معروفترین پزشکان استان خود اکو شده ام ،در اکوی اول هیچ گونه نرمی دریچه ویا نارسایی قلبی گزارش نشده ولی در گزارش دوم در حالی که از روی اضطراب تپش قلب داشتم اکو شدم و دکتر عنوان کرد که نرمی دریچه نداری ولی در گزارش trivial Mr .mild tr را گزارش کردند ،سوال بنده این است که با توجه به پاسخ اکو کدام پاسخ امکان درست بودن را دارد و آیا میتوان به تمرینات وزنه برداری سنگین ادامه دهم ،بنده در سطح کشوری مسابقه میدهم و آیا ادامه وزنه برداری باعث پیشرفت بیماری بنده نمیشود ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۵۴ ب.ظ

      سلام. اکوی دوم هم بیماری خاصی را مطرح نمیکند و منع ورزشی خاصی ندارد.
      اینکه در آینده دچار تشدید مشکلات دریچه ای شوید به سایر فاکتور ها هم بستگی دارد. مثلا ابتلا به فشار خون و یا بیماریهای ایسکمیک قلب در آینده و چاقی و…!

      لینک به نظر

  59. نغمه

    ۱۶ام مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر ببخشید پدرم ۶۴سالشونه بعلت داشتن فشارخون چندین ساله داروی اتنولول ۵٠یکی صبح و یمی شب مصرف میکنند همچنین داروی امیلوپرس ۵٠ یکی صبح و یکی شب مصرف میکنند الان احساس میکنن داروی اتنولول زیاد اثر نداره خواستن با متورال جایگزین کنند امکانش هست؟ در اینصورت روزی چند دوز مصرف کنند ممنونم عمچنین چندین ساله قرص اسپیرین جهت جلوگیری از سکته روزانه مصرف کردند یه ماه پیش عمل اب مروارید انجام دادن دکترشون گفتن اسپرینو قطع کنند الان امکان مصرف دوباره هست؟ ممنون از پاسخگوییتان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۰ ب.ظ

      سلام.
      قطع آسپیرین فقط چند روز قبل از جراحی است و اغلب روز پس از عمل، مجددا شروع می شود.
      تجویز داروی فشار خون برای هر بیماری پس از معاینه، رویت نوار قلب و… انجام می شود و قانونی برای تجویز دارو برای همه نداریم که بدون ویزیت بیماران، دارو تجویز نماییم.
      بهتر است که مراجعه ی حضوری به پزشک شان داشته باشند.

      لینک به نظر

  60. مرادی

    ۱۶ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ

    سلام
    بعدازگذشت هفت سال ازتعویض دریچه آئورت ومیترال هنوزصدای دریجه هاراخیلی احساس می کنم
    اگرسرماخوردگی داشته باشم صدای دریچه هاخیلی بیشترمیشودوتمرکزم راکم می کند
    اینکه برخی مواقع واقعاصدای دریچه هاکمتراست وبرخی وقتها بیشتردلیلش چیست

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۹ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۱۷ ب.ظ

      سلام. معمولا با تعداد ضربان قلبِ ثابت، صدای دریچه فرقی ندارد.
      اگر با کاهش و یا افزایش تعداد ضربان قلب، صدای دریچه را واضح تر می شنوید، ایرادی ندارد.
      اگر صدای دریچه کاهش یابد و این مساله ادامه پیدا کند، حتما باید توسط متخصص قلب ویزیت و اکو یا فلوروسکوپی جهت دیدن حرکت دریچه انجام شود و این خیلی مهم هست!

      لینک به نظر

  61. امید.ع

    ۱۷ام مهر ۱۳۹۶ ۵:۲۳ ق.ظ

    درود و سپاس
    خانم دکتر ارجمند، من ۴٣ سال دارم .پس از انژیو گرافی مشخص شد دو تا از رگهای اصلی کرونر قلب من در حد ٩۵ و ٨۵ درصد گرفته است.یکی از رگها هفت روز پیش استند گذاری کردم.و رگ دیگر را به گفته ی دکتر مربوطه دو هفته بعد باید اقدام به استند گذاری کنم .
    سوال ١:چرا این فاصله زمانی نیازه ؟ودر همه ی بیماران لحاظ میگردد.
    سوال ٢: از روز اول استند گذاری تا کنون احساس سنگینی و درد در هنگام بالا نگهدا‌شتن دست ها دارم که قبل از استند احساس نمیشد.و همچنین در هنگام فعالیت های ناچیز و پیاده روی کم خیلی زودتر از قبل از استند گذاشتن خستگی احساس میکنم.
    و همچنین احساس در قسمت پشت شانه (زیر کتف )درد و گرفتگی و در جلوی سینه سوزش و داغی ،دارم
    و همچنین هنگام خوابیدن روی پهلو . چه به سمت چپ و چه راست در ناحیه قلب و سینه سمت چپ احساس میکنم چیزی شبیه سوزن به بدنم فرو میرود .
    ضمن پوزش جهت طولانی بودن متن و پرسش من . ایا این نشانه ها بعد از استند طبیعی است؟ و نیاز به مراجعه به پزشک ندارد ؟ و اگر طبیعی بوده تا چه مدت این عوارض ممکن است ادامه یابند؟
    از خداوند تندرستی برایتان ارزومندم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۹ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۲۲ ب.ظ

      سلام. درد قفسه ی سینه، بطور مختصر بعد از آنژیوپلاستی و استنت گذاری ایجاد می شود که گاهی تا سه ماه ادامه می یابد و بعلت دستکاری در رگ و باز کردن آن هست.
      دردهای عضلانی، گاهی ناشی از مصرف داروها پس از آنژیوپلاستی است که به خصوص با داروهای استاتینی( مثل آتورواستاتین) ایجاد می شود. اما قطع دارو بطور سرخود جایز نیست، گاهی جایگزینی دارو لازم هست.
      زمان دو هفته بین استنت گذاریها ، زمانِ خوبی است و اگر در یک جلسه، مقدار اشعه و ماده ی حاجبی که بیمار گرفته، زیاد شود و شانس عوارض کلیوی و پوستی و… افزایش یابد، رگ اصلی باز شده و رگِ دوم در جلسه ی بعدی باز می شود، که حداقل باید دو هفته فاصله داشته باشد.

      لینک به نظر

  62. یاسر .کثیری

    ۱۸ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹ ق.ظ

    سلام خانم دکتر یه سوال داشتم بهترین نوع باطری ICD در بازار چه مارکی و مدلی هست و پیشنهاد شما چه آیتمه ممنون میشم راهنمایی کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۹ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۲۵ ب.ظ

      سلام. شرکت مدترونیک، تولیدات خوبی دارد ولی بهتر هست که در مورد نوع و شرکتش از پزشک معالج سوال بپرسید، چون اطلاعات بهتری به شما خواهد داد.

      لینک به نظر

  63. نازنين

    ۱۸ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۵۷ ب.ظ

    عرض سلام خدمت شما بنده ٢۵ سال دارم و متاهل هستم،خانواده پدریم ارثی تپش قلب و گرفتگی عروق دارن،پدرم هم سه بار آنژیو شدن. بنده وقتی ١۵ساله بودم بخاطر تپش قلب اکو کردم،گویا دچار پرولاپس بودم. درحال حاضر مدتی هست که مشکلاتی دارم و اعصابم کمی بهم ریختس،چندوقت هست که وقتی عصبی میشم دست چپم به شدت درد میگیره و پشت قفسه سینم و کتف چپم درد میگیره و نفس تنگی میگیرم یکبارهم احساس کردم قلبم درد میکنه اما خب دقیق نمیتونم تشخیص بدم قلب هست یانه، خواستم ببینم این علائم از قلب هست یا مشکلات عصبی هستن، با تشکر و سپاس فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۹ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۲۷ ب.ظ

      سلام. شرح حال شما بیشتر مسایل تنشی و عصبی را مطرح می کند.
      در صورتیکه در حالت عادی و با فعالیت درد ندارید و فقط با درگیریهای ذهنی دچار علایم می شوید، بیشتر به مسایل استرسی و ریشه یابی و درمان آنها فکر کنید.

      لینک به نظر

  64. ناهید

    ۱۹ام مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکترعزیز
    من خانم ۳۵ ساله هستم نزدیک یک ماه است دچار تنگی نفس شدم. خودم آریتمی قلبم را متوجه می شوم یک پرش و وقفه درریتم ضربان قلبم ایجاد می شود در این موقع تنگی نفس و احساس سنگینی و فشار در قفسه سینه ام بیشتر می شودو احساس میکنم قلبم دارد می ایستد .تپش قلب هم دارم. این حالت را هر دقیقه دو یا سه بار احساس میکنم این حالت در طول شبانه روز متغیر است از آخر شب تا صبح این حالت خیلی کم پیش می آید اما بعد از ظهر بیشتر می شود. من ۲ ماه پیش نوارو اکو دادم هشت ماه پیش هم تست ورزش تشخیص گشادی خفیف دریچه بود. باز چند روز پیش به پزشک مراجعه کردم نوار گرفت باز گفت مشکلی نداری استرست زیاد است و باید رفع بشه .
    الان وراپامیل۴۰ مصرف می کنم .آیا با رفع اضطراب و استرس این حالت بهبود پیدا می کند؟ لطفا من راهنمایی کنید
    با تشکر….

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام مهر ۱۳۹۶ ۷:۴۶ ق.ظ

      سلام. نوار قلب حینِ تپش، و تشخیص نوعِ آریتمی، کمک میکند به این که بگوییم مشکل شما از نظر آریتمی جدی است و یا نه!
      بعضی آریتمی ها اگر تشخیص داده شوند، تعدادشان طی ۲۴ ساعت مهم است. چون اگر از یک حدی بیشتر شوند، باعث افت عملکرد قلب می شوند.
      بنابر این، دو روز وراپامیل ۴۰ را قطع کنید و طی این دو روز نوار قلبِ ” حینِ تپش و بروز علایم” بگیرید و نه در حالت عادی!
      بعد ، از پزشک بابت ادامه ی روندِ درمانی کمک بگیرید.
      استرس ها و تنش ها و حتی بعضی غذاها و بیماریهای داخلی و… باعث یکسری آریتمی ها می شوند. اما باید نوع آریتمی و خطرناک بودن و یا نبودن با گرفتنِ نوارِ قلبِ حین علایم، مشخص گردد!!
      گاهی اصلا درمان قلبی نیاز نیست و شما باید مشکلِ زمینه ای تان را رفع و درمان کنید.

