نظرات

  1. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۳۰ام اردیبهشت ۱۳۹۳ ۹:۴۷ ب.ظ

    فیشر (شقاق) چیست؟
    بیماری فیشر آنال زخمی است که در ناحیه مقعد بصورت طولی در نواحی مختلف آن بطور شایع در قسمت خلفی ایجاد میشود وجود این زخم باعث ایجاد علایمی از جمله سوزش خارش درد و سوزش شدید بهنگام اجابت مزاج شده بطوریکه فرد بیمار از ترس درد شدید سعی میکند تا حد امکان از اجابت مزاج اجتناب کند که خود این موضوع با تشدید یبوست باعث تشدید بیماری و درد شدیدتر خواهد شد.از علایم دیگر این بیماری خونریزی در هنگام دفع مدفوع میباشد که معمولا این خونریزی اندک و ار نوع خون روشن میباشد. بیماری فیشر آنال علل زیادی دارد ولی شایعترین آنها یبوست مزمن و اسهال میباشد.تشخیص بیماری با شرح حال دقیق و معاینه توسط پزشک متخصص داده میشود و معمولا نیازی به اقدامات تشخیصی اضافی نیست .

    لینک به نظر

  2. جلیل

    ۱۸ام شهریور ۱۳۹۳ ۲:۲۹ ب.ظ

    سلام من قبلا هم جراحی همورویید داشتم ولی خوب نشدم برای بار دوم پیش دکتر یوسف فام رفتم و جراحی کردم که کاملا خوب شدم.ایشون دکتر خوش اخلاق و با تجربه ای هستند.

    لینک به نظر

  3. bahar

    ۲۲ام شهریور ۱۳۹۳ ۶:۱۴ ق.ظ

    من تو تبریز بیمارشون بودم. کارشون حرف نداره…

    لینک به نظر

  4. مریم

    ۴ام مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ

    عرض سلام و خسته نباشید.دکتر من یک ماهه که کوله سیستکتومی لاپاروسکوپی شدم،۱۷ سالمه،میخواستم بدونم دردهای گاه به گاه جای زخمم از داخل طبیعی هستش؟سمت راستم درد میکنه.آخه بعد از دوره ی نقاهت چندان دردی نداشتم،حالا نگرانم که چیزی شده باشه و دلیل این درد ها غیر طبیعی باشه…من وسیله ی سنگین بلند کردم(کتاب ها رو تا طبقه ی سوم بردم)و ۵-۶ روز بعد از عمل هم یه بار زمین خوردم…موضوع زمین خوردنو به جراحم گفتم گفت هیچی نمیشه ولی من نگرانم.دو روز پیش چند بار تا طبقه ی سوم پله ها رو دویدم.چیکار کنم؟احتمال داره از داخل دچار پارگی شکم یا خونریزی شده باشم؟غذای چرب هم نمیخورم.ممنون میشم پاسخ بدید.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۴ام مهر ۱۳۹۳ ۹:۲۷ ب.ظ

      با سلام
      بدنبال جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا نگران فعالیت سنگین نباشید . احتمال خونریزی هم خیلی کمه و نگران نباشید . دردهای راست و بالای شکم تا 3-4 هفته اول میتونه اتفاق بیفته . به نظر مشکل غیر طبیعی ندارید . در صورت بروز درد های شدید یا علایمی مثل تهوع استفراغ یا تب با پزشک خود مشورت کنید.

      لینک به نظر

      • مریم

        ۱۵ام مهر ۱۳۹۳ ۸:۱۸ ب.ظ

        دکتر بسیار ممنون از پاسختون،من تا آخر عمرم باید از خوردن پرهیز کنم؟؟؟الان که 40 روزه عمل کردم 6 کیلو وزن کم کردم،خودم خیلی مقدار غذا رو کنترل میکنم و یه قطره روغن هم نمی خورم..ولی من هنوز فقط 17 سالمه،تا آخر عمرم باید از خوردن تخم مرغ و اینا پرهیز کنم؟؟البته جراحم گفت که میتونی بخوری ولی خب دغدغه ی کبد چرب ذهنمو درگیر میکنه که اگه غذای چرب بخورم-حتی کم-خدای نکرده کبدم چرب بشه،چیکار کنم؟در ضمن شما فرمودید درد تا 3-4هفته طبیعی هستش ولی من بیشتر از 4 هفته(40 روز)هستش که عمل کردم ولی باز هم درد های گاه به گاه دارم.طبیعیه؟

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

          دکتر حسین یوسف فام

          ۱۸ام مهر ۱۳۹۳ ۶:۴۲ ب.ظ

          کبد چرب الزاما از خوردن چربی زیاد ناشی نمیشه …. کم تحرکی و خوردن بیش از حد کربوهیدرات مثل نان و برنج و شیرینی هم باعث کبد چرب میشه . توصیه میشه ورزش کنید و از خوردن تمام رده های غذایی لذت ببرید .

          لینک به نظر

  5. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۱۴ام مهر ۱۳۹۳ ۹:۳۲ ب.ظ

    لاپاراسکوپی در جراحی کولون و رکتوم بعد از مطالعه بزرگ Cost که در می 2004 منتشر شد، گام بلندی در فراگیر شدن در رشته کولورکتال برداشت. نتیجه این مطالعه ثابت کرد که جراحی در لاپاروسکوپی کولون با اینکه از نظر تکنیکی بسیار سخت تر است ولی نقش درمانی آن در سرطان کولون تفاوتی با جراحی باز ندارد. در عوض جراحی لاپاراسکوپی عوارض کوتاه مدت به مراتب کمتری نسبت به جراحی باز دارد که از آن جمله می توان به درد بعد از عمل کمتر و همچنین کمتر بودن عفونت زخم و عفونتهای تنفسی در جراحی لاپاراسکوپی اشاره کرد.
    جراحی لاپاراسکوپی تمام این مزایا را با در نظر گرفتن جراحی سرطان مشابه و طول عمر مشابه با جراحی باز دارا می باشد.
    بعد از این مطالعه تحقیقات مشابه زیادی در ارتباط با مزایای روش جراحی لاپاراسکوپی در بیماران با سرطانهای کولون و رکتوم انجام شده است.
    روش جراحی کم تهاجمی لاپاراسکوپی در سالهای اخیر در کشورمان در شاخه های مختلف جراحی پیشرفت قابل قبولی داشته است. در رشته جراحی کولورکتال نیز امروزه بیشتر جراحی های کولون و رکتوم و جراحی های بازسازی کف لگنی با استفاده از روش کم تهاجمی لاپاراسکوپی قابل انجام است.
    اخیرا جراحی کم تهاجمی دیگری برای ضایعات داخل رکتوم به کمک جراحان کولورکتال آمده است که تحت عنوان روش TEM (Transanal Endoscopic Microsurgery) شناخته می شود. با این روش جراحان کولورکتال قادر هستند ضایعات خوش خیم و حتی ضایعات بدخیم در مراحل اولیه را از داخل مقعد و بدون باز کردن شکم جراحی کنند.

    لینک به نظر

  6. مهناز السادات عراقى

    ۲۸ام مهر ۱۳۹۳ ۳:۲۵ ب.ظ

    بإسلام خدمت أقاى دكتر يوسف فأم من خانم عراقى هستم يك شنبه هفته پيش به صورت اورژانسى به ابن سينا مراجعه كردم بعد از إنجام سونوگرافى و آزمايش خون متوجه شدم سنگ كيسه صفرا دارم شما به من گفتيد بأيد عمل شؤم ولى چون فرادى ان روز تعطيل بود گفتيد هر گاه درد داشتيد با من تماس بگيريد تا قرار جراحى بگذاريم امروز تماس گرفتم براى عمل اما جواب ندا ديد خواهشاً رسيدگى فرماييد

    لینک به نظر

  7. fateme

    ۱۶ام آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ

    سلام میشه لطفا علایم سندروم روده تحریک پذیرو بگید؟مممنوووون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۶ام آبان ۱۳۹۳ ۶:۱۶ ب.ظ

      با سلام روده تحریک پذیر یا کولیت عصبی یک بیماری خوش خیم دستگاه گوارش بخصوص در سنین جوانی و میانسالی است که با درد های کرامپی شکم ، نفخ شکم ،اسهال و در برخی موارد با یبوست تظاهر میکند. گاهی فرد دوره های اسهال و یبوست متناوب را تجربه میکند . این بیماری خوش خیم و قابل کنترل و درمان است ولی با توجه به همپوشانی علائم با برخی بیماریهای جدی تر لازم است که تشخیص این بیماری توسط متخصص مربوطه و بعد از رد سایر علل داده شود .

      لینک به نظر

  8. هدیه

    ۲۰ام آبان ۱۳۹۳ ۳:۴۷ ب.ظ

    باتشکرازجنابعالی به خاطرعمل بسیارخوبتان که برای بنده انجام دادید .
    آیابعدازعمل کیسه صفرارژیم خاصی لازم است ؟

    (کاربر دو نظر جداگانه درج کرده که بدلیل نظم بیشتر توسط داک تاپ در یک قسمت قرار داده شده.)

    لینک به نظر

  9. سحر

    ۲۵ام آبان ۱۳۹۳ ۷:۱۷ ب.ظ

    سلام آقای دکتر
    شب شما به خیر
    در عکسی که با باریم از روده من گرفته شده شکل روده بزرگ من اصلا طبیعی نیست. پیچ خوردگی های عجیب غریب که اصلا شکلش شبیه آنچه به صورت نرمال در کتاب ها کشیده میشه نیست. دکتر گفت مادرزادی هست و توضیح بیشتری نداد. مشکل یبوست همیشگی از کودکی داشتم .سالهای پیش به تجویز پزشک مرتب شیرمنیزیم مصرف کردم و بعد مدتی به آنمی مگابلاستیک دچار شدم. الان هر شب قرص سیلاکس مصرف میکنم . ممکنه مشکل دفعی که دارم به خاطر شکل روده ها باشه؟
    تشکر از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۵ام آبان ۱۳۹۳ ۸:۴۸ ب.ظ

      با سلام
      یبوست علل مختلف و اشکال مختلف دارد. شکل روده داخل شکم و در عکس باریم میتواند مختلف باشد . مشکل دفعی شما به شکل روده ربطی ندارد و به احتمال زیاد مشکل سختی دفع دارید که نوع خاصی از یبوست است و نیاز به بررسی های خاص دارد و قابل درمان است .

      لینک به نظر

  10. هدیه رحمانی

    ۹ام آذر ۱۳۹۳ ۵:۳۰ ب.ظ

    باسلام خدمت آقای دکتر

    ضمن عرض خسته نباشید اگه ممکن باشه درموردخارش مقعد وعلل ودرمان آن توضیحاتی رابفرمائید. باتشکرازشما

    لینک به نظر

  11. مرتضي

    ۲۴ام آذر ۱۳۹۳ ۱:۱۷ ب.ظ

    با سلام و احترام بنده مبتلا به كيست مويي در قسمت انتهاي ستون فقرات هستم كه به مدت 6 ماه است دچار ترشح و خونريزي مي باشد. با مراجعه به پزشك متخصص دو راه درماني يكي جراحي باز كه دوران نقاهت حدودا” 20 روزه داشته و ديگري انجام عمل ليزر جراحي مي باشد به من پيشنهاد شده است. مي خواستم نظر شما را در اين خصوص بدانم و اينگه هزينه عمل ليزر جراحي توسط شما چقدر بوده و در كدام بيمارستانها انجام مي شود و آيا طرف قرارداد با بيمه هستيد يا خير؟ با تشكر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۵ام آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ

      با سلام
      کیست مویی یا پیلونیدال درمانهای متعددی دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد . بسته به وسعت بیماری از روشهای مناسب آن استفاده میشود . لازم میدانم قبل از اظهار نظر شما را ویزیت کنم .

      لینک به نظر

  12. فرهاد

    ۲۷ام آذر ۱۳۹۳ ۷:۰۳ ب.ظ

    درود بر شما جناب دکتر.سوالی که از شما دارم این است که در کانسر های تحتانی رکتوم ، حفظ اسفنکتر خارجی مقعد امکان پذیر است؟ مثلا بیماری که بعد از نئو اجونت از T3 به T0رسیده و فاصله تومور از مقعد 3.5 سانت میباشد؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۸ام آذر ۱۳۹۳ ۷:۳۶ ب.ظ

      با سلام
      فاصله به تنهایی ملاک نیست …. درگیری اسفنگتر ملاک است که باید مد نظر باشد و مسئله دوم اینکه در ارتباط با مطلبی که فرمودید یعنی تبدیل t3 به t0 است در این موارد مقالات جدبد watch and wait را مطرح میکنند که شرایط خیلی خاص خود را دارد که فعلا توصیه عمومی نمی باشد .

      لینک به نظر

  13. فرهاد

    ۱ام دی ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ

    دکتر عزیز، در سرطان رکتوم تحتانی در صورتی که اسفنکتر خارجی درگیر نشده باشد و استیج بیمار 2A باشد، و جراحی به شیوه Laparoscopic TME with APPEAR انجام شده باشد و هیچ یک از غدد لنفی هم درگیر نباشد survival چند درصد است؟استیج بیمار بعد از نئو اجونت از T3 به t0 رسید.

    لینک به نظر

  14. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۲ام دی ۱۳۹۳ ۷:۱۵ ب.ظ

    با سلام
    در موارد stage 2 و در صورتی که جراحی استاندارد با مارژین کافی انجام شده باشه سوروایوال 5 ساله 60-80 در صد گزارش شده است.

    لینک به نظر

  15. حبیب الله فروتن نژاد

    ۳ام دی ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ

    دکتر جان سلام
    من همان بیماری هستم که از قزوین در بیمارستان رسول اکرم مزاحمتان شدم که 4 بار فیستول عمل کرده بودم
    میخواستم از شما تقاضا کنم نوبت عمل بنده رو کمی زودتر انجام دهیدچون دوباره فیستولم متورم و دردناک شده
    خیلی خیلی متشکرم

    لینک به نظر

    • سوران ارمی

      ۳ام دی ۱۳۹۳ ۹:۴۹ ب.ظ

      خانم بنده 10 سال است که مبتلا به فیستول می باشد و تا کنون از ترس عارضه بی اختیاری عمل جراحی انجام نداده است و الان جراح عمومی شهرستان به او گفته است که نبایستی باردار بشود چون حاملگی باعث تشدید بیماری می شود و بایستی هر چی سریع تر عمل بکنید خواستم بدانم ایا بین بیماری فیستول و حاملگی ارتباط دارد و ایا با انجام عمل جراحی احتمال عارضه بی اختیاری زیاد می باشد.

      لینک به نظر

      • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

        دکتر حسین یوسف فام

        ۳ام دی ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ

        با سلام ….
        حاملگی ارتباطی با فیستول ندارد ولی در فردی که به علت داشتن فیستول مقداری از ماهیچه های مقعدی وی ضعیف شده است زایمان طبیعی خطر اسیب بیشتر ماهیچه و خطر بی اختیاری را افزایش میدهد . جراحی فیستول در خانمها خیلی حساس و پیچیده است . و حتما لازم است بیماری ایشان جراحی شود .توصیه میشود جراحی ایشان توسط جراح فوق تخصص کولورکتال جراحی شود.

        لینک به نظر

      • حبیب الله فروتن نژاد

        ۴ام دی ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ

        دکتر عزیز سلام
        از لطف شما سپاسگزارم
        برای کاهش درد و یا تخلیه آبسه چه رهکاری را دستور میفرمایید

        لینک به نظر

  16. سوران

    ۳ام دی ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ

    درود بر شما دکتر بزرگوار ایا احتمال بروز عوارض بی اختیاری در فیستول انال زیاد است

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۴ام دی ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ

      جناب فروتن نژاد بیمارستان رسول اکرم بک بیمارستان دولتی هست و من لیست زیادی از بیماران در نوبت دارم و هر هفته یک روز عمل دارم . و همه بیماران از اولویت برخوردار هستند نمیتوانم خارج از نوبت جراحی کنم . امیدوارم هر چه زودتر بتوانم در خدمت شما باشم . در صورتی که اصرار به جراحی زود تر دارید میتوانید در مرکز دیگری جراحی کنید.

      لینک به نظر

      • سوران

        ۵ام دی ۱۳۹۳ ۶:۱۷ ب.ظ

        دکتر بزرگوار مجدا عرض سلام می کنم
        و از اینکه وقت گرانبهایتنان را در اختیار بنده حقیر قر ر می دهید سپاسگزارم
        جنابعالی از طریق یکی از دوستان اکادمیکم که سابقه اشنایی را باشما را دارد به بنده معرفی گردیده اید و انشالله هر چه سریعتر حضوری خدمتتان می رسم
        با توجه به اینکه خانم بنده 10 سال است که به فیستول انال مبتلا می باشد و از ترس بروز عارضه بی اختیار تا کنون عمل جراحی را انجام نداده است وهمچنین طبق فرموده جنابعالی و ریسک بروز این عارضه ایا انجام این عمل جراحی را توصیه می فرمایید

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

          دکتر حسین یوسف فام

          ۵ام دی ۱۳۹۳ ۷:۲۳ ب.ظ

          بله حتما باید جراحی انجام بشه … چون بدون جراحی در دراز مدت خطر بی اختیاری خود بخودی و همچنین تبدیل شدن به بدخیمی بالا میرود

          لینک به نظر

  17. حبیب الله فروتن نژاد

    ۴ام دی ۱۳۹۳ ۲:۲۷ ب.ظ

    دکتر جان سلام
    ازاینکه زیاد مزاحمتان میشوم عذر میخوام
    ولی درد تورم فیستول خیلی اذیتم میکنه
    خواستم بدونم در خصوص اینکه زودتر جراحی بنده رو در بیمارستان حضرت رسول انجام دهید اقدامی انجام شده
    با توجه به اینکه من ساکن قزوینم من چطور پیگیری کنم
    از اینکه بنده رو راهنمایی میکنیدخیلی متشکرم

    لینک به نظر

  18. سوران

    ۵ام دی ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ

    سلام دکتر بزرگوار و دوست داشتنی باز هم بی ادبی بنده را برای مزاحمت پذیرا باشید ازاینکه زیاد مزاحمتان میشوم عذر میخوام
    از بین روشهای موجود برای جراحی فیستول حضرتعالی کدام روش جراحی را کم خطر ترین و روش مناسب می دانید؟
    خانم بنده در گذشته از روش seton برای عمل جراحی فیستول استفاده کرد ولی باز هم مشکلات ترشح ان ادامه داشته است ایا در روشهای جدید جراحی میزان بهبودی و عود مجدد باز هم وجود دارد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام دی ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ

      جناب سوران با تشکر …. هر فیستولی جراحی خاص خود را می طلبد در فیستولهای عود شده خطر عود بیشتر است . و خطر عوارض . اول باید بیمار ویزیت شود سپس در مورد روش جراحی بحث خواهد شد

      لینک به نظر

  19. maryam76

    ۸ام دی ۱۳۹۳ ۳:۳۱ ب.ظ

    عرض سلام وممنون از پاسخ های شما پزشک گرامی…دکتر من 18 ساله هستم،الان حدود 4 ماهه که کوله سیستکتومی لاپاروسکوپیک شدم…عملم بی دردسر بود ولی چند مورد نگرانم کرده…من حدود 3-4روز بعد از عمل دقیقا همان دردی که موقع وجودسنگ های کیسه صفرا ظاهر میشد به سراغم اومد….موقع برداشتن بخیه هام با جراحم در میان گذاشتم گفت که شاید از آب میوه و فلانی باشه که خوردی…اون دردهای لعنتی و شدید به کلی برطرف شده بودن تا اینکه 4 روز پیش دوباره همون درد(البته تو تایم کوتاهی)دوباره ظاهر شد…دقیقا همون دردی که قبل از عمل و درآوردن کیسه داشتم..ولی حدود 5-10 دقیقه…شب قبلش هم پفک خورده بودم ولی نه زیاد…میخواستم بدونم تشخیصتون در این مورد چیه؟امکان داره سنگی وارد مجاری شده باشه و این درد مربوط به اون باشه؟
    و دوم اینکه من بعد از عمل چند مدتی دچار اسهال بودم ولی خیلی کم که برطرف شد…حالا مشکلی که بعد اون پیدا کردم اینه که شکمم خیلی به سختی کار میکنه و چون مقدار غذام رو خیلی کم کردم و روغن رو هم به کلی حذف کردم بسیار دیر به دیر شکمم کار میکنه و خیلی سخت…یبوستم شدیده…تشخیص احتمالیتون در این مورد چیه؟ بعد از کوله سیستکتومی طبیعیه یا ربطی به روده تحریک پذیر و اینا داره؟؟ممنون میشم جواب این دو سوالم رو بدین چون خیلی نگرانم…
    سلامت و پاینده باشید.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام دی ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ

      با سلام
      اول اینکه احتمال سنگ مجدد بعیده و در صورتی که سنگ مجرا داشته باشید علائم شدید تر و با زردی همراه خواهد بود
      دوم اینکه شما باید مصرف فیبر غذایی را بالا ببرید مانند سبوس – سبزیجات و میوه ها – آب زیاد بنوشید و ورزش مرتب داشته باشید … یبوست حتما بهتر خواهد شد . در صورت تداوم مراجعه کنید

      لینک به نظر

      • maryam76

        ۹ام دی ۱۳۹۳ ۵:۳۳ ب.ظ

        دکتر بسسسیار ممنون… فقط میخواستم بدونم پس این درد چیه؟؟تشخیصتون در مورد این درد چیه یعنی کسایی که کوله سیستکتومی میشن امکان داره باز م همین درد ها تا آخر عمر اذیتشون کنه؟وای امروز صبح بازم به سراغم اومد خیلی نگرانم کرده،بیشتر ناراحتیم فقط از اینه که سن من کمه…

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

          دکتر حسین یوسف فام

          ۹ام دی ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ

          با سلام … اگر درد دقیقا مثل قبل جراحی است ممکن است علت درد سنگ کیسه صفرا نبوده باشه و همون مشکل ادامه داره . اگر خیلی کم و خفیف است لازمه مجدد ویزیت و معاینه شوید و اگر لازم بود بررسی انجام شود .

          لینک به نظر

          • maryam76

            ۱۰ام دی ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ

            نوع درد دقیقا همونه ولی بسیار بسیار کمتر و مدتش هم کوتاهتر…اصلا در مقایسه با اون دردهای وحشتناک هیچی نیست…ولی نگرانم کرده،تو دو تا سونوگرافی قبل از عملم یه کیستی دیده شده بود که سونوی اول کیستی به قطر 4 میلیمتر در کبد رو تشخیص داده بود و سونوی دوم هم که پزشک دیگه انجام داد نوشته بود:تصویر اکوژن در لوب راست کبد دیده شد…حالا نمیدونم این دوتا با هم فرقی دارن یا یکی هستن،امکان داره این درد مربوط به اون باشه؟؟؟دکتر این تصویر اکوژن خطرناکه؟ چیه؟یا همین کیستی که دیده شده باید جراحی بشه یا با دارو برطرف میشه؟من واقعا از شما به خاطر پاسخ هاتون ممنونم،نمیدونم چجوری تشکر کنم تنها دعا میکنم…

            لینک به نظر

  20. حبیب الله فروتن نژاد

    ۱۳ام دی ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ

    دکتر عزیز سلام
    از بزل محبت شما نسبت به بنده حقیر کمال تشکر را دارم
    انشاا…خداوند در تمام مراحل زندگی یارو یاورتان باشد
    حبیب از قزوین

    لینک به نظر

  21. حبیب الله فروتن نژاد

    ۲۳ام دی ۱۳۹۳ ۱:۵۵ ق.ظ

    دکتر عزیز سلام
    از بزل محبت شما نسبت به بنده حقیر کمال تشکر را دارم
    انشاا…خداوند در تمام مراحل زندگی یارو یاورتان باشد
    بنده در اطراف محل عمل فیستول درد نسبتا شدید دارم آیا بعد از چند روز طبیعیه؟
    در خصوص دارو فقط میترونیدازول تجویز کردید کافیه یا سیپرو هم مصرف کنم؟
    با تشکر فراوان
    حبیب از قزوین

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۳ام دی ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ

      با سلام میتوانید از بروفن یا ژلوفن هر 8 ساعت مصرف کنید آنتی بیوتیک اضافی لازم نیست .درد تا زمان بهبود زخم طبیعی است

      لینک به نظر

  22. حبیب فروتن

    ۶ام بهمن ۱۳۹۳ ۱:۵۶ ق.ظ

    دکتر عزیر و مهربان سلام
    اولا تشکر از زحمات شما
    قرصهای میترونیدازولم تمام شده آیا لازمه ادامه بدم؟
    به کشیدن نخ باز هم ادامه بدم؟
    البته درد روزهای اول موقع کشیدن نخ دیگه وجود نداره و تقریبا دردش از بین رفته علت خواصی داره؟
    ممنونم از جوابهاتون
    یاشاسون

    لینک به نظر

  23. مهدی

    ۸ام اسفند ۱۳۹۳ ۲:۲۶ ب.ظ

    با سلام و عرض ادب خدمت شما،
    آقای دکتر، بنده سال هاست مشکل نشت گاز روده (lg) دارم. خیلی ها می گویند از استرسه ولی حتی در آرام ترین حالات هم احتمالش وجود داره و در مواقع استرس بیش تره. معمولا مشکل یبوست ندارم. اما مدفوع قوام لازم رو نداره. دفعم یک مرتبه انجام نمیشه و بعضی اوقات مجبورم بارها دستشویی برم تا دفع کامل بشه. خیلی اوقات چیزی رو که در روده ی بزرگم می مونه، حس نمی کنم و فقط حس می کنم درست پشت مقعدم گاز جمع شده که متوجه خروجش نمیشم. گاهی اوقات نه وجود گاز و نه وجود مدفوع رو احساس نمی کنم و حتی خروج گاز رو. دوسال پیش کولونوسکوپی انجام دادم و دکتر به من گفت که انتهای ردوه ی بزرگت حالت طبیعی نداره و پیچ و تاب بیش تری داره.
    آیا مشکل می تونه از « پرولاپس رکتوم» باشه؟
    با سپاس از لطف و عنایت جناب عالی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ

      با سلام ..
      برخی از مواردی را که اشاره کردید میتواند علائم پرولاپس داخلی رکتوم باشد ولی تمام علائم شما با پرولاپس قابل توجیه نیست . شما به ویزیت و معاینه دقیق و بررسی های تشخیصی بیشتری نیاز دارید .

      لینک به نظر

      • مهدی

        ۱۰ام اسفند ۱۳۹۳ ۸:۰۵ ب.ظ

        از بذل توجه و عنابت جناب عالی بی نهایت سپاسگزارم .

        لینک به نظر

  24. حبیب فروتن

    ۱۱ام اسفند ۱۳۹۳ ۵:۵۳ ب.ظ

    دکترجان سلام
    ما همیشه مدیون محبتهای شما هستیم.
    دیروز که حضورا مزاحمتون شدیم ، از دیروز محل جراحی(فستول) بنده دچار خونریزی شده.
    میخواستم از حضورتون سوال کنم که آیا این موضوع طبیعیه یا نیاز به اقدام خاصی هست ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    باتشکر از شما.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۲ام اسفند ۱۳۹۳ ۲:۳۲ ب.ظ

      با سلام
      دیروز داخل زخمتون تمیز کاری شده . ممکنه چند روز خون و خونابه بیاد . مشکلی نداره و نگران نباشید .

      لینک به نظر

  25. حبیب فروتن

    ۱۷ام اسفند ۱۳۹۳ ۸:۲۳ ب.ظ

    دکتر عزیز و مهربان سلام
    از اینکه با کمال لطف و مهربانی جواب بیماران را میدهید کمال تقدیر و تشکر رادارم.
    خداوند به شما و خانواده محترمتان طول عمر با عزت عنایت بفرماید.

    لینک به نظر

  26. رویا

    ۱۹ام اسفند ۱۳۹۳ ۶:۴۲ ب.ظ

    سلام مادر من ۵۲ سالشه بابت همه چیز نگرانه ۱۱ ماهه که مدفوع کامل نمیره همونم که میره خیلی کم و هست یعنی میگه مقداری ار مدفوع داخل مقعد باقی مونده که ناراحتش میکنه چیکار باید بکنه تا راحت بره دستشویی؟
    دکتر رفته عکس گرفته گفتن کشیدگی رودس باید عمل بشه

    هر ۴ روز نفخ واسترس حالشو خیلی بد میکنه
    ایا عمل واجب هست ؟
    ایا ممکنه دچارمشکلات دیگه بشه ؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۲ام اسفند ۱۳۹۳ ۱:۳۲ ق.ظ

      با سلام …
      مشکل سندرم دفع سخت یکی از شکایات شایع در حال حاضر است . درمان آن به مراتب پیچیدگی های خاص خود را دارد . درمان مبتنی به اصولی است که نادیده گرفتن آنها توسط پزشک و بیمار میتواند خسارات جبران ناپذیری به بیمار وارد کند . درمان صحیح نیازمند تشخیص دقیق است و این تشخیص بوسیله اخذ شرح حال دقیق و معاینه بالینی و در صورت لزوم بررسی های دیگر میباشد . لازم است مادر شما ویزیت شوند .
      با تشکر

      لینک به نظر

  27. maryam76

    ۱ام اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ

    عرض سلام خدمت جناب دکتر
    آقای دکتر ۱۸ سالمه و حدودا ۷ ماه از عمل کوله سیستکتومی لاپاروسکوپیکم میگذره
    متاسفانه همون دردهای قبلی بازهم برگشتن،سونو انجام دادم سنگی نمونده بود،درد دقیقا همون دردی هستش که قبل عملم داشتم،اطراف معده و بین دو کتفم به قدری شدید میان سراغم که خیلی بد به خودم میپیچم،الان سه روز پشت سر همه که دارم اذیت میشم …چیکار کنم؟؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۳ام تیر ۱۳۹۴ ۴:۰۶ ب.ظ

      با سلام
      وجود دردهای مشابه بعد از جراحی کیسه صفرا گاهی ناشی از اسپاسم ورودی صفرا به داخل روده است . در صورتیکه دردها شدید و نا توان کننده باشد بررسی کامل و در صورت نیاز انجام ERCP و قطع اسفنگتر انجام میشود . البته این زمانی است که تمام موارد دیگر سالم باشد و مشکلات دیگری که میتواند دردهای مشابه ایجاد کند رد شده باشد .

      لینک به نظر

  28. حبیب فرتن

    ۹ام تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ

    سلام دکتر عزیز و مهربان طاعات شما قبول
    دکتر خواهش میکنم نوبت جراحی بنده رو بعد از ماه مبارک هر چه سریع تر انجام دهید چون محل فیستولم مجددا متورم و دردناک شده بنده در بیمارستان رسول اکرم (ص ) دی ماه پارسال مرحله اول عملم رو انجام دادم این لطف رو در حق بنده انجام دهید متشکرم
    خداوند به شما و خانواده محترم عمر با عزت بدهد

    لینک به نظر

  29. حبیب فروتن

    ۲ام مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق.ظ

    دکتر عزیز سلام
    از این که زحمت جراحی بنده رو کشیدید خیلی متشکرم
    با مصرف قرصهای دیازبام ۲ که دکتر محمدی تجویز کردند دچار بیحالی میشم
    میخواستم ببینم اکه امکان داره دیگه مصرفشون نکنم با تحمل دردم مشکلی ندارم
    ممنون از زحمتاتون

    لینک به نظر

  30. ناصر

    ۵ام مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ

    باعرض سلام وخسته نباشید
    آقای دکتربنده ۳۵ سالمه ودچاربیماری پر
    ولاپس کورتوم باتشخیص آقای دکترتولیت میباشم که بایدباجراحی مداواشوم وبنده به خاطردرد وخونریزی دیگرتحمل ندارم.ازطرفی هم باسایت شما آشناشدم وسوالم این است که نظرشمادرمورداین بیماری چیست ودرکدام بیمارستان وباچه هزینه ای این جراحی را انجام میدهید؟ باتشکرازلطف جنابعالی.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام مهر ۱۳۹۴ ۵:۴۸ ب.ظ

      با سلام
      جناب اقای دکتر تولیت در این نوع کار صاحب نظر هستند و تشخیص ایشون مهم هست . برای پرولاپس جراحی های متعددی وجود دارد و من نمیدونم چه نوع جراحی براتون در نظر دارند . من بیمارسبان پارس و محب کوثر جراحی میکنم و هزینه بدون بیمه از ۴-۸ تومن میتونه متفاوت باشه و با بیمه تکمیلی میتونه ۱-۲ تومن میشه .