      لینک به نظر

  65. امیرحسین

    ۲۰ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۲۸ ب.ظ

    سلام خانم دکتر بنده الان حدودا یک سال و نیم متوجه شدم پرولاپس دریچه میترال دارم و ورزش بدنسازی توی این یک و نیم سال به صورت حرفه ای انجام میدم . توی هر جلسه ی تمرین ۱۰ دقیقه تمرین هوازی با سرعت ۱۰۰ انجام میدم که هیچ علایمی از درد قفسه سینه و تنگی نفس ندارم فقط ضربانم بالا میره و بعدش تمرینات سنگین با وزنه انجام میدم و در این تمرینات فقط ضربانم بالا میره و دیگه هیچ علایمی ندارم . توی این یک و نیم سال ۳ بار اکو انجام دارم که نتایج اکو به صورت زیر است

    اکوی اول در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۱۲ به صورت زیر است
    ۱IVSd = 0.81cm
    LVIDd = 4.31cm
    LVPWd = 0.86cm
    …………………………
    ۲IVSs = 0.92cm
    LVIDs = 3.16 cm
    LVPWs = 0.86cm
    ………………………..
    ۳HR =127
    ……………………….
    EF: 52%
    %FS: 27%

    نتایج اکوی دوم در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ به صورت زیر است
    ۱IVSd = 1.21cm
    LVIDd = 4.37cm
    LVPWd = 1.15cm
    …………………………
    ۲IVSs = 1.27cm
    LVIDs = 2.59cm
    LVPWs = 1.21cm
    ………………………….
    ۳HR = 50
    …………………………..
    EF: 72%
    %FS: 41%

    نتایج اکوی سوم در تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۸ به صورت زیر است
    ۱IVSd = 1.21cm
    LVIDd = 4.60cm
    LVPWd = 0.92cm
    …………………………
    ۲IVSs = 1.09cm
    LVIDs = 2.42cm
    LVPWs = 1.38cm
    …………………………..
    ۳HR = 337
    ………………………….
    EF: 79%
    %FS: 47%

    خانم دکتر من اینارو نگاه میکنم خیلی نگران میشم چون عدد هاش رو به افزایش هست آیا من دارم اشتباه میکنم !!!! نظر شما چیه آیا پرولاپس دریچه میترال من داره پیشرفت میکنم آیا میتونم دوباره بدنسازی رو به صورت حرفه ای انجام بدم ؟؟؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۶ ب.ظ

      سلام. اطلاعاتی که از اکو ارایه دادید، در مورد پرولاپس شما ، مطلبی نگفته و نوشته نشده!
      تنها نکته: پمپاژ پایین در اکوی اول ( ۵۲%) و نرمال و حتی بالاتر از نرمال گزارش شدن های بعدی آن ( بیش از ۷۰ درصد) است.
      که اگر توسط یک پزشک انجام شده، علت آنرا از پزشکتان جویا شوید ولی اگر توسط پزشکان متفاوتی انجام شده، ارزشی در پی گیری ندارد و نظرات جهت ریپورت حتی در یک روز هم می تواند متفاوت باشد.

      لینک به نظر

  66. parisa

    ۲۱ام مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ق.ظ

    ا سلام
    خانم دکتر من ۲۳ سال‌دارم و ساکن اهواز هستم باردارم و الان هفته ۱۸ بارداری ام اکو از قلب جنین انجام دادم ، دکتر گفت یک سوراخ کوچک در قلب پسرم وجود داره که اندازه اش( vsd= 1.9m.m )است.گفتند جای نگرانی نیست و هفته ۲۳ بارداری بازم باید اکو انجام بشه، اما من خیلی نگران هستم و میخوام نظر شما رو هم درباره این موضوع بدونم.ممنون میشم اگر زود جوابم رو بدید خیلی نگران هستم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۱ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ ب.ظ

      سلام. سوراخ بین دو بطن اگر بدون سایر ناهنجاریها باشد، مشکلی ندارد و اگر سایزش خیلی کوچک باشد حتی نیاز به اقدام جراحی هم بعد از تولد ندارد.
      فعلا نگران نباشید و اکوی جنین را تکرار کنید.

      لینک به نظر

  67. حسن

    ۲۲ام مهر ۱۳۹۶ ۱:۵۱ ب.ظ

    خداوند به این خانم دکتر مهربان و شریف و دلسوز برای خدمت به بیماران عمر طولانی و باعزت عنایت فرماید. آمین یا رب العالمین.

    لینک به نظر

  68. ناهید

    ۲۲ام مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۷ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیز
    من چند روز پیش با این شرح حال مزاحم شما شدم.
    (من خانم ۳۵ ساله هستم نزدیک یک ماه است دچار تنگی نفس شدم. خودم آریتمی قلبم را متوجه می شوم یک پرش و وقفه درریتم ضربان قلبم ایجاد می شود در این موقع تنگی نفس و احساس سنگینی و فشار در قفسه سینه ام بیشتر می شودو احساس میکنم قلبم دارد می ایستد .تپش قلب هم دارم. این حالت را هر دقیقه دو یا سه بار احساس میکنم این حالت در طول شبانه روز متغیر است از آخر شب تا صبح این حالت خیلی کم پیش می آید اما بعد از ظهر بیشتر می شود. من ۲ ماه پیش نوارو اکو دادم هشت ماه پیش هم تست ورزش تشخیص گشادی خفیف دریچه بود. باز چند روز پیش به پزشک مراجعه کردم نوار گرفت باز گفت مشکلی نداری استرست زیاد است و باید رفع بشه .
    الان وراپامیل۴۰ مصرف می کنم .آیا با رفع اضطراب و استرس این حالت بهبود پیدا می کند؟ )

    من ۳ بار در حین تپش قلب نوار قلب دادم ولی هیچکدام آریتمی رو ثبت نکردندخانم دکتر من چند سال است که دچار افسردگی هم هستم خیلی به قلبم فکر می کنم بطوریکه بیشتر وقتم روصرف فکر کردن به صدای ضربان قلبم می کنم تمام حواسم به قلبم است که جی میشه خیلی ذهنم رو آشفته میکنه احساس پرش و وقفه در ضربان قلبم ترس شدیدی در من ایجاد می کند این ترس وضعیت من رو بدتر میکنه بطوریکه که تنهایی نمی خوام از خونه بیرون برم یا تنها تو خونه باشم فقط فکرم اینکه که هر آن احتمال داره قلبم بایستد. به متخصصین قلب زیادی مراجعه کردم تشخیص اضطراب شدیدو گشادی خفیف دریچه بود البته تا به امروز آریتمی نداشتم به تازگی دچار این مشکل شدم .
    لطفا راهنمایی ام بکنید.
    با تشکر….

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام مهر ۱۳۹۶ ۷:۱۰ ق.ظ

      سلام. درصورتی که نوار قلب حینِ تپشِ شما، نرمال بوده و مشکلی نداشته، از مراجعه به پزشک قلب منصرف شوید و با توجه به شرح حالتان از خانواده، مشاور و روانپزشک کمک بگیرید.
      شما نیاز به داروی قلبی ندارید.
      تا زمانی که مشکلِ اصلیِ شما حل نشده، این علایم باقی خواهد بود و درمان علامتی برای قلب، فایده ای نخواهد داشت.

      لینک به نظر

  69. Nazi

    ۲۳ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۲۴ ق.ظ

    سلام،دخترمن هشت ماهشه الگوی جدیدش
    :Atria&viscera:SDS/mild LAE
    Ventricles:Dlooped/mild LVE
    Great vessels:NRGA
    Valves__mild AI/TAv
    No Mr
    Mild PI pG=48mmhg
    Septa:In tact
    AO Arch:lefti no coal
    Miscellaneous:acceptable sys function
    Con float PA branches
    Large pda / pH
    Size=6_5mm
    Conclusion: good function
    Large PDA
    pH
    Recommendation & Medical planning:
    Fiu__medicol treatment
    ۶m late/coaomg
    ببخشید اگه چیزی رو اشتباه نوشتم خط خوانا نبود
    می‌خواستم بپرسم قلبش چندتامشکل داره؟و وضعیتش چطوره؟ایا باداروخوب میشه یا با انژیو یاعمل؟وزن تولدش۲۵۰۰بود وزن فعلی۶۲۰۰,خیلی کم وزن میگیره،اصلا به طور کامل خوب میشه؟میتونه سوارهواپیمابشه؟
    قبلا هم سوراخ بین دهلیزی داشت که تاچهارماهگی بسته شد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۰۸ ب.ظ

      سلام. فعلا کمی بزرگی در بعضی قسمتهای قلب و همینور سوراخ PDA و فشار ریه ی کمی بالا دارد .
      فعلا باید اکو را چند ماه بعد تکرار کنید و نتایج را مقایسه کنید.
      اگر سوراخش رو به بهبود نباشد، با وزن گرفتن مناسب کودک شرایط برای جراحی فراهم می شود.
      دقیقا فشار ریه ذکر نشده ولی گاهی پرواز باعث افزایش فشار به کودک شما خواهد شد که بیشترین تاثیرش حین بلند شدن و نشستن پرواز است.
      بهتر است که فعلا ادامه ی وزن گیری مناسب کودک انجام شود و اکوی مجدد انجام گردد.
      اکثرا سوراخ PDA بزرگ ، نیاز به جراحی دارد که باید شرایط مناسبش فراهم آید.

      لینک به نظر

  70. علي

    ۲۳ام مهر ۱۳۹۶ ۴:۴۰ ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من ٢٣ سالمه تقریبا سال گذشته مبتلا به پانیک شدم و به خاطره وسواس پیش فوق تخصص قلب رفتم اکو و تست ورزش انجام دادم گفتن که مشکلی ندارم فقط گشادی خفیف دریچه آیورت و افتادگی خفیف میترال دارم.بعد از تقریبا ۶ ماه باز به اصرار خودم اکو دادم که ایشون گفتن مشکلاتم تقریبا خوب شده دیگه تو اکو چیزی نیست…دیگه مشکلی نداشتم تا ٢ ماه پیش که هر چند روز یک بار هری دلم میریخت…به کلینیک اریتمی مراجعه کردم اکو تست ورزش و هولتر ٧٢ ساعته برام بستن،جوابه اکوم و تست ورزش سالم بود،برای هولترم گفتن pvc دارم که چون تعدادش خیلی کمه اهمیتی نداره…ولی من این چند روزه حس میکنم هر روز این pvc برام اتفاق میفته ٣ ۴ بار در روز و این که جدیدا ٢ تا پشت هم pvc دارم،در ضمن تقریبا اضطرابیم هستم
    میخواستم بدونم خطرناکه و باز نیاز به پیگیری داره یا نه
    خیلی ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۱۳ ب.ظ

      سلام.pvc اگر کمتر از یک تعداد طی ۲۴ ساعت باشد، نیاز به توجه و درمان ندارد، نگران نباشید.
      استرس تان را کاهش دهید، غذاهای محرک و تند، کمتر مصرف کنید، کاکائو و چای و قهوه و نسکافه را کمتر کنید و از دخانیات و قلیان استفاده نکنید!

      لینک به نظر

  71. مهدی

    ۲۴ام مهر ۱۳۹۶ ۱:۵۶ ب.ظ

    با سلام و احترام، مردی ۴۸ ساله هستم که به علت درد قفسه سینه و تنگی نفس در هنگام ورزش با ضربان ۱۳۵ bpm به بالا به پزشک مراجعه کردم و اکو و تست ورزش انجام دادم، نتیجه اکو طبیعی و تست ورزش مثبت بود و آنژیو گرافی انجام دادم، طبق گفته پزشک معلج گشادی ژنتیکی کرونر راست دارم، این گشادی چه عوارضی دارد و چگونه باید با آن مدارا کرد و چه محدودیت های ورزشی باید رعایت شود؟ داروی تجویز شده آسپرین به صورت مادام العمر ، با تشکر فراوان از زمانی که سخاوتمندانه به ما اختصاص می دهید.

    Selective Right & Left coronary angiography were Performed via RFA
    LM : Normal
    LAD : Normal
    LCX : Normal
    RCA : Dominant & ectatic
    RESULT : Coronary ectatic

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۱۸ ب.ظ

      سلام. گشادی عروق قلبی، یک نوع آترواسکلروز است و نیاز به رعایت و پیشگیری دارد.
      وقتی اکتازیا یا گشادی عروق اتفاق می افتد، در حالتهای استرس و فعالیت که ضربان قلب بالا می رود، خونرسانی به انتهای رگ کند شده و درد قفسه ی سینه ایجاد میشود.
      ورزش تا جایی که برای شما درد سینه و علایم ایجاد نکند، مشکلی ندارد.
      رژیم کم نمک و کم چرب را رعایت کنید.
      مصرف یک داروی استاتینی( چربی) در کنار آسپیرین، برای جلوگیری از پیشرفت، مفید است.