      لینک به نظر

  31. حسین

    ۱۴ام مهر ۱۳۹۴ ۹:۱۳ ق.ظ

    سلام آقای دکتر با عرض خسته نباشید.من ۲۵ سال دارم فیستول پری آنال دارم،اما میترسم برم جراحی،بعد از عمل میگن خیلی سخته درد داره چرک میکنه خوب نمیشه ،آیا واقعا اینطوریه؟مدت زمان عمل جراحی چه میزان هست؟چقدر بیهوش باید بمونم میترسم یه هوش نیام دیگه،از همه بیشتر از بعد عمل و بی اختیاری میترسم.لطفا راهنماییم کنید

    لینک به نظر

  32. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۱۴ام مهر ۱۳۹۴ ۸:۴۰ ب.ظ

    با سلام
    فیستول پری انال یک بیماری عفونی ناحیه مقعدی است که حتما نیاز به درمان دارد . معمولا درمان جراحی است هر چقدر هم جراحی و مسائل مربوط به ان مشکل باشه ولی لازم هست . معمولا جراحی با بی حسی از ناحیه کمر انجام میشه و بیهوشی کامل نیست . عوارض بی اختیاری هم معمولا کمتر از حدی است که مشکلی براتون ایجاد کنه . لازمه که ویزیت بشوید و بر اساس نوع فیستول در مورد جراحی و عوارض احتمالی بیشتر صحبت بشه .
    با تشکر

    لینک به نظر

  33. مهدی

    ۲۴ام مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ

    سلام و عرض ادب آقای دکتر و سپاس از حوصله و پاسخ های بی منت جناب عالی
    بنده انگشت در داخل معقد می کنم و زور می زنم. با سرانگشتم زائده ای(توده ی گوشتی نرمی) را احساس می کنم که گاه تا دهانه ی معقد به جلو رانده میشه. آیا بنده پرولاپس دارم. مشکل بنده دفع سخته و پیش از این از همین طریق مزاحم وقت شما شدم.
    با سپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۵ام مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ

      سلام
      بله ممکن است پرولاپس داشته باشید ولی امکان دارد که تشخیص های دیگری مثل پولیپ رکتوم هم مطرح باشد و لازم است ویزیت و پروکتوسکوپی انجام بشه.

      لینک به نظر

      • مهدی

        ۲۶ام مهر ۱۳۹۴ ۸:۴۲ ب.ظ

        بی نهایت سپاس٫ آرزوی توفیق و سعادت برایتان دارم.

        لینک به نظر

  34. اصغر نجفي

    ۳۰ام مهر ۱۳۹۴ ۶:۰۶ ب.ظ

    سلام اقای دکتر فام. من اصغر نجفی هستم که هفته ی پیش در بیمارستان محب کوثر توسط شما مورد عمل جراحی روده قرار گرفتم. می خواستم به این وسیله از مهارت و خوشرویی و رفتار انساندوستانه و انصافتون نهایت تشکر رو داشته باشم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳۰ام مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ

      با سلام و تشکر
      جناب اقای نجفی ارزوی سلامتی و شادکامی برای شما و خانواده محترمتان دارم.

      لینک به نظر

  35. ماندانا احسانی

    ۳ام آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ

    سلام آقای دکتر یوسف فام
    من روز ۲۸ مهر تو بیمارستان محب کوثر تحت عمل جراحی “بستن ایلئوستومی” توسط شما قرار گرفتم. میخواستم به این وسیله مراتب تشکر و سپاسگزاریم رو به اطلاعتون برسونم. دکتر شما با خلق خوبتون و رفتار صمیمی و دوستانه تون و همچنین تبحردر حرفه تون به بیماراتون روحیه مضاعف میدین. از شما بسیار سپاسگزاریم ( خودم و خونواده م) و برای شما و خونواده ی محترمتون سلامتی و شادکامی و موفقیت آرزو میکنم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳ام آبان ۱۳۹۴ ۳:۴۸ ب.ظ

      با سلام
      سرکار خانم احسانی ممنون از پیام دلگرم کننده شما .
      من هم برای شما و خانواده محترمتون ارزوی سلامتی و شادکامی دارم.

      لینک به نظر

  36. رحمتي

    ۱۱ام آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ق.ظ

    سلام
    من در طی هفته گذشته دوبار عمل جراحی آبسه پری آنال انجام دادم
    و الان هم فیستول دارم که باید عمل شه
    در حال حاضر دو تا درن جراحی به فیستول وصل است که عفونت را بیرون میکشه
    آنتی بیوتیک هم به علت حساسیت که دادم قطع شد
    سوال من اینه که علل ایجاد فیستول و آبسه چیست
    دکتر گفته روده سوراخ شده دلیل اینا از چیه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۱ام آبان ۱۳۹۴ ۹:۴۴ ب.ظ

      با سلام
      جناب رحمتی با تشکر از پرسش شما …
      علت ایجاد فیستول بسته شدن دهانه غددی است که در کانال مقعدی جهت ترشح ماده لزج وجود دارد . بعد از بسته شدن دهانه به علت میکروبی بودن منطقه سریعا عفونت تجمع می یابد و آبسه شکل میگیرد . بعد از تخلیه ابسه نیاز به انتی بیوتیک نمیباشد . تقریبا تمام ابسه ها به فیستول تبدیل میشود و بسته به وسعت و پیچیدگی مسیر های گسترش عفونت جراحی های خاصی را طلب میکند .

      لینک به نظر

      • رحمتي

        ۱۲ام آبان ۱۳۹۴ ۲:۵۹ ب.ظ

        با سلام مجدد و وقت بخیر
        ممنون از پاسخگویی کامل و جامع شما دکتر بزرگوار،من در حال حاضر نخ و درن جراحی دارم که دکتر معالج گفته اند در آب گرم بشینم و نخ را بکشم ،چه مدت این نخ ها در بدنم میمونه؟ آیا برای خارج کردن نیاز به اتاق عمل میباشد؟
        کلا نگرانی من این است که آیا این بیماری مقاربتی میباشد در صورتی که من مجرد هستم ؟

        لینک به نظر

        • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

          دکتر حسین یوسف فام

          ۱۳ام آبان ۱۳۹۴ ۸:۰۶ ب.ظ

          درمورد نخها باید از جراحتون سوال بفرمایید . و دوم اینکه این بیماری مقاربتی نیست و مسری هم نیست.

          لینک به نظر

  37. مینا

    ۱۱ام آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ

    سلام دکتر
    من جراحی پری انال فیستیول انجام دادم ولی جای عملم بسته نشده و همون درد قبل را دارم و اینکه نمیتونم دفع کنم به خودم فشار میارم خیلی استرس دارم که جای عملم چرا بسته نمیشه
    باسپاس

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۲ام آبان ۱۳۹۴ ۵:۳۶ ب.ظ

      با سلام
      اول چند تا نکته را باید بفرمائید ۱- ایا جراحی فیستول انجام دادید یا آبسه ؟ ۲- چند وقته که جراحی شدید ؟
      ممنون

      لینک به نظر

      • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

        دکتر حسین یوسف فام

        ۱۵ام آبان ۱۳۹۴ ۸:۵۹ ب.ظ

        سلام … فعلا زوده و ممکن است زخم بسته بشه …. اگه درد شدید باشه ممکنه بعلت تجمع چرک باشه

        لینک به نظر

  38. رويا

    ۳۰ام آبان ۱۳۹۴ ۹:۱۶ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر من دچار آبسه مقعدی بودم و در یک ماه دو بار عمل شدم ، الان هنوز نخ بهم وصله و عفونت ازم خارج میشه و دو ماه دیگه عمل فیستول دارم، آزمایش خون دادم و آنزیم های کبد AST , ALT حدود ١۵٠ نشان داده شده ، دکتر برام انواع آزمایش ایدز و هپاتیت نوشته ، خیلی نگرانم آیا عفونت مقعدی و مصرف آنتی بییوتیک میتواند باعث بالا رفتن آنزیم ها شود ؟ دلیل آبسه به خاطر یک بار رابطه مقعدی در ۵ سال پیش میتواند باشد؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱ام آذر ۱۳۹۴ ۹:۵۴ ب.ظ

      با سلام سرکار خانم رویا
      ممنون از پرسش شما
      عفونت و آبسه مقعدی باعث افزایش انزیمهای کبدی نمیشود ولی برخی انتی بیوتیک ها و مسکن ها از جمله استامینوفن باعث افزایش میشود . سابقه رابطه مقعدی ۵ سال قبل علت بروز ابسه شما نیست و ابسه در هر فردی میتواند اتفاق بیفتد. انجام آزمایشات هیچ ضرری ندارد و بهتر است انجام دهید و جراحی فیستول هم که لازمه انجام بشه که این عفونت تمام بشه.
      امیدوارم بهبودی به زودی حاصل بشه.

      لینک به نظر

  39. زينب

    ۶ام آذر ۱۳۹۴ ۴:۲۵ ب.ظ

    سلام وقت بخیر ، جناب آقای دکتر من باید عمل های فیستول نعل اسبی انجام دهم، دکتر معالج به من گفتند به دو تا سه عمل احتیاج است ، دلیل این تعداد عمل چیست؟ من آبسه آنال عمل کردم و نخ بهم وصل است الان چرخش نخ خیلی سخت شده و محل آبسه دوباره دردناک شده ، پزشکم هم ایران نمیباشد نگرانم خواهش میکنم لطف کنید و من را راهنمایی کنید. با تشکر از شما

    لینک به نظر

  40. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۷ام آذر ۱۳۹۴ ۹:۳۲ ب.ظ

    با سلام
    جراحی فیستول های نعل اسبی پیچیدگی های خاصی دارد که ممکن است نیاز به چند مرحله جراحی داشته باشد . وجود درد ممکن است به خاطر تجمع چرک مجدد باشد که توصیه میشود ماساژ و حرکت ملایم نخ در لگن آب گرم انجام شودو در اولین فرصت توسط جراح مربوطه ویزیت شود.

    لینک به نظر

  41. پنجعلی اسکندری آذر 85ساله از اطراف میاندوآب

    ۸ام آذر ۱۳۹۴ ۲:۲۳ ب.ظ

    سلام آقای دکتر
    من دارای rectall mass به فاصله ۸ سانتیمتر از مقعد دارم وکلونوسکوپی وآزمایش دادم وشکم درد دارم واز مقعد خونریزی دارم ودارو مصرف می کنم.
    ودکترم توصیه عمل جراحی کرده وبه توصیه آقای دکترحامد هرندی تقاضای ویزیت و در صورت لزوم عمل جراحی توسط شما استاد گرانقدر را دارم.
    یاشاسین افتخاریمیز
    با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۸ام آذر ۱۳۹۴ ۵:۱۰ ب.ظ

      با سلام جناب آقای اسکندری
      ممنون از لطف شما .
      فاصله ۸ سانتی متری برای جراحی فاصله مناسبی است . باید عرض کنم جراحی توده رکتوم حساسیت های خاصی دارد که لازم است قبل از هر اقدامی شما ویزیت و معاینه شوید. سپس مراحل درمان بطور کامل توضیح داده خواهد شد.
      در اولین فرصت جهت ویزیت تشریف بیاورید .
      روزهای زوج ۵-۷ بعد از ظهر

      لینک به نظر

  42. آریا

    ۲۸ام آذر ۱۳۹۴ ۱:۲۱ ب.ظ

    با سلام
    من ۳۲ سالمه برج ۱۰ سال ۹۳ در بیمارستان رسول اکرم با سفارش یکی از دوستان ، که ۶ سال بود سینوس داشتم معرفی و مورد عمل جراحی به روش z لیمبرگ قرار گرفتم که تا حالا نه دردی داشتم ونه……خلاصه شرح حال برا دکتر عزیزمان بود
    من از تمام لطف و بزرگواری و اخلاق متمایز خود و همکاران محترمشان سپاسگذارم و از درگاه خداوند منان برای خود و خانواده ایشان ارزوی سعادت و خوشبختی را دارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۹ام آذر ۱۳۹۴ ۳:۴۹ ب.ظ

      با سلام جناب آریا
      من و همکارام نیز خوشحالیم که شما سلامتی را بدست آوردید . ممنون از پیام گرم و صمیمی شما .
      شاد باشید.

      لینک به نظر

  43. مسعود

    ۲۹ام آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ

    با سلام خسته نباشید خدمت دکتر گرامی و عرض ادب .بنده قبلا فیشر داشتم که تبدیل شد به فیستول شده وسه ماه پیش عمل فستول پیچیده انجام دادم پیش دکتر هادی احمدی و چون فستول عمیق و پیچیده بوددکتر ستون گذاشتن برای جلوگیری از بی اختیاری مقعد چون مقعد رواز سه ناحیه درگیر کرده.قرار ستون هر روز بکشم که خیلی درد داره و باعث مشکلات زیادی واسم میشه.کلونسکوپی هم کردم خدا رو شکر روده ام سالم و مشکلی نبود.خیلی ادذیتم و بعد سه ماه هیچ پیشرفتی حاصل نشده ت ااینه شما رو معرفی کردن واسه عملخواهش میکنم به وسالن جواب بدید و اگه بشه مشکل منو حل کنید

    سوالم اینه این روش های جدید رو چقد تایید مکنید مثل روش VAAFT و روش فلپ های مخاطی و دستگاه جدید surgisis AFP ایا اینا از نظر علمی مورد تایید شما هست؟

    گیاهان داروی چی ؟الان تو نت پکیج کاستلینا و عرق های گیاهی تبلیغ میشه که فیستول خشک و میسوزونه تو یه ماه.ایا این روش قابل تاییدو قابل اعتماد هستن ؟الان چند ماه ستون گذاشتن اما به خاطر دردش نمتونم بکشم و خیلی اذیت هستم ضمنا از بریدگی کنار مقعد که واسه فیستوله که دکتر بریده گاهی مدفوع بیرون میاد.

    لطفا لطفا راهنمایم کنید دنبال درمان فیستولم هستم بدون ستون دیدا وارد کردید

    ممکنه حضوری خدمتت برسم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۹ام آذر ۱۳۹۴ ۳:۵۵ ب.ظ

      با سلام جناب آفای مسعود
      ممنون از طرح سوال جنابعالی
      ستون به عنوان درمان قطعی فیستول نتایج خیلی خوبی نداردولی بطور موفت بین دو مرحله جراحی کمک کننده است . روش VAAFT برای اولین بار در ایران توسط اینجانب از یک ماه قبل شروع شده است و فعلا فقط اینجانب این روش را در ایران انجام میدهم . از انجایی که در این روش هیچ ماهیچه ای قط نمی شود روش درمان ایده الی است ولی درصد موفقیت حدود ۸۰-۹۰ % است . روشهای سنتی را اینجانب توصیه نمیکنم .
      شما نیاز به جراحی دارید .

      لینک به نظر

  44. مسعود

    ۲۹ام آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ

    با سلام خدمت دکتر عزیز و تبریک شب یلدا
    من مسعودم که مشکل فیستول داشتم خواستم حضوری مزاحمتون بشم چند تا سوال داشتم
    ۱- هزینه عمل VAAFT تقریبا چقدر میشه ؟ و کجا عمل مکنید؟
    اخه من بیمه تکمیلی ندارم
    ۲ این عمل چند روز نیاز به بستری و مراقبت داره؟یعنی از فردا عمل چرک و خونریزی تموم مشه و بدون درد میتونم سر کار برم؟
    ۳- ایا عمل VAAFT عمل یه مرحله ای یا دو مرحله انجام میشه؟
    ۴- عمل سرپایی یا باید بستری بشم
    ممنون میشم جواب بدی با تشکر فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳۰ام آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ

      با سلام
      ۱-بیمارستان محب کوثر … حدود ۳ تومن
      ۲-یک شب بستری و یک هفته مرافبت
      ۳-ممکن است دو مرحله نیاز داشته باشد
      ۴-یک شب بستری بشه

      لینک به نظر

  45. گیان

    ۳۰ام آذر ۱۳۹۴ ۴:۲۲ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشد خدمت دکتر یوسف فام
    با عرض شرمندگی اقای دکتر وقت گرامیتونو میگیرم همسر بنده دچاره فیستول عمیق شدن ،خیلی دکتر رفتیم واسه درمان همه گفتن باید با گذاشتن ستون و کشیدن ستون باشه که دردش و طولانی شدن درمان واسش سخته چون فرزند کوچیک داریم واسه همون اکثرا شما رو که جراح حاذقی هستید پیشنهاد دادن تابا روش جدید vaaft فیستول رو درمان کنیم.
    چون ما از شهرستان هستیم چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه مزاحمتی نداشته باشه واستون جواب بدید تا شرامون جور باشه خدمتتون برسیم.

    ۱- این روش vaaft چطور فیستول درمان میکنید؟ایا هیچ عوارض نداره؟مثل بی اختیاری یا بد ظاهر شدن باسن؟
    ۲- با این روش فیستول پیچیده بطور کامل و ریشه ای درمان میشه یا احتمال عود مجدد هم وجود داره؟
    ۳- بالا تو سوال دوستان فرموده بودید عمل فیستول پیچیده احتمالا دو مرحله ای میشه یه توضیح کوتاه میدید یعنی چی دو مرحله ای عمل؟ یعنی مرحله اول ستون میزارید بعدش عمل میکند یا هر دو مرحله رو با روش vaaft درمان میکنید؟میشه توضیح کوتاهی بدید؟
    ۴- زمان عمل مرحله دوم چند وقت بعد از عمل مرحله اول است؟چند وقت بعد باید واسه عمل مرحله دوم مراجعه کنیم ؟عمل مرحله اول سختره یا دوم؟
    ۵- فرموده بودید هزینه عمل ۳ تومن میشه این هزینه واسه یه مرحله اس یا دو مرحله؟چون من کارمندم میشه هزینه هر مرحله رو بفرمایید.
    ۶- همسر بنده ورزشکار حرفه ای هستن میتونم بپرسم چند وقت بعد عمل راحت میتونن ورزش بکنن بدون درد و خونریزی ؟
    ۷- ضمنا ببخشید ایشون درهنگام دفع مزاج خیلی در مقعد احساس درد و سوزش زیاد داشتن به دکتر رفتیم گفتن فیشرم دارن ایا با همون روش vaaft فشیر رو هم جراحی میکنید که کاملا درمان بشن یا واسه درمان فیشر یه عمل دیگه احتیاجه؟
    ۸- بازم ببخشید طولاتی شد ممنون میشم ما رو راهنمایی کنید.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱ام دی ۱۳۹۴ ۶:۲۳ ب.ظ

      با سلام

      ممنون از پرسش شما
      VAAFT یکی از روشهای جدید فیستول است و مثل بقیه روشها مزایا و ایراداتی دارد و موارد استفاده خاصی دارد مثلا در همه انواع فیستول ها قابل استفاده نیست
      ۱۰-۲۰ درصد میتواند با عود همراه باشد ولی نکته ای که مهم است بعد از جراحی با وفت در صورتی که عود اتفاق بیفتد بیمار به روز اول بر میگردد و اسیب اضافه ای نخواهد داشت و میتوان از روشهای دیگر و با مجدد وفت برای درمان استفاده کرد .
      هزینه هر بار درمان در حدودی است که ذکر شده است
      حدودا ۲ هفته بعد از جراحی فعالیت طبیعی میتواند از یر گرفته شود
      مهمترین نکته ویزیت بیمار و ارزیابی دقیق فیستول و صدماتی است که بیماری ایجاد کرده است . بر اساس نوع فیستول بهترین درمان برای بیمار انتخاب خواهد شد . در صورتیکه قابل درمان با VAAFT باشد این روش میتواند استفاده شود.

      لینک به نظر

  46. لیلی

    ۲ام دی ۱۳۹۴ ۷:۳۴ ب.ظ

    سلام دکتر یکی از عزیزانم شش بار تحت عمل جراحی برای ابسه پری انال بودن .میخواستم بدونم درمان قطعی داره؟یعنی همیشه باید تحت عمل جراحی باشن ؟ ریشه این ابسه از بین نمیره یا در انتخاب دکتر اشتباه کردیم ؟پیشاپیش ممنونم از پاسختون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲ام دی ۱۳۹۴ ۹:۱۰ ب.ظ

      با سلام سرکار خانم لیلی
      فیستول درملن قطعی داره ولی لازم است که درمان درست و با حوصله برای بیمار انجام شود . اینجانب بیمارانی داشتم که قبلا ۲۰ بار جراحی شده بودند و با درمان درست بهبودی کامل پیدا کرده اند .
      لازم است بیمارتان ویزیت شود و در خصوص نحوه صحیح درمان صحبت خواهد شد.

      لینک به نظر

  47. علی

    ۵ام دی ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ

    با سلام و عرض ادب خدمت شما
    اینجانب (مرد ۳۵ ساله/مجرد) مدتی پیش متوجه لکه های خون در هنگام دفع مدفوع و بر روی دستمال توالت شدم (همچنین احساس خارش مقعد تا دقایقی بعد رفع مزاج) و چون همیشگی نبود زیاد جدی نگرفتم (لازم به ذکر است که چند ماه قبل بخاطر خوردن چای کیسه ای گیاهی چربی سوز با نام کاوی دچار یبوست بسیار شدید شدم که احتمال می دهم شروع قضیه از آن موقع بود و بطور معمول قبل و بعد از آن نیز یبوست نداشتم و ندارم) و حدود دو هفته پیش دیدم لکه ها کمی بیشتر شد و به دنبال مطالعه مطالب مرتبط با این موضوع متوجه شدم فلفل قرمز برای این امر مضر است (که سالها و تقریبا هر روز روی غذا می ریختم) و پس از حذف فلفل قرمز از غذای خود بطور کامل لکه ها از بین رفتند (در این هفته شاید دو بار در حد چند نوک سوزن لکه هایی مشاهده شده) و حالا سئوالم این است که آیا مراجعه به پزشک لازم است؟ (به هیچ وجه حاضر به انجام عمل در این خصوص نیستم) و سئوال بعد اینکه اگر نیازی به مراجعه پزشک نمی باشد، آیا باید برای همیشه از خوردن فلفل قرمز خودداری کنم؟ (بعنوان جایگزین ادویه جات دیگر مثل آویشن و شوید و … مصرف می کنم)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۵ام دی ۱۳۹۴ ۶:۳۸ ب.ظ

      جناب علی اقا باسلام
      مراجعه به پزشک الزامی است … هر نوع خونریزی مقعدی در هر سنی و در هر شرایطی و با هر مقداری حتما باید توسط پزشک ویزیت و معاینه و اگر نیاز بود بررسی شود
      سوال دوم .. نه لازم نیست ممنوعیت مادام العمر داشته باشید بعد از اتمام درمان شما رژیم غذایی معمولی میتوانید داشته باشد
      با تشکر از پرسش شما .

      لینک به نظر

  48. hadi

    ۸ام دی ۱۳۹۴ ۶:۳۹ ب.ظ

    با سلام خدمت دکتر گرامی .برادر بنده فیستول high پیچیده داره که دکتر رفته و هر دکتر راه حلی پیشنهاد داده چند تا سوال داشتم خواستم از راهنمایتون استفاده کنم
    ۱- دکتر های پیشنهاد روش فلپ مخاطی و فیبرین گلو رو دادن ممکنه بپرسم این دو تا روش چه فرقی باهم دارن و و برای فیستول عمیق کدوم موثر تره و امکان عود کمتری داره؟کدام روش مطمن تر است اخه میگن فیبرین گلو از خون فرد ساخته میشود امکان پس زدن و عود بسیار کمی داره این درسته؟
    ۲- این که میگن با عمل فیستولوتومی امکان بی اختیاری هست یعنی چی؟بی اختیاری یعنی همین طور مدفوع میاد بیرون یا فقط در حد لک شورت لباس زیره؟اگه بی اختیاری بین صفر تا ۱۰۰ باشه حداکثر بی اختیاری در عمل فیستولوتومی چند درصده؟برادرم میخاد بطور کامل با فیستولوتومی ریشه فیستول رو درمان کنه میخاست دردصد بی اختیاری و عود و موفقت رو بدونیم؟
    ۳- ایا ترمیم اسفنکر های صدمه دیده در اثر عمل فیستول بافت های مقعد با حالت اولیه بر میگردد یا بازم مشکل خواهد داشت؟
    ۴- عمل ترمیم اسفنکر های مقعد عمل راحتیه مثل عمل فیستولوتومی یا عمل سخت و پر دردسریه؟
    ۵- روش فیبرین گلو عوارض دارد؟
    ۶ روش پلاک چطور روش هست?

    لینک به نظر

  49. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۹ام دی ۱۳۹۴ ۹:۱۳ ق.ظ

    با سلام
    ممنون از طرح پرسش شما
    فیبرین گلو و پلاگ روشهایی هستند که مجرا را پر میکنند ‌و با شکست ۵۰-۴۰ ٪ همراه است روش فلپ مطمین تر است و در صد شکست ۲۰٪ دارد . بریدن ماهیچه و ترمیم هم میتواند با عود همراه باشد ولی انچه که مهم است انتخاب روش بر اساس وضعیت فیستول است جراحی که با تمام این روشها اشنایی دارد براساس معاینه بهترین روش را پیشنهاد میکند و نکات قوت و ضعف ان را با بیمار در میان میگذارد و یک تصمیم جهت درمان گرفته میشود . همیشه بهترین روشها علیرغم خطر عود روشهای حفظ اسفنگتر هستند مثل فلپ ، پلاگ و VAAFT

    لینک به نظر

  50. رها

    ۱۵ام دی ۱۳۹۴ ۷:۲۲ ب.ظ

    سلام خدمت دکتر بزرگوار
    بنده دچار فیستول High هستم عمل من چند مرحله ای است هنگام تخلیه آبسه پری آنال یک نخ و درن برام گذاشته شد الان حدود دو ماه از عمل میگذره و نخ هنوز در بدنم است ، پزشکم اسفند به من نوبت عمل داده و الان پزشکم ایران نیست ، از محل سوراخ فیستول که نخ عبور کرده دچار خروج باد معده به صورت بی اختیار هستم خیلی نگرانم دچار بی اختیاری شم لطف بفرمایید بفرمایید این خروج باد غیر طبیعی خطرناک است ؟

    لینک به نظر

  51. سحر

    ۱۷ام دی ۱۳۹۴ ۳:۴۵ ب.ظ

    سلام
    من همیشه فوبیای کنسر داشتم.به خاطر همین سالها ست که خیلی خودم رو چک می کنم
    چند ماه پیش حدود ۵ سانت داخل رکتومم احساس یه سفتی در لمس داشتم که متقارن نبود…فقط سمت راست قسمت کمریه رکتوم ..و سمت چپ اینجوری نبود…امروز دوباره چک کردم بعد از حدود ۲ هفته.و حس کردم که یه چیزی مثل توپ یه توپ که زیر پارچه باشه به انداره ۱تا ۲ سانت اونجا وجود داره..خیلیم واضح بود
    می شه راهنمایی کنید??نیاز به کلونسکپی دارم ???یا با عکسبرداری هم مشخص می شه

    لینک به نظر

  52. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۱۸ام دی ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ

    با سلام
    با تشکر از طرح سوال شما
    ضمن ارزوی سلامتی برای شما
    خود مراقبتی یک فرایند خوب و تایید شده هست به شرطی که جنبه وسواس و اضطراب نداشته باشد .
    فاکتورهایی وجود دارد که لازم است توجه شود
    سن
    سابقه فامیلی کانسر کولون و رکتوم
    وجود علایم به غیر از احساس و انچه که لمس میکنید مانند خونریزی از روده و دفع خون و لخته و تغییر عادات دفعی ، کاهش اشتها ، کاهش وزن
    در نهایت برای اطمینان لازم است ویزیت و معاینه شوید و در صورت نیاز میتوان از روشهای تشخیصی مثل رکتوسیگموییدوسکوپی یا کولونوسکوپی استفاده کرد . روش اول اسان و بی درد است
    در مورد اینکه ایا عکس مشخص میکند یا نه …؟ معمولا جواب نه است مگر اینکه در معاینه نکات خاصی وجود داشته باشد که گرافی خاص درخواست میگردد .

    لینک به نظر

  53. محبوبه

    ۱۹ام دی ۱۳۹۴ ۲:۵۲ ب.ظ

    با درود فراوان خدمت جناب آقای دکتر یوسف فام
    بنده سه بار تحت عمل جراحی فیستول قرار گرفتم. در حال حاضر دو ماه از جراحی آخر اینجانب “فیستول اسکیورکتال” میگذرد.لازم به ذکر است هنوز محل جراحی پانسمان می شود و مسیر خروج ترشحال به صورت یک کانال باز می باشد و پانسمان می شود. مساله اینجانست که اینجانت مجبور به استفاده مدام از انتی بیوتیک می باشم. به این علت که هر بار پس از سه تا چهار روز از پایان دوره استفاده از آنتی بیوتیک ” متزونیدازون و سفکسیوم” مجدد محل جراحی که هنوز نیز پانسمان می شود درد گرفته و چرک می آید. که مجبور به شروع مجدد آنتی بیوتیک می شوم، آیا این مورد در طول دوره نقاهت عادی می باشد؟! و عدم استفاده از آنتی بیوتیک که منجر به عفونت می شود علت دیگری دارد.. با توجه به اینکه کلیه نکات بهداشتی را کاملا رعایت می کنم. با سپاس بی پایان.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۹ام دی ۱۳۹۴ ۶:۴۰ ب.ظ

      با سلام و تشکر
      انچه که به نظر میرسد شما جراحی تخلیه ابسه انجام داده اید و احتمالا هنوز برای فیستول جراحی نشده اید . اصولا جراحی فیستول بجز در موارد خاص به انتی بیوتیک نیازی ندارد و خروج ترشحاتی که شبیه چرک است الزاما عفونت محل نیست .
      لازم است فیستول شما معاینه و بررسی گردد و نقشه درمانی درست طرح شود .
      فیستول با خوردن انتی بیوتیک خوب نمیشود
      با ارزوی سلامتی .

      لینک به نظر

  54. حسینی

    ۲۲ام دی ۱۳۹۴ ۸:۴۹ ب.ظ

    ا سلام خدمت دکتر محترم جناب یوسف فام

    واقعا جای تشکر دارد که شما اقدام به شروع درمان با این روش می کنید که اکنون در تمام دنیا با کمترین آسیب به بیمار انجام می شود.

    میخاستم بپرسم تاکنون چند مورد این عمل رو انجام دادید و چند درصد آنها بطور کامل موفقیت آمیز بوده است.

    من یک فیستول آنان کهنه دارم که تقریبا سه ساله بدلیل نگرانی از اسیب های احتمالی به اسفنکتر یا عود مجدد و نیاز به تکرار جراحی تصمیم به عمل نگرفته ام

    آیا میشه در مورد فیستول هایی که دو تا مجرا داره این عمل VAAFT انجام بشه؟

    خوشحالم که شما با بهره گیری از علم روز دنیا و تکنولوژی های جدید در صنعت پزشکی در انجام این عمل در ایران پیشگام هستید… حتما حضوری خدمتتون میرسم

    لینک به نظر

  55. ماهانی

    ۲۳ام دی ۱۳۹۴ ۹:۴۸ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر گرامی
    من در یکی از شهرستان های غربی ساکنم فیستول های داشتم که دکتر جراحی عمومی ستون و درین گذاشته و گفته بیا در سه مرحله هر ۱۰ روز یبار ستون رو سفت کنیم تا عضه ها و گوشت و پوست رو ببره اما گفت درد و خونریزی زیاده میخاستم ازتون بپرسم واقعا دردش چقدره ؟تو این چند روز میشه راه رفت یا خیلی اذیت میکنه؟باید از قرص و ضد درد قوی مثل ترامادول استفاده کنم اخه به درد خیلی حساسم؟
    ضمنا با نخ بریدن عوارضی مثل عود و بی اختیاری نداره؟
    با روش vaaft ایا راحتر بریده میشه بدون برش عضله

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۳ام دی ۱۳۹۴ ۱:۳۱ ب.ظ

      با سلام
      ممنون از طرح سوال شما
      تعبیه ستون در جراحی فیستول کار درستی است . برخی همکاران از این روش برای درمان فیستول استفاده میکنند و با درصدی از موفقیت همراه بوده ولی امروزه کمتر استفاده میشود .درمان دردناک و طولانی را باید صبر کرد .
      روش vaaft جایگزین مناسبی برای اینکار است

      لینک به نظر

  56. منصور رهنما

    ۲۴ام دی ۱۳۹۴ ۹:۲۴ ب.ظ

    با سلام خدمت اقای دکتر ببخشید مزاحمتون شدم
    اینجانت ۳۴ سالمه فیستول عمیق و های دارم اقای دکتر به بو معاینه کردن گفتن بیا فیستولوتومی کنم مطمن باش بی اختیاری نمگیری اما اگه بگیری رایگان درمانتون میکنم
    تا اینکه شما رو معرفی کردن
    ۱- خواستم بپرسم تو فیستولوتومی چند درصد احتمال بی اختیاری هست و ایا زخم بزرگه؟
    ۲- ایا حرف دکتر بنظرتون منطقیه که بشی راحت درمانت میکنم
    ۳- ببخشید یه مقاله خوندم مربوی به بیمارستان ااما خمینی که نوشته بی اختیاری ستون ۳۸ درصد عول فلپ ۶۰ درصد و عود فیبرین ۸۰ درصد اما روش جدی هست به اسم lift ligation of the intersphincteric fistula tract
    خواستم بپرسم این روش چطوره و ایا به درد من میخوره؟
    مقاله اشم نوشتم بخونید