      لینک به نظر

  72. محمود زارعی

    ۲۴ام مهر ۱۳۹۶ ۴:۳۲ ب.ظ

    سلام و عرض ادب قبلا عمل انژیو گرافی انجام دادم شصت و هشت ساله سیگار هم کم کردم تحت نظر پزشک متخصص قلب و عروق فشارم ۱۴ روی ۷ بود داروی مصرفی نیترو کانترین ۲٫۶ یک عددد صبحا اتونولول ۵۰ یک عدد صبح املودوپرس یک عدد صبح و اتروستاتین صبح و اسپرین صبحا وعصر قررص نداشتم شبا هم ههمین قرص های ذکر شده رو به غیر اسپرین استفاده میکنم تا این که با شرایط فعلی کمر درد گرفته و با مراجعه به دکتر امپول پیروکسیکام و متوکاربامول تزریق کردم از تزریق به بعد مشکلات گوارشی و افزایش فشار خون دارم همین فشار ۱۴ شده ۱۵ یا ۱۶ تورو خدا راهنماییم کنید چی کار کنم از یک طرف هم پزشک معالجش خارج کشور هستند به کسی به غیر شما اعتماد ندارم راهنماییی کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۴ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۲۷ ب.ظ

      سلام.
      بروز درد و هم چنین مصرف مسکن هایی مثل پیروکسیکام، باعث افزایش فشار خون می شود.
      بنابراین تا حد امکان از داروهای کورتن دار و مسکن هایی مثل از قبیل دیکلوفناک، ژلوفن ، پیروکسیکام و… پرهیز نمایید.
      در صورتی که روزی ۲ عدد آملوپرس مصرف میکنید و فشار هم چنان بالاست، فعلا روزی نصف لوزارتان هم اضافه بر آن، مصرف کنید.
      اگه تا سه روز، فشارتان بهتر نشد، حتما به پزشک مراجعه ی حضوری داشته باشید.

      لینک به نظر

  73. ملک

    ۲۵ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۵۸ ق.ظ

    با سلام و خدا قوت
    خانم دکتر ببخشید سوالی داشتم اولا ایا اکو گفتی قلب هم نشون میدهد
    دوم اینکه من ۳ هفته هست سرماخوردم شدید با سرفه های زیاد در این سه هفته دوبااز نفس کم آوردم که یک بار ارژانس منو بیمارستان برده از نظرریه گفتن سالم هستی و گفتن آلرژی شدیده و گفتن ازنظر قلبی هم تست کن که دکتر اکو کرد گفت شما مشکلی نداردوکمی قفسه سینه من سنگین است و گاهی درد هم می کنه ولی چندین بار نوار قلب و اکو دادم مخصوصا اگو جدید گفتن سالم است خواستم باز نظرشما رو بدونم قلب من مشکلی ندارد ممنون از زحمات شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام مهر ۱۳۹۶ ۷:۰۲ ب.ظ

      سلام.
      اکوکاردیوگرافی برای بررسی عملکرد قلب و دریچه های قلبی است.
      اگر پس از سرماخوردگی، دچار علایم تنگی نفس شده اید و اکو نرمال است، بدنبال مسایل ریوی و درمان آن باشید‌.
      علت قلبی در این مواقع کمتر مطرح است.

      لینک به نظر

  74. مسعود

    ۲۵ام مهر ۱۳۹۶ ۳:۴۹ ب.ظ

    با سلام وخسته نباشید من ۸ ماه قبل mi{آنفارکتوس) شدم .بعد از آنژو دو استنت گذاشتند سنم ۴۹ ساله ضربان ۵۳ نتیجه اکو ۳۵-۴۰- متوهگزال ۱-پلاویکس۱-لوزار۲۰ ۱-آرتواستاتین۱-آسپرین ۸۰ ۱
    آیا ورزش تند میتونم انجام بدم؟
    پلاویکس را جند مدت باید مصرف کنم؟
    آیا فلفل تند مفید است؟
    با تشکر فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۵۹ ب.ظ

      سلام. شما بدنبال سکته ی قلبی، افت عملکرد قلبی پیدا کردین که احتمالا سکته ی شما در محدوده ی رگ اصلی بوده و استنت گذاری در رگ اصلی انجام شده.
      بهمین دلیل باید حداقل تا ۱۸ ماه پلاویکس مصرف کنید.
      البته بعد از ۶ ماه، میتوان انواع ایرانی را با توجه به شرایط جایگزین کرد.
      برای تعیین مقدار ورزش، باید تست ورزش انجام دهید و ضربان قلب حداکثری تا شروع علایم قلبی و میزان عملکردتان مشخص شود. تا زمان انجام تست ورزش، پیاده روی سبک داشته باشید.
      فلفل فایده ی مستقیم ندارد.
      ضربان قلب شما کمی پایین است و حین خواب احتمالا کمتر هم می شود. به نظر باید مقدارِ متوهگزال شما کاهش یابد!

      لینک به نظر

  75. fdlhv

    ۲۷ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۲۱ ب.ظ

    سلام خانم دکتر . خسته نباشید. خانمی ۳۴ ساله هستم. با بیماری TF به دنیا اومدم . و در حال حاضر با تشخیص TFTC+PI هستم . قرص وارفارین ، کارودیلول ، دیگوگسین مصرف می کنم . در حال حاضر ورم پا و مقداری شکم دارم و در خواب دچار تنگی نفس می شوم . ممنونم یک مشاوره بدهید.
    جواب اکو:
    HX of TFTC repair in 21 years ago .
    Normal LV size with Moderate to Sever Systolic dysfunction , (LVEF =35%) .
    Paradoximal Septal Motion Sever RV enlargement and Moderate to Sever Systolic dysfunction , Mild RVH _ Sever RAE enlargment .
    Normal MVLS , No MS , Mild to Moderate MR
    Normal Tricuspid AVL , No AS , Mild to Moderate AI
    Normal TVLS , No TS , Sever Low pressure TR ( TRG=25 MMHG , SPAP= 40 MMHG)
    Absent PV with free PI ( PHT=40 msec , NFT=280 msec)
    Anerysmal RVOT (Proximal part=44 MM , distal part = 49MM) with holodiastolic flow reversal in MPA and proximal PA branch , No PA branch stenosis ( MPA = 2/60 CM , LPA = 1/27 , RPA= 1/36 CM )

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۰۹ ب.ظ

      سلام. دقیقا سوال خود را مطرح نکردید! منظورتان تنگی نفس و تورم پاهاست؟؟؟
      اکوی شما مشکلات متعددی دارد که علایم شما را تا حد زیادی توجیه میکند؛ حتی اگر عملکرد کبد و کلیه ی شما هنوز نرمال باشد و تاثیری روی عملکرد آنها بوجود نیامده باشد.
      انگار Tf را در سن بالا ( بالای ده سالگی) جراحی کرده اید و نمیدانم که علت این تاخیر چه چیزی بوده است!
      بعلت افت عملکرد هر دو بطن، مشکلات دریچه ای متعدد و بالا بودن فشار ریه، علایم شما فقط با دارو کنترل شده و بهبود نسبی پیدا میکند.
      باید با توجه به بالین و علایم و آزمایشات کبد و کلیه و … داروهای شما در هر زمانی، کم و زیاد شود.

      لینک به نظر

      • fdihv

        ۲۹ام مهر ۱۳۹۶ ۴:۲۴ ب.ظ

        سلام خانم دکتر ممنون از پاسخ جامع و کامل شما.
        سوالم این هست که نظر شما برای درمان چی هست ؟ ممکن نیاز به جراحی باشه؟ آیا جراحی درمان کننده است. هر متخصص یک نظر و پیشنهاد ارائه میده . متاسفانه گیج شدم و استرسم بیشتر شده.
        من ۲ بار جراحی کردم در ۸ و ۹ سالگی . به دلیل نبود تجهیزات پزشکی مخصوص کودکان.

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

          دکتر مریم احمدی

          ۲۹ام مهر ۱۳۹۶ ۹:۴۹ ب.ظ

          سلام. درمان اولیه ی شما پس از جراحی های انجام شده، درمان دارویی و سعی در کنترل علایم با دارو هاست!
          در صورتی که علایم با داروها بهبود نداشت باید از درمانهای دیگر کمک گرفت و به آنها فکر کرد.
          در حال حاضر فقط درمان دارویی کافی است!!!

          لینک به نظر

  76. مرضیه

    ۳۰ام مهر ۱۳۹۶ ۶:۵۸ ق.ظ

    سلام من ریه ام درد میکنه تنگی نفس دارم پشت شونه هام درد میکنه دلیلش چیه درد ریه ام زیادگزیاد میسوزه انگار تو گلوم ی چیز

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۳۰ام مهر ۱۳۹۶ ۸:۵۰ ق.ظ

      سلام.
      توسط یک پزشک عمومی ویزیت و معاینه شوید تا ایشان راهنمایی درست را جهت علت ، انجام دهد.

      لینک به نظر

  77. Shhh

    ۱ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۲۳ ب.ظ

    با سلام
    مادر من حدود چند ماه هست که به شدت درد در قفسه سینه و تنگی نفس رو تجربه میکنه بردیمش دکتر براش پلاویکس لوزار میتونین رو تجویز کرده وقتی از پلاویکس استفاده میکنه احساس درد میکنه و میگه که رگ هاش درد میکنه براش انژیو نوشتن برای اینکه درد قلبش کمتر سه تا روز انژیوش چی پیشنهاد میدین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۲۲ ب.ظ

      سلام.
      اول باید ثابت شود که درد قلبی است یا نه!!!!
      تجویز دارو همیشه با پزشکی است که بیمار را ویزیت کرده است. با پزشکتان تماس بگیرید.
      نوع دردی که با مصرف پلاویکس تشدید می شود، باید از نظر گوارشی و … بررسی شود!!
      پلاویکس تاثیری در کاهش درد قلبی ندارد و آنرا تشدید هم نمی کند.

      لینک به نظر

  78. parisa

    ۱ام آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۶ ب.ظ

    سلام خسته نباشید خانم دکتر، من باردار هستم و ۲۳ سال دارم.
    در هفته ۱۸ اکو از قلب جنین انجام دادم پزشک گفت یک سوراخ کوچک به اندازه ۱/۹mm در قلب پسرم وجود داره، و جای نگرانی نیست اما من خیلی نگرانم میخواستم نظر شما رو هم راجب به این موضوع بدونم.ممنون میشم اگر زود جوابم رو بدید خیلی نگران هستم. و دکتر گفت هفته ۲۳ بارداری بازم باید اکو انجام بشه.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۳۸ ب.ظ

      سلام. واژه ی وجودِ سوراخ به صورت کلی قابل تفسیر نیست و بعضی از سوراخها و با سایز کوچک ارزشی ندارند و پیگیری به تنهایی کفایت می کند.
      اگر پزشک شما گفته که چیز نگران کننده ای نیست، نگران نباشید.
      اگر مهم و اساسی و یک آنومالیِ جدی بود، حتما پزشکتان به شما اطلاع میداد و تا قبل از هفته ی ۱۹ مجوز سقط داده می شد. تا هفته ی ۲۳ صبر کنید و نتیجه را پیگیری نمایید.

      لینک به نظر

  79. فاطمه

    ۲ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۲۰ ب.ظ

    سلام خانم دکترمن بیست سالمه ویک سال پیش با اکو نوار قلبی که انجام شدبهم گفتن به طور مادرزاد یه تیکه زائده اضافی زیر دریچه ائورت وجود داره که باید. وقتی به یه اندازه خاصی رسید جراحی بشه .خواستم بدونم من میتونم به شما مراجعه کنم وشمام اکوهامو ببینیدو نظر بدیدیا باید برم پیش دکتری که تخصصش بیماری مادرزادی؟خانم دکتر میخوام بدونم به نظر شمام باید عمل بشه اگر عمل نکنم چه اتفاقی ممکنه برام بیفته؟درضمن من الان هیچ مشکلی ندارم نه نفس تنگی دارم نه مشکل فشار دارم ونه…

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۳۰ ب.ظ

      سلام.
      گاهی یک پرده ی اضافه و یا web زیرِ آئورت وجود دارد که برای بیمار علایمی مانند تنگی آئورت ایجاد میکند و نیاز به جراحی پیدا می شود.
      در صورت تنگ شدن این پرده و ایجاد علایم حتما باید جراحی انجام شود.
      اندکسها و مقیاسهای اکو مهم هستد و تغییرات آن طی سالها هم اهمیت دارند.