    بررسی نتایج و عوارض عمل جراحی Ligation of Intersphincteric Fistula Tract (LIFT) در بیماران مبتلا به فیستول مقعد (Anal Fistula) در بیمارستان امام خمینی تهران در بین سالهای ۱۳۹۳ الی۱۳۹۱

    ۲۰ اسفند ۱۳۹۳

    فیستول آنان یکی از مشکلات شایع آنورکتال می باشد که در اثر انسداد مجاری غدد کرپیتوگلاندولار مقعدی، عفونت آن و در نتیجه ایجاد آبسه بوجود می آید. درناژ از طریق یک مسیر خارجی در نزدیکی ناحیه پری آنال منجر به ایجاد فیستول می گردد (۱) در واقع فیستول آنال فاز مزمن عفونت ناحیه آنورکتال است که با ترشح چرکی مزمن یا درد دوره ای ناشی از آبسه آن شناخته می شود (۲) بر طبق تقسیم بندی parks، فیستول ها به اینتر اسفنکتریک، ترانس اسفنکتریک، سوپراسفنکتریک و اکسترااسفنکتریک تقسیم بندی می شوند. هر چند که بر اساس خروجی خارجی نمی توان تمام فیستول ها را طبقه بندی کرد ولی درمان بر اساس تقسیم بندی صحیح ا نها و میزان درگیری اسفنکتر خارجی و داخلی می باشد (۳)
    هدف تمامی درمان ها بستن مسیر آن به منظور جلوگیری از عود و برقراری اختیار کامل است. اکثر فیستول های آنال ساده هستند و درمان مناسب با باز کردن مسیر فیستول یا فیستولوتومی صورت می گیرد. فاکتورهایی همانند درگیری اسفنکتر خارجی یا فیستولهای راجعه یا کمپلکس با احتمال بی اختیاری بیشتری همراه هستند و انجام جراحی های با حفظ اسفنکتر در آنها توصیه می گردد (۵ ۴) منظور از فیستول کمپلکس شامل موارد زیر می باشد:
    ۱- فیستول با مسیری که بیشتر از ۳۰% تا ۵۰% اسفکتر خارجی را در بر می گیرد.
    ۲- فیستول قدامی در خانم ها
    ۳- فیستول که چندین مسیر داشته باشد.
    ۴- فیستول عود کننده
    ۵- بیماری که از قبل بی اختیاری داشته باشد
    ۶- سابقه قبلی تابش اشعه موضعی
    ۷- بیماری کرون (۸-۶)
    چون درمان و تکنیک واحدی برای درمان فیستول آنال وجود ندارد؛، تجربه جراح و قضاوت او به تصمیمات درمانی کمک می کند بیشتر فیستول های انال ساده هستند و با روش باز گذاشتن بطور اولیه یا فیستولوتومی بخوبی درمان می شوند (۹/۳/۲) در حال حاضر تکنیک های مختلفی در این رابطه وجود دارد که میزان موفقیت های متفاوتی دارند. این درمانها عبارتند از: دبریدمان و استفاده از چسب فیبرینی، فلاپ پیشرفته اندورکتال، ستون گذاری . در این درمانها نیز میزان موفقیت متفاوت بوده است و میزان عود برای چسب فیبرینی ۸۴% و برای فلاپ ۶۳% گزارش شده است و میزان بی اختیاری به دنبال ستون گذاری ۳۸% گزارش شده است (۱۵-۷ و ۱)
    با توجه به عوارض درمان با روش های فوق تکنیک جدیدی تحت عنوان ligation of the intersphincteric fistula tract یا به اختصار (lift) توسط rojanasakul و همکاران (۱۶) از دانشگاه chulalogkon از بانگوگ، تایلند در سال ۲۰۰۷ ارایه گردید که طبق آمارهای اولیه میزان موفقیت ۴/۹۴% گزارش شده است.
    با توجه به اینکه این روش یک شیوه نوین می باشد و نتایج اولیه امید بخش می باشد انجام مطالعات تکمیلی در این رابطه ضروری بنظر می آید بدین منظور در این مطاالعه بررسی نتایج حاصل از این روش درمانی به همراه عوارض آن می پردازیم. (۱۷ -۱۶)
    ببخشد مزاحم شدم ممنون میشم راهنمایم کنید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۵ام دی ۱۳۹۴ ۷:۰۵ ب.ظ

      با سلام
      ممنون از پرسش شما
      ما همیشه در درمان فیستول تلاشمون برای حفظ اسفنگتر است و تمایلی به فیستولوتومی در فیستولهای high نداریم .
      تمام روشهای حفظ اسفنگتر درجاتی از عود دارند
      روشهای LIFT , VAAFT , Flap,Plug و fibrin glu از این روشها محسوب میشود که در ایران نیز قابل انجام است
      ولی این روشها بسته به نوع فیستول و تبحر فرد انجام دهنده از ۱۰- ۵۰٪ احتمال شکست و عود وجود داره ولی نکته اینجاست که در صورت عود شما ماهیچه اسفنگتر تون اسیب ندیده و مجدد میشه از هر یک از روشهای درمان فیستول استفاده کرد
      ولی این لازمه صرف وقت و هزینه و حوصله است که شما باید داشته باشید .
      ولی فیستولوتومی درمان قطعی فیستول است و عود کمتری دارد ولی ماهیچه قطع میشود ولی اینکه چه مقدار بی اختیاری میگیرید تا حدی قابل پیش بینی است . اینکه ایا درمان میشود یا نه باید عرض کنم قطع کردن و دوختن ماهیچه هیچ وقت مثل اولش نمیشود . ولی بی اختیاری کمتر میشود ولی کامل نخواهد بود .

      لینک به نظر

  57. ماهانی

    ۲۶ام دی ۱۳۹۴ ۱:۳۳ ب.ظ

    با سلام خدمت اقای دکتر و عرض خسته نباشید
    ببخشید اقای دکتر یه سوالی داشتم دکترها میخان فیستول فلپ مخاطی کن شنیدم جنس فلپ مخاطی ها با هم فرق داره یعنی فلپ مخاطی جنس با کیفیت و بی کیفیت داره
    اخه شنیدم تو عود و پس زدن فلپ مخاطی نوع جنس فلپ و تخصص دکتر خیلی مهمه این درسته؟
    اگه اینطور بهترین جنس و دکتر های که توانایی خوب دارن معرفی میکنید
    دکتر من یه دکتر جراحی عمومی تو مشهد

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۶ام دی ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ

      با سلام
      فلپ مخاطی استفاده از دیواره روده خود فرد جهت درمان فیستول است بنابراین خوب و بد ندارد . بستگی به نوع فیستول و تبحر فرد انجام دهنده دارد.

      لینک به نظر

  58. ماهانی

    ۲۶ام دی ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ

    سلام اقای وقتتون بخیر خوبید امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید وقتتونو میگیرم من چند هفته قبل خدمتتون رسیدم واسه معاینه که فیستول پیچیده داشتم- مریض اقای دکتر احمدی که عمل کرده بودن شاخه ها رو بریدن و ستون گذاشته بودن. البته اگه یاتون باشه-لطف کردید معاینه کردید فرمودید با فلپ یا vaaft درمانت میکنم
    میخاستم مزاحم نباشم دوشنبه خدمتتون برسم اگه ممکن باشه واسه سه شنبه وقت عمل بدید چون از شهرستان زنجان میام رفت امد کمی سخته واسه با این وضعیت دردناک.امکانش هست واسه روز سه شنبه بیمارستان رسول اکرم یا خصوصی وقت عمل بدید؟
    ضمنا چند تا سوالم داشتم
    ۱-من هفته پیش خیلی درد داشتم پیش یکی از جراح های عمومی شهرستان رفتم و زیر بیهوشی معاینه شدم گفتن هیچ شاخه اضافی نداری فقط یه فیستول و بهترین درمان واست فلاپ میخاستم بدونم نظرتون در مورد فلاپ چیه؟
    ۲- ایا عمل فلاپ یا vaaft انجام بدم سه یا ۴ روزه میتونم راحت به کارم که تو عسلویه و تو سایته برسم چون کار محیطی اونجا سخته؟
    ۳- چند وقت بعد معلوم میشه فلپ یا vaaft جواب نداده و عود کرده؟مدت زمان نشون دادن عود و پس زدن چند روزه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۷ام دی ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ

      فیستول شما اسون نیست
      اینکه فلپ بشه یا vaaft باید با جراحی اول تصمیم گیری بشه
      که قبلا توضیح دادم
      فلپ و Vafft حدود ۲۰٪ عود داره و در یک تا دو ماه اول معلوم میشه
      و بهتر است که حداقل ۲ هفته استراحت کنید

      لینک به نظر

  59. پنجعلی اسکندری آذر-85 ساله ازاطراف میاندواب

    ۳۰ام دی ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ق.ظ

    باسلام حضور آقای دکتر وممنون ومتشکر از لطف ومحبت جنابعالی
    برای طی درمان rectall mass در۸cmمقعد طبق دستورات جنابعالی برای انجام پرتو درمانی به بیمارستان فیروزگر در میدان ولی عصر تهران مراجعه میکنیم وحدودآ امروز جلسه ۲۱ می باشد وحدود یک هفته بعد پرتو درمانی تمام خواهد شد.
    و در طول این مدت معمولآ۲-۳ بعد از انجام پرتو درمانی دچار سرگیجه وسردرد وشکم دردمی شود وبرای تسکین از دگزا وشیاف ومسکن ها استفاده می کند.
    شکر خدا با روش درمان و دستورات شما و پرتو درمانی ،دیگرخونریزی از مقعد ندارد.
    جناب آقای دکتر ،آیا بعد از اتمام پرتو درمانی دوباره نیاز به ویزیت توسط شما می باشدیا خیر؟
    جناب آقای دکتر ،ما چه وقت وکی برای انجام عمل جراحی خدمت شمامراجعه نماییم؟(باتوجه به آخر سال بودن وتعطیلی)
    باتشکر وسپاس فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳۰ام دی ۱۳۹۴ ۷:۰۱ ب.ظ

      جناب اقای اسکندری با عرض سلام و ارزوی سلامتی برای بیمارتون با توجه به اتمام رادیوتراپی در اخر هفته اول بهمن ماه در هفته سوم فروردین میتونیم یک جراحی خیلی خوب برای بیمارتون انجام بدهیم .
      لطفا بین ۱۵-۲۰ اسفند برای ویزیت تشریف بیاورید .
      با تشکر

      لینک به نظر

  60. ali akbar

    ۳۰ام دی ۱۳۹۴ ۷:۵۱ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید اقا دکتر ممکنه در مورد فلپ توضیح بدید چطور انجام میشه و شرایط و محدودیتش چطوره؟
    عمل و خونریزی زیاد و درد زیاد داره

    لینک به نظر

  61. رضا قربانی

    ۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۶:۰۷ ب.ظ

    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من ۲۶ سالمه دچار بیماری پرولاپس رکتوم کامل هستم که با دست جا میره و دچار خونریزی و بی اختیاری گاز و مدفوع مخاطی هستم
    به دلیل عدم وجود متخصص جراحی در استان محل زندگیم به جراح عمومی معرفی کردند که در مورخه ۶بهمن ۹۴ وقت عملم هست.
    به نظر شما من برای عمل مراجعه کنم یا به خود شما مراجعه کنم؟
    به نظرتون نحوه عملم چطور خواهد بود و چقدر باید در بیمارستان بستری شوم و هزینه عمل چقدر خواهد بود ؟
    با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳ام بهمن ۱۳۹۴ ۴:۵۶ ب.ظ

      با سلام جناب افای قربانی
      ممنون از پرسش شما
      پرولاپس کامل روده معمولا با درجاتی از بی. اختیاری همراه است که بعد از عمل تا حدودی بهبودی حاصل میشود ولی نه کامل
      و دوم اینکه جراحی پرولاپس رکتوم کمی تخصصی است و نیاز است که مسایل مهمی حین عمل و قبل از عمل لحاظ گردد
      توصیه میکنم جراحی در مرکز و توسط جراح کولورکتال انجام دهید
      هزینه عمل در مرکز خصوصی اینجانب با احتساب دستگاهی که با ان جراحی میکنید حدود ۷ تومن خواهد بود .

      لینک به نظر

  62. سحر

    ۱۵ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ

    با سلام خدمت آقای دکتر و تشکر از وقت پر ارزشتون که برای پاسخ به سوالات میگذارید. من خانمی سی ساله هستم که چند هفتست دچار خون ریزی همراه مدفوع شدم و پس از کلونوسکپی پزشک اعلام کرد یک توده در حدود سه سانتی مقعد وجود داره که بد خیم شده از نظر بزرگی اما با توجه به آزمایش پاتولوژی گفتن به جایی حمله نکرده و ریشه هم نداره و اینکه پایه دار هست و در مرحله یک یا نهایت دو قرار داره. قبل از عمل برام شیمی درمانی به همراه پرتو درمانی تجویز کردن . سوالم اینه که امکان حفظ اسفنگتر چقد هست. لازم به ذکره تو دفع هم هیچ مشکلی ندارم و بعد از دو جلسه شیمی درمانی درد و خون ریزیم هم به مراتب بسیار بهتر شده. از لطفتون بی نهایت ممنونم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۶ام بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ

      سلام و تشکر از پرسش شما
      با توضیحاتی که ارائه کردید شما یک تومور قسمت پایین رکتوم دارید که فاصله ان از دهانه مقعدی بسیار مرزی و مشکل از نظر تصمیم گیری و درمان دارد.
      سوال شما به آسانی قابل پاسخ دادن نیست و حتما جراح شما در این ارتباط به طور کافی با شما صحبت کرده اند .فقط فاصله توده از دهانه مقعدی برای تصمیم گیری جهت جراحی حفظ اسفنگتر کافی نیست و معیارهای متعددی از نظر ما جراحان کولورکتال برای تصمیم گیری مورد استفاده قرار میگیرد. اینکه در حال حاضر علایم دارید یا نه ، نقشی در نوع جراحی شما ندارد. در بیمارانی مثل شما امکان حفظ اسفنگتر وجود دارد ولی بقیه پارامتر ها هم جهت این کار باید مساعد باشد .
      لازم به ذکر است این جراحی با استفاده از لاپاراسکوپی هم به نحو احسن قابل انجام است.

      امیدوارم جراحی خوبی پیش رو داشته باشید.
      با آرزوی سلامتی.

      لینک به نظر

  63. محمد

    ۲۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۹:۱۶ ق.ظ

    سلام آقای دکتر من حدود ۱سال هست که به فیستول کوچک دچار شدم.دردی ندارد،به جراج مراجعه کردم به من قول بهبودی ۱۰۰ درصد نداد،۵۰درصد احتمال عودداره و به درمان بد جواب میده،درمان سنتی کردم واز کاستلینا استفاده کردم بسیار موثرواقع شد،فیستول در حال از بین رفتن کامله ترشحاتش کم واز بین رفته،چرک وخون ریزی ندارد،قبل از درمان ترشحاتش بسیار بود.آیا به ودرمان ادامه بدهم.من ساکن شهر قم هستم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۲ام بهمن ۱۳۹۴ ۷:۱۵ ب.ظ

      با سلام
      معمولا فیستول درمان غیر جراحی ندارد و شما در نهایت باید جراحی انجام دهید و اینگونه اقدامات درسته که شاید ضرری نداشته باشد ولی در واقع از دست دادن زمان هست . اینکه ایا فیستول عود خواهد کرد یا نه بستگی به نوع فیستول و پیچیدگی آن و البته نوع جراحی که انجام میشود دارد . در صورتیکه یک فیستول کوچک داشته باشید که سطحی باشد با یک جراحی و با احتمال عود ۵% قابل درمان است.
      با آرزوی سلامتی

      لینک به نظر

  64. علی

    ۲۳ام بهمن ۱۳۹۴ ۳:۰۴ ق.ظ

    اقای دکتر سلام اوقات عالی بخیر
    من ۱۹ ساله هستم و مدت ۵ساله که کولیت اولسروز دارم و پنتاسا روزی ۶تا مصرف میکنم
    اقای دکتر من راستش دیگه خسته شدم از قرص خوردن من خسته شدم از این بیماری از عود کردن های بیماریم از خونریزی هایی که بعضی اوقات دارم و متاسفانه باید بگم که الان نزدیک دوماهه من از شکم درد رنج میبرم اولش فقط شبا شکم درد داشتم ولی الان وقت و بی وقت من شکم درد دارم
    اقای دکترچاره چیه چیکار باید من بکنم .. لطفا راهنماییم کنید .
    آیا جراحی راه خوبیه؟؟؟؟
    علی از ارومیه

    لینک به نظر

  65. مريم

    ۱۳ام اسفند ۱۳۹۴ ۴:۴۸ ب.ظ

    سلام
    وقت بخیر
    با تشکر از شما برای پاسخگویی
    من عمل فلپ انجام دادم و به اندازه یه سکه جای سوراخ در محل عمل باز مونده علت این سوراخ که دردناک هم هست چیست ؟
    چه مراقبت های انجام بدم دچار عود نشود؟

    لینک به نظر

  66. محمدي

    ۱۹ام اسفند ۱۳۹۴ ۶:۱۳ ب.ظ

    با سلام
    جناب آقای دکتر بنده برای بار سوم عمل فیستول انجام داده ام ، در روز چهارم بعد از عمل فلپ دچار خونریزی شدم و از سوراخ بازی که بعد از عمل در کنار مقعد ایجاد شده دفع گاز و مدفوع با درد فراوان دارم علت پارگی بخیه ها میباشد
    آیا عمل من عود کرده و من نیاز مجدد به جراحی دارم؟
    در حال استراحت مطلق و رژیم مایعات هستم درمان دیگری لازم است؟

    لینک به نظر

  67. سجاد

    ۲۶ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ

    سلام، وقتتون بخیر دکتر
    من سه ماه پیش عمل فیستول مقعد داشتم، دکترم یک سانتی از دوجا، یکی خود بافت مقعد و دیگری با دو سانت فاصله از مخرج برداشتن
    بعد از سه ماه ک رو ب بهبود بودم
    اما مقداری کمی رطوبت ک ب عفونت شبیه از مخرخ خارج میشه،
    ب نظرتون جای نگرانی هست؟
    امکان تبدیل شدن این مشکل ب سرطان هست؟
    ممنونم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۷ام فروردین ۱۳۹۵ ۷:۴۸ ق.ظ

      با سلام
      بیماری فیستول در زمان کوتاه تبدیل به سرطان نمیشود
      بسته به نوع جراحی مدت زمانی طول میکشد که زخم فیستول بسته شود .
      و در نهایت فیستول بیماری است که عود بالایی دارد وامکان عود دارد.

      لینک به نظر

  68. امیر شکاری

    ۲۷ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب.ظ

    سلام آقای دکتر……ببخشید من یه سوال داشتم…..اول اینو بگم که آدم بسیار حساس و وسواسی هستم……من حدود ۱٫۵ سال پیش دچار آبسه مقعدی شدم که بعد از یک ماه دارو خوردن که فایده نکرد بعد از خوردن یک داروی گیاهی کاملا از بین رفت و خشک شد….نشتی نداشت خشک شد…..ولی بعد از حدود ۹ ماه دوباره این ناحیه متورم شد ولی اینبار بعد چند روز سر باز کرد و چرک و خون خارج شد و خوب شد….بار سوم هم همینطور ترشحات خارج شد…..پیش دکتر کورکی در تبریز رفتم گفتند که فیستوله و دارو داد گفت وقت عملش نیست ….الان هیچی ازش نیست و خوب شده ….حتی توده هم نیست….اینم بگم که فیستول من دهانه باز نداره و هروقت متورم میشه بعد چند روز روی فیستول یه خال سیاه میزنه بعد از اونجا تخلیه میشه و بعد اون منفذ کاملا ناپدید میشه…….حالا نگرانم فیستولم از نوع پیچیده باشه…..چطور بدونم این مساله رو؟؟؟ ….مکانش درست پایین سوراخ مقعد در فاصله حدود دو سانتی از اونه درست پایین اون یعنی به سمت دنبالچه…..و هروقتم عود میکنه مسیرش رو میتونم با دستم احساس کنم که صاف میره به سمت مقعد….لطفا بگید که آیا نوع پیچیده است یا ساده؟؟؟تورو خدا منو از نگرانی نجات بدید…….

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳۰ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ق.ظ

      با سلام و ممنون از پرسش شما
      این چیزی که میفرمایید یعنی شما فیستول دارید و هیچ وقت این خوب نبوده و صرفا در بین حملات کمی ساکت میشده و بیماری فیستول دقیقا به این شکله یعنی گهگاه علامت دار میشه و در بقیه موارد در ظاهر کاملا خوبه
      بنابراین شما حتما نیاز به درمان دارید .

      لینک به نظر

      • امیر شکاری

        ۲۲ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۸:۰۰ ق.ظ

        سلام آقای دکتر.ببخشید که دوباره مزاحم میشم….آقای دکتر با توجه به اینکه در سوال قبلی هم گفتم محل فیستول درست یک سانتی متر پایین مقعد به سمت دنبالچه است کمی متمایل به چپ و در هنگام عود مسیر فیستول رو با انگشتم حس میکنم که به سمت مقعد میره……حالا با این اوصاف به نظرتون فیستول من از چه نوعیه؟؟؟؟تو رو خدا منو از نگرانی دربیارید و پاسخی بدید که یکم آرومم کنه……..سوال دومم هم اینه که با توجه به اینکه من اصلا شرایط جراحی رو ندارم تو بیماری های دیگری هم دارم که برا همین جراحی فعلا برایم خطر دارد آیا میتونم یکی دوسال بعد جراحی کنم؟؟؟هر وقت عود میکنه قرص سیپروفلوکسایسین ۵۰۰ میخورم و زود خوب میشه آیا میتونم با توجه به مشکلاتی که دارم عمل جراحی رو به تعویق بندازم؟؟؟؟؟تو رو خدا منو از نگرانی نجات بدین

        لینک به نظر

  69. فدوی

    ۳۰ام فروردین ۱۳۹۵ ۸:۰۰ ق.ظ

    سلام اقای دکتر من ۳سال پیش سه بار ابسه ابسه عمل کردم وبعد از ان تبدیل به فیستول شد وهمون موقع فیستولو عمل کردم که از ان به بعد هر ۲۵ روز یک ماه مقداری عفونت اندازه یک سرنوشابه جمع واز مقعد تخلیه میشد ولی الان نزدیک پانزده بیست روزی میشه که اطراف ممقعد درد دارم اذیتم میکنه ایا ممکنه فیستول ااوت کرده باشه ممنون میشم جوابم رو بدید باتشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳۰ام فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ق.ظ

      سلام جناب فدوی
      با احتمال زیاد فیستول عود کرده و مجدد جراحی لازم دارید . باید ویزیت شوید و بر اساس چیزی که در معاینه مشاهده میشه تحت درمان قرار بگیرید

      لینک به نظر

  70. احمدی

    ۳۱ام فروردین ۱۳۹۵ ۶:۴۹ ب.ظ

    سلام اقای دکتر
    بنده حدود ۸ ماه بوده که مبتلا به فیستول بودم و عمل جراحی با قرار دادن نخ ستون انجام دادم…و تقریبا یک ماه بعد از عمل پزشک جراح به بنده گفته روزی چهار بار نخ رابکشم و اگر ظرف یک ماه نخ در نیامده بیا پیش من…..حالا اقای دکتر سوال اینکه ایا ممکنه نخ در این مدت بیرون نیاد؟(در ظرف ۱۰ روزی که میکشم کمی از نخ بیرون اومد….ایا اگر نخ بیرون نیاد نیاز به عمل جراحی هست؟ یا میشود بدون جراحی بیرون کشید؟ اقای دکتر با توجه به اینکه مشغله تحصیلی و کاری دارم در صورت جراحی دوم ایا مدت بهبودی جراحی دوم زیاد می باشد؟ امکان عود روش ستون زیاد هست؟…با تشکر از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۸ ب.ظ

      با سلام
      احتمال درمان با روش ستون به تنهایی بعید است و شما به احتمال زیاد به جراحی نیاز پیدا میکنید . بسته به نوع فیستول احتمال عود متفاوت است ولی روش ستون به تنهایی خیلی با موفقیت همراه نیست . باز هم بسته به نوع فیستول مدت زمان بهبود متفاوت است .

      لینک به نظر

  71. احمدی

    ۲ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۵:۵۴ ب.ظ

    سلام..اقای دکترتشکر از راهنمایی…ایشون بعد جراحی یک تکه از بافت فیستول به من داده تا ببرم پاتولوژی…حال بنظر شما ایا فقط روش ستون به تنهایی بوده یا جراحی هم انجام دادند؟همچنین ایا عود کردن فیستول به صورت تورم مجدد همان قسمت متورم قبلی که با جراحی برداشته شده بود میباشد؟چون این قسمت الان انگار متورم شده یا تکه گوشتی زده بالا

    لینک به نظر

  72. حبیب فروتن نزاد

    ۳۱ام اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ

    باسلام دکتر عزیز
    فروتن هستم از قزوین
    خیلی به شما زحمت دادم برای جراحیم الحمدا…خیلی خوبم
    شما خانم دکتر بهار بهبودی رو میشناسید
    یکی از بستگان مشگل فیستول داره ایشان رو معرفی کردن
    شما کسی رو میشناسید از جراحان کلورکتال خانم
    ممنون میشم معرفی کنید

    لینک به نظر

  73. مهدی

    ۱۵ام خرداد ۱۳۹۵ ۴:۲۰ ب.ظ

    سلام،برادرم دو روزه فیستولشو عمل کرده دکتر یه نخ وصل کرده و گفته هر روز بکش.حالا ما نمیدونیم چه کارهایی انجام بدیم که کمک کنیم به بهبود ،با ساولن بشوریم چیکار کنیم و ایا این نخ چقد باید انجا باشه

    لینک به نظر

  74. رون

    ۲۰ام مرداد ۱۳۹۵ ۹:۴۲ ق.ظ

    باسلام وخسته نباشید .یک سوال داشتم خدمت شما . عمل جراعی روده از طریق مقغد یک شب در کلنیک نگهدارند مشکلی پیش نمیاد

    لینک به نظر

  75. محمود

    ۲۷ام مرداد ۱۳۹۵ ۲:۴۸ ب.ظ

    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    اقا هستم ۴۱ ساله از کرمان ، حدود دوماه ونیم پیش ابسه مقعدی جراحی کردم که از یکماه بعدش تبدیل به فیستول شد،دو درخواست دارم اول اینکه نوبتی رو در اسرع وقت همکارانتون جهت درمان فیستول بدهند و سوال بنده اینکه ایا شما روش جدید جراحی vaaft ( که هیچگونه اسیبی به اسفنکتر نمیرسونه) رو هم انجام میدهید؟ از توجه جنابعالی پیشاپیش سپاسگزارم

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳۱ام مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ

      با سلام
      روش vaaft را در ایران فقط اینجانب انجام میدم
      ادل باید ویزیت بشوید بعد در مورد نحوه جراحی صحبت خواهد شد.
      با تشکر

      لینک به نظر

  76. محمود

    ۶ام شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ

    با سلام و احترام جناب دکتر یوسف فام مرسی از توجه و وقتی که میگذارید،اقای دکتر عمل ابسه انال من رو اقای دکتر ****(فلوشیپ کولورکتال) کرمان انجام دادند که حالا تبدیل به فیستول شده اگر بزرگواری بفرمایید و دو سوال اینجانب رو پاسخ بدهید سپاسگزار میشوم، اول اینکه برای جراحی دوم(درمان فیستول) مجددا به ایشون مراجعه کنم یا تهران خدمت شما یا همکارانتون؟ ایا به لحاظ مهارت،تکنولوژی و امکانات تفاوتی دارد؟ سوال دوم اینکه با توجه به سوالات و کامنتها متوجه شدم شما حدود یکسال هست که به روش vaaft جراحی فیستول رو انجام میدهید،اقای دکتر نتایج به چه صورت بوده؟ممکنه بفرمایید چند درصد درمان قطعی شدند یا چند درصد عود اتفاق افتاده؟ پیشاپیش از حسن توجه و حوصله جنابعالی نهایت سپاسگزاری را دارم

    (قسمتی از این نظر به دلیل برخی ملاحظات توسط داک تاپ حذف شده است)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۶ام شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ب.ظ

      با سلام و تشکر
      معمولا بدنبال جراحی آبسه فیستول اتفاق میفتد و نیاز به جراحی دارد و روشهای متداول جراحی توسط من و همکارانم در همه جا قابل انجام است ولی روش VAAFT فعلا در ایران فقط بنده انجام میدهم و نتایج آن تا به حال رضایت بخش بوده و حدود ۸۰% موفقیت داشته و قابل ذکر است که در صورت عود هم اتفاق خاصی برای بیمار نمی افتد و مبتوان حتی VAAFT را دوباره انجام داد چون این روش کم تهاجمی است و آسیب بافتی برای شما ایجاد نمی کند . تنها نکته فعلا اینه که پوشش بیمه ای ندارد و جراحی آن آزاد است
      با تشکر

      لینک به نظر

  77. محمود

    ۷ام شهریور ۱۳۹۵ ۸:۴۲ ق.ظ

    باسلام و احترام، جناب دکتر از پاسخگویی و حوصله جنابعالی بی نهایت سپاسگزارم
    باید از سیرجان استان کرمان خدمت برسم،بعلت بعد مسافت و هزینه ها بفرمایید امکانش هست که بعد از ویزیت و معاینه فردایش جراحی انجام بشه؟ که مجبور نشوم مجددا برای جراحی هم مراجعه کنم ( این موضوع برای من مهم است)
    ۲- فرمودید پوشش بیمه ای ندارد،هزینه چقدر است؟ بسیار مایلم جراحی بنده رو حضرتعالی انجام بدهید انشااله که این افتخار نصیبم شود ۰۹۱۳۲۴۷۵۵۴۸ محمود قاسمی با سپاس فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۳ام شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ

      جناب آقای محمود باتشکر از شما
      جواب پرسش شما اینه که باید برای جراحی هماهنگی به عمل بیاید و احتمال خراحی در فردای ویزیت بسیار کم است .
      هزینه جراحی با VAAFT در بیمارستان حدود ۴-۵ است

      لینک به نظر

  78. علی

    ۱۰ام شهریور ۱۳۹۵ ۱:۱۳ ب.ظ

    سلام
    اقای دکتر من ۲ سال پیش عمل جراحی ابسه مقعد داشتم حراج بعد از عمل گفت نخی درمحل ابسه میذارم تا بافت بدن ترمیم بشه بعد از ۱ سال یکمی درد وخونریزی داشت که از اون درد و خونریزی حدود چند ماه گدشته و هیچ علایمی ندارم ایا بازم لازمه برای عمل لیزر اقدام کنم؟ لطفا کامل راهنمایی کنید.
    من دیابت نوع یک (انسولین تزریق میکنم)

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۳ام شهریور ۱۳۹۵ ۹:۵۹ ب.ظ

      با سلام
      عدم وجود و ترشح چرک و خون به معنی بهبود فیستول نیست و ممکن است شما در دوره هایی هیچ گونه علایمی نداشته باشید
      لازم است که حتما ویزیت توسط متخصص انجام شود و بهبود شما تایید گردد. و عدم بهبود به معنی جراحی با لیزر نیست و جراحی فیستول مراتب و تکنیکهای خاصی را می طلبد.
      با تشکر

      لینک به نظر

  79. امیر شکاری

    ۲۱ام شهریور ۱۳۹۵ ۱:۰۳ ب.ظ

    سلام آقای دکتر.شرمنده مزاحم شدم.من فیستول مقعد دارم هفته پیش خدمت دکتر عزتی پارسا تبریز رفتم معاینه کردن و گفتند که به احتمال ۹۰ درصد فیستول شما رو در یک بار جراحی درمان میکنند.گفتند اینتراسفنگتره نوعش…ولی اول منو به دلیل وسواس پیش یک روانشناس فرستادند تا بعد اون جراحی بشم….حالا چندتا سوال داشتم که ممنون میشم به طور کامل بهشون لطف کنین و پاسخ بدید..۱٫با عکسی که از اون ناحیه گرفتم دیدم که دهانه خارجی فیستول من به شکل یک دایره به قطر ۲ الی ۳ میل بازه و هیچ حاشیه ای هم نداره و با عکسهای توی اینترنت فرق داره یجورایی و مسیر این دهانه تا خود مقعد هم به مانند یک طناب و نخ صاف زیر پوست حس میشه موقعیتش هم حدود ۱ سانت به سمت کمره به سمت پشتم…آیا این از نوع خطرناکه؟؟؟یا سطحیه؟۲٫بعضی وقتها خیلی سوزش میگیره اون ناحیه و وقتی بهش صابون میزنم سوزشش خیلی بیشتر میشه بعد مدتی فروکش میکنه…در ضمن وقتی اسهاال میکنم بیشتر مواقع عود میکنه و چندروز چرک و خون همراه با درد و سوزش میاد…..۳٫در مواقع عادی این سوراخ کاملا بسته میشه و اصلا ردی و نشانه ای هم نداره بعد یه خال سیاه میزنه اون ناحیه بعد سوراخش باز میشه و تخلیه میشه……آقای دکتر من بسیار پرمو هستم در اون ناحیه و میترسم که نکنه یوقت کیست مویی هم در اون ناحیه بگیرم مخصوصا که حس میکنم موها بعضی وقتها حتی به داخل سوراخ فیستول فرو میرند….چکار کنم؟؟؟؟موهای اون ناحیه رو با چه روشی اصلاح کنم…خودم چند ساله با ماشین موزر این کارو میکنم با مشقت زیاد…….در کل آقای دکتر خیلی نگران و ناراحتم..کل زندگیم تحت تاثیر این لعنتیه ….از طرفی هم سندرم روده تحریک پذیر دارم و به قرص دیفنوکسیلات معتاد شدم روزی ۱ عدد باید بخورم وگرنه اسهال میشم و پشت بندش عود فیستول..در ضمن هنگام عود سیپروفلوکسایسین ۵۰۰ میخوردم که دیگه فایده نمیکنه چون زیاد مصرفش کردم بدنم مقاوم شده..شما چه آنتی بیوتیکی رو پیشنهاد میکنید؟؟..خواهش میکنم به سوالاتم کامل پاسخ بدید التماستون میکنم………………..