      لینک به نظر

  80. اشکان

    ۴ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۳ ب.ظ

    سلام خسته نباشید

    خانومم ۲۶ سالشه و حدود ۲۰ سال پیش عمل تعویض دریچه میترال از نوع فلزی رو انجام داده و از اون موقع تا الان وارفارین رو منظم مصرف میکنه در حال حاضر شبی ۱ دونه و در هفته دو شب نصف قرص مصرف میکنه

    امروز متوجه شدم باردار هستش

    چه اقدامی باید بکنم؟
    خطری براش ایجاد میشه؟؟؟
    انوکساپارین یا هپارین جایگزین وارفارین میشه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۴ام آبان ۱۳۹۶ ۶:۰۶ ب.ظ

      سلام.
      طی “هفته ی ششم تا دوازدهم بارداری”، جایگزینی وارفارین با داروی تزریقی، توصیه میشه.
      حتما تحت نظر یک پزشک قلب باشند تا راهنمایی ایشان به طورِ دقیق انجام شود.تعویضِ دریچه ی میترال بسیار مهم هست و باید اکوی اولیه هم انجام شود ؛ و اگر دارو به طور مناسب استفاده نشود، بسیار مستعد ایجاد لخته هست و باید نظارت دقیق و بررسی دقیق اولیه صورت گیرد.
      بعد از اتمام هفته ی دوازدهم؛ و تا هفته ی ۳۲ مجددا میشه وارفارین رو تجویز کرد. البته بسته به شرایط مادر داره.
      در ماه آخر مجددا داروی تزریقی شروع می شود.

      لینک به نظر

  81. فاطمه

    ۵ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۲۳ ق.ظ

    سلام ببخشید خانم دکتر من همونم که گفتم بیست سالمه یک سال پیش اکو ونوار قلب گرفتن بهم گفتن زیر دریچه ائورت یه زائده اضافی هست که باید. عمل شه.درواقع من موقع معایناتی که قبل از ورود به مدرسه انجام میشه فرستادنم پیش دکتر قلب ودکترم گف قلبم یه صدای اضافی داره ومشکل خاصی نیس وممکنه به مرور زمان مشکلم حل بشه منم دیگه سالهای بعد از اون نشد که برم دکتر.تا سال پیش وممکنه همین موقه هادکتر بهم بگن که باید برم واسه عمل وبخاطر اینکه عمل قلبم باید باز انجام بشه من خیلیی تردید دارم خواستم بدونم منکه تا الان هیچ مشکلی از تنفس فشارو…نداشتم وخوب ممکنه همینطورم تا اخر بمونم به نظرتون اگر بهم بگن عمل کنم اینکارو انجام بدم؟میشه دیگه پی دکتر نرم تا زمانیکه مشکل خاصی ندارم ؟اخه من الان اصلا هیچ مشکلی ندارم.ببخشید که این همه نوشتم اما واقعا خیلی ذهنم درگیرش شده ممنون میشم جواب بدید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۵ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۱ ب.ظ

      سلام. همانطور که گفتم زائده ی زیر آئورت، معمولا همان پرده یا web هست که از نظر بالینی باید مثل تنگی دریچه با آن برخورد شود. در صورت وجود اندکسهایی در اکو و ایجاد گرادیان، باید جراحی انجام شود و پزشکی که بالین شما و نوار قلبتان را دیده و در جریان اندکسهای اکویی که بطور دقیق توسط اکومن بررسی شده، میداند، بهتر میتواند شما را راهنمایی کند.
      تنگی آئورت و یا وب معادل آن، در صورت ایجاد گرادیان بالا و عدم جراحی، جزو ممنوعیت های حاملگی، ورزش سنگین و… است!

      لینک به نظر

  82. yop

    ۵ام آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ق.ظ

    سلام ،در جواب اکوی من trivial Mr آمده آیا میتونم در کنار ورزش بدنسازی (سنگین )مکمل هم مصرف کنم ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۵ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۱۴ ب.ظ

      سلام. وجود mr در این حد، مشکل خاصی نیست و انجام ورزش بلامانع است.
      در مورد مصرف مکمل نظری ندارم.

      لینک به نظر

  83. فاطمه

    ۶ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ق.ظ

    با سلام مجدد ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم (همونم که گفتم یه زائده اضافی مادرزادزیر دریچه ائورتم هس)خواستم بدونم من اگر عمل رو هم انجام بدم واون زائده برداشته بشه ایا امکان داره مدت ها بعد از عمل دوباره اونزائده زیر دریچه رشد کنه وبزرگ بشه ودوباره نیاز به جراحی پیداکنم؟؟؟خیلیی ممنون از پاسخپاسخگوییتون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۶:۲۸ ق.ظ

      سلام. وِب مجددا تشکیل نمیشه ولی گاهی در دراز مدت ممکنه عوارضی مثل رسوبات در خودِ آئورت و… ایجاد بشه.

      لینک به نظر

  84. اریا

    ۶ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۵۶ ب.ظ

    سلام بیمارانی که دریچه فلزی دارندمیتوانند غذای کم نمک بخورند یا اصلا نباید نمک به غذای انها اضافه شود.ایا مصرف نمک باعث تشکیل رسوب روی دریچه می شود .

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۲۷ ب.ظ

      سلام.
      حذف نمک بطور کلی، اصلا توصیه نمی شود.
      باید غذاها فقط” کم نمک و کم چرب” تهیه شوند.

      لینک به نظر

  85. پویا

    ۶ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ

    سلام خانم دکتر خسته نباشید من ورزش بدنسازی انجام میدم و دو سه بار وسط ورزش احساس کردم قلبم یه جوری دیگه میزنه و سریع هم درست شد بعد رفتم اکو و گفتن شلی خیلی خفیف دریچه تریکوسپید دارم و برای بار دوم هم که دکتر دیگری رفتم دیدم تو کاغذ شلی خیلی خفیف میترال هم اضافه کردن بعد گفتن که شاید دکتر قبلی کم حوصله برسی کرده با توجه به این که من بدنسازی انجام میدم و خیلی خیلی مهمه بدنسازی برام میخواسم بدونم بلامانع است؟؟نتایج اکو :
    left atrium:Nl
    lvedd:4.4
    lvesd:3
    ivsd:1
    pwd:1
    lvef:60%
    rvef:nl
    ra:nl
    rvd:nl
    tapse:nl
    miral valve flow:prolapse
    tricuspid valve flow:prolape
    arotic valve flow:normal
    pulmonic valve flow:normal
    pericardium :nope

    normal lv size funcrion
    normal lv size funcrion
    no rvvmab wef:60%
    mild tvp no tr
    mild longal of mv antarir leaf left
    no mr
    ببخشید بعضی اصطلاحات رو اشتباه نوشتم به دلیل بد خط بودن /آیا این شلی با ورزش بیشتر شده؟خواهشا منو ناامید نکنید ورزش خیلی مهمه برام

    البته خانم دکتر ببخشید جناب دکتر فرمودن که هیچ مانعی برای ورزش نیست و در حد تیم ملی میشه ورزشو کرد خواستم نظر شما رو هم بدونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۳۲ ب.ظ

      سلام.
      این اکوی شما با ورزش منافاتی ندارد و بلامانع هست.
      اکو را یکسال بعد تکرار کنید.

      لینک به نظر

  86. سعید

    ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۳۷ ق.ظ

    سلام خانن دکتد بنده پسر ۲۲ ساله هستم که نزدیک ۱ ساله روزی ۵ یا ۶ تا pvc دارم که گاهی ریزش ته دل و گاهی ضربه های جا افتاده که چند ماه یک بار عم ۲ یا ۳ ساعت مدام حالت pvc به من دست میده.بنده فوق تخصص قلب مراجعه کردم و اکو دادم و همش سالم بود و بعد برام ازمایش چکاب نوت که فقط تریگلیسریدم ۲۱۰ بود.البته یه متخصص دیگه که رفتم اکو گرفتن گفتن mvp مثبت ۲ داری و مهم نیس٫جالا با توجه به سالم بودن قلبم ایا خطری برام ایجاد میکنه و ایا این pvc ها میتونم از استرس زیاد ناشی بشه یا خیر
    البته خانم دکتر هنگام پیاده روی تند هم گهگاه pvc دارم واز این بابت خیلی میترسم همش تو فکرم.بنده ۲۲ سال و پسر هستم.سپاس بیکران

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۴۰ ب.ظ

      سلام. Pvc ها یا همان ضربان های زودرس بطنی، با استرس و هیجانات و مصرف چای ، قهوه، کاکائو، سیگار و قلیان و غذاهای تند و… تشدید می شوند.
      اگر تعدادش کم باشد، نیاز به درمانی ندارد.
      اگر گاهی دو سه ساعت برایتان آزاردهنده می شود، حینِ آن حالت به نزدیکترین مرکز مراجعه نمایید و نوار قلب بگیرید.
      گاهی تکرار پشت سرِ هم این ضربانهای نابجا، نیاز به پی گیری و درمان دارد و اکوی حالت عادی و نوار قلب معمول، کمک کننده نیست.
      گاهی نیاز به ثبت نوار قلب ۲۴ ساعته، با هولتر ریتم ۲۴ ساعته داریم.
      باید تیروییدتان نیز چک شود که عاملِ آریتمی نباشد!

      لینک به نظر

  87. نفس

    ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ب.ظ

    سلام خانم دکتر وقتون بخیر
    بنده ۳۲ سالمه و ۳ سال ازدواج کردم فرزند هم ندارم الان میخوام برای بارداری اقدام کنم با توجه به اینکه ارث سکته قلبی و عمل باز در خانواده مادری و پدری دارم دکتر برای من هم قبل از بارداری چکاپ قلب دادند که متاسفانه بعد از ۳ بار اکو گرفتن و نوار قلب در ۳ بیمارستان قلب تهران تشخیص دکترم این بود که بنده آریتمی دارم از نوع ریتم تند قلبی ( تاکی کاردی ) اما گفتند نیازی به عمل نداره و میتونم باردار بشم با توجه به اینکه در خانواده مادری و پدری بنده هیچ کس این بیماری رو نداشته آیا امکانش هست به فرزندم ارث برسه؟ چون علت دقیق این بیماری رو به من دقیق نگفتند من هر ۲سال یکبار چکاپ قلب میدادم از بلوغم به خاطر سابقه خانوادگی اما در نوار قلب جدیدم مشخص شد این بیماری دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۴۷ ب.ظ

      سلام.
      تاکیکاردی یه واژه ی کلی از طیفِ وسیعی از آریتمی هاست!
      قابل قضاوت و صحبت نیست.
      اول باید نوعش دقیق مشخص شود و بعد هم تعداد دفعات تکرارش و علایم شما حین آن مهم است!
      بعضی از تاکی آریتمی ها باید با سوزاندن رگ و راه اضافه درمان شوند و چون بارداری خودش باعث افزایش عادیِ ضربان قلب می شود، طی بارداری تکرارش زیاد شده و دردسر ساز می شود.
      این واژه ی کلی قابل بحث نیست و شما فعلا باید به تکرار آن و اهمیتش در بارداری فکر کنید.
      اکثر آریتمی ها حتی اگر به ارث برسند، بعد از نوجوانی نمود پیدا می کنند و برای نوزاد و جنین مشکل ساز نخواهند بود!
      به پزشکتان مراجعه کنید و توضیح دقیق بخواهید.

      لینک به نظر

  88. زهرا

    ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۱۷ ب.ظ

    سلام
    خانم دکتر چند وقت است تپش قلب و تنگی نفس مداوم به همراه درد در پاها و بی میلی دارم تنگی نفس حتی در راه رفتن عادی و کم و در حالت نشسته هم دارم علت چی ی می تونه باشه
    خانم دکتر بالا ‌زدم چند وقت مشکل تنگی نفس و… دارم امروز اکو و نوار قلب انجام دادم دکتر گفت همه چی خوبه فقط کمی تپش قلب بالاس اونم مشکلی نیس
    اما من خیلی از تنگی نفس و سرگیجه و .، اذیت میشم
    به نظر شما مشکل چیه

    (کاربر دو سوال را در دو قسمت جداگانه درج کرده بود که برای نظم بیشتر توسط داک تاپ در یک قسمت قرار گرفت)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۵۱ ب.ظ

      سلام.
      این که همین امروز توسط پزشک قلب ویزیت شده اید ولی هنوز نمیدانید که مشکل شما از چیست و دوباره سوال می پرسید، جای تعجب بسیار دارد.
      یا پزشکتان که شما را دیده و معاینه و اکو کرده، توصیح مناسبی نداده و یا شما توجهی با توضیحات ایشان نکرده اید!
      اگر مشکلتان قلبی نبوده، به داخلی مراجعه کنید و آزمایش و چک آپ کامل انجام دهید و در صورت سالم بودنِ همه ی موارد، از مشاور و روانپزشک کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  89. بهار

    ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۲:۴۸ ب.ظ

    با سلام وقت شما بخیر. مدتی است تپش قلب دارم در حالت عادی و استراحت ضربان قلبم رو احساس می کنم بیشتر ساعات روز همین حالت رو دارم بعضی روزها کمی بهترم و این حالت کمتر می شه. قلبم سنگین می زنه و فضای سنگینی رو توی قفسه سنه ام ایجاد می کنه. الان یک ماهه اینطوری شدم قبلأ وقتی حدودأ کلاسه سوم بودم برای چند دقیقه ضربان قلبم از حالت طبیعی خارج شد بعد از اون وقتی ۱۸ سالم بود بعد از یه مسابقه ورزشی دوباره این حالت برام پیش اومد علاوه بر این همیشه از درد شانه سمت راستم و گاهی شانه چپم می نالیدم حتی نمی تونستم دستم رو تکون بدم. حالا تو سن ۳۲ سالگی هستم یک ماه پیش کمی ورزش کردم که ضربان قلبم تا ۲۱۰ رفت مجبور شدم برم اورژانس از اون روز تا امروز تپش های نامنظمی دارم البته استرس های همیشگی هم دارم. بهم بگید من مشکلم چیه؟میتونم باردار بشم؟؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۵۶ ب.ظ

      سلام. ضربان قلبِ حدود ۲۱۰ با کمی ورزش کرده بسیار بالاست و شما حتما دچار آریتمی شده اید.
      نوار قلب همان روز شما که ضربان ۲۱۰ داشته، کمک کننده هست.
      آن را به یک پزشک قلب نشان داده و با نوار قلب حالت عادی مقایسه شود و قبل بارداری ، اول بررسی دقیق و اکوکاریوگرافی شوید.
      درد شانه های شما ربطی به قلب ندارد.

      لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۵۷ ب.ظ

      سلام. ضربان قلبِ حدود ۲۱۰ با “کمی” ورزش کردن ،بسیار بالاست و شما حتما دچار “آریتمی” شده اید.
      نوار قلب همان روز شما که ضربان ۲۱۰ داشته، کمک کننده هست.
      آن را به یک پزشک قلب نشان داده و با نوار قلب حالت عادی مقایسه شود و قبل بارداری ، اول بررسی دقیق و اکوکاریوگرافی شوید.
      درد شانه های شما ربطی به قلب ندارد.

      لینک به نظر

  90. سعید

    ۸ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۰۲ ب.ظ

    سلام خانم دکتر بنده در رابطه با pvc سوال کردم که فرمودید باید چکاب تیرویید بدید
    همون طور که عرض کردم اکو قلبم سالم بود بجز افتادگی خفیف میترال و دوم اینکه ازمایش کامل دکترم برام نوشت که حتی تیرویید هم نداشتم کلا سالم بود و فقط تریگلیسریدم ۲۱۰ بود.
    حالا با توجه به اینکه ازمایشات قلبی و چکاب بدن سالم هست این ضربانات گهگاه که روزی شید ۴ تا باشه مشکلی برای قلبم ایجاد نمیکنه یا نیاز به در مان هست؟البته خانم دکتر اون حالتی که ۲ یا ۳ ساعتpvc بهم دست داد یکی دو روز قبلش قلیون زیادی کشیدم.حالا در کل شرایطم رو بفرمایید لطفا.سپاس فراوان از محبتتون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۸ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۱۳ ب.ظ

      سلام. این تعداد کم pvc ، مشکلی ایجاد نمیکند.
      از عوامل تشدید کننده و ایجاد کننده، که توضیح دادم، اجتناب کنید.

      لینک به نظر

  91. اشکان

    ۱۰ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ق.ظ

    سلام و خسته نباشید خانومم ۲۰ سال پیش عمل تعویض دریچه از نوع فلزی انجام داده و الان باردار شده . طبق گفته ی شما دکتر اول روزی دو بار هپارین ۵۰۰۰ واحدی تجویز کرد چند روز بعد ازمایش رو کنترل کرد و گفت که ۷۵۰۰ واحد صبح تزریق کنید ۷۵۰۰ واحد شب یعنی هر سری یک سرنگ و نصف . سوالم اینه میشه هر ۸ ساعت یه ۵۰۰۰ واحدی تزریق کنم برای خانومم؟ اگر نه اون نصفی رو که مونده باید بریزم دور ؟ توی سرنگ نگهش دارم؟اگر یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۵۸ ق.ظ

      سلام. در مورد نحوه ی نگهداری صحیح دارو باید از داروساز توضیح بخواهید.
      در مورد مصرف انوکساپارین دو بار در روز از پزشکتان مشاوره بگیرید.
      شما باید آزمایش هپارین را فعلا روزانه انجام دهید.

      لینک به نظر

  92. مرضیه

    ۱۰ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۴ ق.ظ

    سلام خانوم دکتر
    بنده ۲۱سالمه ومتاهل مبتلا به پارالاپس میترال هستم اخرین بار حدود ۴ سال پیش اکو داشتم.بجز درد و علایم کلی حدود یک سال پیش یک شب در خواب دچار بی حسی کامل حرگتی شدم وتوانایی ادای کلمات و تشخصی نداشتم(البته خودم چیزی یادم نمیاد و طبق گفته های همسرم عرض میکنم)بعدهم که کمی حس کردم محیط اطرفم رو چندبار استفراغ کردم و درد شدید بدن و گرفتگی عضلات داشتم تا چند روز٫ بعد از اکو و ام آر آی و نوار قلب و بررسی های کامل پزشکم متوجه هیچ چیز خاصی نشدن و گفتن همه چیز عادیه.
    و بنده هنوز نمیدونم اون شب چه اتفاقی برای بنده افتاده..با این اوصاف من که قصد بارداری دارم توصیه شما به زایمان طبیعی یا سزارین هست؟؟ممکنه زایمان طبیعی باعث تشدید وضعیتم یا خطرناک باشه؟؟اصلا بیهوشی در زایمان هم ممکنه برام خطرناک باشه؟؟
    ممنونم از محبتتون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۵۲ ق.ظ

      سلام. پرولاپس میترال حتی در صورتی که نارسایی شدید دریچه ایجاد کند، منعی برای زایمان طبیعی نیست و زایمان طبیعی در صورت نداشتن مشکلِ مامایی،” ارجح” است.

      لینک به نظر

  93. زهرا

    ۱۰ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۳۸ ب.ظ

    سلام خانم دکتر خانمی ۳۴ ساله هستم که اولین بارداری رو در سال ۸۷ داشتم تقریبا ۳ سال پیش اقدام به بارداری دوم کردم که دوماه نیم باردار بودم که به دستور پزشک زنان اکوی قلب انجام دادم که به این تتجه رسیدن که باید سقط کنم چون قلبم گشاد واز حالت طبیعی خارج شده و کاردومیوپاتی هستم البته بعد سقط دکتر قلب گفت با تجویز دارو بعد از سه سال دوباره نی تونن باردار بشم ولی چند وقت پیش که دوباره اکو کرد گفت ای اف قلبم رو ۳۰ هست و برای همیشه نمی تونم باردار بشم البته یک نکته ای رو هم بگم قبل بارداری دوم مشکل قلب داشتم که خیلی جزیی بود ببخشید خانم دکتر باید برای همیشه دور بچه دار شدن خط بکشم لطفا جوابمو بدین قرص هایی که چند ساله مصرف می کنم آ اس آ_ دیگوکسین کاردویول_ دیوان هست ممنون میشم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۰۱ ق.ظ

      سلام. بارداری برای شما با ریسک و خطرِ بسیار بالا همراه است و توصیه نمی شود.
      خطر مرگ مادر در نارسایی قلبی و بارداری بالاست!

      لینک به نظر

  94. زهرا

    ۱۰ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۵۱ ب.ظ

    ببخشید خانم دکتر من همونم که گفتم کاردومیوپاتی دارم من اکو که نگاه می کنم همه چیزو نرمال تیک زده بغیر همین efکه نوشته ۳۰ درصد یع سوال هم داشتم یعنی تحت نظر با دارو نمیشه بارداری دوم رو داشته باشم چون من در حال حاضر هیچ درد و مشکلی ندارم خوب می تونم پله بالا برم یا بدوم یا کارهای منزل رو انجام بدم و هنگام خواب هم تنگی نفس ندارم و خیلی راحت می خواب و قفسه سینه یا پشت کتف هم درد نمی گیره ممنون از لطفتون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۰۳ ق.ظ

      این که علایم بالینی شما با دارو کنترل شده، خیلی خوب است ولی احتمال بدتر شدن علایم با بارداری بسیار بالاست.
      به هیچ وجه به شما توصیه نمی کنم که باردار شوید!

      لینک به نظر

  95. شریف

    ۱۱ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۴۲ ب.ظ

    با عرض سلام خدمت شما دکتر
    خانم دکتر من طی یک سال گذشته دو بار فشار خونم بالا رفته و آزمایشات مختلف از جمله تیروئید، کبد و … رو انجام دادم در آزمایشات کمبود ویتامین D و غلظت خون بالا رو نشون داد و تست ورزش و اکو هم انجام دادم که مشکلی نداشتند ، مرحله دوم که فشار خونم بالا رفت ۱۶ بود.دکتر برام قرص والسارتان ۸۰ نوشت هر روز صبح نصف قرص بعد از صبحانه،ضمنا هر موقع که فشار خونم بالا رفته بود تا ده روزی احساس سنگینی در جلوی پیشانی سرم می کردم، دکتر ناگفته نمونه که با توجه به فشار کار(حسابدار) یکسالی هست نتونستم ورزش کنم. با تشکر
    دکتر ۳۰ سال سن دارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۴۲ ب.ظ

      سلام.
      در بیشتر مواقع علتی برای فشار خون پیدا نمیشود و اولیه محسوب میشود.
      و ژنتیک و وراثت نقش مهمی در آن دارد.
      الان با دارو نباید فشار خونهای شما در حالت عادی بالا برود ولی با استرس شدید، میتواند افزایش یابد که درمانش کاعش استرس است.