    لینک به نظر

  80. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۲۱ام شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب.ظ

    با سلام
    ۱- باید دیده و معاینه بشید
    ۲-فیستول ماهیتش درد و سوزش و ترشح چرکی متناوب هست
    ۳-به هر روشی میشه اصلاح کرد مشکلی نیست
    ۴- انتی بیوتیک لازم نیست

    لینک به نظر

  81. سارای

    ۱۰ام مهر ۱۳۹۵ ۹:۵۸ ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز٫
    آقای دکتر پدر بنده حدود۳ماه میشه که خونریزی همراه مدفوع داشتن.بعد کلونوسکوپی که انجام دادن مشخص شد که توده ای به فاصله ۷سانتی از رکتوم وجود دارد که نمونه برداری آدنوکارسینوما خوب تمایز یافته رو نشان داد.با توجه به اینکه ما در شهرستان میاندواب زندگی میکنیم متخصص در این زمینه وجود ندارد. به جراح عمومی مراجعه کردیم گفتن مقعد باید برداشته شود.در تبریز هم دکتری با تخصص کلورکتال نمیشناسیم که مراجعه کنیم.لطفا راهنماییم کنین.مرسی

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۶ام آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱ ق.ظ

      با سلام
      با تشکر از پرسش شما
      بیمار شما حتما باید ویزیت شود و معاینه دقیق انجام گردد اگر فاصله واقعی ۷ سانتی متر باشد میشود مقعد را حفظ کرد و مسیر مدفوعی طبیعی باقی بماند.

      لینک به نظر

  82. سام

    ۵ام آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ب.ظ

    سلام
    یه سوال داشتم آیا برای اینکه بگیم یه نفر فیستول آنال دارد باید سوراخ خارجی وجود داشته باشد؟

    لینک به نظر

  83. حسینی از ارومیه

    ۱ام آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴ ق.ظ

    سلام دکتر بزرگوار,,,شما همسر بنده (سمیه محمدی)رو به مورخه ۹۵/۸/۱۴ در بیمارستان محب کوثر جراحی کولورکتال عالی نمودید و حال ایشال خداروشکر هم اکنون خوبه,,,خواستم از لطفتون و تلاشتون و وجودتون برای بیماران و خونوادشون سپاس خود رو تقدیم کنم,,,امیدوارم همواره لحظاتتون در کنار عزیزانتون با شادی و عزت طی بشه,,,
    ارادتمند همیشگی:حسینی دبیر فیزیک از ارومیه

    لینک به نظر

  84. حسینی از ارومیه

    ۱ام آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۵ ق.ظ

    همیشه پاینده باشید دکتر عزیز,,,

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱ام آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ

      با سلام و احترام
      از پیام صمیمی و دلگرم کننده شما سپاسگذارم و ممنونم که جامعه پزشکی را در راستای ارایه بهترین خدمات به هموطنان عزیز تشویق و همراهی میکنید … برای شما و خانواده محترمتان رزوس سلامتی و شادکامی دارم

      لینک به نظر

  85. احمد زبیدی

    ۲۹ام آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ

    سلام آقا ی دکتر خسته نباشید خدمت شما عرض کنم که من الان به مدت ۱۰سال فیستول دارم واز ۲ مرتبه قبلی که عمل آبسه مقعد کردم و فتیله داخل زخم گذاشتن ترس دارم درحال حاضر سمت راست مقعدم مثل آبسه شده به مدت ۲ماه هست وفیستول درقسمت چپ مقعد هست در ضمن من خرمشهر هستم و جراحی عمومی انفربیشتر نداریم اگه بیمارستان رسول اکرم کی تشریف دارید که برای معاینه مزاحم بشم اخه جراح میگه من نمیتونم عمل کنم خیلی خیلی ازاین آبسه مقعد اذیت هستم آیا فیستول ممکنه به بیماری خطرناک تبدیل بشه سپاسگزارم از لطف شما

    لینک به نظر

  86. محمدی

    ۲۲ام دی ۱۳۹۵ ۵:۴۲ ق.ظ

    سلام
    وقت بخیرو خسته نباشید
    اقای دکتر من فیستول مقعدی داشتم که ۸ ماه پیش خود شما عملم کردیدکه خیلی هم راضی و ازتون ممنونم …منتها من هنوز زخمم (جای عمل)بطور کامل خوب نشده و بی اختیاری در دفع گاز دارم که نسبت به روزهای اول ِ بعد از عمل بهتر شده ولی همچنان این بی اختیاری اذیتم میکنه میخوام بدونم اگه زخمم خوب بشه این بی اختیاری هم برطرف میشه یا نه؟

    لینک به نظر

  87. فاطمه

    ۲۵ام بهمن ۱۳۹۵ ۱:۳۵ ب.ظ

    سلام ضمن تشکر و خسته نباشید ازشما دکتر بااخلاق و مجرب من ۴بهمن بخاطر آندومتریوز در بیمارستان محب کوثر ۱۰سانت روده ام رو برداشتین.سوال من اینه که از بعد از عمل همچنان دل درد و دلپیچه دارم تا حالاکه بیست روزی از عمل میگذره و خیلی اذیتم و شب چندین بار از دلپیچه بیدار میشم.آیا این طبیعیه و چکار باید کرد که برطرف بشه؟

    لینک به نظر

  88. تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

    دکتر حسین یوسف فام

    ۲۵ام بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ ب.ظ

    سلام
    تکرر در دفع و احساس دل پیچه و ضرورت برای دفع در ماههای اول بعد از این جراحی طبیعی است و حتما روز به روز بهتر خواهید شد . در صورت طولانی تر شدن جهت ویزیت مراجعه نمایید
    با آرزوی سلامتی

    لینک به نظر

  89. علی

    ۲ام اسفند ۱۳۹۵ ۱:۲۴ ب.ظ

    جناب دکتر سلام من عمل سینوس مویی انجام دادم هنوز بعداز دوما ترشح بدبو زیاد دارم به نظر شما غیر طبیعی است؟ البته هنوز زخم کامل بسته نشده ،ممنون از شما

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۳ام اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ق.ظ

      با سلام
      تا زمانی که زخم دارید معمولا ترشحات هم وجود خواهد داشت … در صورتیکه عملتون به شکل بسته بوده و هنوز ترشح دارید لازمه که ویزیت بشید ولی اگر جراحی باز انجام شده فعلا تا بسته شدن زخم ممکنه زمان بیشتری منتظر بمانید.
      با تشکر

      لینک به نظر

  90. Elahe

    ۷ام فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من حدود یکسال پیش ۲ ماه شکم درد شدید و خونریزی شدیدداشتم ( دارو های مختلفی تجویز شد و انواع آزمایشات انجام شد اما متاسفانه تشخیص بیماری توسط هیچ یک از پزشکان صورت نگرفت) ولی حدود ۶ ماه پیش دوباره درد و خونریزی از مقعد شروع شد و باز حدود ۲ ماه ادامه داشت و بهبود یافتم ولی دوباره خونریزی شدید دارم و بسیار کم خونم هستم و احساس دفع ناکامل دارم ولی درد شکمی ندارم

    ۱۹ سالمه و تشخیص های : روده ی تحریک پذیر ، کولیت اولسراتیو ، عفونت معده ،زخم معده انجام دادن ولی داروها اثر نکرد
    خیلی خوشحال میشم اگه جواب بدین

    لینک به نظر

    • Elahe

      ۷ام فروردین ۱۳۹۶ ۶:۰۴ ب.ظ

      نظر شما در مورد اینکه بیماریم چی میتونه باشه و آیا با این اوصاف دوباره به پزشک مراجعه کنم؟

      لینک به نظر

      • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

        دکتر حسین یوسف فام

        ۱۲ام فروردین ۱۳۹۶ ۶:۴۳ ب.ظ

        با سلام
        خونریزی بسیار موصوع مهمی است و احتمال زخم رکتوم با توجه به دفع ناقص برای شما مطرح است
        لازمه حتما ویزیت بشید و در صورت نیاز انتهای روده با دستگاه معاینه بشه
        با تشکر

        لینک به نظر

  91. Mohsen

    ۷ام فروردین ۱۳۹۶ ۲:۳۹ ب.ظ

    با سلام
    اینجانب سال ۸۸ جراحی روده شدم – رادیوتراپی و شیمی درمانی هم شدم.
    هر سه ماه آزمایش خون – شش ماه سی تی لگن و سالانه کولونسکوپی شدم.
    بهمن ماه CEA باید ۵ می بود ۶ شد. سی تی انجام دادم که دو توده لگن مشاهده شد.
    یکی در عضله پرفورمیس و دیگری در لگن نزدیک رکتوم – ۲ سانت و ۸ سانت
    فق احساس گاهی درد در پای چپ دارم.

    پشنهادات : فقط شیمی درمانی(متخصص کولورکتال) – انجام جراحی با ریسک برداشتن رکتوم یا تخریب اعصاب پا (متخصص ارتوپد-فوق تخصص توده )

    نظ شما در مورد سفر به کشور خارج و سایبرنایف و …
    پیشنهاد کدام کشور ؟
    ۳۰
    ساله

    با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۲ام فروردین ۱۳۹۶ ۶:۴۵ ب.ظ

      با سلام
      اطلاعات داده شده کامل نیست
      حتما لازمه که اسکن پت انجام بدید
      و ویزیت و رویت عکسها برا تعیین روشش درمانی لازم است
      با تشکر

      لینک به نظر

  92. مریم فلاح

    ۱۴ام فروردین ۱۳۹۶ ۵:۴۱ ب.ظ

    سلام جناب دکتر خسته نباشید
    ممنون از اینکه وقت میگذارید وبه سوالات با دقت پاسخ می دهید. حدود ۶ماه قبل در قسمت بالای مقعد سمت چپ یک برآمدگی خیلی کوچک به وجود آمد که درد نداشت وبعد از ۵ماه تبدیل به آبسه شد ودر نهایت ترکید واز آن چرک وعفونت خارج شد وفیستول به وجود اومد،الان میخوام خدمت برسم وعمل وفت کنم میشه لطف کنید و بفرمایید چه چیزهایی همرام باشه مثلا ام آر آی یا….، ولطفا هزینه عمل رو بفرمایید؟ متشکرم.

    لینک به نظر

  93. مریم فلاح

    ۱۵ام فروردین ۱۳۹۶ ۵:۲۷ ب.ظ

    با سلام مجدد
    میشه لطف کنیدو فرق بین عمل وفت ولیزر رو توضیح بدین؟
    و اینکه آیا در عمل وفت هم نیاز به گذاشتن استن هست؟
    واینکه در کدوم یک از این دو عمل درصد عود مجدد کمتره؟
    و طول دروه نقاهتشون چقده؟
    عذرخواهی میکنم که سوالاتم زیاد شد، متشکرم.

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۸ام فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۶ ب.ظ

      با سلام
      انتخاب روش مناسب برای جراحی فیستول بسته به نوع فیستول و عمق ان دارد … لیزر جایگاه زیادی در جراحی فیستول ندارد
      حتما بعد از معاینه دقیق و در صورت نیاز سونو گرافی اندوانال
      در مورد نوع جراحی و عوارض و احتمال عود با شما صحبت خواهد شد
      وفت یک روش کم خطر و با برش کم در جراحی فیستول است که بسته به نوع فیستول میتوان از ان استفاده کرد .
      هنگام مراجعه مدارک خود را همراه داشته باشید .
      با تشکر

      لینک به نظر

  94. ساحل

    ۶ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱:۱۸ ب.ظ

    سلام آقای دکتر من خانمی ۲۱ساله هستم که به دلایلی ومشکلات روحی که درنوجوانی برام پیش آمد مبتلا به بیماری کولیت عصبی روده شدم باتوجه به مشکلات فراوانی که این بیماری در زندگیم ایجاد میکنه تحقیقات زیادی انجام دادم وراههای زیادی رو تجربه کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم وکلا تا امروز درمانی به طور قطعی برای این بیماری وجود نداره تا اینکه یه خانمی به یک پزشک متخصص جراحی عمومی که بسیار درکارشون باتجربه هستن مراجعه کرد ودکتربراشون سه قرص کلشی سین وکلیدینیوم سی وپنتو پرازول تجویز کردو تمام نشانه های بیماری ۷سالشون که شامل درد شکمی واسهال ونفخ بود دوهفته ای برطرف شد والان ۴ساله مثل یک آدم سالم زندگی میکنندو ایشون تاکیدشون روی این بود که با تجویز قرص کلشی سین بیماریشون از بین رفته وگرنه قرص کلیدینیوم سی و پنتو پرازول قرص هایی هستند که بنده خودم هم استفاده کردم وفک کنم تاثیرشون روی این بیماری ۵درصد هم نباشه چه برسد به درمان…باتوجه به این که این پزشک الان درایران نیستندودسترسی بهشون نیست من میخواستم سوالم رو از شما که همکارشون هستید بپرسم.. که واقعا داروی کلشی سین که داروی مخصوص نقرس هست چه تاثیری میتونه داشته باشد که منجربه خوب شدن این بیماری میشه؟؟واینکه واقعا میشه از این دارو برای بیماری های دستگاه گوارش هم استفاده کرد؟واستفاده از آن برای کسی که مبتلا به نقرس نیست میتونه چه عوارض خطرناکی داشته باشه؟ با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۷:۰۷ ب.ظ

      با سلام
      کلشی سین تاثیری بر بیماری روده تحریک پذیر نداره و درمان خیلی خوبی برای تب مدیترانه ای هست که اون هم معمولا درد شکم میده و احتمالا ایشون تب مدیترانه ای داشتند که با کلشی سین بهبود یافته اند.
      و درمان خودسرانه با کلشی سین توصیهنمیشه چون میتونه عوارض جانبی داشته باشه.
      با تشکر

      لینک به نظر

  95. فرهاد

    ۱۰ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ب.ظ

    سلام
    من بیمار کولیت اولسراتیو هستم .بعد از ۹ سال بیماری دوست دارم جراحی کنم.من در شهرستان زندگی میکنم و در شهرستان دسترسی به جراح کولرکتال نداریم میخواسم برای جراحی به تهران بیام . سوالم اینه که آیا شما چنین عملی انجام میدهید یا معرفی میکنید به همکارانتون ؟ بعد اینکه توی بیمارستان رسول اکرم خودتون جراحی میکنید یا دستیارانتون هستند با نظارت شما ؟چقدر معمولا باید توی نوبت جراحی بمونم؟
    تشکر میکنم اگر جوابم بدهید تابتونم بهتر برای این جراحی تصمیم بگیرم و برنامه ریزی کنم.