      لینک به نظر

  96. شهرام

    ۱۲ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۳۶ ق.ظ

    با سلام و عرض خسته نباشید من دچار نارسایی قلب هستم dcm10% دیشب اورژانس بودم بخاطر تنگی نفس شدید بستریم نکردن گفتن باید داروهامو مصرف کنم تا یه ماه دیگه ببینن میتونن برام باتری بزارن یا نه فقط گفتن دوز قرص فروزمایدمو ۴۰خودم جا بجا کنم کم و زیاد کنم روزی چهار تا مصرف میکنم صبح دو تا یادم رفت بپرسم چه میزان و چقدر کنم موقع تنگی نفس اگه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم بیمارستان ازم خیلی دوره راستی آب تو ریه هام جمع میشه تنگی نفس میگیرم با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۳۸ ب.ظ

      سلام.
      متاسفانه نارسایی قلب شما شدید است.
      تنظیم داروها به عوامل مختلف مثلِ فشار خونِ بیمار، عملکرد کلیه ها و کبد و علایم بالینی و…. فعلی بستگی دارد و از تنظیم دوز دارو بدون ویزیت بیمار معذورم.
      اگر در حال حاضر هم تنگی نفس با جمع شدن آب در ریه باشد، نیاز به بستری در اکثر مواقع وجود دارد.

      لینک به نظر

  97. مانی

    ۱۳ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ

    سلام دکترمن ۱۹سالمه!چندسالیه قفسه سینموگاهی قلبم دردمیگیره!چندسال پیش رفتم دکترنوارقلب دادم هیچی نبودپرپرانول ۱۰ دادولی الان بیشترشده من دیگه پرپرانول نمیخورم چندرومثلاتپش قلب بیخودی میگیرم قفسه سینم دردمیکنه گاهی حس میکنم یه چی این توعه نفس میکشم دردمیگیره یاقلبم سردمیشه!دورقلبم دردمیگیره!ازهمون چندسال پیش گاهی دست چپم کلاخییییلی دردمیگیره!وقتیایی که دردمیگیره بی حال میشم قفسه سینم که دردمیگیره خییییلی بی حال میشم دقیقاانگارازحال میرم!دکترمن زیاد حال روحی خوبیم ندارم نمیدونم حالادلیل این دردچندساله چیه!به هیچکشم نگفتم نمیخوامم دکتربرم میشه کمکم کنیدممنوننن منتظرم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ ب.ظ

      سلام. به نظر بیشترِ مشکلات شما روحی است.
      گاهی این مشکلات توسط مشکلات جسمی و اختلالات آزمایشگاهی مثل کم خونی و یا مشکلات تیرویید و… تشدید می شوند که با آزمایش مشخص می شود.
      اگر خودتان نتوانید به یافتن علت دقیق و حلِ آن کمک کنید، از یک روانپزشک کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  98. ام الکثوم

    ۱۳ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۵۵ ب.ظ

    من تقریبا یما پیش عمل قلب بازشدم دریچهای قلب تعویض شدن دکترقرص الپروزلام تجویزکردن شبی یک.عددامامن بطوراشتباهی دوتاخوردم ازسینه سمت راست بعدعمل ترشحات میادمیتونه ازعوارض قرص الپروزالام باشه

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۷ ب.ظ

      سلام. به نظر ارتباطی ندارد.
      مشکل را حتما با پزشک معالج درمیان بگذارید تا کلیه ی داروهای مصرفی تان چک شود و در صورت لزوم از نظر غددی و هورمونی چک شوید.

      لینک به نظر

  99. علی

    ۱۴ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۴۴ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید.خانم دکتر مادر من چند وقت پیش برای بار دوم آمبولی پایشان عود کرد که چند روزی بیمارستان بستری شدند و دکتر قرصی به ایشان داد که جدید و جای وارفارین است.ایشان برای چکاب اخیرا سنوگرافی از پای چپشان انجام دادند که به شرح زیر است.
    وریدهای فمورال مشترک، سطحی قطر و نمای سونوگرافیک اکولوسنت طبیعی داشته وcompressible هستند وطی Augmentation فلوی قابل قبول در داخل آنها مشاهده می شوند.
    رفلاکس وریدی نسبتا طولانی در وریدهای فمورال مشترک و سطحی طرف چپ با انجام مانور والسالوا مشاهده شد که مطرح کننده ی نارسایی ورید عمقی در این سمت می باشد .
    در جانکشن صافنوفمورال و صافنوپوپلیته ال طرف چپ یافته ای به نفع ریفلاکس مشاهده نشد.
    وریدهای سطحی نیز فلوی نرمال دارند.
    ورید صافن کوچک مختصرا متسع است ولی به طور کامل compressible میباشد.
    وریدهای تیبیالیسخلفی و پرونئه ال و همچنین وریدهای کوچک ساق در سمت چپ مختصرا متسع هستند و فلوی وریدی تنها به دنبال augmentation در آنها مشاهده میشود که این نما مطرح کننده ی recanalizing DVT نسبتا وسیع در ساق میباشد.

    ممنون میشوم راجع به نتیجه ی سنوگرافی توضیح بدهید.
    با سپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ب.ظ

      سلام.
      بیماری مادر شما ترومبوز در وریدهای پا بوده و نه آمبولی در شریانهای پا!
      این دو مقوله با هم متفاوت هستند.
      از طرفی با مصرف دارو رگ‌فعلا باز شده ولی با توجه به اتساع و گشادی عروق وریدی و وضعیت فعلی، ممکن است که با قطع دارو، مجددا Dvt تکرار شود.
      تکرار Dvt و سطح درگیری آن در دفعات مختلف، طول دوره ی درمان را مشخص میکند که با بررسی سوابق بیمار وتوسط پزشک معالج، طولِ دوره ی درمان مشخص می شود.

      لینک به نظر

  100. علی

    ۱۵ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۴۵ ب.ظ

    سلام دکتر
    در. گزارش اکو داپلر رنگی قسمت ریکامندیشن
    Recommendation فاکتور Mfu ذکر شده
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    در برابر علم و تجربه شما خضوع میکنم
    Recommendation : MFU
    Diagnosis : LVEF ; 55%
    MVP, TRIVIAL MR

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۱۷ ب.ظ

      سلام.
      اکوی شما خوب هست و غیر از افتادگی کوچک دریچه ی میترال، مشکلی ندارد.
      خیلی مواقع این یافته اتفاقی است و با فعالیت و زندگی عادی، تداخلی ندارد.
      اصطلاحی که در پیشنهاد آخر گفته شده، به معنی پیگیری با درمان دارویی علامتی هست!
      با توجه به علایم شما، دارو تجویز می شود!
      از نظر قلبی و اکو نیاز به درمان دارویی دائمی ندارید!

      لینک به نظر

  101. رويا

    ۱۶ام آبان ۱۳۹۶ ۲:۵۱ ب.ظ

    سلام من حدود ٢ماه پیش به دکتر قلب و عروق مراجعه کردم نوار قلب اکو و تست ورزش گرفتند و مشکل خاصی نداری فقط در قسمت میترال قلب اصطلاح regurgitation نوشته شده مشکل خاصی نداشتم تا اینکه حدود دو هفته پیش دچار درد در سمت چپ قفسه سینم شدم که به دست چپ و پشت ستون فقراتم میزنه حتی شب بیدارم میکنه من یک ماهه از ایران خارج شدم اینجا نوار قلب گرفتن گفتند مشکلی نداری ولی واقعا درد امانم رو بریده و واقعا نگرانم اگه میشه بگین مشکلم چیه و چجوری میتونم درمان کنم متشکرم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۷ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۳۷ ق.ظ

      سلام. اگر اکو و تست ورزش و نوار قلب حینِ دردِ شما، مشکلی ندارد، بهتر است از نظر آزمایشگاهی و گرفتگیهای عضلانی اسکلتی؛ مسایل گردنی و کیستهای سینه و… بررسی شوید.

      لینک به نظر

  102. سونیا

    ۱۶ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۱۵ ب.ظ

    با سلام ……..زنی هستم ۳۵ ساله با افتادگی مادرزاد دریچه میترال که ۱۴ سال پیش اکو دادم و هیچ مشکلی نداشتم تا که تو این ۴ سال اخیر هر از گاهی تنگ نفس میشدم که اونم زیاد نبود ولی حدودا از ۴۰ روز پیش که ازمایش دادم و تشخیص کم کاری خفیف تیروءید دادن و ۲ روز یکبار نصف قرص لووتیروکسین می خورم و تپش قلب بیشتر و تنگی نفس بیشتر در حدی که شبها از خواب بیدار میشم ……..حال سوالم از شما اینه که باید اکو بدم ….۲٫ مشکل ریه دارم ؟ ۳ .نوار قلب هم دادم مشکلی نبود ….لطفا راهنمایی کنین .

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۷ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۴۱ ق.ظ

      سللم. اینها علایم افتادگی خفیف میترال نیست.
      اگر علایم شما با کم کاری تیرویید توجیه نمی شود، توسط یک پزشک معاینه شوید تا در صورت لزوم گرافی و عکس قفسه ی سینه درخواست شود و ارجاع مناسب صورت بگیرد.
      مشکلات تیرویید، روی همه چیز موثر هست و حتی گاهی اولین علامتش جمع شدن آب دورِ قلب میتواند باشد که با تنگی نفس بروز میکند و درمانش، درمانِ مناسبِ تیرویید می باشد.

      لینک به نظر

  103. مهدی

    ۱۶ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۰۱ ب.ظ

    سلام، سوالی در رابطه با ورزش در هوای آلوده تهران دارم:
    در این شرایط امکان ورزش کردن در محیط های بسته وجود دارد و اگر در محیط خانه یا باشگاه
    ورزش کنیم فواید آن از مضراتش بیشتر است؟ البته منظورم ورزش هوازی و استفاده از تردمیل
    و دوچرخه ثابت است. با تشکر و سپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۷ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۴۳ ق.ظ

      سلام. ورزش در محیط بسته ولی با تهویه ی مناسب، بهتر و مفیدتر از ورزش در هوای آلوده است.

      لینک به نظر

  104. Behrooz

    ۱۷ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۰۹ ق.ظ

    سلام دیشب پدرم یه دفعه دستاس بی حس شد ۲ دقیقه و بعد حالت جوری بود که از حال ذره گیره اما سوال ازش می پرسیدم جواب میداد هوشیاریش خوب بود نواز قلب گفتن قلبش کند تر میزنه از دیشب تو خواب حالت شوک بهش دست میده ممنون میشم نظر بدین
    خانم دکتر فرزانه سروقندی دختر خالمه تهران
    اگه امکانش باشه رو تلگرام پیام بدین که نواز قلبش رو ارسال کنم
    ممنون از شما
    ۰۹۰۳۰۸۵۲۶۶۳

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۸ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۵۴ ب.ظ

      سلام.
      گاهی در سن بالا، بلوکهای قلبی اتفاق می افتد که در صورت تشدید و کاهش بیش از حد ضربان قلب، افت هشیاری و علایمی مثل سکته ی مغزی در فرد ایجاد می کنند و حتی در صورتِ طولانی شدن، ضایعات مغزی پایدار، به جای میگذارند.
      بنابراین نیاز به بررسی در اسرع وقت دارند.

      لینک به نظر

  105. مريم

    ۱۷ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۴۱ ب.ظ

    باسلام
    دختری ٢۵ساله هستم که سال پیش اکو کردم تشخیص افتادگی دریچه ی میترال دادن وگفتن مقدارش کمه و هیچ مشکلی إیجاد نمی کنه و سالی یک بار اکو انجام بده و یک فوق تخصص الکتروفیزیولوژی هم معرفی کردن .منم رفتم تست سنکوپ نوشتن .جواب أکوم به شرح زیر بود
    Lv end-diastole49
    Lv end systole33
    Ef66
    Mitral valve M ms M mr billowing of mv
    pericardium ok
    Pg MAS
    Mg MAI
    البته شاید اشتباه باشه pgوmgچون من خطشون رو نتونستم بخونم .با این جواب اکو لازم تست سنکوپ بدم ؟؟؟؟اصلن تست سنکوپ ربطی به اکو داره ؟؟؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۸ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۵۹ ب.ظ

      سلام. غیر از قسمت آخر اکو که به نظر اشتباه تایپی دارد، بقیه ی قسمتها، مشکل خاصی ندارد.
      تست تیلت و یا سنکوپ برای کسانی است که حالت افت سطح هشیاری و یا غش پیدا میکنند و برای بررسی علتِ آن است.
      ربطی به اکوی شما ندارد.
      باید ببینید علتِ ارجاع شما به الکتروفیزیولوژیست قلبی چه بوده! مسلما بعلت اکوی شما نبوده است!

      لینک به نظر

  106. آرمین

    ۱۸ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۴۱ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید. من ۲۳ ساله هستمو مدتی تپش قبب داشتم چند بار متخصص مراجعه کردم و نوار قلب گرفتن و اکو و گفتن مشکلی نداره و از استرس هست تمام علائمم. اما دکتر آزمایش تیروئد و خون هم نوشتن که گفتن تیروئد هم مشکلی نداره ولی گفتن یکم خونم غلیظه داخل آزمایش خون میزان کلسترول کلم ۲۲۴ و میزان LDL خونم ۱۴۸ HDL خونم رو ۵۶زده بود از طرفی یه مدتی هست پاهام هم مثل ساق با بعضی وقت ها موقع خواب درد داره این سطح از کلسترول میتونه مشکل عروق رو نشون بده ؟ البته اگو که کردم دکتر گفتن مشکلی نداره و مسالم از استرس هستش …. باتشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۱۸ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۰۳ ب.ظ

      سلام.
      به نظر علایم شما قلبی نیست و این مقدار کلسترول هم این علایم را ایجاد نمی کند.
      کمبودهای منیزیم و گاهی کلسیم و ویتامین دی، در بعضی افراد باعث باعث گرفتگی عضلات پا می شوند، که باید بررسی شوند.
      در بعضی ها، ورزش نکردن و تنبلی عضلات هم این علایم را ایجاد میکند.
      همه ی علایم با استرس های شدید هم قابل توجیه است.

      لینک به نظر

  107. صونا

    ۱۸ام آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ب.ظ

    خانم دکتر همسرم ۳۷ سالشه و چند وقتی البته گاهی اوقات درد در ناحیه چپ و مرکزش پیدا میشه که کمی بد خود به خود رفع میشه خواستم ببینم علتش از قلب هست یا چیز دیگه البته پارسال هم گاه اینجور میشد نوار قلب دادن خوب بود ولی نوار قلبو موقعی که درد نداشت گرفته بود خواستم خانم دکتر راهنماییم کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۵۱ ب.ظ

      سلام. اگر دردهایشان با فعالیت، هیجانات و… تشدید می شود، نیاز به پیگیری دارد.
      به مطالبی که در مورد دردهای مهم قلبی و زمان مراجعه به متخصص قلب ، در همین سایت گذاشته ام، مراجعه و مطالعه بفرمایید.

      لینک به نظر

  108. جواد

    ۱۹ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۲۹ ب.ظ

    سلام ،در گزارش اکوی بنده trivial Mr گزارش شده آیا این نارسایی خفیف درمانی دارد ؟ به گونه ای که این مقدار نارسایی هم از بین رود

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام آبان ۱۳۹۶ ۷:۴۸ ب.ظ

      سلام. نارسایی در این حد و کمتر از خفیف، اصلا نیازی به فکر کردن و درگیری ذهنی و درمان ندارد.

      لینک به نظر

  109. سعید

    ۲۱ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۳۹ ق.ظ

    سلام خانم دکتر.انشالله همیشه سلامت و موفق باشید .یه سوال داشتم
    بنده روزی ده یا یازده ماهه که روزی دو سه تاpvc دارم که الان چند روزه که چند روز یکبار pvc بهم دست میده که احساس میکنم از مصرف چای باشه
    به دو متخصص مراجعه کردم که یکیشون گفتقلبت سالمه و پرولاپس مثبت ۲ داری و دیگری در نتیجه اکو گزارش پرولاپس رو نداد و اکوم هیچ مشکلی مداشت و ef قلبم هم ۶۰ درصد بود
    آیا با این شرایط میتونم هفته ای ۳ جلسه بدنسازی سبک انجام بدم ایا اگه احتمالا افتادگی خفیف میترال داشته باشم با بدنسازی پشرقت میکنه؟سپاسگزارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ

      سلام. پرولاپس میترال با ورزش کردن تشدید نمی شود.
      پی وی سی، با هیجانات و محرکها، تشدید میشود و در تعداد کم ، نیازی به درمان ندارد و خطری ایجاد نمی کند.

      لینک به نظر

      • سعید

        ۲۴ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ق.ظ

        سلام مجدد خانم دکتر سوال مجدد منو بابت حساسیتم به یزرگواری خودتون ببخشید.
        یعنی بنده با روزی دو سه تا pvc کمتر یا بیشتر با این مرولاپس خفیف منعی برای بدنسازی سیک ندارم یعنی این pvc و پرولاپس خفیف میترالمو بدتر نمیکنه؟باز هم شرمندم.اجرکم عندالله

        لینک به نظر

  110. وحید

    ۲۱ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۰۸ ب.ظ

    با سلام خانم دکتر

    بنده ۴۳ سال دارم و حدود دو ماه پیش گرفتگی عروق داشتم و ۳ تا استنت در رگ های LAD و D1 و D2 برام گذاشتند. الان داروهایی که مصرف میکنم
    پلاویکس یک عدد در روز
    روزرواستاتین ۱۰ یک عدد در روز
    آسپرین ۸۰ دو عدد در روز
    آتنولول ۲۵ یک عدد در روز
    الان حدود ۳ روزه از خواب بیدار میشم سرگیجه و سنگینی سر همراه با کمی حالت تهوع دارم که معمولا تا بعد از ظهر ادامه داره
    راهنمایی بفرمائید علتش چی هست
    تشکر از لطف شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۳ام آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۲۷ ب.ظ

      سلام. فشار خونتان را چک‌کنید. ممکن هست که دچار افزایش فشار خون شده باشید.
      اگر فشارتان حین بروز علایم، نرمال باشد، باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید و از نظر گرفتگی عروق مغزی و مسایل مغزی بررسی شوید.
      داروها این علایم را ایجاد نکرده اند!

      لینک به نظر

  111. زهرا

    ۲۶ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ب.ظ

    سلام خانم دکتر یه سوال داشتم کسایی که قلبشون گشاد شده و پمپاژ قلبشون ضعیفه می تونن بچه دار بشن

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۴۴ ب.ظ

      سلام.
      در صورتی که پمپاژ قلب کمتر از ۴۰ درصد باشد ، حاملگی با خطر بسیار بالایی برای مادر همراه است و توصیه به بارداری نمی شود.

      لینک به نظر

  112. فاطمه

    ۲۶ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۱۰ ب.ظ

    سلام خانم دکتر، من ۲۹ سالمه و هفته ۲۳ بارداری هستم، از یک هفته پیش با هر گونه فعالیتی حتی غلت خوردن توی رختخواب یا حتی با استرس کم ضربان قلبم غیر عادی میشه به این صورت که ابتدا ضربان قلبم تند میشه بعد از اون، چند ضربه طبیعی میزنه و یکی با تپش زیاد یا حالت لرزش و دوباره چند تا طبیعی یکی با تپش زیاد و لرزش و مدتی این وضعیت ادامه پیدا میکنه تا تپش قلبم عادی باشه، علایم دیگه ای مثل سرگیجه یا تنگی نفس ندارم خانم دکتر من باید چیکار کنم؟ در ضمن حدود ۱۳ سال پیش قلبم درد گرفت که دردش به دست چپم کشیده میشد ولی دکتر نرفتم و خود به خود بعد از چندین سال خیلی بهتر شدم و فقط زمان استرس یا بلند کردن اجسام خیلی سنگین این طوری میشدم از اون موقع تا الان فقط یکبار نوار قلب گرفتم که خوب بود، حالا نمیدونم وضعیت الان من به بارداری یا مشکل چند سال پیش مربوط میشه یا کلا مشکل جدیدی هست، نگرانم خانم دکتر لطفا راهنمایی بفرمایید، معذرت بابت سوال طولانی و تشکر به خاطر پاسخ

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۷ ب.ظ

      سلام. بهتر هست که توسط متخصص قلب ویزیت اولیه شوید و در صورت لزوم و تکرار هر روزِ علایم تپش قلب؛ هولتر ۲۴ ساعته ی فشار خون جهت شما انجام شود.

      لینک به نظر

  113. داود حسنی‌نژاد

    ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۲:۱۱ ق.ظ

    عرض ادب و سلام خدمت خانم دکتر احمدی؛
    من داود حسنی فرزند شهربانو اسدی ۶۹ ساله ساکن تهران هستیم و تمام مطالب زیر را از زبان مادرم بیان می‌کنم…
    من تا حالا ۲ بار سابقه DVT دارم (پای چپ) و در حال حاضر بطور متوسط روزی ۳/۷۵ میلی‌گرم وارفارین مصرف می‌کنم. در واقع یک روز در میان تغییر می‌کنه، ۱ روز قرص کامل ۵ میلی و فرداش یک قرص نصفه مصرف می‌کنم که متوسطش میشه روزی ۳/۷۵ میلی.
    همانطور که خودتون آگاه هستید، وارفارین با خیلی از داروها و مواد غذایی تداخل داره که دیگه واقعا از وارفارین خسته و بیزار شدم و از طرفی قرص زالربان (ریواروکسابان) میتونه خیلی از ضعفهای وارفارین رو پوشش بده. بنابراین درصددم که از وارفارین به زالربان (ریواروکسابان) تغییر دارو بدم.
    میخواستم ازتون خواهش کنم روش و دوز مصرفی من رو در داروی زالربان محاسبه یا تشخیص بدید و به من اعلام بفرمایید.
    داروهای دیگری که بجز وارفارین مصرف می‌کنم…:
    – لوکستا ۳۰ میلی (دولوکستین)
    – نیتروفورانتوئین (عفونت ادراری که الان دیگه ندارم)
    – فروس‌سولفات (آهن)
    – کورتون ۷/۵ میلی (عفونت ریه و آسم)
    – اسپری سرتاید (آسم)
    – لورازپام ۲ میلی
    – آمی‌تریپتیلین ۱۰ میلی
    – آمپول تری‌پاراتاید (پوکی استخوان)
    – لوزار ۲۵ میلی
    – ایندرال ۱۰
    – پنتوپرازول ۴۰ میلی
    و چند داروی فرعی که دخالتی در وارفارین ندارند.
    در حال حاضر بدلیل شکستگی مهره T11 در خانه و منتظر تاریخ عمل لیزر به سر می‌برم.
    منتظر پاسخ ارزشمند شما در مورد روش تغییر و دوز زالربان هستم.
    درودتان باد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ب.ظ

      سلام. در صورت تمایل به تغییر نوع دارو، باید مراجعه ی حضوری به پزشکتان داشته باشید و از ایشان کمک بگیرید.
      در این سایت، تجویز داروی غیرحضوری نداریم.