    لینک به نظر

  96. پنجعلی اسکندری آذر86 ساله از اطراف میاندوآب

    ۱۲ام اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۴۷ ق.ظ

    باسلام خدمت استاد گرامی
    اینجانب دی ماه۹۴ بعلت rectal massدر ۸cmمقعدتوسط شما ویزیت شدم وحدود۳۰روزدر بیمارستان فیروزگر تهران پرتودرمانی شدم وعارضه بیماریم کم شدوشما عمل جراحی را پیشنهاد دادیدبخاطر کهولت سنم برای عمل جراحی مردد بودم وشماهم فرمودید که ریسک عمل جراحی بالا می باشد وحدود یکسال ونیم است که با وجود درد در ناحیه مقعد وشکم سپری می نمایم وحدود یکماه پیش عارضه بیماریم بیشتر شدودچار سرماخوردگی وتنگی نفس بودم ومدتی در بیمارستان مهاباد زیر نظرآقای دکتر دباغیان بستری شدم الان تنگی نفسم بهبود نسبی دارد ولی درناحیه شکم ومقعد ناراحتی دارم.
    آقای دکتر باتوجه به کهولت سنم وتنگی نفس برای ادامه درمانم چه دستور وتجویزی دارید؟

    لینک به نظر

  97. مهرزاد يعقوبي

    ۳۱ام خرداد ۱۳۹۶ ۲:۵۵ ق.ظ

    با عرض سلام خدمت اقای دکتر سوالم این هست که ایا میشه شقاق مقعد رو درمان جراحی کرد بدون این که فیستول رو عمل کرد یا این که میشه این دو رو دردو زمان مجزا عمل کرد
    اخه من سالبان زیادی هست که فیستول دارم در تو طرف مقعدم
    و سه سالی میشه از شقاق رنج می برم ولی هیچ گاه عمل نکردم با رعایت های که میکنم یک سالی میشه که خون ریزی نداشته ولی هر وقت اسهال یا کمی یوبو ست میگیرم به شدت تیر میکشه وبعد از توالت تا ساعت ها میسوزه

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۶ام تیر ۱۳۹۶ ۵:۰۸ ب.ظ

      با سلام
      فیشر شما همزمان با درمان فیستول و جراحی برای فیستول بهبود خواهد یافت و مهم درمان درست فیستول هست که باید انجام بدید و رها کردن فیستول و عدم درمان ان کار درستی نیست و عواقب بعدی خواهد داشت .
      لذا شما باید فیستول را حتما درمان کنید .
      با تشکر

      لینک به نظر

  98. احسان

    ۸ام تیر ۱۳۹۶ ۱:۴۶ ق.ظ

    سلام دکتر ببخشید. شرمنده من حدود دو هفته پیش عمل کیست مویی به روش بسته انجام دادم و دو سه روز پیش هم بخیه هام رو کشیدم اما هنوز از جای زخم ترشحاته خون آبه اروی زخمم دترم ممنون میشم اگه راهنماببم کنید که برا در مانش چیکار کنم.با تشکر

    لینک به نظر

  99. سعيد

    ۲۰ام تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۱ ب.ظ

    درود فراوان بر جناب دکتر یوسف فام
    اقای دکتر با توجه به اینکه شما روش جدید vaaft رو جهت درمان فیستول انجام میدهید لطفا بفرمایید احتمال عود در این نوع جراحی چند درصد است؟
    از حسن توجه جنابعالی سپاسگزارم

    لینک به نظر

  100. محسن

    ۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۱:۰۴ ق.ظ

    سلام خسته نباشید .دکتر من ۵ سال است ک دچار فیستول انال شدم.و این روش جدیدی ک شما استفاده میکنید خیلی ترغیبم کرد ک بالاخره جراحی کنم..فقط میخاستم بدونم که من تو شهرمون سونوی اندوانال نداریم..و فقط فیستولوگرافی با تزریق حاجب میتونن انجام بدن..من چون از شهرستان میام میخاستم بدونم که همین فیستولو گرافی رو انجام بدم یا بیام مرکز شما سونو بگیرم؟ اگر سونو رو ترجیح میدید میشه تو همون روزی ک معاینه میکنید سونو هم انجام بشه؟

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۸ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ب.ظ

      با سلام
      فیستولوگرافی ارزشی در تشخیص نوع فیستول ندارد و لازم نیست انجام دهید
      اگر مطب تشریف بیاورید همان روز سونوگرافی شما انجام میشود.
      با تشکر

      لینک به نظر

  101. 505

    ۱۵ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ب.ظ

    سلام
    مدتی هست توده خیلی کوچکی قسمت تحتانی سمت راست معقد متوجه شدم کونولوسکپی انجام دادم چیزی مشاهده نشده حالا تشخیص دادن باید کونورکتال باید انجام بدم

    لینک به نظر

  102. طهماسبی

    ۲۹ام مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ق.ظ

    سلام خدمت جناب اقای دکتر فقط اینو بگم دست شما درد نکنه نمیدونم چه چوری زحمت شما امروز ۲۸/۵/۹۶در بیمارستان محب کوثر جبران کنم زندگی ماو (مادرمان)مدیون حضرتعالی هستیم واقعا دست بوس شما هستیم ممنونم ممنونم ممنونم ممنونم خسته نباشیدممنونم ممنونم

    لینک به نظر

  103. خوشنام

    ۲ام شهریور ۱۳۹۶ ۲:۵۳ ق.ظ

    سلام آقای دکتر خسته نباشین من حدود سه ماه پیش نزد شما عمل جراحی فیستول انجام دادم با توجه به اینکه خیلی میترسیدم ولی باید بگم کارتون حرف نداشت شما بسیار پزشک حاذق و واردی هستین

    فقط خواستم ازتون تشکر کنم واقعا ممنونم سپاس فراوان دکتر امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشین براتون بهترینهارو آرزو میکنم

    لینک به نظر

  104. حسین

    ۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۹:۱۸ ق.ظ

    با سلام و احترام
    من در اردیبهشت ماه عمل فیستول (FLAP) انجام دادم که متاسفانه بهبودی حاصل نشد و مجدد ترشح دارم. به دکتر معالج که مراجعه کردم نظر ایشون استفاده از روش SETON در جراحی مجدد می باشد.
    دکتر معالج در مرحله اول ۸۰ درصد شانس درمان اعلام کرده بودند.
    میخواستم درصد شانس عمل SETON را از جنابعالی بپرسم؟
    با تشکر

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۴ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ

      سلام
      ستون روش موفقی نیست و اذیت زیادی داره
      به نظر اینجانب ستون اصلا درمان فیستول به حساب نمیاد
      با تشکر

      لینک به نظر

  105. محمد

    ۲۵ام شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ب.ظ

    سلام آقای دکتر.خواستم بپرسم هزینه عمل چنده ایا بیمه قبول داره واینکه ایا تو بیمارستان هم عمل با استفاده ازروش vaaft انجام میدید

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۲۳ ب.ظ

      عمل وفت در بیمارستان محب انجام میدیم اگر بیمه تکمیلی داشته باشید اوکی هست وگرنه هزینه ازاد حدود ۵ تومن هست

      لینک به نظر

  106. امین

    ۱۰ام مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ

    با سلام خدمت جناب دکتر
    دوبار حضوری خدمت رسیدم که هموروئید و شقاق رو تشخیص دادید در معاینه دوم فرمودید در صورت عدم موفقیت با استفاده از دارو بایستی عمل انجام باشه مشکل شقاق همیشگی نیست اما با کوچکترین یبوست شروع میشه آیا. احتمال تبدیل شدن به فیستول هست و آیا عمل جراحی قطعیست در ضمن قبلا بوتاکس انجام دادم که نتیجه نداشته

    لینک به نظر

  107. مهتاب

    ۲۵ام مهر ۱۳۹۶ ۴:۲۰ ب.ظ

    سلام.
    خواهر من مشکل کنترل مدفوع داره و دکتر شون تشخیص داده به خاطر فرسودگی اسفنکتر هستش و باید عمل بشه . دکترشون شمارو پیشنهاد دادن برای عمل. قطقا شما باید ویزیتشون کنید تا دقیق بگید مشل چیه و عمل لازمه و چطوره،‌ولی می شه برای من توضیح بدید که مراحل عمل برای همچین بیماری ای چی هست و احتیاج به بیهوشی کامل داره یا نه؟ چقدر طول می کشه معمولن؟ خطرات حین عمل چی ممکنه باشه؟ چقدر طول می کشه تا ریکاور بشن و چه مراقبت هایی لازمه؟
    ببخشید که سوالها خیلی زیاده ولی چون خانواده ایران نیست یه خورده نگرانیم!
    من خودم برای همروییدم خارج از ایران عمل شدم که هیچ بیهوشی یا بی حسی نداشت و با حلقه بستن حلش کردند و فقط درد داشت برای یک روز٫ آیا مثل این هست؟

    خیلی ممنون می شم جواب بدید .

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۹ام آبان ۱۳۹۶ ۴:۲۱ ب.ظ

      سلام
      اگر عمل ترمیم اسفنگتر لازم باشه ۳-۴ روز بستری دارند و لازمه ۲ هفته استراحت کنند و پانسمان روزانه لازم دارند . عمل با بیهوشی عمومی و یا بی حسی کمری قابل انجامه

      لینک به نظر

  108. رضا

    ۲۷ام مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ق.ظ

    سلام جناب دکتر. پسر من حدودا ۳ سالش هست. فروردین ۹۶ دکتر تشخیص داد آبسه پری آنال داره، جراحیش کرد. الان در مهر ۹۶ یعنی ۶ ماه بعد باز همون آبسه عود کرد و یک بار دیگه جراحی شد، جراحش که جراح عمومی بود که ایشون فیستول داره، ببرید عکس رنگی بگیرد، ۱۱ روز بعد از عمل آبسه بردم برای عکس رنگی، لکن عکس فیستول رو نشون نداده، جراح عمومی گفتن که احتمالاً التهاب نگذاشته که فیستول معلوم بشه، بعد بچه رو بردم پیش جراح فوق تخصص اطفال، ایشون هم به من گفت احتمالاً فیستول داره ولی برای تشخیص فیستول باید ۶ ماه بعد از عمل آبسه بیارید برای تشخیص. ضمن اینکه عمل فیستول خطراتی داره همچون بی اختیاری. ضمن اینکه ایشون بچه هست و ممکن فیستولش (اگه داشته باشه) خود به خود خوب بشه. ایشون گفتن در بچه ها در ۵۰، ۶۰ درصد موارد خودبه خود خوب می شن. واقعش از نظر ایشون قانع نشدم. دغدغم اینه که هم آبسه دیگه تکرار نشه (چون برای بچه خیلی سخت هست) و اینکه اگر عمل فیستول انجام بشه منتهی به بی اختیاری نشه. لطفاً راهنمایی بفرمایید : اولاً تشخیص هایی که اطبا دادن و ذکر کردم درست هستند و ثانیاً در این موقعیت چه کنم؟؟؟

    لینک به نظر

  109. خانمی ۲۷ ساله از گرگان

    ۶ام آبان ۱۳۹۶ ۱:۳۱ ب.ظ

    سلام
    من برای یبوست یا همون بواسیر اومدم دکتر جراح عمومی ـیه نخسه رفتم پیشش گفت این داروهارو استفاده کن خون ریزی درد نداری اینارو بخور تایماه دیه بیا اینجا ببینم چی شده بعد من یماه استفاده کردم اون گوشت اضافه کدر شد و خشک شده و بجای اون یکی دیه در اومده گوشت اضافه از مقعدم بنظر شما باید چکار کنم مشکل چیه ممنون میشم جواب بدین

    لینک به نظر

  110. اشکان

    ۶ام آبان ۱۳۹۶ ۲:۲۶ ب.ظ

    سلام اقای دکتر من ۱۲سال پیش عمل شقاق انجام دادم ولی یکماه پیش کمی خون از معقد اومد الان درد شدید دارم ولی خون همان یکبار بود یکماه پیش مزاحمتون شدم ولی تعغیری حاصل نشده درد شدید دارم راهنمایی بفرمایید لطفا

    لینک به نظر

  111. نازنین

    ۲ام آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۳ ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید .دکتر جان من نزدیک دو سال است خونریزی از مقعد دارم ولی درد ندارم طی کولونوسکوپی معلوم شد که پولیپ روده دارم .ولی حالا با ازمایشات نتیجه گیری شد که اندومتریوز هم دارم ایا ممکنه پولیپ روده همان اندومتریوز باشه .واندازه پولیپ یک سال پیش یک سانتی متر بود و الان چهار سانتی متر رشد کرده ایا نشانه بدخیم بودن میباشد .و اینکه ایا ازمایشات خون سرطان را در بدن نشان میدهد.با سپاس فراوان

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۱۴ام آذر ۱۳۹۶ ۹:۲۸ ب.ظ

      سلام
      بله اندومتریوز میتونه به شکل پولیپ دار داخل روده تظاهر کنه و باعث خونریزی در عادات ماهانه بشه و حتما جراحی لازم داره

      لینک به نظر

  112. یوسف

    ۴ام آذر ۱۳۹۶ ۱:۵۳ ب.ظ

    سلام آقای دکتر چند سال پیش تصادف کردم بعد از عمل جراحی از ران عفونت مدت چند روز میاد که تزریق فیستولو گرام یکبار اننحام دادم میخاستم ببینم الان با این وضعیتم شما انجام میدهید و جسارتا در کدام بیمارستان و هزینه درمانش ممنون میشم با نهایت تشکر

    لینک به نظر

  113. رسول

    ۹ام آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲ ب.ظ

    سلام آقای دکتر
    من از چند سال پیش سابقه فیستول آنال دارم و یک بار هم سال های قبل عمل کرده ام . متاسفانه دوباره عود کرده است.از سه روز قبل محل فیستول و اطراف آن بشدت متورم و التهاب دارد و همراه با درد بسیار شدید.
    از قرص مترونیدازول استفاده کرده ام ولی شدت آن کاهش نیافته است. قرص سیپروفلوکساسین را مصرف گنم یا خیر ؟

    لینک به نظر

  114. زیبا علیزاده

    ۱۳ام آذر ۱۳۹۶ ۶:۴۸ ب.ظ

    سلام آقای دکتر میخواستم ازتون بپرسم کدام بیمارستان خصوصی فعالیت دارید ؟

    لینک به نظر

  115. یوسف

    ۲۰ام آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۱ ق.ظ

    سلام آقای کتر ممنونم از لطفتون که وقت میزارید فقط یک سوالی با توجه به اینکه پام عفونت میده با تزریق( فستولوگرام ) رفع نمیشه حتما جراجی نیاز متشکرم

    لینک به نظر

  116. مهدی

    ۲۱ام آذر ۱۳۹۶ ۴:۱۰ ق.ظ

    با سلام
    جناب دکتر میخواستم بدونم در حال حاضر کم عارضه ترین و در عین حال موفق ترین روش درمان فیستول انال چه روشی هستش . ممنون

    لینک به نظر

    • تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام

      دکتر حسین یوسف فام

      ۲۱ام آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۶ ب.ظ

      با سلام

      متاسفانه درمان مورد نظر شما که بتوان به ان اشاره مستقیم داشت وجود نداره … فیستول بیماری است که در هر بیمار شکل و درجه متفاوتی داره و پیچیدگی ان به همین دلیل است. فیستول بسته به شدت و عمق و پیچیدگی ان و وضعیت قرارگیری مجرای فیستول نسبت به ماهیچه های مقعدی درمانهای خاص را میطلبد که الزاما نمیتوان گفت بهترین ان کدام لست و بهترین درمان بسته به بیماری و شدت ان فرق میکند .. معمولا بعد از معاینه و بررسی های لازم بهترین درمان ها را برای بیمار تشریح میکنیم و بسته به درصد موفقیت هر کدام و عوارض و هزینه ها به همراه خود بیمار روش درمانی را انتخاب میکنیم
      با تشکر

      لینک به نظر

  117. مهدی

    ۲۱ام آذر ۱۳۹۶ ۲:۲۲ ب.ظ

    با سلام مجدد
    جناب دکتر ادرس مطب رو اگر لطف بفرمایید ممنون میشم .
    یه سوالی که داشتم این هستش اگر مسیر و درجه فیستول سخت نباشه ، عمل vaaft چقدر احتمال موفقیت داره . در این نوع عمل مشکل بی اختیاری باز هم وجود داره ؟
    ممنون

    لینک به نظر

اضافه کردن یک نظر

 

تصویر نمایه دکتر حسین یوسف فام