      لینک به نظر

  114. محمد

    ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۹ ب.ظ

    سلام وقت بخیر . من ۲۳ سالمه و پرولاپس میترال دارم و نارسایی دریچه که البته شدید نیست الان حدودا یه ساله که قرص سوتالول مصرف می کنم {روزانه ۴۰} چند هفته ای هست که دچار برخی مشکلات مثل خارش و سوزن سوزن شدن بدن شدم مراجعه کردم به دکتر پوست یه سری دارو داد وگفت احتیاطا سوتالول رو هم موقت قطع کن می خواستم ببینم روش قطع تدریجی این دارو چیست توی سایتا نوشته طی دو هفته قطع بشه ولی من دقیقا نفهمیدم باید چیکار کنم ؟ خیلی ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۵:۵۹ ب.ظ

      سلام.
      چون دوز پایین قرص را مصرف میکنید، برای یک هفته نصفِ این مقدار یعنی ۲۰ میلی را روزانه و برای هفته ی دوم، ۲۰ میلی را یک روز در میان مصرف کنید، تا کم کم قطع شود!
      احتمالا شما آریتمی هم داشته اید که این قرص تجویز شده، در صورت برگشتِ تپش قلب و آریتمی، با پزشکتان مشورت کنید.

      لینک به نظر

  115. امیرحسین شفیعی

    ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۰۷ ب.ظ

    با سلام وعرض ادب واحترام
    در اثر فشار خون دچار چاقی قلب شده ام.با توجه به اینکه ضربان قلبم نرمال وفشار بالا دارم . تشخیص اورژانس بعداز نوار قلب و اکوی قلب این بود که قلبم چاق و ماهیچه ای شده .ودرحالی که میدونم فشار خونم به تریج و در نهایت به مدت ۱/۵ سال میتونه بالا بوده باشد . درصورتی که بهم گفتن ۱۵ سال سابقه فشار داشتی و مطلع نبودی.
    سولم اینه از محضرتون ۱-چاقی قلب درمان دارد؟ توصیه شما چیه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۶:۰۴ ب.ظ

      سلام.
      با کنترل فشار خون، جلویِ روندِ ضخیم شدنِ بطن چپ، گرفته شده و پس از مدتی ، تا حدی بهبود میابد ولی زمانش بستگی به ضخامتِ فعلی و … دارد!
      حتما در داروهای فشار شما، باید از خانواده ی داروهایی مثلِ کاپتوپریل ، لوزارتان و…. باشد( البته نه همه ی اینها با هم!!!)
      چون‌تنها گروهی که علیرغم کنترل فشار به بهبودِ ضخامتِ بطن کمک می کند، همین گروههاست!!
      این مساله با اکوی سالانه، قابل پی گیری هست!

      لینک به نظر

  116. سعید

    ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۰۵ ب.ظ

    سلام خانم دکتر ببخشید قبل تر سوال ازتون پرسیدم متاسفانه انگار ندیدید
    عرض کردم با توجه به اینکه فرمودید پرولاپس با ورزش بدتر نمیشه آیا من با پرولاپس خفیف مثبت ۲ و روزی ۳ یا ۴ تا pvc میتونم بدنسازی هفته ای سه جلسه انجام بدم آیا با بدنسازی پرولاپسم پیشرفت نمیکنه و pvcهم با بدنسازی خطری ایجاد نمیکنه؟با زهم شرمنده ام خانم دکتر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۶:۰۹ ب.ظ

      سلام. ورزش پرولاپس و pvc شما را بدتر نخواهد کرد.
      ممکن است که تعداد pvc با ورزش بیشتر شود ولی معمولا خطرساز نیست!
      از مواد هورمونی و پروتئین زیاد ، که عوارض قلبی دارند، پرهیز نمایید.

      لینک به نظر

  117. مهلا

    ۲۷ام آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۹ ب.ظ

    سلام.خانم دکتر من ۲۷سالمه.تترالوژی فالو دارم.۶سال پیش شنت راست انجام دادم.الان اوضاعم خیلی خوبه فقط وقتی زیاد فعالیت میکنم یکم تنگی نفس میگیرم.ولی بخاطر ضعیف و نازک بودن رگهای قلبم امکان پیوند وجود نداره.چندتا سوال دارم.اول اینکه امکان عمل هتروتروپ روی من وجود داره همون عمل پیوند دوقلبی.دوم اینکه امکان ازدواج و بارداری برای من هست؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۴۴ ق.ظ

      سلام.
      یعنی شما در بچگی عمل جراحی نشده اید؟؟
      اگر اینطور باشد و شما را کاندید پیوند قلب کرده باشند، یعنی که علیرغم فشار ریه ی بالا،افت پمپاژ قلب هم احتمالا وجود دارد که در اکوی تخصصی شما این موارد کاملا مشخص گردیده است و در این صورت: باراداری برای شما “مطلقا ممنوع” هست و در صورت ازدواج باید همسرتان بپذیرد که از روش پیشگیری از بارداری مطمئنی استفاده نماید. چون کلیه ی داروهای پیشگیری از بارداری هم برای شما ممنوع هست.

      لینک به نظر

  118. سارا

    ۲۸ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۴۸ ب.ظ

    سلام‌ خسته نباشید ۱۷سالمه ۴۵کیلو وزنم ۱۶۰قدمه
    من یه هفته پیش امتحان داشتم نمره مورد علاقم رو نگرفتم اون روز خیلب نارحت بودم شبش عروسی داشتیم وسط عروسی بد. از رقص و …. تپش قلب شدیدی داشتم گفتم لابد برای رقص و اینجور چیزاست اما نیم ساعت بدش سوزش شدیدی توی جناق سینم حس کردم احساس مرگ داشتم اونشب به کسی نگفتم تا روز بدش تپش قلب گرفتم یهو انگار یه چیزی از قلبم ریخت تپش قلبم اومد انگار کند شده بود نفسم گرفت درد جناق سینم تا نیم ساعت ادامه داشت به نظر شما مشکلم چی خانم دکتر دلم نمیخواد برم دکتر یا کسی بفهمه الانم همش تپش شدید قلب دارم راستی بابابزرگم ناراحتی قلبی داره و دوباره سکته داشته توروخدا زود جوابمو بدین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۴۴ ب.ظ

      سلام. حملات و علایم شما مربوط به اضطراب شدید و پانیک است، در صورت تکرار، از روانپزشک کمک بگیرید.

      لینک به نظر

  119. Vahid

    ۲۸ام آبان ۱۳۹۶ ۸:۰۸ ب.ظ

    سلام خانم دکتر بزرگوار دیشب مادرم حالش بد شد دکتر بردیمش قرض پلاویکس بهش دادن لطفا بگید مشکلش چیه و تا چه حد من خیلی نگران وپریشانم
    لطفا شما به من مشاوره بدید که چیکار کنم از مصرف چه چیزهای باید بپرهیز

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۴۷ ب.ظ

      سلام. ” بد شدن حال” یک اصطلاح بسیار کلی است و قابل قضاوت و توضیح نیست.
      علایم بیمار باید توسط کسی که ایشان را ویزیت کرده، کاملا بررسی و علت، به بیمار و یا همراه توضیح داده شود.

      لینک به نظر

  120. مهلا

    ۲۸ام آبان ۱۳۹۶ ۹:۰۰ ب.ظ

    سلام مجدد.خانم دکتر من اصلا در بچگی عمل نشدم.فقط ۶سال پیش شنت راست شدم.من اصلا امکان پیوند ندارم چون رگهای قلبم بسیار نازک و ضعیف است.فقط میخوام بدونم عمل هتروتروپ که قلب خودمو بیرون نمیان و یک قلب کوچیکتر پیوند میزنن به قلب اصلی برای من امکان داره؟و سوال دیگه اینکه با عرض پوزش روابط زناشویی برای من خطرناک نیست؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۵۶ ب.ظ

      سلام.
      اگر دقت کرده باشید جواب سوال دوم شما رو داده ام.
      پیوند قلب از ناموفق ترین پیوند هاست و طول عمر بیمار را افزایش نمیدهد و فقط یکسری علایم را از بیمار میگیرد؛ و یکی از علل مرگ در ۶ ماه اول بعد از پیوند، ابتلا به عفونتهای مختلف است.
      شما طبقِ تئوری، تایم طلایی جراحی را که در کودکی بوده از دست داده اید و الان فقط باید درمان نگه دارنده و کاهنده ی علایم برای شما انجام شود.
      هر گونه هیجانی میتواند برای شما خطرناک باشد که با توجه به آخرین وضعیت اکوکاردیوگرافی، پزشکتان بهتر میتواند راهنمایی کند.
      حاملگی برای شمابسیار بسیار خطرناک است و ممنوعیت مطلق دارد.
      پزشک معالج شما، بهتر از هر کسی قادر به راهنمایی شماست؛ چون در جریانِ اکوی شما هست و علایم بالینی و درجه ی سیانوز و فشار ریه ی شما را میداند.

      لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۲:۱۰ ب.ظ

      اگر توان ورزشی و یا فعالیتی بیمار از یک حد معمول هم کمتر باشد، یعنی تنگی نفس از یک سطحِ پایینِ فعالیت شروع شود؛ حتی روابط جنسی هم که معادل یک سطح بالاتری از فعالیت است، ممکن است برای فرد مضر باشد!
      این را پزشک معالج، با توجه به FC و PAPو EF و ساچوریشن شریانی شما حین استراحت و فعالیت و مقدار سیانوز و hb و… تعیین خواهد کرد !!

      لینک به نظر

  121. مراد

    ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۰۵ ق.ظ

    با سلام و تشکر بابت صبر و حوصله تان . ۴۷ ساله ام نزدیک یک سال پیش عمل باز انجام داده ام سه ماه اول وضعیت مناسبی داشتم اما مدتی بعد درد شدید در قفسه سینه و زیر کتف چپم شروع شد تا جایی که مجبور به به آنژیوگرافی مجدد شدم نتیجه گرفتگی وجود نداشت اما رگهای پیوندی باریکتر از حد معمول بودند دکتر **** علاوه بر داروهای قبلی پلاویکس متو همراه و اتووستاتین و آسپرین که قبلا مصرف می کردم نیتروگلیسرین ۶/۴ اضافه نمودند که تا حدودی از درد های فوق کاسته شد اما متاسفانه اخیرا همان دردها همراه با احساس سنگینی و گاها سوزش در قفسه سینه و تا حدودی تنگی نفس باز شروع شده ضمنا من هرشب حدودا ۳ تا۴ کیلومتر پیاده روی دارم.به نظر حضرت عالی با این اوصاف چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.

    (قسمتی از این نظر بخاطر برخی ملاحضات توسط داک تاپ حذف شده است)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۲:۰۵ ب.ظ

      سلام. در صورتی که دردهای شما با “فعالیت و استرس و تنش عصبی تشدید” می شود و با “استراحت و یا زیر زبانی کاهش” می یابد، حتما باید مجددا بررسی قلبی- عروقی شوید.
      عمر رگهای پیوندی، بعلت وریدی بودن کوتاه تر از رگهای شریانی است و در صورت مستعد بودن شما به اترواسکلروز و گرفتگی عروق، که در سنِ پایین منجر به جراحی باز قلب شده، امکان گرفتگی مجدد وجود دارد؛ مخصوصا که اگر دیابتی و یا سیگاری و… باشید.
      بنابراین در صورت وجود علایم با شرایطی که گفتم، مجددا جهت بررسی مراجعه نمایید.

      لینک به نظر

  122. Vahid

    ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۳:۲۳ ب.ظ

    سلام مجدد خدمت شما دکتر خدمتگذار وبزرگوار ان شاءالله همیشه تندرست و سالم باشید ببخشید قرص پلاویکس برای چه مریضی تجویز میشه یعنی حال مادرم خوب میشه

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

      دکتر مریم احمدی

      ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ ۵:۴۷ ب.ظ

      سلام. قرص پلاویکس یک داروی ضدپلاکتی است و جهت گرفتگی عروق تجویز می شود.
      این دارو، یک داروی کاملا تخصصی است!

      لینک به نظر

اضافه کردن یک نظر

 

تصویر نمایه دکتر مریم احمدی

از طریق سایت